Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Desfiinţarea sentimentului naţional

Desfiinţarea sentimentului naţional

Ce mi se pare cu adevărat relevant în scandalul generat de publicarea cablogramelor Ambasadei SUA la Bucureşti, în atât de mediatizatul caz Wikileaks, este micimea părţilor implicate. Pe de o parte, politicienii români şi uneltele lor vorbitoare nu diferă, în covârşitoarea lor majoritate, de strămoşii lor care se închinau la Înalta Poartă. Toţi cei nominalizaţi în penibilele rapoarte ale diplomaţilor americani, în frunte cu fălosul preşedinte-jucător Traian Băsescu (în fapt, o biată marionetă, dispusă să facă orice, de la mazilirea rivalului său politic şi până la comercializarea memoriei lui Teo Peter, pentru consolidarea şi perpertuarea regimului său politic) s-au comportat ca nişte precupeţe de uliţă.

Nişte ţaţe care dau din casă în gura mare şi după aia-şi strigă reciproc măscări printre uluci. S-au dat în gât cu voluptate, s-au turnat la stăpânul unanim recunoscut şi s-au victimizat, conformându-mi încă o dată că succesul de odinioară al Securităţii s-a bazat nu atât pe caracteristica represivă a statului totalitar comunist, cât pe vocaţia naţională a delaţiunii. Politicienii de la Bucureşti s-au comportat oricum, mai puţin ca nişte oameni de stat şi au desfiinţat oficial noţiunea de sentiment naţional. România e iar paşalâc. Pe de altă parte, dacă pentru penibilităţi gen topul mogulilor şi colaje din presă plăteşte contribuabilul american armata aia de diplomaţi sub acoperire, atunci să nu se mai mire nimeni că marea criză economică mondială a pornit fix de la ei şi o achită fraierii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

93 thoughts on “Desfiinţarea sentimentului naţional

  1. Aferim , Victore …!

    PS: … dar , oare , DOAR politicienii ?! (Bun … , stiu … ca ei ar trebui sa fie altfel , un exemplu …; altfel decat CE ???? … Decat majoritatea acestei natii ?! Nu se poate … , doar DE-AICI se trag si de ACEASTA NATIE SUNT ALESI !!! 🙁 )
    Arunca o privire peste intreaga tara si-ai sa te-ngrozesti de ce vezi … 😡 De-o vreme , mai tare decat Basescu si sleahta lui , au ajuns sa ma-ngrozeasca oamenii din jur: atata imbecilitate , prostie , rautate , infatuare , nasimtire , primitivism , tupeu , etc. incat NU MAI EXISTA NICI TIMP , NICI ENERGIE pt. lucrurile rationale , necesare , utile sau , chiar , vitale (sa fac trimitere iar la … japonezi ?! ; cred ca nu mai are rost …) 🙁 .

    SI-ATUNCI CUM DRACU SI , MAI ALES , CU CINE (?????!!!!) VREM SA MAI FACEM DIN TARA ASTA O “TARA” …?! 🙄

  2. Sincer, aceste dezvaluiri nu mi se par deloc interesante. E o barfa totala care circula la nivel diplomatic. Si sa ma scuzati, dar de vreo 2 ani wikileaks astia tot baga strambe, chiar nu s-a simtit nimeni din SUA sa le taie butoiul de alimentare? Sau asa vor ei, sa se mai scurga ceva.

  3. Cristi din Montreal:
    M-am referit ca gospodar de ţară, că nu ştiu dacă, aşa tânăr cum era, apucase să aibă grijă de propria gospodărie. Or şti istoricii, poate. În calitate de conducător al ţării, a modernizat statul român, a făcut poduri ca acela de la Cernavodă, şcoli, biserici, a condus armata noastră în luptă, a simţit româneşte mai ceva ca un român. Fiind un neamţ sadea.

  4. @22:50. Wikileaks a spart serverul a furat comentariul gasit si l-a publicat. Atit si nimic mai mult. Nu ti se pare interesant sa vezi ce prosti platesti? Nu de alta dar cind cretinii astia mai primesc cite-o rosie in cap sa nu te miri ca au primit-o degeaba!

  5. Pe fondul scurgerilor controlate (si) in spatiul mioritic vis-a-vis
    de preacinstitii artisti de iarmaroc ai poporului (recte alesii)
    si a chihãielilor demente (nu, ca n-am fost noi aia), recomand cu
    multa caldura generatiei mai tinere urmatoarele doua capodopere ale
    unor baieti ce ne-au ramas intipariti(e) in matrice.
    Versurile-s inca actuale, chiar si la mai mult de 15 ani.
    Best regards.

    1) Sarmalele Reci – Tara te vrea prost (1995)

    2) Sarmalele Reci – Prostia la putere (1999)

  6. Cu asemenea politicieni nu vom reusi niciodata sa mai avansam ca natiune si ca stat.Cat timp isi rezolva doar problemele lor si nu pe cele ale populatiei si nu pot fi trasi la raspundere decit prin vot la 4 ani, trebuie sa suportam aceasta molima.Din pacate cind trebuie sa votam, multi nu se duc decit poate la un gratar, plus ca devin brusc amnezici,uita tot ce au suportat din partea politicienilor.
    Recent am auzit oameni spunand ca nu se vor duce sa mai voteze,pentru ca au votat cu toti si au fost dezamagiti pe rind de clasa politica. ma gandesc cu groaza daca aceasta atitudine se va accentua in populatie, o sa ajungem sa conduca tot astia. Unde o sa ajungem, trebuie sa emigram ,ca nu o sa mai puten trai asa. Ca luam atitudine pe blog nu inseamna nimic atat timp cit lasii din Bucuresti nu participa la nici o actiune de protest.
    si aici am impresia ca se aplica vechea vorba: La placinte inainte la razboi inapoi.Nu pot sa cred ca toata populatia Bucurestiului o duce bine, e fericita.
    Dumneata si cu d-l Badea ati reusit sa adunati cateva mii de participanti la mitingul d-voastra contra CNA.Poate ati putea mobiliza participarea si la alte mitinguri(stiu ca sunteti ocupat) dar poate spiritul de protest al romanilor ar fi dezmortit cu aceasta ocazie.Voi presa aveti o mare putere .Te rog sa ma ierti pentru ideile mele, dar eu asa simt.
    Visez vremea cind electoratul o sa aiba puterea sa traga la raspundere parlamentarul care il reprezinta, sa il demita cind acesta isi incalca promisiunile,cind activitatea sa contravine dorintelor alegatorului, cand isi schimba partidul contra diverse interese economice.Sunt sigur ca fara dezertarile facute de Base in rindul partidelor din opozitie, marile realizari ale acestei guvernari nu ar fi fost posibile. Zile bune si succes in continuare.

  7. Victore inteleg la politicieni dar de ziaristii care apar ce spui? Nu ti se par tot la fel de mici?Eu zic ca da.

  8. @santinela: ba da, e oribil. da’ tu credeai ca aia-si recruteaza turnatorii doar din Parlament?

  9. Salut Victor,

    Postarea este exceptionala. Vocatia nationala a delatiunii este un element definitoriu. Pe langa acest aspect, nu inteleg de ce aceste cablograme au provocat atata valva. Sunt lucruri cunoscute de foarte mult timp. As adauga pe langa aceasta vocatie nationala a delatiunii si ipocrizia. In final cred ca ar trebui sa avem in vedere si vestita “zicere” romaneasca: “Capul plecat sabia nu-l taie”….dar as continua cu 2 variante aditionale (la alegere):
    a) dar expune ku(r)ul (are oarecare legatura cu pasalacul);
    b) dar nici soarele nu-l vede

    O zi exceptionala iti doresc.

  10. victore… romanica nu e pasalac. daca era asa plateam mai putin la inalta poarta, oricare ar fi ea. dadeam un cufar cu galbeni si scapam, acum dam munti intregi de aur.

  11. Imi cer scuze ca nu comentez pe subiect dar vreau sa propun ca ziua da 1 Aprilie sa fie ziua partidului PDL dar nu in ultimul rand,poate chiar mai indreptatita sa fie ziua guvernului nostru drag!

  12. Asa, si cine a semnat contractul beton (pentru aia)cu Bechtel? Cine a dat Petromu? Cine a luat fregatele?

  13. Ceea ce mi se pare mie foarte trist este faptul că acest bâlci nu este un accident.Mă întreb dacă mai există ceva calitate în fiinta noastră românească,pentrucă observ că majoritatea celor care au ajuns la un anumit nivel în ierarhia societătii românesti(propulsati si de mâinile noastre când suntem singuri cu urna de vot,dar si de interesul ce li-l arătăm când e vorba de asazisi intelectuali),deci acesti oameni,(oameni până la un punct)care se aud si se văd si-ar vinde si sufletul pentru a rămâne acolo,sau a urca încă.Trist,dar adevărat.

  14. Rodica Culcer este de departe cea mai harnica albinutza.Toarna in ordinea ierarhica,incepand de la Licurici si pana la ofitzerul de legatura,pe langa meseria ei de baza,manipulator la televiziunea publica.Nu e nimic nou sub soare,s-ar putea spune.In timpul ocupatiei germane din primul razboi,comandantul care primise cheia orasului Pitesti, era foarte uimit pt ca in fiecare dimineatza primea un sac de corespondentza,care consta numai din turnatorii intre romanasii nepatrioti.Pe timp de pace e si mai convenabil,mai ales daca ai intrare la vreo ambasada importanta.

  15. Realitatea românească este dezolantă şi dezgustătoare, dar să nu uităm că sentimentul naţional al sârbilor nu le-a folosit la nimic. Pentru că le-au ţinut piept americanilor, au plătit cu un război sângeros în care au murit mulţi civili nevinovaţi şi le-a fost devastată ţara. La noi, tocmai această mişelie tipic românească a menţinut pacea în ţară timp de două decenii.

  16. Pe mine ma distreaza cel mai tare uimirea populara.As putea spune ca poporul asta s-a nascut uimit:Vai,vai ce-au facut deontologii,vai ce-au zis politicienii,vai cati turnatori avem ACUM printre noi,cata politie politica ne inconjoara,vai, justitia nu e independenta!
    Ai zice ca astia(miratii-zic!) sunt nascuti cu totii ieri,au tampenia in sange si sunt cu totii decervelati,asa ca se mira ca prostii de tot ceea ce spuneti voi de ani de zile,de tot ceea ce simtim noi cu toti in buzunare,de gradul de umilinta la care suntem obligati sa ne coboram,si de imbecilii turnatori pe care-i voteaza in mod vioi si organizat “poporul suveran”.
    Cam cum crezi,Victore,ca vor vota chinuitii si umilitii de azi,in 2012?Pariu ca tot cu PDL si Baselu’?

  17. O scurta observatie: acel sentiment a carui “desfiintare” tu o proorocesti, mie imi pare ca, autentic si profund, nu a existat niciodata. Nici macar in epoci mai romantice din existenta noastra nationala.

    Idea nationala debutand odata cu revolutia de la “pas’opt”, nu gasesc nici un moment in care sa putem vorbi de o extindere semnificativa in randul maselor a gandului ca apartinem unei natiuni si ca din aceasta perspectiva, trebuie sa gasim un “ceva” comun. Care mai intai sa ne ajute sa ne identificam ca romani. Apoi sa ne faca sa actionam coerent si consecvent, construindu-ne un proiect national. Si — de ce nu? — sa fie o sursa de mandrie pentru faptul de a fi romani. Mandrie linistita si decenta, nu sonora, desantata, patriotarda si, pana la urma, gaunoasa.

    PS Nu pot sa nu remarc luciditatea si claritatea argumentatiei lui “gigel007”. Bravos, musiu, imi place cum combati!

  18. Victor, o precupeata de ulita stie sa mai tina la pret, eu dau ceapa si tu dai fasolea sau altele de genul asta. Astia nici atita nu stiu! Vind orice fara sa ceara nimic, doar daca s-ar nimeri bunavointa licuriciului sa scape ceva spre Romanica, bine, daca nu, iar bine ca furam mai mult pe aici si scoatem banii aia de-i speram sa vina de afara. In concluzie, cred ca ai jignit precupetele, astia nu sint decit niste pomanari jalnici!

  19. Sentimentul national e ca o pelerina de ploaie. Il folosim doar cand e cazul. Din pacate. Nu ai observat ca politicienii nu vorbesc niciodata despre “natiunea romana”. O tot dau langa cu poporul, populatia, romanii, electoratul, cetatenii. Vag si pe langa esenta!

  20. @IoanaP, Bush-ulic 🙂 era o anagrama vesele despre Pasha-lac-urile republicane ale lui Bush.

  21. @violet: poate eu am citit alta istorie , dar din câte îmi aduc aminte Carol I a fost împins de la spate de către Brătieni si ceilalți politicieni care l-au adus in România. toată viața lui a fost un principe si apoi un rege de fatada. de fapt nici macar n-a vrut sa fie rege. a devenit din cauza ca ne-a împins Rusia in război cu turcii. cât despre primul rezbel mondial… Carol dorea sa intre de partea nemtilor. de asta România a ezitat doi ani in neutralitate. si atunci am avut un noroc chior tinand cont ca era cât pe ce sa ne pierdem tara cu totul. nu noi am câștigat ci ceilalati au pierdut in vest. dacă ar fi sa dau un exemplu ar fi poate tandemul Cuza – Kogalniceanu. reformele lor au fost preluate de regat. insa nici asta n-a ținut mult pentru ca boierii erau nemulțumiți (ca si acum) iar Cuza a devenit dictator separandu-se de Kogalniceanu. detalii sunt multe si nu aici e locul de a le expune.

  22. Cand marinaru’ si-a inceput domnia si-a lansat cu suficienta, expresii ca “marea neagra-lac rusesc”, ma amuzam pe-aici zicand ca ne baga-n razboi cu rusii. Intre timp, amuzamentul mi s-a strepezit iar bezmeticul mai are la un cap sa ne bage-n razboi cam cu toata lumea si, patologic, mai ales cu aliatii! Am sa spun din capul locului ca-l cred pe marinar capabil de orice. Si cand spun orice, credeti-ma ca exact asta inteleg, ORICE pe lumea asta! Nu ma mir, ba chiar scena cu marinaru’ beat, disperat, plangand si fumand isteric pe scara ambasadei, mi-e lesne de inchipuit, ii seamana leit, e imaginea tiranului prabusit de pe soclu si care si-ar vinde sufletul pt reintoarcerea la loc! Da, eu n-am indoieli, sunt convins nu numai ca marinaru’ si-ar vinde sufletul, daca ar avea, insusi diavolului, dar cred ca deja a facut-o, intr-un fel sau altul si mai cred ca pt el sintagma “sentiment national” e lipsita de orice logica si greutate, aproape ca-l vad cum hahaie, cinic si nefiresc, la auzul acestor cuvinte, asa cum, cinic si anormal, hahaie de cate ori vorbeste de la cotroceni,poporului, despre criza, despre revenire, despre orice subiect dureros pt oamenii pe care-i conduce! Probabil posteritatea va scrie mii de pagini despre toate aceste anomalii, ori, mai curand, va arunca la cosul de gunoi tot ce tine de acest om si haita care-l sustine! Nu ne va folosi, intre timp vietile noastre se vor fi irosit, pe altarul patologiei psihiatrice nationale, desigur.

  23. @ Cristi din Montreal:
    Cu unele dintre amănuntele pe care le-ai expus sunt de acord, despre altele, nu pot spune nimic pentru că…nu ştiu. 😀 Nici nu stau acum să dau căutare pe Google, că n-am nimic de demonstrat. ( Eu am făcut mate-fizică şi facultate de mecanică, pe un fond de evidentă înclinaţie spre engleză şi franceză ).Cu siguranţă însă, realizările lui Carol I nu pot fi contestate, şi nici atât comparate cu ceea ce fac neaveniţii care ne conduc acum.

  24. tot timpul am fost incredintat ca rominii si-au luat o libertate mai mica decit cea permisa de regimuri, de istorie, de suzerani, de vreme, de vremuri. vorba cu dus-intors, dar niciodata raspicat spusa, vorba soptita, vorba strecurata, vorba filtrata…astea-s caracteristicile istoriei noastre, ale slugarniciei atavice, da, poate ca au fost si oameni constrinsi de securitate, dar si mult prea multi zelosi. pai daca acum, in conditiile in care nimeni nu te obliga, astia se fac cirpe, ce rost mai are sa o tot dam inainte cu partea de dinainte de ’89.

  25. un om fara dumnezeu, nu are cum sa-si vanda sufletul. el insasi o anomalie a naturii, a creat impreuna cu alti descreierati, o anomalie a istoriei. ca toata sleahta de imbecili va ajunge la lada de gunoi a istoriei, nu ma indoiesc mi-e teama ca multi romani nu vor apuca acest fericit eveniment. dar daca tot vom plati cu varf si indesat prostia multora, macar sa-i pedepsim exemplar pe nemernicii care ne-au dus in starea de haos.

  26. Nitzel off topic, dar totusi legat de subiect:

    Vorbeam ieri cu un baiat ce’si face doctoratu’ la noi in departament, care indragostit fiind de plaiurile mioritice ( si care dupa un singur contact cu mamaligutza si urda traditionala nu s-a intors singur in pradisu’ lu’ Beatrix) despre ce se poate auzi (CIND ESTI INTERESAT) despre Romanica. Adica deh, cind te insori iti iei pe cap si neamurile (nevestei, si’s cam al dracului de multe, se pare). Baiatul, saracul, era nedumerit. M-a intrebat pe scurt cam cum mama dracului se poate ca romanii, individual luati sint isteti foc (cel putin asa era senzatia lui) si pusi la gramada, impreuna, sa faca o turma de … fraieri, ca sa ma exprim elegant. N-am stiut sa-i raspund!!! Puteti sa ma ajutati, prieteni?

  27. Ce ma enerveaza cel mai tare e faptul ca ala de “ii sugeau ciorapii” jmecherii de Dambovita nici macar nu era “sultanul”, ci un lefegiu.
    Macar daca il pupau in valiza atomica pe Bush sau Obama, mai aveau o scuza, ca e “cel mai puternic om al planetei”.
    Dar asa…
    Ma intreb ce au facut pentru Michael Guest, si el fost ambasador al “licuriciului”, care facea parte din minoritatile sexuale.

  28. Aoleu,aoleu se apropie sarbatorile pascale si iarasi vine Flutur cu lumina in felinar (vine pe sus)sa ne dea sereacu’ lumina.

  29. HA HA!Adica,falosu pentru care se dau cap in cap portocalii sa-l pupe-n cur,e doar un amarat de pupincurist?!!!!!!!!!!

  30. salut, sunt in us de câțiva ani si sincer se vorbește si pe aici de wiskeyleaks dar nimeni nu a ajuns la concluzia ca aia sunt plătiți de pomana mai degrabă par îngrijorați probabil ca nu au făcut cunoștință pana acum cu Udrea sau Boc.

  31. @Paul: De ce fara voi? Fara a voi sa va contrazic, este vorba de noi, noi modalitati de a ne varsa naduful.
    Si nu se numeste HAOS, e, simplu, house.
    Eu sint primul vinovat, ca stau si-mi pling de mila, sau dupa preferinte, injur pe altii. Nici unul nu este mai breaz, inclusiv posesorul acestui blog (hai ca exagerez, ca ma baneaza).
    Sentimentul national este o chestie de care ni-e rusine, de obicei, pentru ca sintem (ne consideram) de kkt. Si sintem poligloti si cosmopoliti, si acel sentiment nu-si are rostul intr-o Europa unita, si stai sa deschid manualul micului stalinist. Eu cred ca sint, vorbind pe persoana fizica, din toate . Si ne aducem aminte de sentiment(de fapt, altii o fac) la din ce in ce mai putinele victorii de moral si morala. Putine, ca sa nu le numar pe degetele de la mina lipsa a amorezului fara o toarta(parca asa ii zicea James Joyce dlui amiral Nelson).
    Marea criza mondiala se termina in seara asta, la 00:00, cel putin pentru tara noastra, de miine nu voi mai fi in the red.
    Voi fi tot in the orange, uitati-va la stirile de la ora 5.
    Hip Hip Hate!

  32. In sfarsit, vad un ziarist, chiar daca nu are pregatire economica, care-l contesta pe Isarescu! De 20 de ani, Guvernatorul aproba: falimentul Bancii Agricole(1 mld dolari=1999,) al Bancorexului( 2 mld dolari, 1997), al Daciei Felix, al Credit Bank, al BankCoop, al Bancii Intenationale a Religiilor, al Bancii Romane de Scont-atentie la proprietar, s.a. Ar trebui sa vezi data la care s-a aprobat primul Regulament BNR de clasificare a creditelor in cele 5 categorii de risc si modalitatea de calcul a provizioanelor pt. cele neperformante. Altfel, chiar si un inginer poate sa intre pe site-ul BNR si sa consulte bilanturile economice ale institutiei pt. anii 2005, 2006, 2007, sa zicem. D.le inginer, daca o sa gasiti un domeniu economic cu pierderi mai mari decat BNR in anii amintiti, faceti-va POPA! Concluzie: amintiti-mi de o conferinta de presa, in ultimii 20 de ani, in care marele Guvernator sa raspunda la intrebari. Chiar si ale unui inginer!

  33. Dar de ce sa se dispara sentimentul national pentru ca o mina de indivizi, chiar fiind ce ce sunt, macina pragurile pe la Ambasada SUA ? Adica exista sentiment national doar cind ne este relativ bine sau ni se pare ca avem sperante indreptatite?
    Adica nu ne asumam nimic din omisiunile voite, nestiinta , grandomaniile si erorile noastre personale si colective , nu invatam din greseli si, in general, nu suntem receptivi la adevar, daca nu ne place, dar una,doua dam de pamint cu “tara” , cu “poporul ” si acum sa dispara si sentimentul national din cauza lor ?
    Si apropo de “popor ” , dupa cum observa cineva mai inainte , nu se vorbeste despre “natiunea romana”- poate e politically corect sa vorbim mai putin de natiuni in UE – dar membrii clasei politice (?) spun seniorial doar ” romanii” (precum boierii isi numeau taranii fara pamint, “rumani”), nimeni nu sufla o vorba de cetateni romani sau alegatori, sa nu si/o ia oamenii in cap de importanta ca traiesc in cetate si ei dispun cine sa-i conduca, si aia temporar.

  34. Hi

    wiki..i-a demascat aproape pe toti !

    Avem un presedinte jucaus ( jucator …unde joaca?) , totul suna fals in gura lui ,nimeni nu-l mai crede si asteapta sa scape de el!
    Dupa ce a dat un mare chix in politica externa unde trebuia sa fie nr 1 , el se leaga de altii.. asa isi justifica neputinta.
    Ma intreb, istoria cum o sa-l incadreze ?

    Alegatorii deputatilor din coalitie nu vorbesc cu ei pentru masurile pe care le voteaza ?
    Pardon nici nu le mai voteaza pentru ca sunt atit de inteligenti si ar
    putea gresi la vot

    Chiar nu se poate lua nici o masura? O demisie a opozitiei din parlament?
    O sa asteptam pana in 2012?
    Pe cine mai alegem ? ca nici unul nu-i de Doamne ajuta..
    Cei care au turnat la …Wiki nu intra in aceiasi categorie cu aia care au turnat la secu?

  35. Desfiinţarea sentimentului naţional, unul dintre actualele scopuri masonice, folosind evident politica si o parte din politicieni cumparati pintre aletele si cu bani, ca principal instrument, adaptat pe specificul tarii unde actioneaza.
    Globalizarea e forte misto, nu ?

  36. Asta e doar inceputul… sunt curios ce mai scoate wikileaks despre Romania in urmatoarea perioada

  37. De 20 de ani,printr-o manipulare grosolana,am fost “educati” sa ne fie rusine sa ne declaram patrioti,nationalisti si sa aratam orice sentiment profund romanesc.Ni-se insufla sentimentul ca este rusinos sa respecti valorile neamului si eroi acestei tari aruncand in ridicol orice fel de astfel de sentimente.Suntem pisati sa fim toleranti si intelegatori cu sentimentele patriotice ale maghiarilor din Romania de parca ei ar fi singura minoritate ce trebuie luata in seama si tratata altfel.De ce?De ce trebuie sa fim atenti cu sentimentele lor vis-a-vis de generalii hortisti ce au macelarit romani si sa facem ciocul mic cand vine vorba de romanii ce le-au stat lor precum osul in gat?Ne vindem eroi ,ii dispretuim si -i uitam sa nu cumva sa ranim sentimentele maghiare si asta in timp ce pe ei ii doare in cur de sentimentele noastre si ne batjocoresc stindardul ,limba si ziua republicii,ne spanzura eroi si ne spurca trecutul.Pana cand?

  38. D-nule Ciutacu, poate aveti vreo idee, ce diferente sunt intre turnatorii din ’89 si astia de acum ? Ca toarna la alta…ambasada? De ce aia sunt sanctionati iar astia candideaza la functii importante in stat?

  39. victore,sunt convins ca vrei sa ai o tara libera,LIBERA,dar numai voi,ziaristii,mai puteti sa face-ti ceva.iesiti voi in strada,chemati-ne,treziti-ne ,face-ti greva,da,voi ziaristii,poate asa populatia se va trezi si va da guvernul asta pacatos jos!CHIAR IN EMISIUNEA TA VINO CU PANCARDE IN CARE SA SCRII-JOS GUVERNUL-,apeleaza si la colegii tai ptr ca sunt convins ca sunte-ti uniti,activeaza ptr ca stiu ca ai curaj!(scuza-mi ortografia)

  40. @mihai: d’aia nu plecau astia, ca ne spanzuram noi de gat pancarde militantiste 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.