Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Audierea Ciutacului în Comisia Udrea

Audierea Ciutacului în Comisia Udrea


Până s-o hotărî Robertina să bage cărbuni pe foc, postez (deocamdată, în variantă audio) audierea ilustrei mele persoane în Comisia Udrea. Dacă banda tonomatelor va merge cu aceeaşi cadenţă până părăsesc incinta, o să vă delectez şi pe video.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Audierea Ciutacului în Comisia Udrea

  1. Am aflat aseara la “Sinteza zilei” ca pleci in vacanta. Iti doresc distractie frumoasa si sa revii sanatos si cu aceeasi pofta de a ne mai deslusi cele nevazute de noi de prin politica. Fii sigur ca ne vei lipsi la fel cum ne lipseste si Mircea Badea si cum ne-a lipsit si Mihai Gadea.

  2. Aprecierile mele , domnule Ciutacu.
    In lumea aceasta, invadata de nevertebrate, cand vad ca mai poate exista si verticalitate, ma face sa sper ca Romania o sa poata fi si altfel…

  3. vai,domnu’ ciutacu in ce te-ai bagat…;imbecilitatea udroaicei,ma epuizeaza;mare atentie ca a inceput sa sufere de colon iritabil,dar nu-i nimic,ca-i place uda.

  4. d-le Ciutacu,
    de ce oare nu s-au prezentat la audieri la comisia de ancheta (astazi) ?
    Au frica? oare Cocos foloseste mafia interlopii?
    DAR SA-MI SPUNETI DACA V-A PLACUT POZA CU ELENA UDREA POLITISTA-PORNO….

  5. Daca de abia acum plecati in concediu, de ce nu am mai vazut Vorbe grele la A2? Cine se va ocupa cu dezvaluirile despre Udrea din JN cat timp sunteti plecat? A propos de colegii din media, s-a mai alaturat cineva campaniei Dvs? (in afara de A3)

  6. @sabina: tot postul A2 e-n concediu in august. colegii de la JN vor continua si fara mine, nu trebuie sa-i tin de mana. nici A3 nu s-a alaturat, ci doar doi realizatori de talk-show-uri, Firea si Gadea.

  7. Multumesc pentru raspunsuri. Ultimul nu suna deloc bine. Va doresc concediu placut si…scurt (asta din urma, pentru noi)!

  8. Nu-mi vine sa cred ca in fata atator dezvaluiri adevarate, Boc sau presedintele Romaniei sa nu ia nici o atitudine, chiar la misto fiind!
    In ce tara traim fratilor?! Congo, Sudan, Venezuela, e incredibil ceea ce citesc si aud zilnic de aceasta blonda!
    Chiar atat de tare este aceasta parvenita?!
    Este INCREDIBIL CEEA CE SE INTAMPLA! Daca ar auzi nea Nicu, s-ar rasuci in mormant.
    Ce face PSD-ul, ce face PNL-ul, ce fac celelalte partide?! Nu aud sau vad nimic concret, nicio remarca cu adevarat acuzatoare la adresa lui Elena Udrea!
    Pe ce lume traim?! Comunismul a fost copil mic!
    Victore, inca o data felicitari si sper sa puteti darama pe aceasta tovarasa!

  9. Uneori te-am admirat. Uneori am apreciat ce ai facut. Dar acum imi pare ca esti un impostor. Vorbesti de transparenta cand tu spui la televizor ca umbla o valiza cu bani pe la televiziuni si oameni de presa si are de a face cu Udrea. Spune lucrurile pe fata, clar, fa dezvaluiri clare. Presupun ca ai fost socat cand Basescu a spus ca au incercat persoane sa apeleze la el pentru a interveni in decizii din justitie. Care e diferenta dintre tine si el?

    Prefer sa taci cand stii lucuri si nu le spui in clar. Prefer sa nu fiu informat pe jumatate.

    Esti impostor!

  10. Ati raspuns la toate intrebarile, pe cat posibil, cu sinceritate si cu decenta. Nu stiu la ce concluzie se va ajunge in urma anchetei, dar demersul jurnalistic trebuie sa fie continuat, atata vreme cat este singurul demers dezinteresat, singurul demers care poate duce la dezvaluiri concrete si “fara perdea”… Stim cu totii ca cei aflati la putere sfideaza si profita de slabiciunile noastre…

  11. Victor imbecilul de sus are acelasi nume cu mine Stefan dar bate campii cu gratie.Aseara ati fost de pomina ,trebuie sa va spun ca prieteni si cunostiinte care pana acum cateva luni va injurau pe toti incepand cu Stan si Badea acum nu se deslipesc din fata televizoarelor sa va urmareasca.Cu ceva zile in urma am vrut sa mergem la masa cu cativa si la restaurant am urmarit emisiunile ,tot restaurantul era ochi si urechi la voi ,nu mi-a venit sa cred.treuie continuat ,oamenii au inceput sa simpta si nu mai cred balivernele guvernantilor.Succes si bafta in concediu va asteptam cat mai curand alaturi de ceilalti.

  12. Dincolo de mistoul pe care, din modestie, vi-l acordati, chiar sunteti vestit prin calitatile Dvs. deosebite, de care ati dat dovada in activitatea Dvs. jurnalistica, si de OM: bunacredinta, cinste, onoare, responsabilitate, bunavointa, si cred, ca am putea continua enumerarea acestor calitati pana la paroxism.
    Felicitarile noastre sincere si hai! la mai mare.
    Concediu placut. Asteptam revenirea Dvs. deja de acum, cand inca sunteti aici.

  13. Scuze cu “am vrut” ,”am mers” la un restaurant de fite dar cu meniul foarte bun din Herastrau.

  14. @stefan: te rog eu, fara jigniri. ma bucur ca macar nu vorbim la pereti.

  15. Victore,
    Bine ca nu te-ai dus nebarbierit la comisia de ancheta , avand aerul acela de haiduc din “gasca” lui Pintea Viteazul , pe care il afisezi la emisiunile tale sau ale lui Gadea;
    Inteleg gradul mare de ocupare a timpului, dar daca ai gasi un mod in care sa apari mai ingrijit pe sticla ,cred ca ar fi mai bine;altfel sporeste doar aroganta nu si inteligenta!si sincer e pacat ca esti baiat frumos!

  16. Cum sa vorbiti la pereti,nu vedeti scorurile din rating de la zi la zi,sunteti in top iar cresterile in audienta vor fi si mai mari.Am vorbit intre noi sa trimitem sms la toti cunoscutii pentru a va urmarii.Trebie sa deschidem ochii tuturor daca nu vrem sa ne prabusim de tot si sa fim furati pe fata.Bafta

  17. Sa nu cumva sa calci in Ciresica Victore, s-ar putea sa fii invitat la dans de…..he,he,he..stii tu cine sau sa iti arunce vreuna cu fuste multe si colorate in fata. Poate te vad prin ziare la un tango languros cu Sexy Buzoianca…..sau la un concurs de batut podele cu marineru`…

  18. Ciutacule,

    Cat valoreaza valiza acum ? Tot un bulion sau mai mult ? Printesa nu mai e nevoie sa dea scriptul. Ma multumesc si cu inregistrarea audio. E bun asa. Nici video nu mai e interesant.

    2. Ce apare pe piata mai intai ? Posesorul de IP – de la CDep sau scriptul ?

    Fiara.

  19. Un mare ganditor a spus ca “este suficient ca oamenii buni sa stea deoparte pentru ca lucrurile rele sa se intample”.Iti dai seama in ce hal am ajuns noi,romanii?Oamenii buni incearca sa nu stea deoparte dar ii dau la o parte cei rai…pentru ca lucrurile rele sa se intample.Mai incercati totusi…cat timp mai exista oameni ca tine care pretuiesc sotia si copilul,familia, mai e o speranta.

  20. ”victore…,victore…”,cum spunea bachus in filmul cu acelasi nume,cum dracu’ poti spune ca-l simpatizezi pe mazare?Aaa,daca ti-ar fi cel mai bun amic sau daca ti-ar fi frate,dar ca ”politician”?Ce modele de asa-zisi politicieni,va mai alegeti…Bai,si-n atatia ani de emisiuni,sa-l inviti pe VADIM doar o sg. data?CE aveti cu el de-l marginalizati?nu exista doar pdl-isti,psd-isti,si pnl-isti;mai exista si nationalisti-crestini,sa stii.Cei care iti lasa com. pe blogul tau sunt anosti,isi dau si ei cu parerea,spun vorbe goale,nu grele,vorbesc,si ei,ca sa nu taca.”Bravo,victor,tine-o tot asa victor,eu cred ca…”Nu intereseaza pe nimeni parerea lor,atata timp cat sunt masochisti,si voteaza aceleasi sinistre personaje.VADIM TUDOR-e si randul tau!

  21. Ne-am indragostit. De 20 de ani iubim guvernantii marcanti atat de mult ca nu vrem sa ne mai despartim de ei, asa ca venim cu propunerea ca firma de jucarii care i-a facut papusa dnei Zavoranu sa infiinteze o serie de papusi care sa-i reprezinte pe membrii marcanti ai guvernelor din 89 pana acum. Astfel, avandu-i la domiciliu, ii vom putea da cu capul de pereti, scuipa, injura, etc, iar sumele adunate din vanzarea papusilor sa fie alocate la sanatate, asistenta sociala, creerea de locuri de munca, irigatii s.a.m.d. Toata lumea va avea de castigat.Eu voi alege seria ministrilor din sanatate, sotul meu prefera economia si turismul.Nu indraznim sa va intrebam care sunt preferintele Dv.
    Sa veniti sanatos din concediu, odihniti-va, radeti, glumiti, uitati de necazuri – dar nu de noi, cei care v-am devenit…”fani”.

  22. Parca zicea Boc ca nu pleaca nimeni in concediu in an de criza…Ah…Scuze!!!Tu nu mai lucrezi la guvern…Oricum cred ca Boc se referea doar la cei din guvern care nu prea au muncit anul asta si deci nu prea au nevoie de concediu.Tu dute insa in concediu fiindca il meriti,insa,
    improspateaza-te deoarece razboiul este departe de a se fi terminat.Urmeaza partea cea mai interesanta (partea cu “Batalia finala” ca si in Terminator daca nu ma insel).Sper ca nu o sa stai toate serile in direct prin telefon cu Gadea.Vezi ca avem nevoie sa te intorci cat mai proaspat.
    Sa ai parte de odihna placuta si de cat mai multa liniste !!!

  23. Domnule Ciutacu va admir,sunt putine voci care reusesc sa arate realitatea asa cum e ea;hidoasa ,murdara,resemnata.Ne meritam soarta toti se lamenteaza dar cand e vorba de fapte nu suntem in stare de nimic,nu vorbesc de revolutii dar si atunci cand e vorba de vot, nu reusim sa-l folosim.

  24. Buna seara d-le Ciutacu,

    Vreau sa va spun doar atat:concediu odihnitor si superplacut,sa va distrati , sa va simtiti bine,sa va intoarceti sanatosi,cu amintiri foarte frumoase si cu familia foarte fericita!

    Numai bine va doresc,cu aceeasi pretuire si respect,
    IoanaP

  25. Mi-a placut cand ai spus ca aceea nu e stire un ministru calare pe un cal si acela nu e ziarist care produce acea stire si este evident o stire platita acea stire. Ai spus un lucru foarte adevarat.

  26. D-le Ciutacu,

    Am uitat ceva si va spun acum:
    de Sf.Maria,
    La multi ani,sanatate,si tot ceea ce isi doreste d-nei Mariana ,sotia Dvs.,multe bucurii,viata frumoasa si fericire!Sa va bucurati mereu de dansa si de fiul Dvs.,Vlad!

    Cu multa sinceritate si drag,
    Ioanap

  27. Afişul Campaniei e mai mult decât elocvent, că-mi vine să împart românilor fluturaşi pe stradă, să deschidă ochii într-u Trezie Naţională, să ştie tot românul amărât cine-l minte, manipulează şi-i hăhăie cu nesimţire-n faţă… şi vine septembri, şi octombrie şi incapacitatea de plată, groapa… 🙁
    Trăznească-i !!!

  28. Fugi, cel putin o perioada, macar unii dintre noi mai au sansa sa mai uite de marasmul asta ce ne invaluie. Concediu placut si sa revii cu cat mai multa energie. Cred ca o sa fie nevoie.

    PS. Legat de comentariul lui Stefan privind informatiile trunchiate, sunt si nu sunt de acord cu el. Ma multumesc chiar si numai cu o parte de informatie care, pusa cap la cap cu alte bucatele, sa-mi permita sa aflu o parte din ceea ce se intampla cu adevarat, insa prefer informatia directa si intreaga. Ii inteleg insa reactia, si poate de aceea consider raspunsul tau putin exagerat. Toti suntem frustrati, dezamagiti si nu stiu daca realizezi ca, vrand nevrand, de la voi (prin voi inteleg toata acea parte a presei care incearca sa mai spuna ceva) se asteapta in acest moment cam tot ceea ce ne este refuzat de catre toti mascaricii politici in materie de integritate si verticalitate. Patetic sau nu, asa cum tie iti venea sa spargi televizorul le vine si altora. Ramane nespart deoarece, deocamdata, inca dati voce a ceea ce simt si gandesc cei care va privesc si considera ca macar astfel o parte dintre opiniile lor se fac, indirect, auzite.

    Sa ne vedem cu bine, ca de trait s-au ocupat altii.

  29. Foarte bine ca pleci in concediu.Intre timp,poate ne mai tragem si noi sufletul,or face si aia mai putine matrapazlicuri.Oricum nu par a se impiedica de “echpia cistigatoare”.Nu dau semne a avea bun simt.
    Este bine definit rolul domniilor voastre.
    Vacanta placuta atit tie cit si celorlalti doi membri ai familiei tale.Sa va intoarceti fericiti.
    Plecati,si uitati de toata mizeria de aici.

  30. Ai fost foarte tare la audieri!nu te ai lasat deloc intimidat de intrebarile lor!genial k intotdeauna!

  31. Victor,iti multumim pentru tot ce faci pentru noi.Mereu mi-am dorit sa vad pe cineva si sa aud pe cineva cum ne deschide noua si familiilor noastre aceste orizonturi de cunoastere tribidimensionale austere si levitarea intr-un univers inteligentional care ne uneste intr-o fapta si o savoare a faptei mentionate mai sus.Nu cred ca ne putem ajuta singuri sa iesim din marasmul intortocheat a unor alte mentalitati invechite despre ceea ce este si ceea ce nu este.Am inteles inca o data si poate mult mai mult ce se afla in jurul nostru dar si in jurul celorlalti.Cum am putea sa reactionam corect ,cum am putea sa intelegem atitudinea nesemnificativa pe care o deslusesti cu atata migala si desavarsism.Apreciem tot ce faci dar si ce nu faci si iata ca acum iti multumim si as vrea sa avem siguranta ca si tu si ceilalti de care noi acesti oameni corecti depindem, sa ne insufletiti sa stim si sa cunoastem mult mai mult.Inchei micile mele randuri alaturandu-ma celor mai de incredere voci ale mass-mediei si va uram succes si asa sa o duceti mereu mai departe ca un stindard comun si contemplativ pe paginile de ziar si ecranele de televizor pe care acum le intelegem mai bine si cu mai multa usurinta.Multumim ca existi si ne faci cunoscuta existenta ta.De la tine am invatat sa fiu din ce in ce mai inteligent.Multumesc deasemenea.

  32. si ziaristii din presa locala ar trebui audiati de comisii parlamentare
    in cazul afacerea medicamentul de la braila, e vorba de o ancheta jurnalistica din presa locala preluata de diana tusa.

  33. Bine gandit!In an de criza sa tot dai banul public pe asa haine! Pericolul este, ca asa o ‘transparenta totala’, fiind foarte incitanta, ar putea molipsi pe toti guvernantii, si atunci ne-am dat dracului!

  34. Spuneţi-mi că nu-i adevărat !!!
    Leana prim ministru că vrea… zăusul, pfiiii…
    Preface-m-aş iar bebelaş, să gânguresc, să nu cunosc, să nu ştiu, dar.. teamă mie că am să cresc, paradigma mamii ei de viaţă, nu pot să cred … cine ţine cămaşa de forţă sub cheie s-o scoată şi s-o folosească, e de jale, ce mai aşteptăm?? cine ştie ce îi mai bubuie zăbăucului prin tărtăcuţa haia, Majka Domnului, pe mâna cui a ajuns România 🙁

  35. d-le Ciutacu, am gasit ceva interesant inca din 2005 august, citez: TABU intreaba: Daca broastele se transforma in printi, ce animale trebuie sa pupi ca sa obtii printese?”. Elena Udrea: „Mai intotdeauna unele batrane, hidoase, dar cu multi bani”. Cand i se cere sa propuna „un proiect de lege a carei aplicabilitate sa duca invariabil la satisfactie”, Elena Udrea e prompta: „Unul care legifereaza sloganul no job, a lot of money, no problems”. Chestionata: „In ce situatie verbul a baga este mai onorant decat a scoate?”, consilierul prezidential se gandeste tot la buzunar.

    DAR NU MI-ATI RASPUNS DACA POZA CU UDREA POLITISTA-PORNO V-A PLACUT DOAR CA IDEE.
    Anticipat

  36. Da… SUPER interesanta, obiectiva si chiar
    amuzanta pe alocuri.. audierea! Pt. raspunsuri FELICITARI !!! Speram ca toate acestea… sa aiba totusi o continuare LOGICA… dar si o HOTARARE pe masura !

  37. @ Stefan

    Faţă de anii 2000-2004 când ştirile, sau orice altceva vâzut la TV era aproape de fals, eu spun că Ciutacu, alături de ceilalţi jurnalişti, ne “lovesc” cu destule ştiri, dezvăluiri sau alte lucruri interesante care au legătură directă cu ceea ce se întâmplă în lumea politică de astazi.
    Dar ştii cum e românul…niciodată nu este bine.

  38. ar trebui sa faci si un banner micut pe problema cu cheltuirea banilor publici (si codul aferent), deoarece in felul asta il pot lua mai multi bloggeri si la ei in blog, si cine stie, poate mai dezghetam lumea la minte cu privire la obligatiile guvernantilor.

  39. Domnule Ciutacu nu prea jucati corect!!!……La audiere ai facut-o pe miratul si inocentul can ai fost intrebat de ce nu ai depus o plangere penala pe acest subiect.Nu uita ca acelasi lucru ti l-am indicat si eu iar la comisie pur si simplu ai mintit spunand ca nici nu ti-a trecut prin cap asa ceva.Esti tare……..sunt curios daca o sa lasi acest comentariu…pe cel in care iti indicam aceasta solutie l-ai barat.

  40. D-le Victor, eu mi-am pierdut sperantele ( desi ele mor ultimele) ca Romania isi mai revine din aceasta deriva in care este de ani de zile! Tot respectul pentru ceea ce faceti. Am o intrebare pentru d-voastra…daca m-am saturat de lupta asta cu un deznodamant tragic pentru noi cetatenii, si vreau sa plec din tara definitiv, asta ma face las?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.