Esti aici:
Prima pagină > Blog > Corespondentii Ciutacosferei > “Peştele-n baltă”, powered by Tomiţă

“Peştele-n baltă”, powered by Tomiţă

Dragi colegi si “pretini”, Mario Vargas Llosa, dupa ce a candidat la presedintia Republicii Peru, a publicat o carte autobiografica numita “Pestele in apa”. Nu-s megaloman sa ma cred Llosa si nici nu se organizeaza prezidentiale anul acesta, asa ca m-am decis sa candidez pentru un post de deputat in Colegiul Electoral 4 Ilfov, sustinut de catre Partidul Ecologist Roman.

Din aceasta experinta va rezulta o serie de articole despre intamplarile mele electorale, publicata in Jurnalul National, care se va intitula “Pestele’n balta”. Pe langa treaba jurnalistica, intentionez sa atrag atentia asupra nesimtitilor care deverseaza, la propriu, cacat in Lacul Snagov, sufoca localitatile rurale de langa Bucuresti cu palate kitsch din beton sau taie fara autorizatie copaci.
Lansarea, felicitarile, masa si dansul vor avea loc duminica, 5 octombrie 2008, la ora 14, la clubul Green Hours de pe Calea Victoriei numarul 120 (sediul GDS). Va astept acolo, cu o cantitate semnificativa de tuica fara E-uri.

Al dvs,
Toma Roman jr – reporter special la Jurnalul National si candidat PER pentru Camera Deputatilor

Comentarii

comentarii

Similar Posts

23 thoughts on ““Peştele-n baltă”, powered by Tomiţă

  1. Pai romania e o tara de cacaciosi,pestele de la cap se impute.Hoinarind printre ei sigur te contaminezi.Da ma rog e dreptul tau sa incerci,exista locuri ecologice in tara asta unde politica nu a ajuns.Cat despre cacatul din lacul Snagov ala nu-i de la muritorii de rand

  2. Aici chiar nu pricep.
    Toma Roman jr a bagat ieuroii la tonomat ? Sau poate PER-ul ? Ca invers nu prea vad cum ar fi posibil cata vreme candidatul n-are decat tonomat de prezervative si ochii zgariati de palatele kitsch -oase iar Ciutacu ii cam vine shef prin orezarie ?
    Si pana la urma, indiferent cine a cotizat, braniacul de Toma Roman jr cu ce se alege dupa ce i-a oferit genialului posibilitatea , exclusivitatea si mai ales satisfactia romanescului “iar v-am tras-o, bah!” de a lansa, In PREMIERA (sa recunoastem, tovarashi)o candidatura pe blog ?

  3. Ce sa zic? Imi pare rau ca nu stau la Snagov si astept cu nerabdare sa citesc “Pestele’n balta”.

  4. Mda, iata un om liber!Nu chiar liber caci inteleg ca are citeva adictii, mai curind un om eliberat. Eliberat de orice urma de bunsimt.Si uite asa , din eliberare in eliberare spre victoria finala.Iata un nou exemplu de urmat pentru copii.

  5. chir nu intelege ca nu are nici o sansa? de unde draq bani pt data la tranii care or sa puna stampila pe el? desi eu l-as alege mai curand pe el … nu are sanse. politica la noi se face pe spaga…

  6. Tomiţă, poţi catinda că altă treabă tot n-ai. Poţi să-ţi publici şi impresiile, că doară la atâta rahat cât e-n Snagov, ce mai contează… Ecologist, ai? E drept, săpunu’ poluează.

  7. Dupa cite inteleg(partial!), onor Tariceanu “deverseaza” PIB-ul in… Snagov, pentru propria campanie electorala!? De unde ia bani Tomita? Cum de unde? De la “sponsorii PD-L-ului! Chiar o sa va minunati de ce campanie electorala costisitoare va beneficia acest “pseudo ECO”(era sa spun EMO!). “Tariceanu trebuie bruiat, daca nu blocat!” – este cuvintul de ordine le la Cotroceni. Si Tomita se… executa prompt.

  8. Chi-x, stiu ca la tãtzi ni’i greu dar,noaptea, in pat, ai loc de scenarite, bre?
    Cum, mamica lu’ nenea draku’ sa execute un angajat in orezaria lui felics ordine de la Cotroceni ? Si pe deasupra sa-l mai si promoveze fics tonomatu’ in ieuro ?
    A dracu’ scenaristii din Dealu Cotroceniului ! Noroc cu tine ca ne-ai luminat. Parol !
    Si-acu ca s-a dus dreaku secretu’, hai sa iti zic si ceva din extra-culise; unii spun ca ar avea scheletzi in dulap si baiatu’ asta. Altii ca tine “andãcavãr” o ruda de a matusii Tamara
    Cu euro la tescherea. Necum dolari.
    Insa realitatea-i ca il sponsorizeaza fumeile!
    Citeste-i sutele de editoriale; ai sa vezi ca-l chiar iubeste damezele 🙂

  9. Numai pot sa deschid televizorul,pentru ca voi vedea sigur un “tepar“parlamentar care pretinde ca el este altfel si ca el fa face,nu doar va promite…nu se mai poate domnule Ciutacu sa fim prostiti in halul asta chiar si in ziua de azi,cand in parlament se voteaza in unanimitate o majorare de salariu cu 50% a profesorilor si dupa vot ii vedem la televizor spunand ca a fost o gresala acest vot si ca legea este prost facuta.De ce nu au votat impotriva?pentru ca era imaginea partidului in joc si nu puteau sa o puna in pericol chiar acum inainte de alegeri.In aceste conditii cum putem noi crede ca exista macar un singur parlamentar care sa se gandeasca la binele “muritorului de rand“.Ne vaietam ca va incepe o criza a profesorilor universitari…pai cum sa nu existe cand ei vor sa majoreze salariul unui profesor universitar de la 12000 de lei la 20000 de lei iar un asistent primeste cateva sute de lei.Uitati-va la ce varsta poti deveni profesor universitar si veti vedea cati ani esti pus sa muncesti pe salariul unei femei de serviciu din facultate.Nu se poate asa ceva!Avem printre noi minoritarii rommi(tigani).Ne plangem ca ajung in strainatate unde ne fac tara de ras prin comportamentul lor lipsit de orice etica si bun simt.II vedem prin metrou,la semafor,pe strazi,cersind si ni se face scarba,dar nu ne intrebam de ce ajung sa faca lucrurile astea total dezgustatoare.De ce multi dintre ei nu au acte,casa,loc de munca,nu merg la scoala…de ce nu pot fi tratati ca restul oamenilor?Petru ca nu avem parlamentari.Nu avem “stat“…avem niste organizatii de “tepari“adunati in functie de prietenii si interese care au format aceste partide politice cu care au alcatuit “scena politica din Romania“ in 2 cuvinte Guvernul Romaniei.Sunt multe de spus si nu cred ca vor rezista tastele de la lapto unui astfel de asediu.Doar atat vreau sa mai spun…NU MERGETI LA VOT…nu exista politicieni..este o iluzie!!!….

    UITATI-VA CINE VA VOTA IN ROMANIA!!!http://life.hotnews.ro/stiri-fun-4130322-clipul-zilei-balci-balci.htm

  10. La naiba Voctor, citind articolul am trait cu impresia ca intri in politica, desigur esti si acum dar de alta parte a “uneltei”… 🙂 cel mai rau ma ofticam ca ati baut fara mine….:)
    ii urez succes si memorie buna persoanei in cauza nu de alta dar sa nu uite ce promite…:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.