Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rubrica lu' domnu' nea Dan > Rubrica lu’ domnu’ nea Dan Cezaru’

Rubrica lu’ domnu’ nea Dan Cezaru’

Dupa ce a invins comunismul din interior, e pe cale sa-l doboare si capitalismul din exterior. Face 60 de ani si musteste de intelepciune. Suficiente motive ca sa-i fac aici sectiune, ca prea spune multe si destepte. Iar poporu’ trebuie sa ia act de ele.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

16 thoughts on “Rubrica lu’ domnu’ nea Dan Cezaru’

  1. Ne va spune si de unde isi cumpara camasile ca sa ma faca cu adevarat fericit ? Si informat ?
    Mai departe imi cunosti opinia

  2. Nu prea l-am mai vazut in ultima vreme sau nu vizionez postul care trebuie, dar sa fie sanatos si sa-i mearga in continuare bine.

  3. Dan Constantin, asta da om de presa, adevarat jurnalist economic, cand aveam timp ii urmaream emisiunea de la antena 3. La multi ani, sa fie sanatos si tot ce-si doreste el.

  4. Numele lui Dan Constantin este asociat de catre mine unui singur cuvant: respect.Desi nu il cunosc personal,este evident ca acest om este mintea calma si inteleapta a JN.Ii doresc sanatate,putere de a continua si vreau sa stie ca multi oameni care nu se vad, nu se aud,il pretuiesc.

  5. E ziua lui si ii urez numai bine dar nu pot sa nu-mi amintesc ca intr-o deplasare externa cu un demnitar, din pozitia pe care o avea la JN, s-a trecut el pe lista in locul ziaristei de pe domeniul respectiv. Nu va zic ce era in sufletul fetei care ducea greul domeniului pe tarlalele tarii si cand a fost sa plece si ea afara cateva zile a fost inlocuita de seful ei.

  6. Aceasta postare este un “epilog” la “vizita electorala” a dlui presedinte Basescu in Spania. Inca nu ati auzit ce-a spus? Nu? Pacat! Ati ratat sa ascultati “cuvintul Dumnezeului nostru” rostit pe pamint andaluz. Fraza a fost – si va ramine, cu siguranta! – monumentala. Citez din dl presedinte: “Si pentru ca ati citat un verset din Biblie, eu am sa va citez un verset din Basescu: Sa traiti bine!”. Iata, in sfirsit, ca am avut ocazia sa-l aud si pe messia “al nostru” care, acum, este mai ceva decit primul printre olipieni. Este chiar Dumnezeul Romaniei(in inchipuirea sa)!

  7. Calm, seriozitate, echilibru, eleganta !
    Experienta jurnalistica de dinainte de ’89 se face simtita in condeiul acestui profesionist exceptional.La multi ani, domnule nea Dan !
    PS. Ce muzici frumoase ati pus!

  8. Si eu l-am confundat cu Voiculescu.
    Oricum Ciutacu se ‘ gudura’ si el pe linga DULAII astia batrini de la unii are ciolan bun cu maduva gustoasa de la altii invata sa latre la comanda gen tonomat.
    De ce nu zic baietii de suflet ai lui Voiculescu nimic de acest ‘VARAN’ al industriei media romanesti.??/
    Chiar este el amul de succes care trebuie sa ne fie model?
    Va spun sigur a fost un securist nenorocit si acum si-a albit dosarul cu baniilui Ceausescu. In toata Romania conduc tot fostii securisti dinainte de 89. Pacat .
    A sarit ca ars VARANUL Voiculescu cind au atacat-o pe fiica-sa , vai fiica mea.
    Asa ca LA MULTI ANI nea Constantine , dar simpla asemanare cu Voiculescu m-a facut
    sa-mi ies din minti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.