Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Focul de tabără din mijlocul benzinăriei

Focul de tabără din mijlocul benzinăriei

N-am fost prăpăstios în viaţa mea şi sunt conştient că e cvasiimposibil ca o ţară să dea faliment de-adevăratelea. În definitiv, ceva bătaie ştiu, fug bine şi am tupeu, deci ar trebui să nu mor de foame în orice conjunctură. Dar mă îngrozeşte realmen­te faptul că suntem conduşi, ca popor, de nişte indivizi cărora nu le-aş lăsa cheile de la casă nici dacă aş şti că peste două minute începe oficial sfârşitul lumii.

Mai mult, aici

UPDATE: Lansarea lu’ Tomoita, sub sloganul ecologist Noi sa fim sanatosi

Comentarii

comentarii

Similar Posts

12 thoughts on “Focul de tabără din mijlocul benzinăriei

  1. Nu se apropie sfarsitul lumii,iar Base nu prea mai are sanse sa mai prinda un mandat.S-au produs niste evenimente importante pe la americani,care,din punctul meu de vedere, au decis viitorul presedinte al SUA.Lumea nu e chiar atat de naiva,lucrurile se vor mai relaxa.Deja acei “amarati” de profesori universitari,care uita sa mai precizeze castigul enorm din proiecte,sunt priviti cu scarba si jena de chiar cei din subordinea lor.Nu sunt impotriva maririi salariilor profesorilor,mai ales a celor care chiar au nevoie de o marire.Insa ,dupa cum arata legea ,si-au marit tot aia care castiga cel mai mult.Luati in considerare ceea ce spun studentii ,pentru ca ei stiu ce vorbesc.Ceea ce imi repugna este faptul ca anumiti lideri de partide ,dupa ce au votat cu “picioarele”,declansand o reactie in lant,in randul altor categorii sociale,mai au tupeul sa insiste in prostia lor.Nici macar nu sunt in stare sa isi recunoasca greseala.Cat despre liderul de la Cotroceni,care se da non-pedelist,nu mai are originalitate.In timp ce indemna la unitate romanii de pretutindeni,in tara Boc incerca sa o reactiveze pe Macovei.Nu stiu daca va mai amintiti ce va scriam cu ceva timp in urma,in legatura cu fosta ministresa.Atunci faceam un apel la unitate dar catre altcineva.Am astazi o dovada ,in plus,ca blogul dumneavoastra e o adevarata sursa de inspiratie pentru liderul de la Cotroceni.Parerea mea este ca individul acesta este disperat.Bush si republicanii nu prea mai au sanse sa preia puterea ,dupa cele intamplate.Iar Basescu a venit ca presedinte cu sprijin extern(invocand o faimoasa axa).Oare ce va mai invoca acum?Pe de alta parte,americanii au interes in zona,fapt confirmat de celalalt candidat democrat,care a pomenit numele Romaniei ,in campania electorala.Si nu stiu cat se impaca mentalitatea PSD-ului cu capitalismul american.Daca se incearca ceva acum este pentru ca ,se pare, s-a decis o anumita situatie politica externa,care il impinge pe Basescu sa cerseasca voturile celor din afara,iar PSD-ul ,din prostie sau intentionat ,a purces la declansarea unei crize,in stilul caracteristic.Sa ne reamintim mineriadele,asa-zisa revolutie de la ’89,care a fost de fapt o diversiune a lui Iliescu,adevarata revolutie trebuind sa se declanseze in alta zona a tarii,etc.

  2. Din 2005 eu sunt consternata cum oameni de stinga ( pentru ca mai sunt unii in PSD) au permis ca la conducerea unui partid mare sa fie un personaj precum GEOANA.Tot ce se intimpla in tara distructiv are doi autori :basescu si geoana. Acum asistam la aruncarea Romaniei in haos. Cine a declansat acest fapt? Vrea sa fie prim-ministru ? Dumnezeule ! Scopul lui Basescu este disparitia PSD-ului. Geoana are acelasi tel. Nu vede nimeni? O tara democrata cu adevarat are nevoie de doi poli politici,dreapta si stanga. Suntem in pragul alinierii Romaniei la tarile sud-americane. Si acolo Bechtel face legea. Imi pare sincer rau ca o astfel de Romanie ramane copiilor si nepotilor mei.

  3. N-au nici un motiv sa le pese. Averile lor sunt in Elvetia, casele in Austria, Spania sau New York doar curvele le au pe Dambovitza. De ce le-ar pasa de prostime ? “Dupa mine potopul” n-a spus-o un roman dar noi suntem ai naibii de buni la preluat orice tampenie.

  4. Daca cineva ar sti cand o sa fie sfarsitul lumii si ar face public acest lucru nu se va schimba nimic, ba mai mult fiecare din umflatii care ne conduc vor incerca sa fure si mai mult, sa aiba si mai multi banii, sa fie si mai bogati si mai plini de ei deoarece in ultimele secunde care ne vor despartii de sfarsit fiecare dintre ei o sa vrea sa fie cel mai bogat dintre cei bogati. Si stiti ce??? chiar o sa reuseasca cu toate ca nu o sa-i mai foloseasca la nimic dar o sa moara cu gandul ca el a fost primul, el a fost cel mai smecher, el a fost cel mai hot dintre hoti…

  5. Tomita si Ogica momentan cei mai tari candidati.Au solutii cat cuprinde doar le lipsesc cei care sa le puna in practica.

  6. Romania este o tara a paradoxului. O tara in care nimic din ceea ce se intampla sau se va intampla nu mai mira pe nimeni.
    Cum sa explici altfel faptul ca jumatate din populatie primeste, intr-un fel sau altul, un ajutor de stat si, cu toate astea, strazile sunt pline de masini? si ce masini!!
    Avem cele mai multe servicii in sfera ordinii publice si sigurantei nationale. Si cu toate astea, oamenii se impusca pe strada, ziua in amiaza mare (Craiova, Constanta, Targoviste)
    Romania este tara in care un parlamentar voteaza o lege, ca apoi, amintindu-si ca e si ministru, sa critice legea pe care abia a votat-o. Tara in care parlamentarii voteaza in unanimitate o lege, ca apoi unii dintre ei sa-i critice pe ceilalti si sa-i acuze de populism si demagogie.
    Romania este tara in care se spune ca se aloca 6% din PIB sanatatii. Si cu toate astea, spitalele colcaie de sobolani si gandaci. Si mai au putin si cad pe pacienti.
    Tara in care politicienii tricoteaza, danseaza, dau cu mopul, canta, impart muraturi sau alte asemenea, sperand sa fie alesi si care chiar sunt alesi tocmai pentru aceste “calitati”.
    Inutil sa mai amintesc de coruptia fara corupti sau de faptul ca, in general, nu sunt bani pentru lucruri serioase, in timp ce pentru vopsitul sau schimbatul bordurilor vor exista, intotdeauna, banii necesari.
    Paradoxal este si faptul ca nu ne mai intereseaza nici prezentul, nici viitorul. De 17 ani continuam sa-i rotim. Si sa-i votam, ba pe unii, ba pe altii. Si nu votand “pentru” unii sau altii, cat mai ales “impotriva” celorlati. Stiindu-le “capacitatile”, cunoscandu-le neputinta, impostura, avaritia, prostia, aroganta, tupeul si nesimtirea.
    Iar paradoxul “suprem” (daca pot sa zic asa) este faptul ca am ajuns sa consideram “normalitate” ceea ce traim. Revolta impotriva normalitatii nu inseamna, oare, tot un paradox?

  7. SC “Antena 1” SA membra a imperiului media al lui Voiculescu a obtinut ajutoare de la stat pe baza unor angajamente nerespectate.

    In urma cu sase ani, Societatea “Antena 1” SA a obtinut esalonarea datoriilor restante la plata la bugetul de stat al Romaniei, datorii in suma totala de 52,3 miliarde de lei, scrie Ziua .


    EDITAT DE MINE. DESI N-ARE LEGATURA CU SUBIECTUL, CINE VREA POATE SA CITEASCA INTEGRAL AICI ASTEPT CONTINUAREA SI CU MEDIA PRO, DACA TOT SE DEZGROAPA MORTII.

  8. prea multi au dureri de cap toamna asta si mare parte dintre ei tin mortis sa-si etaleze prostia si sa ne arate cat de netede circumvolutiunile.a fi vehement in momentele astea inseamna a scapa de sub control uzul ratiunii.este de preferat sa contabilizezi tot ce se spune si sa folosesti mult mai eficient dupa alegeri si doamne ce bogatie si abundenta pe filonul asta….aur curat .si cand te gandesti ca impricinatii de oricare parte a barierei ar fi ,se uita ca la circ si mai fac si pariuri pe fericitul castigator al monumentului prosatiei….si numara la banii pe care atat si-i doresc latratorii astia si altii de teapa lor…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.