Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Despre Gigi Becali; cu responsabilitate

Similar Posts

25 thoughts on “Despre Gigi Becali; cu responsabilitate

  1. WTF ?!?
    Sau, ca sa pun mai multe si mai blande, parca aveam doar unu’ trecut la profesionisti in ceea ce priveste indicatiile date ziaristior. si ala glasuia pe la aeroport, nu prin consilii nationale.
    Noi sa fim sanatosi ! 🙂
    Cu responsabilitate, af cors

  2. Face parte din familia minunatului nostru presedinte ales. Ma uitam aseara la TV ascultind declaratia sa la sosirea din Spania si ma uimeste cum minte cu o seninatate rar intilnita. Imi doresc in continuare un presedinte charismatic, cult, cunoscator de multe limbi straine, cu relatii la Bruxelles, vizionar in politica externa intr-o lume din pacate atit de complicata. In schimb, il vedem pe Becali,Basescu, etc. Ei pot fi niste persoane foarte simpatice in particular dar ca presedinti de partid sau de tara, nu.

  3. Maria, subscriu!
    Da cine i-a pus presedinti daca nu mass media!? ma rog, pressa care-i sustine.

  4. Apreciez la d-l Becali generozitatea cu care a ajutat sute de oameni necajiti si parinti disperati cu sume mari de bani , pt.operatii imposibile si boli incurabile.Pentru aceasta, sa-l ajute Dumnezeu.Cat despre politica…doar n-am avea ghinionul asta.A doua oara…

  5. Victore,te apreciez si ma uit la emisiunile tale…dar te rog ,,,nu-i mai pomeni numele la un asemenea om…aici in Germania nu l-ar tine nicica angajat la un WC public ptr ca jigneste pe fiecare

  6. Jiji macar e patriot…asta e singura calitate in marea lui de defecte…in rest are totusi o voce mai buna decat Ana Lesko,sau cum o cheama pe pitipoanca aia…

  7. Jiji este deja cotat in topuri. La emisiunea TURBO a canalului M6 (din 04/10 deci care poate fi vazuta si pe siteul M6 saptamana aceasta)a fost declarat `cretinul saptamanii` si cu punin noroc la sfarsitul lunii este declarat `cretinul lunii`. Se pare ca francezii nu-i inteleg pe cei care repara cu levierul in mijlocul drumuluiuna din cele mai scumpe limuzine.

  8. E pacat sa pierdem vremea incercand sa-l intelegem pe George Becali. La inceput l-am banuit de senilitate, din pacate e vorba doar de efectul banilor veniti prea repede pentru un caracter atat de mic.

  9. @The Crippler
    Nu cred ca e patriot, doar “pozeaza”. Intamplator, interesele lui coincid momentan cu ale majoritatii romanilor. Nu m-as arunca mai departe cu afirmatiile. Stie sa inmulteasca banii, nimic mai mult. Restul sunt vorbe… usoare.

  10. Domnule Ciutacu, Buna ziua. Eu va cer un sprijin si va cer un ajutor. Am o idee in arhitectura care este foarte buna pentru Romania Doresc sa o fac cunoscuta si sa fie aplicata.Ar trebui sa o prezint unor arhitecti sau unor factori responsabili, dar nu cunosc pe nimeni.Ideea mea este o noutate pe plan mondial de fapt este o inventie de mare anvergura si va fi de un mare interes. Va multumesc anticipat si va rog sa ma ajutati.

  11. Uite mai si la ciobanul asta mai cum canta,pfffffff:ce se va alege cu tara asta mai???????

  12. te face poate sa razi dar nu sa-l detesti spre deosebire de basescu care nu trebuia neaparat sa se clatine cu sabia fluturand pe o scena ca sa-l pot detesta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.