Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Antena 3 e aici. Dar tu pe unde eşti?

Similar Posts

83 thoughts on “Antena 3 e aici. Dar tu pe unde eşti?

  1. Antena3 va fi mereu aici. Băsescu sper să plece definitiv după 12 septembrie.

  2. BOSS DACA NE ARESTEAZA DRACU PE TOTI, FA TE ROG ROST DE LISTA PENITENCIARELOR CARE N-AU CONTRACT CU DIGI, MACAR SA-MI ARANJEZ SEJURUL UNDEVA UNDE SE POATE VIZIONA ANTENA 3, MARINARU” PLM TE OFTICI?

  3. La minutul 0.22 cand spune internabilul V Ponta si Crin Antonescu ,zmucita aceea de Macovei spune Voiculescu(i se citeste pe buze cuvantul)Am vazut inregistrarea si la Mircea in emisiune.Si era suparata foarte pe “minunatul”ca nu recita intocmai si la timp ce il invatase.La ospiciu se poate cu vizita sau fara ?Sa vina acei zece milioane care ,dupa ei,l-au votat la referendum.Nu numai ca au cativa neuroni valizi,dar nici sinapsele nu ii mai ajuta:)

  4. Are exact acelasi discurs ca acum 8-9 ani in urma! :)) Si atunci functia de presedinte nu-l interesa, iar democratia trebuia aparata prin orice mijloace! Omul asta chiar trebuie consultat de un psihiatru!

  5. Antena3 este aici,o vad !Insa pe primul derbedeu al tarii nu-l vad (prea bine),probabil ca este beat p__a,de necaz,si le-a dat adunarea sub masa tuturor slugilor !

  6. A avut mare dreptate MB cand a zis ca TB o sa fie doar un baiat in tricou albastru dupa un gard.

  7. Antena 3 este si v-a ramane seara de seara cu noi cei 7,4 mil de oameni care va pretuiesc, va respecta si va multumesc.Cat despre fostul jucator, mi se pare caraghios cum vine el zi de zi imbracat numai in acelasi tricou, vb mamei vreaa sa inspire mila si saracire brusca vine in fata noastra si zi de zi ameninta, amenintarea face parte din viata lui de mare comunist.E nervos probabil ca in loc de socru mic presedintele, v-a fi socru mic traian basescu si dat afara intr-un mod umilitor.Ma bucur ca o parte din prietenii nostri care traiesc in belgia, si-au cine e basescu, si de ce il uram atat de mult.Mi-a stat mintea cand am auzit ca Pacepa, era pe listele electorale.Sper ca dupa 12 septembrie, basescu sa nu mai existe in mintea noastra, decat ca fostul presedinte, arogant, hot,mincinos si manipulator.In 9 sept implinesc 25 ani de la casatorie, si sper sa am bucuria de a nu-l mai vedea la tv si nici in viata noastra, a romanilor.Vacanta placuta, daca pleci si sa ne auzim cu bine.Cat despre usl isti, pune-ti dracu mana la treaba, daca vreti normalitate in tara asta, nu mai asteptati ca altii sa va faca treaba.
    stima si respect

  8. Nu am crezut ca pot uri atat de pur o creatura ca Basescu. Am convingerea ca va fi dat uitarii intr-o celula….

    Basescu e mai prost decat Ceausescu by a wide margin….

  9. ar trebui sa nu i se mai spuna pe nume, sa fie apelat presedintele Laş sau Masă-Verde(hehe,daca tot avem un Frunzaverde).faceti un efort toti cei ce nu-l mai vreti si apelati-l doar asa…va avea efect!

  10. poate cineva sa-mi spuna cine e id.otelul ala de ţopăie/juiseaza in spatele Laşului?

  11. Orice s-ar intampla, eu sunt oricum alaturi de Antena 3.
    Stie cineva ce s-a mai intamplat cu sesizarea la CCR privind boicotul asupra referendumului facut atat de PDL cat si de Basescu? A mai zis ceva CCR despre asta?

  12. Cum gasesc videoclipul ca zice youtube :”This video has been removed by the user”

  13. EL se afla, ca SIMPLU CETATEAN ,intr-o curticica (tare MIRCEA BADEA)de unde prolifereaza aberatii si amenintari neluate in seama de nimeni(poate de MRU,boc,videanu,blaga,colonei…).

  14. Ce misto e sa-l vezi pe intaiul smenar al tarii descarnat de putere. Cum da el declaratii, ca tzatza Leana, din fatza curtii. Cred ca i-ar sta si mai firesc daca si-ar da jos tricourile alea albastre si si-ar pune un maiou galben-jegos si transpirat … si sa scoata la sosea scaunelul cu litra de tuica, patrunjelu’ si ceapa… Imi place noua fatza a lui Base, se vede ca e ros de furie si ura ca un gainar de cartier trecut pe linie moarta de baietii mai tineri si care se vede nevoit sa suteasca doar pe la pomeni si parastase. Pina mai ieri nu mai suportam sa-l vad pe Base, acu’ zau de nu-l caut sa-i mai vad un pic moaca aia de aprozar, fierb ficatii-n el si-i curg laturile din gura de distrus ce e… orgasmic si alta nu. Si salutar!

  15. Pacat de efortul Antenei 3 si al cetatenilor ptr. ca decizia CCR este in favoarea suspendatului .Decizia logica era de demitere ptr. ca referendumul era cistigat avind in vedere boicotul oficial( cvorumul s-a instituit ptr. participare si nu neparticipare ).In aceste conditii probabil ca idiotul o sa se reintoarca ptr. ca este greu de crezut ca CCR va judeca pe bilbielile din listele electorale.Pacar ca sintem prosti si ne face un golan .Pacar mare pacat ,imi vine sa ma duc dracului cind vad atita nesimtire la basescu dar si indolenta la Antonescu&Ponta.

  16. “Tu” fiind “tu, telespectatorule”, sau “tu,
    intiiul purtator de tricouri bleu al tarii” ?

    Daca e vorba de al doilea, banuiesc ca nu la
    vila de la Neptun si nici la “Dante”.

    “The video has been removed by the user.”
    Ce pacat, ii statea atit de bine acolo…

  17. “This video has been removed by the user.”

    sper ca dupa 31 sa fie permanent…

  18. Off topic,

    Stiu ca ‘ Fotbalul’ poate nu e domeniul tau de activitate, dar ca microbist, dar dupa cum stii astazi tocmai a murit un jucator pe teren intr-un meci amical
    din datele pe care le cunosc
    1. se pare că echipajul SMURD a fost chemat după accident, stadionul neavând o ambulanță dotată la fața locului.
    2. Arbitrul întîlnirii, Marian Ivănescu a aprobat desfasurarea meciului cu toate ca nu erau indeplinite conditiile de mai sus.
    3. FRF aprobat meciul acesta si in alte dati aproba jucare unor meciuri in conditii EXECRABILE de protectie vezi cazurile Haldan, Vrabiorul ( ambulante fara frane si echipament care practic erau doar o carapace ce arata a ambulanta) etc
    ”Fotbalistul era pe teren de circa 10 minute. A căzut pur şi simplu din picioare. Am coborât din tribună şi l-am ajutat pe medicul care era acolo ca să-i fac masaj cardiac şi respiraţie gură la gură. Intrase în fibrilaţie”, a declarat unul dintre spectatori care i-a acordat fotbalistului primul ajutor
    E adevarat ca au sosit 2 ambulante una la 5 si alta la 7 minute, dar aparent ele au fost chemate abea la vre-o 12-15 minute dupa accident.

    Se poate Initia o ancheta Guvernamentala, Parlamentara Prezidentiala asupra FRF si Liga Profesionista de Fotbal?

    Sunt sigur ca sute de mii de suporteri care striga ‘Mitica la Brutarie’ si ‘Nasu la Brutarie’ v-ar fi extrem de recunoscatori daca datorita Antena 3, Guvernul si Parlamentul ar face o ancheta spre a curata Fotbalul Romanesc de Cancerul Mafiei Sandu-Dragomir.

  19. Tocmai ce a iesit,imbracat cu jambulica aia bleu si i-a avertizat pe cei ce primesc instuctiuni de la Radio Rusia!!!Nu sunt alte moduri de comunicare a ordinelor de la Moscova decit prin emisiuni radio?Asta ne crede prosti de tot!

  20. La mine se vede cu purici video-ul. 🙂

    In alta ordine de idei, poate vorbeste cineva despre gestul procuraturii. E limpede pentru mine ca imediat ce se va anunta o cifra care sa poata face posibila validarea referendumului (in cazul in care astia chiar isi fac treaba macar in al 13 lea ceas ), procuratura va anunta o “frauda”. Am scris pe facebook, imediat dupa decizia CCR ca acum Basescu va juca pe cartea fraudei. Dupa 6 ore am aflat despre descinderea procuraturii. Nu sunt un profet, oricine isi poate da seama in ce tara traim si cat au de pierdut unii daca pica regimul. Dar nu e normal sa se intample asta, ar trebui sa fie cineva care sa le spuna procurorilor sa se opreasca.
    Atentie, au luat listele suplimentare in original, cel putin eu asa am inteles. Ceea ce inseamna ca pot adauga o gramada de “voturi multiple”.
    Cheia a tot ce s-a intamplat in Romania se gaseste in emisiunea ta cu Bogdan Teodorescu. Atunci cand el spune la sfarsit ca va trebui sa intelegem mecanismele astea care au declansat jihadul in Europa. Dupa parerea mea e vorba de foarte multi bani si de coruptie inclusiv la nivel inalt european.Poate cineva reia ceea ce a spus Bogdan Teodorescu la Vorbe Grele.

  21. Oricat l-am uri pe Basescu nu putem sa nu spunem ca validarea listelor electorale prin vizite la oameni acasa este un mega-cretinism, pur romanesc.

    Situatia cetatenilor cu drept de vot trebuie data de Evidenta Populatiei care e platita din banii contribuabililor. E normal sa se verifice pe teren, cazurile de exceptie, nu toti cetatenii patriei.

  22. Mi se clarifica definitiv ca Romania e formata din 2 (doua) categorii PREDOMINANTE:
    – una formata din ticalosi tupeisti , insistenti si nesimtiti ; 😡
    – a doua formata din indivizi siguri pe ei , suficienti , infatuati , lenesi si prosti . 😳

    Noi astia care incercam sa formam o a treia categorie , MINORITARA , (cei care NE STRADUIM sa NU ne incadram in primele doua) oare cati dracu am mai ramas 🙄 si ce naiba facem in continuare …??? 😯
    Ca dupa cum se desfasoara evenimentele din ultimul timp , Romania a devenit o imensa Casa De Nebuni , unde “s-a intalnit hotu’ cu prostu’ , iar prostu’ se tot chinuie sa i-o traga hotului si se tot mira de ce nu-i iese …” ! 😳

  23. aia cu iesitul pe gemuletul veceului cu steagul
    in mina “ne-am luat tara inapoi” e emblematica,
    aproape “julietic”.

    d-abia astept sa plece si sa nu-i mai vedem pe
    toti portocaliii astia.

  24. Cautarea oamenilor din liste pe acasa e un demers la fel de CRETIN ca si pragul de validare de 50%+1 din cetatenii de pe liste.

    De aceasta data cretinismul e partajat intre CCR si noua oranduire (new-cretina) Ponta.

  25. Victor,in orice rau exista un bine,eu am o teorie si anume,este bine ca s-a impus cvorum ca altfel Basescu era acum la Cotroceni pentru ca “votau”mortii si vii…fiecare pasare pe limba ei piere…

  26. nostradamus,tu apartii celor 3 categorii,ai din fiecare cite putin, din prima ,tupeul, din a doua,suficienta,infatuarea, din a treia, procentul…e si asta o virtute…oricum, lumea e mai complexa,diversa…ce naiba te faci daca nu-ti raspunde nimeni intrebarilor autoregimentatoare…?

  27. Victor, ai văzut cu ce mizerie de motivare privind boicotul au ieşit astăzi slugile băsiste de la CCR?

    “Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică”

    Cât tupeu pot avea japiţele astea băsiste? “majoritate de blocaj”? cât de ticălos să fii să scrii aşa ceva.

  28. Am trecut de mai multe ori si am vazut video retras ,nici postari, am crezut ca ati plecat in vacanta .
    Cand aud la reclama voastra strigatul de lebada a lui basescu “antena 3 e aici ?
    unde-i antena 3 ?” oriunde sunt raspund :aici basescule ,tu ce faci dupa gardulet ,de ce esti disperat maica ? esti tot mai singur ,mai minciunos ,mai tulbure la cap ,faci povesti zilnic ,poate te va crede cineva si ce sa vezi ,nu te mai crede si vrea nimeni. Du-te acasa ,spala-ti tricoul ,roaga-te de Ponta si Antonescu sa-ti accepte demisia in schimbul libertatii,altfel basescule poporul te baga la Jilava N-o mai cauta pe A3,este peste tot in tara ,este in casa romanilor ,in sufletul si mintea lor .Nu da vina pe A3 ca romanii te vor plecat ,uita-te la cei 8 ani cat ai fost presedinte ,nu ai facut nimic pentru tara ,haos peste tot , hotie si imbuibare pana peste masura ,a ta si a sustinatorilor tai .Ce ai facut basescule pentru agricultura de iti permiti sa iei pe altii la rost ? Nimic .
    Pleaca d-le odata si nu ne mai fa necazuri,adu-ti aminte de cantecul de lebada a lui ceausescu:
    alo! …alo!…alo! ….a venit elicopterul si dus a fost . Pentru tine romanii au adus elicopterul si au pornit motoarele ,nu le auzi ?

  29. Scuze că revin cu încă un mesaj, dar la o a doua citire pseudo-argumentele slugilor de la CCR îmi par chiar mai senzaţionale decât la prima strigare.
    Uită-te la ultima parte din text, dacă scoţi cuvintele de legătură şi precizările dintre virgule, fraza sună aşa: ” neparticiparea la referendum… este tot o formă de exprimare a voinţei şi de participare la viaţa politică”, deci conform CCR: neparticiparea e o formă de participare. HAHAHAHA!
    Am o mare rugăminte, dacă îl vezi pe Rus zilele astea roagă-l să trimită o ambulanţă şi o cămaşă de forţă la CCR. Cineva are mare nevoie!!!

  30. Bine ar fi sa il vedem odata pe marinar dupa un gard ceva mai”serios”,eventual cu sarma ghimpata pe deasupra,ca asta e de-acum nebun de legat la”fara clanta”!

  31. Hai ca astia de la CCR sunt chiar penibili cu motivarea legalitatii boicotului.

    Pai daca boicotul e legal, care mai e motivatia impounerii unui prag minim de prezenta la vot?

    Traim intr-o tara de-a dreptul idioata.

  32. @Valentin
    Imi permit sa te contrazic. Profa de filosofie din liceu ne-a dat un exemplu de idee filosofica: dezordinea e un alt fel de ordine. :). Asa ca si neparticiparea o fi un fel de participare…
    In alta ordine de idei incerc sa vad si ceva bun in treaba cu cvorumul. Mi-a picat zilele astea in mana o carte despre civilizatia asiro-babiloniana. Remediu pt nervii zdrentuiti…La un moment dat m-a umflat rasul. Pai pe vremea lui Hammurabi ( 1728-1686 i.Hr.) marele rege stia cu precizie cati oameni compun imperiul si ce avere au. Tare, nu? Si inca ceva, si mai socant: de ANAF-ul din vremea aia nu scapau nici templele, spre deosebire de egipteni si BOR-ul extrem de preafericitului Daniel. 🙂 Asa ca nu strica sa stim, la 4000 de ani dupa Hammurabi cati suntem, asa, plus/minus 100.000. :). Ca despre averi nu-mi fac iluzii, bietu’ blejnar inca o fi cautand conturile evazionistilor prin Elvetia si, ce sa vezi, banutii erau prin fisetele din institutie. Pe de alta parte in Ardeal (evident, mai civilizat decat insasi civilizatia) inca folosim carti funciare de pe vremea cand Cluju’ si Praga erau in aceeasi tara. Asa ca ne mai miram ca vin tot felul de barosi si mercali care ne iau drept trinidad-tobago (scuze pt exemplu, aia au facut treaba buna la Olimpiada).
    PS Domnule Ciutacu, am si eu o fantezie: de ce nu merge Mircea Badea la o ”conferinta de presa” la curticica, sa-i adreseze vo’ doua intrebari cetateanului in bleo??? Poate scapam dracu’ de ”conferinte” zilnice, ca altfel noi astia care nu urmam indemnul prezidential riscam sa spargem teveul si nu avem atatia bani. Multumesc.

  33. Oribil! Nu mai suport sa-i vad mutra si sa-i ascult vocea, nu mai pot! Si totusi, se va incapatana sa iasa zi de zi si sa ne faca capul mare cu platitudini si aberatii, din ce in ce mai monstruoase! Nasol e ca ccr se suceste in fiecare zi cate putin, si de unde vineri ziceam ca, surprinzator, sunt barbati demni si onorabili, acuma, de sub fustele alea rapidiste, incepem sa vedem tot mai clar ca marinaru’ i-a castrat si nu-s decat niste eunuci sugatori de ciorapi prezidentiali! Si stiti ceva? N-au curaj ei sa duca pana la capat vitejia de-al rasturna pe marinar, chiar daca cei 7,5 mil de oameni le dau supremul argument! Nici o institutie a acestui stat nu-si va asuma responsabilitatea, pt ca in fruntea fiecareia e un pupator de cur basist care poate fi santajat! A stiut, a prevazut, a actionat! E blindat si, aparent, de neinvins!

  34. Poate sa latre si cu tot cu CCR-ul lui sa se intoarca-in prima secunda iesim in strada si stam acolo pana pica.

  35. Sa se mai agate citeva zile de scaun Basescu si-n toamna PDL-ul va disparea ca partid politic la alegerile parlamentare.

  36. fratilor, daca asa stau lucrurile cu “motivatia curtii constitutionale”,atunci(prin simetrie)propun:-JOS BASESCU! -U.S.L-ul sa faca bine sa ne numere corect! -U.S.L.-ul sa organizeze niste mitinguri(mai pe seara,asa mai pe racoare si la ore cind se poate iesi din casa,20 – 22)in toate orasele! am inteles din motivatia curtii ca face in acest sens distinctia intre “drept” si “obligatie”.CORECT!dar asta se refera la ce au facut cetatenii sau locuitorii,dupa caz…..si nu la ce au facut liderii politici!?pai despre ce vorbim si despre cine!? Intre noi fie vorba mie mi s-a parut ca miroase a indemn la NESUPUNERE CIVICA!!!(dar asta e o alta discutie, vezi si indemnul adresat primarilor sa nu “numere”)Ce e cind indemni oamenii sa nu participe la o actiune initiata de Parlament si aprobata de C.C ca constitutionala si necesara si de Guvern ca sarcina pentru primarii(iar se baga peste Guvern!?)voi nu vedeti ca nu mai e speranta de la nimeni!?DOAR NOI mai putem schimba lucrurile! Sa fie clar:pe noi, nu U.S.L.-ul ne-a scos in actiune(pe strazi ,la vot..)PE NOI NE-A SCOS BASESCU si ai lui!!!!am iesit singuri!!! sa faca bine U.S.L.-ul sa ne organizeze ,sa ne creeze cadrul lagal(vezi aprobari)sa ne manifestam!nu ne trebuie nici materiale de propagenda(lozinci,benere…ca facem noi unele faine de tot!nai faine decit le fac ei si mai creative)…Caci conform “motivatiei”,avem DREPTUL si nimeni nu ne OBLIGA ,inafara propriei noastre constiinte(dar de asta nu se ocupa C.C.!)cind va fi in Romania Curtea Constitutionala o institutie de stat si nu o ciorba politica!?

  37. in legatura cu “Antena3 e aici.Tu unde esti?” vreau sa-tispun ca las deschis pe postul asta si cind plec de acasa(pentru un timp mai scurt) ca sa iasa bine la audienta..vezi ce afurisita sunt!?

  38. basexu pleaca….mereu face opusul a ceea ce a zis…si apoi,privilegiile care ii vor ramane sunt semnificative…bineinteles ca o va intoarce si va motiva plecarea prin faptul ca e un sacrificiu al sau pt stabilitate..rahaturi de-astea..

  39. Stimate domn, cititi, va rog, siviul lui alde Iulia Motoc si vedeti cate doctorate are si cate “cunostIInte” de baza in limbi straine poseda ! Dati pe google, simplu si usor !
    In ceea ce priveste antirusismul patibular al im-pacientatului susatarnat – de la pendu ! – ar fi sa i se aminteasca de vizele date moldovenilor vorbitori de rusa ! Atat !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.