Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cât mai valorează astăzi o promisiune?

Similar Posts

55 thoughts on “Cât mai valorează astăzi o promisiune?

  1. E evident ca s-a intrat deja in campanie electorala.Nu sunt naiva.E clar ca Oprescu se pregateste pentru o noua candidatura la capitala.Pentru capitala e ok,dar pentru presedintie nu,oricat ar dori Oprescu.Nu am nimic cu el ,doar ca usl-ul e compus din psd si pnl.Alegatorii pnl isi vor urma liderul,nu pe Oprescu.Oameni ca mine vor sta acasa la prezidentiale,nu vor merge la vot si atunci usl-ul va avea o problema cu proprii votanti.De asta am spus ca Oprescu nu e fezabil pentru presedintie.Daca psd-istii pot merge catre Antonescu,nu acelasi lucru se va intampla cu Oprescu,cunoscut ca fiind de stanga oricat de independent se da.Pe liberali ii scoti greu la vot.Si e nevoie de prezenta la vot.In plus lumea deja a acceptat ideea.S-o schimbi pe parcurs e o greseala imensa.O candidatura se pregateste cu vreo 3 ani inainte.Cei care sustin ca trebuie facut un nou partid,bla,bla,bla,dau dovada de amatorism.Sa faci un nou partid,sa faci cunoscut liderul ,iti trebuie cel putin 4-5 ani,asta daca se doreste un partid puternic si nu unul de aflat in treaba.

  2. Inaugurarea stadionului trebuie să fie bine gândită din timp; sunt şanse să nu mai vândă nicio altă televiziune nimic, timp de câteva minute. 🙂

  3. @violet: Macar de-ar fi doar non-combat, eu ma tem de un blat in toata regula… Degeaba da vina pe pupincuristii lui Basescu, mie-mi pare ca-i pe mana cu ei. Ai vazut ce prompt l-a acoperit pe Murg saptamana trecuta, cand a fost povestea cu girofarul si masina insotitoare ? Tare mi-e ca Ponta si Antonescu vor pica de fraieri, dupa ce-l vor fi sustinut pentru un nou mandat (cam cum au patit si cu licheaua aia de Chereches de la Baia Mare).
    Cert e ca, indiferent cine l-ar sustine, bucurestenii il vor alege din nou anul viitor, poate chiar din primul tur. Acum, pare de necrezut ca, in locul lui, aceiasi bucuresteni i-au preferat pe Lis (in 1998) si pe Basescu (in 2000).

  4. Pt. Bubulea:
    De acord cu tine! Sunt mai multe fapte pe care le-am adunat şi da, n-am ratat nici acoperirea lui Murg. 🙁
    Nici nu vreau să mă gândesc. Iar Vali Stan a pus sare pe rană după; o fi ajuns şi răbdarea lui la sfârşit, şi acum suflă şi-n iaurt. E supărat rău că se duce Crin la Cotroceni. Eu, însă, îi dau credit lui Crin.

  5. Constat cu scarba ca Udrea si Basescu revendica pasajul,de parca ar fi al lor.Or fi auzit ce am auzit si eu ,anume ca al doilea mandat al lui Base va fi mai scurt.Lumea va judeca faptele lui Oprescu,nu atacurile la adresa lui. Scarba imi provoaca si udmr-ul care se da de ceasul mortii cu reorganizarea,in conditiile in care pot sa plece de la putere daca nu le convine ceva.Probabil le place situatia de a sta cu fundul in doua luntrii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.