Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Dacă altfel nu ne convingeţi, bateţi-ne!

Dacă altfel nu ne convingeţi, bateţi-ne!

Când un scelerat cu dorinţa de a deveni vedetă era să mă pocească-n mall fiindcă am ceva cu Băsescu, fiind ulterior scos de sub urmărire penală de Parchetul Sectorului 1, ultraşii portocalii juisau. Astăzi am citit că Mircea Marian era să-şi ia bătaie pe stradă. Bănuiesc că acum ceilalţi sunt orgasmici. Nu, dragilor, nu e ok ca un om, indiferent cât ar fi el de notoriu, să fie agresat pentru părerile pe care le emite în spaţiul public. Pentru că nu suntem junglă şi pentru că nimeni nu are dreptul să impună nimănui, sub ameninţarea pumnului, ce să gândească. Exprimarea şi gândirea sunt şi trebuie să rămână libere. Iar cei care se consideră afectaţi trebuie să se adreseze instanţelor de judecată, nu să facă exerciţii de putere fizică. Şi nu, povestea chiar nu e politică, oricât s-ar strădui lumea să facă povestea asta urâtă să pară. Eu (care eram însoţit de copil) am fost ameninţat şi jignit, în ditamai spaţiul public, în plină dominaţie a regimului Băsescu, guvernarea Boc. Iar un viitor ministru (al Internelor, chiar) mai avea un pic şi aplauda ca foca în direct. Şi n-am avut neobrăzarea să susţin că l-au pus pe doritorul violent de apariţii în talk-show să mă bată. E doar una dintre multiplele consecinţe ale antagonizării fără precedent a societăţii româneşti.

UPDATE: Dacă tot a cerut Victor Ponta un raport urgent al Ministerului de Interne, poate bagă un P.S. şi binevoieşte Poliţia Română să ne spună cine a vandalizat maşina soţiei mele şi i-a băgat o pungă la motor sau cum se numesc cei doi derbedei care ne-au intimidat copilul în cartier. Încă nu am primit vreun răspuns la plângerile depuse

Comentarii

comentarii

Similar Posts

28 thoughts on “Dacă altfel nu ne convingeţi, bateţi-ne!

  1. Apropo de Sorina Matei, iar a explodat tarata in ea si face mare tam-tam pe tema proces-Ciutacu si ca Udrea ar fi vinovata, ca ii sunteti amic!!!! mare-i gradina Doamne! Mai nou Tapalaga, noul iubit al Sorinei, care nu de mult au rupt paptul la hotelul X din Sinaia o apara pe biata faptura! Ptiu drace!

  2. Agresivitatea este la masa presedintelui si o ofera romanilor ca model Pai palma data copilului este o minciuna ,sticla de sampanie aruncata in multime este un gest elegant ? injuraturile si celelalte badaranii ale lui basescu credeti ca nu au avut repercursiuni asupra societati ?Au avut si inca din plin ,greu scapam de ele ,trebuie sa insistam ,trebuie politia sa-si intre in normal ,sa-si faca datoria.

    @Gladiatorul -Sorina Matei are o voce care ma zgaraie pe creier,cand o vad atit de slaba si mai poarta rochii decoltate fara maneci imi vine sa-i trimit un pachetel de mancare Oare ziaristele de la RTV nu au contracte cu firme care sa le imbrace frumos ca cele de la A3?
    Barbatii sunt bine imbracati ,eleganti ,ponderati ,ziaristele ,cand vine si Tatoiu ,Pora ,Canacheu ,Becali fac varza emisiunea ,fara cap ,fara coada .

  3. Mircea Badea: Ma amuza cum incearca toti penibilii sa-l faca pe Mircea Marean vedeta, victima si rastignit intr-un asa zis incident fara continut.

    Mai pe direct mai indirct, pretenarul tau te-a facut penibil.

  4. eu n-as mai da ochii pe spate ori sa ma mir in conditiile in care exista
    suficienti imbecili care sustin ca prefera “hotii in locul prostilor”, iar
    televiziunile au un rol determinant in isteria nationala, facindu-si albie
    de porci adversarii si albind imaginea aliatilor.
    in tara asta (aproape) nimeni n-o sa sara de fund in sus de indignare
    pentru “nefacutele” facute lucratorilor din mass-media.

  5. @Alex: pretenarul meu ma suna cand are ceva de zis. nu te mai stradui, nu ne certam

  6. Ok. Dar faptul ca Mircea Marean a fost facut “jidan” pe strada si Mirce Badea considera asta citez “incident fara continut” nu te baga in dubii despre caracterul ascuns al lui Badea in legatura cu comunitatea evreiasca?
    Oare nu cumva si Badea acheseaza la anti evrei adanc in constiinta lui?
    Eu doar fac 1+1 nu acuz pe nimeni.

  7. eu sunt facut zilnic si nu se mai tavaleste nimeni. nu, nu achieseaza la tampenii, il cunosc bine

  8. E mare lucru ca ai puterea sa nu ripostezi.Se pare ca asta e telul, sa te provoace,asa cum a fost atunci,cu Oreste.Si,apoi sa vezi cum urla deontologia-n ei,ca esti golan,injuri,scuipi pe jos si in plus fumezi a tigara!
    E greu si pentru mine sa inteleg ca politicienii sunt un rau necesar,pina justitia nu va cerne si pina cei ce incalca legea nu vor fi pedepsiti,frustrarea va fi motorul sau scuza unor actiuni din ce in ce mai violente.
    Inca,suntem in epoca in care bogatia stirneste o tenta de admiratie si cei ce o detin sunt oarecum respectati de catre pulime,ca s-au descurcat,ca sunt smecheri.Vor fi mai greu de controlat reactiile violente,atunci cind supapele de detensionare sociala se blocheaza(acolo ar fi dus,inevitabil,austeritatea).Suta de mii de oameni de la Forta Zu de ieri,se pot transforma oricind intr-o masa de indignati.

  9. Din câte am înţeles, Mircea Marian a stat să ia, fără să dea şi el. Ceea ce mi se pare total greşit. Mergând pe ideea ‘decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa’, trebuia să-i bage câţiva dinţi pă gât atacatorului, clamând legitima apărare. Ştiu, e greu de dovedit, iar în cazul unor acte de violenţă care implică şi un jurnalist, tendinţa de a-l vedea drept vinovat pe cel care are o notorietate publică, este destul de mare. Dar totuşi, să stau să iau bătaie, fără să ripostez la rândul meu, ar fi ca şi cum aş accepta să devin prost. Poate că respectivul care mă atacă este hoţ. Păi în cazul ăsta eu ce fac, accept sa devin prost? 😀 Dacă n-am de ales decât între cele două caracteristici, prefer oricând să fiu hoţ, decât să fiu prost. Dar se pare că-s proşti destui pe lumea asta, care fie nu pricep diferenţele şi nuanţele 😉 , fie îşi iau bătaie fără să riposteze, în cel mai Biblic sens posibil. La cum arată lumea în anno domini 2013, întoarcerea celuilalt obraz devine o sinucidere echivalentă cu apogeul prostiei umane. Nu spun că trebuie aplicată legea talionului, ci doar trebuie ca omul (în general) să nu fie prost de-i curg bale din gură, şi să riposteze dacă altul îl calcă-n picioare…nu să filozofeze, sau să se vaite post factum.
    Tu doar ai fost ameninţat în mall, dar am tendinţa să pun banii pe ‘i-ar fi dat şi Ciutacu dacă respectivul trecea la fapte’, nu pe ‘ar fi stat să încaseze, având şi copilul alături’. Pentru că până la urmă, asta este diferenţa majoră între prosti şi restu’ lumii. Toată lumea şi-o fură la un moment dat…fizic, sau psihic. Diferenţa fiind dată de capacitatea de a riposta…de a fi viu, de a rezista. Una e să mori cu ei de gât, şi alta e să te chirceşti şi să accepţi docil ploaia de pumni. Dar unde nu e…nici Dumnezeu nu cere… Pentru că până la urmă, şi prostii sunt oameni, aşa că în cel mai concret spirit de toleranţă, proştii reuşesc să trăiască printre ceilalţi oameni. La specia umană, selecţia naturală funcţionează altfel. Noi nu recurgem la suprimarea precarilor intelectual, ci lăsăm cursul firesc al vieţii să-şi atingă inevitabila soartă, transformând existenţa lor în subzistenţă.
    Iar ca să revin şi să mă refer la acest exemplu concret, în presă sunt mulţi proşti, prezenţa lor acolo fiind resortul care-i scoate involuntar în faţă pe cei care nu împărtăşesc aceeaşi condiţie intelectuală şi de comportament, ca şi ei… N-aş putea să remarc adevărata valoare a lui Victor Ciutacu, dacă n-ar exista Mircea Marian. Tyson n-a fost un mare campion bătându-se singur, aşa cum nici Mihai Eminescu n-a fost un poet genial fiind singurul care a scris pe pământ. E ca-n religie…este nevoie de prezenţa răului, pentru a putea distinge cu adevărat binele. Sau cu alte cuvinte – ‘Cred în Diavol, îl iubesc pe Dumnezeu’. 🙂

  10. ha ha ha, avem un expert in persistenta in prostie combinata cu cliseele
    din filmele de mina a doua; poate ne spune el cam cum e cu politicienii
    prosti vs hoti (oricum nu-i in stare sa sesizeze nu nuantele, ci ceea ce el
    a zis acum nu mult timp), ca de ripostat trebuie ca si-a luat-o crincen in
    viata asta (si nu numai pe partea de replici), la cita osinza are pe creier.

  11. “Libertatea este dreptul de a le spune, oamenilor, ceea ce nu vor să audă !” – George Orwell

  12. @Doru:

    Mare dreptate ai/are… Mulţi nu numai că nu înţeleg asta, dar se simt şi foarte deranjati când observă păreri contrare. Singura lor modalitate de exprimare fiind violenţa în limbaj, pentru că nu toţi au cojones să-şi arate identitatea, ci preferă să tasteze din spatele unor PC-uri folosite pe post de scut.
    Însă exact acea violenţă verbală, în anumite cazuri poate să degenereze în violenţă fizica…exact ca în cazul Mircea Marian. Nu cred că dezaxatu’ care l-a luat la bătaie pe Mircea Marian, sau alţi dereglaţi care l-au ameninţat pe Ciutacu, ori pe alte persoane publice a căror opinie n-o împărtăşesc (dar din păcate nici n-o respectă), provin din sfera trepăduşilor de net, care se ascund în spatele unor tastaturi şi împart dreptatea erijându-se în instanţe ad hoc. Însă la bază ei au aceleaşi bube, îi presează aceleaşi tare comportamentale şi de educaţie, regăsite şi în motivaţiile celor care ajung să upgradeze violenţa verbală într-una fizică.
    Asemănarea dintre un troll de internet şi un alienat care trece la fapte, este incapacitatea ambilor de a accepta păreri contrare. George Orwell cu siguranţă întâlnise astfel de limitaţi în gândire. Nu toată lumea înţelege libertatea. Cu atât mai puţin toleranţa. Iar dacă e să vorbim de bun simţ şi 7 ani d-acas’, deja devine comică discuţia… 😉 Dar tocmai asta face ca lumea să fie atât de frumoasă – diversitatea. Unii este mai supărăcioşi, dacă nişte neni are opinii contra ale lor, şi atunci ei sparge tastaturi, sau dinţi lu’ neni care i-a supărat. 😀

  13. @Cătălin Ionescu “Una e să mori cu ei de gât, şi alta e să te chirceşti şi să accepţi docil ploaia de pumni”
    Dupa cum vad nu aveti decat doua alternative in aceste situatii ,pai unde-i inteligenta ,oare totul este alb si negru ,nuante nu-s?

  14. @Maria-S:

    Fiind femeie, aveţi spre deosebire de bărbaţi, o sensibilitate care poate vă împiedică să distingeţi astfel lucrurile, însă voi încerca o explicaţie simplă, care sper să străpungă candoarea feminină, fiind astfel înţeleasă mai bine de către dvs. decât aţi înţeles acea exprimare de-a mea, la care faceţi referire.
    Ideea este în felul următor. În momentul în care un cetăţean este atacat în cel mai concret mod fizic, nu are de ales decât între două variante distincte. Ori loveşte şi el, răspunzând astfel violenţei cu violenţă, în încercarea de a-l suprima pe atacator, ori stă şi încasează fără să riposteze, caz în care îşi asumă instantaneu rolul de victimă sigură, inclusiv consecinţele care derivă din această alegere.
    Ar mai fi varianta fugii, care poate avea rolul unei căi de mijloc, suplinind astfel lipsa toleranţei şi a capacităţii celor implicaţi de a discuta. Pentru că într-o asemenea situaţie, nu mai este posibilă iniţierea unei polemici, ca între doi cetăţeni cu opinii divergente. Când cineva sare să-mi dea în cap, dau, iau, sau fug…nu discut…
    Într-un asemenea caz dispar nuanţele care sunt caracteristice polemicilor. Cât timp un nene alege să treacă la fapte, aşa cum s-a întâmplat în cazul Mircea Marian, şi (aproape) în cazul Victor Ciutacu, nu mai este vorba despre toleranţă, înţelegere, compasiune, raţiune, plus multe alte laturi umaniste ale problemei. Se ajunge la ori eu, ori respectivul. Şi atunci, da, alegerea se face între ‘ori plânge mama, ori plânge mă-sa’…fără nuanţe (din păcate)…
    Şi nu e vorba de inteligenţă, pentru că alegerea atacatorului de a trece la fapte, m-ar arunca automat într-un alt plan, în care discuţia şi raţiunea nu mai pot fi posibile. Un plan în care discern din punct de vedere instinctual între variante aflate la extreme.
    Că sunt persoane care aleg să fie victime (eg. Mircea Marian), asta e altceva… Dacă n-ar fi fost victimă, ar fi vuit presa de scandal, că un jurnalist a lovit un cetăţean. Poate că s-o fi gândit că e mai indicat să-i umple unu’ capu’ de pumni, decât să dea cu subsemnatu’, şi să încerce să-şi justifice legitima apărare.
    Însă va asigur că şi el s-a aflat în aceeaşi cumpănă: stau să iau, sau dau şi eu? În opinia mea a ales varianta greşită…dar, asta e…de-aia e libertate de exprimare şi de acţiune. Fiecare face cum consideră. Din păcate, unii consideră că e mai bine să stai să iei… Dar după cum am spus, selecţia naturală acţionează în alt fel când vine vorba de specia umană. 😉

  15. @Maria-S: doamna, va admir pentru atitudine si pentru faptul ca
    ati pus punctul pe I, dar cred ca va pierdeti timpul.
    De-a lungul timpului, am dat numeroase exemple despre ce-a scris aici
    persoana la care faceti referire, citînd-o, exemple din care n-a invatat,
    si din care nu va invata niciodata, pentru ca asta este.
    Nu se va schimba niciodata: de la jignitul invitatilor, aruncatul
    invectivelor, provocari, samd.
    Iar in momentul in care este pus la punct cu argumente, devine brusc un
    mielusel care isi pune cenusa-n cap (facind apel la diversitate,
    toleranta – cuvinte pe care le-a citit aici pe blog si pe care le-a reprodus
    ori de cite ori a crezut ca poate da gata lumea cu acestea).

    Oh, c’mon… asta e ipocrizie dusa la absurd…

    Si mai e ceva: niciodata nu si-a cerut scuze nimanui aici pe blog
    pentru ce a afirmat.

    Daca noi, romanii nu vor lua atitudine in fata a ceea ce ei blameaza, atunci
    o vom duce asa mult si bine, pentru ca ceea ce s-a intimplat in ultimii ani
    este rezultatul nu a stersului politicienilor pe talpi cu oamenii, ci a
    abandonarii de sine a oamenilor, renuntarii, cedarii.
    E mai simplu sa fii demagog, sa utilizezi violenta in limbaj, incitind
    (mai mult sau mai putin voalat in functie de cit iti permite vocabularul),
    dar sa pozezi mai apoi intr-o mimoza.

    Scuzati-ma, poate nu citesc eu bine, dar ipochimenul (apropo, “ipochimen”
    inseamna “ins”, “individ” – asta ca sa nu mai avem parte de ochi dati peste
    cap) se plinge tocmai el de “violenta de limbaj care poate sa degenereze
    in cea fizica
    “.

    Sa analizam, deci fraza de mai sus prin prisma celor scrise de el de-a
    lungul timpului, mostra – emisiunea lui Gidea cu MRU din februarie 2012:

    Il ataci perfect justificat (chiar daca uneori teatral, de dragul ratingului) pe un Presedinte timp de ani de zile pentru nemerniciile pe care le face, si cand ai ocazia sa-l rupi pe cel pe care si-l instaleaza pe post de “mana dreapta”,

    Sunt convins ca Grecu, Tudor sau Ciutacu s-ar fi descurcat mult mai bine. Si asta doar datorita faptului ca au jucat lapte gros, respectiv sotron cand erau mici; nu au luat lectii de pian. Cateodata in viata, a avea cohones e mai important decat prestigiul sau renumele pe care ti-l creezi de la 22 de ani in sus cand se presupune ca ai terminat o facultate si incepi sa-ti faci un rost in viata. Educatia strazii si scoala vietii nu o mai poti capata daca o ratezi in copilarie+adolescenta.

    De Cãtãlin Ionescu pe 14 March 2012 la 00:47 (#)

    http://www.ciutacu.ro/articol/m-r-ungureanu-demisie-fara-anestezie/#comment-272917

    E, acum sa ne uitam peste ce am scris eu:

    Niciodata insa nu apela la forta bruta precum un bou cind poti sa
    rezolvi cu vorba. Chestie de intelegere minimala.

    De ソリン pe 14 March 2012 la 02:27 (#) ”

    http://www.ciutacu.ro/articol/m-r-ungureanu-demisie-fara-anestezie/#comment-272932

    Quod erat demonstrandum

    PS: apropo, de ce oare tocmai oamenii care pozeaza in “sfinti” se pling
    de faptul ca cei care se situeaza diametral opus lor (nu le impartasesc
    opiniile) nu semneaza cu nume si prenume (eventual sa puna si cnp-ul) ?
    Acum un an de zile, un alt ins ce folosea niste apelative deloc magulitoare
    la adresa mea (precum si a lui Ciutacu, Badea, etc) isi exprima o dorinta
    ascunsa – aceea de a-mi afla numele si eventual adresa.

  16. Cataline, lucrurile despre care vorbesti tu nu se spun/scriu in gura mare.
    Doar oamenii care vor sa faca impresie apeleaza la astfel de constructii
    in limbaj cu scopul de a induce anumite stari unor persoane pe care ei
    cred ca le pot influenta/domina.
    Fiecare, in functie de situatie, actioneaza in functie de instruirea proprie
    pentru a (se) proteja si nu depune atit de mult efort pentru a explica asta.

  17. erata: nu vom lua atitudine

    Cataline, lucrurile despre care vorbesti tu nu se spun/scriu in gura mare.
    Doar oamenii care vor sa faca impresie apeleaza la astfel de constructii
    in limbaj cu scopul de a induce anumite stari unor persoane pe care ei
    cred ca le pot influenta/domina.
    Fiecare, in functie de situatie, actioneaza in functie de instruirea proprie
    pentru a (se) proteja si nu depune atit de mult efort pentru a explica asta.

  18. @Victor Ciutacu:

    Încep să simt şi eu ce înseamnă să fii ‘V.I.P.’ 😀
    Este interesant să ai fani… 😉 Bine, este şi băEti care nu poate să doarmă noaptea de grijEa mea, cărora ‘Câinele moare de drum lung…’ li se aplică până la ultima silabă, dar asta e…riscul meseriei… 😛

    Într-o notă mai amuzantă (dacă până acum n-am provocat niciun zâmbet), am contorizat şi eu ultimele mele (să zicem) 10-15 comentarii făcute pe acest blog. Scriu la obiect, referindu-mă la articolul în cadrul căruia comentez, iar respectivul fie că are, fie că n-are păreri cu privire la ceea ce se discută (oricum fiecare face ce crede de cuviinţă/cum îl duce capu’), nu ratează niciun moment pentru a-şi canaliza întreaga energie către a spune ceva doar la adresa mea. Iar asta este cât se poate de evident, doar urmărind ultimele aproximativ 10 articole…adică ultima lună… Nici nu e nevoie să mergem să săpăm prea adânc pentru a observa acest tip de comportament.
    Eu înţeleg că durerea e mare, iar zvârcolirea interioară provoacă o suferinţă de nedescris, dar…chiar aşa? 😀 Nu-i comentariu de-al meu scris aici în ultima lună, care să nu atragă după sine o replică a respectivului cetăţean, prin care încearcă să… Să ce? Să mă provoace la o discuţie? E mai bine de un an de când i-am spus că eu nu polemizez cu anumite persoane. L-am ‘citit’ ce-i poate mintea, aşa că-mi rezerv dreptul de a-mi alege singur interlocutorii. După cum se vede nu am nimic cu nimeni. Răspund oricui scrie aici, ba mai mult…sunt momente în care mă bag eu în seamă cu oamenii, pe diverse subiecte. Mai puţin el. Chiar n-o putea să accepte faptul că nu împărtăşim aceleaşi concepţii de viaţă, nu ne uneşte nimic în ceea ce priveşte modul de gândire, şi provenim din medii diferite?
    Văd că mai nou nu mai citează doar din părerile mele publice, pe care mi le-am exprimat aici pe blog-ul tău, ci recurge la citate şi de pe blog-ul meu – motiv de bucurie pentru mine, pentru că înseamnă că mă citeşte cu consecvenţă. 😉 Dacă e nevoie, pot să dau şi eu link-uri direct cu articolele mele la care face el referire, dar am mari îndoieli cu privire la bunăvoinţa şi răbdarea ta în ceea ce-l(ne) priveşte, aşa că n-am chef să transform ciutacu.ro în spaţiu de polemici bloggeristice. Tocmai de-aia a existat un moment, în urmă cu mai bine de un an, în care am pus frână schimbului de replici pe care-l aveam cu hieroglife ăsta, pentru că îmi creează impresia că singura lui ocupaţie aici este să mă contreze pe mine şi să dea ceea ce lui i se pare a fi ‘o replică’, fiecărui comentariu de-al meu pe care-l scriu aici…cu toate că observă că eu nu-l bag în seamă. Poate că asta îl roade cel mai tare…mai ştii? 😛
    Remarc şi eu totuşi că e frumos să ai fani. 😉 Chiar dacă unora le plac carnea mai mult decât le-a plăcut cartea, e bine să existe şi ei…ne mai descreţesc frunţile. ‘Frunţile cu grăsime’, care ascund ‘creier cu osânză’. Ptiu Drace! Că am ajuns să citez şi eu din el… Ce frumos mai vorbeşte el despre mine… Mânca-l-ar nenea să-l mănânce de băiat drăgălaş şi scump, ce e. 😀

  19. @Cătălin Ionescu & ソリン: eu zic ca ajunge. asta nu-i un blog despre voi. daca aveti ceva de impartit, faceti-o in privat si gata

  20. Ok, ajunge.
    Am subliniat ceea ce aveam de subliniat.
    Orice autointitulat smecher poate scrie despre datul la buci/bataie,
    iar daca-i contorizezi astuia folosirea cuvintului “ura”, vei fi uimit.
    Nu toti sint la fel ca el, dar ceea ce-l riciie e faptul ca in momentul
    in care cineva-l pune la punct, plinge.
    Individul fabuleaza: de intrat pe blogul lui, n-am intrat, pentru ca nu
    merita efortul, ma pot minuna indeajuns de ce vad scris aici.
    Pot spune insa ca i-am citit creatiile de pe blogul lui Radu Tudor.
    Ala care va mai scrie despre celalalt de acum incolo pe blogul
    tau, cu siguranta nu voi fi eu.

  21. @Victor: imi cer scuze pentru orice deranj.

    Ca sa nu-mi fie rastalmacite vorbele, unde am scris eu că “Cătălin
    Ionescu poseda frunte cu grasime si creier cu osinza” ?! Wow !
    Era vorba de prototipul melteanului roman, al brutei, lasului, cel care
    tipa, injura, bate in trafic, si care a fost abuzat la rindul sau, odinioara.

    Daca cineva de aici se identifica virgula cu respectivul prototip,
    imi pare rau pentru acea persoana, e treaba ei (a persoanei).

    E usor sa inciti, sa scoti cuvintele din context si apoi sa pozezi in victima.

    http://www.ciutacu.ro/articol/daca-altfel-nu-ne-convingeti-bateti-ne/#comment-335230
    http://www.ciutacu.ro/articol/fie/#comment-334654

  22. Salut,
    am ajuns aici intamplator, in urma citirii unui articol dintr-un ziar despre P.S.-ul tau. tin de la inceput sa iti spun ca nu iti sunt fan, nu te simpatizez deloc si chiar nu te “inghit”. Asta ca sa nu sune a pupincurism cele ce urmeaza.
    Cred ca, daca ai face tam-tam pe la tv cu treburile alea din P.S., s-ar sesiza si militianoastra si ar cauta pe cineva legat de masina. ca ti s-a luat unul de copil pe strada e mai greu de descoperit.
    Din pacate, oamenii din tara noastra sunt destul de prosti (da, e termenul potrivit si nu e dur de loc la adresaunora), dar nu e vina lui Basescu cum a incercat sa sughita pe aici maria-s. E o consecinta a libertatii si democratiei prost intelese de noi romanii. sau in cativa ani, o sa fim noi RRomanii. Deci maricica-s, nu mai fi frustrata ca ti-a taiat din salariul ala mizer si treci mai departe. uita-te calma si cu logica la faptul ca nici ponta si cu cacarau nu ti-au dat nimic in plus.
    Ce se intampla la noi este din vina lui Iliescu, Constantinescu,Basescu, Roman, Bombonel, Vacaroiu, etc. Al ministrilor de ieri pana azi, a deputatilor parlamentarilor, militienilor, a sefilor de la fisc care nu au impozitat deloc toti golanii care au ajuns sa creada ca pot face orice, etc. nu am loc sa scriu atat aici si nici nu doresc sa o fac. Nu e locul si timpul. Ciutacu(le) faptul ca eu nu te plac deloc, nu ma face sa dau peste tine cu masina pe strada, sa te scuip prin mall-uri, sa iti dau nisip in cap pe plaja. Asta cine de civilizatie. ca te lac sau nu, e o treaba, sa ma bag cu japca in seama cu tine, sa te jignesc si agresez e alta. Trec pe langa marele smardoi al natiei noastre (mircea spagat badea) la 2-3 zile. Cu masina. Ce ar insemna? Ca nu il suport si ca il consider un cretin, un papagal si un golan, sa ii trag una cu farul dreapta al masinii? Nu nene. tine, dupa cum am mai spus, tine de cata civilizatie are fiecare in el si mai ales cat creier are. inima e una, creierula alta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.