Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cât mai valorează astăzi o promisiune?

Similar Posts

55 thoughts on “Cât mai valorează astăzi o promisiune?

  1. Multu’ frumos, batrane, imi era dor! 😀
    Sa-l intrebi cat de bine-i pica
    faptu’ ca l-au scutit basistii de campania dintre tururi,
    dat fiind ca pe regulile actuale va fi ales de la prima tragere. =))
    Intr-adevar, au si zahaitii lui Chiliman dreptatea lor,
    pare suspecta relatia doctorului cu basistii:
    primul mandat i l-au livrat cadou, facandu-l victima,
    pe-al doilea i-l dau din primul tur —
    daca tot e stiut rezultatul, macar sa-i imputineze osteneala.
    Vis! =))

  2. Oricum o luati doctorul este un bun primar.Nu are nevoie de nimeni,daca candideaza chiar si independent,nesustinut de USL,PDL,etc.tot cistiga din primul tur.

  3. După părerea mea, o promisiune valorează foarte mult. În plus, sau în minus, dar valorează mult. Dacă ai onorat-o “jos pălăria”, dacă nu, probabil ai pierdut o parte din credibilitate. Eu cel puţin acord o mare atenţie acestui aspect.

  4. L-am votat si nu-mi pare rau deloc.A fost un director bun la Municipal(fapt demonstrat si de starea in care a lasat spitalul,si de modul in care acesta functiona pe vremea lui,si de cat il iubea personalul spitalulului,de la brancardieri,la colegi),si a demonstrat ca e manager bun si la primarie….cu toate piedicile puse.
    Eu doresc sa se tina de promisiunea facuta bucurestenilor cu privire la demascarea jafului facut de Basescu si Videanu(chiar daca s-au acoperit de documente legale,oportunitatea sau moralitatea unor investitii si plati,a unor aprobari,a unor contracte,licitatii…..sunt sigura ca ar ajuta la confirmarea unei banuieli a tuturor).Documentele sunt sigura ca exista si daca ar fi supuse publicului,ar ajuta multi bucuresteni sa inteleaga cum au fost furati.
    Ar fi un gest de onoare,de respect pentru noi,de delimitare de acea clica infractoare de capuse.

  5. si cu scheletii din dulapul primariei cum ramine? ca asa a promis, ca ne dezvaluie si noua din minunatele fapte de arme si cazarme ale predecesorului sau, ala care a adus in Bucuresti Ciuma lu’ Videanu…

  6. m-am intors recent din Dublin, unde, printre altele, am fost si in Phoenix Park, unul din cele mai mari parcuri din Europa, in plus, declarat si monument istoric. Phoenix Park – monument istoric, Herastrau – monument istoric. Diferenta e ca de la cer la pamant. Nici zare de terasa sau muzica auzindu-se pe acolo. Poate ne explica domnul Oprescu cum a fost posibil ca in Herastrau sa obtina unii indivizi terenuri, ca proprietate privata.
    A se vedea si editorialul CTP-ului

  7. Aveti un primar bun. Misca ceva in Bucuresti. Daca ar fi si prin guvern macar 30% oameni ca Doctorul vostru, poate ar misca si prin tara mai multe.
    La noi in Timisoara au facut astia un sfert de centura, a venit boc si a taiat panglica inainte de alegeri dupa care au inchis-o doua luni pentru marcaj (vopsit). Si mai apare si tembelu de Popovici prin emisiuni si se lauda ca ii gata centura la Timisoara. Ce sa facem? Ne-ar trebui mai multi Doctori, da nu stiu cati mai sunt prin tara.
    O bila alba pentru Bucuresti!

  8. Orice ar comenta unii si altii , ramane un primar bun , mai ales in comparatie cu jegurile care au fost inaintea lui !
    Aduceti-mi aminte ce a facut Halaicu , Lis si mai ales VIDEANU ???

  9. Cum dracu’ calatoresc zilnic cu transportul in comun, numai pe acolo, 36 de MILIOANE de oameni??? :O
    WOOOOOOOOOOO=)))

  10. Calatoresc 36 de milioane de oameni?!

    Adica cei 2 milioane de bucuresteni vor circula de cate 18 ori cu tramvaiul… de fapt, la ce aglomeratie este in RATB, parca-parca ai senzatia ca sunt milioane de con-tramvaisti in acelasi vagon…

    Probabil 36.000 de oameni 🙂

  11. cifrele nu-s cel mai tare asset al reporterilor romani. o fi vreo insumare de 36 de milioane de oameni, da’ cu siguranta nu pe zi.
    da’ nu despre asta-i de vorba in postul dedicat emisiunii 🙂

  12. Putem sa venim si noi sa stam p langa voi ? venim cu scaunelele d acasa 🙂

  13. Off topic: Domn’ Ciutacu, ete ce fac subalternii din Clanul Boagiu, în timpul serviciului, citez de pe ziare.com:

    @GHILOTINA post:
    Doamna Minstru Boagiu . E sefa mea .

    Si sunt mandru cu ea .

    Vedeti ca se poate ?
    Doamna minstru se gandeste cum trebuie la banul public si la ce trebuie facut cu el .
    Si la ce ii trebuie cetatenului .
    E simplu , nu stiu de ce nu au fost pana acum ca Dna Boagiu .”

    Deci sunt 2 chestii, asta de mai sus, ma înjura pe banii mei și în timpul orelor de serviciu, asta una și mai apoi, postează la greu, deci munca ioc…

  14. Buna ziua,

    extraordinara Provocare cu emisiunein direct de pe Pod !Speram sa urmeze una in direct de pe National Arena in preambulul meciului cu Argentina unde poate debuta si dl Ciutacu….chiar ar fi ok -direct de la firul ierbii !
    Apoi poate vorbiti cu Dom”Profesor despre cat a “costat” trecerea de la Chirugia pe Om la Chirugia sociala-politica-administrativa?!Caci de CHIRURGI Buni are Tara nevoie !!!
    poate este o tema…………
    Succes si suntem pe receptie !

  15. Domnule Ciutacu,
    Intrebati-l deseara pe dl. primar daca ne lasa macar maine cu bicicletele pe pasajul Basarab! Inteleg ca podul nu e prevazut cu pista de biciclisti, deci maine ar fi prima si ultima sansa.

  16. Bună întrebare a pus ” curiosu’ “! Dacă eram din Bucureşti… 😀

  17. Ma bucur ca l-am votat.Nu stiu cati l-ar fi votat in Bucuresti ca primar, pe Boc. Numai cand ii vezi privirea inteligenta….Asi fi vrut sa-l vad intr-o fotografie cand avea 6 ani( !). Si pe Base.Gusturile ardelenilor sunt greu de inteles. Nu-i de mirare ca-i freaca cu ardei iute maghiarii…
    Vreau sa stiu de ce este sigura Udrea ca va castiga capitala, de-o tine una si buna sa-si concentreze puterea financiara numai pentru primaria municipiului. Pact cu d-nul Oprescu, sigura de frauda masiva la vot sau spera ca d-nul Oprescu dintr-un motiv sau altul, nu va mai candida?

  18. In direct de pe podul basarab ?? Da hai ca ,,venim si noi cu scaunele d acasa,, ca sa vina jandarmii si cu elan patriotic sa ne aplice cateva pulane in cap ca perturbam linistea publica trancanind pe pod.

  19. O promisiune valorează mult si mai mult valorează respectarea ei;asta,însă,numai dacă este vorba despre oameni adevărati.Cred că,în cazul de fată ne putem permite să avem o oarecare sperantă.

  20. Domn’ Ciutacu ,astazi e intalnirea “mare” cu Domn’ Oprescu (ceva pt. iarna) ,am un link (nu lucrez pt.compania aia nu am vreo legatura ,doar ca idee pt iarna).Daca Bucurestiul ar avea asa ceva? ….

  21. Succes la atragerea de fonduri externe si realizarea de
    proiecte in actualul si urmatorul mandat pentru Dom’ Doctor
    si sa nu mai vedem vreodata in oras anomalii de genul
    bordurilor “plantate cu dichis”, parcarilor precum alea
    trasate cu bidineaua pe caldarim, parcurilor mutilate,
    asfaltarilor de proasta calitate si pe bani multi si
    maidanezilor ce “zburda” in haite pe strazi, iar toate
    lucrurile ce se petrec in mod normal in orasele din tarile
    civilizate sa intre in cotidian/banal, nu sa fie motiv de
    efuziune si “wow” a concetatenilor.

    @Victor, crezi ca ar veni Nelu Ploiesteanu, daca l-ai
    invita, intr-o emisiune viitoare ?

  22. Valorează, nene Victore! Muuult valorează!!!
    Dacă îţi ceri scuze în cazul unei promisiuni neonorate din varii motive, valorează la fel de mult.
    Pentru “să trăiţi biiineeeeee” [promisiune (sau urare) neonorată] şi-a cerut cineva scuze în faţa celor care or pus botu’ ??? Din contră, respectivii trăiesc acum ceva de genul “prostia se plăteşte”. “M-aţi ales, acum plătiţi că, dacă nu dracii vă găseste!!! ”
    Da’ io ce vină am???
    Am răspuns la întrebare. Acuma mă întorc să citesc tot postul. Plus comentariile.
    Banzai!

  23. Pe buna dreptatea cea mai buna emisiune de interviu la ora actuala in Romania. Foarte tare asta pe pod cu primaru’. Felicitari!

  24. Don doctor, dac vrea, mosteneste bucurestiul: inspira incredere, are charisma, aqre si rezultate, sigur are postul asigurat pe viata, daca vrea! Ideea emisiunii e geniala, pe un pod unic, intr-o seara frumoasa, cu doi barbati demni si seriosi care discuta despre lucruri demne si serioase, si, culmea, conving in tara asta in care nici daca promiti ca maine rasare soarele, nu pari prea convingator! Felicitari si multumimiri!

  25. O promisiune valoreaza exact cat omul care o face. In cazul doctorului, mult de tot.

  26. E mult prea carismatic si uns cu toate alifiile ca sa aiba probleme la viitoarele alegeri. Fiind presedinta a PDL Bucuresti, se cam tavaleste in chinuri Udrea. MUHAHAhAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

  27. Faina emisiune; cu cite camere ati filmat, 5-6 ?
    Se vedea frumos podul filmat noaptea de pe terasa PMB.
    Amuzant Dom’ Doctor la faza cu popa+afurisenia, cu
    “bunga-bunga” si cu “zînul” :))
    Hehe, verticalizare “made by Ciutacu” cu Argentina pe
    Stadionul National 🙂

    Off-topic: apropo de “astialalti”, de portocalii… diferenta
    intre voi si ei e umorul si lipsa “batului in fund”, pe care
    astia il afiseaza “voios spre zburdalnic” + “‘traiti-ul” aferent
    la taiatul de panglici…

  28. Felicitari pt emisiunea din seara aceasta. Rar se intapla sa vezi o emisiune de asa calitate in Romania! Felicitari si domnului Oprescu!

  29. Felicitari pentru emisiunea de pe pasaj. A fost foarte tare si am ras cu pofta la cateva raspunsuri ale domnului primar. Off-topic: Despre Pasajul Virtutii nu s-a vorbit nimic, ori nu am fost eu atent:(..

  30. Bravo Victore! Frumoasă emisiune!
    Concediu plăcut alături de familia ta!
    Salută-i pe turcaleți!
    Habibi a mui îi nabe! nu știu cum se scrie dar asta mai puțin contează.
    Vacanță plăcută și lui Vlad!
    Și să ne vedem cu bine peste 2 săptămâni la tv, eu ca telespectator, tu ca moderator și invitat.
    Primare ești cu adevărat salvarea noastră de la prăpastie. Pt că ești un lider adevărat vei putea fi și primar al capitalei, dar și de ce nu președintele țării.
    Astfel s-ar putea inlătura aripa BVB și toți incompetenții ăștia care guvernează.
    E dezastru în țara asta de la o lună la alta! Banul numai are valoare! Dacă nu te duci la un magazin de cartier fără 30 de lei, ești mort asta în cazul în care vrei să-ți asiguri minimum necesar de hrană. E cumplit.
    Iar serviciul a devenit un lux. Ca să te încadrezi pe un post de viitor durează testările cam 1lună, 1 lună jumate.
    De creditare nici numai vorbesc, un blestem, iar lista poate continua… Numai bine & odihnește-te!

  31. Foarte tare emisiunea, foarte tare. Mi-a facut mare placere sa vad ca se face si ceva bun in Romania asta. Bravo, una din cele mai reusite emisiuni.

  32. Excelent reportajul, Victore !

    Cine e jigodia de la blogul LicheauaPolitica care improasca cu noroi ?? arata-mi-l Victore intr-o poza pentru ca nu are curajul sa se arate pe blogul lui dar pune pozele altora.

    Arata-mi-l Victore sa-l iau la “plimbare” pe podul inaugurat azi ca nu sta departe.

  33. De mult nu am mai vazut un reportaj asa de reusit !
    Bravo Victor, Bravo dle Oprescu !

  34. Inedit, interesant, frumos! V-aţi simţit bine unul în compania celuilalt, iar Doc era bucuros şi mândru de finalizarea podului.

    Sorin Oprescu trebuie apreciat pentru multe lucruri şi cred că printre ele e acela că încearcă să fie un om corect.
    DIN PĂCATE, atitudinea de non-combat faţă de Băsescu e evidentă. E adevărat că Băsescu n-ar fi ceea ce este fără existenţa pupincuriştilor mafioţi din jurul său, dar…Doc continuă să evite criticarea celui care ne este preşedinte.

  35. Am ratat prea multe ocazii in viata sa multumesc. Am invatat lectia. Azi iti multumesc ptr ca ai reusit sa redefinesti calitate in televiziune. Vei fi greu de intrecut. Chiar si de tine. Felicitari!

  36. poate sa fie Oprescu controversat, cu tot cu podul hobanat cu tot, dar tot ma felicit si ii felicit pe bucuresteni ca au facut in asa fel incit sa nu ajunga primarul Capitalei dobitocul ala de Blaga…eu l-as fi votat pe Doctor numai si pentru clipul ala genial cu buldogul: “du-te ba la stapinul tau…”

  37. Felicitari pentru emisiune. Concediu placut si sa ne auzim de bine 🙂

  38. Ciutacule, oricat de bine te-ai cunoaste cu primaul sau chiar daca el iti spune ca poti sa-i vorbesti fara pronume de politete ,la televizor trebuie sa i te adresezi cu ‘domnul’ si ‘ -ti” pt ca altfel il denigrezi , ii iei din demnitate, ne faci sa nu-l mai respectam si chiar sa-l luam si noi la misto. Foarte urat din partea ta ,spune multe despre educatia ta; si tiganul i-ar fi vorbit cu respect.

  39. Felicitari Victore si domnului doctor de asemenea …!!! 😛
    Oameni de calitate , naturali , iar emisiunea SUPERBA (din toate pct. de vedere !) … Inca o data felicitari ! 😀

  40. mi-a placut domnul Oprescu aseara,era fericit ca un copil multumit de ceea ce a facut si nu de ceea ce are.un om care vrea sa dea nu sa ia.

  41. o promisiune este, chiar şi în ziua de azi o promisiune; dacă nu ai onorat-o nu faci decât să te declasezi, să pierzi…
    nu ştiu cât de multe sau cât de puţine a făcut Sorin Oprescu în Bucureşti, de aceea nu îmi permit nici să îl critic, dar nici nu îl voi lăuda…îmi aduc aminte de un alt primar, unul din Sibiu…pe vremea aceea treceam foarte des prin Sibiu, uneori stăteam cu săptămânile…era prin 2001-2002…eu, care nu eram sibian, vedeam de la o vizită la alta că ceva s-a mai schimbat în oraş, că s-a mai făcut ceva…nu ştiu dacă e cel mai bun primar de la noi, dacă este cel mai corect, nici nu am de gând să îi ridic statuie…doar că avem nevoie de oameni de acest gen, care să se implice, să facă ceva pentru oraş…oricum, verdictul nu îl voi da eu, verdictul îl vor da până la urmă alegătorii…

  42. Ce tara de rahat cu oameni cretini si imputiti !!!
    De ce trebuie sa stea Oprescu SA-SI JUSTIFIFICE TOT CE A FACUT PANA ACUM ???????
    Dupa ce ca eprimul care a reusit ceva de atata timp , vin giboni cretini care tot comenteaza si sunt nemultumiti !
    Laudati-l pe Videanu , atunci , ca v-a tras-o si acum e pe plaja , intr-o croaziera !!!

  43. imi place placuta ” inceput de Basescu si terminat de Oprescu ” il respecta si asta apreciez la Oprescu : este un om cu bun simt !

  44. @even: si eu ma gandeam ca a iesit de cacat emisiunea. cred ca asa se gandeste si el, da’ nu stiu de ce tot revine periodic in momentele importante ale vietii lui publice si vrea sa mai facem o emisiune si la inaugurarea stadionului. cred ca-i masochist 🙂
    adevaru-i ca respectul tertilor se si obtine prin modalitatea de adresare…

  45. Felicitari pentru emisiune!
    Succes d-nule Oprescu si la mai multe realizari!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.