Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > ICR: Schimbarea politică a politrucilor. UPDATE: Zegrean vinde tricouri bleu

ICR: Schimbarea politică a politrucilor. UPDATE: Zegrean vinde tricouri bleu

UPDATE: Deci Zegrean pleacă la mare, că-şi luase bilete prin sindicat la vila lu’ Ceauşescu, iar Basescu umblă-n tricouţ, până pe 12 septembrie, prin curte, pe la Piata Galaţi?

Patapievici şi-a dat demisia într-un cor de bocate; alături de el, locotenenţii Radu şi Mihăieş. Intelighenţia stipendiată de la buget jeleşte plecarea Titanului. Agenţii de influenţă din străinătate nu mai ştiu la cine să se-nchine. Da-şi revin ei repede, că ordinul se execută, nu se discută. Principala problemă a demisionarului nu-i că-i băsist militant. Nici măcar că s-a implicat făţiş în campania electorală. Fiecare om are dreptul la opţiune politică. A lui e clară, nici o problemă. Aşa a şi ajuns, politic, şef la ICR. Unde a stat opt ani. După ce, în prealabil, servise, tot politic, olecuţă de dregătorie la CNSAS. Omul păcătuieşte prin faptul că, de prea multe funcţii la stat, a ajuns să se confunde cu instituţia pe care, vremelnic, o conduce. Nu se năruie pământul că nişte oameni numiţi politic vor fi înlocuiţi cu alţi oameni numiţi politic. S-ar putea ca ICR – care s-a dinamizat sub Patapievici, dar a finanţat în draci, aproape unilateral, facţiunea băsistă a oamenilor de cultură – să meargă mai bine. Sau mai rău, nu-i exclus. Dacă Patapievici – al cărui mandat va rămâne-n istorie, din păcate, prin poneiul roz cu zvastică şi “sexul oral primit de Mircea Geoană”, nu prin concertele/emisiunile lui Grigore Leşe – e competitiv, va reuşi în privat. Am dubii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “ICR: Schimbarea politică a politrucilor. UPDATE: Zegrean vinde tricouri bleu

  1. încă o lamurire pt basistii retarzi: aud teoria cf căreia chiar dacă se va constata ca nr de alegători ar fi de 16.5 mil, referendumul ar fi invalidat pe motiv de frauda electorală, confundand doi termeni: anulare si invalidare. pt mintea lor cretina: anulare nu e sinonim cu invalidare pt simplul motiv ca anulare nu produce efecte juridice cu doar organizatorice. a anula=a-l face egal cu zero, a elimina etc. cu alte cuvinte: dacă CCR considera ca fiind in mod real 16.5 mil de alegători referendumul va fi anulat (in cazul in care nu-l vor valida), atunci referendumul nu a avut loc. pe cale de consecință se va organiza la o data ulterioară referendumul pt demitere plecand de la cifra de 16.5 mil alegători. doar in situația in care se reconfirmat cifra de 18.2 mil alegători, referendumul va fi invalidat! altfel sunt doar doua optiuni: anulare (si organizare referendum) sau validare (demitere presedindte)!

  2. legat de tricourile lu’ basescu : se organizeaza cheta ptr. basescu sa-si cumpere tricouri ! Saracu suspendat trebuie ajutat ! Contribuiti si voi , organizati la tv o actiune de intrajutorare !

  3. Parca zicea Badea odata ceva in legatura cu vorbele care-i ies Titanului din gura: sunt ca saua pe vaca… Cu asta a spus totul.

  4. scuze de off topic, dar e prea tare!

    “Băsescu: Mor eu, dar trag cât mai mulți după mine!”

    Vad ca a inceput cu eba.

    “Dacă datele Sistemului Informatic de Evidență a Populației ar fi fost actualizate, România ar fi primit cu două locuri mai puțin în Parlamentul European, ceea ce înseamnă că Elena Băsescu și un candiat de pe pe listele PRM ( partidul fiind clasat pe penultimul loc cu peste 8,65%) nu ar mai fi plecat la Bruxelles.”

    Ce vor spune cei din PE cand vor afla ca taticul, lasand deliberat mortii in listele electorale, a furat 2 locuri in PE de la alte tari sa incapa si mutilata lu tata in PE? Ca de fapt eba este o frauda in PE?

    Ii putem spune “parlamentara mortilor”.

    Daca basescu nu insista sa avem cvorum la referendum nu s-ar fi aflat nimic de eba… culmea ironiei, nu-i asa?

  5. Nea Victor, cand mai servesti la poporu’ amator de tonomat o emisiune cu Grigore Lese?

  6. Bravos domnule Ciutacu. Bine i-ai mai zis-o mangafalei. Sunteti un om tare valoros. Futu-le muma’n cur de intelectuali. Asa le trebuie. Bine ca existati dumneavoastra, Badea si alti cativa sa ne luminati ca remaneam dracului in intuneric cu nemernicii astia. Asa luminat ma simt de invataturile si judecatile dumneavoastra ca mai ca-mi vine sa sar uite asa in sus de bucurie. Ce tara bogata avem.

  7. Imi pare rau da’ degeaba ne agitam noi si o mana de oameni din USL , restul stau cu limba’ n gura si asteapta sa culeaga roadele , in timp ce la PDL-isti ABSOLUT TOTI se zbat si pun umarul sa-l pastreze pe Basescu ! 😳
    Repet , miscarea CCR este ca sa castige timp , lumea sa se calmeze CAND VOR DECLARA INVALID Referendumul , iar intre timp sa aibe timp Basescu sa-si reevalueze partial imaginea. USL-isti care considera buna decizia CCR sunt niste inconstienti !

  8. @ ioan GRESIT ATI SCRIS, fiindca forumul se face nu numai cu cei care au votat DA ci si cu cei care au votat NU.Sper ca nu esti basist si ai facut doar o greseala omeneasca/nevinovata/.

  9. Din cate aud procurorii basisti au preluat listele electorale ca sa le ia la puricat …

    Bai USL-isti , VEDETI exact ce v-am spus in comentariul anterior:
    – in gashka lui Basescu TOTI PARTICIPA , se zbat , cu mic – cu mare , nu 1 din 10 ca la voi ! 😳 Voi apareti la televiziuni , vorbiti frumos DAR ACTIUNI CONCRETE si EFEICIENTE (in afara de blitz-krieg -ul de preluare LEGALA a Parlamentului – care a fost o miscare EXCEPTIONALA 😛 dar NU si suficienta … !!!) mai reusiti sa faceti ceva ? 🙄
    Sau va bazati tot pe electorat si pe bunavointa CCR (de care eu ma indoiesc sincer)?!

    Nici nu stiu cum sa va mai zic : sa va rog , sa va somez , sa tzip la voi , nu stiu cum … , dar uitati-va naibii cum se lupta basistii PANA LA ULTIMUL OM , in timp ce o buna parte din voi plutesc intr-o pasivitate DISTRUGATOARE ! Constientizati-va cumva oamenii ca pana nu scapa tara de Basescu si de ciracii fideli lui , NIMENI din USL n-ar trebui sa aiba concedii , week-enduri , nici macar nopti linistite ; intelegeti ca si atunci cand voi dormiti , indivizii aia va/ne sapa cu spor ! 👿
    Intelegeti ca cea mai mare greseala e sa-ti subestimezi dusmanul sau sa-l consideri infrant pana nu-l vezi ca si-a dat si ultima suflare .

    Intelegeti ca Basescu si-a creeat in jurul lui o “masinarie infernala” , cu oameni fara scrupule , fara mama – fara tata – fara Dumnezeu , fideli lui pana la capat , careia oricate “brate” ii amputezi FUNCTIONEAZA MAI DEPARTE la fel , PANA NU-I ZDROBESTI si CAPUL !!!

    Reusiti pana la urma sa constientizati ce va spun sau continuati sa subestimati inamicul si subtilitatile problemelor asa cum ati facut-o si in cazul Referendumului ? 🙄

    PS: cei care m-au mai citit si poate ma acuza de inconsecventa , prin faptul ca , la un moment dat , in 30.07 am vrut sa abandonez o lupta ce parea grav-disproportionata (prin sustinerea masiva al lui Basescu si de catre UE) , acum , cand m-am lamurit ca UE NU-L MA TINE IN BRATE , mi-am spus ca MAI E O SANSA ; dar pt. asta trebuie o munca , o colaborare si o organizare F.F. EFICIENTA ! 😉
    Haideti sa incercam sa scapam tara de lighioanele astea …!

  10. Cred că acum s-au dumirit foarte mulți că diferența dintre votanții reali și liste a fost “bazinul electoral” folosit de instituția care manevrează softul pentru centralizarea votului în favoarea lui Băsescu.
    Și Geoană a avut 5200000 de votanți, dar Băsescu a avut probabil vreo 4500000 în cel mai bun caz, dar telefonul din mâna lui Videanu , care se afla într-un sediu de campanie!!!, decidea câte voturi mai avea nevoie bulibașa, acel telefon fiind de la generalul Opriș, șeful STS.
    Deci s-a folosit acest bazin electoral fictiv pentru a fi furați și în 2009, pentru că dacă vă amintiți, Videanu dădea procentele, după care BEC dădea un procentaj la o diferență de 2 sutimi!!!, după două ore!
    Și acum, coincidența nemaipomenită, tot PD-Lul a dat cifrele după care a numărat BEC, 46,26% față de 46,24%!
    Deci cred că deși Dragnea avea cifrele de la statistică din 27 iulie, a făcut bine că a tăcut până au comunicat cifrele chiar adversarii, pentru a le tăia posibilitatea de a striga că s-au făcut fraude!
    Acum trebuie făcut un lucru foarte greu, anularea cetățeniei zecilor de mii de basarabeni deveniți români pentru a-l servi pe Băsescu, dar doar cei care au câte 1000-2000 domiciliul la aceeași adresă, culmea, fără știința locatarului român!!
    Succes MAI și MAE!

  11. Bine zise Badea:
    Basescu sta cuminte la curte, ca Napoleon; pe sfinta Elena, probabil… pâna pe 12 septembrie

  12. Care se bagă cu mine la un pariu? eu bag mâna-n foc că o să-l găsească pe nea Nicu Ceauşescu pe listele electorale.

  13. Deci Curtea Constitutionala e in vacanta pana pe 12.09.
    Parlamentul e si el in vacanta deja de ceva timp.
    Guvernul merge si el in vacanta, pe rand, in grupuri mici de cate 2-3.
    Basescu si Antonescu probabil vor pleca si ei, ca tot n-au ce face altceva in Bucuresti.

    In concluzie, asta a fost de fapt decizia de azi a Curtii: toata lumea in vacanta pana pe 12.09!

    Doar sa nu uite cineva sa ia si cursul euro in vacanta. Ca altfel, cand ne intoarcem s-ar putea sa nu-l mai gasim. Sau sa nu-l mai recunoastem.

  14. In sfarsit nu mai cheltuieste abjectul asta, bani publici. Sa scoata bani privati din ce produce personal sau dintr-o zona a poneiului.Sunt o doamna, nu pot sa scriu.

  15. Domnule Ciutacu,

    Spuneti ca ICR “a finantat în draci, aproape unilateral, factiunea basista a oamenilor de cultura”.

    Dar uite ca factiunea ‘ne-basista’ a sprijinit si ea campania de salvare a ICR, cititi in ‘Observator Cultural’ care numai ‘basist’ nu e. Intr-o tara asa de invrajbita, in care nici intelectualii nu se
    lasa mai prejos cu gilcevile, o solidaritate atit de cuprinzatoare e un lucru extrem de rar. Asta dovedeste ca ce s-a facut la ICR e, de asemenea, un lucru rar.

    Dar reflexul noastru neconditionat e sa distrugem astfel de performante ca sa ne putem afunda linistiti inapoi in mediocritatea noastra comoda. Un act de vandalism, dupa care nu avem a ne teme de nici un fel de remuscari. Din doua motive: distrugem ceva ce nu noi am construit, si ne lipsim de ceva ce oricum nu intelegem.

  16. Hmm…
    Ar putea avea oarece succes. În privată.

    Poate deschide o ”pipinărie cu terasă” – un fel de sifonărie unde se servește pipi – pentru el, pentru foștii lui angajați (fără a generaliza), pentru admiratorii fleoșcăielii culturale pe care a lansat-o și pentru alți ”ungureni”. Acolo, printre ponei rozalii semi-sodomizați și printre zvăsticioare, ar putea depăna amintiri despre vremurile în care fost-au lele și ar putea înjura în mod european guvernul.

  17. Domnule Ciutacu…
    Sunt o persoana obisnuita ,care niciodata nu a votat cu vreunul dintre cei care au fost si sunt la putere dar,mereu am votat.Duminica nu am fost la vot.
    Cu toate ca Basescu,este ca o rana pe mana unui corp si inca din 2000,am simtit ca dada ajunge sa detina putere o sa ne ia dracu…Duminica nu am fost la vot pt ca,nu credeam ca vindecarea ranii necesita taierea mainii.
    Luni asteptam deznodamantul,incepusem sa am indoieli despre obtiunea numita absentza.Daca o luam cu inceputul,adica pregatirea suspendarii,care a insemnat modificarea catorva reguli ale jocului facute de guvern inainte de votul din parlament care sa asigure realizarea suspendarii si culminand cu vestita ordonanta ,amendata de UE,obtiunea absenta o consider justa.
    Numai ca,azi e vineri si parca suntem in filmele cu prosti,astia care s-au incordat sa spulbere raul defapt si-au dat cu tesla peste turloaie.Basescu,cat o fi el de javra chiar are dreptate cand spune ca evidenta populatiei se afla la M.A.I. Eu, acum o luna mi-am facut cazierul,care a fost gata pe loc.Atunci am aflat ca toata evidenta populatiei din tara a fost cuprinsa intr-o baza de date iar cu un simplu click se poate afla inclusiv nr cetatenilor de pe o raza oarecre,de unde foarte simplu numarul persoanelor cu buletin se poate afla.
    In amanarea CCR exista doua ipoteze,ori guvernul s-a faultat singur ca Borcea,ori totul a fost premeditat inclusiv povestea cu listele pe care guvernul ca organizator le-a dat la CCR si minunea electorala permanenta contestandu-le tot guvernul.
    In concluzie…Cum dracu sa-l dam jos pe ala rau,ca sa-i punem pe astia si mai rai?

  18. duca-se pe poneiul roz!…adevaru-i ca nu trebe sa ne bucure decizia CCR!…daca era dupa tovarasii d’acolo (vezi 5-4) o haleam!ii doare-n cur de 7,4 milioane de ‘amariti’!…cand au iesit in sedinta erau ,oarecum ofuscati, ca nu ne-au trintit-o-n fata …sa traiasca base bine! Parerea mea-i ca-i banuim de inteligenta si bune intentii(bun simtz) crezand ca-i macina nr votantilor pro demisie! noroc cu paritatea 6-3 !aud tot felul de analisti ca se ‘forfaie’ constiinta CCR-istilor privind intentia atator oameni!…vax! ! ! o sa trebuiasca aflate numele celor din CCR care-au impiedicat invalidarea referendumului!..si sa le multumim !!! nu ca USL-isti, ci ca ROMANI care s-au exprimat referitor la soarta lor si a copiilor lor!

  19. anti-Herry Poter asta nu poare face o scoala de desenat sule,zvastici si inscrisuri obscene si la mamaia lui ,pe peretele grajdului cu baietii din sat?
    nu se gaseste in tara asta un om de cultura autentic!?daca vrem sa scapam de Basescu trebuie sa scapam si de “culturetnicii” lui pentru simplul motiv ca nu astia ne reprezinta, ba mai mult, ne fac de ris!!!!!!!!!!!sub Base au inflorit toate gunoaiele………mi-e rusine si nu vreau sa ma perceapa lumea dupe “chipul si comportamentul lor!”

  20. chestia cu primitul imi e neclara. Ma rog, io-s mai batran si mai nepriceput la fineturi intelectual-artistice. Un lucru insa pt mine e clar: marele telectual sugator de ciorapi marinaresti, imbatraneste urat! Aduce din ce in ce cu hitler si parca fata i se schimonoseste de la an la an! O fi veninul pe care-l poarta-n glanda?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.