Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Radu Mazăre, de pe marea scenă a Playboy, pe micul ecran al Antenei 3

Similar Posts

89 thoughts on “Radu Mazăre, de pe marea scenă a Playboy, pe micul ecran al Antenei 3

  1. Superbă emisiunea de aseară cu Radu Mazăre ! Fără fiţe de prost gust, natural, fără ipocrizii şi un dialog prietenesc în locul celui de protocol, au făcut aseară emisiunea de nota 10.
    După părerea mea, Mazăre este un tip ok. Sunt din jud. Constanţa şi numai cine nu vrea să vadă, nu vede că municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia şi chiar împrejurimile s-au dezvoltat mult în perioada mandatelor lui Mazăre … aşa cum este el … cu bune, cu rele, cu dansatoare sau fără dansatoare, în diferite ipostaze, etc. Sper să rămână în continuare tot el Primar al Constanţei. Aseară, ptr. cine a vrut să înţeleagă, a lămurit problema – o face natural ptr. că aşa este el.
    Aş întreba-o pe Ana dacă crede că municipiul Constanţa condus eventual de doamna Stavrositu (PDL), şi prietena doamnei Udrea totodată, ar putea fi mult mai cu moţ în frunte decât cum este acum cu “nenorocitul” de Mazăre ?
    Nu sunt eu avocatul lui Mazăre, dar sunt şi mulţi tembeli care-l înjură doar de dragul de a-l înjura, dar nici ei nuştiu de ce …
    Dacă ar fi să-i reproşez lui Mazăre ceva, i-aş reproşa faptul că nu ţine ca lumea sub control (ca şi preşedinte al PSD Constanţa) organizaţiile PSD şi primăriile din teritoriu, acolo unde multe zdrenţe de primari PSD-işti sunt pe punctul trădării, pregătiţi să sară, fie la PDL, fie la UNPR. Unii au “tăiat-o” deja. Şi lipsa sa de interes faţă de aceste organizaţii au dus la crearea acestor situaţii.
    De aceea cred eu, decât să se fi mirat atât că în 2009 pe raza judeţului Constanţa a votat constănţeanu cu Băsescu, mai bine s-ar fi implicat mai mult în această problemă.
    Cam asta e cu Mazăre.

  2. Victor, am sa fiu sincer si-ti spun ca n-am mai ascultat… pur si simplu mi-a ajuns. Pina acum sa zicem ca am fost in proportie de 90% in acord cu “opozitia” de acum inainte mai vreau sa vad si fapte nu doar vorbe flegmate la televizor… iar daca stau sa judec “faptele” opozitie observ cu stupoare ca in afara de show-uri media nu au facut altceva decit sa participe activ sau “inactiv” (asta e cel mai josnic mod cu putinta) la faurirea primei republice securiste rromane.
    Pur si simplu SINT SATUL de opozitia care sta si-o freaca la televizor (fie vorba intre noi chiar si aici au inceput sa o “frece” mai subtire cu un fel de mos ene pe la gene) iar daca rahatii astia de doi bani au impresia ca eu am sa-i votez doar pe motivul ca-l URASC pe securistul basescu si securitatea din toti rarunchii… ei bine atunci se insala amarnic pentru ca in acest moment nu-i vad altceva decit aceeasi securisti penali ca si loazele basiste!

    p.s. Victor, cu scuzele de rigoare dar chiar mi-a ajuns mizeria asta de colaborare a opozitiei cu securitatea basista prin inactivitate pina-n git… sa astepte ei mult si bine alegerile din 2112 pe mine nu ma mai intereseaza.
    probabil ca de asta nici nu mai iese lumea in strada… vede niste maimutoi care nu-i reprezinta drept opozitie iar de frica ca o sa se intimple ca in 89 cind ne-a fost furata revolutia prin manipulare securista adica
    noi sa iesim iar in strada sa ne rupem oasele cu securistii lui basescu ca sa vina pe urma alde mazare, ponta, mitrea etc. sa-si aroge meritele unei noi revolutii asa cum a facut si tatucul lor iliescu.
    – sa puna mina sa-l dea jos pe dictatorul asta nenorocit si sa declanseze alegeri anticipate iar atunci o sa aiba sprijinul adevarat in strada al intregii tari.
    javra asta trebuie data jos prin forta iar pt asta trebuie sa se zbata si rahatul de opozitie actual.
    – astia (opozitia) nu fac altceva decit sa stea cu cracii pe pereti prin studiourile tv la miloaga si sa se bucure de ura imensa a noastra impotriva securistului basescu ca sa incaseze voturi… mi-e sila de asemenea mizerii de oameni

  3. @ Dan Ai dreptate nici eu nu ii cred pe astia din opozitie au o vrajeala in ei,ca noi vrem binele tarii ca plangem pe umarul vostru si asteptam alegerile cand din ura de Basesc ne veti pune pe noi la conducere bla,bla,bla. Cand vine vorba de a si face ceva pentru amaritii pe care ii deplang ei adica sa-si dea demisia in masa si sa iasa in strada alaturi de noi,pai stai ca noi o ducem bine in parlament chiar si in opozitie si mai vb noi…bla,bla,bla. O sa dau fuga la alegeri ca sa faca astia rocada intre ei cum o fac de douazeci de ani.

  4. subscriu la ce zise Dan; ne intoarcem in
    timp apropo de legile sigurantei, de
    depresia (de orice natura a) romanilor
    si in general de cam tot.
    daca lucrurile nu se vor schimba, tare
    mi-e ca fie vom alege sa ne coloram fortat
    in oranj, fie ne vom lua talpasita daca nu
    vrem sa stam aplecati cu cutiuta de vaselina
    chinezeasca la indemina 24/7 si/sau cu
    bocancul pe git.
    e foarte actuala “Un gind al lui Balcescu
    de departe” a lui Adrian Paunescu:
    “…
    Ca-n veac strain in propria mea tara.
    Atat de-nstrainata si de rece
    Atat de indelung ticalosita,
    Atat accent corupt peste Ursita,
    Atat de cinic raul, nu-i mai trece.
    Ia seama, tara mea orientala!
    …”

  5. Foarte frumoasa emisiunea si deosebit de inspirata invitarea lui Che Guevara de Romania tocmai in preajma lui 5 Noiembrie.

  6. off topic: victore, stiuc ca chiar de le esti sef, nu-i verifici tu pe toti, da’ poate seful lui direct il invata si pe Daniel Ionascu cum sa traduca un text preluat, si eventual sa-l inteleaga.

    Ca sa nu mai zic, e evident de la o posta ca textul e preluat din engleza, ar putea sa precizeze sursa, asa-i deontologic, nu?
    “criminal activities” in romaneste sunt infractiuni, nu “activitati criminale”
    S-ar puea sa nu fac plangerea unde trebe, da’ iarta-ma de data asta

  7. Nu am mai comentat demult ceva pe acest blog,ceea ce nu inseamna ca nu l-am urmarit.Fara sa fiu un simpatizant al lui Mazare ceea ce am remarcat la el a fost faptul ca a aratat ceea ce absolut NICI un alt politican nu a aratat,COMPASIUNE.Nu am auzit un cuvant de alinare nici de la Ponta si nici de la Antonescu,pe zi ce trece incep sa ma intreb de ce mai atarna acesti doi oameni de carligul care se numeste Opozitie,fraze sforaitoare poate spune oricine,mai greu este sa le dai unor amarati un pumn de malai,si asta lunar,nu numai in campanie electorala.Asa ca indiferent de faptul ca pozeaza in Playboy sau se plimba in masini luxoase insotit de fete frumoase(spre oftica unor frustrati,asta-i viata)macar a luminat Aurel Vlaicu,a construit un nou cimitir pe care au grija sa-l umple alde Basescu&friends,NU exista cersetori la interesectiile din Constanta(in Bucuresti parca ar trebui sa platesti taxe de trecere prin fiecare intersectie mai mare!),lucrarile edilitare nu au loc tam-nisam cum ii vine unuia sapa o groapa si o lasa asa si a construit niscaiva locuinte care se umplu incet incet.Si apropos de primari,mai stie cineva numele primarului Constantei dinaintea lui Mazare?Ala de a demolat Continentalul,naiba stie de ce!

  8. @Dan:
    Foarte corecte si frumos argumentate afirmatiile tale si , aproape , ti-as da total dreptate , dar …. APROAPE …!!! Pt. ca , defapt , gandind rational si fara patima , lucrurile stau nitzel altfel (cel putin din pct. meu de vedere) … 🙄

    Sa ma explic: sunt unul din cei care si-a riscat IN MOD REAL pielea la Revolutie , FARA a avea nevoie de multumiri , de vreo recompensa sau de “certificat de revolutionar” ; am facut-o pt. ca asa am considerat ca trebuia si , mai ales , PT. CA M-AM SATURAT DE BATAIA DE JOC SI DE PRIMITIVISMUL IN CARE AM AJUNS SA TRAIM in ultimii ani de “domnie ceausista” (mai ales de capusele securisto-comuniste care s-au inmultit “sub aripa maretului conducator”) !!!! 😡
    Dupa Revolutie l-am urat “din toti rarunchii” pe Iliescu pt. ca ne-a “confiscat Revolutia” , permitand “capuselor PSD-iste” (o parte a esalonului 2 si 3 comunist ) sa prinda radacini . 😡 Dar chiar si asa ,PREFERAM , indiscutabil , viata sub “domnia Iliesciano-PSD-ista” , cu bune si rele , cu derapaje dar si cu corectii , DECAT SA CONTINUI SA TRAIESC “IN EPOCA DE AUR” !!! 😈 Sa nu uitam ca sub “domnia PSD-ista” am intrat in NATO , s-a pregatit terenul pt. intrarea in UE , iar Nastase si PSD-ul au pierdut IN MOD DEMOCRATIC alegerile “pe mana lor” , desi erau la putere.

    Ia compara tu Dane , aceste fapte cu cele ale lui Basescu si camarilei portocalii (care , daca PSD-ul a fost esalonul 2 si 3 comunist , ei , Basescu & Co SUNT ESALONUL 2 SI 3 SECURISTO-TORTIONAR !!!! + o parte din “coiocoii noi” , “lupii tineri” FARA SCRUPULE) si , mai ales , compara disparitia totala a democratiei , furtul pe fata al alegerilor , DEZASTRUL economic si , MAI ALES , MORAL , in care a adus “ciuma portocalie” Romania si poporul roman. 😳

    Da , Dane , oricat de scarba si ura as avea pt. Iliescu & PSD , oricat m-ar deranja “comoditatea” si indolenta PNL-ului , PREFER sa-i las pe acestia “sa culeaga roadele” luptei mele , dar sa duc o viata cat-de-cat decenta cu acestia la putere , decat sa mai traiesc in primitivismul , saracia si bataia-de-joc al statului “Ceausisto-Comunisto-TOTALITARE” sau al celui “Basesco-Securisto-TOTALITARE” 😈

    Deci , DA Dane , din pct. meu de vedere , chiar daca trebuie sa “le ofer Puterea pe tava” actualei Opozitii indolente , prin votul meu , AM S-O FAC (!!!) decat sa mai traiesc chiar si un minut in “statul nesimtito-primitivo-totalitar basescian”.
    ASTA e optiunea mea! 😛

  9. Nu sunt obisnuit sa comentez pe internet dar eu vreau sa subliniez un adevar ce duce la aceste comentarii contradictorii. Constanta este un oras aparte si a fost asa si inainte de ’89. Exista o anumita relaxare, buna dispozitie,cu alte cuvinte un oras plin de culoare. Odata cu acesata culoare data de port si de litoral au aparut si o gramada de oameni descurcareti la orice nivel. Mazare e unul dintre ei si e potrivit pentru Constanta pentru ca intelege si cunoaste toate smecheriile si dedesupturile acestui oras. Face si rele si bune dar se potriveste exact profilului orasului, de aceea oamenii il accepta asa mai altfel. Eu sunt nascut in Constanta si in prezent sunt in Bucuresti . Va spun sincer ca exista o diferenta mare de mentalitate intre cele 2 orase care se reflecta si in aceste comentarii. Gandim altfel cu toata ca traim aceleasi vremuri.

  10. Noi nici nu stim ce inseamna un primar cu
    adevarat.Nu am inteles de ce antena vrea sa-l promoveze pe domnul Mazare(cel putin asta am inteles din promo-ul emisiunii “Vorbe Grele”).Si Constanta are un centru vechi ce se darama si pe nimeni nu intereseaza si de atfel mai sunt si vreo 2 teatre pe aici(Fantazio,Oleg Danovski) in care actorii mor de foame(chiar daca au salile pline).Pentru constantenii ce au o urma de bun simt domnul Mazare este doar altfel de Vadim insa cu mai putine complexe.Ma bucur ca domnul Mazare va fi pe coperta revistei Playboy(de altfel si doamna Udrea a aparut in Taboo si am vazut ce reactii au avut antenele,dar prin contrast,se pare ca in cazul domnului Mazare nu se mai critica nimic,ba chiar se incurajeaza),insa pe mine ca cetatean nu ma incalzeste cu nimic.Am citit cateva dintre comentariile de mai sus si trebuie sa spun ca ma lasa rece faptul ca domnul Mazare este inconjurat de fete frumoase si frecventeaza cluburi si este un nonconformist.Adica stai putin,la orice miscare a lui base toti din antene rup ecranul si vin toti jurnalistii si analizeaza dom’le ce a spus presedintili tarii iar in cazul domnului primar de Constanta,beutele dansului sau eu stiu,vilele dansului sau cate si mai cate,nu sunt luate la puricat deloc de jurnalisti.Eu sunt constient de faptul ca basescu e cel mai nebun presedinte.Il urasc pe basescu din rarunchi si urasc in general politicienii “smecheri” categorie in care intra si Radu Mazare.De altfel,cand Basescu a candidat pentru a doua oara la presedintie,Cronica Carcotasilor a tinut sa arate inca o data cat de smecher e presedintele(episodul cu paharul de whisky si cuburile de gheata) si multe alte posturi de televiziune(b1,tvr1) care la fel cum face acum antena cu mazarache,laudau excentrismele presedintelui.Acum cand privesc anumite inregistrari ale emisiunilor:Sinteza Zilei,In gura presei(nu am ratat nici o editie a emisiunii lui Badea care este intr-adevar geniala)observ ca Ciutacu s-a ratoit la Boc(FOARTE TARE!! singurul om din tara care a facut asta in afara de base)dar acum il are pe mazare ca invitat…Repet:NU SUNT SUSTINATOR PDL,IL URASC PE BASESCU CU TOATA FIINTA MEA(chiar pot spune ca il urasc fanatic,il urasc intr-un mod nebun).De ce il urasc pe Basescu?Pentru ca el nu poate fi atins,pentru ca el isi lasa dejectiile libere in natura de la o inaltime atat de mare pentru omul de rand ,incat tot ei saracii au impresia ca insasi Dumnezeu a facut asta(intr-adevar,ce spune Badea cu oamenii care se roaga la Dumnezeu in loc sa iasa in strada si treaba ca in romania nu exista credinta ci numai superstitii e mai mult decat adevarata).IL urasc pentru ca e smecher,pentru ca e un cocalar fara un pic de decenta,pentru ca e genul de marlan care iti injura mama si nepotica in parc pentru ca are nevoie de balansoar pentru propria progenitura.NU ACUZ PE NIMENI,INSA IDEEA PRINCIPALA ESTE:CEEA CE ESTE BASESCU PENTRU TARA,ESTE MAZARE PENTRU CONSTANTA.Si ar fi o ipocrizie sa-l denigrezi pe Basescu si sa-l TOLEREZI pe Mazare.Eu zic sa-i aplicati acelasi tratament ca si seficului nostru de stat.

  11. @Marian: mi se pare superb ca, la doua zile dupa emisiune, sa-mi oferi sfaturi pentru realizarea ei 🙂

  12. Domnilor, propun să trecem la următorul nivel: pe care consilier municipal nenorocit din Opoziţie ne axăm să-l tocăm? După care, poate va urma vreun şef de cabinet parlamentar, tot din Opoziţie, evident.

    👿

  13. violet, soro, de ce sa nu-i mingiiem pe crestet
    si sa-i adoptam ?! 🙂

    din punctul meu de vedere (ca sa ramin in topic)
    e ca nu-mi pasa ce face Mazare, atita timp cit
    face ceva pentru comunitatea care l-a ales.
    daca e votat, inseamna ca oamenii vor mazare in
    meniu, deci poa’ sa defileze si cu pene pe fund
    precum Mircea Badea (la faza cu flinticu’-lu’-Boc);
    avind in vedere ca nu locuiesc in Constanta
    si ca nu cunosc problemele orasului, nu pot
    avea un punct de vedere obiectiv; daca e cineva
    d-acolo si are complain-uri, “s-o zica acilea
    ori sa taca pe vecie”… asa ca draga Constanţo,
    iei de primar pe Mazare ?

  14. Pt. ソリン:

    Nu la tine-i problema ( 😀 ), dar văd că au apărut persoane portocalii dar mascate; au înţeles că pentru cei de pe aici e nevoie de mai mult decât “Toţi sunt la fel, n-am cu cine să votez bla bla”. Cică sunt mai subtili şi picură câte puţin, eventual încearcă şi nişte mesaje subliminale. Eu nu fac nominalizări dar pe cei care se ştiu cu această misiune îi anunţ că eu sunt o cauză pierdută. Mai mult decât atât, e “care pe care” ( să înţeleagă ce vor de aici 😛 ).

  15. Domnule Bubulea, nu am disparut de pe blog dupa ce “am primit suturi in dos”, am postat in continuare.
    Nu cred ca este o crima sa gandesti ca prezentul si viitorul acestei tari nu depind de pensionari, doar de pensionari.
    Eu anul trecut imi exprimam ingrijorarea pentru soarta copiilor si a populatiei active.

    Mergi in orice parc din Constanta, eventual cel de la Teatru sau Tomis 2, de pe Bulevardul Tomis, ai sa remarci ca-n fiecare parc exista club pentru pensionari (dupa ce s-au taiat copaci, pentru ca Mazare uraste copacii) si nu exista in fiecare parc si loc amenajat pentru copii. Am afirmat in cunostinta de cauza ca acest oras este “tara lui Mazare”, asa cum toata Romania este “tara lui Basescu” (cu sensul de “proprietate”, “stapinire”). Banuiesc ca nici tu, nici Violet, nici ceilalti “judecatori” de pe blog nu ati lucrat cu Mazare la ziar sau in primarie.

    Faptul ca nu-l plac pe Mazare nu inseamna ca votez cu machedonii din PDL local si PNL local. Asa cum unii romani sunt satui in judetele lor de tigani sau de unguri, asa si eu sunt satula de machedoni aici. In ultimii ani, judetul CT a reusit sa dea prefecti si parlamentari doar machedoni. Da, partial am ascultat emisiunea lui Victor Ciutacu, cu Mazare drept invitat. Nu pot pe aici blog sa prezint povestea Mazare (combinata cu povestea Constantinescu) si combinata cu membri din alte partide.

    Mi se pare cumva anormal sa jignim, sa punem etichete fara macar sa stim despre cine/ce este vorba.

    Eu, ca cetatean roman, am dreptul de a-mi exprima nemultumirea fata de toata clasa politica actuala, de la centru si de la nivel local?
    Probabil voi nu stiti ca Mazare si-a inceput cariera politica ca paramentar PD.
    Cei care mi-au sarit la beregata nu stiu ca eu am votat in ultimii ani cu Geoana, stiind ca al doilea mandat Basescu va insemna dictatura, cu Mazare, din prea multa sila fata de machedonii care aici sunt in toate partidele (mai putin PSD.
    Nu stiu citi cunosc sensul “votului utalitarist”, adica votul care tie si familiei tale iti aduce avantaje (ca m-am saturat de alegerile de 20 de ani cind mereu am avut de ales intre doua rele).
    Daca imi pun intrebari, daca am indoieli, daca simt si vad unele lucruri care nu sunt la indemina tuturor, nu inseamna ca sunt de partea Puterii. Banuiesc ca nu am obligatia de a face parte dintr-o TURMA, indiferent despre care ar fi vorba. Mazare e un personaj destept, cu carisma, dar asta nu presupune si alte valori, nu? Mazare si Udrea au o campanie de imagine construita pe acelasi tipar: fantezii sexuale (cu toate personajele lor de film sau istorice, pictoriale in ultimii ani). Credeti ca oamenii in CT il voteaza pe Mazare? V-ati pus intrebarea ce masina de vot are PSD-ul, foarte bine pusa la punct, mai ales ca Mazare aici detine televiziune si presa scrisa? Cum sa nu-l voteze pensionarii care o data la 2 luni primesc pachete? Domnule Bubulea, stii a cui e firma care taie copacii din oras sau a cui e firma care pune flori in primavara si/sau in toamna? Sunt foarte multe de povestit, dar nu cred ca trebuie sa ma justific pentru lipsa mea de incredere in Mazare, caz concret in CT.

    Am cunoscut un personaj odios. Dupa ce personajul in cauza a murit, unii au avut pretentia ca eu sa-l consider personaj bun. Cam la fel stau lucrurile si cu Mazare: doar pentru ca vine de la Opozitie, eu nu pot sa cad in fund de admiratie si de placere. Adica cei din Opozitie sunt toti oameni onesti, cinstiti, sinceri, dedicati comunitatii doar pentru ca provin din Opozitie? A vazut careva centrul orasului acum vreo 10-15 ani si in prezent? A incercat careva dintre voi sa isi deschida o mica afaracere aici, fara nici o sustinere politica? Nu vede nimeni cit de bine se inteleg aici in afaceri toti oamenii politici, indiferent de partid? (Multi romani din tara nu isi dau seama ce inseamna Portul in economia locala si cea de la Bucuresti. ) Nu vede nimeni cum dispare cel mai mare parc al orasului? Nu vede nimeni cum dispar spatiile verzi din oras in favoarea unor blocuri cu 8-10 etaje? Mazare daca are bani nu-i investeste decit in jucaria lui preferata, Mamaia.
    Sunt multe intrebari de pus… la care voi nu veti avea raspunsuri, argumente, ci doar jigniri. 🙂

    Da, fantastic………….. E usor sa sari la beregata unui om atunci cind tu ai doar convingeri. Si revelatii de moment.

    In plus, nu stiam ca am la dispozitie 2-3 zile sau doar citeva ore ca sa strig aici “prezent”, poate cindva, cind voi avea chef si timp voi trimite o poveste despre “viata politica” din CT.

    Nu e indicat sa traim fara intrebari, indoieli, interogatii, critici 🙂

  16. Victore, scuze pentru greselile de litera si pentru chatul cu Violet si cu dl. Bubulea (s-ar putea ca “memoria de elefant supradotat” sa insemne acces la IP), dar mi se pare cumva revoltator si autodistrugator (pentru noi ca natie )ca democratia anilor 2011 sa insemne inregimentarea intr-o turma sau alta si atit.

  17. 🙂
    victore, a fost super tare sa aduci la vorbe grele un personaj politic, rococo cu accente burlesti si tente de punck post industrial. chiar nu glumesc! felicitari, data viitoare impreuna cu personajul, ai mai putea invita si un om din trust, ma gindesc la radu preda, nasul copilului personajului rococo si sotul mamei copilului personajului in cauza, mazare, radu mazare.
    chiar ar iesi cu vorbe grele 🙂

    p.s. ca sa nu stirnesc echipa de postaci ai activului de partid, vreau sa le spun ca azi, am fost sa votez, aici in kustenge, republica pravoslavnica de rit mazariot, pentru mentinerea actualei forme de impartire administrativa, insa ghici ce? am votat pragmatic, motive utilitariste, fara culoare politica. probabil le va fi greu sa inteleaga ca se poate vota fara a fi dat pe spate de sociopatii cocotati pe listele electorale sau in zona functiilor de demnitate publica.
    in rest sa auzim de bine, astept emisiunea cu mazare si preda, impreuna la tine, la vorbe grele.

  18. Ana,…aşa deci…să fii sănătoasă! Da’ cu “piatra” ce-ai avut? Nu-ţi mai plăcea? 🙂 Dacă zici că nu încercai să ne manipulezi, atunci e OK.

    Hai Crin! 😉

  19. 🙂
    Violet, sincer chiar nu ma aspteptam sa-ti dai seama ce inseamna “piatra de plastic”!
    🙂

  20. Ana, eu nu-ti sar nici la beregata, nici nu te
    acuz ca esti de o culoare ori alta.
    Presupun ca esti de buna credinta si ca tot ce
    ai zis e adevarat; intrebarea ce se pune in
    continuare este: ce preferi in acest moment,
    sa incerci sa schimbi sistemul din mers prin
    inlocuirea unei piese (de rummy) ce-ti strica
    suita (dar pe care ai putea-o folosi/pastra
    deocamdata in lipsa alteia mai bune/care sa se
    potriveasca), ori in ordine – sa incerci sa
    schimbi piesa cea mai proasta si abia apoi sa
    faci curatenie punctual in sistem prin inlocuirea
    celorlalte piese mai mici/rele ?
    Care dintre variante crezi ca ar avea mai
    multe sanse de reusita ?
    Apropo, e un proverb chinezesc/arabesc ce
    zice despre inamicul inamicului…

  21. @nostradamus… n-ai inteles nimic din ce am scris
    daca citeai si mai sus te lamureai…
    fapte nostradamus, fapte impotriva securistului basescu ca de logoree sint satul

    cu cine votezi tu sau optiunile tale… nu ma intereseaza nici cit negru sub unghie, eu doar mi-am spus oful… si nu e doar al meu ci al celor mai multi (crezi sau nu e problema ta si nu ma intereseaza)

    cit priveste sprijinul dat de catre opozitie in privinta adoptarii tacite a legii privind permiterea securistilor sa faca anchete penale ca pe vremea lui ceausescu… este REALITATE – negru pe alb fara nici un fel de tagada… daca vrei spala-i tu cit vrei pt constiinta ta

    Victor, scuze pt chat

  22. Iartă-mă Victor! Aşa cum spuneam ieri- când întrebai dacă l-a ascultat cineva pe Mazăre- nu voiam să mă bag în discuţie în contradictoriu. S-a-ntâmplat. O ultimă “intervenţie” mai cer:

    Ana, văd că certitudinea că mă cunoşti atât de bine îţi provoacă multă voioşie, iar eu n-am de gând să schimb asta. 🙂
    Să încheiem, deci, într-un zâmbet total. 😆
    Aceeaşi, ca şi acum patru ani,
    “violet”

  23. @Dan :
    Nu , TU NU ai inteles (sau te faci …) !
    Ai DOAR 2 OPTIUNI , fie ca-ti place tie , fie ca nu … 🙁 :
    1. Fie continui sa-ti duci existenta alaturi de aceste “GUNOAIE MORALE , INCOMPETENTE si SFIDATOARE la adresa celor mai elementare norme DEMOCRATICE si de bun simt” ; 👿
    2. Fie ii schimbi cu aceasta Opozitie , pe care TU o apreciezi ca a fi TOT incompetenta (?!) si buna doar de gura … (curioasa aceasta parere a ta , cand orice om de bun-simt din tara asta iti poate spune , PE PROPRIA PIELE , ca nici o guvernare post-decembrista , fie ea PNL-ista , CDR-ista sau PSD-ista n-a produs un asemenea haos , cadere economica , morala , coruptie si ABUZURI ca guvernarea PDL-ista , si-atunci DE UNDE acel semn de EGAL intre actuala Opozitie si Puterea basesciana ???? ).

    A treia varianta (sa aduci extraterestrii , pe Papa de la Roma , pe Bill Gates sau pe cine oi fi visand tu altcineva …) NU AI !!!!

    Asa ca ORI preferi a 2-a varianta si mergi la vot VOTAND ANTI-PDL , ORI ESTI SUFICIENT DE MULTUMIT de viata ta actuala si atunci ALEGI VARIANTA 1. (fie ca votezi “oranj” , fie ca nu mergi la vot sau dai vot nul TOT VOT PRO-PDL este , asta “ca sa n-o mai dam cotita”… !!!!!!)

    Clar ?

    PS: Stii , propaganda asta ieftina , cu tenta subliminala , e prea stravezie pt. cei care “bantuie” pe-aici … 😉

  24. Scuze Victore , dar mai am un PS:
    Dane , spui : “sa puna mina sa-l dea jos pe dictatorul asta nenorocit si sa declanseze alegeri anticipate iar atunci o sa aiba sprijinul adevarat in strada al intregii tari.”

    – spune-ne si noua CUM POATE actuala Opozitie “sa-l dea jos pe dictatorul asta nenorocit” intr-un mod CORECT LEGAL si DEMOCRATIC … ??? Explica-ne si noua “formula magica” , ca noi suntem mai prosti … 😳

    Sau si tu dai dovada de ACEEASI demagogie ieftina ca cea pe care o imputi Opozitiei ?! 🙄

  25. Nostradamus, hold your horses, bre !
    In epoca post-ww2 in USA s-a pornit o vinatoare
    de vrajitoare (“McCarthyism”), iar cei care nu
    pareau suficient de indoctrinati intru “valorile
    autentice, bîl, bîl” si nu tipau in cor cu turma,
    erau imediat etichetati ca si “Commies”.
    Omu’ a zis ca-l detesta pe hahaitor; vrei sa jure
    pe rosu acu’ ?! 🙂 Geez Louise, forget about ! 🙂
    Bre, participarea ta “in mod real” la evenimentele
    din Decembrie ’89 ar fi trebuit sa te scuteasca pe
    viitor de eventuale dezamagiri, stii ca era o vorba
    p-atunci: “bufnitele nu-s ceea ce par a fi”.

    P.S. Eu votez cu “cei trei muschetari”; sper ca pe
    mine nu ma banuiesti de “pactizare cu inamicul” ! 😉
    Cred ca timpul scurs pina la schimbarea de regim ne
    scoate pe toti din sarite, insa simpla asteptare a
    tuturora a acestui posibil eveniment nu confera
    garantii ca el se va si intimpla (deci nu e deajuns).

    Scuze de chat (da, stiu, pintecaraie verbala, ranit
    orgoliul “colegilor de chat” si umplut pod de scuze),
    noapte buna si o saptamina fara evenimente deosebite.

  26. cunosc o singura persoana care mai posteaza pe acest blog si nici nu am sustinut altceva.
    (in plus, nu ma intereseaza nici Noua Dreapta – sau orice altceva care seamana cu Noua Dreapta.)

    mi-e tare sila de cei loiali gastii PD (acestora parca le-a fost extirpat organul gindirii), dar in acelasi timp, nu-i admir nici pe cei loiali Opozitiei, pe ansamblul ei, pe cei care au doar convingeri, revelatii si autosuficienta.
    fara sa stiu si eu, poate ca am lipsit din RO in ultimul an si jumatate, pentru ca nu am vazut / nu vad nimic concret de la Opozitie, cu exceptia unor declarative sau aparitii pe sticla. (cam singura reusita notabila, concreta a Opozitiei a fost aducerea Regelui in Parlament).

    imi doresc ca Opozitia sa ne scape de PD, dar mi-e teama si de o eventuala coalitie PD-PNL dupa alegerile din 2012. privesc cu teama o alta realitate, si anume ca basescu, cu gasca sa, a reusit sa stapineasca cam tot ce conteaza in acest stat. noi, cetatenii obisnuiti, am ajuns (vorba unui clasic in viata) sa fim chiriasi in propria noastra tara si in propria noastra viata, sa ne simtim asupriti si cotropiti de PD (iar mai nou, cei care au o situatie materiala medie, adica sunt proprietari pe o casa, masina, trebuie impilati si pedepsiti.)

    pot afirma cu destula responsabilitate ca in CT, cei din PD si cei din PNL sunt prieteni buni, chiar foarte buni 🙂
    (s-a organizat referendum la CT, iar cei de la PNL nu s-au implicat, lasind cam totul pe umerii PSD-ului – evident, asta nu e singurul argument).

    la ultimele alegeri, l-am votat pe Mazare ca primar pentru ca nu am avut pe altcineva mai bun, credibil ca alternativa, in plus, PSD-ul local a ramas cam singurul partid care nu e invadat de familiile machedonesti. si un alt argument la nivel local, pro Mazare e acela ca in ultimii 15 ani, la nivelul institutiilor publice, deconcentrate, PSD-ul, chiar daca si-a numit oamenii sai politici, macar a venit cu personaje credibile, cu un CV facut pe bune (nu s-a mai petrecut asta pe timpul PNL-ului, cu atit mai putin, acum, pe vremea PD-ului).
    (sa dau doar un exemplu – PD a reusit dintr-un circiumar, sef de sala sa faca director de sanatoriu)

    judetul CT este unul dintre judetele in care USL nu prea functioneaza. oare de ce? nu sunt si cei din CT framintati de aceleasi doctrine si idealuri ca cei de la Centru? 🙂
    si vorbim de un judet mare, poate al doilea dupa Bucuresti.

    cunoasteti oameni politici care isi doresc puterea pentru binele natiei? 🙂

    nu pot crede ca cei din Opozitie sunt buni si curati, doar pentru ca fac parte din Opozitie, acum, in acest moment.

    indiferent de simpatiile politice, pe care le are fiecare dintre noi, nu pot accepta necomunicarea, lipsa de dialog real. de ce spun asta? pe acest blog, am remarcat in ultimii 2 ani, ca exista un grup de personaje care nu “asculta” ce posteaza altii, ci doar incearca prin lipsa de argumente, minimalizare, umilire, jignire, insinuari si in haita “sa le dea la dos” celor care nu le impartasesc opiniile. cu alte cuvinte, “nu conteaza ce spui tu, tu esti problema, tu esti cel frustrat, tu ai o problema, tu esti de vina”.

    mi se pare culmea ridicolului sa ajung sa ma justific pentru opiniile mele, sa caut argumente, in timp ce celalalt nu vine cu nimic. in plus, in cazul concret, mi se pare aiuritor ca eu, locuitor si vietuitor in CT sa primesc lectii de la personaje, care nu locuiesc aici, de la personaje care il “cunosc” pe Mazare, de exemplu, doar de pe sticla. (atitudinea asta seamana cu o chestie recenta a lui baselu: zilele trecute el ne spunea ca puterea de cumparare a romanilor a crescut, in timp ce orice roman lucid si ancorat in realitate, stie pe propria piele ca nu-i adevarat).
    “conteaza ce iti spun eu, nu ce vezi tu”, nu?

    am ramas dezamagita ca in ultimii 2 ani, nici sindicatele, nici Opozitia, nu au reusit sa mobilizeze oameni in strada, dar pe de alta parte, nici nu as mai dori sa traiesc “evenimentele” din ’89, cind cetatenilor le-a fost confiscata revolutia, revolta.

    stiu ca multi romani apeleaza la credinta in Dumnezeu, la gindirea pozitiva sau la zicerea “sa speram, speranta moare ultima”. (mai nou, adeptii lui basescu promoveaza ideea “vinei colective”)

    cumva am senzatia trista ca pe timpul meu biologic nu voi mai apuca o viata decenta, normala, de bun simt in RO.
    chiar ma doare ca basescu, in calitatea lui de presedinte, imi ia 10 ani din viata. sa sper ca nu-mi va lua ani din viata si in calitate de premier? 🙂

    iar pe de alta parte, din ’90 incoace, m-am tot saturat sa merg la vot si sa fiu pusa in situatia de a alege raul mai mic dintre doua rele. un rau mic e rau, un rau mare e tot rau. mi-ar placea sa ajung in 2012 si sa votez pozitiv, nu sa dau iar un vot negativ.
    aseara nu am simtit “voiosie” pentru ca as cunoaste personaje de pe acest blog, ci pur si simplu, am zimbit pentru unele “argumente”.

    nu ma astept sa apara pe scena politica, pina in 2012, niste lideri adevarati, gen Coposu.

    nu ma asteptam sa simt si sa gindesc in 2011 ca Nastase a fost un bun premier ori ca Iliescu a fost un presedinte in regula ori ca pe vremea PSD-ului, coruptia nu era atit de evidenta si distrugatoare ca-n prezent.
    da, sunt revoltata ca in ultimii ani s-a ajuns la un Parlament mai mult decorativ, sunt revoltata ca Puterea uraste cetatenii, sunt revoltata ca Puterea da legi impotriva cetateanului, cu multa rea-credinta, sunt revoltata ca orice agramat cu mult tupeu si obedienta poate ajunge director, secretar de stat, parlamentar sau ministru.
    si mai remarc ceva: pe vremea PSD-ului, mai exista societate civila, presa combativa era mai credibila si puternica, oamenii nu erau rupti in doua categorii (in prezent avem simpatizantii Opozitiei si simpatizantii Puterii, dar ambele tabere “se lupta pentru idealurile democratiei” doar cu ura, etichete, orgolii, jigniri)

    numai bine
    🙂

  27. @nostradamus… daca incep si mai multi de la voi din psd cu paranoia asta ca toate comentariile negative vin de la infiltrati atunci o sa aveti toate sansele sa pierdeti cu brio din nou.
    puneti mina si scoateti lumea in strada altfel oamenii o sa se simta complet abandonati iar pe voi o sa va vada ca fiind aceeasi cu scursurile basiste.
    si daca mai faceti 1-2 magarii de genul votului alaturi de pdl cum a fost la primaria generala si acum in parlament pentru binele securitatii cred ca atunci cind o sa inceapa lumea sa iasa in strada pe bune de nevoie o sa va ia si pe voi la ciomege la fel ca si pe giurumelele basiste!!!
    vezi ca poate intelegi ceva de aici
    p.s. semnalul de alarma a fost tras ieri la constanta unde se pare ca referendumul lui mazare a fost un FIASCO TOTAL… oamenii isi pierd orice fel de speranta in tot spectrul politic.
    2012 nu reprezinta o miza decit pt ponta si psd… pt noi o sa fie mult prea tirziu, tara e deja distrusa aproape ireparabil iar pina atunci va fi terminata complet
    p.p.s. fa si tu comparatia intre politica lui Oprescu si cea a lui mazare (Oprescu fiind unul pe care nu l-am avut deloc la inima si am comentarii destul de acide vizavi de el chiar si aici): Oprescu a preferat sa nu-si lase oamenii iarna asta in frig iar celalalt s-a raliat politicii basiste in care daca o familie de doi oameni cu un copil cistiga 25 milioane insemana ca sint bogatani si trebuie sa plateasca cite 10 milioane pe luna la intretinere
    eu v-am banuit de la votul pt curtea constitutionala atunci cind la 3 noaptea batalia impotriva lui basescu s-a terminat brusc dupa ce ponta se pare ca a batut palma cu pdl… si se pare ca se adevereste totul

    si mai era ceva… ce-mi garanteaza mie ca dupa ce o sa vina ponta basescu o sa fie dat jos si bagat in puscarie pentru tradare de tara si subminarea economiei nationale???!!!
    ca din ce povesteste ponta nu prea o sa se intimple nimic din toate astea ba mai mult… daca basescu o sa joace ca maimutica e posibil sa-si termine si mandatul pina la capat???!!!!!!!!!!!!!!

  28. Abia astept sa vad emisiunea.Cu siguranta ne veti oferi ceva de calitate,asa cum ne-ati obisnuit, si un dialog spumos cu D0n-Juan-ul PSD-ului.

  29. @ana: Pesemne ca te-am suparat rau, de vreme ce ma domnesti atata… Si, daca-mi recitesti cu buna-credinta cele doua scurte postari care te vizau, sper sa realizezi ca te-ai suparat cam degeaba. Unde-ai vazut tu acolo ca-ti sar la beregata, ca te jignesc, ca te etichetez sau ca te judec macar ? Necalcand prea des prin Constanta, te-am intrebat de ce e atat de greu de trait in “tara lui Mazare”, pentru ca nu-ti stiam decat un argument (acela ca taie copaci, ca sa faca parcuri si cluburi pentru pensionari). N-ai zis chiar tu ca nu e indicat sa traim fara “intrebari si interogatii” ? Si nu te-a zorit nimeni sa-mi raspunzi “prezent” in cateva ore sau 2-3 zile, pur si simplu ii spusesem lui violet ca, asteptand un raspuns, intrebarea mea nu era una retorica, asa cum o percepuse ea. Daca e sa admit ca a existat o urma de malitie in ultimul meu comentariu, aceea s-a referit la circumstantele in care (n)-ai parasit blogul lui Ciutacu, la inceputul anului. Apropo, dac-as fi avut acces la IP-ul tau (asa cum banuiesti tu), nu crezi c-as fi remarcat ca ana si piatra de plastic posteaza de la aceeasi adresa ? Asa ca te indemn sa ai incredere in memoria mea (datorita careia stiam – in ciuda prezumtiei tale – si ca Mazare a fost deputat PD, inainte de a intra in PSD). Revenind la povestea de anul trecut, ma declar din nou de acord cu “suturile” pe care le-ai primit ca reactie la acea incredibila izbucnire de ura la adresa batranilor, fiind patrunsa, zilele alea, de buna seama, de spiritul crestinesc al Craciunului. Mi-am simtit atacati, atunci, nu doar parintii, rudele, vecinii, fostii profesori, ci chiar pe mine insumi, cel care voi fi peste 25-30 de ani (dac-oi avea zile pana atunci)… Si eu stau, ca si tine, (oarecum) in centru, intr-un cartier cu blocuri vechi, pline de batrani, dar nu-mi amintesc sa ma fi deranjat careva cu vreo vorba. Dimpotriva, cand copiii mei erau mici (intre 4-10 ani), nu aveam grija lor cand se jucau in jurul blocului, pentru ca ii supravegheau batranii din bloc (fara nici o obligatie), si de la care primeau, de multe ori, cate o bomboana, o ciocolata sau un mar. Asa ca iti doresc sa ai intelepciunea de a-i uri doar pe batranii din blocul tau, care-s rai si agresivi, eventual si pe soacra ta, pentru ca are pensia mai mare decat salariul sotului tau. Dar nu pe toti, la gramada.
    In rest, nu vreau sa intru in dispute politice, nu am de facut nici un fel de apreciere la adresa lui Mazare (remarc doar ca, desi exista masini de vot PSD in fiecare judet, doar in Constanta primarul pesedist e ales din primul tur). Mai vreau sa resping acuzatia (voalata) de inregimentare in vreo turma, chiar te provoc – in masura in care crezi ca merita efortul – sa gasesti in postarile mele vreo propaganda de orice fel, pentru orice partid. Daca gasesti macar una, eu plec de pe blogul asta, fara sa ma intorc sub alt nume ! Eu fac parte doar din “turma” celor care nu se lasa prostiti de Basescu, nu de ieri, de azi, ci de acum opt ani. Stiu ca suna frumos sa spui (si aici nu ma refer neaparat la tine): “Nu mai vreau sa aleg, dintre mai multe, raul cel mai mic !”, dar, intotdeauna, decat sa nu alegi nimic, decizia inteleapta e sa alegi raul cel mai mic (in masura in care esti capabil sa-l distingi corect). Pentru ca, altfel, te intreb: ce alegi, sa mori peste cinci minute de un atac vascular cerebral sau sa mori de cancer peste trei ani ?
    PS. Nu pot sa pricep de ce ai hotarat ieri sa ne dezvalui ca esti de fapt un fel Dr. Jekyll si Mr. Hyde: in acelasi timp, si piatra de plastic, pe care mi-o amintesc ca pe o persoana rezonabila si ana, cea care uraste batranii si iubeste copacii.
    PS 2. Daca e sa ghicesc, eu zic ca persoana aia pe care o cunosti aici e romanistanezu’… Am I right or am I right ?

  30. Victore ma uit pe audiente la obae si observ ca s-a dus in cap vorbe grele ..de la 2,2 la 1,6… nasol!!

  31. @marius: eu zic sa nu-mi plangi de grija. la fiecare “Dansez pentru tine” si alte tiganii de gen, pierdem, toti care facem pe tronsonul lor, cate un punct pe medie. se termina, ne revenim. asta-i publicul romanesc, altul n-avem de unde lua.

  32. domnule Bubulea, haideti sa terminam cu subiectul “pensionari”, efortul e inutil pentru amindoi, nu a fost si nu este vorba de ura mea fata de ei; si e inutil sa imi justific propriile mele opinii si experiente. si nu sunt nici copil, nici paranoica incit sa ma supere niste straini, care nu inseamna nimic in viata mea 🙂

    totusi vreau sa remarc ceva: eu imi exprimam niste opinii, trairi, exasperari despre pensionarii din prezent, in timp ce dvs. imi scrieti despre pensionarii din trecut, descriere cu care sunt perfect de acord.
    nu vi se pare ca in decursul timpului, pe o perioada de 20-30 de ani, calitatea umana (din toate punctele de vedere) s-a schimbat teribil?
    cine stie?! 🙂
    poate ca nu doar saracia, manipularea, nedreptatea, ignoranta, stresul, lipsa de orizont, propriile ratari si frustrari, dorinta de bani etc ne timpesc, ne inraiesc, ne indobitocesc pe noi ca natie, ci chiar apa pe care o bem, mincarea pe care o mincam etc
    🙂

    iar eu nici nu traiesc cu visul, dorinta, planul de a iubi omenirea, pe toti cei din jurul meu, sau de a schimba ceva pe lumea asta!

    nu are sens sa-l suparam pe Victor Ciutacu cu “chat-ul” nostru.

    va multumesc 🙂 ca mi-ati dedicat atit de multe rinduri pe acest blog, iar eu nu am facut la fel.
    pur si simplu, traim vremuri destul de “periculoase”: adeptii Opozitiei, postacii de partid, de pe net ajung sa fie de aceeasi calitate, agresivitate, inversunare ca postacii, adeptii PD-ului.

    si tot ce postez aici nu mai considerati ca va este adresat. ca v-a fost adresat!

    ceea ce m-a uimit aseara, cind am intrat pe blog si am parcurs rapid comentariile postate a fost urmatoarea chestiune: eu am spus ca nu e bine in orasul CT, “tara lui Mazare” (si a gastii lui, cu membri din diverse partide) si acest comentariu imediat a fost “luat in considerare” (nu are sens sa mai cred ca am fost atacata, nu? wow!)in timp ce alte personaje, care au scris ca nu traiesc in CT, dar care au emis pareri critice despre Mazare pe baza unor aparente, a unor aparitii tv, au fost ignorate.
    propria mea experienta din CT era negata de personaje care au recunoscut ca nu locuiesc, traiesc aici.
    tare!

    da, mazare uraste copacii si in ultimii ani, ii taie pe capete, de prin parcuri, de pe linga blocuri, de pe bulevarde, din Mamaia (stii a cui e firma care se ocupa de copacii buni de mobila? de exemplu, nu taie plopii sau copacii putrezi si fara valoare). si in CT, si in Mamaia, prefera sa vada copacei ornamentali care rezista doar un anotimp sau betoane. la greu, betoane. da, iubesc copacii, mi-a placut Parcul Tabacariei (similar cu Cismigiul sau cu Herastraul) si constantenii nu s-au revoltat deloc cind in urma cu citiva ani, Mazare a inceput distrugerea parcului si lasarea sa in paragina (cam jumatate din el e acum mall)
    daaaa, constantenii parca au amortit, paralizat in ultimii ani.si prefera o punga cu mincare sau dansuri din buric, prin Mamaia, vara. dar important e ca Mazare pe sticla pare un tip de gasca si pare ca-l cearta pe Basescu. 🙂
    da, pentru un lider de partid, la el in oras, conteaza enorm faptul ca detine televiziune si ziar.

    numai bine
    🙂

    dupa Mazare, vine stirea cu Luca si Vintu
    🙂

  33. sunteti (declarativ) atat de preocupati sa nu ma suparati cu chat-ul, incat (practic) faceti nestingheriti exact ceea ce clamati ca nu vreti

  34. @Victor Ciutacu: Adica 40-50% din publicul oricarei emisiuni decente, este de fapt si privitor la “Dansez pentru tine”&co.? Trist… Eu credeam ca e o delimitare stricta intre telespectatori. Cred ca e una din cauzele lipsei de simt civic. Ne lipseste ceea ce multe alte popoare au deja: radicalitatea. Nici nu pot sa-mi inchipui ce poate sa inteleaga de la “Vorbe Grele” unul care e topit dupa “X factor” sau “Dansez pentru tine”. Sau invers… Cat masochism sa posezi pentru a privi la “Vorbe Grele” pentru ca apoi sa rezisti ore in sir la “Dansez pentru tine”? Pentru mine e socanta o astfel de stire. Credeam ca suntem pe caprarii, nu credeam ca e o ciorba generala. Asta explica multe. Cum ar fi manelizarea lu’ nea’ Gadea si trecerea sa de la masa deontologica la studio-ul pitoresc stil Italian. Cred ca pe realizatorii TV, o astfel de realitate de care eu habar n-aveam pana acum, i-a scos din minti in incercarea de a multumi si capra si varza in acelasi spatiu si timp de emisie. Nu va invidiez :). Cred ca e gretos rau de tot sa fii realizator TV in Romania. Nu financiar, ci profesional. Banu curge fara probleme, aici nu-i bai. Dar daca intr-adevar vrei sa faci ceva ce-ti place e nasol sa stii ca din privitorii tai, jumatate sa uita si la chilotareala… 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.