Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Radu Mazăre, de pe marea scenă a Playboy, pe micul ecran al Antenei 3

Similar Posts

89 thoughts on “Radu Mazăre, de pe marea scenă a Playboy, pe micul ecran al Antenei 3

  1. recomnadare pt mazare: din fericire pt psd, e un tip destept, un tip cu carisma, un tip cu un simt al politicului foarte dezvoltat, insa ar trebui sa o lase mai usor cu chestiile astea ostentative gen playboy…nu face bine politic si nu isi face bine lui. cred ca este suficient look-ul excentric, pt un om politic.

  2. Lui Mazăre cred că îi lipseşte o doagă; totuşi, îl plac. 🙂
    Faptul că ţine piept regimului care se străduieşte să-l înfunde şi îi şi dă cu tifla, pentru mine face cât un milion de bile albe. În rest, nimeni nu-i perfect. 😉

  3. pt ca suntem o natie de ipocriti marturisesc ca Mazare imi pare (mie cel putin) calcaiul lui Ahile pt PSD…la un picior, la al doilea este Van-Ghelie

  4. Cred ca este pentru prima data cand simt nevoia sa fiu carcotas: nu vine cam des la aceasta emisiune? Nu ca nu mi-ar fi pe plac tipul, insa ar mai fi si altii care ar merita sa isi spuna pasurile…. mazare incepe sa semene cu Becali, iar daca nu isi da seama de asta este cu atat mai rau pentru el, dar si pentru cei care il supraexpun.

  5. @ana: eu sunt sigur ca traiesc in Bucuresti 🙂
    @VirtualKid: a doua oara in 14 luni? inseamna ca Oprescu si Antonescu, fiecare de trei ori, ai fost aproape-n fiecare zi

  6. Imi vine greu sa cred ca au trecut 14 luni. Credeam ca nu ma inseala memoria, mai ales ca imi amintesc si povestioarele legate de iesirea intr-un club de dupa emisiune….
    Sigur sunt 14 luni de la emisiune?

  7. In lumea noastra cenusie,in momente in care foarte multi oameni nu se mai pot agata nici măcar de un pai,iata unul dintre subiectele(personajele)care mai pot capta atentia.Sa fie pentruca reprezinta o speranta?Sa fie pentruca poate deveni un subiect„de scandal”oricand?Cred ca nu avem nici o sansa sa aflam…

  8. @olimpiu: ce ne-am face fara o pata de culoare
    in marea de kaki si portocaliu ?! 🙂

    Totusi, lasind pitorescul la o parte, de ce la
    Constanta gigacaloria costa cel mai scump ?
    Intrebarea a fost pusa intr-o emisiune a A3
    si se continua cu:
    a) o presupunere legata de suportabilitatea
    constantenilor vis-a-vis de asta;
    b) cu o alta intrebare – la ce se asteapta
    d-l Mazare de la constanteni ca si reactie ?

  9. Vine imbracat in Napoleon si calare pe cal? Aveti parcare la Antena pentru calul lui Napoleon? ……Pe campul de lupta, privind in zare in asteptarea dusmanului, Napoleon se intoarce catre aghiotantul lui: “Da-mi te rog binoclul!”. Aghiotantul se intoarce plin de uimire: “Mon general, vous parlez roumain!”

  10. Nu-mi place tipul. Si pot motiva, pe puncte, de ce. E drept ca motivele pentru care mie nu-mi place sunt exact cele pentru care le place altora.

  11. Intra si Mazare in galeria marilor trompete sparte ale psd-ului.Insa,aduce voturi la CT si se pare,ca asta conteaza cel mai mult in politica.Drept sau nedrept,asa e!
    Nu pot,insa sa nu recunosc ca ma roade pizma.El primar,eu pielea …,el slab,eu cu burta-nu mai continui ca intru in depresie!
    E cam greu,dar poate ma va convinge ca are calitate de om politic!

  12. Violet, Victore, e foarte bine (pentru voi) ca nu sunteti locuitori in Constanta, tara lui Mazare.

    Victore, am si o curiozitate: nu ti se pare o mareee asemanare intre campania de imagine a lui Mazare si cea a lui Udrea? (adica amindoi au pozat in decursul anilor in personaje din filme, personaje din istorie)(diferenta e ca Mazare face sport)
    🙂

  13. Cu bune si cu rele Mazare este un personaj. Eu unul sunt scarbit de politicieni standard asa ca un personaj ca primarul de Constanta este binevenit:)

  14. Toti sunt grozavi in pictoriale.Acum sa ii vad,ca tot se lauda cu revolutii .Sa punem in ordine:Base obtine ce vrea de ziua lui,reorganizarea teritorila,un pic de cadou de Tinut Secuiesc,pe viitor Ardealul pentru udmr,salarii si pensii marite dupa desfiintarea consiliilor judetene si a judetelor si jecmanirea populatiei (bani pentru nolie acte).E jecmanire legala,nu? E doar enumerare.Logica,suficient de logica.Daca am pierdut ceva pe drum ,imi cer scuze.

  15. Asemanarea dintre Mazare si Udrea: Ambii pozează.
    Deosebirea: Mazare nu visează sa fie nici presedinte si nici prim-ministru.

    Ce-i drept, ii complica viata lui Ponta … care, din pacate, isi devine din ce in ce mai suficient

    Azi a facut o megagafa pe blog si 3 megagafe ca nu a (re)actionat prompt la:

    treaba cu sri-stii procurori,
    derapajul lui basescu in discursul catre judecatori
    buget&FMI

  16. BRAVO! ÎMI PLACE! E NEWS ALERT! UUAAAU! CEL MAI TARE PRIMAR! Bravo lui și-a făcut un nume. Îi ajută pe cei săraci cu sacoșe cu produse alimentare de bază. Emisiune frumoasă și plină de rating!

  17. Un personaj, intr-adevar. Unul penibil, di pacate. Asta e politica, cu mascarici…

  18. imi cer scuze ca acest comentariu este pe langa subiect, dar, te rog sa il anunti pe Mircea B. ca de azi dimineata (sau abia acum am observat eu)au aparut panouri pe dn1 si cu Carmen B. … il felicit pe Mircea pentru palma trasa Realitatii TV pe blogul sau!!! l-as fi anuntat personal pe blogul sau, dar, din pacate din cauza tuturor retardatilor cu comentarii de rahat, Mircea a fost nevoit sa restrictioneze acesul la “rubrica comentariu”.

  19. @ana: De ce atat de bine pentru noi ca nu traim in Constanta ? Spune-ne si noua, ca poate are de gand careva sa se mute acolo, in “tara lui Mazare”, si habar n-are ce-l asteapta.

  20. un adevarat luptator de stinga un che guevara al romaniei… sufera impreuna cu poporul oropsit

    ieri a trecut legea ce le da securistilor puteri depline la fel ca pe vremea lui ceausescu (cred ca nici atunci nu au avut asa putere):
    – opozitia a fost PARTASA la adoptarea tacita a legii securistului preda cot la cot cu puterea basista
    – presa in afara de citeva comunicate flegmate s-a facut si ea partasa
    – pai de ce sa iasa lumea in strada daca liderii opozitiei, recte ponta si antonescu sint de fapt mina in mina cu securistul basescu… poate ca lumea vede mai bine ce mizerii de oameni reprezinta tot spectrul politic atit puterea cit si asa zisa opozitie… in fapt niste tradatori care provin tot din aceleasi structuri ale securitati ca si basescu si criminalii sai

    dar e bine ca ne distram cu zavoranca, columbenii, truica si… plai.cu.boi mazare

  21. @ Dan

    un adevarat luptator de stinga un che guevara al romaniei… sufera impreuna cu poporul oropsit

    —————————

    Cel mai tare comentariu. 🙂 Keep up the good work, ca sa zic asa. Se vede pe el cat de mult sufera si, la fel la Che, a renuntat la bunastarea pe care o gasea acasa pentru a lupta pentru drepturile saracilor. Viva la Revolucion, mai draga! 🙂

  22. Ana, noi suntem cam plimbăreţi de felul nostru şi -mulţumim lui Dumnezeu- ajungem anual la mare. În cele câteva zile de municipiu şi judeţ Constanţa, nu văd semne de depresie pe feţele constănţenilor, mai mult decât cele generate, ca oricărui român, de faptul că trăiesc în “ţara lui Băsescu”. Şi nici din discuţiile cu locuitorii zonei geografice nu am remarcat nimic deosebit legat de traiul lor acolo.
    În concluzie, am aceeaşi întrebare ( retorică ) pe care o are şi BUBULEA.

  23. Victore. dupa emisiune,nu-l scapa, du-l direct la balamuc, sau la un psihiatru la tratament ! Ai face un mare bine constantenilor !

  24. 1.Cred ca din gramele alea de le vand ai lui prin Mamaia a inceput sa guste si el. 2. E dubios ca nu da base in el. 3.Da SI la saraci deoarece banii multi vin din alta parte.Altfel ce sa mai fure ce sa mai dea…..Brazilia tara-reduta in caz de pericol…

  25. Ar trebuii sa ma ofensez de atiutudinea aroganto-playboysta a lui Mazare? Nu, nicidecum…ar trebuii sa ma ofensez de atitudinea aroganto-stalinista a Basescului….prefer un arrogant “colorat” in schimbul unuia …..incolor.
    Noroc, mult noroc Victore!

  26. Victore,

    In cazul lui Mazare multi confunda smecheria cu inteligenta. De asemenea, multi confunda lupta lui Mazare impotriva lui Basescu cu lupta pentru democratie. E o mare greseala. De fapt el lupta pentru a-si finanta in continuare stilul de viata si pentru a-si finanta partidul (imbina utilul cu placutul).

    Am citit mai sus ca cineva spunea ca-l place pe Mazare pentru ca-i tine piept lui Basescu. Ar fi bine sa nu uite cum a ajuns Basescu presedinte: i-a tinut piept lui Nastase. Nu e un motiv suficient.

    Se spune ca dusmanul dusmanului meu este prietenul meu. Nu e intotdeauna adevarat. Prietenii au un mod straniu de a ajunge mari dusmani (Iliescu vs. Roman, Basescu vs. Tariceanu, etc.) dupa cum si dusmanii pot ajunge prieteni (de ex. Patriciu vs. Basescu).

    Sper ca Mazare sa nu ajunga vreodata presedinte pentru ca i-a tinut piept lui Basescu.

  27. Off Topic!

    Ma bucur f mult Victore ca de ziua lui Besecu nu ai pus nimic despre MARLANUL asta. Mi-as fi dorit ca Antena3 sa nu dea in ultima saptamana inclusiv despre el. A-l ignora total ar fi fost un cadou bun.

  28. RM e tare ca primar, e tare ca sportiv/dansator, e tare ca psd-ist, e tare ca
    manechin, e tare ca inteleptul satului(v.conditiile participarii la urmatoarele alegeri municipale),e tare ca bon viveur, e tare ca politician, e tare ca summum ?
    Sunt tert in toate, nu imi dau seama.

  29. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Chiar imi place dl Mazare.Nu stiu daca e smecher sau nu,inteligent sau nu,dar imi place.
    Succes emisiunii din seara asta.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    Ioanap

  30. zicea ,cineva sa-l chemi pe Boureanu”mare cretin d-le”Boureanu scuzati-mi expresia este o mare javra.

  31. Este cel mai tare primar din toata tara! Tot respectul pt el! L-am vaz si personal, vara asta la Mamaia la deschiderea Budhha bar si emana buna-dispozitie, fericire. Adevarul e ca era si cu o domnisoara superba,blonda,slaba,inalta asa ca avea toate motivele:))si eu ma gandeam in momentul respectiv ca as fi tare fericit langa o asa frumusete. Bravo lui! Are bani,masini,femei frumoase. Ce-i mai trebuie?!

  32. Un maimutoi, unora le place, poate si mie, ca-l injura pe Basescu, dar asa a fost Michiduta ales ,pentru ca i-a injurat pe Nastase si Iliescu, n-ar fi timpul sa ridicam stacheta ?

  33. O da!De asta ar avea nevoie romanica acuma…inca un presedinte “golanas” dupa cum singur spuse primarelu’ ca e.Ce oameni politici “mici” avem…vai de capu’ nostru

  34. Excelenta emisiunea cu Radu Mazare! Are fler politic. Detasarea de functii i se potriveste. E asemenea personajului Spirache Necsulescu din Titanic Vals. Are farmec. Atitudinea i se potriveste, spre deosebire de cea adoptata de Elena Cocos, o blonda irmediabila!

  35. plin de jmecherasi isteti (cocalari de doi bani in traducere libera) in constanta, l-au ales primar pe “jmecherasul” mazare si presedinte pe frasu basescu 🙂
    am impresia ca astia cu inteligenta scazuta traiesc mai mult… cit de bine o sa traiasca, o sa vada la plata facturilor pentru intretinere in iarna asta 🙂

  36. Spunea cineva mai sus ca ar trebui ridicata stacheta politica. Corect, ar fi necesar dar nu si suficient. E nevoie de un sistem si nu de personaje carismatice a caror prezenta/absenta in viata oamenilor poate face diferenta dintre normalitate si mizerie. Si mai e nevoie de mult timp ca sa ajungi acolo. Si multi bani bine investiti in sanate si educatie! Nordicii au realizat de mult lucrul asta si tot de mult s-au apucat de treaba. Nu stiu cum vor arata “conservele” pe care Mazare le construieste pentru nevoiasii din Constanta, dar stiu sigur ca tinta e una simpla: sa arate la fel ca toate celelalte case. Ce face el e necesar dar nu si suficient.

  37. La Radu Mazare se poate observa un soi de exhibitionism. Dar e unul asumat. Tocmai de aceea inadecvarea sa din foarte multe situatii nu-l face sa fie penibil cum era Talmacean de exemplu. Mie nu-mi nici simpatic nici antipatic si nu cred ca asta are vreo importanta atata timp cat isi face datoria (daca si-o face asa cum trebuie)

  38. Singura diferenta dintre Mazare si viermii portocalii de la putere e ca Mazare e in opozitie si e un vierme… rosu! In rest, dincolo de aparitiile “colorate” de pe micul ecran, vorbim despre un mafiot periculos, care si-a creat propriul mic imperiu pe malul marii.

  39. Inlocuim pupinpdl-istii cu pupinpsd-istii.Udrea e rea si Mazare e bun.
    Din dilema in dilema,
    Pin’la victoria suprema!
    Nu stiu de ce,dar am vaga impresie ca multi USL-isti nu intrec in inteligenta pe Anastase,Udrea,Boc,etc.Va dau citeva nume;Adomnitei,David,Atanasiu,Dusa,Vanghelie,Oprisan,Ghervasuc,etc.
    Deranjeaza la fel de mult fanatismul pdl,cit si cel psd(usl).Activistii de orice fel au luari de pozitie si pe blogul lui Ciutacu si nu vad ce aduc in discutie,doar aproba timp tot ce e de la ei si critica restul.
    Ma mir ca nu e avertizat Mircea Hamza,atit pentru limbaj,cit si pentru activitatea din trecut.
    Constatam cum,din zi in zi,tot mai apare cite o fata trista,ori prin UNPR,ori pe unde nu iti trece prin minte si face pe democratul.Tare ma tem,ca din ura pentru dracu sa nu dam de taica-su.

  40. @violet: Desi a parut retorica, eu chiar asteptam un raspuns la intrebarea aia… Totusi, gratie memoriei mele de elefant supradotat, mi-o amintesc pe ana de-acum aproape un an, cand – in urma unor binemeritate suturi in dos – a parasit demn blogul asta, neinteleasa si nedreptatita; prin urmare, sunt in masura sa citez (doar) unul dintre motivele pentru care e atat de greu de suportat traiul in Constanta: “traiesc intr-un oras in care Mazare taie copacii si face in continuu parcuri pentru pensionari si diverse cluburi!”

  41. a ascultat cineva ceea ce a spus aseara, in emisiune, Mazare sau comentati viata si opera personajului?

  42. Eu am ascultat, dar nu-s prea hotărâtă să discut în contradictoriu şi, eventual, să fac chat. Unii îi trag în sus şi în jos de parcă Mazăre şi-a anunţat candidatura la preşedinţie.
    Ca o concluzie, eu aş zice că e o figură marcantă a Opoziţiei, care-şi asumă felul de a fi şi faptele ( care fapte chiar există, nu sunt doar vorbe goale ca la alţi politicieni )şi, sigur că, DERANJEAZĂ.
    Dacă e aşa cum zice referitor la costul căldurii- şi nu cred că minte Mazăre- atunci mi se pare OK. Cei cu 1600 lei pe cap de membru al familiei cred că ar avea cu ce să plătească. Mă rog…

    BUBULEA:
    Mă gândeam eu că aşteptai răspuns, dar nu puteam fi sigură. 😉 Cât despre Ana, m-am prins, că mă prind repede la de-astea.

  43. Îmi place Mazare, nu este un demagog scortos, este natural, VIU si simpatic !
    Sper ca lumea din Constanta îl iubeste asa cum merita. Cunoasteti vreun alt primar în tara asta care sa ajute oamenii nevoiasi, fara sa le spuna “votati-ma(ubiti-ma)ca va omor ?!

  44. politica e o prestatoare de servicii “la bara”
    stirba dar fardata in exces ce nu misca din fund
    daca nu-i viri la jartea un teanc de “verzisori”.
    utilitatea cuiva in contextul politic general e data
    de potentialul sau intr-un anumit domeniu/areal/etc;
    mi-a placut paralela lui Victor(apropo de poze)
    cu fata de la Timisoara si dublul limbaj.

    referitor la rautatea pensionarilor din postul de
    anul trecut: unii au intr-adevar o doza de rautate
    provenita din anii aia negri de dinainte de ’89;
    daca nu levitezi prin stratosfera, te poti “lovi”
    de ei la magazin ori aiurea (foarte nervosi) si
    daca cumva ii prinzi intr-o pasa proasta (in 99%
    din timpul lor), te pot injura de mama, brusca
    ori striga in fatza ca tu esti de vina pentru
    majoritatea lucrurilor rele din tara asta.
    acuma, exista si oameni (pensionari) decenti ce nu
    tipa din gura de sarpe inveninati si se comporta
    admirabil in aceste timpuri crincene, dar aceia
    sint din ce in ce mai putini (80+ ani) si-au prins
    si alte timpuri in afara comunismului.
    din pacate nici pensionarii, nici oamenii activi nu-si
    redirectioneaza nemultumirile in directia potrivita.

    apropo de ce spunea FuXi, vis-a-vis de onor opozitia
    care sta si cugeta indelung pina sa adopte o pozitie
    ferma in public: din pacate cind esti pe “pilot automat”,
    acesta nu-ti face si manevrele de eschiva in cazul
    unor rachete lansate de inamici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.