Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Badea şi Ciutacu au murit. Tudor e viu

Badea şi Ciutacu au murit. Tudor e viu

– Abuzaţii de către orice regim politic, victimele măgăriilor statului, disperaţii că ar putea rămâne fără slujbe (rente viagere, burse de excelenţă etc.) sau aflaţi în căutarea lor să uite de Badea şi Ciutacu. Băieţii săritori de odinioară au murit.

– Premierul petrece o scurtă perioadă liniştită la mare. Noi aşteptăm decizia Curţii.

Azi e ziua de naştere a lui Tudor Gheorghe. La mulţi ani, bucură-te de viaţă, neică!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

95 thoughts on “Badea şi Ciutacu au murit. Tudor e viu

  1. Multi ani sa aveti domnule T GHE. si fix la fel si dvs, domnule Ciutacu 🙂

  2. La multi ani! Si pentru meastrul Tudor Gheorghe si pentru maestrul Horatiu Malaele!

  3. raul apare acolo unde binele nu face nimic. continua ce faci, e f bine. apropo de “genialitate”. se spune ca modestia este calitatea acelor oameni care nu au alte calitati.
    LA MULTI ANI pentru marele artist si OM Tudor Gheorghe!

  4. Victore, eu ma ma indoiesc ca Ponta este la mare cu familia si ca de fapt la Neptun nu se poarta oarece negocieri, iar familia este paravanul. Am senzatia ca merkel. care acmk realizat ce gafa a facut, vrea sa-l forteze pe Base sa demisioneze. Schimbarea de atitudine de azi a lui Baee, tergiversarea de la Curtea Constitutionala, cred ca sunt presiuni impuse ca Base sa demisioneze. “Eu nu am castiagat. Ei nu au pierdut”, dupa ce a urlat “VICTORIE” si spiciul impaciuitor, spune ceva. Eu cred ca CC va lua o hotarare ambigua. Base va demisiona. S-ar putea ca sa demisoneze la pachet cu Ponta, iar Georgescu sa preia fraiele guvernului.
    Eu cred ca demisia se negociaza la Neptum, departe de ochii ziaristilor. Probail chiar de oameni din servicii. Nu uita multumirile adresate de Antonescu serviciilor. De ce?

  5. BRE… poate au si malaele si tudor gheorghe blog… sau macar pagina de net,… sau poate vreo adresa de mail… spuneti-le lor “la multi ani”…
    in alta ordine de idei:
    dementa are radacini grele in romanica…

    in primul rand toata lumea e cretina in acest subiect… inclusiv BADEA SI CIUTACU… ca sa nu mai vorbim de ALINUTA…
    badea si ciutacu… pentru simplu motiv caci… tam tam… ei nu au facut o declaratie. au scris pe tweetu lu’ badea care e… proprietate PRIVATAAAAAAAAAAA.
    e ca si cum cineva s-ar ofusca pentru statusul tau de mess… sau pentru ca ai in curte o statuie cu unu care se caca.
    singura vina pe care le-o gasesc e ca sunt sinceri… poate prea sinceri.
    ironizarea mi se pare ,in nici un caz marlaneasca… ci de foarte bun gust.
    acu … doi… ALINUTAAAAAAAAAAAAA… e dreptul tau sa votezi sau nu, dar la fel ca cei doi de mai de sus esti o persoana publica… iar tu, ai facut o DECLARATIE IN PRESA care are ca singura interpretare faptuc ca votul tau COSTA un telefon. ceea ce e grav… si oricat de multe eforturi ai facut pentru performanta la care ai ajuns, oricat talent ai avea… eu nu pot sa imi incurajez fiul sa te ia ca exemplu… pentru ca ar lua ca exemplu un om mic, care cere recunoastere, care pedepseste cand nu e recunoscut… care isi vinde votul unui BRAVO…”bravo alinuta”

    daca nu as fi roman, Romania ar fi mai tare decat Seinfeld si Marlyn Monroe la un loc…

  6. Stiu ca n-are legatura cu subiectul dar am un ” no comment” de adaugat dupa “sinteza zilei” de azi. Poate Obama a fost un exemplu pt. Basescu pana acum si nu ne-am uitat noi atent unde trebuie.

  7. Auzi frate…nici nu incepu bine saptamana si asta se duce la mare. Cica “momente linistite” cu FMI-ul la usa si referndumul la CCR. In loc sa ia la puricat listele electorale, sa scoata mortii din ele…se duse la bronzat precum predecesorul Geoana mergea la SPA-ul lui Vantu inaintea alegerilor… Daca basescu se intoarce la Cotroceni si Antonescu se retrage din politica sa nu se mai bazeze pe voturile a 7,4 miloane de romani. Nu vom mai calca in toamna prin sectiile de votare.

  8. Victor si Mircea,

    De ca va suparati pe sat? In orice sat sunt oameni ticalosi. Voi reprezentati pe cei cinstiti.

  9. A dat 8% la amarasteni. Urmeaza sa mai dea cam inca pe atata… dar nu are de unde. O pune de-o suspendare gen telenovela de la Gara de Nord, euro bolunzeste si toti cei 8% devin ZERO… acum are de unde sa mai dea ceilalti 8%. Problema lui e ca fraierii au luat in serios referendumul si au venit ca netotii la vot .., mai pe ce sa-i strice jucaria. Noroc cu rus ca isi alcatuieste listele electorale din registrele cimitirelor!
    Raporteaza luni la prima ora Europei ca planul a fost indeplinit iar basescu e batut in cuie la Cotroceni. Agitatia fraierilor care se lupta sa convinga CCRul ca acele cuie trebuiesc scoase, il oboseste. Ce ar fi sa profite de faptul ca ala batut in cuie mai sta pana joi pe tuse iar patul lui de la Neptun e gol golut!

  10. LA MULTI ANI,MAESTRE!Ma rog lui D-zeu,sa-ti harazeasca viata cit mai lunga,cu sanatate si har curat de ingeri si arhangheli!…Esti ultimul pastrator de suflet cura,Romanesc!…

  11. Adica e un blat jegos cu escrocii?

    E foarte posibil. In tara asta se poarta “reevaluarile”.

    Daca Ponta il pastreaza in continuare pe Rus la MAI e chiar “blat jegos cu escrocii”.

  12. LA MULTI ANI omului TUDOR GHEORGHE si actorului HORATIU MALAIELE.Te-am auzit ieri in emisiunea Sandrei cand le urai, si ai spus ca dl.Malaiele are azi dedicata pagina din jn.Excelenta emisiunea de la Mihai de aseara, imi place foarte mult de dna Hossu, era printre putinele persoane care prestau la tvr si ma uitam la emisiunile dansei.Astept cu sufletul la gura decizia azi, i-am scris si eu lui ponta ca vreau demisia lui rus, si ca il felicit pe Adomnitei ca a avut demnitate pt ca si-a dat demisia din cauza rezultatelor proaste din moldova.Nu inteleg de ce trebuie numai voi sa aparati interesele celor ce au votat, si seara de seara sa vina Mihai cu documente explozive.Tu cred ca dabia astepti concediul, in ce priveste Mircea e terminat si fizic, dar si psihic parerea mea(de draci, ca si noi de altfel).Va doresc din suflet sa ramaneti aceeasi OAMENI si PROFESIONISTI, si va multumesc voua si tuturor celor din ANTENA 3 pt. indarjire, abnegatie si munca depusa.

  13. Domnule Ciutacu,ieri pe la pranz am postat pe blogul dvstr. ca il suspectez pe Ponta de blat cu Basescu. Astazi sunt sigur !!! Ne-au tradat…din nou.
    Crin plateste pentru prostia de avea incredere in psd-isti.
    Dar daca-i bal sa fie bal: LIBERALI SPARGETI USL-ul. Lasati-l pe plagiator sa fie sugrumat de mana pe care a lins-o. Noi liberalii vom supravietuii,la 15-20% este suficient,dar cainele tradator Ponta va disparea…

  14. Ponat este un tradator nenorocit cu Rus al lui! au batut palma cu chiorul. sper ca Dragnea sa ajunga presedinte PSD altfel USL se va sparge
    oricum daca Base revine la Cotroceni eu nu mai votez pana ce PNL nu iasa din aceasta ally!

  15. in primul rand spun si eu “LA MULTI ANI MAESTRE!”sa ne traiesti sanatos ,si acum : ———-ATENTIUNE!!!!!!!!!!ATENTIUNE!!!!!!!!!!!URMEAZA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA si cei 3,8 milioane de minorii ———-in Romania s-a inventat o noua forma de examen ,daca, TE PREZINTI risti sa-l pici dar daca si repet daca NU TE PREZINTI sau daca STAI ACASA ai toate sansele sa-l promovezi chiar cu FELICITARI

  16. Din 8 mil , 7 mil sunt DA . Daca mai adaugam inca 1mil votanti NU pentru cvorum viciaza votul ? Daca nu , nu cmva este totul subinteles. ASADAR ?!

  17. INS s-a dat lovit si impotent in chestiunea numarului de cetateni, nu stiu ce dracu mai analizeaza ei daca nu stiu exact cati suntem.
    prin urmare, CCR are in fata doar cifrele lui RUS, adica ale PDL.
    Simt o crancena frustrare. Voi?

  18. Eu cred ca Ponta s-a dus la mare ca sa nu i se impute ca ar face presiuni asupra judecatorilor CC.

    Din cate am vazut, listele MAI trebuiau reactualizate pana la 31 martie, deci responsabilitatea era a fostului ministru, Igas. Nu cred ca ministrul se ocupa personal de perierea listelor si totul s-a facut in bunul stil romanesc – de mantuiala! Institutiile isi paseaza raspunderea de la una la alta: ba MAI, ba INS, ba AEP, ba primariile. Cum zice o vorba din popor, cu atatea moase, ramane copilul cu buricul netaiat!

    Cert e ca nimeni nu stie cati suntem si cred ca nici nu vor sa afle! Eu zic sa ne chemam olimpicii la mate sa calculeze ei cat e 50%+1 dintr-un numar necunoscut, X. Daca juridic nu se poate rezolva, poate ne lumineaza matematica!

    Nu inteleg de ce nu se anexeaza la dosarul inaintat CC copii dupa certificatele de deces? Ca doar astea sunt emise de Evidenta Populatiei din cadrul primariilor! O dovada mai solida decat asta nu exista!

    Sa revenim la oile noastre – Basescu a fost ales cu 5,2 milioane de voturi din 18 milioane si ceva. Potrivit logicii lui strambe, asta inseamna ca a avut impotriva 18 milioane-5,2, deci 12, 8 milioane. Care au votat impotriva lui. Atunci, pe ce considerente a fost ales? Se pare ca nici nu trebuia sa fie presedinte!

  19. Pragul electoral a fost atins. Sustinatorii lui Basescu au participat la vot prin neprezentare, deci trebuie sa fie numarati si acestia. Daca au fost 4% suspendatul a pierdut zdrobitor. Daca au fost 46%, tot pierzator este (asta ar insemna prezenta la vot de 92,24% – prag imposibil de atins in lumea asta).
    ).

  20. Asta sustine ca daca veneau si PD-L-istii la vot, era prezenta de aproape 100%, ca noi am avut aproape de jumate, 46.24%!

  21. Asta zice ca restul care n-au venit, erau toti ai lui! Pai daca veneau si aia, era prezenta de 100%, ca noi am avut f aproape de jumate! Deci trebuia sa vina jumatatea cealalta toti ca sa ne bata! Si atunci era participare de 100%! Se poate-asa ceva?

  22. @nelu, nicaieri pe planeta asta nu se iau in calcul voturile neexprimate. Un vot neexprimat nu poate anula un vot valid, asta e o regula de bun simt! De unde stim ca aia care au stat acasa nu sunt sustinatorii lui Dan Diaconescu sau ai altcuiva? Ce dovada are Basescu ca sunt ai lui? In ce baza?

    Printr-o logica similara, de ce n-am considera ca toti cei care nu l-au votat de Basescu in 2009 au fost impotriva lui? (populatia cu drep de vot – 5,2 milioane pro-Basescu)?

    Niciodata in Romania si nicaieri in lume nu s-a inregistrat prezenta la vot de 100%. E absurd!

  23. Absolut excelenta prestatia de ieri al lui Victor Alistar , la Antena3 . 🙂
    Foarte corecta afirmatia CA EXISTA O OPTIUNE DOMINANTA la Referendum , optiune PT. CARE S-A OBTINUT “CU VARF-SI-INDESAT” CVORUMUL , iar pt. “optiunea pierzatoare” , pt. care nu exista cvorum , exista CLAR MOTIVUL : indemnul la BOICOT !!! 😳 Iar aceasta AR TREBUI SA FIE SUFICIENT pt. validare !

    Este exact ca si cum , intr-o alergare de , sa zicem 100 m , unde exista 8 participanti , ultimii , sa zicem , 2 alergatori , stiind ca n-o sa castige , ABANDONEAZA CURSA , IESIND IN PUBLIC , iar cursa , terminandu-se cu 6 participanti din 8 cat au plecat la Start , SE INVALIDEAZA , FURANDU-SE ASTFEL PREMIILE primilor 3 ! 😯
    Ceea ce , in realitate , NU SE INTAMPLA NICI UNDE (sa fie furati de premiu castigatorii , prin boicotul pierzatorilor) !!! 👿

  24. LA MULTI ANI TUDOR GHEORGHE!!!!!!!!!\
    deoarece noi nu sintem auziti de sefii usl, poate tu si restul ziaristilor puteti cere sa fie dat afara rus de la intern pentru ca si-a batut joc de 8,5 milioane de romani!!!!! si alaturi de el sa plece si dobre care se ocupa in mod direct de administratie! acesti 2 dobitoci nu au fost in stare sa dea o cifra de votanti apropiata de realitate cand aveau la indenina toate pirghiile!!!!!! afara cu cei 2 basisti mascati!!!!

  25. Inteleg ca SES (Suporterii Echipei Steaua) si The Economist s-au solidarizat si ei cu A. Dumitru si va infiereaza.

    Astept solidarizari si infierari de la Institutul pentru Politici Publice, Alla Pugaciova, Ambasada SUA, soacra lui Brad Pitt, Viviane Reding, Abraham Lincoln, revista “Cutezatorii” si Frank Sinatra.

    Aveti noroc ca luatu’ la misto de medialiati olimpici nu intra la “lovitura de stat”…

  26. Nici nu au meritat vreodata, sa stii. Pe mine ma enerveaza cei care cat timp Basescu si ai lui calcau cu gratie orice principii constitutionale in picioare il aplaudau, dar au inceput sa-l injure dupa ce i-a atins la buzunar. Din acest punct de vedere, daca vrei o parere neutra, referendumul nici nu e legitim, pentru ca cei ce-au votat impotriva lui Basescu (in proportie mare) nici nu i-a interes “incalcarea grava a Constitutiei”. Dar sigur, astea sunt nuante prea subtile.
    Exact acelasi sentiment il am si eu. Oricum mie Basescu nici nu mi-a luat, nici nu mi-a dat, iar cei in care imi pusesem speranta se pare ca nu sunt capabili sa-l dea jos (ai vazut ce trimite Rus catre CCR – aceleasi liste electorale, deci ii dau dreptate lui Badea, Rus e coloana a V-a a lui Basescu in PSD). Ma strofoc degeaba, ma mai si cert cu prietenii. Ieri au fost 2 la mine: un bugetar si un basist convins. I-am lasat sa se certe, fara sa particip. Basistilor nu le mai zic decat ca daca le place un golan in fruntea tarii, ala sa ramana (curios, nu protesteaza la “golan”).
    Sa vedem acum ce va zice CCR. Si ce se va intampla daca zice ca referendumul nu e valid. sau daca nu obtin scorul de 6-3.

  27. 1. La mulți ani domnului Tudor Gheorghe!
    2. Vara asta nu mai este hit, Ciutacu și Badea au murit.
    3. Geoană s-a dus la SPA și nu a mai ajuns președinte. Ponta se relaxează la mare; oare nu va mai fi premier?

  28. Completare: Boc e simpatic rau. Cica a actualizat listele la Cluj. Dar spune si ca intre locale si referendum au disparut 1000 de votanti. Practic confirma ca listele sunt umflate: daca intr-un singur oras au disparut 1000 de votanti intr-o luna si jumatate, cati au disparut in miile de orase si comune in care nu s-au actualizat listele de 9 ani de zile?

  29. Tare !!!!!!!!!! Voi va dati de ceasul mortii aratand si luptand in fiecare seara sa fie validat referendumul , iar ” micul Titulescu ” o arde pe litoral !
    Il doare la p**ica de toti !!!
    CE TARA DE CACAT !

  30. @teodosiu camelia: daca nu te potolesti cu chat-ul, scrii direct in spam!

  31. Am ajuns milioane si milioane la mana unor politruci de la CCR, nu se poate asa ceva, sa decida Zegrean ce au votat 8 mil jumate de oameni. Sta in puterea alora, niste unii, sa respinga ei votul si decizia a milioane. Practic toata tara asta, toti parlamentarii alesi, referendumul si viitorul nostru sta in ce vor unii pusi acolo de Basescu sa il sustina. Oare ce o fi vorbit Zegrean ieri cu Basescu in timp ce Ponta era la mare? Rus a dus o mare lupta cu liberalii la Cluj, vroia el sa fie candidatul USL la presedentia consiliului judetean si nu i-a iesit pentru ca nu l-ar fi votat nimeni, ca de obicei, asa ca el ramane mai bine prieten cu Basescu. Oricum eu ma intreb ce a vorbit Basescu ieri cu Zegrean?

  32. La mulţi ani, Tudor Gheorghe! Victor Ciutacu şi Mircea Badea, nici nu ştiţi câtă lume vă înţelege, vă susţine şi vă apreciază. Iar munca voastră e importantă pentru noi. Atât pentru cei care au trăit în vremurile de dinainte de ’89 şi care preţuiesc libertatea de exprimare (mi se face greaţă doar la gândul că presa ar fi încolonată în dosul comandantului suprem), dar şi pentru cei care trebuie să deprindă legile reale ale democraţiei. Sper să puneţi în balanţă aprecierile noastre şi … mizeriile lor şi să vedeţi că ei sunt mult mai puţini. Noi, ceilalţi, avem… cvorum clar. Voi de cine ţineţi cont?

  33. …Pentru “Vlad”, care a scris: …”iar ” micul Titulescu ” o arde pe litoral !”….
    “O arde pe litoral” in virtutea declaratiei sale in care face apel ca nimeni sa nu faca declaratii despre CCR(pana ce CCR nu va lua o decizie), tinand cont de felul in care unii jurnalisti stiu (oare?) sa puna intrebari si sa interpreteze corect ce li se raspunde…
    Imi cer scuze, d-le Ciutacu, pentru astfel de interventie!

  34. Dle. Ciutacu,
    Avea bunica mea o vorba: “Daca poti sa faci un bine, fa-l! Rau sa nu faci nicodata!” Nu cedati tocmai acum. Ei asta vor, sa va “scoata din circuit” putin cate putin. Pierdem cu totii. Viata nu se rezuma nici la Alina Dumitru, nici la diverse comtitete si comitii mai mult sau mai putin olimpice,mai mult sau mai putin politice. Aveti putintica incredere si in noi, ceilalti. Ei sunt cati or mai fi… Noi suntem multi. Asa, cam vreo 7,5 milioane…
    La multi ani, Tudor Gheorghe!

  35. s-ar putea ca listele la nivel local sa fie actualizate in unele localitati dar la centru nu.in legatura cu subiectul abordat nu cred in neimplicarea pe viitor a dumneavoastra in subiecte gen rente viagere, burse de excelenta etc.patima politica acum e mult prea mare si ne face sa vedem negru in fata ochilor si intr-o tabara si in alta realitatea fiind distorsionata si modul de perceptie fiind viciat.un exemplu ar fi la mine in familie,mi-am sunat sora pe care am bagat-o undeva cind am auzit ca voteaza cu Basescu[asta era inainte de treaba cu boicotul],mi-am cerut scuze a doua zi ,dar nu am mai sunat-o de atunci de frica ca nu cumva discutii de genul asta sa ne faca sa ne certam .alt exemplu ar fi acela ca socrul meu a ascuns buletinul soacrei si al sotului ca acestia sa nu mearga la vot.va dati seama la ce nivel de dementa am ajuns?e normal sa avem pareri diferite dar nu e normal sa reactionam asa.

  36. Frate, voi chiar mai credeati in “Mens sana in corpore sano” ? Asta dupa ce vezi interviurile luate sportivilor ? Sa fim seriosi… mare parte din sportivi nu pot fi acuzati de prea mare inteligenta, cat despre maturitate nu se pune problema, la 19-20-25 de ani. Nu vreau sa generalizez, insa fiecare cu treaba lui … unu e bun la scris, altu e bun la reparat masini, sportivii sunt buni la sport (daca sunt) … in rest, D-zeu cu mila. Va suparati ca Federatia e basista ? da cine dracu nu e, in tara asta? ma refer la institutii … frate, eu nu sunt basist, nici usl-ist, nici ppdd-ist …si ca mine sunt o gramada. Eu nu pun botu` la prostiile scrise prin presa basista (de fapt chiar ignor presa basista) …poate ar trebui sa ignorati si voi propaganda. Da-i dracu ! Nu suntem toti cretini …eu unul va sustin, oricare ar fi decizia pe care o luati …
    Ne vedem in strada dupa decizia CCR !

  37. Poate ca o sa sara sa va apere marii sportivi pentru ale caror rente viagere ati militat dar este putin probabil in tara in care exista proverbe de genul: facerea de bine este ‘batere’ de mama sau cainele moare de drum lung…

  38. Bună ziua. Vin şi eu cu o pâră mică. Ieri, între orele 18 şi 18:15, pe Dolce Sport 1 HD au dat un interviu lacrimogen cu una din fetele care au pierdut la canotaj. Din studio se comenta în stilul caracteristic… “să nu uităm că adversarele noastre de azi au fost cele mai puternice în ultimii ani… etc”. Unul din comentatorii din studiou a spus că “nimeni nu le poate reproşa ceva fetelor noastre” care au muncit patru ani şi care, la urma urmei, au participat la finală. Moment în care un alt comentator al Dolce Sport a intervenit, spunând: “Ştiu eu vreo doi care ar face-o… Mai ales dacă ar afla că cele două sportive nu au fost la vot” (citatul e din memorie). Mi s-a părut greţos comentariul cu referire clară la dvs şi la Mircea Badea. Nu vă pot spune nume pentru că nu mă pricep la presa sportivă, dar bănuiesc că aveţi acces la înregistrarea emisiunii în cauză. Deci, miercuri,1 august 2012, între 18 şi 18:15, Dolce Sport 1 HD. Cu stimă.

  39. Nu pot sa inteleg cum niste sportivi de talia Alinei Dumitru pot fi sustinatorii unui personaj care habar n-are ce-i ala fayr-play, si pretinde sa cistige o competitie prin neprezentare…

  40. Gigantul Adrian Paunescu a spus odata, intr-o emisiune TV, unei doamne care si-a permis sa il intrerupa nepoliticos “ca sa vorbesti cu mine trebuie mai intai sa existi”.
    Asta este si replica corecta a lui V. Ciutacu pentru acei “ziaristi”. Nu merita atentia sa. Noi, cititorii sai, suntem cu adevarat cei care meritam toata atentia si energia sa. Multumim pentru aceasta, domnule Ciutacu!

  41. Sunt absolut nerabdatoare. Cand vine la Timisoara spectacolul “Nu se poate cu de toate”? Sau nu se poate cu de toate si p-aici prin vagauna asta din vest?

  42. Cine e, domne, Tudor Gheorghe asta? Ce a facut el de este atat de e laudat? A vandut casete si discuri mai multe decat Salam? L-a invitat Basescu la un sprit sa-i zica “Hai, bai prietene incoa!”? E frecventabil pe langa Udrea? I think not! Deci tot nimic e!

    Am fost ironic mai sus, evident. Asta pentru cei care ar citi si ar zice ca chiar asa e, ca Salam e mai talentat, samd.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.