Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Politică foarte proastă pe repede înainte

Politică foarte proastă pe repede înainte

UPDATE: Demenţii ăştia chiar au ajuns să promită suta. Acu’ juma’ de an, părintele naţiunii juca invers.

Băsescu a avut iar o intervenţie cu poporul. Dincolo de poveştile frumoase cu băncile austriece care nu-şi scot banii din România şi cu lupta lui cu multinaţionalele care-şi relochează business-urile prin Asia, vorbărie multă şi inutilă, ca să pară un soi de om de stat. Omul nu se mai face bine de importanţa pe care şi-o dă. Singurul lucru cu adevărat demn de reţinut e că-i gata să semneze orice oroare de tratat dacă-l primesc şi liderii zonei euro printre ei. Ca orice complexat de propria-i statura publică, omu’ vrea să fie băgat în seamă de şmecheri şi se autoinvită în mijlocul lor. Parcă-i blatist venit să agaţe şi să bea gratis la chefurile din Regie.

Nici nu vreau să-mi închipui ce s-ar fi întâmplat în media dacă Guvernul Năstase ar fi promovat pe Discovery, pe bani europeni, Tărtăşeştii. În timp ce lumea degeră-n stradă împotriva regimului corupt, iresponsabilii ăştia ai lui Boc popularizează faimoasa comună Mărgău, situată undeva în drumul de nicăieri spre niciunde şi din care face parte satul Răchiţele, iar majoritatea presei face mişto subţire. Greţos!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Politică foarte proastă pe repede înainte

  1. UDMR-ul are acelasi numar de votanti si procentual vorbind stau tot pe acolo, 6-7%.
    In momentul de fata raman la guvernare pentru ca:
    1. au acces la resurse, logic
    2. asteapta erodarea USL, daca USL cade sub 50% ei raman la guvernare, cu USL de data asta, logic
    3. sunt in pozitia sa forteze mana PDL-ului si sa obtina concesii greu de obtinut in conditii normale
    4. daca ies din guvernare in momentul asta si genereaza anticipate raman pe dinafara, pentru ca acum USL are peste 50%

    Deci ar fi absolut ilogic ca UDMR-ul sa iasa de la guvernare.

  2. Victore,va urmarim din Italia atat cat ne permite timpul si suntem alaturi de voi,dar nu stim de ce nu mai putem vedea in reluare pe net sinteza zilei ca dealtfel nici o emisiune de-a voastra.Situati asta e de aproximativ 10 -12 zile.Asteptam si noi un raspuns.Multumim!Jos Basescu si ai lui.

  3. referitor la update: azi un prieten avea la status pe mess: “Nu faceti de doua ori aceiasi prostie… sunt atat de multe prostii noi de facut”

  4. Marinaru’, vulpoi batran si patologic pervers, a plecat in strainezia dar a lasat in loc tot felul de jucarele care sa ne distraga atentia, pt ca nu cumva sa ne vina idei neplacute si sa gaseasca scaunul ocupat! Mai intai, a aruncat buzduganul cu maririle de salarii. Buf! Toata lumea, cu ochii mari si urechile ciulite a calculat repede cat inseamna 5%, sperand la mai mult si la mai sigur. Acuma, o pocnitoare cu mult fum il trimite pe nastase la racoare. Fac pariu ca mai apare ceva, ca de faptul ca boanghenii au renuntat la protestul lor cu alegerile, nu zice nimeni, si, mai ales, nu sufla nimeni despre ce au primit la schimb pt tacere! Dimineata, ca si ieri, credeam ca gata, s-a zis cu alianta udmr-pdl. Acum, parca nici n-a fost! Cum salta baietii mongoli glasul un pic, cum le da marinaru’ tot ce vor! In locul lor, as profita de ocazie si as incerca-o pe-aia cu ” ori transilvania, ori pa!”. Credeti ca marinaru’, acum, cu un picior in groapa, ar sovai?!

  5. @andrei udmr 6-7% atunci de ce doreste udmr-ul scaderea pragului electoral la 3% ? Viseaza ei la ora actuala la 6 sau 7 %.

  6. Acu’ dacă tot pleacă de la putere, poate nu vor să plece cu buzunarele goale… Oricum, prafu’ se va alege… Ce cacealma ieftină au făcut curvele udemerele… 😐

  7. Domnule Ciutacu,

    Cateva intrebari:

    1.Oare de ce in asa-zisele dezbateri ale Antena 3 nu sunt prezentele ambele parti? O dezbatere ar trebui sa aiba 2 parti.

    2. De ce nu sunt invitati si oamni din mediul privat? De ce doar parveniti de la stat? De ce doar pensionari de 50 de ani?

    3. Credeti ca Antena 3 e o televiziune obiectiva?

    4. Nu il mai vrem nici pe Base nici PDL-ul dar oare cat de indatorati sunt Ponat si ai lui la Voiculescu si Vantu?

    Cu respect,
    CT

  8. @ alien
    Vroiam sa scriu si eu despre suceala (a cata) a UDMR dupa ce terminam de citit toate comentariile care au mai aparut, si constatam, cu neplacere, ca nimeni nu vorbeste despre aceasta noua tradare a UDMR, cand am dat peste comentariul tau (ultimul, la mine, din sirul de comentarii).
    Vad ca stralucirea celor 3o de arginti ai lui Iuda au luat ochii tuturor, inclusiv a televiziunilor, si aceasta stire a trecut neobservata. Pacat, mie mi se pare mai importanta decat minciuna cu majorarea de 5%, caci nu este altceva decat o minciuna.
    Este pentru a nu stiu cata oara cand UDMR putea salva situatia dezastruoasa in care ne aflam, si nu au facut-o.
    Tocmai acum vorbeste Bok, care declara: “nu deschidem robinetul majorarilor”. Ceva mai clar de atat ce mai vrem?
    Revenind la UDMR, chiar, ce or mai fi obtinut de data asta?

  9. Nu mi se pare neaparat o “politica foarte proasta” atata timp cat fostul premier PSD, actuala figura importanta in USL, este condamnat la 2 ani cu executare. Chiar daca e o marlanie gretoasa facuta la comanda politica si mai exista cai de atac, lovitura de imagine este aproape perfecta. Flasnetele lor vor trambita acum mai abitir sloganul cu Iliescu, Nastase, comunistii, minerii etc…

  10. Stie cineva de unde pot afla rezultatele alegerilor prezidentiale din 2009 pentru O ANUMITA sectie de votare? Ma intereseaza numarul de voturi pentru fiecare candidat de la Sectia de votare X din orasul Y.
    Multumesc.

  11. Domnule Ciutacu,

    Ati vazut Ultimul sondaj CSCI? Populatia in proportie de 59% vor o Asanare Politica mai exact (59% cu introducerea Legii lustraţiei).

    V-a intelege USL ceva?

    Nu credeti ca, de exemplu, PNL-PC si chiar USL sa adopte o CARTA de MORALITATE, care sa devina legi imediat cum se ajunge la putere? In care printre puncte sa fie

    1. Legea Traseismului Parlamentar
    Orice Parlamentar care a candidat prin sutinerea unui partid, la iesirea de buna voie sau demiterea din partid isi pierde mandatul si in 30 de zile trebuiesc organizate alegeri in colegiul Respectiv. Acelasi lucru aplicandu-se si in cazul unui Parlamentar Independent care trece la un Partid.

    2. Legea Conflictului de Interese
    Orice Parlamentar, Ministru, Secretar de Stat, Prefect, Subprefect, Primar sau numit intr-o functie Publica de catre guvern NU are voie sa aibe Direct sau Indirect (pana la Rude de gradul 3) afaceri cu statul sau firme care presteaza servicii statului etc.

    In felul acesta Partidele isi for administra singure o DOZA de Imunitate Mafioto-Parazitara.

    DAR GHICITI CE VOR SPUNE! Nu e timpul acum, noi am facut tot ce a fost posibil Bla, Bla Bla.

    Asta confirmind Ipoteza unor Propagandisti Basisti-PDL-UNPR-PP/DD care au lansat Sloganul ‘PDL-USL Aceasi Mizerie’. Si uite asa or sa mai rateze o sansa si pe linga cei 20 de ai lui Brucan se vor mai adaoga inca 40.

    @ Cetateanul Gogu
    Frumos si cu perfecta dreptate

  12. @ Cosmin

    O televiziune comerciala NU TREBUIE sa fie obiectiva, acesta este obligatia televiziunii nationale, ceea ce la noi nu se intampla deloc.

  13. iubesc blogul asta, unde ne permite VICTOR sa citim si sa comentam, ieri cum am ajuns acasa mi-am scos catelul si cand urc in casa imi spune sotul; pe nastase l-au condamnat la 2 ani fara suspendare, dau pe A3 si stau lipita de emisiunea Sandrei, il vad pe boul de frunzaverde cum iese el la rampa cu marirea salariilor si pensilor, bla bla, dupa care apare si micul boc(unde isi lasase lopatica?) ca nu domne nici nu se pune in discutie asa ceva, ca ei nu au bani, doara madame udrea nu trebuie si ea sa se intoleasca de la paris, milano sa mai faca si ea vreo partie, patinoar? cat despre udmr alte javre, care li s-a dat pe la nas niste ciolane de ros, si da-i naibii de romani prosti.

  14. “Cred ca ai inteles gresit…iti respect opinia…doar ca nu o impartasesc absolut deloc.Eu nu-mi pot bate joc de acei oameni care si-au dedicat zeci de ani(in unele cazuri toata viata lor) stiintei.
    Cat priveste “ori suntem buni de soldati in cazul in care suntem atacati de extraterestri. Pacat ca nu te uiti pe Discovery, National Geographic sau pe Viasat, au fost emisiuni in care vor sa ne pregateasca pentru asemenea situatii inevitabile”…chiar am vazut cateva din aceste “documentare”…n-am ras in viata mea atat de mult.Eu zic asa:daca ajung “ei” la noi…e game over pt noi.Stai linistit…noi ne facem singuri de petrecanie…nu trebuie nici explozie de raze gama…nici asteroizi sau comete…stim exact ce avem de facut si se pare ca nu deviem mai deloc de la “plan”.”
    De urs289 pe 30 January 2012 la 13:38

    “…noi ne facem singuri de petrecanie…” Chiar crezi ca noi suntem de capul nostru ? Si eu am crezut la fel, dar mi-am dat seama cat de limitat sunt in gandire si ca nu pot sa cuprind mare lucru din cunostinte, chiar mi-am dat seama ca sunt prost boata, daca-i cum zici tu inseamna ca nu suntem manipulati de nimeni si noi suntem stapanii propriilor actiuni, mai mult, spui ca suntem liberi sa “ne facem singuri de petrecanie”. Atunci frica ? Ce-i cu ea ? Nu suntem manipulati prin frica ? Frica zilei de maine ? Sau noi ne manipulam singuri ?
    Vezi Psihologia maselor de Gustave le Bon, acolo sunt explicate subtilitatile manipularii, este foarte simplu.
    “chiar am vazut cateva din aceste “documentare”” Se pare ca nu ai observat un detalui important, in toate, absolut toate documentarele despre extraterestrii nu se pune problema daca vor veni ci cand. Si pentru a-ti pune mai multe intrebari vezi emisiunile lui Morgan Freeman, Through the Wormhole si poate o sa intelegi si alte aspecte interesante in afara faptului ca noi suntem miezul din dodoasca si ca noi singuri facem ce vrem.

    Un lucru este important, ca va veni un cataclism natural de proportii, ca ne vor ataca extraterestrii sau ca ne vom razboii noi intre noi (ultima varianta este improbabila : cei care controleaza lumea s-au chinuit la propriu sa creasca populatia “gainilor” la sapte miliarde pentru a se omori mai apoi unele pe altele fara sa le foloseasca la ceva ? Ma-ndoiesc.), NOI SA NU NE PIERDEM MINTILE ORICE VA VENI.

    Apropo de soldati : De ce crezi ca jocurile pe calculator (adica simulatoarele de razboi), mai precis shooter-urile sunt lasate sa fie jucate de orice copil, pentru ca parintii sunt inconstienti ? Inconstienta sau manipulare ? Ce inseamna una si ce implica cealalta ?

  15. @Mihaela
    Daca televiziunile private nu trebuie sa fie obiective, atunci vom ajunge in situatia in care “mogulii” plin de bani vor ajunge formatori de opinie si vor fi singurii care vor putea influenta masele. Candidatii fara bani si fara a fi datori vanduti mogulilor (vezi legatura Giona – Vantu, USL – Voiculescu) nu vor avea nicio sansa de a se face cunoscuti. Mai este si pericolul reprezentat de genul de televiziuni OTV….care functioneaza dupa acelasi principiu al dreptului la subiectivitate.
    Televiziunea nationala o avea si ea doza ei de pupincuristi si subiectivism dar e mult peste mizeria ce se intampla la Antena 3 si Realitatea. La TVR mai exista un TVR cultural, un TVR HD, ceva reportaje faine. Subiectivismul poate si el fi intrezarit ….dar nu e atat de evident ca la antene. Nu exista asa-numitul “gest de normalitate” in a ridica la cer conducatorul mult iubit. Pe Base toti il critica pe drept…insa ceea ce e de notat e ca critica e posibila….nu am auzit never expresie de genul….sa ii numarati ouale lu Base. Acum sa nu intelegi ca ii fac apologia lui Base….dar eu cred ca intre 2 rele….un rau mai mic ar fi PDL-ul (desi…daca ma gandesc la EBA….) Suntem intr-o mare mizerie

  16. Toaoa lumea nu il mai moreste pe Basescu de ce? ….
    Vreu sa va spun ca sunt apolitic, nu ma intereseaza politica, dar numai asta vezi la televizor.
    Cand a taiat Basescu din salarii, pensii, cand a dat lume in somaj, credeti ca de prost a facut-o? Nu se mai poate e criza, de ce e criza? Pentru ca asa vor Americanii sa le distruga exporturile Chinei, doarece devenea o amenintare pentru ei. Dupa criza asta Americanii o sa fie mult mai puternicii.
    Referiot la Basescu si cu deciziile luate de el, creteti ca isi taie singur creaca de sub picioare, credeti ca el doreste ca PDL sa nu mai fie la putere, credeti ca el vrea ca oamenii sa iese in strada, credeti ca el nu mai vrea voturi???? Ganditi-va putin ca nimeni nu-si taie creaca de sub picioare, nimeni nu isi face rau singur, este fortat. Nu ii iau aparatea a furat, fura si va mai fura, asta nu contest. Cine va venii tot la fel o sa fie sau poate si mai rau, dar va zic ca tot PDL sa o fie la putere tot ei o sa castiga alegerile… si stiti de ce? Pentru ca ii vor Americanii. Cu asta am zis tot gaditi-va putin analizati situatia si o sa-mi dati dreptate.

  17. @Andrei: bre, sa-i spui profesorului de romana care te-a trecut ca a zis Ciutacu ca-i un bou!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.