Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Politică foarte proastă pe repede înainte

Politică foarte proastă pe repede înainte

UPDATE: Demenţii ăştia chiar au ajuns să promită suta. Acu’ juma’ de an, părintele naţiunii juca invers.

Băsescu a avut iar o intervenţie cu poporul. Dincolo de poveştile frumoase cu băncile austriece care nu-şi scot banii din România şi cu lupta lui cu multinaţionalele care-şi relochează business-urile prin Asia, vorbărie multă şi inutilă, ca să pară un soi de om de stat. Omul nu se mai face bine de importanţa pe care şi-o dă. Singurul lucru cu adevărat demn de reţinut e că-i gata să semneze orice oroare de tratat dacă-l primesc şi liderii zonei euro printre ei. Ca orice complexat de propria-i statura publică, omu’ vrea să fie băgat în seamă de şmecheri şi se autoinvită în mijlocul lor. Parcă-i blatist venit să agaţe şi să bea gratis la chefurile din Regie.

Nici nu vreau să-mi închipui ce s-ar fi întâmplat în media dacă Guvernul Năstase ar fi promovat pe Discovery, pe bani europeni, Tărtăşeştii. În timp ce lumea degeră-n stradă împotriva regimului corupt, iresponsabilii ăştia ai lui Boc popularizează faimoasa comună Mărgău, situată undeva în drumul de nicăieri spre niciunde şi din care face parte satul Răchiţele, iar majoritatea presei face mişto subţire. Greţos!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

68 thoughts on “Politică foarte proastă pe repede înainte

  1. Eu zic sa vina printre noi acolo si sa vorbeasca
    la statia de amplificare. Il vom primi cu multa,
    muuulta caldura. garantat !
    Privirile celor ce le-au fost taiate pensiile
    si-asa derizorii sint sigur ca nu le-ar uita
    vreodata.

    PS: multumim Crucii Rosii pentru solidaritate.

  2. Anormalul a devenit normal.
    Multi romani, mai toata presa si mai toate ONG-urile s-au solidarizat cu anormalul!
    Nu mai reactionau!
    Se piteau ca iepurele in bataia farurilor si a pustii branconierului.
    Acum par sa se fi trezit din vraja flacarii violete.

  3. ,,Parcă-i blatist venit să agaţe şi să bea gratis la chefurile din Regie.,, ha,ha,ha,ha blatistul se duce sa bea ceva moca si sa se bage in poza cu japca. Pai daca Boc da cu lopata el se face ca face ceva mai ales ca dupa ,,realizarile,,lui si ale pdl-ului sta lumea invidioasa in strada la -14 grade si urla. Blatistule vezi ca vine vremea cand vei fi inhatat de guler si pus sa platesti consumatia!

  4. reclama pt discovery = schizofrenie in cel mai avansat grad
    rar mai poti sa vezi asemenea manifestari ale dementei

    p.s. in martie si aprilie vin facturile la caldura pe ianuarie si februarie… eu zic ca anticipatele sint un colac de salvare pt udmr si pedelepre sau cel putin o sa-i scape de moarte pt ca e foarte posibil sa izbucneasca o revolta masiva care sa-i mature fizic

  5. @Plano10:
    eu n-as fi atit de radical in privinta romanilor,
    presei si ONG-urilor: unii romani au stat mereu
    la tv, n-au venit deloc in Piata si comenteaza din
    fotolii, pe facebook si/sau pe bloguri, altii au
    venit doar pentru imagine o singura zi ori in
    week-end (ca sa apara la tv ori ca sa se pozeze
    cu statuile si pancartele).
    Altii au spus “nu” in plina epoca portocalie
    si nu s-au batut cu pumnu-n piept.
    Crucea Rosie a venit mai mereu “cu marmita”.
    Nu stiu de alte ONG-uri si nici nu-mi pasa,
    iar presa, draga de ea, in afara A3 si a inca
    uneia, maxim doua (cel putin zilele astea),
    au cam spalat putina din Piata.
    Btw: nu stiu cit de mare diversiune este
    “apolitismul protestului strazii”, dar stiu ca
    multa lume vrea un singur lucru, fara sa fie
    inregimentata politic.

  6. Eu vad lucrurile in felul urmator : oamenii care au bani multi sunt santajabili, ABSOLUT TOTI, nu exista exceptii, caci pentru acest scop e facut banul. Daca eram oameni civilizati si inteligenti cum ne credem n-aveam nevoie de bani fiindca stiam exact cat, cum si pentru ce muncim fiecare si puteam sa ne intelegem fara sa ne conduca sau sa ne administreze cineva.
    De mici suntem prostiti ca avem nevoie de bani si nu ni se spune ca avem nevoie sa administram resursele pentru care muncim iar in subconstient ni se insufla NEVOIA DE BANI PENTRU ORICE printr-o sumedenie de mesaje subliminale, si asta doar pentru a creea oameni santajabili.

    Este evident si usor de observat ca noi oamenii suntem niste gaini intr-un cotet numai bune de exploatat. Noi poate ca-l vedem pe stapanul care ne hraneste dar poate ca niciodata n-o sa ne dam seama cine-i si care-i scopul pentru care suntem crescuti. Este simplu de intuit o asemenea analogie daca ne punem niste intrebari simple :
    Ce s-ar intampla daca dupa un cataclism am ramane o mana de oameni, ce am sti noi sa facem ? Am putea recladi ceva sau, cuprinsi de ura ne-am lua gatul unul altuia ? Eu cred ca am trai la fel ca cei din triburile africane …
    Noi chiar credem ca tehnologia ce o avem in casa este facuta DE NOI si pentru a ne usura munca si pentru a trai mai bine ? Eu cred ca toate aparatele au fost concepute in scopuri militare si date noua pentru a ne obisnui cu ele pentru razboiul inevitabil care va urma, un razboi care va fi generat dupa cum se vede de NEMULTUMIRE si nimic altceva, o nemultumire nejustificata avand in vedere faptul ca majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta traiesc mult mai bine si mai usor decat nobilii care au trait doar cu o suta de ani in urma.
    Eu cred, dupa ce am citit multe scrieri antice, ca nimic nu a fost inventa ci doar perfectionat, totul s-a stiut cu mii de ani inainte dar, doar acum a fost momentul dezvoltarii lor, acum se va intampla ceva spectaculos, oricand se putea dezvolta aceasta tehnologie.
    Pana acum o suta de ani era o planeta plina de barbari, plina de razboaie sangeroase, CU O POPULATIE GLOBALA STABILA, si apoi brusc au devenit “conducatorii” mai umani si au hotarat sa nu mai mearga la lupta, sa stea acasa si sa faca dragoste pentru a-si multiplica existenta, SA INVESTEASCA IN MEDICINA SI AGRICULTURA pentru ca s-au gandit ei ca sapte miliarde de oameni ar fi o realizare ? Eu cred ca suntem multi cu un scop clar pe care noi oamenii de rand, prostimea nu-l putem sti dar il putem deduce : pentru a fi utilizati; ori suntem multi pentru ca, inevitabil centura de fotoni o sa ne afecteze iar ceeace scrie in apocalipsa se va repeta, ori suntem buni de soldati in cazul in care suntem atacati de extraterestri. Pacat ca nu te uiti pe Discovery, National Geographic sau pe Viasat, au fost emisiuni in care vor sa ne pregateasca pentru asemenea situatii inevitabile.

    Nu cred ca esti de acord cu mine dar am putea fiecare dintre noi sa ne mai intrebam din cand in cand “de ce se intampla asa ?”, “chiar suntem asa destepti pe cat ne credem ?” sau “noi, daca n-am fi invatati de mici am putea creea ceva ce n-am vazut ?” …

    ” … Nu spera si nu ai teama,
    Ce e val ca valul trece;
    De te-ndeamna, de te cheama,
    Tu ramâi la toate rece.”
    Indemnul “Tu ramâi la toate rece” trebuie sa recunosc ca este imposibil de realizat, chiar inuman …

  7. @Balaci: aia cu “noi oamenii suntem niste gaini
    intr-un cotet numai bune de exploatat” nici eu
    nu puteam s-o zic mai bine 🙂

    PS: Mărcuş a mai comis-o si in Decembrie 2011.

  8. In ton cu scandarea la moda ‘Orice agramat sinistru azi ajunge un bun Ministru!”, ‘Jos Guvernul Mafiot’ si catalogarea de ‘Viermi’

    BLESTEM DE OM SĂRAC
    de Dan Puric

    Voi v-aţi trădat şi între fraţi,
    Ca voi, şi viermii-s mai curaţi.
    Aţi dărâmat şcoli şi spitale
    Ca să vă fie vouă moale

    Şi v-aţi brodit şi parlamente
    Din licheluţe repetente.
    Şi ne-mproşcaţi doar cu noroi!
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Aţi omorât orice dreptate,
    Aţi jecmănit tot ce se poate,
    Guvernul vostru cu miniştri
    E-o adunătură de siniştri,

    Batjocura şi umilinţa
    Au mai rămas la voi credinţa?
    Ghiolbani de jafuri şi gherțoi,
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

    Aţi sărăcit o ţară-ntreagă,
    Nici dracul să nu o mai dreagă
    Şi din privatizări cu fumuri
    Aţi tot lăsat lumea pe drumuri!

    Dar cum să faceţi voi vreun drum
    Când urma voastră e doar scrum?
    La tâlhării vă strângeţi roi!
    Blestem, blestem, blestem pe voi!

  9. In legatura cu acest clip, eu nu inteleg un lucru: este facut pentru turistii romani sau pentru cei straini?
    Daca este facut pentru romani, de ce este promovat pe Discovery, de ce nu se arata ceva specific (si deosebit) acestei localitati? Ce se arata sunt generalitati: o cascada, care poate fi filmata oriunde in tara, o frumoasa padure de toamna, care si ea putea fi filmata oriunde.
    Daca este facut pentru straini, reiese de undeva in acest clip de unde anume in lume sunt aceste imagini?
    Parca vad niste turisti straini vizionand clipul si intrebandu-se: “Margau, ce este Margau? O fi vreo tara despre care nu am auzit noi, o fi vreun oras, dar din ce tara?” Si parca-i vad consultand febrili atlasele geografice in speranta ca vor localiza locul magic, sau innebunind internetul sa afle ceva informatii mai precise.

  10. Basescu se trezeste dimineata, se duce la geam, se intinde, se scarpina, hahaie si zice: ‘Buna dimineata, soare!’
    De afara aude:
    ‘Sa traiti, domnu’ presedinte’
    Basescu isi zice, eeee, asa da,sunt in sfarsit pretuit la adevarata mea valoare, ma saluta soarele!
    In dimineata urmatoare se intampla la fel, si tot asa timp de o saptamana.
    Basescu iese la geam si zice, ca de obicei:
    ‘Buna dimineata, soare!’
    ‘Sa traiti, domnu’ presedinte, sunt plutonier Gogu, la ordinele dvs, si va raportez ca plutonier Ionel Soare e liber azi!’

  11. Timp de 16 zile am urmarit zilnic cu sufletul la gura ceea ce se intampla in tara, sperand ca ceva ceva se va schimba. Vazand lipsa de reactie concreta la adresa romanilor din strada si a milioanelor din spatele lor, discursurile d-lui Presedinte din care am inteles clar ca dorinta este de a duce la destinatie nava, si culminand cu minunatul videoclip si semnarea ACTA, am ajuns sa spun ca nu mai rezist sa vad ceva, sa citesc ceva legat de cei ce ne conduc. Efectiv imi vine sa-mi iau lumea in cap si sa nu mai stiu de nimic si de nimeni.

    Ce democratie e aia in care conducatorul este constient de situatia si dorinta poporului, dar mesajul transmis este ca: ‘stiu eu mai bine ce e trebuie facut, si fiti siguri ca voi termina ce am inceput’?
    Intr-o tara in care NU se doreste ascultarea mesajului poporului, si luarea unor decizii in consecinta, aia NU E tara democratica. Cele intamplate in ultima vreme mi-au demonstrat ca Democratia a esuat(dc a existat vreodata), si asta e pe fata. Atat timp cat nu exista o cale de a organiza alegeri anticipate in conditiile in care nimeni nu vrea sa demisioneze, UDMR nu ia atitudine, NU E democratie. Sa nu mai spun de lipsa de reactie fata de cazurile de coruptie, numai cele prezentate la A3. Daca situatia de astazi era situata in 2010 Q1 sa spunem, ce-am fi facut? ne uitam unii la altii , si asteptam sa vina nov 2011?
    Pentru mine acum e clar ca niciodata. Ei sunt stapanii nostrii. De fapt, in democratie, la alegeri iti alegi stapanul. O forma meschina de a te minti ca esti liber, si ca poti sa iei decizii pentru tine. Este HAOS.

    Daca romanii vor continua sa aprecieze nonvalorile, daca viciul il va considera virtute si virtutea viciu, daca nu vor stii sa deosebeasca un om de caracter fata de un arogant, cinic, si nu vor jubila atunci cand vor vedea “sange”, daca nu se vor transforma in animale, atunci poate poporul asta va mai supravietui.

    EU, cetatean roman, am dreptul de A ALEGE. Aleg sa-mi spun un punct de vedere, aleg un om sa ma reprezinte, aleg si iar aleg. Nimeni nu ma obliga sa fac ceva impotriva vointei mele. Daca ma respect, atunci cand aleg sunt obligat sa o fac in cunostinta de cauza, nu ca-mi spune X sau Y, nu nimic. Acumulez informatii, trec prin filtrul gandirii mele, discern, ma rog si iau o decizie. Daca inima mea este buna, voi alege in consecinta, daca inima mea este rea, la fel. Si rezultatele vor vorbi. (“ii veti cunoate dupa roade”)

    un om suparat.

  12. se face bascalie nemeritat in legatura cu Margaul. Zona aia e cu adevarat superba si merita sa fie promovata. In al doilea rand, reclama respectiva a fost difuzata doar pe posturi nationale (chiar daca a fost pe Discovery a fost doar pe Discovery Romania). Mai multe detalii despre contractul atribuit aveti aici

  13. Un psihopat bolnav. Din fericire ptr. noi, sfârşitul său este pe aproape. Poate să se agite el cât o vrea şi să-şi dea importanţă cum o vrea. Văd că încet, încet, iar încep ordinarii ăstia s-o ardă cu tupeu de borfaşi. Nu peste mult timp însă, vor începe să se mănânce între ei. Cât despre discursul totala aiuristic de aseară, un fel de … afară a nins.

  14. Mărgău imi suna a numele personajului din
    “Noi, cei din linia intii”, interpretat de
    Marian Culiniac, cel care l-a mai interpretat
    si pe Untersturmführer Gebauer din Ringul
    (gradele erau de Obersturmführer).

    Am vazut clipul. E hilar rau, cu tante aia
    in verde ce se zbînţuie aiurea prin padure;
    puteau sa-i dea o scufie rosie ceva si s-o
    trimita la cules de ciuperci.

  15. @cornel: pe baza a ce criterii turistice si economice merita promovata prea-minunata zona a Margaului?

  16. Dupa cum se stie,fratele lui boc cel mic (Muc cel mic),are o pensiune in comuna Margau(printre putinele),iar udrea s-a gandit ca piticul va muri de foame dupa ce va fi dat afara,asa va avea un venit din turism,via fratele sau.
    Asta este plata pentru multii bani pe care guvernul boc i-a bagat in buzunarele lui cocos.

  17. De neimaginat!!!:sa faci reclama la o comuna(fie ea si a lui Boc),cand lumea striga in tara,mi se pare o iresponsabilitate totala.Ajuta-ne Doamne sa apucam clipa cand o sa scapam de acesti nemernici.MULTUMESC D-LE CIUTACU PENTRU IMPLICAREA DV.STRA IN A FACE CUNOSCUT NEMERNICIILE ACESTOR NETREBNICI.

  18. Buna dimineata. Imi exprim si eu indignarea infinita fata de aceasta putere paranoica si ma tot intreb cand si cum se va sfarsi.Aveti mare dreptate, sunt gretosi cu totii acesti ciocoi orange.Poate ca sunt pesimista dar cred ca vor mai dura ani buni pana vom trai intr-un stat cat de cat democratic.Daca mai plecam inca vreo 4 mil.din tara o sa fie mai bine?Sa vedem ce si de unde o sa mai fure acesti misei!

  19. @urs289: “Wow!!!Cata imaginatie.”
    Cred ca te referi la ce am scris eu … dar apropo de imaginatie, tocmai aici este interesant, noi, gainile, nu avem pic de imaginatie, noi reproducem doar ce vedem amestecand detaliile.
    Un exemplu elocvent este descoperirea materiei intunecate ce reprezinta peste 80 % din ceeace cunoastem noi. Cu alte cuvinte noi nu ne putem imagina altceva decat ceeace vedem, auzim, pipaim sau mirosim nici macar nu ne putem debarasa de tot ceeace am invatat in timpul vietii pentru ceva nou, dovada rescrierea legilor fizicii ce da peste cap toate teoriile de pana acum, si nu ne putem inchipui fantasmagorii si deaceea este clar si evident ca toate manuscrisele antince au fost concepute dupa evenimente reale si nu din inchipuiri iar cei care au scris, chiar daca au mintit, ceeace mi se pare o prostie sa crezi ca o carte, de exemplu scrisa de Traian Basescu, ar fi citita peste veacuri, au mintit despre ceva ce au cunoscut si nu despre ceva ce si-au inchipuit ei, fiindca repet : nu cunoastem decat 20 % din ceeace vedem si doar acum ni se spune si noua, prostimii.

    Dar un exemplu mult mai simplu ar fi un exercitiu de imaginatie, sa incercam sa ne inchipuim ceva ce nu am mai vazut si o sa ne dam seama cu fiecare incercare ca toate ce ni le imaginam le-am mai vazut in trecut, nimic nou ci doar cu alte detalii, facem un amalgam din ceeace cunoastem si nu inventam nimic.

    “Vreme trece, vreme vine,
    Toate-s vechi si noua toate; …”

    Eminescu nu era prost deloc, credeti-ma …

  20. Nu mai fiti rai. Basescu se sacrifica pentru locurile de munca ale romanilor, si inca de-alea onorabile, de Europa. S-a dus el, iti dai seama, sa angajeze niste heckeri romani “lucratori” la sistemele de securitate ale firmelor sau institutiilor europene.
    Si mai striga pietele ca nu le asigura Basescu locuri de munca! Pai, daca tot “ai o minte, vai de tine / si te face de rusine”, cum ar zice Arghezi, fii si tu macar infractor, da-te dracu’ de vierme ciumpalac de mahala inepta!

  21. Afară-i ger,românii cer demisia lui Băsescu,a guvernului,anticipate…Boc dă cu lopata în timp ce oamenii mor degerați în captivitatea propriilor mașini,Băsescu își piaptănă semeț chelia ce sună doar a gol,Udrea mai dă tunuri…că doar merge și unul a cărei față nici măcar n-o știm…Vreme,semnează un acord abject care dacă se aplică…ne va închide pe toți pe principiul…terorism cibernetic!
    Românul are ceva special spre deosebire de alții…când se enervează…MERGE PÂNĂ LA CAPĂT!
    CRIMINALILOR PEDELIȘTI ÎN FRUNTE CU BĂSESCU…NICI MAMA ELICOPTERULUI NU VĂ MAI SALVEAZĂ!

  22. Eu zic ca totusi udrea e cea “prea alaptata”, daca intelegeti ce vreau sa zic… Nu cu lapte, fireste! Ea pare cea cu gura plina! :)) Stie basescu mai bine…

  23. parerea unui copil de 7 ani despre Basescu si situatia actuala, exprimata in Piata Universitatii, unde protesteaza alaturi de parintii sai: ”Basescu e un mincinos cu creier de gaina!Spune el ca face bine, dar oamenii nu au de munca si nici bani si mancare si cand ninge, lasa oamenii sa inghete si sa moara in drum.” Parerile lui Stefanel despre revolutie le puteti citi aici

  24. Dela un comandant de nava oarecare,fie si in retragere,te-ai astepta la demnitatea manifestata si prin a nu se baga in seama de unul singur atunci cand altii nu o fac.Dar de unde nu e….

  25. hahahaaaaa, Victoree, ‘membrii coalitiei l-au mandatat pe Boc sa negocieze cu fmi marirea salariilor si pensiilor’?aud bine?

    1.deci, cine conduce tara asta?
    2.daca nu inseamna ca e forma foarte subtila si nereusita de a pasa raspunderea basista …
    3.astia nu mai stiu cum sa traga de timp…guvernul basecu-boc e in min.90, daca nu in min.91.

  26. Omul a inceput sa se viseze lider regional.Ceausescu se credea la fel prin anii 70 cand il plimba regina in caleasca.
    in ce priveste ”promovarea” turismului,metoda Udrea,cine sa protesteze daca li s-a inchis gura cubani. Guresul GDS si altii ca ei au primit sinecuri din bani publici…

  27. Marius Pieleanu se inseala, cred ca n-a inteles , inca, pt. ce demonstreaza oamenii in piata.nu mai avem niciun ‘orizont de asteptare’, nici chiar daca se intampla asta.basecu ne prelungeste agonia tuturor.in ’89 nu s-a murit pt. 100 de lei in plus…

  28. Traiesc intr-o tara speciala, cu conducatori speciali….cu un presedinte actor, jucator, mancator….si atoatestiutor (o fi vreun uns al lui Dumnezeu si nu stiam noi)…cu un prim-ministru foarte harnic..coseste, deszapezeste…manuieste cu abilitate tot ce se poate manui….e frumos aici…anormalul este normal, bunul-simt este ceva deosebit (adica daca se contruieste un pod sau daca se mai toarna niste asfalt-si ala in strat subtire ca doar e criza – pentru 3 km de autostrada, ne intrebam daca nu cumva ne-a pus Dumnezeu mana in cap). Avem ministerese fotomodele….cu posetele cochete, la care daca ar renunta in vreun fel ar reusi sa lasa un sfert din pensionari sa traiasca, decent, asa cum o merita….dar nu se poate asa ceva, ca doar tara mea e speciala si altfel….e cea mai cea…pot sa ma duc sa ma dau cu gondola in fund de lume….si daca ma straduiesc putin si strang niste bani de concediu, ma duc la Margau in vacanta, acum e trendy. Cred ca nu stiu eu sa apreciez eforturile pe care le face guvernul…asa s-o numi?si parlamentul…asa o fi?hmmmmm….cred ca trebuie sa imi revizuiesc prioritatile si principiile, pentru ca tara mea este una cum nu s-a mai aflat, si trebuie sa fiu mandra ca traiesc aici….caci este furmos si…ah, si Zeus pe pamant este…..ce sa mai, nu mai am cuvinte… dle Ciutacu!succes(uri/e) in continuare…cum vi se pare mai frumos si mai potrivit!numai bine!

  29. UPDATE:
    Păi, trebuie puse în paralel imaginile de atunci cu cele de acum. Am văzut că face asta A3 şi-i iese bine.
    Altfel, stai să vezi dacă se întâmplă chiar şi “suta” asta. N-aş băga mâna în foc. Poate că s-au gândit că începe o nouă săptămână şi iar se spun nasoale de partid, iar strigă lumea despre hoţi, curve şi javre…Dar trebuie să fie prea proşti să-şi imagineze că rezolvă ceva cu asta.

  30. ca simple observatii…poate ca localitatile sunt alese pentru a fi promovate dupa o logica anume…
    holocaustul e la moda dintotdeauna pe discovery…
    iar margau…citit de un strain…suna a dachau…
    o stii ministerul (fu)turismului si mediului (de produs bani pentru cativa pedelisti din nimicul buzunarelor romanilor)ceva…
    victore…nu faci o avere furand doar cu tupeu…e si asta o stiinta…
    flota nu a disparut doar prin mijlocirea lui basescu…mai sunt si altii…si nu doar in pdl (ooops…gata…hai…sariti-mi in cap)
    usl va arata cat de onesta este ca uniune politica atingand subiecte tabu…de genul flota…sistemul de irigatii…si multe altele…nu doar…vrajile care dau bine…
    esti ingretosat victore…?
    pai daca te gandesti un pic la ceea ce am spus (si mai sunt multe de spus si aratat inspre)…ce faci…?
    vomiti de-a dreptul…?
    absolut fiecare on are pretul sau…(iar exceptiile care confirma regula mor la colt de strada inghetand in urlete)
    chiar…cine detine discovery…?
    de ce printul charles e promovat cu nu’s ce proprietate prin transilvania…?
    de ce obsesia asta cu dracula…bran…transilvania…si-atat…?
    de ce nu portile de fier…sau putna…sau…agigea…?
    majoritatea oraselor transilvane sunt clone ale oraselor austro-ungare…fara exceptie…
    mentioneaza careva targoviste…sau curtea de arges…?
    craiova careva…?
    (craiova…”orasul regilor” in “leseasca”…toti ii dau inainte cu “bania”…dar stiu ei ce inseamna oare…?)
    nu sunt chiar in limba dupa mazare (am auzit ca acu e la “relaxare” p’aci …la schi)…dar face vreunu’ strigare despre vechiul tomis…?
    toti sar DOAR la gatul celor care sunt (strategic) aratati cu degetul…
    de ce nu ii aratam pe toti …si…mai ales…pe aceia spre care nu s-a aratat NICIODATA cu degetul…si care…de fapt…au facut toate miscarile…toate manariile…toate hotiile…
    (lasa-i frate….imi vei raspunde…aia sunt de mult in austria…ce treaba mai avem cu ei…?)
    ca tot vorbea baselu’ ce mult ne iubeste austria…
    gata…ma intinsei prea mult…obosii…
    ia…baieti…mai bagati si voi alte dume…
    si…victore…sa n-avem vorbe…sunt lenes…
    o sa apara ce-i aici si pe mizeria aia mea de blog…ii dau copy-paste…sunt lenes frate…intelege-ma si tu…
    s-avem bafta…a porcului (alegeti voi porcul)

  31. îmi place cum sună:”L-am mandatat pe Boc să vorbească cu ăia de la FMI pentru a vă crește pensiile și salariile cu procentul la care prin Lege aveți dreptul!” Cu alte cuvinte…dacă ne dă voie poarta,poate vă dăm ceea ce trebuia oricum să aveți…așa că…lăsați-ne în pace să furăm liniștiți cât mai avem ce!
    ABSOLUT HALUCINANT!!!!

  32. basescu si cu udrea trebuie sa-i linga sosetele lui Oprescu ca a subventionat caldura in bucuresti altfel in martie aveau soarta lui gadafi scosi ca sobolanii din canale… asa insa o sa aiba sansa unui ultim drum cu elicopterul pina la … MARGAU

  33. Cel mai mult imi place cum vorbeste Basescu despre el ca despre altul,presedintele in sus,presedintele in jos.Astia s-au lovit la cap,nu-si dau seama ca daca lungesc boala si trag de timp nu vor mai lua nici 10%.Insa,se pare ca nu asta ii intereseaza,ci sa termine de furat si de semnat contracte.Asa ca, vor sacrifica chiar si partidul de dragul spagii.N-au in cap decit posete,pantofiori,case si masini!

  34. Absolut ridicol…sa faci publicitate la “nimic”.Vorba lu’ Mihaela intr-un comment de mai sus…parca ii si vezi pe straini cum au probleme si cu somnul pana nu dau de comuna cu pricina.Ar fi interesant de vazut ce firma a putut scoate penibilitatea asta de clip care se vrea a fi publicitar(cine detine acea firma).

    De Balaci pe 30 January 2012 la 10:47

    Cred ca ai inteles gresit…iti respect opinia…doar ca nu o impartasesc absolut deloc.Eu nu-mi pot bate joc de acei oameni care si-au dedicat zeci de ani(in unele cazuri toata viata lor) stiintei.
    Cat priveste “ori suntem buni de soldati in cazul in care suntem atacati de extraterestri. Pacat ca nu te uiti pe Discovery, National Geographic sau pe Viasat, au fost emisiuni in care vor sa ne pregateasca pentru asemenea situatii inevitabile”…chiar am vazut cateva din aceste “documentare”…n-am ras in viata mea atat de mult.Eu zic asa:daca ajung “ei” la noi…e game over pt noi.Stai linistit…noi ne facem singuri de petrecanie…nu trebuie nici explozie de raze gama…nici asteroizi sau comete…stim exact ce avem de facut si se pare ca nu deviem mai deloc de la “plan”.

  35. Ma doare pe mine in cot de Margau, cred ca luna viitoare plec in concediu acolo, cateva saptamani…. da da.
    Ar putea sa isi promoveze si brusturii din spatele casei, daca ar face ceva inteligent pentru Romania. La a debita fraze necontrolate suntem cu totii foarte buni, dar cand este vorba sa ne lovim de nevoile oamenilor, mergem si luam peretii caselor la palme, sarim parleazu, in costum si pantofi de mii de euro sau ii facem pui de comunisti pe cei care au curajul, garantat prin constitutie, sa se exprime.

  36. ” Dupa noi potopul!” …e singura strategie a astora…Lasati-ne sa furam acum cat mai putem…Mai avem de privatizat doua-trei regii, de facturat cateva dezapeziri si asfaltari, de parcuit si patinorit cateva coclauri…iar voi viermilor puneti botul la suta de lei pe care doar v-o promitem.FRUNZAVERDE mananci cacat cu furculita si cutitul…ca un adevarat gentlemen..

  37. Nu prea il mai urmaresc pe Base,efectiv ma plictiseste,am vazut cateva imagini,mi s-a parut baut.Cat despre marirea pensiilor si salariilor,face parte din ciclul:va rugam sa nu ne mai votati!Ca dupa marirea de 5%,va vom taia inca 50% dupa aceea.Ca o dam iar in criza.De cand a venit Boc la guvernare ,suntem intr-o eterna criza.Mai iese Base cate oleaca ,zareste pe-undeva sfarsitul crizei ca a doua zi sa spuna ca inca suntem crizati.Deci criza placuta in continuare!Cat despre reclama aia,mi s-a parut ceva de genul:stati cat mai departe de Romania,avem niste batute in cap pe aici care sunt pe post de vrajitoare si care se zbuciuma dintr-un loc in altul fara rost!Nu luati copiii cu dumneavoastra!

  38. Ii sustin pe Oprescu si Antonescu pana in panzele albe. Ponta e cam in deriva. Numai sa scapam de Basescu.

  39. @Barosanul
    imi amintesc ca in decembrie 1989, in statia de metrou Piata Unirii 1, cineva afisase un alt blestem care incepea cam asa ” duh spurcat cersind mormantul, nu te-ar inghiti pamantul, parjolite-ai de sete si, de dor de baionete…. mai sa fie cei ce vremelnic conduc aceasta tara sa nu invete nimic din greselile trecutului? sa nu stie ca valurile istoriei se repeta? atunci implacabil vor avea de platit aceeasi greseala…..

  40. Eu zic ca e un gest frumos, odata fata de aia carora le-au taiat salariile acum doi ani, si doi, pentru USL, sa vada si ei cum sta treaba cu greaua mostenire. Un 5% acolo e finut, eu bagam cel putin 25% ca doar nu e ca si cum o sa dea de la ei.

    Este evident ca PDL-ul o sa piarda alegerile, acum doar incearca sa limiteze pagubele pe principiul ca 15 procente sunt mai bune decat 10 procente. La fel de evident este faptul ca USL nu va putea si nu va face nimic din tot ce promite acum, o sa aiba mainele legate la spate de FMI.
    Cresteri de salarii sau pensii nu se pot face decat prin inflatie, chestie care va eroda in mod egal din puterea de cumparare a tuturor. Iar TVA-ul nu poate fi scazut decat marind alte impozite, cel mai probabil un 25% pentru aia care castiga peste 25-30 de milioane.

    Macar cu un lucru suntem de acord, e timpul ca PDL-ul sa mai stea pe bara vreo cativa ani.

  41. Scrisul pe bloguri ma tampeste incet dar sigur, am ajuns sa nu mai stiu sa scriu corect.

  42. Cu vrajeala asta ii tine Base si pdl-ul pe udmr legati de ei. Udmr-ul a urlat de multe ori ca vor iesi de la guvernare ca nu vor mai prinde voturi sa intre in parlament legati de pdl dar pdl-ul i-a aburit:-stati ca aproape de alegeri le marim fraierilor cu putin pensiile si salariile si ne vor vota si pe noi si pe voi. Se pare ca udmr-ul a pus botul,esecul la vot cu tot cu mariri de pensii si salarii si-l vor lua la pachet cu pdl-ul. Ce prosti!

  43. Chestiunea nu se pune cat si cum o s areuseasca USl-ul sa “dea”,cred ca e evident pentru toata lumea ca in lumea chiar e o criza de cash, ca toti umbla disperati sa cucereasca ce ramane de cucerit dupa ce alianta Mercedes_reno va cucerii tot ce s epoate cuceri.
    Ideea e sa se respecte legea,sa revenim la o farama de demnitate ce astia ne-au scos-o pe ochi,pe urechi ,pe nas,pe unde au putut ei mai bine si ne-au lasat “nedemni’ in fata curului lui udrea ,lesinati sa-i vedem tatele la turcescu in emisiune cum respirau inteligenta curvei care nu stie sa spuna multumesc si mai cere ceva extra asta doarasa sa nu te dea in gat la nevasta. Nimeni nu mai vrea sa vorbeste cu noi,poate doar Gelu Visan si Oltean Ioan care ne spun “gata,poporul s spus gata” Gata la ce ma vaganonzilor? La reforme? Nu ma,la FURAT si culmea culmilor,Oltean o spuen cu gura lui , poporul le-a spus gata ,nu mai furati. Cred,adica sunt sigur ca ne-a amortit fibra,ca preferam sa stam in zapada trei zile fara sa le crapam capul dor pentru ca noi suntem …romani……adica simplu fapt ca suntem nu mai presupune sa facem nimic, suntem spectatorii nostrii……….
    Eu atata imi doresc,pana sa iasa USL sau cine-o iesi,sa-i vad la puscarie pe toti (lucru desigur imposibil). Mi-e jena sa-mi privesc copii in ochi si sa le explic de ce nu-i pot duce la munte ,la mare…….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.