Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Guvernarea bunului simţ musteşte de neam-prostie. File de poveste politică…

Guvernarea bunului simţ musteşte de neam-prostie. File de poveste politică…

Motto: “Am venit aici tocmai ca să nu mai vorbească dl Vulpescu” (Victor Ponta)

– Când era Botiş în scandal cu nevastă-sa primitoare de bani de la el, useliştii urlau ca muşcaţi de şarpe să-şi dea demisia. Azi aşteaptă, în cazul similar al lui Cepoi, un verdict definitiv. Scârbă mi-e de ei, nişte ipocriţi jenanţi şi ridicoli…

– Chiar nu vede nimeni că USL a pus să PRIVATIZEZE Oltchim un LICHIDATOR care nu are legătură cu sportul ăsta? Şi că marele “salvator” al Hidroelectrica este tot practician în INSOLVENŢĂ? Din programul de guvernare parcă lipsea cuvântul faliment.

UPDATE: Ponta ne anunţă, în direct de la Ministerul Economiei, că PD-L a lăsat în urmă un  dezastru. Merci, asta ştiam şi noi, cei care ne pricepem de minune să nu ne pricepem la guvernare. Dar, absolut bizar, nu ne-am închipuit că am votat nişte cronicari ai dezastrului, ci nişte oameni pricepuţi…

LATE UPDATE: Ce-mi plac useliştii postatori. Urlau ca apucaţii când o comiteau pedeliştii, mustesc de indulgenţă când sunt ai lor în deranj

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Guvernarea bunului simţ musteşte de neam-prostie. File de poveste politică…

  1. Bun , Victore (de fapt … “rau”!!!) , inca unul dintr-un sir (se pare) nesfarsit de prostii , nesimtiri , ipocrizii , etc. ale actualei guvernari … !
    Dar intrebarea care ramane E ACEEASI: cat este de reala imbecilitatea si nesimtirea oamenilor Guvernarii Ponta si cat este blat cu Basescu & gashka , pt. a “demonstra” ca nici USL-ul nu-i mai breaz ? (desi ambele situatii sunt cam la fel de grave!) 🙄

    PS: asta incepe sa-mi puta a voturi pt. USL de 48-52% in decembrie si a prim-ministru pus “de cine vor muschii lui Basescu” ; si abia atunci o sa vedem ce-nseamna sa “ne ia dracu” , iar ideea de “razboi civil” va avea mari sanse sa nu mai fie doar o iluzie (imaginati-va numai nivelul de disperare si furie a populatiei decimata financiar si sanitar , in miez de iarna , cu politicieni cotonogindu-se pt. Putere).

  2. Bine-ai venit in Romania! Pana la urma, poate nu toti cei care injura USL-ul, cu naduf, sunt basisti ordinari.
    Or mai fi si de-aia satui de toti jegosii astia, paraziti ordinari, care se succed la putere de la revolutie-incoa’.

  3. Adica tu vrei sa spui ca o distinsa doamna, profesoara de limba si literatura romana si director (adjunct?!…) de liceu cu program sportiv nu este indeajuns de competenta pentru a manageria pe bani multi un proiect european de reforma a sistemului sanitar?!… Io unul nu poci sa crez asta! Parol.

    PS Personajul se numeste Fanitza Cepoi.

  4. poate exista inca multi naivi in tara care sa creada ca USL vor fi cu 180 grade diferit de PD-L. si totusi sa-i luam pe rand: intai out din viata politica cu PD-L si apoi uslistii.macar astora le dam din vreme de stire!

  5. In continuare se anunta un mare dezastru cu USL la guvernare. 🙂
    Daca acum inainte de alegeri fac cacaturi, atunci nu vreau sa imi imaginez ce va fi dupa.
    Si romanii suporta, ca doar mor de foame si le e rau…

  6. A inca ceva: dvs. domnu’ Ciutacu sunteti printre putinii oameni din A3 care nu sufera de senilitate prematura.
    PD-L NU MAI E LA GUVERNARE!!!

  7. Din pacate, indiferent de cat de bine intentionat ar fi Ponta in cazul de fata, el este obligat sa respecte prevederile legale. Prevederi care sunt, ca si in cazul achizitiilor publice, mult mai favorabile ofertantilor decat autoritatilor contractante. Primele au aproape toate drepturile, in timp ce ultimele mai niciunul. Este o realitate pe care o simte pe propria-i piele oricine lucreaza in “sistem”. Legiuitorul stie la fel de bine, numai ca nu prea are ce face. Este legat la maini si picioare de toate dracoveniile de tratate internationale la care am aderat. Asa ca, in cazul acesta ca in multe altele, jucam dupa reguli care sunt bune in alte tari, unde cultura de business este una serioasa, dar nu aici, pe meleagurile mioritice, unde fiecare incearca sa-si traga spuza pe turta lui fara sa-i pese prea mult de ceilalti.

    Cu DD eu am si o problema mult mai prozaica: de ce nu-si aranjeaza dantura? Ca este dezgustator?

  8. Ma consider un telespectator fidel in cel mai adevarat sens si va marturisesc ca imi pare tare rau pentru tot colectivul Antenei 3 care risca sa fie chiar inchis de CNA SI NU STIU DACA CINEVA DINTRE CEI PE CARE ATI LUPTAT SI LUPATI IN CONTINUARE (USL) MERITA.
    Am avut sperante si incredere in ei ,dar din vara acestui an, dupa alegeri, pe zi ce trece dezamageste.
    Cu regeret, Virginia

  9. Sa recapitulam:
    PDL si base sunt rai si facura buba mare la popor si economie.
    USL a facut si ea buba mare si rea in trecut, se pare ca nici acum nu se da in laturi sa faca buba mare.
    Umbla vorba ca USL ori nu stie, ori nu poate, ori pe blat cu PDL & base.
    Oricum, poporul inca nu a uitat ca inaintea lui Videanu si Udrea au fost Nastase, Mitrea si altii fara numar, unii trimisi pe fapte inchipuite la parnaie pentru scurt timp, altii retrasi in esalonul II-III pentru a nu jena ochiul si auzul fin al electoratului.
    PP-DD e smecher, gargaragiu, cu ale carui oneste interese dati-mi voie sa ma sterg undeva la spate si mai jos.
    UDMR stie una si buna: Ungaria Mare, ceea ce ca roman nu ma incanta deloc sa aud.
    UNPR – ce-i asta? astia ce ma-sa vor? aaa, fosti PSD-isti si PDL-isti? Buba mare si ei, asa ca mergem mai departe.
    PRM – mai exista sau au murit toate babele ultranationaliste care il votau pana prin 2000…?
    MNR, ARD si alte chestii de garsoniera – sunt 20-30 in total?

    Mai e vreo optiune politica?
    In cazul acesta, dragii mei, ce naiba vrem si de la cine? Nu stim, dar repetem ca bezmeticii ca vin ele alegerile din decembrie si ca sa vedem rezolvarea bubei atunci…Ce faceee????

  10. Dl Ciutacu, o sa va inchida astia de la CNA si de-a lu Base si o sa va inchida degeaba, e bine cu audienta, da serios
    CNA va vrea capul
    Base va vrea capul
    PDL va vrea capul
    toti basistii va vor capul ca poate mai iau si ei ceva din audienta voastra (ca sa zica ca “traiesc si ei din piata”).

    Bine macar ca aveti curajul sa spuneti ca nu va intereseaza ce face USL ca e pe procedura, nu e pe procedura, ei sunt la guvernare acuma, daca nu suporta caldura sa iasa din bucatarie.

    IN rest toate bune si frumoase dar eu pe 9 dec stau acasa daca astia o tin tot asa ca sincer observ ca ma tot duc degeaba la vot. Daca candideaza cineva de la PNL ,s-ar putea sa ma duc si asta din cauza ca inca mai am incredere in Dl Antonescu, dar pentru PSD prefer sa stau acasa si sa imi vad de treaba.

    Cu respect

  11. Respectul meu,Victor ,pt.sensul celor de la pct.1.Multi vad,dar putini au curajul sa-si recunoasca sperantele inselate!M-am numarat si eu printre ei pana de curand, cand am incetat sa mai privesc(spre USL) printre gene si las ratiunea si bunul simt si nu iluziile sa le judece faptele(sau lipsa lor).Dar eu sunt un cetatean obisnuit… Corectitudinea si lipsa ta de subiectivism sunt insa valoroase!Cel putin pt. mine!

  12. Priceputii …cei care au constiinta propriei lor valori si mai sunt buni de munca , sunt pribegiti demult dom’ Ciutacu ! Au mai ramas cateva giulumele pe-aici care au impresia ca economia este ceva care se conduce precum buticul din coltul strazii de acum 20 de ani .

  13. Ia sa vazi tu cum devenim basisti pana la alegeri.
    USL joaca slab, pierde imagine. Stii de ce ? Pentru ca astia nu au militari in trupa.

  14. @Victor: LOLZ, ai dat-o pe replici din romanele de capa si spada…
    Precum rabinul, iti raspund la intrebare cu o intrebare:
    crezi ca mai e cineva surprins ca nu s-a executat nimic by the book ?!
    Ok, cinic vorbind, Ponta a spus: “gata, privatizam Oltchimul”;
    DD aude si gindeste: “mama, ce de voturi imi iau de la fraieri cu
    preluarea asta (pe banii cuiva din exterior), iar poporul invinge !”;
    Ponta-l lasa sa vina si sa liciteze stiind ca ala se va arunca lacom
    (apropo, datoriile, salariile ?!) si face manevra precum un sarpe de
    cartier care conduce o babuta pina in mijlocul strazii printre masini,
    dupa care ii spune: “gata, mamaie, ai ajuns pe trotoarul de vis-a-vis”
    (sau mai pe romaneste ii da un ghiont pe scari).
    DD stie si el, ca doar n-o fi fraier si tipa din toti bojocii:
    “Aoleo, astia vor sa ma faca ! (bla bla)”.

    Concluzia: nimanui nu-i pasa de rentabilizare, de muncitori, de o gramada
    de biznis-uri conexe samd; avem niste unii (romanasi) care fac un circ pe
    marginea alegerilor astora de cacao si niste straini care vor sa-si ingroape
    concurenta din coltul asta de Europa, inchizind cotetul.

  15. 1. Intrebarea este, cine este in spatele lui Diaconescu in direct? Nici uselistii nu stiu.
    2. Antena 3 nu va fi inchisa, pentru ca nu vrea Prezidentul, pentru ca se teme de o revolta a maselor, ca aceea din decembrie 89.
    3. Cat despre Cristoiu, am scris despre el acum 2 ani, pe blogul meu.Eu il cunosc de pe vremea cand era in “exil” la Muzeul de Istorie din Focsani. Singurele persoane, in afara mea, care l-au dibuit pe “maestru” ( asa cum il numea cu respect domnul Gadea) au fost tatal meu si Tribunul, care il numea, in trecut, “Ardei Umplut”. I-ati facut un mare favor, punandu-l alaturi de Octavian Paler.Ma mir cum el, care se crede deopotriva istoric, filosof, comentator politic, jurnalist si scriitor, nu a spus pana acum, cum si Octavian Paler “facea anticamera” la usa lui. ( un jurnalist si un scriitor de mare tinuta ca el nu stie ca expresia ” a face anticamera” nu este admisa in limba romana?)Si acum va soun de ce si-a schimbat opinia domnul Cristoiu. Pentru ca a fost santajat. A preferat sa-l redescopere pe Prezident, decat sa isi strice imaginea de om cinstit si sarac. Cristoiu, sub nasul dumneavoastra, cerea bani persoanelor care veneau la el in emisiune, cat si acelora despre care scria sau vorbea faorabil, sau cand denigra pe cineva, la cerere. Aceste fapte le cunostea Prezidentul. Imi pare rau pentru dezamagirea unor membrii din echipa Antenei 3. Cristoiu nu merita sa-i dati atentie. El l-a urat pe A.Paunescu, pentru ca nu va putea fi niciodata un jurnalist la fel de bun ca el, il invidiaza pe premierul Nastase, pentru ca nu va avea niciodata cultura lui, nu-l intelege pe domnul Gadea cum poate sa fie atat de sincer si corect. A fost, este si va ramane un frustrat si va intra in dictionarul limbii romane ca substantiv comun sau ca adjectiv, care va defini un caracter ca al sau.
    Earnest

  16. Daca Ponta ar reactiona la batul de chibrit ca o tata isterica, ar insemna sa incaseze in plin toate dezinformarile pedeliste. Daca cepoi a fost vinovat la instalare (e adus de pdl!) si ani nu a avertizat, poate sa mai stea cateva zile sa lamureasca situatia, nu moare nimeni. Poate doar ani, care in general doarme pe ea si se trezeste in momente cheie cu cate un vinovat pe tava.

  17. @ Alexandru(+altii care pot gandi la fel)-> Va inteleg dezgustul si va impertasesc ideile in totalitate DAR va rog mult mult de tot de fiecare data cand sunt alegeri, MERGETI LA VOT !
    Mergeti la vot pentru toti cei care au murit sa ne fie noua mai bine. Respectati sacrificiul si respectati mortii !
    E adevarat, nu prea mai avem pe cine sa alegem si ne simtim din ce in ce mai scarbiti DAR TREBUIE MERS LA VOT CHIAR DACA IL ANULAM.
    Nu uitati,putem sa il anulam pt a ne exprima dezacordul total insa nu trebuie sa lasam nici o parte sau alta sa se foloseasca de acel buletin de vot care de fapt ni se cuvine noua.
    Hai sa mergem mereu la vot, sa il anulam daca nu ne convine nimic insa sa respectam un sacrificiu care a fost facut INCLUSIV PENTRU ASTA. Ce ziceti?

  18. Sincer si de ce credetzi voi ca ar fi altfel?

    De ce credetzi voi ca ceilaltzi vor fi niste Mesia ,niste Mesia mai Mesia decat suntzi voi, voi insiva?

    De ce credetzi voi ca altzii, aia, strategicii vor fi mai buni decat cei ce au fost inainte ?

    Vor inchide mai putzine rafinarii decat a facut-o OMV.

    Vor inchide mai putzine furnale decat a facut-o Mital.

    Vor inchide mai putzine fabrici decat au facut lichidatorii de pana acum.

    Si lista, lista falimetului planificat poate continua pana la cer.

    De ce cretzi voi ca guvernantzii chiar se pricep?

    Unde si la ce a demonstrat ca se pricep cei ce s-au perindat prin ministrere in ultimii 10 ani?

    Ce organizatzii au crescut acesita inainte de a fi unsi la carma Romaniei ? Unde si la ce si-au demonstrat ei priceperea pana acum ?

    Cat despre “nu ne-am închipuit că am votat nişte cronicari ai dezastrului, ci nişte oameni pricepuţi” am o intrebare ?

    Cand si unde l-atzi votat pe Ponta la guvernare ?
    Dar pe Chitzoiu ?
    Ori pe Cepoi ?

    Si atunci de ce aveti pretentzii la ei ?

    Pana una alta tot ce “ATZI VOTAT LA GUVERNARE” au fost niste primari.

    A si sa nu uit atz-i votat si anti-Basescu.

    Da asta nu s-a dez-ales. El a ramas agatzat de scaunul sau de tartor la servicii si sef peste procurori pentru ca are pile la super-parlamantul ne-ales al Romanie numit si CCR .

    Mai pe scurt :

    uitatzi-ve la Ponta
    uitatzi-va la Antonescu
    uitatzi-va la Basescu
    uitatzi-va la Videanu
    uitatzi-va la Udrea, MRU ori oricare din floarea cea vestita a PDL-ului ori a USL-ului

    Si spunetzi-mi care dintre ei ar fi in stare sa faca, ori sa faca sa se faca de catre altii, un nou Sidex, un nou Oltchim, un nou Petromidia ori o noua Dacia ?

    Si daca totzi totzi TOTZI dintre cei actuali inclusiv Liviu Voinea ori Florin Georgescu pot doar sa LICHIDEZE mai de capul lor ori mai pe felie cu FMI industria actuala car einca mai sufla si nimeni nu poate sa CONSTRUIASCA industria de maine de ce va mai minunatzi ca viitorul suna rau, din ce in ce mai rau ?

    Caaaaa cine sa il faca sa sune bine?

    Eu ? Ei ? Voi ?

  19. Nu am sustinut USL-ul pentru ca ar fi fost competenti, ci pentru ca pareau ca incearca sa-l dea jos pe Basescu ! Acum ca au dat chix cu Basescu, nu vad ce motiv as mai avea sa-i sustin la vot.

  20. Dupa mine-s doua gasti ce mimeaza ca se lupta
    pentru “binele tarisoarei” si ale onor poporului
    (aici merg lacrimile de crocodil ale lui Catavencu):
    usl-ul si satelitii lor si portocaliii + satelitii acestora.
    Apropo, “pe vremuri”, Victor ai avut inspiratia sa dai cu
    intrebarea (iar Purcelix ridea pe infundate cu sosonul)
    “ce-ati face daca-ti fi in locul liderului opozitiei ?”
    si baiatu’ a strecurat sintagma ce juma de an mai tirziu
    va fi folosita si trecuta din gura-n gura atunci cind cei
    doi sint in pana de idei sau initiative (din vari motive):
    “supus la presiuni”.
    http://www.ciutacu.ro/articol/esti-liderul-opozitiei-ce-faci-concret/#comment-248855
    La noi, politica inseamna 99% vorbe si 1% fapte, iar asta
    nu ne fericeste deloc si cred ca au apus timpurile vorbelor.
    Asta nu inseamna ca atunci cind vad cite un portocaliu care
    a bagat mina pina la cot si a atins fundul sacului banului
    public si care apare pe tv, dind lectii de morala, il pot
    credita cu bune intentii. La brutarie cu voi, sobolanilor !

    PS: pina oi inchide ochii, voi spune doar atit cind voi
    auzi de Victor Ponta: “Unsprezece !”; el e de vina pentru
    ca asta e acum tot la via lac 3; puteau sa faca gilci
    barosu, vivi si merkela; puteau sa tipe din gura de sarpe
    aia 6… Daca exista un “barbat de stat” sau o putere fara
    putori care sa zica europenilor “sugeti acadeaua”, se
    termina povestea, iar acum nu mai era cazul ca d-l expert
    sa-l dea in judecata pe baros (ce caterinca, dar buna idee !)…
    http://www.ciutacu.ro/articol/norica-is-back-in-biz-sa-vorbeasca/#comment-313439

  21. Cica USL are intentie de vot 60%. Eh, fara votul meu (pt ca nu mai votez niciodata pe nimeni), au ajuns la 59,99%. Sper sa o tina tot asa!

  22. “Materialism vulgar, trebuie sa-ti cresti necontenit nivelul !”
    (“Secretul lui Bachus”).
    Proletar pragmatic ce esti (tare poezia de la Mircea din emisiune).

  23. Domnului Tataie,
    Daca tot va numiti asa,inseamna ca stiti ce rol mare avea Sfatul Batranilor, asa ca eu as indrazni sa va spun sa-i sustineti la vot pe uselisti ca sa nu vina din nou alde Udrea, MRU sau sa vina in premiera Diaconescu in direct, pentru ca nu mai vreau ca din salariul meu de bugetar sa mi se ia din nou un sfert,pentru a sustine proiectele marete ale madamei, protocolul securistului vanzator de tara sau aberatiile lui Diaconescu in direct, pentru ca am dus-o mai bine pe vreme pesedistilor si penelistilor, chiar daca multi nu vor sa recunoasca acest lucru.Cred ca pana la urma va pica Prezidentul si sleahta lui de procurori si vreau sa vad cat mai repede mutrele lui Pora, Moraru, Cristoiu, Manolescu si a etnicului de la B1, cand vor afla ca nu mai au obiectul muncii, ca nu-i mai sponsorizeaza nimeni pentru a ridica osanale.
    Poate doresc prea mult,dar eu sunt optimist. Nu i-am votat niciodata pe pedelisti si am avut dreptate.
    Am fost extrem de emotionat si multumit de emisiunea din seara aceasta a domnului Gadea. Pora, Cristoiu, Moraru si etnicul de la B1 sunt in stare sa faca un astfel de gest? Nu, pentru ca sunt prea marunti, cat despre gestul domnilor Ciutacu si Badea nici vorba, chiar daca pozelor celor 4 ar fi castigat la concursul imaginilor de groaza.
    Earnest

  24. Mi se pare ca Antonescu si PNL-ul au cam iesit din prim-plan… nu m-as mira ca USL-ul sa nu mai prinda majoritatea la parlamentare ( daca o tin tot asa eu unul nu ii mai votez), iar daca se va intampla asta sigur se va rupe… si o “intelegere” PSD-PDL s-a mai vazut la fel ca si una PNL-PD… nu m-ar mai mira nimic; poate exagerez… dar nu prea….

  25. Felicitari pentru faptul ca incerci sa ramai obiectiv! De la inceput, in prostia mea, am intrebat ce cauta Fl. Georgescu, Cepoi si nenorocitul de Rus in guvern?! Si ca sa te tachinez: Ce parere ai totusi despre monarhie?

  26. ciutacu dixit: Ce-mi plac useliştii postatori. Urlau ca apucaţii când o comiteau pedeliştii, mustesc de indulgenţă când sunt ai lor în deranj.

    dar este absolut normal sa fie asa. e natura umana. putini sunt intr-atat de obiectivi incat sa poata privi cu ochi critici actiunile grupurilor in care cred sau cele ale personalor drage lor. dovada vie sunt parintii care pun rezultatele scolare mediocre ale odraslelor pe seama profesorilor, in loc sa vada ca buba este, de cele mai multe ori, la ei in ograda. iar exemplele pot continua la nesfarsit.

    tot asa, usl-ist sau pdl-isit, niciun om nu va admite ca gasca pe care o sustine face si greseli sau, mai rau, ca este incompetenta.

  27. E pe mana cu Basescu nenea Ponta,sau in curs de…gasire a unor cai de conlucrare.
    Cat priveste balbele…ceva interes,cateva picaturi de interes si muuuullltaaaa dorinta de stat la vesnicul ciolan.
    Toti o apa s-un pamant.
    Scarba.

  28. Nici mie nu-mi place, ba chiar îmi pute, atitudinea moale, fără nerv a lui Ponta, dar nu pot să nu observ că serviciile servesc doar interesele lui Băsescu, chiar împotriva interesului național.
    Expresia acestei atitudini antinaționale a capilor serviciilor este schimbarea totală a comenzii în teritoriu a șefilor SRI făcută cu siguranță de maiorul făcut la foc automat general după mascarada “răpirii din Irak” ( care probabil îi trezea nostalgii marinărești celui care a adus în țară mii de tone de carpete cu altă răpire celebră, cea din serai), dar sub acoperirea unui alt vlăstar al Clujului, cel care este alături de Arad și Oradea bazinul de ” cadre” al PD-L, acest fost pesedist, Maior, care miroase ca și Rus și Dâncu.
    Deci până nu șe va modifica temeinic Constituția pentru a pune capăt dictaturii unei adunături de slugi șantajabile cum este CCR, a restructurării ÎCCJ, a CSM și a decapitării serviciilor de colzi, pahonți, predoi, opriși și prin MAE de ofițeri sub acoperire care au carnet de partid portocaliu , nu ne facem bine.

  29. Cu mare regret constat ca baietasii astia de la USL,sint incredibil de IDIOTI !!!
    Daca o sa-i ingroape ceva,atunci ala nu va fi Basescu,ci IDIOTENIA LOR ! Au un talent de a se face de rahat,ceva de speriat !!!

  30. Intrezaresc o urma de obiectivitate la Ciutacu: “LATE UPDATE: Ce-mi plac useliştii postatori. Urlau ca apucaţii când o comiteau pedeliştii, mustesc de indulgenţă când sunt ai lor în deranj”.
    Bravo domnu!!!

  31. Luciane- este simplu tata, te alegem pe tine !
    Adica sa nu ne aducem aminte ca pe vremea lui Nastase si Tariceanu am dus-o mult mai bine decit acum ? Da,ma refer la astia de mijloc, fiindca bogatii sint transpartinici.

  32. Ce -mi plac mie “obiectivii”.Daca nu sinteti in stare sa duceti o lupta pina la capat ,mai bine nu va apucati.Usl e rea ,foarte bine,atunci de ce i-ati sustinut ,ati gresit ,ati avut interes,aveti alta solutie?batalia finala e pe 9 decembrie ,daca ati depus armele spuneti-ne cel putin sa nu ne facem iluzii.Ce viteji sint unii:s-ar fi certat definitiv cu toata Europa cu SUA,ar fi arestat pe toti si ar fi tiparit bani sa dea la toti.Sinteti penibili sa cereti lui Ponta sau Antonescu sa recucereasca in 4 luni sistemul corupt construit de basescu in 8 ani.Au promis in aceste luni unele indreptari si crearea de normalitate -cred ca se vor tine de cuvint.

  33. Ca de obicei,ai mare dreptate! Daca sunt simpatizant al unui partid din USL,asta nu inseamana ca pot sa accept derapajele lor,doar pentru ca sunt ale lor si nu ale basistilor.Inseamna ca toate alea cu revolutia bunului simt,cu nu sunt toti la fel(politicienii),inseamna ca sunt doar gargara.Ar mai putea fi o singura diferenta….sper.Sunt constienta ca este posibil sa faci greseli,toti facem greseli,dar conteaza foarte mult ca atunci cand ti se atrage atentia ca ai luat-o pe aratura,sa ai bunul simt sa recunosti si sa corectezi greseala.Daca vor face ca pdl-istii sa ne copleseasca cu aroganta si indiferenta,atunci SUNT la fel.Cred ca e toata lumea de acord ca nu esti si n-ai fost niciodata un propagandist al antibasistilor,ca-i iei in tarbaca deopotriva si pe unii si pe altii daca este cazul.La posturile de propaganda basista n-ai sa vezi asemenea atitudine critica, indiferent de ce-ar face.De aceea ma uit la voi…Macar intr-o situatie,unii sustineti o idee,altii alta,dezbateti,dar se vede ca nu primiti “ordine pe unitate”.Aici, inca se face jurnalism!

  34. mda, romanii nu se invata minte nici in al 15-lea ceas, nu ca ma asteptam sa am vreo surpriza in sensul asta; eu am fost deja injurat, de mai multe ori, chiar, de fanaticii uselisti, pentru ca am indraznit sa zic nasoale de Ponta – ce nu inteleg prostii este ca asa a ajuns si basescu monstrul care este azi: pentru ca a fost adulat de unii, indiferent de mizeriile pe care le-a facut…dar prostii, tot prosti – nu au cum sa invete din propriile greseli…nu au cum sa priceapa ca nu asa functioneaza o democratie, cu un tatic (sau, in cazul de fata 2-3 tatici) care sa fie Mesia, liderul luminos, mintea prodigioasa ce trebuie slavita pina in pinzele albe…concetatenii nostri refuza sa inteleaga ca nu exista fete mari in politica…

  35. Buna ziua d-le Ciutacu,

    As vrea ca toti tomanii sa aiba echilibrul Dvs. in a analiza dramatica viata politica a statului nostru.

    Multumesc foarte,foarte mult Dvs. si d-lui Mircea Badea;astazi am primit cadoul:cartea postala “TROFEUL CARITATII”.

    Felicitari pentru tot ceea ce ati facut pentru Florica Lavric.
    Ma rog la Dumnezeu ca bucuria pe care i-am facut-o toti ,impreuna cu Dvs.,sa o ajute sa invinga boala , sa fie sanatoasa,sa se bucure de viata.

    Am vazut aseara emisiunea Sinteza zilei,apreciez foarte mult aceste initiative si nu am putut doar sa ma uit;am trimis SMS. Stiu ce e suferinta si mai ales,neputinta sa o elimini daca nu ai cu ce.Medici foarte buni avem,dar spitalele sunt asa cum stim toti(care mai sunt…).

    Va doresc sanatate ,numai bine,cu tot respectul,
    IoanaP

  36. Aseara, vazut-am pe Antonescu la fata si auzit-am pe Victoras susurand cat de buni pretini sunt ei. Probabil ca asa si este… Numai ca USL e mai mult decat ei doi, ba (fumeile de pe forum or sa fie revoltate de spusa-mi pacatoasa) cred ca USL-ul e in primul rand un manunchi de interese coagulate, care au asteptat şi inca, cu sughituri, mai asteapta sa dea iama la borcanul cu miere. Zilele astea, cei mai multi doar se uita jilav la borcan, putini fiind cei care indraznesc sa-si inmoaie buricele degetelor, cu sfiala. Cu totii asteapta victoria de decembre, sa-si ia sub pulpana intreg borcanul şi sa-l rastoarne hulpavi pe gat…

    Numai ca incet-incet apele se tulbura şi scorul USL-ului scade. Daca baietii astia castiga cu sub 55% (din locurile in Parlament), iar PDL-ul ori PPDD-ul urca la 25%, PM-ul vine de la acel partid care atinge 25%. Ca nici PSD-ul, nici PNL (in scenariul dat nu mai prind) 25%, odata cu maritisul cu UNPR-ul – alea 30 de locuri ale UNPR sunt vreo 6-7% din total, care se scad de la PSD. Iar Base ar fi perfect legitimat constitutional sa numeasca un PM de la PARTIDUL cu cei mai multi parlamentari. Atuncea sa te tii fidelitate şi fidelizare in USL. Dupa cum ii stiu eu pe cei mai multi dintre catindatii ce vor fi pe liste la toamna şi dupa cum ii vad ca deja s-au bagat la credite şi datorii (valorile medii standard, ca şi in 2008: 50.000 urbanul; 80.000, ruralul – Euro, desigur) ei se baga şi candideaza ca sa fie alesi. Şi vor sa fie alesi ca sa guverneze. Cu cine? Nu conteaza! Asa ca daca se adevereste visul umed şi usor lugrubu al lui Base ca PDL-ul sa aiba macar 1 (un) parlamentar in plus fata de oricare din partidele din USL, tare mi-i teama ca, in Sahara asta financiara, PDL-ul va organiza un soi de “beauty contest” ca sa-şi aleaga aliatul cu care va domni. PSD-ul şi PNL-ul dandu-şi la gioale sa fie el alesul. Iarasi… (Remember 2008!)

    PS Sunt socat de ceea ce aud pe toate drumurile – la piata, in magazine, ba chiar şi asteptand la rand la banca(!) – spus in gura mare. Ceva de genul: Domnu’Dan a negociat cu o mare firma ruseasca / nemteasca sa il ajute sa cumpere (acum doar) Oltchimul; astia (strainii binevoitori) ii dau bani sa investeasca, sa faca profit pentru ei, ipozite pentru stat şi locuri de munca pentru sarmanii oameni. Numai ca, ai sa vezi tu, ticalosii astia ai lu’ Ponta nu vor sa il lase, ca planuiesc sa darame tot, sa vanda la fier vechi şi sa faca blocuri şi malluri. Asa ca, daca ii iese pasienta lui DD, n-ar fi chiar o asa mare surpriza ca PPDD-ul sa fie partidul nr.1, care sa dea PM. Io unul, daca am ajunge in halul asta, as rade şi cu fundul…

  37. Sunt si eu la fel de revoltat pt ca guvernul nu a organizat o actiune de salvare-privatizare a Oltchim. Ma exaspereaza idiotenia prin care este aruncat in procedura de privatizare Oltchimul cu un actionar minoritar care blocheaza tot si fara sursa de materie prima – Arpechimul. Nu sunt specialist dar cred ca daca aveam un guvern NORMAL la cap se luau masurile necesare (inclusiv prin modificarea legilor) pt a transforma datoriile in actiuni, a dilua procentul celor de la PCC si pt a prelua Arpechimul de la OMV (unde daca se dorea se putea negocia de pe o pozitie de forta – doar ca pt asta trebuia un guvern nu o adunatura de speriati). Doar dupa operatiunile astea doua se putea trece la vanzarea Oltchim catre un investitor strategic sau in strategie minimalista se putea impune un nou management cu tinte clare de performanta.

    Sigur multi trambiteaza ca Romania n-are resurse de investit la Oltchim – eu intreb: n-are resurse pentru ce? Ca pentru furt si pentru salvarea bancilor straine se pare ca sunt destule.

    Nu sunt insa asa de grabit sa cer demiterea lui Chitoiu – cel putin pana nu se clarifica situatia Hidroelectica. Subliniez ca personal nu suport personajul Chitoiu dar daca se dovedeste ca a oprit hotia de la Hidro as mai avea ceva rabdare cu el.

  38. @gigi: hai sictir, viteazule anonim!
    @George: intrezaresc un sincer si caldurios mai du-te-n pizda ma-tii

  39. Si eu am asteptat (asa cum au asteptat multi, presupun)sa inceapa uselistii sa-si faca treaba pe care au promis-o cand erau in opozitie dar nu s-a intamplat pana azi. Daca au facut ceva, au facut prost.
    Singura care a miscat ceva a fost doamna ministru Andronescu pentru ca a reusit sa inceapa aul scolar in debandada facuta de Funeriu.
    Nu stiu ce sa cred despre Ponta?! Cand era in opozitie, ragea ca un tigru in calduri,acum, miauna ca o pisica bolnava de o boala incurabila! Nu mai inteleg nimic.
    Ori l-am supraestimat din cauza asteptarilor pe care le-am avut, ori s-a speriat de inaltimea la care a ajuns….mi-e neclar.
    Ponta a facut greseli majore in numirea ministrilor la diverse ministere si nu vrea sa recunoasca asta. Crin Antonescu se comporta fix ca un presedinte fara de mandat (si cred ca nici nu va fi ales vreodata), Daniel Constantin se ocupa mai mult de placinta uriasa decat de treburile reale ale agriculturii. I-am nominalizat pe ei pentru ca sunt marii sefi ai USL. Restul uselistilor si aliatilor nici nu mai conteaza, oricum sunt inodori, incolori, insipizi. Nu-i inteleg pe niciunul, alianta lor functioneaza precum miscarea browniana! sau ca “defectul-stricat”

  40. poate exista inca multi naivi in tara care sa creada ca USL vor fi cu 180 grade diferit de PD-L. si totusi sa-i luam pe rand: intai out din viata politica cu PD-L si apoi uslistii.macar astora le dam din vreme de stire!

  41. Chiar dacă am spus că nu-mi place atitudinea moale a lui Ponta cred că se exagerează cu această monstruoasă privatizare a Oltchim, care dacă nu era “sponsorul” fals al echipei de handbal trecea neobservată ca atâtea drame anterioare.
    Cred că în programul USL pentru aceste luni de până la alegerile din decembrie nu era specificată o privatizare de succes a Oltchimului, ci reîntregirea salariilor și pensiilor, măsuri reparatorii pentru mame și peroanele cu dizabilități, ceea ce se face cu puținele resurse financiare dintr-un buget devalizat nu numai cu ” prostioare” de tip MRU, ci de hoții astronomice acoperite de servicii, DNA și acceptate de către marile ” democrații” cu seninătate, pentru că odată cu condamnarea lui Năstase s-a rezolvat marea corupție!!!
    Deci dacă vom pretinde să rupă gura târgului USL care are o atmosferă ostilă de din partea politrucilor PPE și a nemernicilor de la ambasada SUA, cred că merităm să fim conduși încă 10 ani de aceeași jegoși de securiști vopsiți în populari, dar cu un alt băsesc la vedere, micul șoricel patriotard, DD.
    Oricum acest specimen care este mână-n mână cu gașca lui băsescu are o mare audiență la adjunctul Procurorului General, idiotul cu acte Marius Iacob, care a cercetat toate “pistele” indicate de Magda Ciumac la postul OTV, cheltuind miliarde de lei cu o singură finalitate, avansarea individului bine de șantajat pentru incompetență, ca și celelalt imbecil, Morar.

  42. Bai golanas ,crezi ca detii adevarul si poti injura pe toata lumea ?Ce nu-ti place ,faptul ca au si altii pareri sau ti-ai deschis blog ca sa-ti mai risipesti din frustrari.

  43. Excelent articolul publicat acum cateva minute pe site-ul Jurnalului National, descrie cum nu se poate mai fidel starea actuala a Romaniei.

    Sincere felicitari!!

  44. am pierdut in gura presei de dimineata de pe antena 1 si voiam sa vad reluarea pe net…nu merge…desi in fiecare zi mergea playerul vostru.ce naiba sa fie???

  45. @Radu pe 25 September 2012 la 16:54
    potrivit logicii domniei voastre, inteleg ca va
    auto-includeti in categoria “giulumelelor”…

    @Victor Ciutacu pe 26 September 2012 la 13:27
    m-ai facut sa rid cu pofta !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.