Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > De ce îngrozesc dezvăluirile despre Ridzi

De ce îngrozesc dezvăluirile despre Ridzi

Motto: “Politicienii noştri sint ca porumbeii. Când sunt jos, îţi mănâncă din palmă, iar când ajung sus fac pe tine” (miky)

Camarila decidenţilor e terifiată nu de faptul că s-a devoalat o furăciune ieftină (din noianul de hoţomănii de o amploare strigătoare la cer mai ales pe criză) a unui ministru cu mentalitate de chelner de bacşişuri mici. Altceva-i înspăimântă.

– Cea mai mare spaimă e aceea că s-a deschis Cutia Pandorei. Monica Ridzi e doar un simplu pion obraznic, un valet disciplinat şi nu tare mintos al familiei prezidenţiale. Nu reprezintă o miză, e dispensabilă. Faptul că anchetele jurnalistice s-ar putea extinde la, spre exemplu, modul în care dă Elena Udrea de-a dura cu banii publici (extrem de asemănător şi de neghiob cu al colegei sale) dă fiori.

– Echipa lui Tolontan este pe cale să devoaleze un mecanism transpartinic de spoliere a bugetului. Dacă se va avansa, e posibil să se ajungă la uneltele prin care se fac furăciunile şi, într-un final, la adevăraţii beneficiari ai suveicilor financiare. Şi ar durea rău într-un an cu alegeri prezidenţiale. Exact d-aia a fost sacrificat asul din mânecă numit Necolaiciuc. Se ştia unde e şi trebuia adus acasă, conform planului, în preajma campaniei prezidenţiale. Era întruchiparea perfectă a luptei împotriva grupurilor de interese. Disperarea dată de virulenţa dezbaterilor publice i-a făcut pe păpuşari să tragă urgent în aer un cartuş suflat cu aur.

– Anexa publicată în facsimil arată cum se cumpără ştiri, prezenţe televizate şi amabilitate editorială. Ministresa impertinentă Ridzi nu e singurul politician care şi-a achiziţionat indulgenţă pe banii din buget, ci doar înduioşător de imprudentă şi de puţintică la minte. Gafa ei riscă să scoată la iveală, dacă ar avea cineva cu adevărat interes, schema de funcţionare a cooperativei politic-media. Şi, dincolo de golănia instituţională, s-ar putea săpa prin arhiva de contracte de consultanţă dintre partide, ministere (companii subordonate sau aflate-n sfera de influenţă etc.) şi ziarişti persoane fizice (autorizate au ba), microîntreprinderi sau SRL-uri.

UPDATE: Aş vrea să aflu părerea despre acest scandal şi, mai ales, despre marginalizarea agenţiilor de publicitate profesioniste în detrimentul unor firme de apartament a lui Felix Tătaru, preşedintele IAA. Îl rog politicos, pe această cale, să facă abstracţie de faptul că a derulat campaniile lui Traian Băsescu şi de consultanţa acordată Ministerului Turismului. Întrebările mele către breasla publicitarilor consacraţi sunt următoarele

– Agenţiile membre IAA nu au depus la MTS proiecte la început de mandat?
– Dacă nu, înseamnă nu sunt proactive (desi e criză), ci numai reactive?
– Nu cumva aveţi o problemă cu oamenii angajaţi pe posturi de new business?
– Nu aţi luat în considerare şi segmentul instituţiilor de stat?
– Există-n piaţa de profil o problemă de atitudine a angajaţilor?

P.S. CTP nu încetează să se afunde glorios în ridicolul propriei inadecvări

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “De ce îngrozesc dezvăluirile despre Ridzi

  1. Domnule Ciutacu , faptul ca se fura bani publici pentru interesele unora nu cred ca e o noutate.E un fel de secret al lui Polichinelle,vorba unui intelectual, ministrul Berceanu.Doamna Ritzi-Pitzi face ca in tinerete ,exercitii la bara ,fura azi un ou pentru un bou(citat din Paleologu).

  2. Mai e ceva remarcabil in legatura cu acest caz, si anume modul in care televiziunile “au pus botul” si au acceptat mita pentru publicitate mascata! Obiceiul de altfel e vechi, cel putin de pe vremea lui Agaton – cand vedem o gramada de “stiri” de la munte, cu tot felul de “fatuci” extaziate de “superschi-ul din Carpati” ( asta in conditiile in care stratul de zapada n-avea nici 5 cm, dar era filmat “inteligent”, la baza partiei si dintr-un unghi favorabil). Previzibil, n-am vazut azi nimic la TV in sensul asta.

  3. Inca nu va dati seama cine ne conduce?O adunatura de infractori care folosesc banul public in interes personal cu nesimtire si tupeu.Vezi campania mascata pe banii statului pentru fiica presedintelui, vezi vizitele pe Sulaina chanel a ducacei turismului Elena Udrea, vezi tupeul infractorului Videanu care face afaceri energetice umfland conturile personale ale sefului si colaboratorilor lui apropiati,vezi afacerile de clan ale presedintelui tot pe banii contribuabilului.
    La toate aceste acuze, potentatii statului ne insulta , precum “aviara gripa ” in persoana sau mai mult cu aceiasi nesimtire ne ignora total.
    Nici cainii nu musca mana celui ce -i da de mancare.
    Pai cum putem sa-i numim aceste vietati? Animale? Nici decum. Sunt politicieni romani si ATAT.

  4. Dle CIUTACU , cum sa fac eu ( v-as fi recunoscatoare pentru un ajutor cat de mic ) sa il informez pe Dl Prim Ministru BOC EMIL numai 2 lucruri :

    1. LA SPITALUL FUNDENI – SECTIA DE DIALIZA , UNDE DIN PACATE FACE DIALIZA SI SORA MEA , ESTE O RUINA … NU SUNT MEDICAMENTE STRICT NECESARE PTR MENTINEREA IN VIATA A PACINETILOR.
    MULTI AU HEMOGRAMA 7 – 8 SI NU AU ERITROPITINA SA FIE SUSTINUTI.

    2. SECTIA RESPECTIVA ARATA CA UN ADEVARAT BUNKER DE EXTERIMARE… UN PEISAJ LUGUBRU…

    Poate daca si dumealui ar avea asemenea caz in familie , ca mine si multi ,multi altii ca mine , s-ar gandi de doua ori cand ar lasa-o pe Dna RIDZI .. sa faca acest dezmat pe banii publici. Cred ca i-ar sta foarte bine la locul ei in Lupeni sau petrosani de unde este.
    IN PLINA CRIZA IN ALTE TARI SE REDUC SALARIILE PRESEDINTILOR, MINISTRILOR SI PARLEMENTARILOR.. LA NOI Dna RIDZI crede ca dispune de banii publici ca de pusculita ei …
    SA-I DEA INAPOI …. sa-i doneze la sectia de dializa (daca nu la adulti ) la aia de COPIII.

    acolo sunt copii de 6 luni – care fac dializa… dar sigur TOTI de acolo Nu fac cat UDREA, RIDZI SI EBA.. numai ptr ele sunt bani.

    POATE TREBUIE SA SESISAM DIRECT CRUCEA ROSIE INTERNATIONALA SI CONSILIUL EUROPEI .. sa nu mai dea bani …nu pentru doamnele ministu.

  5. Nu m-ar mira ca si Elena Udrea sa-i achite “consultanta” Nicoletei Savin din fondurile Ministerului Turismului.

  6. Subscriu,mai mult si eu am simtit acest plan fara sa am acces la anumite informatii,am postat azi la ora consemnata pe Roxania :

    vineri 19 iunie 2009 la 11:42:06 am

    Acum noi trebuie sa credem ca in guvernarea asta doar Ritzi fura…si numai 600 mii ? Cam asta ni se serveste. Faceti tamtam pe subiectul MTS ca sa nu vedem cat de insutit se fura la ministerele cu bani grei [Citeste] dar care o fac in liniste si nu atat de ostentativ pe fatza de pana si Tolontan s-a prins dar numai la o saptamana DUPA ALEGERI…ca atunci “i-au parvenit documentele”.Nu sta PDL in maruntisul lui Iacob Ritzi,ea e o unealta bine aleasa pentru distragerea atentiei de la marile tunuri date de combinata FSN adica PDL si PSD…Si ca sa inchidem subiectul in mod sigur Vrajitoarea Activista nu va pati nimic pentru ca poarta echipament de protectie marca Basescu cel care o protejeaza doar de actiunile penale nu si de sanctiunile electoratului.Desi la ce electorat avem… 🙁

  7. Doamna Ridzi a cheltuit 75.000 de euro pentru a monta o scena la Costinesti pentru ziua de 2 mai? Atunci mie o sa-mi dea sigur o nimica toata de 300 de euro pentru a-i duce la Sinaia pe elevii din Cercul de istorie ,,Nemuritorii” din Colegiul Tehnic Media.

  8. D-na Ridzi aceasta “madam sans gene”(cu acent), a invatat la lectia de dirigentie a PD-L cum sa ai tupeu ca sa castigi. Credeti-ma, l-am ascultat cateva minute pe diriginte la B1 -TV si m-am ingrozit.Chiar ma crede tampita! Vorbeste de imixtiunea Parlamentului in treburile justitiei (?!) saracu’, nu intelege ce inseamna neretroactivitatea legii. Dar cine vorbeste? Cel care sfideaza hotararile ICCJ, cel care tipa in plenul CSM, rade de CSM in fata noilor magistrati, da hotarari judecatoresti in direct si sfat procurorilor.Trebuie sa ai mult, mult tupeu…

  9. Madama ministra asta, de la tineret si bune maniere, n-o sa-si dea demisia, nu e genul si nici piticul penibil n-o s-o demita, prietenii stiu de ce! Personal, am ramas mut de uimire cand tovarasa asta, de partid si de stat, a fost la dl gadea in emisiune si s-a manifestat fix ca o veritabilaa activista de partid unic de prin anii ’50-’60, aroganta, cu multe vorbe la ea, toate aspre si tintite, coplesitoare si scarboasa la maxim. Mi-a zburat gandul imediat la marinar, la fetele lui si la ghinionul de-a nu avea baieti, caci tanara iacob ridzi era taman buna de sotie pt urmasul la tron al basescului, un element pozitiv, bine pregatit si promitator. Oricum, daca ma gandesc bine nu-i totul pierdut, am vazut privirea tandra a duduii cand a intampinat-o pe mezina europeana pe scarile partidului cu adeziunea si traditionalul carnetel portocaliu! Era uda de placere si satisfactie, o sorbea din priviri si o atingea cu adanca evlavie, umilinta si adoratie! Oricum, un divort de-un primar obscur si-o relatie lesbiana, bazata pe admiratie si doctrina de partid cu mezina prezidentiala, ar conferi un plus de modernism european partidului si chiar tarii, ne-am simti dracu’ si noi in randu’ lumii, mai normali si mai interesanti!

  10. Mircea badea e bun. Ciutacu nu prea. De fapt, M.Badea e facut totusi dintr-un aluat mult mai consistent si nu e nici pe departe atât de “maleabil” in mâinile patronului.

  11. Pai faceti Dvs sau colegii Dvs de la jurnalul, sau de la alte ziare o ancheta despre concerturile si chermezele facute de Udrea! Ce mai asteptati, cu siguranta veti gasi ceva. Cata publicitate neanuntata a facut Udrea pe (probabil) banii contribuabilului in ultimele luni?

  12. Buna seara d-le Ciutacu,

    N-o sa se intample nimic:ministrii n-o sa-si dea demisia,remaniere guvernamentala nu va exista,nimic nu se va schimba cat este presedinte Basescu.Azi ne-a invatat de la Bruxelles cand se termina trimestrul doi,cand incepe trimestrul trei si tot asa.Daca suntem tampiti,niste absolventi de scoala tampita,avem tupeul sa vrem altceva?!Uite,nu ne spuse amiralul cand incepe trimestrul patru,poate stiam cand apare vreo speranta…

    Eu va doresc din tot sufletul week-end placut,sanatate si numai bine!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  13. @Valeria: apreciez parerea buna pe care o aveti despre Badea (si aia proasta despre mine, la pachet), dar ce legatura are sula cu prefectura?
    @ionel: v-a zis cineva ca se sta degeaba? sau ca Udrea si-a tapetat ministerul cu file de contract? rabdare si tutun, totu-i rezolvabil, insa in timp.

  14. uite cu ce se ocupa ritzi,de ex:****://***.evz.ro/articole/detalii-articol/855306/Ridzi-Nu-stiu-pe-ce-am-cheltuit-628000-de-euro/; ****://***.evz.ro/articole/detalii-articol/855223/O-saptamana-la-mare-pentru-ca-au-ajutat-o-pe-EBA/,sa.de 1 mai,parapantista(in brate,la dublu mixt,clip acasatv dec.08),isi face autoreclama(ca si nutzi)ei si portocaliilor si ne arata ca are laptop stand cu el deschis,in parc, pe banca,in soare(nu vede nimic,dar nu conteaza), avizata de danutz srl,sa.

  15. Ciutacule am uitat sa iti spun ma:VOTEZ RADU DUDA. Antonescu e slab rau de tot.Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa da slab rau si mai provine si dintr-un partid politic. Oricum o sa iese Basitu sau Riraitu.

  16. Practica, la agentiile de publicitate, era sa dea spaga grea la Marketing, la marile firme.Nu stiu daca e tot atat de mare si acum. Asa te trezeai ca Directorul de marketing aparea, inaintea semnarii contractului cu cea mai buna, competenta firma… cu o frumoasa masina straina !
    La ansamblurile rezidentiale vad ca se ofera apartamente… lucrurile sunt stiute, dar nespuse… Si voi, jurnalistii, stiti mai multe decat spuneti. Si noi stim mai multe. Da de tampitizati ce suntem…ne autocenzuram .
    Eu una,sunt in sevraj. Daca maine ma duc si-i spun Doamnei Udrea, sau Stimatului Conducator, sau voi, jurnalistii,la o conferinta de presa, ii spuneti, in timp ce citeste o fituica… Stimabile esti un tampit ! Taci. Inseamna ca nu ati exagerat cu nimic. DEja vad ca pot formula fraze de mare conducator:”Bai, tiganca imputita, tu nu vezi cat est de tampita?”,ca tot merg ele des la solar, sau isi baga calcaile cu plasturi prin garla…
    Iar acum, ma gandesc: sa scriu sau sa nu scriu ce-mi vine in minte? UIte ca scriu: Victor Ciutacu e un tampit. Gadea e si el tampit, Badea e tampit. Cu totii (tampiti, bine-nteles), ne amintim de silogismele invatate la logica, in liceu. Asa ca: Membrii organizatiei (Romania).sunt tampiti. Ciutacu,x,y,z, Basescu…sunt membri ai organizatiei.Rezulta…fiecare e3 tampit. Doar ca unul dintre ei e si smecher…si “ii face” pe toti tampitii din tara asta. Ce-mi plac rationamentele mele !!!!

  17. Riți-Piți nu va pleca de la MTS, și nici nu se vor bate ”imaculații” pedeliști să îi ridice imunitatea- așa cum au făcut-o în cazul lui Năstase. Asta ne-a ”comunicat” azi slugoiul obraznic Boc hlizindu-se tâmp dar impertinent, când nea Trăian l-a înghiontit pe el, să răspundă la întrebările despre Riți-Piți prinsă cu vastu-n caraiman.
    P.S. Oare Tolontan se rușinează, măcar cinci minute, măcar în foru-i interior, atunci când își amintește cum a văruit Gazeta în portocaliu, la referendumul pt demiterea lui dom’ Băsescu și la alegerile locale de anul trecut??

  18. Furăciune spuneţi? Şi cui îi pasă? Ei să fie la putere, că are grijă şefu’! Foncţii-foncţii, lefuri-lefuri şi tupeu cât Casa Poporului, Palatu’ Cotroceni şi Palatu’ Victoria la un loc… Da’ găsiră azi băeţii un pârlit să-l acuze de furăciune… pe V. Alistar. Curat constutţional, coane Victore! 😉

  19. Ce mă frapează la ministreasa tinereţii e că, în ciuda vîrstei, se coafează şi se îmbracă precum o babă. De zici că o are ca feşăn dizainăr pe Leni Ceauşescu. Iar cînd deschide gura, realizezi că e de o prostie sublimă! Oare o fi şi academiciancă doctoreasă inginerească şi noi nu ştim?

  20. Pe voi v-ar mai surprinde daca intr-o zi ar aparea baietii si ar spune ca nu mai sunt bani pentru nimic la buget? Adica gata, nu mai dam salarii, pensii, marim impozitele la 80%… Lipsa de reactie violenta a “societatii civile” le stimuleaza nesimtirea si tupeul si ii face sa creada ca sunt proprietarii de drept ai tarisoarei. Vezi reactia lui Boc la rabufnirea lui Ciutacu din emisiunea lui Gadea de acum o saptamana sau doua. Era foarte nervos piticul nesimtit ca ai indraznit sa pui la indoiala dreptul lui de a jefui 100% dintre cetateni chiar daca a fost votat doar de 8% dintre ei. Baietii astia nu se mai dau dusi de-acolo decat in cosciuge. 🙂

  21. Hai ca eu, personal, nu pot privi la fel de muncitoreste intrarea Cancan in C.R.P., da’ nu e mult pana la primul santaj ori prima poza contrafacuta! N-ai patit-o da’ o s-o patesti, chiar daca ai fi nimeni pentru public si n-ai fi facut nimic! Cancan este o albie de spalat porci si de transformat oi in lupi, dupa tarif, dar, ma rog, fiecare cu albia lui. Gasesc chiar comica prezenta acestui ziar in C.R.P.! E de rasu’ lumii!

  22. pai boc poate scapa de monica; demisioneaza si o lasa pe ea in locul lui… si la asa premier cred ca s-ar asorta vanghelie presedinte :))

  23. Domnule Ciutacu, de ce va ingrijoreaza atat de tare cazurile acestea din Romania gen cheltuirea a 7% din bugetul unu minister intr-o zi, unde au plecat corabiile, de ce dau ciorile cu capul in geamuri, cum Guvernul modifica ce a adoptat Parlamentul, potrivit separatiei puterilor in stat, problemel adevarate sunt in societatea civila domne’, nu va mai prostiti pe aici pe blog. Asta de cnad se da ala 2%pt onguri, ce la stat platim impozite mai mari?

  24. am ajuns la concluzia ca singurul lucru pe care pot sa l fac eu personal impotriva acestor paraziti ai romaniei e sa protestez injurand,nu mai e nici o speranta ,presa e vanduta lor si nu exista nici un fel de organizatie care sa reprezinte romanul de rand,romania a devenit ca india o minoritate de paraziti care traiesc in lux pe carca majoritatii care traieste intr o saracie extrema.fuck you romania,pacat de inaintasii nostrii.

  25. Dupa ce am citit doi distinsi ziaristi romani, am ajuns la concluzia ca nu numai in Italia, dar si in Romania, este la moda mazochismul politic! O gramada de intelectuali care se pare ca nu au altceva de facut, decat sa posteze comentarii, cat mai acide cu putinta, impotriva tuturor. Pai daca este asa, de ce nu-i votati pe “ceilalti”? Chiar trebuie sa va spunem noi din Diaspora cine sunt “ceilalti”?
    Faceti un partid DAC, schimbati denumirea tarii in DACIA, puneti ministrii pe Tepes, Eminescu, Titulescu, Mihai, Stefan, etc., reintroduceti Legea 18 a comunistilor, si mai terminati cu vaicarelile. Unii vand smecheria ca inteligenta si vulgaritatea ca elitism. Eu sunt un om simplu, dar nu pot sa nu constat o degradare inspaimantatoare in toate domeniile. Asta ma face sa ma cutremur la ideea ca Ceausescu rade in barba pe acolo pe unde este (desi nu cred ca este amuzant ambientul!).

  26. Cine mai crede ca Alba ca zapada era virgina vor pune botu.. asa se fac treburile cand ai bani publici sub pix..

    Tot respectu’ ..

  27. Aia a lui Cocos e “blindata” nene, nimic nu o atinge mai putin Marinaru’ sau Cocos la program.

  28. oricum, de salutat ca s-a trezit tolontan. la cate SARUTURI a executat, inca mai e portocaliu pe la gura…

  29. Salut Victore! Sunt Razvan, stii tu care Razvan. Solicit raspuns oficial pe blogul tau pentru problema pe care o voi (re)aduce in discutie. Ca a fost “bagabonteala” sau nu asta e simplu de demonstrat. Cu siguranta a fost, dar ce are toata presa cu cele doua firme? De ce sunt numite in sens peiorativ “cvasinecunoscute”? De ce ar avea mai multa legitimitate sa castige The Group (Mihaela Nicola) sau Tempo (Dragos Grigoriu) sau Euro ADDV ? Cu ce sunt acesti indivizi superiori celor care au castigat licitatia? Le sunt superiori poate prin faptul ca au construit niste mamuti, pe picioare de lut, in jurul propriei imagini! Imagine creata si cumparata cu ajutorul oamenilor din presa print si cea video. Stii foarte bine cum se creeaza self promo-urile. Un ban bine directionat, o masa si un cadou si pac-pac a aparut o noua stea in randul oamenilor de PR. NU VICTORE! Nu au nicio legitimitate sa castige ei. Pentru ca sunt total neprofesionisti. Mi-a fost dat sa lucrez cu o parte dintre ei si nu au niciun fel de respect pentru nimic altceva decat propriul profit. Maximizarea acestuia.Cele doua firme si-au facut foarte bine treaba! Si nu cred ca sunt de incriminat. Ele si-au facut job-ul intocmai ca niste profesionisti, astfel reusind sa maximizeze vizibilitatea evenimentului. Inchei prin a spune – NU VICTORE, NU AU NICIO VINA! Nu le mai pomeniti numele pentru ca le veti crea probleme – Garda, Fisc, Itm etc – toti astia vor sari pe ei sa ii jupoaie. NU E CORECT! Eu sunt in stare sa pun pariu cu tine! Pe ce? Pe o masa la Marian! Ca nimeni niciodata nu va vorbi despre castigarea contractului de catre EuroADDV. Nimeni nu va scrie un rand despre cum s-a castigat aceasta licitatie la Minsterul Turismului. Din ce cauza? Pentru ca au legaturi strunse cu firmele de media. Si presa traieste cu ajutorul firmelor de media Si de aici mai deprate intelegeti voi cum sta treba. Atat iti spun: DEMERSUL LUI TOLONTAN NU ESTE TOCMAI NEPRIHANIT – SA O LASE JOS CA DEJA MACANE!

  30. Sal’tare,nea Ciutacule !
    Intai si-ntai,te rog lasa-ma sa-i spun doua vorbe lui Ionutz di Italia ot Dabuleni :
    Prietene,daca iti permiti sa-ti bagi ceva in Romania,nu mai vorbi de inaintasi ! Ca n-ai dreptul !!! Si inca ceva : obisnuieste-te sa scrii cel putin Romania cu “R” mare ! Oricum va dura mult mai mult decat tine !
    Scuza-ma,nea Victorele,da prea m-am saturat de tot felu’ de semianalfabeti ce considera Romania vinovata de dobitocismul populational care-o caracterizeaza inclusiv si datorita lor. Daca am gresit si daca ma tai,nu ma supar! E blogul matale, faci ce vrei ! Sorry !
    Hai sa fim seriosi ! Alistar,Ridzi,Udrea,Nastase,parlament,presa,tv – egal: KABUKI ! Uitati-va numai la emisiunile de tv :cu mici exceptii -voi ,cativa,care dealtfel confirmati regula – restul,PARODII si TEATRU JAPONEZ in toata regula ,cu niste jurnalisti sau ce-o mai fi care sunt efectiv,dar efectiv penibili, care te fac sa te crucesti si sa te-ntrebi ce dracu cauta astia sau astea acolo…oameni ABSOLUT si COMPLET neprofesionisti,care prin incapacitatile lor ,de fapt intretin nivelul de incultura si de lipsa de eleganta morala a celor ce-i privesc .Dealtfel, hai sa fim seriosi,si voua va vine sa radeti mai mult sau mai putin vizibil de asa-zisi “colegi” aveti,nu-i asa ? Cum dracu’ pot sa stea alaturi oameni cu o profunzime a gandirii ca tine sau Gadea sau Badea sau altii asemanatori voua- chiar daca “ambalajul” e de multe ori “smecheresc” si “de periferie”,cine stie sa rumege,trece dincolo de aparente – cu una ca… sau ca… sau unul ca… carora prompteru’le e mama si tata si orice intrerupere a lui e o catastrofa in curs de desfasurare?!
    Tocmai de aia nu ma mai mir de ce intampla la noi… Dupa parerea mea, cam 40% din vina de a exista a clasei politice de astazi si nu numai o are media scrisa si televiziunile aferente..Unui popor cu insusirile romanilor,a carui principala preocupare e sa manance, nu intai sa gandeasca ca sa manance mai bine ulterior,brainstorm-area permanenta cu imagini ale EBA,Base,Nasty,Ritzi-Pitzi,Nutzi,Adi Minune de Vita, Fulgerica Globularu’, Mucu Ghidon,Oana Gaozaru,Monica Columbofila, alti cocalari,pitipoange,etc,etc NU FACE DECAT SA-L BULVERSEZE, sa-l determine sa creada ca astea sunt “adevaraciuni” romanesti,unde BANUL,BANUL si reclama de orice fel reprezinta totul ..Cum pot sa consider ca o stire de presa de interes national faptul ca fostul iubit al Andreei Mantea (!?)isi face analiza ADN pentru a demonstra ca “Jeni’s not my girl !” vorba lu’ Michael…!?! Sau ca Ramona Gabor s-a certat cu XY pe motivul originii si frmusetii lor !?! Si asta printre 2oo de concedieri si vreo trei accidente grave de circulatie .. si asta la ora de maxima audienta…ORIBIL !
    Si-atunci cum sa ma mai mir ca o pitzi de genul Ritzi,care sub indrumarea si obladuirea Marelui Asimetric, precum si mardeiashii de la PSD isi permit sa arunce asa,cu o miscare discreta din umar, milioane de euroi pe distractii,pe propagande,pe electorale,pe apa sambetei, cand in Romania ,azi,
    mor copii si bolnavi din lipsa de echipamente sau consumabile medicale !? Sau de foame ?! sau de disperare !?
    I-ati ridicat “in picioare”,nene Victore,considerand,dealtfel corect, ca profesionalismul trebuie dus in ambele extreme ale societatii ! Da,dar cand gramada de gunoi creste ,impute din ce in ce mai mult in jurul ei.. Si? si iacata-i: EBA,Base,Ritzi,Nutzi,Nasty,Ciorby,Stolo,Nica,Nico,Hrebe,Micky,…. Asta punem pe sticla,asta avem !
    Pe mine nu ma mai mira cate pot sa faca ei ! Ma mira insa cate putem duce noi,astialalti !
    La buna auzire !

  31. Dragii mei, banuiesc ca cineva a deranjat pe cineva de a iesit scandalul asta, pentru ca asta e o practica obisnuita de multi ani, inca de cand s-au prins idiotii astia de manuitori de bugete si spalatori de bani cum poti sa castigi o multime de bani fara sa faci absolut nimic…..dar absolut nimic. Pentru ca singura munca pe care o fac agentiile de genul asta este sa tocmeasca pe altii care sa faca munca, iar ei sa imparta apoi banetul cu oamenii din institutii.
    Pai ia imaginati-va putin ca un minister comanda 1 milion de pliante cu licitatie cu tot si castiga pretul cel mai mic si orice firma zdravana la minte se intreaba cum e pretul asta posibil. Pai e, pentru ca nu se fac dintr-un milion decat vreo 200 de mii, de pilda si atunci bisnisul e foarte bun.
    Publicitatea spala multi bani. Dar nimeni nu ancheteaza pe bune de pilda materialele de campanie. Cand se stie ca platile se fac cu sacosa, totul e cu bani jos ca tepele au fost multe si mari si nu se mai risca nimeni. Dar banii aia de unde sunt? Si vorbim despre milioane de euro, ca povestile cu fondurile de campanie declarate sunt amuzante.
    Si asta e cu productia, dar poti sa faci un brand de tara sau de alta instituie si acolo deja e mai fain. Ca doar cine poate sa contorizeze munca de copywritting? Daca zice unu ca face 200 de mii de euroi un concept de nu stiu ce, asta e, esti tampit daca nu intelegi profunzimea mesajului si strategia ascunsa.
    Ar fi interesant oricum sa se ia la puricat contractele de publicitate, ca toata lumea s-a bagat la anchete cu asfaltul, cu patentele, dar aici nu prea s-a scormonit in rahat. Si parca prea sunt firme in industria asta (din care fac si eu parte, sa nu credeti ca vorbesc de pe pereti) care cresc ca Fat Frumos intr-un an – doi dupa perioadele electorale.
    Personal nu lucrez cu statul si nu imi doresc sa fac asta din principiu economic clar. Statul e un client foarte prost: plateste extrem de putin si foarte greu, procedura de atribuire a unui contract e extrem de greoaie, iar daca nu ai spate risti sa ti-o furi oricum.
    Cine lucreaza cu statul, in general, o face in spirit de furaciune, nu ca moare agentu economic sa ii vanda statului nu stiu ce de parca ar fi vreun mare client ca fara complot la ciordeala nu castigi nimic din contractele astea.

  32. Pt. ionut di italia
    Înaintaşii noştri (ăia de la bază) se împart în două categorii:
    unii de plângeau când se năştea omu’ şi râdeau când murea – deci nu-şi făceau prea mari iluzii asupra condiţiei umane. Asta nu-i impiedica să fie nişte războinici ai naibii de buni (până nu l-a mâncat în fund pe Decebal să-i zgândăre prea tare, romanii plăteau dacilor tribut să-i lase în pace)
    A doua categorie e aia care a făcut pe dracu’n patru să sape drum până-n inima Transilvaniei să poată căra acasă tot aurul şi argintul de acolo, după care s-a retras, lăsând legiunile de adunătură în urmă.
    După cum se vede, cele două categorii se regăsesc în structura populaţiei până-n ziua de azi, în proporţia cuvenită.

  33. Vreu si eu sa vie tanti rizi bizi asta sa ma sponzorizeze asa ca io cant si dansez frumos si fac si karaoke si playback si tot ce trebe numa sa dea jetoane la mine si poi so doare in 14 de ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛

  34. derbedeule, cine putea sa o scrie mai bine ca tine?? m-am uitat in seara respectiva la RTV cand a fost Tolontan cu prulareasa si simteam cum turbez si imi vine sa ma car dracului, nu mai puteam de draci cand vedeam cum ii sfida pe toti in fata nesimtita. si mai e si proasta…

    Oricum, credeti ca demisia/demiterea pipitzei va rezolva ceva?!?!? cine va fi pus, va fi pus tot pentru a alimenta bugetele firmelor de partid… din banii nostrii.

    AIA E SCENA DE 75000 DE EURO?!??!?!??!?

  35. pe acelasi principiu, in perioada campaniei electorale mai multi primari au organizat concerte cu trupa voltaj platitte din banii comunitatilor locale (vezi suceava, neamt s.a.), concerte la care eba a fost invitata si promovata ca si cum ar fi fost initiatorul evenimentului.
    daca presa nu va sapa sa scoata la iveala aceste magarii, inseamna ca degeaba s-a deschis subiectul.

  36. Monica Ridzi, Elena Basescu, Elena Udrea, Sever Voinescu, Cristian Boureanu, Irina Schrotter, Traian Ungureanu, Cristian Preda, Victor Ponta, Roberta Anastase s.a.m.d. Ei sunt cei care ii inlocuiesc pe cei “batrani”?!!! Halal sa le fie…o gasca de profitori, infecta si mizerabila. La cosul de gunoi cu ei…La fel si cu presa care sustine, matzu-gaia, ca tineretul e viitoprul acestei tari!!!

  37. @Razvan: iti inteleg furia impotriva “marilor”, dar ce a facut Ridzi se cheama smen prost. daca e toanta, sa plateasca! se va ajunge si la Udrea, indiferent cati bani va cheltui ca sa se acopere, crede-ma! cat despre legitimitatea demersului lui Tolontan, ma lasa perfect rece. m-am saturat de prosteala pe fata a tuturor aproximativilor portocalii. i-au prins cu chilotii-n vine, sa-i execute si gata…

  38. Victor, la uninominale am dat un vot catre un nene deputat, care, acu vreo saptamana, incerca sa ma prosteasca in fata. Te intreb si eu, ca derbedeu consacrat poate esti mai informat: Pot sa-mi iau votul inapoi? Vreau sa mi-l dea inapoi. Nu-l merita.

  39. Ce naiba ,cotofana asta chiar ne ia de prosti?Curtea de conturi ce zice? Parchetu’ ce face ?Sa zica repede ca nu avem timp sa stam ca dupa taica Nicolaiciuc ani de zile sa vedem ce s-a facut cu banul public.

  40. D-nu Ciutacu sa fim intelesi:Acest “2 mai” a fost facut pentru domnisoara EBA iar reclamele facute pe la televiziuni au fost facute tot ptr EBA.Cat despre faimoasa scena…si un copil poate sa constientizeze ca nu a costat atat restul s-au dus tiptil in campania EBA!!Asta ar fi un nimic pe langa faptul ca de cand s-a instalat in scaun aceasta d-na Cotofana,nu a facut decat rau sportului de performanta: nu s-au dat intemnizatiile pentru efort acei amarati de 350 lei din care un sportiv trebuie sa traiasca 30 zile pe luna (nici sportivilor din cluburi subordonate mts si nici loturilor nationale)sa nu mai vorbim de bani pentru vitamine sau bani pentru deplasari la diferite concursuri nationale si internationale.Angajatii din minister si-au dat demisia pentru ca nu am vrut sa execute ordine absute ale cotofenei iar angajatii cluburilor nu si-au primit salariile de la 1 ian decat cu intarzieri de cate 2 saptamani minim!Prietenia asta RITI>EBA>UDREA>BASE a
    distrus singurul lucru ce ramasese nepatat de politica SPORTUL,acum s-a dus si asta,tinand cont ca la conducerea directiilor si cluburilor sunt numai pdl-isti care nu au nici o legatura cu sportul dar au o legatura comuna RITI(PDL).Un lucru i-asi cere d-nei ministru: o adunare ad hoc ca la “2mai” dar sa cheme sportivii si sa se uite pe spatele lor…
    scrie ROMANIA nu PDL si nici EBA iar pentru ei se canta imnul Romaniei pe merit!

  41. Daca intra cotofana la colivie poate da pe goarna schema de furaciune (care se pare ca e consacrata si patentata) nu de alta dar sa stim si noi.Stati linistiti nu se va intampla absolut nimic.

  42. Bine faci ca-i critici pe fam.Ritzi (mai putin familisti,unul la est altul la vest)De ce nu se ia inregistrarea de la MondoTv/Tv locale in se vede cat de mult e iubita Monica mai ales cand a urcat pe scena la serbarea din 2 Mai de la Petrosani cand lumea a FLUIERAT-O pana ce a plecat/a vrut sa urce si cu EBA dar a vazut ca lumea o fluiera si nu a mai urcat doar a stat in fata sa fie filmate impreuna.Are acelasi discurs la orice eveniment care are loc in Valea Jiului /dar nu a facut nimic pt.Vale minte in toate interviurile/pliantele si nu sta de vorba cu oamenii ridica tonul.
    Nu inteleg cum a ajuns sa fie ministru fara sa fi facut un sport de perfomanta ceva sa iese in evidenta/studii in acest domeniu.Nu stie cu se manaca acest minister-pacat asa nu va mai face nimeni sport de performanta daca avem un ministru cu probleme.

  43. Ia verificaţi, că nu sânteţi departe de adevăr. Din câte ştiu eu, aveţi dreptate, Ridzi în tinereţe a fost chelneriţă…! Mi-e milă de ţărişoara asta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.