Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

Raţiunea persistenţei obsesive în mediatizarea lui Lincu îmi scapă. Azi a atins apogeul. A anunţat că ne dă “Regina”. În definitiv, într-un stat care şi-a alergat Regele pe autostradă şi după 20 de ani i-a tăiat cheltuielile de întreţinere, bună şi-o regină, fie ea şi a corupţiei de la fruntariile republicii. Şi a rupt, din nou în direct, masa cu “dezvăluiri” de senzaţie planetară: Blaga a fost şef de vamă olecuţă după vremea lu’ Roman, ultimul şef al Vămilor (Mărginean) a fost numit în funcţie sub autoritatea şi prin influenţa Buldogului, fata uncheşului din Ferentari acuzat că strângea banul din vămi pentru confortul regimului portocaliu lucra la cabinetul arestatului de serviciu, iar Blejnar a ajuns şeful Fiscului cu sprijinul politic (pus pe hârtie cu antet) al PD-L Arad. Uau, uau, uau, ţi se taie respiraţia, nu altceva! Cititorule, dacă ai câteva clipe libere şi bagi pe Google, cum te-a învăţat întâiul cărturar al ţării, combinaţia magică “Blaga + vamă”, găseşti, cu link, tot ce-a recitat  sentenţios Lincu. Dacă ai un pic de creier, îţi dai seama, fără să faci vreun efort de gândire, că silfidul care face naveta între posturile de televiziune târând geanta de perceptor după el e o  unealtă folosită la vedere, fără  subtilitate, în măcelul intern din PD-L. O ghioagă de dat în cap…(integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

  1. P.S. Ia veyi legaturile COMANITA KOVESI, tatal lui Comanita-tatal lui Kovesi , fosta Lascu. Vezi pe cine apara Comanita cind ii cara geanta avocatului sibian UCA.O sa ramai surprins!b Pentru detalii am mail!

  2. Pentru noi care am cotizat mereu ,si chiar sustinut public si cu interventia comnunitara javra ordinara LINCU SI FAMILIA ,ce era sa cada ( pentru alti 5 ani) noi politistii comunitari sector 1 am fost lasati de izbeliste si decimati cand aveam mai mare nevoie de sustinerea acestui sindicat si demersuri in acest sens.In schimb LINCU SI FAMILIA se plimba acum prin strainatate la diverse conferinte si nu stie culmea cine au fost cei care la greu au pus umarul??? javra ordinara nu stie ce a facut cu cei din sectorul 1 decimati toatal cei mai buni au fost dati afara si el stia ,rusineeee.Procesul pe rol care a fost pregatit total gresit sa fie pierdut din start, cand acesta trebuia pus pe Codul Muncii,avocatul PRO LEX a pus pe altceva.Daca D-le Ciutacu esti asa pus pe dreptate, astept un punct de vedere la nimicul pe care eu si fostii colegi vrem si pentru opinia publica sa facem cunoscut ,mai exact adevarata fata a omului pe care personal si cu colegii mei l-am ceditat ,cred eu foarte gresit acum, Cu stima .

  3. Va rog din suflet sa-mi dati un minim raspuns ,acum sunt coplesit de banci,de familie,de toate cele ,sunt sigur ca ma intelegeti mai ales daca vedeti ce dosar de calificare am si ce rezultate,cu multi infractori prinsi ,formator de agenti de interventii si insotire pe sectorul 1 ,cu salarii de merit din 2005 pana 2009 (si fara pile)credeti-ma sunt disperat,am 1,87 m -90 kg,sunt o adevarata forta vie,care a muncit cinstit si pierdut inacest mod ,va rog sa ma contraziceti dupa ce vedeti dosarul meu,va rog.

  4. Cine nu munceste nu gresteste.Iar cine greseste plateste.La noi e taman parandarat.Este o filosofie falimentara tipic nomenclaturista.Nu s-a schimbat nimic si nici nu se va schimba prea curand,decat atunci cand o sa inceapa sa doara prostia si lasitatea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.