Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Hai să dăm olecuţă militaria jos din club!

Similar Posts

100 thoughts on “Hai să dăm olecuţă militaria jos din club!

  1. Mai bn il chemai pe Salam,sa fi discutat despre colaborarea cu Gregoran Bregovici……

  2. Bun regasit. Intrebati-l pe mazare de ce nu paveaza digul de la cazinoul constantean, mi se pare mizerabil ca, daca vad “bd la munte si la mare” si apoi ma plimb pe dig, sa constat ca nimic nu s-a schimbat cu gropile alea peticite, de cand aveam io vreo 15 ani! E rusinos si nedrept, poate nu-i un obiectiv turistic major, dar cand fetele de la stiri descriu frumusetile estivale ori gheturile din miezul iernii si stau pe cataroaiele alea strambe, mi se face rau! Si cand zic cataroaie, nu ma refer la stabilopozi! Va salut,

  3. Intrebare pentru dl Mazare? E un non-sens.
    Dar pentru d-stra, d-le CIUTACU, fiindca sunteti om informat si umblat, da: cunoasteti vreo primarie / vreun consiliu municipal, din a noastra ROMANIE sau de aiurea, care sa-si tina serviciile pentru cetateni, atat cele proprii cat si cele ale firmelor subordonate (ex.:RAJA, RADET, CONGAZ) intr-un mall? Iar de va sari interlocutorul sa va ajute cu raspunsul, sa le spuna si prostilor de italieni de la ENEL, care continua sa-i serveasca pe constanteni tot in spatiul (proprietate ENEL) pentru care nu platesc chirie…
    Traiasc-ai nostri contribuabili, ca s-avem pe cine aburi! Si-n vremuri de criza…

  4. Mie imi place smucitul asta de Mazare!Am multi prieteni in Constanta care il vorbesc de bine. Trage de el cat poti. A mai aparut pe la TV, dar cu multi participanti, de n-avea omul unde sa puna virgula si punctul. Uite, chiar imi fac un ness sa rezist.

  5. Felicitari pentru invitat,chiar daca la unii nu le place.E drept ca e un personaj pitoresc,extravagant uneori in tinuta,dar are curaj,ii merge mintea,e franc (ce e in gusa si in capusa) ,pragmatic.Desigur are si el pacatele sale,dar cine nu le are? Incita-l cu intrebari si lasa-l sa se desfasoare.Cred ca va fi o emisiune reusita.”Succesuri”!

  6. Lasand la o parte tinuta dlui Mazare care, personal, ma insulta pe mine, ca platitor de taxe, as vrea totusi sa-l intrebati unde pot eu, roman normal, nu miliardar de prin Egipt sau Rusia, necautator de pasarici de noapte prin cluburi pline de interlopi unde sucul e cat salariul unui ministru, sa ma cazez si sa ma relaxez la un pret DECENT pe Litoral si la un comfort normal, IN LINISTE, FARA MIZERIE, fara machidoni, magraoni, marlani si ,eventual, fara fauna mafiota specifica M. Negre? Multumesc.

    Sa-mi raspunda la asta si dupa aia sa abereze cu ce a vazut dumnealui prin strainatate.

  7. VORBESC SERIOS.vreau si eu o basca de revolutionarpe care sa o port cu respect.Sunt sustinator Pcr.Cum aflu adresa magazinului Va multumesc anticipat

  8. Buna seara d-le Ciutacu,

    Va felicit,in primul rand,ca l-ati invitat pe dl Mazare.E un om care spune exact ceea ce gandeste si bine face.E un om cu gandire pozitiva pentru acest neam amarat.Am ascultat ca are 10 000 de cetateni care nu unde sa locuiasca;am fost alataieri in Bucuresti am ramas stupefiata de ceea ce am vazut-am traversat zona Baneasa.Am vazut dupa cativa ani si sediul Antenei,care ca si Casa Presei-fosta Casa Scanteii sunt copii mici pe langa ceea ce s-a construit in jurul lor.Dar ceea ce am vazut in Pipera,m-a lasat cu gura cascata:cartiere si domenii particulare incredibile,cu niste casoaie imense(cati or sta in ele?),intr-o degringolada arhitectonica de neimaginat(unde au fost cei care aproba urbanizarea,ca amplasare,estetica si stil arhitectonic?);eu cred ca imi pun intrebari fara raspuns…Poate raspunsul ar fi:haosul in care traim,ca nu se poate defini altfel.Peste tot e la fel,in Romania,din pacate.
    Sa vedeti ce o sa-i faca pres’dintele, pentru ca a reafirmat ca ‘mnealui basescu,a fost ‘soldat drepti!”,adica “ofiter drepti!”,in randurile securitatii comuniste!

    Va doresc,cu tot respectul,numai bine!
    Sa va insanatositi rapid- tuica fiarta,olteneste,cu piper,bauta cu rabdare,ca betivu’ si miere cu scortisoara, va vor scapa de raceala.
    IoanaP

  9. Am senzatia ca majoritatea celor care vorbesc despre comunism il confunda cu bolsevismul rusesc sau cu totalitarismul ceausist, trait in starea de bebelusi. In realitate, lucrurile sunt diferite si mult mai complexe. Marx a fost un economist profund. Un prieten american, profesor la o universitate semnificativa, imi spunea, pe vremuri, ca ei il studiaza pe Marx pentru a intelege ce anume a determinat aplicarea lui proasta in tarile satelite ale URSS.

  10. Ii raspundeam ca modelul teoretic dezvoltat de Marx presupunea aplicarea lui intr-un context diferit: in tara capitalista cea mai dezvoltata, adica in SUA. Plus-valoarea lui Marx a fost transformata de un guvernant francez, intr-un moment de criza economica, prin anii ’70, in “valoare adaugata” care merita o taxare speciala: VAT = TVA. Acum se aplica la valoarea de piata a produsului!!!

  11. Excelenta emisiunea cu Mazare. Felicitari ! Ca ne place, ca nu ne place, Che Guevara a fost o personalitate accentuata care a stiut sa-si transforme propriile convingeri in “DESTIN”. Ce valoare intelectuala, morala, sau sociala au cei care-l neaga fara a-l analiza cu obiectivitate ?! La fel fac si cu Nastase si cu Iliescu si cu Badea, Gadea sau Ciutacu. Sunt asemenea canaliei de pe ulitzele descrise de nenea Iancu Caragiale!

  12. Mazare, print tot ce face si cum se comporta, este exact opusul a tot ceea ce fac sau nu vor sa faca PDL-istii. Pacat ca n-avem mai multi ca el in functii de decizie presarati peste tot prin tara. Mazare, chiar daca nu gandeste occidental, ci latino-american, cel putin nu gandeste tipic Romaneste, si tot e un lucru pozitiv.
    Iar tie, fie ca-ti place fie ca nu, tare bine-ti mai statea cu basca pe cap:). Nu multi au fata de El Capitan. Poate Ciuvica si CTP ar putea sa mai arate intr-un anume fel cu o asemenea bascalie:).
    Frumoasa emisiunea.

  13. Extrem de pitoresc dom primar, insa solutia domniei sale – pussy based tourism – nu e aplicabila la nivel national. Ca sa faci turism la nivel iti trebuie infrastructura. Din pacate Badea a avut din nou dreptate: nu conteaza ce logo promovezi, un logo nu substituie toata lista de cerinte de baza pe care din pacate, noi nu le indeplinim. Oare voi prinde ziua in care sa gonesc de la Budapesta la Bucuresti pe o autostrada 3 cu 3 si sa ajung in 8 ore? Daca da, atunci vom avea o baza sa discutam de turism. Pina atunci, logo-ul propus de Badea – Romania , no roads – ar fi cel mai potrivit.

  14. Dincolo de interviu, care ca in mod obisnuit a fost ok, mi’a placut vestimentatia amandurora 🙂
    Super! Salut!

  15. Frumoasa emisiunea,iar dl Mazare un politician tanar care mai are multe de spus si de facut in slujba cetatenilor constanteni.

  16. Emisiunea cu Mazăre e dintr-o lume, iar cea cu -de exemplu- Turcan, din alta. Prima, plină de conţinut, de la cap la coadă, cea de-a doua, o pierdere de vreme.
    Am rudă în Constanţa care nici nu vrea să audă de Mazăre. Eu, din afară, văd ce văd şi alţii. Îmi place că nu se ascunde după vorbe, spune ce gândeşte, nu turuie ce-i spun alţii, face treabă ( mai bună, mai rea, nu ştiu ), e de-o seamă cu mine, e inginer… 😀
    Iar tu ai avut grijă să atingi tot ce putea fi interesant.
    Şi ce berete în oglindă aveaţi, măi… 🙂

  17. S-a declansat actiunea nationala ˝Zona Libera de Portocalii˝ – care marcheaza sfarsitul ciumei portocalii. Fiecare cetatean nemultumit de aceasta guvernare sa aiba inscris la poarta, pe balcon, pe masina, pe ziduri, pe geci, pe garduri, pe tricouri, pe blog, la status, pe site, pe sacose, pe usa – pe orice crede ca mai e proprietatea sa, cuvintele ˝Zona Libera de Portocalii˝.

  18. Coane, o comisesi si p-asta: sa ma tii cu fasoalea-n “Mazare”, fara prejudecati.Ba sa ma mai uit si la publicitate.Felicitari.Dupa emisiunea de aseara reies doua concluzii : Prima : ca o fi Mazare cam zurliu dar ca pana acum,ca primar,omul a facut si inca pare pus pe treaba.Si-apoi are priza la publicul din Constanta.Si la cel educat, caci stie la ce foloseste cutitul de peste. Dar si la “pulime”, oricand e capabil sa se-nscrie si castige un concurs de ragaituri si de cine arunca mai tare cu flegma.E un soi de “Basescu al Psd-ului”.A doua concluzie Coane e ca : nu te prea prinde basca.Si nici rosul..Cine-ar mai putea acum sa te mai deoache?

  19. Personal imi place Dl Mazare. As vre eu politicieni atat de originali in Romania asta care nu mai iese odata din stereotipurile comuniste. As vota oricand un om cu atata imaginatie in fata unor besinosi care nu stiu lega doua vorbe si asteapta ordinele de sus pentru a stii cum sa paseasca. Singurul regret este ca face nota discordanta datorita singuratatii in padurea de impotenti in care
    se invarte. Mi-a placut emisiunea cu totul.
    Daca politica ar putea coagula mai multe asenmenea personaje, am avea cu totii de castigat, ca doar nu degeaba il voteaza lumea de atata vreme in Constanta. Pe mine m-a nimerit total aceasta invitatie.
    In ce-l priveste pe CHE, recomand tuturor o vizita in Cuba,in tara, in afara zonelor turistice, unde oamenii, desi nu detin nici un fel de valori materiale, au puterea sa zambeasca si sa cante continuu. Noua ce ne-a ramas din acestea? Am dat viata linistita de zi cu zi, chiar ce mai putina mancare, pe doua saptamani de concediu pe an. Atat mai avem.
    Nu degeaba il mai iubesc cubanezii pe Che. Lor le-a adus liberatea, pe care o au si astazi, fara mijloace materiale dar cu multa tihna in viata de zi cu zi. Nu regret comunismul, regret linistea si siguranta unei lumi in care oamenii nu trebuie sa munceasca pana la epuizare pentru a putea asigura copiilor un trai decent, lor si parintilor lor o viata sanatoasa.Asta avem in capitalismul asta de gunoi in care traim. As vrea eu un Che , dar neamul acesta nu-l are si nici straini care sa lupte pentru noi cum a lupat el pentru Cuba nu se mai gasesc. Prea a fmocirlit socialismul ca sa pmai prinda la mintile indoctrinate deja de capitalism. Asta e.

  20. @De Zona Libera de Portocalii-Primii care vi se vor alatura,intii isi vor razui de pe luneta abtibildurile cu “Si eu votez Basescu”,se vor sufleca si se vor apuca sa construiasca inca o himera,inca un orizont fals de asteptare, pentru ca apoi sa poata termina de furat in uniune ce nu au reusit sa fure in coalitie.
    Dvs. nu sunteti cumva tot aceia care stringeau semnaturi pentru P.L.D.-ul lui Theodor Stolojan?Vreti sa infiintati acum partidul Albei ca Zapada?Sunt prea batrin ca sa ma prostiti.Prostiti-i pe cei pe care i-ati mai prostit,ca la mine s-a inchis pravalia!

  21. Ha, frumos si foarte sugestiv clipul. Domnul Mazare mai are de ispasit mandate? Deja il putem pune in trioul Chavez, Gaddafi, Mazare:) Seara buna

  22. Te superi, nu te superi, dar de data asta invitatul l-a depasit pe moderator. E adevarat pareai si racit, dar parca nu prea ii dadeai voie sa spuna tot ce are pe suflet. Si omul chiar dorea sa spuna tot. As zice, cea mai reusita emisiune.

  23. @Un cetatean dezgustat: in toate emisiunile ar trebui sa fie asa, pentru ca nu moderatorul trebuie sa straluceasca

  24. Istoria este scrisă de învingători. Che nu era “revoluţionarul” care împuşca (şi) copii?
    Mazăre pare un tip cu simţul umorului, calitate pe care personal o apreciez cel mai mult la un individ. Pentru că este strîns legată de inteligenţă. Pedeliştii au (sînt în stare să pun pariu) un şef de cadre care are sarcina să recruteze membri din emisiunile de tipul “Românii au talent” unde majoritatea sînt tupeişti şi dezinhibaţi. Ca şi papagalii ăia portocalii care apar la tv şi se răţoiesc la toţi, de la realizatori la invitaţi. Victor, faci treabă bună, ţine-o tot aşa!

  25. 10 pt emisiune si invitat, pt tine sanatate multa desi eu de pe 1 martie o trag cu gripa despre videoclip si melodia de mai sus, mi-a placut la nebunie si vroiam sa iti zic ca vineri am fost la impozite si taxe sect 1 cu treaba de la serviciu, aglomeratie cozi si bonuri de ordine, dar Victore a inceput s imi placa, lumea a inceput sa comenteze(inclusiv eu) de faptul ca unii l-au votat pe base, ca si la anul daca nu l-om aminte tot astia vin la putere si cate si mai cate, s-o pregati ceva?
    FELICITARI ANTENA 3 pt stiri si pt. CARMEN AVRAM, care dabia intorsa din egipt si-a facut bagaju pt japonia chiar daca nu am rude sau prieteni acolo, am plans pt catastrofa si ma rog la dzeu sa nu fim si noi intr-o situatie asemanatoare, si asa suntem batuti de soarta la felul cum o ducem.
    SANATATE MAXIMA.

  26. Victore, basca aia nu face doi bani daca n-o accesorizezi cu un AKM, purtat pe umar.

  27. Salut! Am vazut ca de ceva timp porcul de Vadim iar a aparut in emisunea doamnei Vranceanu-Firea desi o facuse albie de porci in Romaneaua Mare. Deduc de aici ca Voiculescu i-a impus personajul asta odios si ceausist. Stiu ca tu esti antivadim declarat si poate vei misca ceva sa nu-l mai vad pe poetul obraznic vadim la emisiunile Antenei 3.

  28. @vercigentorix: nu i-a impus nimeni nimic, nu mai bate campii. ultima grija a lui Voiculescu e sa faca grile de invitati la emisiuni. singurul lucru pe care-l pot face (si-l fac) e sa nu-l invit pe Vadim in emisiune. dar nu fiindca as avea ceva cu el, ci fiindca e obraznic si neam prost si trebuie sa-i mai ia cineva din nas

  29. multumesc pt videoclip, l-am pus pe fb si trebuie sa iti spun ca fimea si prietena ei s-au bucurat f mult(doar au 23 ani) si intradevar e super videoclipul, cum a fost in club?

  30. Offtopic
    Am gasit un articol pe yahoo despre cei mai bine platiti “civil servants” in SUA.
    Cateva lucruri care ar trebui analizate:
    1. care este atitudinea generala care se asteapta de la acestia (mai multe sacrificii si salarii mai mici decat in sectorul privat)
    2. nivelul salariilor de acolo comparativ cu cele din Romania. Cifrele prezentate sunt salarii brute. Pentru a obtine salariile nete (aproximativ) ar trebui impartit la 2 (deducere pentru pensii, sanatate, impozit@36%, etc.). Acum sa comparam salariilor lor cu salariile celor din Romania. Desi sunt mai mari, totusi aia locuiesc in si muncesc pentru SUA, ai nostri locuiesc in Romania si nu se stie pentru cine muncesc.
    3. Cititi macar primele comentarii! Sunt foarte tari.

  31. Mazare e/pare baiat destept si cu mult tupeu si mai mir cum de nu l-au prins pdl-istii(base) cu nimic pina acum. cred ca se chinuie tare astia sa-l friga iar Maza le rinde-n nas. e chiar asa curat sau e chiar asa destept ?poti sa-l intrebi asta(daca e curat, ca destept ne dam seama dupa raspuns)?

  32. va rog io ca scurtele colaje pe care le faceti(cele cu contradictiile lui base, boc, oricine altcineva) sa pe puneti pe net, dar fara antetul antena3

    Lumea e plina de prosti(care pe langa faptul ca n-au creier sau memorie cica au principii). E o atiudine aproape religiasa, in care unii nu vor sa se uite la antena 3.

    De ce n-ati face materialele publice pe hosturile video cu si fara antetul a3? Ar ramane publice pentru posteritate si pentru o planeta intreaga.

    Merci mult. Asta a fost cererea mea.

  33. daca admitem ca nu marginean a trimis scrisoarea, de se sa credem ca cel de la telefon e marginean?

  34. boierule, mi-a placut de nenea Mazare; nu stiu cat adevar a spus, dar macar n-a venit cu sforaituri politice

    pe langa asta insa, cred ca am gasit o explicatie a problemelor lui nenea Base’; si inca unde nu ma asteptam; intr-o revista de aici; n-ai decat sa inlocuiesti numele premierului canadian cu al lui Base’ si se potriveste de minune;

    titlul pentru Romanica ar fi: “Traian Basescu e un copil de sapte ani”

    te las sa te delectezi (scuze ca n-am tradus, dar e lung si m-am gandit ca originalul e mai expresiv): http://www2.macleans.ca/2011/03/14/go-away-media-youre-jerks-and-i-hate-you/

    P.S.: Revista in care apare articolul este de coloratura conservatoare (pro-afaceri, pro piata libera); adica un fel de liberala in Romania; iar PM-ul canadian este conservator; asa ca putem visa un astfel de articol in EvZ sau in Romania Libera; visele sunt gratis.

  35. @ Victor Ciutacu
    vazui ce ziceai despre Vadim; e poate corect ce spui despre el; dar ar fi mai interesant daca am sti si de ce; auzisem undeva (pe genul surse apropiate de… etc.) ca el se comporta asa din necesitate; pe principiul “cineva trebuie sa faca si pe clovnul”; nu stiu cat e de adevarat, dar e o idee.

  36. CTP-ul glosează azi pe istoria năbădăioasă și perversă dintre Besy, Liby, Redy și ”transsexualul Felix”. Nu vede însă un amănunt – caracterul profund pedofil al relațiilor politice din România. Avem două ”minore tare” bisexuale, dispuse să fie trase oriunde, oricând, de oricine prin față sau prin spate la guvernare. Le chemă Otily (pe aia mai grasă) și Pampu (pe aia de la grupa cu gura mică și cu ifose de fată mare).

  37. Victore,
    Felicitari pt Emisiune!
    Mi-as dori sa-l ai ca invitat pe Dl Dan Puric si sa ne anunti din plin.

    Fara sa-ti aduc osanale ( asa ca sa nu ti-o iei in cap) esti un model de f bun de urmat ca MODERATOR,comparativ cu Isterica-Urlatoare Dana Grecu si Stie-tot-comenteaza-tot-one man/lady show GV Firea si Stan de la voi de la 3.

    Apropos, de Che Guevara. As fi curios ce stiu oamenii (special PSD) de acest asa zis erou? Citi oameni nevinovati a torturat si omorit? Ce diferenta e intre el si Lenin? Ce argumente ar aduce ei impotriva afirmatiei ca Che a fost un Dictator?

    Daca Mazare ii aduce osanale lui Che de ce nu-i aduce si lui Ceausescu sau ii aduce dar nu o face public?

  38. off topic:

    Buna ziua d-le Ciutacu,

    Mi-a placut foarte mult emisiunea Sinteza zilei de aseara.Sunteti niste oameni extraordinari si asa doresc sa ramaneti.

    Cu mult respect si va doresc multa sanatate,
    IoanaP

  39. Mazare “este” Che Guevara?
    Ha – Ha – Ha…….!!!
    Nu ma pot abtine…
    Si Negoita cine e? Marx?
    :))))))
    Doamne, ce tara?! si ce oameni?!!
    Super partid PSD-ul asta! Auzi, cica stanga, cu cei mai bogati oameni din tara…

  40. chiar reusita melodia, imi place, si videoclipul este interesant. Cat despre emisiune, ca de fiecare data iese minunat. Sunteti niste oameni minunati. Va doresc succes in continuare.

  41. Nu cred ca vom rezolva ceva…Parerea mea e ca isi vad in continuare de propriile interese si de cele ale celor ce le comanda ce si cum sa se voteze!In firma in care am lucrat se practica acest “nou” cod al muncii de mai bine de 1 an!Deeeci???

  42. Bai Victore, nu trebuie sa dai accept la comentariul asta , doar fi putin atent . Imi pare rau ca asa ziarist talentat si un om integru , foarte inteligent cum esti trebuie sa ia parte la o emisiune atat de jalnica ca cea de pe antena 3 in timpul motiunii. Nu stiu daca sa ma intereseze motiunea sau nu , dar felul cum este pusa problema in emisiunea asta mi se pare prea mult pupincurism fata de Antonescu si Ponta. Ba sa pice gurvenu , sa fie inchisi pe viata sau exilati in siberia , dar ma uit si la panaramele astea din opozitie si atat trag de timp si fac circaraie ca nu are rost sa le iei nici macar interviu. Uita-te si tu la ei cat sunt de jalnici si de josnici . Bine acum sunt si interesele la mijloc de trebuie sa le ascultati prostiile lor , insa respecta-te pe tine si fa-te ca iti este rau de tot . Mai bine pleci si ramai un om respectabil decat sa ajungi o pasare intr-o colivie incercand sa repeti fara succes prostiile lor . Nu mai zic ca ai o colega noua jalnica care nu stie ce zice , de aia nici nu i-am retinut numele, vorbeste fara niciun argument . Trai-ti-ar chiar asa ?
    Cu tot respectul pe care ti-l port si pt ca imi placi foarte mult , iti citesc blogul si mi se pare corect ce ai scris pana acum , insa azi te faci de ras stand acolo , nu zic de prestatie , zic doar de ce aberatii scot colegii tai.
    Cu respect , tot un Prahovean

  43. Am urmarit emisiunea in care a fost invitat Mazare. Destul de tare, vorbe grele, ce sa mai… Invitatul mi se pare asa si asa, dar le zice direct, moderatorul foarte ok, formatul foarte bun.

    Succes in continuare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.