Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Hai să dăm olecuţă militaria jos din club!

Similar Posts

100 thoughts on “Hai să dăm olecuţă militaria jos din club!

  1. Superba melodie. Si eu ma numar printre purtatorii de tricou cu Che 🙂 Pe ticalosul de la CIA l-am vazut intr-un interviu pentru nu mai tin minte ce post TV din Romania cu vreo 2-3 ani in urma, venise probabil sa ne impartaseasca din prea marea lui ticalosie. L-am scuipat :d Poti sa nu aprobi comentariul, nu conteaza. Sentimentele ramin aceleasi 🙂

  2. Io mi-am convins nevasta să-și ia 4 ore libere de la servici și să mergem pe 16 prin Piața Constituției. Așa, ca să-ngroșăm rândurile. Neinvitați de nimeni, că nu suntem membri de sindicat.

    Problema e ca am două fete studente și nici nu vor să audă. Cel mai probabil nu se vor confrunta cu Codul Muncii de pe aici. O fi cinstit?

    Care-i morala?

    mă(vă) întreb … fiind fetele mele sunt subiectiv.

  3. nu cred in revolutii. sunt antrenante si seducatoare ca niste eroi romantici, dar atat. as vrea sa vad un singur exemplu de revolutie in care garda nou instalata e mai buna ca garda veche. trist, dar cred ca adevarat.

  4. Imi amintesc ca si Ponta incerca sa transmita un mesaj legat de Che Guevara. Doar ca, eu am o fixatie si tot intreb, ce masuri au fost luate impotriva celor din PSD care au votat impotriva lui Sorin Oprescu la votarea bugetului capitalei?
    Si mai am o intrebare, daca tu vrei sa fii Che, cine e Fidel?
    Scriu asta pe blogul tau pentru ca stiu ca tu ai fost singurul care a pus aceeasi intrebare legata de PSD in diferite emisiuni.

  5. Referitor la …pretext, la cel actual, niente, niente de ma rathan,s-au dimpotriva!

  6. idealul lui che guevara, societatea comunista, acea societate in care tot ceea ce nu este interzis devine obligatoriu. trebuie sa fii trepant cu creierul spalat de ploi acide sa-ti doresti linistea comunista, linistea de mormant sau de ce nu de imensa puscarie. nostalgicilor le recomand o excursie dus in raiul comunist din cuba sau coreea de nord. criticilor regimului actual un sfat, atata timp cat nu faceti nimic sa schimbati starea de fapt nu aveti dreptul sa vorbiti.

  7. E cu adevarat un personaj minunat Mazare, dar cand intri pe blog, pana sa dai play clip-ului, e in stop cadru un profil cu Blaga. Am inghetat crezand ca il aduci pe Blaga:)). Oricum e ok si asa, dar cu Blaga rupeai iar gura targului, precum data trecuta cu Blejnar.

  8. E clar, vei sparge audientele portocalii. Decat ca iar o sa te bata mar OTV-ul 😀

  9. Tot mai mult se vorbeste azi despre beneficiile democratiei .Valorile democratiei s-au perimat sau nu mai au sens intr-o societate bolnava in care banul are suprematie .Ce fel de democratie poate fi asta pe care ne-o ofera societatea de azi?Sau este si democratia societatilor capitaliste un ideal de neatins ca si socialismul adevarat?Dincolo de toate aceste discutii demne mai degraba de deontologii lui Badea ,va multumesc domnule Ciutacu pentru melodie .Che a fost un erou ,poate ultimul erou al acestei lumi .Asa este pentru mine .Am auzit intr-o zi la tv pe ,,niste intelectuali “vorbind despre criminalul Guevara .Daca el este criminal ,atunci cum sa vorbim de SUA ,care a deschis atatea conflicte in lume ,unele terminate cu multe pierderi colaterale ? Si toate acestea in numele democratiei occidentale care de dragul umanitatii vor sa impuna cu forta modul lor de a trai si gandi .

  10. Adevarul este ca, pe cine intereseaza ce are de spus un Balaceanu Stolnici, Neagu Giuvara, Victor Rebengiuc, Dorel Visan, o Rose Mari Mociornita etc, o sa stam cu sufletul la gura sa-l ascultam pe cercopitecul asta de Mazare. Victor prietene ai o singura emisiune pe saptamana nu este pacat sa o irosesti in felul acesta?

  11. Incredibila melodie.
    Tinerii cubanezi inca o canta pe strazi.
    Poate asta ne lipseste noua, romanilor.
    Octavian Paler sunea ca “o tara fara statui si fara trecut nu poate exista”.
    Noi am darmat statuile si am uitat baladele eroilor nostri.
    Pentru invitatul dumneavoastra am o singura intrebare:
    Ar fi gata, ipotetic vorbind, sa isi asume rolul lui Che Guevara?

  12. d-le Ciutacu,ati fi vrut sa traiti intr-o lume pe care o visa Che Guevara?….daca ma intrebati pe mine ,eu nu mi-as fi dorit asa ceva.

  13. @Brain 56: nu, sub nici o forma. da-aia nu l-am invitat pe duhul lu’ Che, ci pe Mazare 🙂
    @Madalin: Mociornita nu-mi place, pe Visan l-am avut, Djuvara si Stolnici au fost la Paula Rusu recent, Rebengiuc nu vrea sa iasa si eu nu ma rog de nimeni. iar Mazare, asa cercopitec cum il vezi tu, are destule de spus.
    @il genio: cand m-a mai batut pe mine mar OTV, ca sa ie cu iar?

  14. Cool, vorba lu’ Badea 🙂
    Omul are un stil vestimentar aparte, totusi ce spune nu spune rau. Poate aflam mai multe despre minunile din portul Constanta. O intrebare pentru invitatul tau: “cand vom avea si noi hoteluri de 5 stele care sa-ti ofere un sejur ultra all inclusive la preturi omenesti, asa ca la turc acasa?”

  15. ESTE FOARTE IMPPORTANT CINE SI CE SPUNE, MAI ALES CA ACUM STIREA ESTE CEEA CE VOR JURNALISTII SA FACA DIN EA..
    TOTUSI DECIT UNII CARE NE POOARTA PRIN BALARII,SI NE INDEAMNA SA NE AMPUTAM PROPRIA EVOLUTIE,RAMINE SPERANTA IN CRIVATUL SCHIMBARII…DACA VA BATE SAU NU ANUL ACESTA ,RAMINE DE VAZUT…EU NU SUNT DISPUS SA VAD SI SA AUD ORICE,NUMAI CA SA FIE SPUS, CI TREBUIE SPUS BINE…

  16. De ce nu… Radu Mazare?
    Dupa mine, este cel mai “original” personaj de pe scena politica a bietei Romanii de azi.
    Sa te fii gandit tu oare, asa in mintea ta, ca ne mai poti oferi noua privitorilor tai,ceva nou, legat de mascarada cu spagile pentru ca RM vine de la Constanta, ba este chiar edilul urbei?
    Sa fie asa?… sa nu fie asa?
    Oricum, Vorbe grele… sa fie!

  17. @Madalin: Perfect de acord cu punctul tau de vedere, rar mi-a fost dat s-a vad un personaj mai SINISTRU de cat acest Mazare.
    D.le Ciutacu pe ANDREI PLESU l-ati invitat vreodata?

  18. @marius: in cazul in care n-ati priceput, nu va solicit vreun acord pentru invitati, ci va informez care sunt. dvs. l-ati invita pe unul care scrie in fiecare saptamana cat de detestabil sunteti?

  19. Domnule Ciutacu !
    Nimeni nu se mai “agita” vizavi de punerea in libertate al fiului infractor Placinta, ceea ce, este strigator la cer. In plus,a fost prezentat la Antena 3 un caz in care tot o “fiica beizadea” a acciodentat un om in Constanta pe trecerea de pietoni si l-a lasat fara un picior. Pe cand o campanie puternica impotriva acestor indivizi si individe certate cu legea ?

  20. Radu Mazăre;o pată de culoare pe negura politicii de azi.Valorează în măsura în care spusele si actiunile sale ajută la întelegerea si la demontarea minciunilor si a falsitătii în care ne cufundăm tot mai mult.

  21. @Victor Ciutacu: Poate ca l-as invita sa-mi spuna ce are cu mine. Sigur e ca audienta ar fi mult, mult… mai mare. Parerea mea!
    PS: I-mi cer scuze, n-am vrut s-a fiu asa interogativ.

  22. Ma intreb uneori daca emisiunea are vreo legatura cu titlul?! Cred oricum ca macar titlul suna bine. Vorbe Grele cu Mazare. Ne-am dat dreaq…

  23. @adrian cosmin: si ce-ti raspunzi?
    @marius: Plesu nu face rating, da’ nu d-aia-l invit. in plus, ultima mea grija e sa afle lumea ce are Plesu cu mine. eu stiu si-mi ajunge

  24. Nici una zic eu… Da tu esti realizatorul si singurul care te poate trage la raspundere, zic eu, este Voiculescu. In rest noi doar sporovaim ca tatele…

  25. Mai usor cu idolii pe scarile istoriei,ca li se rastoarna pacatele in vazul lumii!
    Mazare era si el un mic idol prin Constanta,acum incearca sa reincalzeasca o ciorba acrita demult!Daca are atita singe in pasarica,ar gasi alte metode sa combata puterea decit sa se costumeze ca la balul mascat al scolii ajutatoare.Hai,ca ne-am mai procopsit cu inca un salvator al patriei!Daca ar fi fost chiorul in opozitie pe o criza ca cea de azi,era in fruntea flaminzilor si ii fugarea pe psd-isti pina la usa arestului,de nu mai ieseau ani buni de acolo.Asa ca,psd-ul si pnl-ul sa multumeasca cerului ca nu sint la putere azi.Opozitia de azi nu e in stare sa organizeze nimic care sa mobilizeze oamenii,fuge poporul de ei de frica sa nu le fure ce le-a mai ramas de la pdl-isti.
    Asta nu inseamna ca nu ma voi uita!

  26. n-am mai intrat de ceva vreme pe aici, dar vad ca ai coborat standardele; ii raspunzi unuia care scrie i-mi cer si s-a fiu…si nu doar o data????

  27. @agia: pana si ala merita un raspuns. altfel iar sunt antidemocratic, ca doar lucrez la un fost colaborator al Securitatii 🙂

  28. aaaa….neaparat sa il intrebi despre soseaua de coasta, cu toate beneficiile si dezavantajele pe care le-ar fi adus aceasta si cum i-a taiat macaroana madam Sulfina, asa cum ii face si acum pdl-l lui Oprescu

  29. Radu Mazare pare un politician bun care are un stil aparte de a spune lucrurilor pe nume. Singura problema pe care o am cu el este ca invitat fiind intr-o emisiune tv a venit imbracat in uniforma militara si sa pus de a promis ca daca vrea cineva o asemenea uniforma sa apeleze la el ca are multe uniforme si le da moca.Am apelat si eu si am primit FUGA. Vrajeala,bla,bla,bla.

  30. @Madalin … și alții ca el

    Știți unde duce drumul:
    Excluziune (intoleranta) > Diviziune > Instabilitate ?

    … la DICTATURA !

    Democratia inseamna drumul Incluziune (toleranta) > Coeziune (necesita educatie) > Stabilitate > DEMOCRATIE

    Ifosele sunt intotdeauna semnul tendintei de a castiga prin excluderea altora.

  31. VA SCRIU DIN OSAKA , JAPONIA !!!…
    MULTUMESC ANTENEI 3 PENTRU ATENTIA ACORDATA ROMANILOR !!!…
    MULTUMIM !!!…

  32. Cum a sunat:”Despre viitorul turismului romanesc”…
    Sunt nerabdator sa aflu despre turism. Domnul Mazare o sa ma lumineze complet si ma duc imediat sa’mi cumpar slipi! :))
    Dincolo de personajul hidos care va lua act de prezenta in emisiune, eu ma bucur ca il vad iar pe Victor Ciutacu punand intrebari.
    Multumesc, salutari…

  33. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Cum zice “minca bogdan”,”de nota 10 ciutacu emisiunile tale”!

    Cu tot respectul,
    IoanaP

    off topic:ma impresioneaza ceea ce se intampla in Japonia!Ma rog la Dumnezeu sa ne apere pe toti!

  34. Buna ziua,

    Mazare este un tip cu o imaginatie bogata si cu curaj, altfel nu cred ca ar adopta un stil vestimentar atat de colorat(in sensul bun al cuvantului) in ciuda griului ce ne inconjoara.

    Cred ca ceea ce ne lipseste noua zilele astea este puterea de a ne imagina o viata mai buna.Altfel nu am sta cu fundul pe camasa asteptand sa ni se dea ceva, pe tava.

    Abia astept sa aud ce planuri isi mai propune dl primar de Constanta. Poate mai invatam si noi ceva.

    Parerea mea,
    Oana

    P.S. Celor care isi permit sa-l critice pe Mazare pentru felul de se imbraca le zic atat: ati vrea voi sa va permiteti sa fiti atat de eleganti ca el. Dar nu va ajuta nici portofelul, nici nu aveti curajul sa iesiti in evidenta asa cum o facel el.

  35. Abia astept emisiunea,cred ca va fi una dintre acelea de top! N-as spune ca-s fan PSD,dar imi place Mazare,pentru ca nu e ipocrit,nu urla din rarunchi cand il tot faulteaza pdl-istii,e un tip extravagant si si-o asuma,ca nu l-am vazut vreodata sa “pupe “vreun sef,ca-si pune in cap sa faca lucruri si chiar le face fara tam-tam,ca-si pastreaza intr-un fel adolescenta si nu uita ca a avut si el odata 20 de ani.Si e tare ca nu-i e frica de Basescu……si in seara asta sunteti doi.Bafta!

  36. Melodia asta imi aduce aminte de o revolutie care a dat jos dictatura din Cuba sa instaureze dictatura in Cuba…Sa inteleg ca trebuie dat afara dictorul Basescu si sa fie inlocuit cu dictatorul Antonescu cel ce ia hotarari de unul singur la nivel micro in propriul partid?!

  37. Victor,am o rugaminte la tine ,lasa-l sa se desfasoare pe invitatul tau!Mie imi place atitudinea lui militareasca.Indiferent de ce spune lumea.Intreaba-l ce crede despre uniunea dintre psd si pnl,care enerveaza atat pe cei de la putere,ce se bucura de orice frictiuni din interiorul partidelor de opozitie.Pdl-ul se roaga pentru Orban,Saftoaica,marea liberala a lui Base si de-alde Vosganian.Cica se vor reuni cu pnl-ul dupa alegeri,ca sa ramana la guvernare ,iar unii fraieri liberali inca viseaza la idealuri nobile de liberalism cand totul e pur pragmatism politic.Dar prostii tot timpul pun botul primii.Ce crede invitatul tau despre atitudinea opozitiei care e cam palida ,din punctul meu de vedere?Cazul Voiculescu e cam rasuflat si e un pretext,eu tare as vrea o definitie exacta a apelativului securist.

  38. Victore, stire bomba. Primaria din Constanta s-a inchis. Constanta este primul oras din lume fara primarie! Pur si simplu statul portocaliu nu are nevoie de asa ceva. Asta da modernizare a statului. Mai ramine sa vina si la noi un cutremur si atunci ne ajutam intre noi ca pe vremea lui Conan Barbarul

  39. @ionel …tu il faci pe Basescu dictator? (T)izmaneanu zice ca Base nu e dictator ca stie el bine care e dictator si care nu e. Hai trage-ti izmana pe tine si ia aminte…..

  40. 1. Fara defuncta URSS, Fidel si implicit Che nu ar fi rezistat mult, americanii i-ar fi rezolvat repede.
    2. La noi nu vom vedea o revolutie prea curand din 2 motive : o data oamenii nu au ajuns inca la limita de jos incat sa doreasca asa ceva si nici interes strain nu este sa fie schimbat Basescu si al doilea ca nu avem un lider care sa conduca asa ceva, de fapt problema e ca oamenii nu au incredere in cei care i-ar putea lua locul (Ponta&Antonescu) si mai ales in partidele lor. Si mai e si un precedent, in 89, cand stim cu totii cine a castigat pana la urma, basca niste mineriade ca supliment si singurul rezultat a fost o clasa politica lejer corupta ce ne-a condus pana acum si probabil o va face si in viitor (cu alte nume, dar aceleasi apucaturi).

  41. D-le Ciutacu,

    Va rog frumos sa il intrebati pe dl.Mazare ce planuri are,in activitatea de primar al Constantei,intr-o situatie similara celei care s-a intamplat azi in Japonia.Numai Dumnezeu stie ca se poate intampla si la noi un eveniment asemenea.Are proiecte,in activitatea primariei,in acest sens?

    Multumesc anticipat,cu tot respectul,

    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.