Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Un titan într-o lume de pitici: Albulescu

Un titan într-o lume de pitici: Albulescu

Înregistrarea emisiunii

UPDATE: În timp ce mă tundeam, mi-am dat seama că ieri am împlinit un an, cu acte, de Antena 3. Aşa că puteţi lua ediţia din această seară drept aniversară. Să-mi fie de bine!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “Un titan într-o lume de pitici: Albulescu

  1. @Victor Ciutacu: Daca vrei sa “fii pe primu’ loc” mereu, indraznesc sa-ti sugerez sa te apuci de manele :). Publicul majoritar e format din privitori la “Acces Direct” sau “Happy Hour”. Faptul ca reusesti sa fii primul, cu rare exceptii, e deja enorm tinand cont de tara in care-ti desfasori activitatea. Din punctul meu de vedere, as dori cat mai multe “emisiuni pe sufletul tau” si sa nu constat vreodata ca ti-ai propus sa-ti atragi “publicul majoritar” :).

  2. Felicitari pentru emisiune. Are domnul Albulescu o bunatate in privire cand vi se adreseaza cu bunul meu, eu va multumesc pentru asemenea invitat.
    Imi pare rau sa aud de audiente, dar cred ca nu va asteptati la rezultate cu mult diferite, realitatea e mai putin optimista decat marele actor.

  3. Ciutacule, mi-a trecut supararea “ca nu l-ai intrebat pe si de perioada lui cacacioasa”. Indiscutabil, e un bun actor. Rogu-te, pe viitor, nu fugi de intrebari incomode….aceste te vor feri de a cadea in capcana unor “medalioane” festiviste, “pupincuriste”. Te iert si pentru ca ai facut o emisiune FANTASTICA!, cu Dorel Visan. Cu acest artist sunt prieten de peste trei decenii….am scris mult despre el in presa clujeana, dar, tu, Victore, ai reusit sa “scoti” din ARTIST….ceva ce eu n-am reusit “de-o viatza”….Te felicit! Dar sunt cu ochii pe tine!
    Cu drag, Dan Trif

  4. A recitat poeme pupincurist-comuniste?! Se poate! Nu-mi aduc aminte. Sau nu m-am nimerit în faţa televizorului când se întâmpla asta. Îmi imaginez că toţi cei care şi-l amintesc pe Albulescu recitând “cu cârmaciul” îşi amintesc şi propriile lor prestaţii excelente cu plăcuţe pe stadion, făcând pe pixelul în portretul conducătorului iubit.

    Mi-l amintesc însă, până voi muri, în rolul Crişan din “La capătul liniei” şi mi-e milă de ăştia care nu l-au văzut decât la “Cântarea României”.

    Extraordinară emisiunea, domnule Ciutacu! Nu numai graţie invitatului. Aţi dat alt sens sintagmei “vorbe grele”. Adică… grele. Îţi rămân în creier. Te transformă. Te mai însănătoşesc. Nu zboară, aşa cum zboară ele conform dictonului.
    La mai tot înainte!

  5. Emisiunile d-voastra in care invitatii sunt oameni de cultura sunt ca o vacanta frumoasa pentru mintea si sufletele noastre. La multi ani

  6. Felicitari si din partea mea! Ai si in Franta telespectatori fideli! Am avut si noi o mare bucurie zilele acestea, cand am vazut ca USL intr-adevar poate sa functioneze! Si PSD-ul si PNL-ul se inteleg!

  7. Incercati cu 2 invitati odata :
    Medeea Marinescu – Dan Puric
    Grigore Lese – Bogdan Aurescu
    etc.,pe care sa-i ” incingeti” cu subiecte si intrebari despre viata , valori , sperante.
    Apoi ,sa intoarceti clepsidra , si sa mergeti sa faceti un interviu in inima muntelui , acolo unde viata se pastreaza la valoarea ei , de zi cu zi si veac de veac .
    Felicitari pentru invitatii dumneavoastra . Este bine si reconfortant sa vezi ca exista si alceva, inca .

  8. Vai de capul meu!! am scris “m-ai” in loc de mai!!! Nu luna…,ci mai incolo!!:D Jenibil! Imi cer scuze si promit sa nu se mai intample. Asa e cand sunt emotionata. Scriu, fac, debitez prostii!!! Emisiunea m-a dat peste capul limitelor mele:P Mai…vreau!:)

  9. Ce bine a fost! Multumim domnilor Ciutacu si Albulescu.

    In alta ordine de idei, cineva imi spunea ca a vazut ca iar ar pune-o Udrea de o licitatie de cca 2 mil euroi pentru nu’s ce campanie pt turism. Asa o fi? Te pomenesti ca odata ce are frunza ii mai trebuie si o creanga la ea! Daca da, scump dom’le scump.

  10. Salut. Pe Isarescu cand il inviti la emisiune? Vad ca nu prea apare. Probabil ca ar si avea cate ceva de spus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.