Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Un titan într-o lume de pitici: Albulescu

Un titan într-o lume de pitici: Albulescu

Înregistrarea emisiunii

UPDATE: În timp ce mă tundeam, mi-am dat seama că ieri am împlinit un an, cu acte, de Antena 3. Aşa că puteţi lua ediţia din această seară drept aniversară. Să-mi fie de bine!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “Un titan într-o lume de pitici: Albulescu

  1. Să privim cu interes consideratiile domniei sale asupra lumii în care se„mișcă”,în special asupra lumii de dinainte de anii 90,pentrucă la cea de după,probabil,ca toti marii actori ajunsi la o vârstă venerabilă,nu cred că este laudativ(justificat,mai ales prin prisma celor derulate în ultimii ani).Vă multumesc.

  2. L-am intalnit pentru prima data (in carne si oase) pe vremea raposatului “Festival de Film Costinesti” si m-a fascinat prin amestecul de trufie si modestie pe care il afisa. Nu se deranjau deloc intre ele cele doua fete ale personalitatii sale, acestea potentandu-se reciproc.
    Pacat ca nu am avut atatea filme cate ar fi meritat actorul Mircea Albulescu.

  3. De ce nu-i putem ” clona ” ???…
    Si nu ma refer numai la actori ! Ma refer la toata generatia lor , scriitori , cantareti , compozitori !…
    Te felicit inca o data pentru alegerea facuta !
    Mi-as dori intr-o zi sa o inviti si pe Angela Similea … A fost la Tuca , intr-o emisiune si a fost EXTRAORDINARA !

    O zi buna !…

  4. Multumim pentru marele actor MIRCEA ALBULESCU, sincera sa fiu si eu m-as bucura daca as vedea in emisiunea dvs. actori din vechea garda(atat cat au mai ramas_) sa imi mai incante sufletul, recunosc ca am ajuns atat de rar la teatru din lipsa de bani, 2 bilete deja inseamna f mult acum pt mine, am citi azi si m-am bucurat ca i se v-a dedica o stea dnei TAMARA BUCIUCEANU care a implinit 82 ani, alta mare doamna a scenei romanesti.O seara cat mai reusita, dana

  5. l-as intreba cum au fost filmarile la “Cel mai iubit dintre paminteni”. pentru ca distributia a fost impresionanta: Gheorghe Dinica, Stefan Iordache, Tora Vasilescu, Dorel Visan, Victor Rebengiuc etc.
    daca am trai intr-o tara in care valorile sunt valori (fara bani, fara criterii de audienta, doar prin talent, educatie, caracter, forta) dl. Mircea Albulescu ar fi categoric o stea de la Hollywood!

  6. emisiune prea scurta pentru un titan, totusi multumim si pentru atat. felicitari pentru aniversare!

  7. @cetateanul gogu: Asa a zis Victor si cand a fost Dorel Visan, dar s-au aliniat astrele si s-a dublat timpul. Taci! Nu cobi! Poate avem bulan si la editia asta de vreun miracol :).

  8. O prezenta coplesitoare, un personaj care umple scena. Aceasta a fost impresia pe care mi-a lasat-o de fiecare data. O voce de stentor, patrunzatoare. Nu pot spune ca a fost(este) actorul meu preferat, dar prezenta lui in orice distributie a fost intotdeauna o garantie. Un personaj imposibil de ignorat si greu de uitat.

    PS La multe aniversari la Antena 3. Mi-am adus aminte si eu ceva, citindu-te: trebuie sa ma tund. 🙂

  9. La Multi Ani si la multi invitati deosebiti!Felicitari pentru emisiunile care mi-au fost aproape,pe lungimea mea de unda,si pe care le-am urmarit cu fidelitate,la un asemenea redactor invitati pe masura,ti-o spune o fidea privitoare.Dlui Mircea Albulescu respectele mele,un Om minunat si un Actor magistral.

  10. Domnule Ciutacu, vă rog să nu mai folosiți cuvintele gagică, mișto, nasol și altele de același fel.

  11. Vorbind despre Albulescu, ca actor, dintre cei buni, fara tagada. Dar nu pot uita patosul cu care (in)canta maretia mult prea iubitului inainte de ’89, prezent la fiecare zi festiva a partidului unic sau a camarilei din fruntea lui, devenise un recitator emblema al defunctului PCR. Fapt pentru care am un sentiment de repulsie, orice ar face si ar zice azi sau maine Albulescu. Oare de ce nu a facut asta si Rebengiuc? Pentru ultimul am toata stima, pentru Albulescu nu.

  12. OAMENI EXTRAORDINARI ajunsi la mana unuia ca Boc si Basescu !
    … Daca se nasteau in America erau multimilionari , pentru ca unii dintre ei , daca nu majoritatea , sunt cu mult deasupra actorilor americani chiar !!!
    Aici sunt condamnati la saracie , la umilinte si la amenintari de a nu mai juca pentru a nu mai avea ” cumul de pensii cu venituri ” …
    Guvern imbecil : un adevarat ” cumul de cretinitate ” !…
    O seara placuta …

  13. Actorii tineri, oricat de buni ar fi, nu sunt cunoscuti ca nu apar la tv. Preferati sa promovati incultura, scandalul etc. Se pare ca “asta se vinde”, ca din asta traiesc televiziunile din Romania. Din emisiuni precum ce a lui Maruta, Acces direct etc. Emisiuni asemanatoare celor de la OTV, OTV pe care mai inainte toata lumea il condamna tocmai pentru emisiunile astea. Cand veti incerca sa promovati valori, atunci va puteti intreba daca acestea exista.

  14. Ma gandeam ce compliment sa-ti fac pentru minunata emisiune, ca sa-ti dai cu adevarat seama cat de mult m-am bucurat sa mai vad si oameni gen Mircea Albulescu vorbind la TV. Stiind ca esti microbist vreau sa-ti spun doar atat: fir-ai sa fii cu emisiunea ta cu tot, ca am pierdut repriza 2-a a meciului impreuna cu declaratiile la cald de dupa meci, ca sa stau pe A3. 🙂 Felicitari!

  15. La cat mai multe emisiuni asa ca aceasta !
    Domnul Albulescu , balsam pentru suflet!
    Am urmarit totul aproape fara sa respir . Superb ! Multumesc!

  16. Sa-ti fie de bine, cum de bine mi-a fost si mie aceasta emisiune. M-am jenat pentru lenea de a nu mai fi optimista. Exemplar…a fost!

  17. Superb!!! Si daca tinem cont, ca pana si versurile omagiale recitate de el, aveau sclipire, mi se pare ca unii sunt plecati de-acasa, atunci cand il ataca!!! Mi-l amintesc in “Lungul drum al zilei catre noapte”!! Daca doriti sa revedeti…!

  18. Si, domnule Ciutacu! Din cand in cand m-ai paliti-ne si cu cate un “misto” ca ne prinde bine un argou de demult!:D Apropos! Urat ii Doamne TRU!!!Da urat si insipid de tot!

  19. Multă sănătate şi putere de muncă mulţi ani înainte la Antena 3 şi oriunde îţi doreşti !
    Atât timp cât aduci în emisiuni oameni valoroşi cu adevărat emisiunea “Vorbe grele” se va bucura de un real succes. Şi ptr. ca ne-ai promis că nu o să aduci ţoape şi mârlani în emisiuni, ci doar VALORI, ai un 10 de la mine şi cu siguranţă de la mulţi dintre cei care te citesc şi te urmăresc la TV. Poate ca ar cam fi cazul ca şi alţii dintre jurnalişti / jurnaliste să înveţe de la tine, astfel încât să nu se mai “agite” atât când Udrea trage o băşină, Oltean nuştiu ce glumă tristă a făcut sau Băsescu nuştiu ce declaraţie tâmpită a dat!

  20. Draga Ciutacu, sunt foooooarte suparat pe tine! Mi-ai pricinuit o mare paguba! Tre sa platesti! Ti-am trimis sms….rugandu-te sa-l intrebi pe “bunul meu” Albulescu…despre vremea cand era aproape singurul actor “mare” care il canta si-l pupa-n cur pe Ceausescu…Celebra hartie igenica a lui V. Rebengiuc ii era dedicata si lui. N-ai pomenit nimic! Rusine! Aerele de pretiozitate, de elegant intelectual nu tzin…DACA NU ESTI CINSTIT….OBIECTIV…Simplu pt mine: am telecomanda! Pacat, insa!

  21. excelenta impune respect. in peisajul audio-vizual doar doua emisiuni se ridica la acest nivel, vorbe grele si profesionistii, felicitari Victor Ciutacu!

  22. Bună seara!
    Există o înregistrare a emisiunii din această seară? Dar a celei cu Dl. Dorel Vişan? Nu am reuşit să le văd în întregime şi mi-ar plăcea.
    Cu stimă,

  23. @Monica: tocmai am postat linkul catre inregistrare 🙂 pentru Visan, dati search pe blog cu numele lui si, la postul dedicat emisiunii, veti gasi si link catre inregistrare
    @silviu: e foarte inteligent postat comentariul tau; fix la postul dedicat emisiunii cu Mircea Albulescu. pe blogul unuia care i-a avut invitati pe Dorel Visan, Tudor Gheorghe, Grigore Lese, Mircea Diaconu sau Dan Puric (numai la Antena 3)
    @Dan T: iti las banii la receptia Antenei 3.

  24. @DAN.T
    te supara ca unii oameni au anumite convingeri?
    despre astia se zice ca au principii(spre deosebire de lingai).

  25. 1.Victore a fost Excelent interviul. Felicitar!

    2. Te rog transmite parerea mea celor de la Antena 3
    a) Chiar nu vedeti ca deveniti ridicoli cu ‘One man show’ Snecker? De dimineata pina seara numai pe ala il vezi si nici macar nu se pricepe? Folositi-l la ce e bun ( Analize Economice) dar eu unul schimb canalul la idiotii de la Realitatea decit sa-l mai vad pe ala.
    b. Aveti tendinta de a deveni o adunatura de TATE care Tipa, Urla, Intrerup Interlocutorii dupa 2-3 cuvinte, ce mai, v-ati deprofesionalizat in frunte cu Gadea care acum a ajuns sa: 1 Puna intrebarea- 2 Vorbeasca despre ce a spus in intrebare- 3 Explice ce intelege el prin intrebare-4 Sa comenteze de ce a pus el intrebarea aia si- 5 Lase interlocutorului sa raspunda in 4-5 cuvinte pina-l intrerupe.

    Victore, stii ca de multe ori nu am fost pe aceeasi lungime de unda, dar ai ajuns de departe sa fii cel mai BUN de la antena.

    Radu Tudor, e EXTRAORDINAR sa identifice Chintesenta Lucrurilor, dar are lacune ENORME ca moderator. N-are zvic!

    Mircea Badea e si el OK dar numai la pamflete, altfel n-are stofa sa puna intrebari si sa anime o conversatie.

    Inca o data Felicitari!

    Si Multam mult daca le transmiti!

  26. Victore ,foarte buna emisiunea. .m.am uitat cu sufletul la gura,nici nu stiu cand a trecut o ora. Foarte bine faci ca aduci asemenea titani in direct, sa contracareze putin invazaia asta de marlani si pupincuristi. Si la cat mai multe emisiuni…

  27. Comme d’habitude, iau bătaie cu emisiunile pe sufletul meu. Noroc că-s rare, că-mi căutam altfel servici’. Ori eu sunt prea sofisticat pentru publicul de televiziune, ori el, zisul public, e prea matur şi realist în raport cu mine

  28. Pana la emisiunea aceasta nu stiam mare lucru de domnul Albulescu. Pot sa spun ca m-a impresionat si chiar am avut de invatat din cuvintele sale si felul lui de-a fi. O emisiune extraordinara si va multumesc domnule Ciutacu.
    As mai vrea iarasi sa cunosc pe Tamara Buciuceanu, Stela Popescu 😀

  29. Foarte buna emisiunea, precum si explicatia maestrului: “Oamenii scriu pentru ca vor sa spuna ceva”. Treaba este ca din ce in ce mai putini vor sa spuna ceva, pentru ca din ce in ce mai putini au principii.
    A semanat putin cu emisiunea moderata de Eugenia Voda, “Profesionistii”, numai ca a ta a fost live.
    In ceea ce priveste rating-ul, nu pot decat sa banuiesc cum a fost.
    Stima

  30. Ce artist ,ce actor .Cum mama naibii in dictatura aia Ceausista s-au ridicat acesti actorI si artisti minunati de o valoare inestimabila.?Dar ce sportivi.Si medici de valoare si cercetatori de valoare.ETC,ETC.

  31. @aveo
    Mi-e rusine mie,ca ganditi asa;cred ca n-ati trait timpurile alea,cand fiecare pas (daca erai o personalitate sau un nimeni)ti se numara…
    Dl.MIRCEA ALBULESCU E O VALOARE DEOSEBITA A TEATRULUI SI VIETII ARTISTICE ROMANESTI.
    Cu stima,
    IoanaP

  32. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Excelent dialog cu bunul si dragul nostru DL.MIRCEA ALBULESCU!Pacat ca nu ne-a spus o poezie…

    Frumoasa aniversare ati avut si va rog sa aveti multe,multe,…Timpul emisiunii se termina repede-publicitatea,de…Ma uitam cu disperare ca s-a terminat emisiunea la ora 22 52.Pentru oamenii adevarati timpul e prea,prea scurt.

    Va doresc numai bine,intalniri multe cu OAMENI ADEVARATI,ca asa veti ramane si Dvs.un OM ADEVARAT.
    Cu tot respectul,
    Ioanap

    P.S. Iertati-mi repetarea cuvintelor “adevarat/ti”,dar nu gasesc altceva mai potrivit.

  33. @IoanaP – am trait acele vremuri si tocmai de aceea m-il amintesc! In special pentru ca era si un bun recitator! Am fost si in salile de teatru in care care iti inghetau mainile si trebuia sa stai imbracat cu paltonul si l-am admirat ca actor. Nu l-am contestat pe Albulescu actorul (chapeau bas!), ci pe Albulescu omul, iar la o personalitate care se vrea marcanta, precum cel in cauza, cele 2 laturi nu se pot separa. Toti trebuia sa facem compromisuri in acele timpuri, unele mai mari, altele mai mici, iar Albulescu a ales pana unde sa mearga.
    Et punctum.

  34. titlul ma face sa nu mai spun nimic – prefecta dreptate – un titan printre pitici!
    felicitari si la multi ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.