Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum arată România lui Crin Antonescu

Similar Posts

87 thoughts on “Cum arată România lui Crin Antonescu

  1. Eu am votat Basescu. Spune-mi tu cine sunt, mai viteazule.

    Pe vremea PSD ce se putea? Ati uitat? Din nimic, miliardar, nu? Atatea clantaneli de m-am saturat. Milioane de voci, nicio solutie.

    Va uitati la Antonescu si ce vedeti? Ma uit si eu, chiar daca am votat Basescu. Si ma tot uit, si la PSD, si la PNL, si nu vad nicio solutie. Vorbim de criza si de ce face prost PDL. Dar macar face ceva. Ceilalti ce fac? Gargara?

    Poate era o solutie cu tehnocratii… dar asta era singura. Va iesi probabil USL la anul. Eu sper ca cu peste 70%, fara UDMR. Sa nu aiba constrangeri, sa poate face ce gandesc. Daca gandesc. Dar asta daca nu se autodistrug inainte.

  2. @Bubulea: mi-esti frate intru cautatul de similitudini 🙂

    @umu: ti-ai raspuns singur(a) la intrebare.

    @Ochiu ratiunii, apropo de postarile tale din ultimele
    doua articole ale lui Victor:

    Ai dreptate, baiatul ala cu care ai votat, distruge
    sistematic ceea ce ailalti la vremea lor n-au facut-o.
    Sa iei insa parte la o parada organizata
    de cei care au taiat drepturile militarilor in
    rezerva, precum si ale veteranilor ww2, inseamna
    sa legitimezi respectiva putere.

    Asta cu amintirile pubere si indoielile, suna cam
    ca aia cu “dupa razboi multi viteji se-arata”.

    In ceea ce priveste lipsa de noroc, apai dragul
    mosului, ia fa-ti tu ochisorii “roata” si spune-mi
    cam care-i parerea ta cind vezi “stoluri-stoluri”
    de medici care iau calea bejeniei pentru ca astia
    cu care ai votat tu i-au facut sa plece ?!
    Dar inginerii, dar alte categorii profesionale ce
    si-au tocit coatele “ca prostii” pe bancile scolilor ?!

    Imi plac la nebunie toti bloggerii astia aparuti din neant
    care-au gasit ei piatra filozofala/sensul vietii ca-n
    “Tot ce-i bun tre’ sa dispara” al Parazitilor
    http://www.youtube.com/watch?v=1VkJrkfK7Qk
    si gasesc potrivit sa imparta din cunostinte si
    fraierestenilor; O da, uleiul iese la suprafata
    intotdeauna ca-n “Escrava Isaura”… LOL !!!

    Mosule, absolut toate flasnetele ce lasa dire maronii
    prin zapada, au la baza un pattern (in cazul de fata
    “clantai”, cu mici variatiuni “latrai”, etc) si se bazeaza
    pe spiritul de turma, pe gidilatul la coarda sensibila,
    precum si pe cliseele mult prea gustate de romani;
    baieti, va vind un pont: pentru a nu va mai screme
    inutil in a va mai da greutate propriilor spuse,
    elaborind brasoave usor de demontat, puteti sa scrieti
    “sa-mi moara scroafa/ce-am pa casa daca va mint”;
    si noi va credem. Soto ! 😉

    Esti priceless, apropo de “sa poate face” (asta e
    de categoria “in dezacord cu mine insumi”). :))

    Inca ceva: in aceste timpuri absolut dezgustatoare,
    a spune “sint echidistant” inseamna fie ca locuiesti
    pe o planeta diferita, fie esti in cirdasie cu astia.

  3. Am si eu o mica nelamurire.
    “Nu numai ca nu o sa ma aliez cu PDL-ul, dar o sa fac, o repet, ca acest partid sa dispara de pe harta politica a Romaniei.”
    Ne vaitam ca-i tiranie si o dam direct in comunism get-beget? Nici Stalin nu se lauda in medii publice oficiale ca vrea sa desfiinteze un partid si sa-l faca sa dispara. O facea in alte moduri, dar nu punea si afise cu asta.
    Eu unul am sesizat grimasa pe care a facut-o cand a sesizat ce gogomanie a rostit, iar urmatoarele 10-15 cuvinte sunt cu ochii in jos, evitand sa vada daca-l intrebi ceva. Tu ai ezitat sau n-ai vrut pur si simplu, momentul a trecut, insa nu si insemnatatea grotesca si socanta a vorbelor astea.
    Nu vreau s-o fac pe pesimistul, dar daca stau sa pun cap la cap linsarea lui Geoana in PSD (meritat sau nu, nu mai conteaza, conteaza cum a fost mazilirea facuta), faptul ca Ponta se lauda la Cluj cu Ioan Rus si ce a rostit pe ‘gaura gurii’ (cum iti place tie sa te exprimi) Antonescu aseara la tine in emisiune, pot sa afirm ca viitorul suna bine. 🙂
    Un lucru e cert. Daca ieste Crin presedinte, Ponta premier, USL face majoritate si guverneaza tara, iar dupa 2-3 ani incep sa-l regret pe Basescu+PDL constatand cine stie ce minunatii ar face noua gasca, vand naibii tot si plec in Suedia sau Canada. Nu spun asta avand in coltul gurii un ranjet de PDL-ist bulangiu, care abia asteapta sa i se adevereasca “pai v-am spus eu?!…”, ci o spun cu groaza celui care nu mai poate cu PDL-ul si nu stie cum sa scape mai repede de el, dar in acelasi timp vede si ce fel de derapaje a inceput sa aiba USL-ul, dar mai ales liderii opozitiei.
    Oare n-o sa avem o clasa politica sanatoasa pana cand n-o sa fim condusi de oameni nascuti incepand cu 1990? Adica prin 2035, cand or aveam ei minim 45 de ani? 🙁

  4. @ochiu hotiei,
    “Eu am votat Basescu. Spune-mi tu cine sunt, mai viteazule.”

    esti un basist care a nenorocit tara asta alaturi de securistul basescu prin votul tau si ai girat furturi de zeci de miliarde de euro si dolari facute in ultimii doi ani de catre mafia securist-basista asa cum nu a reusit sa mai fure nimeni pina acum

  5. @Catalin I: cred ca esti unicul care are nelamurirea asta. numai la mine-n emisiune, Crin a spus de vreo trei ori, de-a lungul ultimilor doi ani, ca obiectivul lui politic e sa desfiinteze, prin metode democratice (adica sa-l faca sa nu mai intre-n Parlament), PD-L. e bine ca stai aici si nu vinzi nimic. regimul Basescu iti asigura toate garantiile. Ponta si Antonescu sunt adevaratele pericole…

  6. @Dan si @patratele
    Nu intentionez sa intru in polemica cu voi. Timpurile sunt grele pentru multi, nu doar pentru voi. Eu nu sunt inveninat, desi ati incercat sa ma jigniti. Asta inteleg prin echidistanta, si nimic altceva.

    Aveti dreptate amandoi poate… dar care era solutia in 2009? Geoana? Pai parca anul asta e cel mai prost din lume…
    Care e solutia la anul? Am inteles… PDL nu va place, dar nu v-ati saturat de PSD?

    Voi cu cine ati votat? Nu impotriva cui… ca asta e clar.
    Asta spun… va veni anul viitor, si probabil vor cadea cei de la PDL. Dar cine vine? Sau la asta va ganditi mai tarziu? Vrajeala cu “oricine e mai bun” tine azi, dar cand va veni “oricine” ce facem?

  7. Victore, chiar nu vrea nimeni sa faca un partid al tinerilor? Neimplicati vreodata politic in alt partid? Poate asta e solutia. Oameni tineri, curati, neafectati de scandalurile politice prezente. Macar daca gresesc e din nestiinta.

    Altfel poate vom ajunge sa votam Partidul Poporului, sau poate chiar Partidul Brunetelor la misto.

    Chiar daca stiam ca tu esti anti base, si ma asteptam ca si cititorii tai sa fie, chiar daca au sarit pe mine partial justificat, eu nu vad nicio solutie pentru la anul.
    Dar in loc sa ne plangem de problemele care sunt si de ce a facut sau nu base, si sa-i jignim pe cei care au taria sa afirme ca au votat intr-un fel, de ce nu cautam o solutie?

  8. @ochiu ratiunii: 1.vorbesti de echidistanta, desi recunosti ca l-ai votat pe Basescu. Te rog sa precizezi daca l-ai votat si in 2004, si in 2009.
    2. Iti amintesti cum era pe vremea PSD. Nu stiu ce varsta ai. Eu am inceput sa-mi amintesc cum era pe vremea PCR (partidul unic) si mi s-a ridicat parul pe spinare cand am auzit laudatio pentru William Branza pe TVR1. In conditiile in care Branza nu este, inca, “iubitul conducator”, “cel mai iubit fiu al poporului” etc. Ma intreb ce se va intampla cand va fi…?!
    3. Daca Antonescu nu e bun, daca Ponta este imatur, presupun ca Branza e OK!!!

  9. Mie mi-a placut extrem de mult cum a scaldat-o cu udemereu’… Ei sunt pedelistii versiunes maghiara, sunt leprele politicii, dar in pofida acestor insusiriei nu vor fi inclusi pe lista partidelor cu care usl nu va colabora. Oare de ce? 🙂

  10. @ochiu, votai Johannis prim ministru… dar la cit creier aveti voi ati votat intre infiltratul geoana si securistul basescu…

    in cel mai rau caz puteai sa-ti anulezi votul… dar tie ti-a placut sa pui stampila pe basescu asa ca mai subtire cu prostia pe scari!

  11. Fiind baiet pe la Anvers cutreiera,basescu,a ramas cu ticul,dovada ca bugetul a fost darnic cu serviciile,se stie deja ca toti au dosare dar ‘mnealui nu.Limba Romana se simte foarte bine in compania lui Crin,pentru asta are respectul meu,explicatii puerile de genul ca lipseste din parlament,sunt vrajeli de oameni indoctrinati,manipulati si mai abitir,prostie in stare pura.Se poate baza in continuare pe votul meu.Daca unica solutie ar fi ca sa scapam de astia,ar fi retragerea din parlament,sa-i vedem atunci cand vor fi pe deplin izolati.O tara corupta,debusolata,analfabeta,bolnava,la coada mereu dupa tigai…saraca Romania mea.Justitia mai era ultimul bastion,m-am convins ca si pe ea coruptia a mancat-o.Ne mai ramane sa jucam popa prostu’ cu miza posmagi,ca euroii o iau la vale.

  12. @Traienica
    Da, Am votat si in 2000, 2004, si in 2009.
    In 2000, eram student cu viza de flotant si, daca stii ce zic, am stat doua ore la Babes pentru a vota. Manipulare gen PSD / Nastase. Sper sa nu confund anii…

    Nu stiu cine e Branza, deci nu pot continua tema propusa.
    Imi aduc si eu aminte de un sondaj de Craciun, cu 75% sau asemanator care spuneau ca traiau mai bine pe vremea lui ceasca… revoltator! Cine sunt cei 75%? Mai stiu cum invatau copiii la lumanare, cum luai paine si ulei pe cartela, cum faceai frigul in apartament, cum mergeai cu masina o zi din doua, etc? ce era bine in toate astea???

    Vremurile alea nu se intorc oricum. Nici cele din 2007-2008, cand nimeni nu se plangea si tot base era presedinte.

    Suntem unde suntem. Hai sa cautam solutii si sa nu ne mai plangem. Pleaca tot mai multi tineri. V-ati gandit ce facem cu pensiile peste 10 ani? Indiferent cine conduce? dar in 2031, cand ies decreteii???

    Multi vor vota PP la anul. Sa vedeti atunci rasturnare. Dar o fi bine? Eu m-am gandit la asta si pe blog am zis ca nu.

  13. @Ochiu ratiunii:

    Mai jignitor (pentru orice inteligenta minimala) decit
    a nega evidentele (rizind in nasul celorlalti) este
    atitudinea “impaciuitorista” de genul “lasa maica,
    ca oricum n-avem ce sa facem”, ori ca sa te citez,
    “noi sa fim sanatosi”, ceea ce presupune clocitul
    miserupist din marsupiul protectiv al “taticului”.

    Nu numai ca esti “ne-inveninat”, dar si prostesti pe/in fatza.
    Daca crezi ca ai fost jignit, inseamna ca te simti cu musca
    pe caciula; aici ai avut parte de argumente, metafore, paralele,
    precum si de orice figuri de stil ce un om inveninat nu ti-ar
    fi furnizat, ci care te-ar fi trimis din prima la plimbare.
    Btw: nu tin minte sa ma fi plins ever pe umarul tau ori al
    altcuiva pe blogul lui Victor cu problemele mele personale.

    Oricit de “Geoana” este Geoana, daca m-as intoarce in timp, tot
    pe el l-as vota in turul 2; voi asta nu puteti pricepe si basta;
    linia lui ha-ha pe care voi o urmati si pe care eu n-o servesc se
    numeste “dezbina si stapineste”; cintati va rog la alta masa !

    O, da, m-am “saturat” de PSD-ul care e la putere, m-am
    “saturat” deasemenea de “Ponta si Antonescu sint rai”; ma,
    da’ voi nu v-ati saturat de aceeasi placa pe care tot timpul
    o puneti ?! E penibila lipsa de variatie si datul la perete.

    Vrajeala “naiva” cu “partidul tinerilor virgini” ar tine
    intr-o lume ideala in care friul preputului si himenul
    sint gravate pe pafta; apropo, nemaifiind nici-o solutie
    viabila la anul, de ce nu propui instaurarea mandatului
    de presedinte pe viata si legiferarea partidul-stat,
    ca tot incolo vad ca ne indreptam ?!

  14. Renta pentru sportivi.Pentru amnezicii care se intreaba ce a realizat Antonescu cat timp a fost ministru. Va spune ceva asta?

  15. Daca mergem pe principiul ca toti politicienii sunt la fel, mai bine dam dracului democratia si ne intoarcem la partidul unic.Sa va fie rusine ca aveti o gandire atat de obtuza!!

  16. Pentru “Ochiul ratiunii”: Intr-adevar in 2007-2008 tot Basescu era presedinte, dar, daca nu ma inseala memoria, premier nu era un lingau ca Boc.Pseudonimul “Ochiul ratiunii” nu ti se potriveste, mai degraba “Ochiul orbului”,ca de unde atata ratiune in comentariile tale.De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!

  17. Bravo IRINA!Nici eu nu cred ca demisia opozitiei din parlament ar duce la alegeri generale anticipate, ci cel mult la alegeri partiale in colegiile de unde ar pleca USL.
    “Ochiul ratiunii”, ce-ar fi sa citesti comentarrile Irinei ca sa vezi si tu ce inseamna ratiune, macar asa ca sa-ti justifici pseudonimul?

  18. @MIHAELA:
    Aferim! 🙂

    PS: Stii ce-i culmea …? Ca nici nu sunt atat de furios pe “sobolanii oranj” si lupta lor pt. “a mulge” IMBECILIMEA-ROMANESCA 😡 …
    Ceea ce , insa , ma infurie cu adevarat , sunt cretinii care ne inconjoara si care refuza sa-si folosesca si amaratul ala de neuron-stingher pt. a nu mai pune botul la abureala asta penibila si infantila PDL-ista !!!!!! 😳

  19. Ochiu raţiunii ( mă rog… ):

    Am înţeles din comentariile tale de la 10:35 şi 17:47, că ar fi o soluţie de votat PP. Adică un satelit de-ai lui Băsescu şi PD, condus de un clovn, avându-i în target pe cei de un anumit nivel…intelectual. Ei bine, nu e!

    P.S. Nice try, baby, nice try! 👿

  20. @Patratele
    Nu stau in marsupiul nimanui, desi nu cred ca trebuie sa iti dau explicatii. Nici nu fac front comun cu cineva, ca sa se justifice acel “voi”.

    Avem opinii diferite si atat. Daca s-ar intoarce timpul, tu ai vota din nou Geoana, eu din nou Basescu. Si gata. Fiecare cu ratiunea lui si cu experienta lui de viata.

    Din pacate, asta nu schimba faptul ca EU nu vad solutii pentru anul viitor. Nu inca. Daca TU vezi, atunci e bine.

    @Mihaela
    Nu toti politicienii sunt la fel. Nu la inceput. Toti insa isi fac datorii in campanie.
    Btw… Si mie mi-a placut Tariceanu. Dar asta nu m-ar fi facut niciodata sa votez cu Geoana si PSD. Asta nu pot!

  21. @violet
    NU am spus asta… mie mi se pare cea mai proasta alegere!
    Am facut demult o paralela cu ce s-ar intampla daca… dar la mine pe blog, cu ce tip de ministri ne-am putea intalni… si NU!

    Ma bine as vota brunetele :))))
    Faptul ca ma astept sa fie votat si PP de cei la care faci si tu referire este insa altceva. Iar acele voturi pleaca din alta parte, ceea ce va duce la o rasturnare minora e situatie.

  22. Ochiu ratiunii:

    N-am zis că ai spus, ci că am înţeles… N-avem de ce s-o lungim, eu mi-am exprimat punctul de vedere în ceea ce mă priveşte, “just in case”. “Văd” imediat mesajele subliminale, iar dacă al tău n-a fost unul, foarte bine. Dar dacă tu crezi că există şi oameni pe acest blog care să fie manipulabili în acest fel de către băsişti ( pe faţă sau “acoperiţi” ), am vrut să te asigur că eu nu fac parte dintre ei. Şi oricum, am convingerea că mulţimea respectivă e una vidă ( adică a potenţialilor manipulabili ). 🙂

  23. @Ochiul ratiunii. Nu stiu cum ai dedus din comentariul meu despre premierul din 2007-2008 ca ar fi trebuit sa votezi Geoana si PSD! PNL nu exista? Si stii ceva? In ultima perioada cand PSD a fost la putere viata romanilor nu fost chiar asa de grea cum este acum.Furau si ei,este adevarat, dar parca nu chiar cu atata nesimtire ca cei de acum. Si sa nu-mi spui mie ca acum este criza ca nu tine! Si in alte tari este criza, dar guvernantii nu-si bat joc de popor chiar in halul asta, nu-i sfideaza pe oameni cum fac acesti nesimtiti.

  24. @Mihaela
    Nu stiu de ce vorbim de furat. Nu exista furt fara hot. Nici atunci, nici acum 😉 Si nici pe viitor, cu toate sforaiturile astea din campanie.

    Eu vorbesc despre datorii de campanie. Pe care le fac toti.

    Apoi, cu criza e o discutie lunga, si nu cred ca aici e locul. Daca iesi dimineata pe Stefan cel Mare intelegi ce zic.
    Mai relevant este daca am vorbi de necolectare bani la buget, de neplata impozite, de plecarea fortei calificate de munca, de pensiile medicale date abuziv, de lipsa urmarilor in fiecare caz de frauda identificat, de scaparile din justitie.

    Sau cum se zice acum, de “sistemul ticalosit”.
    Care a fost dintotdeauna. Din vina cui? A noastra. Noi nu ne platim impozitele, noi incercam sa nu platim TVA, noi ne facem si facem dosare de pensie si daca nu e cazul, noi dam spaga medicului si incercam sa platim cat mai putin spitalului, noi lucram la negru… Apoi vin si ei. Sau in ordine inversa, dar chiar conteaza ordinea? Nici macar cantitativ.

    Ei vor face mereu acelasi lucru… campania costa, iar daca umbli cu miere sigur te lingi.
    Daca facem si noi, crezi ca eu sau tu mai luam pensie?

    Tot ce am scris nu depinde de persoana sau partidul pe care il votezi. Tine doar de realitatea din Romania. Crezi ca ar da cineva mici si bere daca nu ar fi cerere? Sau fasole, etc? Dar exista cerere. Si exista si in 2007, nu doar acum…

  25. @ Ochiul ratiunii
    “Sistem ticalosit”(alta expresie idioata a lui Basescu,uitand probabil ca a facut parte dintotdeauna din el,fie inainte,fie dupa ’89)a fost, este si va mai fi.Asta inseamna ca nu trebuie,ca din 4 in 4 ani,sa-l schimbam prin vot? Nu crezi ca merita sa incercam si altceva?
    Nu crezi ca(poate) pusi in fata unor imense prostii si atrocitati comise de regimul Basescu
    unii politicieni din opozitie au tras niste invataminte? Daca nu crezi asta iti plang de mila, inseamna ca esti un pesimist incurabil. Cat despre neplata impozitelor,TVA si a altor taxe, nu crezi ca daca oamenii ar vedea ca nu se mai fura atat din bugetul statului,ar mai diminua putin frauda fiscala?Daca ar vedea ca sistemul de sanatate se imbunatateste crezi ca ar mai zice:”Da-l dracului de stat, nu-i mai dau nimic ca tot mi-l fura”? Eu cred ca si felul de a gandi al romanilor s-ar schimba daca ar vedea ca si statul s-ar gandi la ei.

  26. @Mihaela
    Inteleg ca ti-ai schimbat putin parerea despre ratiunea mea. Dar nu imi plange de mila, ca nu o duc rau… doar ca m-am aflat pe panta ascendenta a carierei 😉

    Acum, iti raspund la intrebari…
    Ba da, cred ca merita sa incercam si altceva. Am mai spus asta. Doar ca inca nu vad ce. Unii au citit doar ca am votat cu base.

    In ce priveste frauda fiscala… am mari indoieli. Dupa cum spui tu, pari a spune ca e o problema de ordine… cine sa faca primul ceva. Eu sunt insa mult mai sceptic.

    Era si o poveste cu plecatul medicilor. Eu cred ca pierdem de doua ori: o data ca ne imbatranesc medicii, iar cei tineri nu sunt aici sa-i inlocuiasca, iar a doua oara din cauza cheltuielilor din educatie.

    Personal ii inteleg de ce pleaca. Dar ce i-ar determina sa ramana? Pun pariu ca daca le dai 1.000 E chiar de la angajare, dupa un an tot pleaca. Exista mirajul plecarii afara, la care se rezista foarte greu. Si tu ramai tot cu educatia gratis, la care se adauga formarea gratis. Si tot ar cere spaga, cel putin 60% din ei.

  27. @Ochiu ratiunii:
    Stai in marsupiu pentru ca ti se rupe si traiesti intr-un
    plan paralel; ai o detasare nespecifica si o siguranta ce
    ambele dau de banuit.
    Cind spui cuvinte mari ca “iubire de tara”, nu poti s-o
    dai manelistic pe deontologie portocalie, dupa cum nici
    cind cinti in birt, sa n-ai cumva pretentia sa ti se spuna
    “domnu’ artist”.
    Aud/vad la nesfirsit acelasi refren: “ia uite ma pe cine
    ati votat (Geoana); pai p-asta voiati sa-l votez ?!”.
    Raspunsul meu va fi mereu: “da, p-asta; nu pentru calitatile
    lui, ci pentru ceea ce a reprezentat la momentul 2009, pentru
    ca era candidatul opozitiei la acea vreme, chit ca el n-a
    inteles greutatea momentului si importanta actiunilor sale.”,
    iar in 2009, chiar si un ornitorinc ori o echidna era
    preferabil(a) ca alegere impotriva astuia de l-ai votat tu.
    Cind a candidat din partea opozitiei, Geoana nu-si mai
    apartinea lui insusi; semnificatia actului in sine de a
    candida (cu toate defectele si trecutul sau), sperantele
    puse in el de catre oameni in a-l da jos pe ha-ha/sistemul
    portocaliu excedea orice altceva.
    Chiar daca Geoana si-a batut joc de aceasta sansa
    (cu/fara stiinta) intr-o maniera deplorabila, alternativa
    cealalta (din turul 2) insemna pactizarea cu “distrugatorul”.
    “Voi” = voi care continuati sa votati ceea ce reprezinta
    Basescu/PDL-ul din vari motive, indiferent de consecintele
    actului vostru.
    Vrei tineri “curati, neafectati de scandaluri” (naivi) ?
    Mi-e teama ca ai gresit secolul. Poate la minastire sa mai
    gasesti citiva, ori pe virfuri de munte.

  28. @ Ochiul ratiunii
    Nu-mi dau seama din ce ai inteles ca mi-am schimbat putin parerea in privinta ratiunii tale. Greseala imensa, nu mi-am schimbat-o.
    De asemenea nu inteleg legatura dintre starea ta materiala si faptul ca-ti plang de mila. In nici un caz, in comentariul meu, nu m-am referit la acest aspect, pentru ca nu asta ma intereseaza pe mine, ci faptul ca nu stii (sau nu vrei) sa nu mai fii atat de pesimist.
    Si cu asta basta, nu trebuie sa monopolizam tot spatiul alocat comentariilor!

  29. @ Trei patratele
    Ai foarte multa dreptate in privinta lui Geoana. Poate ca nu era perfect ca presedinte(dar oare exista undeva in lumea asta mare asa ceva?), dar macar nu era asa de mitocan cum este cel pe care-l avem acum. Nu vedem foarte bine cum este asta primit si privit in strainatate? Crede cineva ca Geoana ar fi fost in aceeasi situatie? Eu nu prea cred!

  30. @ Ochiul ratiunii
    Scuze, comentariul de la ora 18:10 este dublarea (din eroare) a celui de la ora 17:36.
    Este greseala mea.

  31. @Mihaela: incearca cu ISO-2022, ah mama lor
    de “patratele”… 🙂
    nu mitocania este atributul cel mai rau,
    asta e doar virful icebergului.
    am incheiat discutia pe marginea marsupialelor.

  32. @patratele
    Imi place foarte mult cum scrii, chiar daca avem pareri diferite. Cu Geoana sunt de acord cu tine.

    @Mihaela
    In legatura cu pesimismul, pot avea rabdare doi ani. Mi-ar placea sa ai dreptate, desi abuzuri au existat mereu si nu au avut o singura culoare.

    Ar putea fi dezvoltata propunerea mea cu plecarea medicilor, dar poate pe un alt articol. 🙂

  33. incep cu un hmmm. Romania in care traiesc eu este asa… Corporatista iar la conducerea noastra se afla o gasca de mediocrii ce fura pe fata fara sa dea cuiva vreo explicatie pentru ca ei sunt zei.. Azi am luat salariul si sincer am ramas inca o data fara murmur,ce sa mai zic de prima de craciun cand astia ne-au taiat si sporul de ture inegale . Maine dimineata 10/11/2011 la ora 7:00 vom declansa o greva generala in cadrul firmei in care lucrez de 2 ani si oricare va fi deznodamantul am sa postez din nou. Cu siguranta imi voi pierde serviciul dar cand castigi 1400 de lei nu vad ce ai putea pierde. Asta este Romania in care traiesc eu si pentru care eu sincer nu vad o cale de iesire. Stiu ca o sa para multora ca sunt inca unul care se plange si nu face nimic, dar va spun este greu sa faci ceva cand esti privit ca un nimic. Sunt foarte suparat si nu imi gasesc cuvintele , poate ca nici exprimarea mea nu este destul de elevata in a folosii termeni pomposi care atunci cand nu ai bani sa iti iei o paine inseamna exact un mare nimic!

  34. Am revenit mai devreme decat ma asteptam… au inceput telefoanele de amenintare cu privire la miscarea de protest in care, am fost anuntat ca vom fi dati in judecata de catre firma si ca nu suntem un sindicat si nu avem dreptul de a face asa ceva… Sunt convins ca eu ca cetatean al acestei tari am dreptul de a muncii fara sa pun intrebari, nu-i asa?

  35. FRICA !
    “Saracia nu-njoseste sufletele mari nici cand,
    Dar nici aurul nu-nalta pe cei josnici si de rand”
    Vasile Militaru
    Pentru toti imbogatiti loviturii de stat (revolutiei?):
    Posturile de televiziune, presa, radioul, nu amintesc mai nimic din activitatea, realizarile, intalnirile interne si internationale, conferintele, cartile scrise, vizitele efectuate in tari straine in beneficiul Romaniei, contributia la intrarea in NATO si UE, ale membrilor Casei Regale a Romaniei !
    Dece? “Stati linistiti tovarasi!” Regele nu va veni in fruntea statului decat chemat de popor! Iar voi sunteti doar “vremelnici chiriasi ai istoriei”!
    Frica de monarhie nu are nici un suport serios. Multi, se gandesc la monarhie considerand-o ce a fost monarhia, acum o suta-doua de ani in urma, cand, intr-adevar avea cea mai mare putere economica, politica. Astazi puterea politica a trecut in mana guvernului si a clasei politice, ceea ce constituie baza democratiei. Puterea economica este in mana miliardarilor, iar astazi, in topul celor mai bogati, contine foarte rar nume de monarhi sau familii cu traditie aristocratica. Nici puterea mediatica nu este in mana regilor, ci in mana proprietarilor de trusturi media.
    Ce are totusi monarhia ? Conform Institutului Legatum din Londra, intr-un top al tarilor cu cel mai mare nivel de trai din lume (!) (2010), sunt : Norvegia, Suedia, Danemarca, Olanda. Toate regate. Nivelul de trai depinde direct de stabilitatea politica. Stabilitatea politica depinde de existenta monarhiei.
    Frica de monarhie?! Asi ! Este de fapt frica de consecintele reinstaurarii monarhiei:
    -frica de reinstaurarea respectului pentru valori adevarate
    -frica de promovarea idealurilor profund umane si crestine
    -frica de promovarea valorilor democratice si culturale
    -frica de promovarea adevaratelor valori istorice
    -frica de emanciparea romanilor dezorientati, indoctrinati de comunsti,marxisti.
    -frica de trezire a “Romaniei Tacute”
    -frica de emanciparea tineretului, a noilor generatii.
    -frica de recuperarea-redescoperirea documentelor (500.000) de la Biblioteca Nationala arse la revolutie.
    -frica de raspundere pentru tot ce ati furat si distrus.
    -frica de schimbarea legislatiei,
    -frica de depolitizare a justitiei, invatamantului, ministerului de interne, etc..
    -frica de romanii care vor afla adevarata istorie a tarii
    -frica de exemplul personal pe care-l reprezinta Regele si pe care multi romani il pot urma.
    -frica de sufletele miilor de oameni ucisi de comunisti, de strigatul acestor sfinti care gem in fiecare roman :”vrem dreptate,nu razbunare, vrem justitie!”
    -frica de modernizarea Romaniei pentru care s-au implicat: Liga Studentilor Romani din Strainatate, Initiativa Tinerilor pt. Modernizarea Romaniei-Cluj, Alianta Nationala pt. Regatul Romaniei, Alianta Civica, Institutul Roman de Istorie Recenta, Fundatia Horia Rusu, Fundatia Corneliu Coposu, Fundatia Culturala Memoria, Fundatia Erbiceanu, Alianta pt. o Romanie Curata, Fundatia Alba-Iulia 1918 pt. Unitatea si Integritatea Romaniei, Asociatia de Tineret SEMPER EXCELSIUS-Arad, Alianta Nationala Vlad Tepes, Alianta Romana “Dacia” din Borgaro-Italia, Asociatia Romanilor din La Vall de Uixo-Spania, etc., etc..
    Dar cum a spus un badaran : “De ce va e frica nu veti scapa !”
    Dumnezeu sa va ierte, eu nu va uit ! Patriot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.