Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cum arată România lui Crin Antonescu

Similar Posts

87 thoughts on “Cum arată România lui Crin Antonescu

  1. Salut Victor,

    Eu am dat numai voturi nule pe la ultimele alegeri si as dori ca in 2014 sa votez si eu pe cineva la presedentie.Insa mie domnul Antonescu mi se pare un mediocru cel mult, asa ca in concluzie as dori ca dumnealui sa imi schimbe aceasta opinie raspunzindu-mi la o intrebare simpla:

    CARE SUNT PRINCIPALELE 20 DE REALIZARI PENTRU NEAM SI PATRIE ALE DOMNULUI ANTONESCU IN CALITATEA DUMNEALUI DE POLICIAN CU VECHIME DE 20 DE ANI.

    Doresc un raspuns la obiect fara abureli de genul am ajutat la integrarea in UE si NATO sau guvernul Tariceanu a avut crestere economica fenomenala.

    Iti multumesc si sper ca acest domn sa ma convinga sa nu mai votez cu Decebal, Stefan cel Mare etc.

  2. “Cum arată România lui Crin Antonescu”

    Ştiu, nu-i întrebare şi chiar de-ar fi, nu mi se adresează mie 😛 dar ştiţi, când mă apucă furiile nu mă pot abţine (no, că mă repet ca un papagal, mi-ţi ierta Imperialule Imperator 😉 )
    România lui Antonescu (Ponta, Constantin & comp) nu va fi diferită de România lui Fraudă-Vodă decât în vorbă dacă nu vor schimba “iepurii” (doar e maraton, nu? ) şi nu vor reuşi până la alegeri să aducă în faţă oameni cinstiţi şi inteligenţi. Specialişti în domeniul lor! De vechea gardă a “baronilor” locali pesedişti ori penelişti (şcoliţi şi ei, dar nărăviţi la furtişaguri) sunt sătul până la greţoşenie.

    P.S.Poate îi spuneţi viitorului candidat la Preşedenţie (iar el va discuta problema cu cei doi aliaţi) că nu poţi pleca să cureţi drumul cărând alături căruţa plină cu bălegar decât dacă nu “curăţenia” ţi-e în gând. )

  3. destul de roz banuiesc …
    Victor acum serios poate-l intrebi pe Antonescu cum are de gind sa lupte impotriva dictaturii securist-basiste… o sa astepte alegerile libere si democratice sub regimul basescu???!!!

    nu de alta dar multi dintre cei care vrem sa-i luam gitul lui basescu la propriu nu la figurat incepem sa avem indoieli atit de mari in privinta luptei usl cu dictatorul securist basescu incit cred ca in foarte scurta vreme o sa-i asociem si pe ei lui basescu… nu o sa ne mai ramina decit sa votam cu bitele in strada

  4. Daca pe SUS NUMITUL sorin il doare de patrie atunci e clar ca ochii domnei sale sunt in picatele portocalii si vinetele albastre ca in sediul din Rahova. Dupa cum imi aduc aminte Antonescu a fost o singura data ministru pentru scurta vreme. In timp ce marinarul flasnetar s-a perindat peste tot semanind numai rau si saracie.

  5. cum se simte linga un procuror care NU a rezolvat nici un dosar legat ce coruptie….e afirmatia d/ului C.Antonescu, acum ceva timp in urma…..

  6. sigur nu ma include si pe mine. toti astia vorbesc de cum va fi, DACA….. trecutul si prezentul arata cat au facut din ce au promis. restul, vorbe.

  7. Of, don ciutacu, nici nu stiu cum sa mai zic! Am tot sperat, am tot asteptat, m-am uitat la baietii astia trei ca la sfintele icoane, dar nu vedeti ca, in afara de vorbe frumoase, nu pot sau nu sunt in stare de mai mult?! Ba, dupa ce ca-s paduchiosi, au mai facut si purici: au pierdut si presedinttia senatului, exact cand incepusera sa vanture ideea suspendarii! Isi dau cu stangu-n dreptu’ intr-un mare fel, dar crin, in afara discursului admirabil, ma tem ca, macar acum, nu are altceva de oferit! Ne fac ticalosii astia, si pe noi si pe ei, in foi de vita, intr-un mare fel! Incep sa cred ca vom pleca privirile, vom inghiti in sec si vom primi soarta asa cum vine, convinsi fiind ca nu se mai poate face nimic! Vor destrama tara, vor face genocid al populatiei, vor incalca legi, isi vor face viata pe ruinele vietii noaste si pe ruinele tarii iar noi nu vom mai putea misca un deget! Pe diseara,

  8. Voi urmari emisiunea cu placere, rar vezi un politician care chiar stie ce inseamna sa vorbesti in public. Cat despre felul in care va arata Romania lui Antonescu, sigur va arata cam la fel pentru vreo 2-3 ani. Plus ca nu ma pot abtine sa ma gandesc la un lucru-la nivel local va fi chiar identica.

  9. Draga domnule CIUTACU , ma numesc adrian..si am 48 de ani , am trait si ” revolutzia “..in strada si am votat doar o singura data ..( adica de doua ori..) PENTRU !! O data PENTRU ..domnul RATZIU ( la presidentzie )..si o data PENTRU …domnul FUNAR ( la primarie ).., am fost la alegeri in comisiile de vot ( de vre-o 6 ori …la 3 alegeri..( in doua tururi )..si daca in seara aceasta va veni .domnul CRIN ANTONESCU la dumneavostra in emisiune ; VA ROG SA-I SPUNETI…;- SA NU VANDA BLANA URSULUI DIN PADURE !! Daca sunt cat de cat organizatzi…cei din USL..ar fi bine sa faca o ” evidentza drastica !!”..cu cei care SUNT OBLIGATZI SA VOTEZE ACTUALA PUTERE PDL .., IN TOATA TZARA !!..O SA-I IASA SUME ASTROLOGICE !!..CU CEI CARE .TRAIESC FOARTE BINE CU ACTUALA PUTERE SI AR TREBUI SA SE TEAMA USL-UL..DESTUL DE TARE !! Cred ca e destul de destept USL-UL.sa stie ca toate rudele si totzidirectorii..si familiile din toate structurile ” deconcentrate , din prefecturi , din inspectoratele judetzene , de la metro , de la cfr , si daca o sa faca o astefel de lista cu copii si ” cunostintzele ” tuturor clor care sunt ” obligatzi ” sa voteze pdl-ul..sunt extrem de multzi !! ar trebui sa faca o lista cu acestia..si sa o faca publica !! ..pentru ca ” noi ceilaltzi “..sa stim ” cu cine si cu catzi..o sa ne batem !!..la viitoarele alegeri !! asta cred ca o sa faca ( doar !!) CA POPULATZIA NAPASTUITA DE AZI…SA FIE MOTIVATA SA IASA LA VOT !! CEILALTZI..ENUMERATZI MAI DEVREME .. STIU EI FOARTE BINE ..DE CE ” SUNT OBLIGATZI ” SA IASA LA VOT !!…DE PUSCARIE , DE PIERDEREA POSTURILOR , DE PIERDERE A AVANTZJELOR ACTUALE…..SI ASA CA UNGURI VOR IESI TOTZI GRAMADA !1 CHIAR ASA CA LA ULTIMELE ALEGERI…CATE UNUL..LA 30 DE SECUNDE !! .TOATE CELE BUNE DUMNEAVOSTRA DOMNULE CIUTACU SI MULT SUCCES DOMNULUI ANTONESCU..LA ALEGERILE CARE VOR URMA !!..SI ” LA MULTZI ANI !”..DE ZIUA NATZIONALA SI PENTRU SARBATORILE CARE BAT LA USA !

  10. Domnule Antonescu, nu puteti face mai vizibile abuzurile puterii in mediile politice europene(si nu numai)?

  11. Sper ca normala.@Sorin:care sunt ultimele realizari ale tale in ultimii 20 de ani,in afara de faptul ca esti un etern nemultumit?Politicienii sunt cei pe care ii alegem si ni se potrivesc pe masura educatiei si a optiunii la vot.Daca ar fi sa ma iau dupa votul tau nul…Politicieni perfecti exista doar pentru naivi.

  12. @sorin, am vrut sa-ti spun ceva,băsistule…de ce nu scrii tu pe blegary? acolo vei gasi toate raspunsurile.

  13. Pana acum am fost de parere ca opozitia n-ar trebui sa se strofoace prea mult sa-i dea jos p-astia de la putere, pentru ca n-aveau nici o sansa de reusita fara majoritate in Parlament si/sau fara sprijin popular in strada. Acum, avand in vedere modul in care Basescu a asezat piesele pe tabla, cred ca e momentul potrivit ca opozitia sa dea sah (cu sanse bune ca miscarea sa duca la mat). E vorba despre mult discutata demisie din Parlament a reprezentantilor opozitiei (dar nu mai devreme de incercarea de suspendare a lui Basescu)… Asta le-ar da ocazia de a-i bate pe portocalii exact cu argumentul lor: “tara e saraca, trebuie sa facem economie la buget”. Dupa demisie (undeva, prin februarie-martie), USL-istii nu trebuie decat sa urle ca din gura de sarpe: “Puterea umbla toata ziua cu “economia” in gura, dar acum arunca banii aiurea organizand alegeri parlamentare partiale in JUMATATE DIN TARA, PENTRU UN MANDAT DE DOAR CATEVA LUNI, in loc sa devanseze alegerile din toamna !” Asta i-ar forta pe alde Basescu sa accepte alegerile parlamentare in primavara, in primul rand pentru ca ar da foarte rau la popor sa organizeze doua procese electorale de amploare la distanta de doar jumatate de an si, in al doilea rand, pentru ca ar fi extrem de costisitor pentru ambele tabere sa finanteze doua campanii electorale atat de apropiate. Sper ca asta sa fie miscarea opozitiei, condusa (si) de Antonescu, in urmatoarele 2-3 luni…

  14. Romania are doua sanse la anu’:
    1.Opozitia sa convinga romanii ca TREBUIE sa iasa cu totii la vot(prin orice mijloace:sa mearga din usa in usa,la TV sa fie mai vocali,daca se poate mai nesimtiti ca cei de la putere).In felul acesta UDMR nu mai face 5%.
    2.Sa mearga cu jalba in protap la toate institutiile europene ca sa se stie ca in Romania se intampla ceva…
    POATE USL SA PROMITA CA VA FACE CEVA IN SENSUL ASTA?

  15. Buna seara d-le Ciutacu,

    Abia astept emisiunea;astept mai mult de la Crin Antonescu,pentru ca poate,trebuie sa si vrea, si este absolut necesar sa faca mai mult decat poate,pentru toti amaratii acestei tari.

    Sunt un pic obosita;vreau sa fiu ca acum 35 de ani-ma pregatii astazi ca maine am musafiri-vine un coleg de liceu,cu sotia,(consatantean), care nu a venit la intalnire-e ofiter sef la navigatie si era pe vas atunci ,dar trebuie sa rezist sa vad emisiunea.

    Am uitat sa va spun ca si intalnirea cu colegii de facultate a fost extraordinara;ce vremuri am trait si ce vremuri traim acum…

    Ce fac copiii nostri!? Asta e un raspuns pe care trebuie sa il aud de la dl Crin Antonescu.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  16. Atentie la atacul la democratie , comasarea si schimbarea legilor electorale .cred ca este cea mai mare problema care va face posibila mentinerea portocaliilor la putere .Trebuie facut taraboi mare si in tara si in exterior , atac la democratie , trebuie chemate toate fortele sa zadarnicim acest atentat la statul de drept , e practic o lovitura de stat.

  17. Buna seara,

    As dori sa-l intrebati pe Crin Antonescu a)care este pozitia dumnealui cu privire la proiectul RMGC, stiind ca sotia sa face lobby in PE,
    b) De ce lipseste asa de mult din parlament? Se trezeste mereu foarte tarziu si nu ajunge la timp la munca, ca noi ceilalati?

    Cu respect,

    Jhonny B.

    P.S.Pentru LATRAII de serviciu, care vor dori eventual sa critice in orb: Am 32 ani, am lucrat la o multinationala din Bucuresti pana in Septembrie 2011, actualmente inginer in UK.

  18. @Bubulea:nu vor organiza alegeri anticipate,vor trece reorganizarea si votul prin corespondenta prin parlament.Tocmai pentru acest lucru,nu cred ca opozitia ar trebui sa paraseasca parlamentul.UDMR-ul a demonstrat ca e in stare sa dispara cu puterea in maini.

  19. buna seara,
    ieri, pe 1 decembrie, la ora 8 au fost obligati sa fie prezenti la arcul de triumf angajatii multor institutii conduse de pdl, in special primarii. foarte multi dintre prezenti ieri au fost obligati sa fie acolo!

  20. România lui Crin Antonescu poate fi arătată doar de el, într-un mod cât se poate de simplu: să ajungă preşedinte. Sigur că se întrevăd şi acum câteva direcţii, dacă-l asculţi vorbind.

    Eu vreau să-i dau ocazia lui Crin să mă dezamăgească. Dar dacă n-o va face? ❓

    Sorine, Sorine…

  21. Sa demisioneze de buna voie?…nici o sansa.Ca sunt de la opozitie sau sunt de la putere toti sunt lipiti de scaune,si de avantajele oferite de acestea.Si va cam luati degeaba de oameni fratilor…si eu cred ca daca usl-istii vor sta sa le cada in gura “para”…baselu’ si slugile lui vor mai conduce 10 ani.Se gandesc serios cica sa-si dea toti demisia…mai usor cu atata gandit si atata vorbarie si mai mult cu “facutul de ceva”

  22. Nu stim inca. Insa, e destul de probabil ca vom afla. Pe pielea noastra, desigur, ca intotdeauna de altfel.

  23. @Jhonny B: ai dormit cu el? te-ai uitat vreodata pe procentajul absentelor deputatului Basescu?

  24. domnule Ciutacu, nu cred ca tine de dumneavoastra dar dupa o luna, doua de la o emisiune aceasta dispare dintre inregistrari. Si nu mai pot sa revad emisiuni care mi-au placut in mod special ca cea cu Mircea Albulescu sau cu Tudor Gheorghe.
    Nu ati putea vorbi cu cei care se ocupa cu asta sa lase inregistrarile?
    Va multumesc

  25. @Jhonny B:

    a) te deranjeaza criticile ?
    b) ce legatura este intre datele sinoptice impinse
    de tine aici {virsta; fostul loc de munca; etc}
    cu justetea/oportunitatea aruncarii unei intrebari
    pe care de obicei o pun “LATRAII” portocalii ?
    c) poti dovedi ca ai 32 de ani etc si ca
    trecutul tau e relevant in acest context ?
    (intrebare retorica, nu-i necesar raspunsul)

    metodele subtile de inoculare a incertitudinii
    impun contramasuri; eu merg pe varianta d-lui
    profesor Bogdan Teodorescu apropo de strinsul
    rindurilor in caz ca doriti sa scapati de astia.

    @PLANO10: d-l Antonescu e un bun vorbitor si
    din pacate a avut dreptate-cei de la guvernare
    sint “o apa si-un pamint” (apropo, nu stiu de ce,
    dar “alba ca zapada” imi pare tot mai mult ca e
    partidul ala de baieti de la manutanţă ce se
    inghesuie sa pupe miini).

  26. Stimate domnule Ciutacu,
    Apare o deficienta de comunicare !Cum sa nu vrea lumea alegeri anticipate cand in sondaje tipa ca vrea schimbarea?!Cum sa nu priceapa lumea ca orice zi de guvernare in plus aduce belele in plus?!Lumea spune cam asa acum :astia ori nu-s pregatiti de guvernare, ori au teama ca nu vor mai candida ei in anticipate ci alti colegi ! Asa ca domnii Antonescu si Ponta, toti din USL, trebuie sa vocifereze intens si des ca doresc alegeri anticipate, pentru ca apoi sindicatele si populatia sa se autosesizeze si sa ceara vehement guvern de tranzitie si alegeri anticipate salvatoare pentru Romania!
    Deci USL sa clarifice urgent ca-i pregatita de anticipate !

  27. “P.S.Pentru LATRAII de serviciu, care vor dori eventual sa critice in orb: Am 32 ani, am lucrat la o multinationala din Bucuresti pana in Septembrie 2011, actualmente inginer in UK.”

    @Jhonny B: Nu prea ma prind care-i relevanta PS-ului… Astea sunt marile realizari ale vietii tale care ar trebui sa ne dea pe spate in asemenea hal incat sa nu indraznim sa te “criticam/contestam” ?! Ca sa stim cu cine ne punem, multinationalule, inginerule, emigrantule de 31-32 de ani ?! Nu cred c-ai impresionat pe cineva, asa cum nu ti-a iesit nici acum o luna (cand aveai 31 de ani si erai deja in UK de cateva luni):
    “P.S.Pentru toti latraii de serviciu care vor dori sa ma conteste:am 31 ani, am lucrat intr-o multinationala din capitala si de cateva luni sunt emigrant in UK .

    De Jhonny pe 26 October 2011 la 18:07 (#)”

  28. intr-adevar stie povestii Antonescu, Sorin mai devreme a pus punctul pe “i” : un om fara trecut (mai ales ca a fost ministru si nici o realizare nu a avut)ce viitor poate avea?

  29. Romania basescului, bocului, arata ca dracu. dar noi cum dracu aratam? suntem varza intrun ceaun de fasole cu carnati. probabil ca vom da o sansa opozitiei, oricum Romania lui Antonescu nu poate arata mai rau, decat mizeria in care ne balacim.

  30. @ V.C.
    Şi dacă Băsescu absenta în draci asta cumva scuză chiulul lui Antonescu?
    Mie mi se pare absolunt penibil modul cum Antonescu se vulnerabilizează singur cu chestiunea asta. E chiar atât de ocupat cu treburile de la partid de nu poate trece măcar o dată pe săptămână pe la Senat?

  31. Trebuie ca si manelistii romani sa inteleaga ca azi oricine e mai bun ca basescu, si cand spun oricine ma refer la cei normal dezvoltati, care au terminat o facultate serioasa, cu studii la zi si examene adevarate, cum erau cele din anii 1960-1980. Oamni cu fata simetrica, cu ochii buni, incapabili sa urasca dar capabili sa inteleaga ca a fi ales de un popor in fruntea lui inseamna sa te pui in slijba lui si sa suferi pentru toate suferintele lui, dar sa ai capacitatea de a te retrage atunci cand lucrurile nu mai merg si poporul o duce din ce in ce mai prost. Un presedinte trebuie sa stie sa-si faca prieteni printre omologii lui, in fata carora vorba lui, spusa dupa o gandire matura, trebuie sa conteze. Daca acum 3 ani s-ar fi produs schimbarea asteptata, Romania ar fi aratat altfel azi, cu toata criza asta a sistemului capitalist. Spune-mi pe cine ai votat ca sa-ti spun cine esti. Din vanzator de valuta sa ajungi ministru, asa ceva se putea doar in epoca Basescu, in care nu se da doi bani pe scoala, pe pregatire, pe cultura!

  32. Am urmarit cu mare atentie emisiunea ta de aseara. Nu mi se pare ca domnul Crin Antonescu a iesit din amorteala care-i caracterizeaza prestatiile publice din ultimul timp. In afara faptului ca este un bun orator, ii lipseste in continuare acel “nerv” care i-a caracterizat discursurile in campania prezidentiala din 2009.
    Pentru a-l invinge pe Basescu, trebuie sa dai cu el de pamant, figurativ vorbind.
    Crin antonescu trebuie sa fie mult mai ferm si incisiv atat in discurs cat si in actiuni, pentru a trezi in mintea romanilor, ideea sau convingerea, ca regimul Basescu poate fi invins.
    Sunt foarte multi cetateni indecisi, care nu merg la vot de vreo 7-8 ani. Acestia trebuiesc convinsi.

  33. Victore, înţeleg că pe blogul tău sunt doi oameni care ţin pontajul în Parlament. Cum faceţi, daţi condica de la unul la altul? Lucraţi în ture,
    Valentin şi Jhonny B.? A, stai că unul se făcu englez…scuze!

    sebastian,

    nu ştiu dacă Sorin a pus punctul pe “i”, dar tu sigur l-ai pus pe doi “i”, ca să fii mai convingător, poate! 🙂 Mă refer, evident, la infinitivul “povesti”.

    Se continuă penibila poveste despre cât doarme Crin, la ce oră ajunge în Parlament, cât şi dacă lipseşte… Asta, în lipsă de altceva. Personal, eu consider că e bine. 😉

    P.S. Acum nu e Ponta în vizor, că ştiu, el e “imatur”. 😆

  34. Idei precum :opozitia nu e mai buna ca puterea sau alegeri anticipate, cand ,cu certitudine ,demersul va fi un esec(imi cunosc foarte bine poporul,nu locuiesc in strainatate ci aici,suport zilnic eu si familia mea abuzurile puterii si ale liderilor pdl) nu fac decat sa descurajeze si sa determine o prezenta slaba la viitoarele alegeri.

  35. Din pacate Romania cu Antonescu presdinte ar fi posibila din finele lui 2014 daca usl mai rezista pana atunci.. de ce se tot vb de presedintie care areloc peste 3 ani si nu se vb despre alegerile locale care au loc peste 6luni se vb ca vor fi facute niste sondaje despre cei mai bine plasati candidati ai usl ,cand? pana acum la Bucuresti cel mai bine plasat al usl este un independent care oricum stata bine si fara ei m-ar interesa candidatii usl pe marile orase ? cine sunt?ce programe au?cum au de gand sa rastoarne primari pdl din marele orase? le dau eu o idee sa le dea spaga prin firme si apoi sa-i dea in gat vezi cazurile de la vl,craiova,cluj…))oricum sa faca ceva concret nu sa se apuce sa se certe intre ei sa puna un candidat care nu are priza la public cum este cazul la vl (francu)si sa se mire dupa aia ca a luat 5% asta as vrea eu sa vad…

  36. Un foarte bun orator ,am votat cu D.nul Antonescu la alegerile trecute si voi vota si data viitoare. Din punctul meu de vedere usl.ul ar trebuii sa renunte la vechii baroni ,gen oprisan,vanghelie etc.,de pe acum. Cred ca ,cu o buna campanie ,se poate atrage o mare incredere din partea oamenilor.

  37. Toti sant la fel.Doar ca unii mai stilati adica mai hoti pe dupa perdea.Primul lucru cand vor ajunge la putere va fi sa-si recupereze paguba si sa-si plateasca datoriile ca doar politica se face cu bani nu cu graunte.Cum ?Simplu cum au facut pedelacii.Licitatii cu dedicatie,oameniin ceeace mai are statul..Si cei care visati la condamnarea pedelaciilor va fi exact ca cea a lui Basel cu mogulii.Vax Albina.Hot la hot nu-si scoate ochii.Ca pana la Basel Romanii puscau nadragii si bretelele pe ei de bine.Vor fi la feli de lingaii pantofiilor lui Franks de la FMI,curvele iudomereului si marioneta UE.Deci Romania USL-ului va fi exact ca cea de acum.Cand 21 de milioane de suflete sant straini in propriai lor tara in care nimic nu mai este a lor de unde bunastare.Intr-o tara condusa de mafioti si interlopi .Pesti si prostitute

  38. Aici gresesti .Crin sau oricine altul care nu face parte din “cei aflati la PUTERE -cum ii plce sa se mindreasca taranoiului-martafoi Tov Oltean” va fi ales pentruca nimeni nu mai vrea dictatura mafiota actuala.Romanii se pare ca nu au 2 solutii la aceasta problema.Asta e raspunsul. Gata cu mafiotii.Exxemple de eliminari de tip mafiot sint si cele petrecute saptaminile astea la Cluj si in alte judete.Nu au “rezultate” cerute de “Chioru'” dispar definitiv.
    Acum te intreb pe tine :Ai tot scris dar ce rezultate ai avut?Pai nici nu prea poti sa ai caci Ro este in plina dictatura de tip mafiot.Nimeni nu e mai presus de Chelu’azi.

  39. Pt.SORIN
    Daca esti atit de paralel cu viata noastra sociala nu s-a pierdut nimic ca nu votezi.
    Iti spun o realizare a lui C.Antonescu si este suficienta.La facut praf pe Basescu in confruntarea directa televizata de la Cluj.Este singurul politician care a reusit asa ceva.
    Altele- nu a furat,nu face parte din nici o gasca si nu a fost la putere.De aceea este un foarte bun candidat la presedentie.

  40. Sunt mai multe lucruri pe care vreau sa le semnalez, ca mod de abordare quasi-generalizat la o mare parte din publicul roman:
    -majoritatea cer de la lederii politicii ce nu prea gasesti la romanul mediu:caracter,vrednicie,dorinta de mulca,cultura. De ex. multi il critica pe Antonescu ca ar fi lenes ca nu se duce la “scoala”(parlament) ca si cum ar fabrica suruburi si nu’si face norma. Inclusiv indemnizatia de parlamentar nu este un tarif orar ci o suma forfetara ca un venit care sa-i asigure un nivel de tra ca sa poata sa reprezinte alegatorii care l-au votat!
    -altii intreaba de realizari concrete in slujba neamului:cea mai mare este faptul ca a fost reales de 4 ori in parlament si ca a luat peste 2mil.voturi in conditiile din 2009 ca reprezentant PNL!Altfel campuionul absolut in functii executive si care nu are chiar nimic de declarat decat gargara(iarna nu’i ca vara!) este Basescu si el a fost ales si reales cu mare entuziasm!
    -la corectitudine si educatie dl.antonescu este pe departe un castig fata de basescu. De altfel faptul ca nu a fost atacat pana acum de maestrul diversiunilor Basescu cu al lui DNA dovedeste ca se poate face politica si fara compromisuri economice asa ca este inca un castig.Asta daca nu va alege boborul cu gandul la fasole si plasuca cu cadouri ,iar puterea nu va reusi sa fure prea mult!

  41. Mie mi-ar plăcea în România lui Crin Antonescu… şi voi lupta ca să locuiesc în ea

  42. penibil acest crin..victore, basescu era si ministru pe vremea deputatiei nu-i corect sa faci comparatia asta..

  43. R.Tudor, V.Ciutacu, M.Badea, O.Stancu, A.Ursu, M.Gadea, V.Stan, B.Teodorescu, T.Gheorghe, M.Diaconu, actori, economisti, oameni de litere si alte voci care mai cred in democratie nu sunt cu nimic mai prejos decat un Bacanu, Manolescu, Blandiana, Munteanu sau Cornea Aliantei Civice din anii 90. Datoria voastra ca formatori de opinie este sa coagulati societatea civila in razboiul cu mafia basista. Daca la un protest impotriva CNA, Badea si Ciutacu au strans mii de oameni, zeci de mii ar veni la un miting in care ati fi toti prezenti. Nu mai este vremea neutralitatii, fiecare trebuie sa-si afirme activ partizanatul. Daca voi sunteti intr-adevar cainii de paza ai democratiei, atunci goniti lupii!

  44. eu il votez.punct.cum o sa arate Romania mai vedem.momentan cred in el.cred si in Ponta.sper in dorinta de razbunare.asa sper…..

  45. Mi-as dori din suflet ca dl. Antonescu sa ajunga acolo unde si-a propus.Un om care nu-i ahtiat dupa putere,vad ca pare mediocru,in timp ce unul care minte,insala,tradeaza,fura e considerat puternic.Asa am ales,noi romanii,intotdeauna,fascinati de mitocanie si marlanie,oripilati de bunul simt,de bunacrestere,impresionati de tupeu si de infractori,si indiferenti fata de cinste si corectitudine.A devenit de tot rasul sa fii un om care-si respecta cuvantul dat,cu onoare si demnitate.Uitati-va la Geoana ce hal de om este,cum il ataca pe Antonescu,pe Ponta,pe Iliescu,pe toti care odata l-au sprijinit cumva.Categoric acest individ facea parte din tabara cealalta,si deconspirarea l-a scos din sarite,l-a facut sa isi dea arama pe fata.
    Corul disaperatilor care strang randurile si canta caderea USL,ma face sa cred ca le este foarte frica,ca-si simt funia deaspra capului si de aceea fac tot ce se poate pentru a-i distruge.Sper sa apuc sa traiesc intr-o Romanie in care Basescu si liota de hoti si mincinosi sa fie amintire si sa ii gasim pe toti la locurile unde-si vor ispasi condamnarile.
    Asa va arata Romania mea,si poate si a domnului Antonescu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.