Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Cu năsucul fierbinte pe geamul aburit

Cu năsucul fierbinte pe geamul aburit

un text pe care l-am scris acum un an şi ceva. Nu s-a schimbat nimic.

UPDATE: Astăzi, după-amiază, în timp ce aşteptam un prieten, o doamnă aşezată şi bine îmbrăcată s-a oprit în dreptul meu. M-a privit, m-a salutat, mi-a urat la mulţi ani, s-a prezentat, m-a felicitat. Mi-a spus că locuieşte în Germania şi că ne urmăreşte des, pe noi, echipa de la Antena 3. Am mai schimbat câteva cuvinte şi, pe final, m-a şocat zicându-mi că facem foarte mult bine României. Dincolo de faptul că am dubii asupra validităţii afirmaţiei şi că, probabil, există în egală măsură oameni care cred că noi facem rău României, părerea mea e că începutul vindecării noastre ca neam va fi momentul în care liderii (politici, de opinie etc) vor face bine ceea ce fac fără să fie loviţi de impresii mesianice despre propriile prestaţii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Cu năsucul fierbinte pe geamul aburit

  1. Spuneti: ,,părerea mea e că începutul vindecării noastre ca neam va fi momentul în care liderii (politici, de opinie etc) vor face bine ceea ce fac fără să fie loviţi de impresii mesianice despre propriile prestaţii.”
    Subscriu, dar vom mai avea de asteptat!

  2. babryela-una care face dezacorduri isi permite sa clasifice romanii in adevarati sau falsi,dar se supara cind i se atrage atentia!
    Inca o data-cine sunt cei ca mine?Cine sunt mromanii falsi ca nu am inteles?

  3. Am fost la parada, tocmai pentru ca fetita mea sa vada defilarea. ce legatura au cuvantarile? Se vedeau mai bine la televizor.

    Apoi, ce legatura are faptul ce iti iubesti tara cu mersul la parada?
    http://ochiuratiunii.blogspot.com/2011/12/de-ce-iubesc-romania.html

    Imi place articolul din 2010, mai ales ca si eu am trecut cam prin aceleasi indoieli in perioada in care eram in liceu si in primul an de facultate.
    Dar mie imi merge bine si aici, iar cine spune ca valoarea nu este recunoscuta, poate inca nu a avut si putin noroc. Este adevarat ca au succesuri si unii fara valoare, dar uleiul, pana la urma, iese la suprafata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.