Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Mămăliga nu explodează. Dar polenta?

Mămăliga nu explodează. Dar polenta?

Ţara asta mă oboseşte, mă agasează, mă agresează. mă sufocă. Nu ştiu de unde mai găsesc resurse de energie să respir. Fiecare zi parcă-i ultima.Nu-s vreun fan al anarhiei, ci al regulilor clare şi aplicate la sânge, dar cred că, pe sictirul ăsta general apăsător, tare ne-ar fi utili nişte Nicola & Bart. Numai că mi-e teamă că şi pe ăştia trebuie să-i importăm. Alegeţi-vă varianta cea mai ascultabilă. Eu mă duc să mă culc.

http://www.youtube.com/watch?v=6TXaafRnGOg

http://www.youtube.com/watch?v=MUhfk2tQ97E&feature=related

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Mămăliga nu explodează. Dar polenta?

  1. Totul trebuie sa explodeze pana la urma. Dar e posibil ca in Romania si Apocalipsa sa ajunga dupa ce a colindat restul lumii.

  2. Propun sa mergem si sa ne culcam toti, astia care nu mai pot sa respire si pe care timpurile astea ii termina psihic dar si fizic! Sa dormim si sa ne trezim cand cosmarul se va fi terminat! Si nici de import n-o sa gasim baieti ca aia! Doamne, Dumnezeule mare, ma simt ca in ’89!

  3. probabil ca este totusi nevoie de un fitil, pentru ca mamaliga sa explodeze, pentru ca nici cel mai distrugator explozibil nu se apinde fara un detonator…si mai e nevoie de unul sau mai multi artificieri priceputi, ca in decembrie 1989…

  4. Ca fost ‘fraier implicat’ poti sa iti spun ca si cu tine si fara tine lucrurile nu se vor schimba.
    Ca vechi emigrat iti spun ca detii brandul Ciutacu foarte necesar, valoros si in epoca online-ului cu mare viitor. Relaxeaza-te si emigreaza cateva saptamani pe an. Eventual pe cheltuiala deductibila a mogulului.

  5. Tocmai ce ziceam : Cind vor musti puscarile de politicieni ? Cind il vad la zoo pe Basescu Udrea Cocos Videanu ? Astia fac ce vor si is foarte siguri ca nu li se va intampla nimik . Yes we can ? Curve imbracate in rosu taie panglici asta e jobu lor ? Propun sa vina fiecare cu o solutie si sa o posteze aici sa vedem cit de invetivi sintem . Stam si ne plangem dar nu facem nimik …Adevarat sau nu ? Trenul vieti trece si noi ramanem ? Intrebarea e ce se poate face si cind ne apucam de treaba . Acum sa va vad 😛

  6. off topic
    sa-i spuna cineva, blondei de la stirile A3 ca baza aeriana 86 Borcea este in jud. Calarasi, orasul Fetesti este in jud. Ialomita, cele doua localitati nu au nici o legatura cu jud. Constanta. un curs scurt de geografie nu ar strica deloc.

  7. @antielen: si pe el, printre multi altii…
    @Exodul Romanesc: puscariile trebuie sa fie pline cu infractori, nu musai cu politicieni. daca sunt si de-ai lor, sa se duca la beci
    @Gabi: oricum emigrez cateva saptamani pe en, dar pe cheltuiala mea; nedeductibila.

  8. D-le Victor Ciutacu sa fie pline de batrani care muta stalpu ? Ma refeream la faptul ca nu stiu cum se face ca politicienii astia nu ajung de nici o culoare la puscarie . Vezi cazul Iliescu ….si cei pe care i-am enumerat . Ma refer la fraude de miliarde de euro nu la sarmani care au muncit o viata si muta un par si hop …atunci cei care fura o flota ar trebui impuscati in cap ? Cei care dau 4 milioane de euro sa ” salveze ” viata cica a unor ziarist care se plimbau cu Omar Haisam cum trebuie sa plateasca ? Cind trebuie sa plateasca ? Nu ma intereseaza cei care fura sa traiasca ci cei care fura si omoara prin asta destinul unui popor intreg . Intr-un cuvint ma intereseaza sa inceapa cu cei care comit cele mai grave greseli nu cu amaratii . Si vrei sa sti ceva Victor ? Tu si Gadea si Badea ati putea muta muntii din loc in Romania dar va limitati la minunata cariera de jurnalisti…ati uitat ca sinteti in primul rand cetateni ? Faceti ceva si o sa vedeti ca se poate ….altfel…emigrare placuta tuturor daca mai avem locuri ca e plina lumea de noi.

  9. 🙂 Nu mai bine te duceai tu sa te culci fara sa scrii postul asta ? Asta-ti mai lipsea, o acuzatie de instigare la anarhie… Nu c-ar avea vreun ecou in randul mancatorilor de mamaliga… Cu cat ne apropiem mai mult de alegerile din 2012, cu atat e mai putin probabil sa explodeze vreun bot de mamaliga. Oamenii sunt convinsi ca vom scapa de astia in mod democratic, la vot, asa ca n-are rost sa mai protesteze acum, pe caldura asta, sau la iarna, pe frigul ala, cat si in anotimpurile de trecere, cand e asa si-asa, de nu stii niciodata cum sa te imbraci si racesti fara sa-ti dai seama. A cui e vina ca traim intr-o tara cu o clima neprielnica protestelor publice ?! Cred totusi ca, daca ii iese lui Basescu (si) furtul milionului de voturi prin corespondenta din diaspora, natia asta de tarselosi nu va mai accepta inca patru ani de batjocura. Daca situatia nu se rezolva in cabina de vot, vom fi nevoiti sa decidem rezultatul in teren: ros-albastri vs portocalii (a se observa ca tartorul portocaliu e unu’ chel, cu privirea spanchie 🙂 ). Daca voturile lor sunt false inseamna ca nu se vor regasi si in strada, deci vor pierde disputa pe motiv de inferioritate numerica. Daca, prin cine stie ce miracol (vorba vine, prosti(re)a colectiva n-a fost niciodata un miracol in tara asta), voturile lor sunt reale, nu ne ramane decat sa ne intrebuintam mai vartos (eu ma angajez sa dobor cel putin 30 de portocalii, cu conditia sa fie femei de peste 80 de ani 🙂 ).

  10. Omenirea s-a rafinat si nu mai omoara oamenii,ci distruge ideile si imaginea lor publica!

  11. Asta-i buna, bre : ne inviti sa-ti cantam la masa-n casa (piese la alegere, e drept) si te retragi in dormitor.
    Dreptu-i ?
    M-as bucura sa-ti citesc scriitura despre ultimile minuni si senzatii pe care le-ai gustat in ultimul conced’ (pe langa alea cu marsul, care-s clare) din Ellada, inainte de a disparea si aceasta ultima minune a lumii ca oarecand frumoasa Atlantida, de data aceasta insa sub valurile stim-noi-care.
    Osecui.

  12. Mamaliga romaneasca nu explodeaza. Da’ lasa ca explodeaza marineru’ de idei. in fiecare zi vine cu una noua.Asta cu reorganizarea in timp ce altii ,disperati, isi dadeau foc in fata imperiului Cotroceni, e tare ! Pai, zice Base: de ce sa am sefi de consilii judetene si angajati , membrii altor partide cand pot sa “reorganizez totul” si sa-i pun pe ai mei, de ce sa manevreze ei banii,alegerile, cand ii pot manevra eu PE TOTI, de ce sa nu toc zeci de milioane de euro pe alte permise, alte buletine, alte si alte acte, locuri de munca,institutii noi, cladiri, dotari, ca doar am de unde! Iau de la fraieri, le iau din salarii, din pensii si-mi fac treaba! De ce sa-mi supar “partenera” UDMR? Nici Laszlo n-a visat asa ceva! O regiune cu multe fonduri, care-si poate declara autonomia! Daca tot vin alegerile parlamentare sa-i zapacesc de tot pe uslasi…cu regiuni, cu modificarea Constitutiei, de nu o sa stie de unde vine lovitura. Bai, ce tare sunt!

  13. Ma enerveaza cel mai mult cand ma uit in cod si la acelasi articol de lege gasesc decizii ale CCR care se bat cap in cap si ma intreb care se aplica ,daca se aplica ,acolo s-a ajuns:legi care se bat cap in cap,articol aplicabil sau inaplicabil.Haos peste tot,vor sa dea peste cap si administratia locala,poate nu am chef sa ajung suceveanca de-a lui Flutur tembelul.Iar Ponta viseaza la cai verzi pe pereti in 2014,cand ar trebui sa se ocupe de azi,maine si anul viitor.Nu e nevoie ca el sa ajunga premier,nu e nevoie ca Antonescu sa fie presedinte,un Oprescu la capitala e fezabil,pe plan national nu a fost.Sondajele sunt doar instrumente ,restul e strategie.Nu este Geoana presedinte,nu am incredere in strategii psd-ului.Eu zic sa ii dam lui Basescu tot.Tot.

  14. Salut!Te rog sa readuci in discutie problema datoriei (parca 19 miliarde euro!?) pe care Germania o are fata de Romania! N-am mai auzit nimic despre asta, si este un subiect mult mai important decat orice pocnitoare care explodeaza in media zilele astea! Din cate stiu, mai putem spera sa recuperam ceva din acei bani pana-n 2012, dar nu mai tarziu, pentru ca se va prescrie!E o liniste trista si dubioasa in legatura cu subiectul asta, si cred ca doar tu si colegii tai mai puteti face ceva sa-l reanimati!Succes si multa sanatate!Ps:sper ca am scris cum trebuie si unde trebuie..e prima data cand postez pe un blog..intelegi tu! Ps la Ps:am mai postat asta si la Mircea pe blog in speranta ca vor creste sansele ca mesajul sa fie remarcat si luat in seama:))

  15. Si continuare la explozia de idei a lui Base, ca deja ma ingrijoreaza ca are asemenea idei…
    Zice Base: Ba, si sa vezi ce lovitura le dau magistratilor. Se screm ei sa implementeze noile coduri si cand vor fi mai zapaciti le dau lovitura: Regionalizez si le ametesc compententele teritoriale. Ba, de nu o sa mai stie unde sa ma trimita dosarele ! O sa-i amestec dosarele asa de rau, ca o sa se prescrie toate faptele inclusiv ale mele. Si totul gratuit!! Nu o ne coste nimic….Poate raportul pe justitie….sau intrarea in “senghen”…

  16. Foarte interesant mesajul lui Bogdan . N-am stiut de aceasta datorie a Germaniei catre Romania ( daca exista cu adevarat ) . Si cred ca mai sunt si altele abandonate de statul roman mult mai grabit sa faca datorii decat sa le recupereze . Cat priveste vesnica condamnare a poporului care nu iese in strada sa protesteze , mi se pare ca ar fi o frectie la un picior de lemn . Guvernantii vechi , prezenti si viitori nu se sinchisesc de proteste oricat ar fi de vehemente si sustinute de o masa insemnata de oamenii . Sigurul argument eficient in Romania este parul .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.