Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > Nimic memorabil despre lume şi viaţă

Similar Posts

29 thoughts on “Nimic memorabil despre lume şi viaţă

  1. Eu cred, avand in vedere atitudinea lamentabila a celor doi lideri USL-Antonescu si Ponta, ca nu vom scapa de Basescu si PD-L in 2012. M-as bucura mult sa ma insel!
    Tu ce crezi, vom scapa in 2012 de Basescu & CO?

  2. E unul am incredere in usl si in Ponta si Antonescu. Ponta a facut bine ca l-a scos pe geoana din partid si senat si o sa vedeti ca nu a fost o prostie ca a scapat psd-ul si senatul de el.

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Revin abia acum pe blogul Dvs.(am fost plecata la mama),comentand ceea ce am auzit in interviu :atat vreau sa va spun-sunteti foarte realist,pragmatic si aveti totala dreptate in ceea ce ati remarcat.Imi pare rau ca nu gaseste Dumnezeu oameni(poate ca nu vrea) ,ca dvs.,sa conduca viata acestei amarate tari.

    O sa imi gasesc timpul sa citesc ceea ce ati postat in ultimele doua saptamani si comentariile- le-am simtit lipsa.

    Cu mult respect,
    IoanaP

  4. Nu exista politica doar interese de grup.
    Nu exista oameni care vor sa se “sacrifice” pentru Romania, ci doar papagali care apar la televizor pentru notorietate.

    Pun pariu ca familiile lor de intelectuali nu au seara program de cearta.

    Pun pariu ca multi dintre carnatarii astia nici miciile depresii nu le-au avut.

  5. referitor la prima parte a interviului, eu cred ca toate lucrurile se vor sedimenta si cred ca, la un moment dat, vom intra intr-o oarecare normalitate. si din punct de vedere al jurnalistilor si din punct de vedere al justitiei. (referitor la cazul apostu m-am exprimat intr-un post mai vechi)
    iar despre partea a doua a interviului tin sa te anunt ca ceea ce ai spus despre basescu este exponential.

  6. Cica Elenei ii cade tarana din buletin !:) ,eu cred k ea refuza sa-i cada , si o ascunde cat mai mult(pe tarana ma refer !)

  7. D-le Ciutacu, Zeitgeist Moving Forward… M-am inscris anul trecut la lansarea filmului Zeitgeist Addendum. Au venit la lansare vreo doi ametiti care nu stiau ce se intampla. Adica vreau sa spun, cam despre ce e vorba-n Romania. Inca ceva, astazi o reportera a zis la un post de televiziune despre “calugarul exorcist” ca a fost exclus din “monarhie”. Asa cred si eu, adica subscriu intrutotul. In Romania, asa cum este cunoscut, salariile sunt mici. Reporteri ajung cei care accepta angajari pe salarii slabe (10 milioane vechi pe luna). De unde si rezulta, zece milioane dai, tot cam vreo zece milioane face. Si tot de-atat si vezi. Bafta Victore. Si nu uita, expresiile favorite, “cu siguranta” si “si-au asumat”. Umbla toti cu ele-n gura. Sincer.

  8. @instalatia cu sange: dincolo de vreo doua idei valide, bati campii cu o perseverenta si o constanta care ma sperie.

  9. Nici unul din personajele la care te-ai referit nu are capacitatea de a coagula putina energie care a mai ramas poporului roman pentru a scapa de conceptul ca e mai bine sa traim in dictatura. Romanii sunt de vina pentru mizerabila viata de dupa 1989. Nu suport oamenii lacomi iar singurul pe care-l banuiesc ca nu e lacom este Antonescu. Daca gresesc sa ma corecteze cineva.

  10. Daca facem o comparatie intre modul in care l-a executat Ponta pe Geoana si cum se chinuie Basescu cu Boc,am putea trage speranta ca s-a inmuiat Zeus?
    Elenei Udrea inca ii creste griu intre degetele de la picioare!Cheltuie cu o frenezie pe care am mai vazut-o la prostituate,care dupa ce se chinuie sa cistige ceva bani,ii cheltuie pe te miri ce prostii,stiind ca miine produc altii.Udrea cheltuie cu aceeasi inconstienta,fara nici un scop lucrativ si fara a fi satisfacuta de ceea ce face,repeta acelasi modus operandi la nesfirsit.

  11. Nu stiu c sa cred, si tu Victor esti cam sofisticat (zic eu si cred ) , nenii astia d la usl si pretenasu d la p.c tot promoveaza ideea sa cada base. Ok am inteles asta cu base d vreo ceva ani, dar tu ” cu cine votezi ” ?, odata mi-ai zis k votezi cu baiatul tau si sotia ta…

  12. Victore,

    Sper ca ai inteles astazi inca o data in plus de ce nu-l HALESC pe amicul tau Sneker.

    In conceptia lui Sneker, daca un copil a fost abuzat sexual de un adult si peste ani face public acest lucrul, victima trebuie pedepsita pentru DENIGRAREA celui care a comis abuzul? PATETIC!
    Penibil omul ala care a devenit GURU Antena 3.

  13. Cred ca acum ar fi momentul potrivit sa spun ca de 2 saptamani nu am sunet la pc:))…si nici pe buze nu stiu sa citesc:P
    Scuze ca m-am bagat in seama aiurea,dar de cateva zile nu ai mai scris nimic,iar acum m-ai prins in offside.
    Inca odata scuze,dar nu m-am putut abtine:P

  14. Deloc off-topic!
    “..cea mai mare calitate a presei romanesti este faptul ca se INCAPATANEAZA sa existe!”
    Imi place sa cred ca, la toate cele ce se afla in coltul din dreapta sus al blogului tau se va putea citi candva INCAPATANAT-majuscule din cele spuse de mine fiind a se vrea ceva de genul cam ultim bastion al increderii mele acrdate presei si jurnalismului romanesc!
    PS:Nu stiu de ca ma incapatanez eu sa cred ca toti pe care tu i-ai caracterizat in acest interviu stiu bine ca asa sunt in realitate…chiar daca prea putini dintre ei au puterea sa o si recunasca,chiar si numai in fata oglizii!

  15. Mersi pt. raspuns ; acesta m-a facut sa mai umblu pe la setarile Firefox-ului si , desi era setat sa accepte doar o parte din cookie-uri , iar site-ul tau facea parte din acestea , totusi pana n-am setat pe full-accept cookies n-am reusit sa intru. Acum e OK . 🙂

  16. mi-a placut primul video – partea cu presa;
    regasesc in respectiva bucata paragrafe din
    “Baieti aproape buni” (e.g. la noi nu exista
    datul la cap propriu-zis, ci alte metode mai
    subtile ce implica mai putin “brute-force”
    si-s orientate mai mult “pe partea economica”).
    nu cred ca nichipercea e purtator de atita
    singe-n instalatie incit a trecut-o “de capul
    lui” pe “linie moarta” pe fosta de la sgg ca
    sa egaleze scorul cu Clujul; mai degraba a fost
    o directiva de a se debarasa de ea in urma
    ordinului pentru c-a fost data in vileag;
    apropo, mai tineti minte “Casino” cu De Niro ?
    la final, batrinii mobsters hotaresc ca s-a
    imputit treaba si-atunci se face curat in
    stil mare si trebuie resetat sistemul:
    toata plevusca/locotenentii/etc ce stie/u
    cite ceva din care s-ar putea reconstitui
    marele puzzle si care-s inclusi by default in
    categoria “disposable” trebuiesc eliminati
    (in cazul de fata, deferiti justitiei si
    presei la pachet pentru a proba dorinta
    de a face curat pe parcela cu nume de tara).

  17. *erata:

    mai degraba a fost un ordin “de sus” de a se debarasa de ea pentru c-a fost data in vileag

  18. cica aproape 90% dintre romani nu cred ca o sa avem alegeri libere si corecte sub dictatuta securist-basista… pe acest fond vine un banc

    antonescu si ponta sint intrebati cum o sa se lupte cu dictatura securist-basista?! raspuns: o sa astepte cistigarea alegerilor libere si democratice din 2012!

  19. LA MULTI ANI , VICTORE !!!!!!!!!!!!
    Eu paradoxal si independent de tot , MA SIMT ROMAN !!!
    Si nu ma jenez oriunde as fi in lume sa spun asta !!!
    Succes la bere si la ciorba cu ciolan !…

  20. Pierderea sefiei senatului de catre opozitie este cea mai mare catastrofa care se putea intampla Romaniei. Legea sigurantei nationale (reinfiintarea politiei politice) a trecut de camera deputatilor, tacit, doar senatul mai era o ultima speranta de a bloca legiferarea crimei organizate.
    Domnul goe-ponta, s-a trezit sa dea din picior si sa urle “sa vie trenu’ sa-l ia pe Geoana” EXACT acum cand era nevoia cea mai mare ca opozitia sa detina aceasta functie. Imi e foarte greu sa accept ca finul ponta a facut si el o greseala acolo, in conditiile in care nasul cristi de la secu este cel care promoveaza aceasta lege. Se pare ca lucurile se rezolva in familie desi unii sunt in opozitie si altii la putere. As fi naiv sa cred ca ponta e in opozitie.
    Taierea salariilor si pensiilor, frig, foame… toate sunt nimic pe langa infiintarea politiei politice la 21 de ani de la sacrificiul ingerilor Romaniei.

  21. off-topic 「scuze, dar nu ma pot abtine」:

    OMG, inca un roman fericit…
    gabriel, suna-l pe base si spune-i ca
    inca se mai poate stringe surubul, de
    vreme ce inca esti asa de sprinţar.
    PS: zburzi cumva pe plaiuri ne-mioritice ?

  22. Foarte interesant interviul ! Te admir ptr. curajul şi modul original de a spune lucrurilor pe nume. Sunt sigur că într-o Românie controlată din ce în ce mai mult de unul precum Băsescu printr-o armată infernală de slugi şi slugarniţe, nu-i deloc uşor şi este chiar riscant ! Sper să te ţină “bateriile” şi să continui pe aceeaşi linie, ptr. că noi, măcar o parte dintre români, avem nevoie de jurnalişti precum Victor Ciutacu şi alţii asemeni ţie – cu coloană vertebrală. “Pamblicari” precum Turcescu, Radu Moraru, Cristoiu, mai nou Banciu, să fie la ei ! Tare mult îmi doresc să-i văd pe ăştia după ce cade Băsescu ce vor face şi cum se vor comporta în presă ?
    Sănătate şi succes pe mai departe !

  23. @SimP: legea votului prin corespondenta, la fel de oribila, a trecut de Senat, tot prin aprobare tacita, cu marele strajer al patriotismului, Geoana, asezat confortabil in jilt

  24. LA MULTI ANI,ROMANI!
    Oare numai de Ponta si Antonescu depinde caderea acestui regim? NU!!! Depinde de votul NOSTRU.Asa ca…….hai sa-i ajutam!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.