Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Interimarul

Similar Posts

123 thoughts on “Interimarul

  1. Buna seara Dl.Ciutacu,

    Super interviu, din partea mea puteti pleca linistit si fericit in concediu pe 1 august….mult succes Romania pe 29 iulie!!!!!

  2. Felicitari dle. Ciutacu pentru emisiune.
    Sigur-sigur veti pleca foarte fericit in concediu 🙂
    Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

  3. E,de data asta n-o sa mai votez doar,impotriva lui Basila!Chiar imi place Crin!Noapte buna!

  4. buna seara

    am vazut emisiunea de aseara si incerc sa va spun ce se intampla in lumea lui basescu din constanta.

    am aceasi meserie ca basescu marinar de aprope 15 ani.

    ce orori se intamplain institutia asta de cand am terminat scoala nu va pute-ti imagina
    http://www.romtc.ro/default.aspx

    vreti sa vedeti ca la toate examenele pe care le-a dat basescu in viata lui ca sa ajunga comandant au fost luate numai cu spaga.
    investigati ce se intampla la constanta la institutia respectiva.

    ca sa ajungi comandant cel putin 4 brevete au fost obtinute cu spaga ca altfel nu se poate.

    de ce vin comandanti de nava la el. de frica ca nu isi mai iau brevetele sau nu mai trec nici un examen daca nu fac asta.

    ultimele cursuri cum face si basescu o dat la 5 ani le-am facut acum 3 luni.
    spaga ca sa treci si sa ti se dea voie sa copii o data la 3 zile. ultimul brevet doar cu spaga se ia. se fura examenul pe calculator, oamenii de aici ‘instructori’ de unde a invatat basescu sa fure suntem ingroziti de frica cand trebuie sa mai dai un examen sau sa mai faci un curs obligatoriu.

    o rusine

    daca aveti nevoie de mai multe detalii va dau

  5. In sfarsit cineva le aduce aminte “ieuropenilor” ca romanica nu e colonie…foarte bun discursul de la ora 19 al domnului Antonescu.Demult astept sa ma reprezinte si pe mine cineva care are coloana vertebrala,eu unul m-am saturat de toate “meduzele” din politica romaneasca.

    Nu stiu daca o fi adevarat ce am citit azi,dar daca e(cica PSD si-ar fi luat limba-n gura cu izmenaru’…bleah…gretos) tare sunt curios care e rationamentul acestei miscari…am inghitit “placinta”(cu multa lamaie)pentru ca in cele din urma a meritat,dar pe Minca aia,zau ca nici cu 10 kg de lamai n-o pot inghiti…oribila persoana.

  6. In legtura cu legea referendumului… de ce nu contesteaza cineva la CC ordonanta Ponta? CC ar trebui sa se pronunte intr-o situatie de lege care are efect si asupra careia s-a mai pronuntat odata la precedenta suspendare… si prin urmare nu ar trebui sa aiba o parere diferita… nu?

  7. Eu am jucat cativa ani basket (amator: liceu, facultate). Atunci cand un coechiper juca prost era admonestat de echipa pentru ca echipa era cea care suferea. Acel jucator nu putea sa faca ce vroia in teren. Trebuia sa se integreze in echipa alaturi de ceilalti jucatori.

    Romania este intr-o echipa in care cei mai multi dintre jucatori au o valoare mult mai mare. Evident acesti jucatori admonesteaza Romania atunci cand joaca prost. In loc sa se umfle muchii pe noi mai bine ne-am imbunatati jocul. Si daca pe vremea marinarului jocul nostru a fost prost, de ce sa continuam si pe vremea celor care vor sa-l inlocuiasca?

    Partea proasta pentru Ponta si Antonescu este ca nu numai UE ii admonesteaza, dar nici aliatii lor socialisti nu-i sprijina.

    Basescu poate fi dat jos (si se pare ca va fi dat jos) si fara abuzuri si interpretari abuzive ale legii. Ce legitimitate ai atunci cand il dai jos pe unul care face abuzuri folosind abuzuri?

    In sfarsit, cand Ponta si Antonescu se burzuluiesc la Merkel sunt ca soarecele beat care striga-n gura mare: “Unde-i matza ca s-o …”

  8. Dupa toata fierberea din aceasta zi ,se face cat decat lumina .Ambele interviuri au fost pe placul nostru ,sper sa nu mai stam cu capul aplecat ,vrem demnitatea pe care am pierdut-o ca popor cu basescu presedinte .Cu Antonescu si Ponta pozitia noastra se va schimba ,vocea Romaniei se va auzi si respecta .Eu tot am frisoane ,numai miting nu a fost la Constanta ,vrem sa-l demitem pe basescu nu distractie Felicitari A3 ,multumesc d-le Ciutacu ,poate aveti mana buna si la presedintie va fi D-nul Antonescu

    Ps.miscati-va uselistilor ,mai sunt cateva zile ,nu lasati totul pe A3 si Becali ,uitati-va la spanioli ,greci ,aveti adevarate modele

  9. Victore,

    Felicitari pt emisiune! L-ai pus pe Antonescu la 11m din primul minut. Parca erai Craciunescu cu fanta de lumina si ai dat un 11m din start cu ‘Evreii si cu Nemtii’. A fost extrem de diplomat Crin. Putea sa-si rupa gatul.

    Crin m-a uns pe suflet. A fost exact un presedinte cum poate ca are nevoie Romania.

    Apropos, te rog frumos dami si mie linkul cu reclama cu ‘Votati Ursul’. A fost mortala.

  10. Da Victor, ai facut o emisiune de nota 10. Vreau sa te intreb ceva, daca poti sa ma lamuresti, fara legatura cu subiectul. Am vazut din intamplare ca Irina Petraru, care a lucrat la voi in jur de 6 ani de zile, este acum la b1tv. De curiozitate am dat si eu s-o vad si nu mica mi-a fost surpriza cand am vazut-o combatand cu maxima convingere si aplomb netarmurit, in stilul consacrat al postului. Eu in legatura cu posturile de stiri am auzit de un termen si anume “politica postului”, pe care-o traseaza in general patronul, care spune ceva de genul n-ai voie sa dai in ala sau in ala. Acum, patronii sunt in marea lor majoritate oameni de afaceri si oamenii de afaceri sustin sau sunt simpatizanti ai anumitor cercuri/formatiuni politice. Asa e de cand lumea si in orice stat. O singura intrebare, oare posturile acestea nu fac de fac un “spectacol politic” sub indrumarea unor patroni care traseaza “politica postului” si din care castiga toti, adica si patronii si politicienii, este evident, pentru ca isi vand toti marfa si noi suntem doar niste simpli spectatori care investim f mult timp si energie crezand ca e ceva real?! Habar n-am. Poate ma lamuresti tu. Totul a pornit de la convingerea cu care am vazut-o pe Irina Petraru ca combatea la b1tv pro pd-l si mi-am adus aminte cum la voi combatea invers si mi s-a parut f f ciudat, ca un om sa se intoarca chiar asa la 180 grd. Oricum, baga numai populisme fata. La chestii tehnice nu se baga, le evita, pentru ca probabil ca nu se pricepe (legi, amendamente, ordonante etc.). Baga numai din alea, populisme. M-a surprins in orice caz aplombul cu care le baga, sistem b1tv. Astept raspunsul tau, oricare e acela. Thnks. Bafta. Jos stii tu cine. Sal

  11. Eu zic ca tu ai facut tot ce era posibil, poate el mai trebuie sa lupte o vreme. La final, in cel mai rau caz, voi ramane cu bucuria de a va fi cunoscut. BRAVO VOUA!

  12. Comisia Europeana a devenit Komisariatul European? De cind isi incalca Comisea Europeana mandatul, cerind Presedintelui unei tari membre sa nu gratieze pe nimeni? Cu ce drept impune Comisia Europeana ca Guvernul sa nu faca schimbari in institutiile statului care cad sub autoritatea sa?

    Astazi pentru mine UE a murit. Nu mai este decit o unealta in mainile unor imperialisti.

    PS: Felicitari lui Antonescu, care a declarat ca el nu ia ordine de la nimeni ca Presedinte interimar!

  13. am intrat pe facebook din spania ca sa vad ce comenteaza inteligentele astea de aici .Astia au facut un sistem prin care cu da sau nu votezi cu intrebarea de la referendum.era 140 cu nu si 123 cu da.Dar dezinformatorii au mai scri ca romanii nu au drept de vot la referendum .E strigator la cer cit de orbi si limitati sunt romanii.Eu nu o mai vad pe udre la tv ii este frica lui base ca ii pateaza imaginea .Imi este asa de sila.

  14. Yeap!!! Eu unul cand o sa tin stampila in mana,o sa votez pentru toate persoanele vulnerabile din tara asta! Incepand de la copii din maternitate si terminand cu pensionarii, bolnavi, cu batranii care, paradoxal, au ajuns sa se “milogeasca” pentru ceva firesc – o VIATA FIREASCA, O VIATA NORMALA, O VIATA DECENTA. Mie oricum imi pare inexplicabil faptul ca am ajuns sa ne luptam pentru ceva firesc. E ca si cum te-ai lupta cu BOALA. Iar daca vrei cu adevarat sa te insanatosesti, nu o poti face negand adevarul, negand realul si realitatea. Am citit undeva, mai demult ceva de FREUD care spunea ca singura diferenta dintre un om nebun si un om normal este faptul ca nebunul nu testeaza realitatea!!!
    Oare este normal sa iti doresti ca ceva firesc sa se intample in tara ta ori a ajuns anormal sa iti doresti sa se intample ceva normal/firesc in tara ta?!?!
    Adica, nu este ca si cum iti doresti luna de pe cer, sau ceva imposibil, utopic, ci din contra, iti doresti ceva natural, firesc normal pentru tine si semenii tai din comunitatea din care faci parte, in cazul nostru ROMANIA!! Cum de a ajuns firescul sa fie o problema pentru noi!!!

    Sper sa ai un concediu linistit!
    Pe mine insa ma uimeste misterul sincronicitatii!!! WTF?!?!?
    FORTZA FIE CU TINE!!! ( Mai in gluma mai in serios )

    Filmuletzul se termina brusc pentru ca sunt si eu foarte obosit!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=r9y53ZtYcpY&feature=youtu.be

  15. A reinviat Cominternul si eu aflu de-abia acum? Acum se numeste UE, Comisia Europeana etc.? S-a reintrupat Stalin in Baroso? Daca ne-am intors in timp, inseamna ca nici nu m-am nascut?!

  16. Basescu comite o fapta care arata gradul lui de nelegiuire.A CHEMAT STRAINII IN AJUTOR!A APELAT LA PAPUSILE ANGELEI MERKEL CA SA IL APERE.Singura rezistenta, cuvintele hotarate si taiaose ale lui Crin Antonescu.In sfarsit avem si noi in fruntea tarii un om care are stofa de conducator.Fara nervi,fara istericale si fara clovnerii ieftine!Nu cred ca este momentul ca dl.Crin Antonescu sa paraseasca viata publica.Avem nevoie de oameni adverati,de barbati curajosi si drepti moralmente!

  17. eu nu inteleg de ce crin antonescu si victor ponta nu il ignora TOTAL pe basescu vis- a -vis de petardele pe cale le lanseaza(butonul trei ,masurile magice de imbunatatire a imaginii romaniei,etc).el asta doreste,sa dea subiecte false,sa intarate spiritele.ar trebui ignorat total (asta il scoate din minti).sa se insiste pe cauzele care au determinat suspendarea lui,motivele pentru care ar trebui sa fim prezenti in numar mare la referendum.

    sa fiarba traian basescu in aceasta campanie in suc propriu

  18. Sint un oponent al vechiului PSD si al noului PDL…noul PDL este format in mare parte din vechii PSD-isti…inclusiv Båsescu este vechi PSD-ist. Cum nu-i simpatizez nici pe unii, nici pe altii, incerc så inteleg mesajul fiecårei tabere. Dacå e så alegi intre douå rele, USL imi pare ca fiind mai putin periculos decit PDL. Mesajul USL se referå la ce vor så facå, in timp ce mesajul PDL este o mocirlå si un continuu aruncat de materii fecale asupra celorlalti. USL propune ceva, in timp ce PDL scuipå si umple totul de mizerie, fårå a spune nimic inså despre viitor, despre ce vor så facå. In plus, am tot våzut pinå de curind ce stiu så facå PDL-istii. Asa cå, råul cel mai mic este USL. Apoi, nu poti compara un bådåran securist precum Båsescu, cu Ponta, Constantin sau Marga, nici måcar cu Antonescu. Båsescu nu stie decit så vomite, el nu are un discurs politic, el are o campanie de mizerii si insulte.

  19. Nu inteleg, ce fel de om isi doresc unii sa fie presedintele Romaniei ? Trebuie sa fie rupt din soare si virgin ? Strambam din nas ca Antonescu e cartofor sau ca a repetat doi ani sau ca are freza pe partea gresita. Eu cred ca pe langa defectele lui Basescu, Antonescu e chiar un inger.Imi doresc din tot sufletul un asa presedinte.

    Iar in legatura cu referendumul, nu pricep de ce trebuie ca USL-ul sa se intrebuinteze serios ca sa scoata oamenii din case ca sa voteze ? Oamenii din case n-au vazut ce a facut Basescu atatia ani , oamenii din case nu se uita in portofel si in frigider ca bate vantul ? De ce dracu ar trebui sa mai aiba cineva vreo dilema?
    Eu sper ca , de data asta , sa nu fim nevoiti sa-i dam dreptate lui Petre Tutea cand a spus ” UN TAMPIT MAI MARE CA MINE NU EXISTA.SA FACI TREISPREZECE ANI DE TEMNITA PENTRU UN POPOR DE IDIOTI! DE ASTA NUMAI EU AM FOST IN STARE….”

  20. Foarte buna emisiunea cu Crin, ma bucur ca ai prelungit-o. L-am votat in 2009, sper sa ajunga presedinte in 2012 si sunt convinsa ca romanii vor vedea ce inseamna un preesedinte

  21. Multumim pentru emisiunea cu Crin Antonescu…eu unu’ il voi sustine la referendum pentru ca merita sa ajunga presedinte!

  22. Se pare ca nu toti romanii inteleg miza acestui referendum si miscarile de culise. Miza nu este DA sau NU Basescu, ci este DA sau NU Uniunea Europeana! Acum se decide daca mai ramanem in lumea civilizata, daca vom mai avea dreptul la libera circulatie in Europa si aspiratii spre spatiul Schengen (deocamdata ratat prin recentele excese politice ale USL), sau intram din nou in sfera de influenta a rusilor! Acesta este adevarul si oricine nu il recunoaste este sau naiv, influentat de demagogia antenelor voiculesciene, sau face parte din complot. Pentru ca, in mod corect, intrebarea pusa la referendum ar trebui formulata astfel: Vreti sa ramanem in Uniunea Europeana, sau vreti sa iesim din ea? Intr-o situatie economica mult mai catastrofala decat a noastra, grecii au avut, in ceasul al doisprezecelea, intelepciunea de a-si pastra apartenenta la Comunitatea Europeana. Noi de ce ne ascundem dupa deget si nu analizam constient optiunile?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.