Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Călător prin lumea mare

Călător prin lumea mare

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Similar Posts

85 thoughts on “Călător prin lumea mare

  1. @Victor: (off-topic)
    si acum ma felicit ca am reziliat contractele
    cu ei… 🙂
    cel mai simplu, pentru a nu avea dubii si a
    nu cadea in capcana teoriei conspiratiei, e
    sa mai aveti inca o conexiune broadband
    clasica/mobila (eventual stick prepaid)
    si-ati terminat bilciul…
    pe mine ma omoara suportul tehnic la
    companiile romanesti, care altminteri
    nu pregeta sa intinda mina dupa bani
    mintenas !

  2. Incerc de 15 minute sa vad inregistrarea emisiunii, dar nu reusesc, provider-ul de internet fiind Romtelecom. Astept cu interes vizionarea emisiunii!

  3. Inainte de emisiune eram hotarata sa merg de Craciun la Zurich.Acu ma chinuie gandul cu St. Petersburg.Si iese destul de ieftin din Barça(mai putin de 400euro transport si cazare la hotel).Singura problema ar fi frigul ala cumplit.N-am fost niciodata la rusi.

  4. Frate Victor,
    nu credeam că pe “praful ăsta” o emisiune despre turism şi gastronomie va prinde.
    Iată că Bogdan Teodorescu o face posibil!
    E extraordinar OMUL ăsta!
    Felicitări!

    P.S.
    Pentru cei care nu văd înregistrarea, apăsţi oameni buni pe “înregistrarea emisiunii” nu pe play din ecranul de dedesubt.

  5. @XLNC
    Play se vede via VideoNews. Inregistrare emisiuni nu merge. Dar nu merge nici o emisiune inregistrata a A3 nu doar Vorbe Grele.

  6. Ce nu merge in Explorer merge cu Mozila si viceversa. Depinde si de codecuri si daca e flash player-ul updatat la zi, dar in mare parte e de la browsere…

  7. @Cătălin I.: vrei sa zici pluginuri; adobe flash
    n-are nevoie de codecurile instalate pe os-ul
    clientului; suporta nativ mp3, h.264(mpeg4), etc.
    http://kb2.adobe.com/cps/402/kb402866.html
    depinde pentru ce browsere a fost optimizata pagina.

    de exemplu, daca folosesti linux si firefox 3.6.xx,
    pe pagina start a ciutacu.ro poti vedea flash-ul
    de 4 minute al editiei “calator prin lumea mare”,
    sub el butonul ala “get adobe flash player”, iar
    sub acesta, \”GET (si un mic flash cu IMA cu poza
    Sandrei) –> apoi sub el Tudor Gheorghe, sub el
    City Break Dublin si Scotianul apoi in jos:
    RSS si “aboneaza-te” si categoriile. pagina e varza,
    nu se pot vedea articolele, insa daca ai un alt
    firefox 8.0 sub acelasi os (ambele coexista),
    totul este ok (merge si de sub vmware).

  8. mai e o chestie, daca mergi pe A3 si vrei sa vezi emisiunea
    in sectiunea inregistrari,
    http://inregistrari.antena3.ro/view-Vorbe_grele_cu_Victor_Ciutacu-30.html
    iti va aparea un “verificare conexiune / port 1935” si daca apesi
    pe play, totul ar trebui sa fie ok.

    nu uitati sa instruiti firewall-ul ce-l aveti instalat sa
    permita accesul pe net a aplicatiei plugin-container.exe
    (cei ce folosesc window$) ce tine de mozilla firefox,
    iar cei ce s-au jucat in setarile flash-ului (righ-click pe
    flash, global settings, sa bifeze “allow sites to save
    informations on this computer” in cadrul “Storage”,
    iar la “advanced” sa bifeze “check automatically”).

    scuze de off-topic.

  9. @ソリン
    It works now. Dar abia acum..Si apare exact asa cum ai scris; no message anymore.. <>
    Yuppiii..pot sa vad si eu emisiunea.

    Ma scuzati domnule Ciutacu, pentru off-topic.

    o saptamana usoara, pe cat posibil!

  10. Grozava emisiune!Felicitări Ciutacule!Domnul profesor Bogdan Teodorescu este cel mai bun.Îmi pare rău că nu l-am avut prof la SNSPA cand am studiat eu!Din punctul meu de vedere este cel mai bun analist al politicii româneşti şi un fin observator al spaţiului balcanic.Aş vrea (şi nu m-aş sătura) să fie invitat permanent.

  11. bate-ma, baneaza-ma , dar nu mai suport sa il aud pe excrementul asta numit cotoi perorând despre alianta ‘socialista’.n-ar putea si USL sa riposteze numindu-i fascisti?
    escrocii astia si-au bagat mâna in portofelul meu si, intr-un an jumatate mi-au furat mie si sotiei cam 200 mil.lei vechi, iar cu ce a hotărât justitia(restantele)cam 300 , in total.si abjectii cred ca cineva îi va mai vota?

  12. Felicitari domnule Ciutacu, cei care sa v-au spus ca sunteti genial au stiu ei ceva!
    P.S. Ce sanse are Piratul sa fie suspendat?

  13. Multumesc pentru comentariile dedicate emisiunii Vorbe Grele in care am fost invitat de Victor Ciutacu. Sper sa pot onora traditia pe care Victor incearca sa o construiasca in jurul temelor legate de turism, aceea ca in fiecare primavara si fiecare toamna sa venim cu idei de vacanta si cu informatii din acest domeniu. Eu continui sa cred ca turismul este forma suprema de libertate pe care omul modern si-o poate oferi siesi si, de aceea, cred ca merita mai multa atentie, nu neaparat din punctul de vedere al media, ci din punctul de vedere al fiecaruia dintre noi. Recunosc cinstit ca de multe ori ma plictiseste sa vorbesc despre politica, dar niciodata nu m-a plictisit un dialog despre calatorii si de aceea vreau sa ii multumesc inca o data lui Victor ca mi-a dat aceasta sansa.Am de facut o mica precizare: nu am predat la Universitatea din Nisa.Si un pont de vacanta: daca aveti cum, mergeti in destinatiile favorite (tari calde sau tari reci) imediat dupa Revelion. Preturile scad semnificativ si aglomeratia dispare. Iar pentru anul viitor, publicatiile de profil indica, pe langa alte locuri minunate, Croatia sustinand ca este poate ultimul an ieftin.

  14. @Bogdan Teodorescu:

    Multumim, Dom’ Profesor, aveti intotdeauna
    un loc in inima si casa noastra. おおきに !

  15. Un deputat de Valcea dezvaluie inca de vineri ca Geoana a complotat in sept a.c. impotriva USL si stirea, prezentata doar de Valcea 1 TV, este blocata in intreaga presa, preferand sa-l toace pe Ponta.

  16. Pe principiul”cand doi se cearta al treilea castiga”,intre Zurich si St. Petersburg am ales Fussen via Munich,ca sa vad Castelul Neuschwanstein.Sper sa fie si lebedele pe acolo.Multam dom’profesor!

  17. Victor,nu ma pot abtine:@Bogdan Teodorescu:oameni ca dumneavoastra -rara avis in Romania.Eu sper ca in ianuarie sa aflu vesti bune.Am ajuns sa cred ca o viata normala in Romania e ceva foarte greu de atins.Pentru unii razboaiele sunt ca schimbatul sosetelor,ceva natural,obisnuit,razboiul face parte din cotidian.Azi spun:-dam arme populatiei,iar maine-nimic nu s-a schimbat.Trebuie sa ai nerv si tarie sa fii ca ei.Din punctul asta de vedere ,politica e lipsita de caracter.Victor,am terminat.

  18. Bogdan iti multumim ca ne bagi in seama si pe noi care comentam.
    Sa sti ca am fost in Croatia acum cativa ani si nu mi s-a parut ieftina deloc. Apa minerala era mai scumpa ca la Veneti si mancarea la pret cam tot pe acolo.
    Daca recomand cuiva un litoral interesant este cel al Muntenegrului. Preturi mai mici ca in Romania, servire buna, cazare buna, iar mancarea diversa si pentru toate buzunarele.
    Am fost in Grecia, Croatia, Spania, Italia, dar Muntenegru mi-a ramas la suflet – mergeti la Budva la sfarsitul lui iulie inceputul lui August, cand in cetate este un festival de teatru (un amiteatru in aer liber, pe acoperisul cetatii, auzi marea cum se izbeste de ziduk inalt al cetatii etc….). Nu va sfatuiesc sa mergeti spre Bar, ca mai sunt urme de turism comunist, iar la Dfetski Stefan, preturile sunt foarte mari!
    Daca nu aveti bani, in Apuseni este superb…in orice anotimp!

  19. imi cer scuze daca au parut cumva deplasate
    aprecierile; (“loc in casa noastra” = de partea
    cealalta a ecranului tv-ului, de fiecare data
    cind il vedem la tv, urmarim cu deosebit interes
    emisiunile respective); in tara nu-s multe
    persoanele publice carora sa le poti spune
    “multumesc” pentru ceea ce-ti transmit
    (invataturi); intimplator sau nu, o
    buna parte a acestora sint profesori.

  20. @Bogdan Teodorescu: Pe langa bucuria pe care o simt constatand ca sunteti singura persoana din spatiul public Romanesc pe care o stimez si o consider un adevarat reper intr-o societate din ce in ce mai plina de non-valori, dar care iata, posteaza pe blogul singurului realizator tv care nu a dat la schimb calitatea pe cantitate, ma incearca totusi si un sentiment de dezamagire in ceea ce va priveste, pentru ca nu doriti (sau poate nu aveti destul timp) sa va faceti un blog in cadrul caruia sa discutati cu eventualii dvs. cititori (si ma indoiesc ca sunt putini la numar) diverse subiecte politice sau de alt gen.
    Sa-mi fie iertata indrazneala, dar de cate ori va urmaresc vorbind la tv, in legatura cu orice subiect, am impresia ca am in fata unul din cei mai buni prieteni de-ai mei din copilarie. Reusiti sa ‘penetrati sticla’ in cel mai placut mod posibil. Am stat sa ma gandesc daca e vorba doar despre faptul ca ati calatorit foarte mult si vizitand o mare parte din locurile importante ale globului, ati devenit mai intelept si deci mai ‘experimentat’. Ar fi putut fi si faptul ca prin natura profesiei dvs. ati dus la perfectiune capacitatea de comunicare si exprimare a unor idei intr-un mod cat mai direct si natural posibil. Insa eu cred ca este vorba despre altceva. Nu cred ca fiind un maestru in ce priveste arta manipularii (atat in detectarea cat si in folosirea ei, atunci cand e cazul), va folositi de acest atu pe care-l aveti pentru a putea cuceri publicul telespectator. Stiu ca probabil suna infantil ceea ce vreau sa spun in continuare, insa eu chiar cred ca ochii nu mint. Pe mine unul m-ati cucerit cu sinceritatea care razbate din interiorul dvs. O persoana care a citit enorm si care a dobandit astfel o cultura vasta cladita pe un caracter plin de trasaturi pozitive, nu poate avea (si se observa asta in felul in care dvs. comunicati) intentii si interese obscure sau meschine. Daca ar fi sa-mi imaginez un grafic alcatuit pe o scara de la 1 la 10, unde 1 reprezinta cel mai scortos si grotesc mod de exprimare al unei autoritati, care nu razbate dincolo de ecran cu nici un mesaj posibil atunci cand mi se adreseaza (sau nu neaparat la tv, ci chiar si un functionar public sau orice tip de autoritate pe care o pot intalni), iar 10 reprezinta cel mai intim moment intre membrii unei familii sau intre buni prieteni, cand sinceritatea este evidenta si nu exista interpretari ascunse, consider ca dvs. ati reusit (in ceea ce ma priveste) sa ajungeti fara probleme undeva pe la 7-8. Asta ar fi si motivul pentru care imi permit de cate ori va urmaresc, sa-mi iau aproape rontzanelele si paharul de berica si sa consider ca ‘stau de vorba’ cu prietenul Bogdan, neavand nicidecum impresia ca asist la o emisiune rigida si plina de exprimari stereotipe, ci considerand ca ne-am asezat cativa prieteni la o masa-n bar si stam la o sueta. N-as vrea sa credeti ca am mai multe probleme la mansarda decat Jack Nicholson in “One flew over the cuckoo’s nest”. Nu am idoli si nu sunt un fan. Nu cred in cei doi termeni, atat de lipsiti de consistenta si plini de intelesuri interpretabile. Este vorba doar despre un sentiment de admiratie fata de persoane care merita in primul rand respectul meu in calitate de consumator de media. Datorita acestui aspect, numai nuantele fiind putin diferite, urmaresc constant “Vorbe Grele”, “In gura presei” si aparitiile dvs. in live-uri.
    As vrea sa inchei multumindu-va inca odata pentru prietenia pe care mi-o acordati (chiar daca dvs. poate nu stiti acest lucru) ori de cate ori apareti si-mi vorbiti la TV, si rugandu-va insistent sa va faceti un blog relativ asemanator cu acesta (pe care-l vizitez si unde comentez constant) in cadrul caruia sa putem comunica mai des cu dvs. Spre exemplu Badea, refuza sau nu are timp sa administreze o discutie pe blogul personal in timp ce gazda acestui blog o face fara probleme. Bine, nu cred ca Victor Ciutacu primeste zilnic cateva sute (poate mii) de mesaje cu injuraturi, dar acum depinde si ce fel de public ti-ai atras… Ar fi o cu totul alta discutie si nu-si are rostul aici. Ideea este ca eu (admiratorul si consumatorul de Bogdan Teodorescu), as dori, daca se poate, un loc public in care sa observ gandurile si impresiile persoanei cu pricina si in care sa-mi pot eventual exprima parerea, asa cum o fac aici. Nici n-as indrazni sa sper ca o sa va vad vreodata invitat special (de ce nu permanent) intr-o emisiune, sau sa realizati chiar dvs. una. Va multumesc pentru felul dvs. de a fi si de a va exprima, atat de natural si in acelasi timp atat de Romanesc.

  21. Offtopic (Petru ca nu am altundeva sa scriu)

    Buna inițiativa cu aplicatia pentru iPhone, păcat ca nu este optimizata si pentru iPad. “Presa” o citesc de pe tabela si din păcate pui filmululetele in flash. iPad, iPhone etc. nu știe cu d’astea.

    Multumesc anticipat in numele tuturor posesorilor de iPad.

  22. Pt. toti posesorii de iPad, nu va mai luati tablete pentru ca Samsung a anuntat primul model pe care il dezvolta, care va fi scos la anul cu sistem operare Windows 8, procesor core i5 la 2 Ghz, 4 GB RAM si multe multe altele. Totodata, la anul vor fi scoase la vanzare memoriile DDR4 care vor functiona la o frecventa de 4.266Ghz, fapt ce va arunca in aer piata componentelor hardware. Deci la ora aceasta se merita sa astepti. Rog mult, nu stergeti comentariul. Este informativ. Nu va spune nimeni lucrurile acestea. Dl. Teodorescu e o marfa. Si a mai si slabit. Misto omul. Bafta Victor. Salut Romania. Cam trist totusi aici…

  23. @De Cătălin I. pe 22 November 2011 la 01:50:

    nu ar trebui sa fii atat de dur cu tine cand te referi la non-valorile care posteaza aici. numai bine !

    “o consider un adevarat reper intr-o societate din ce in ce mai plina de non-valori, dar care iata, posteaza pe blogul singurului realizator tv care nu a dat la schimb calitatea pe cantitate”

  24. @Catalin: Daca ai fi citit fraza cu atentie ai fi inteles ca ma refer la o societate plina de non-valori (nu la blogul pe care postam amandoi). Intr-o astfel de societate in care reperele de orice tip sunt din ce in ce mai rare, constatam cu placere, ca dl. Bogdan Teodorescu a catadicsit sa ne bage si pe noi putin in seama, lucru pe care il apreciam ca atare. De altfel fiind si singura persoana publica marcanta (din cate stiu eu) care a postat vreodat aici. La societate, in general, ma refeream, nu la blogul asta. Ma pot jigni si singur, uitandu-ma in oglinda, nu e cazul sa improsc cu invective un blog intreg pentru a reusi intr-un final sa ma fac pe mine insumi de rahat…pot si singur :). Numai bine si tie!

  25. @Catalin I.: hehe, ce inseamna o virgula (ne)pusa unde (nu)trebuie 🙂

    @instalatia cu sange: niciodata n-am sa inteleg prosteala
    cu cumparatul unor gadget-uri (mai ales pe praful asta),
    in loc sa a) pui banii la ciorap b) sa calatoresti
    c) sa-i dai bunicii care e bolnava d) sa-ti iei ceva
    folositor; btw, iti spun un secret, da’ sa nu mai auda
    si altii: avem si noi insideri in Taiwan 😉
    dar ai dreptate, nu ne spune nimeni chestiile astea =))

    yeap, e un precedent ca o personalitate/persoana
    publica sa raspunda pe blogul lui Victor.
    ce pot spune din proprie experienta: cind calatoresti
    ori locuiesti in alta tara si traiesti “pe bune”,
    e destul de greu sa tii un blog ori sa raspunzi/dai
    telefoane(lor) (d)in tara; viata intr-o tara ce-ti
    poate oferi mult mai mult decit (din pacate) propria
    tara, precum si aerul mult prea tare, te fac sa-ti
    doresti sa traiesti la maxim si sa experimentezi noi
    si noi chestii (cind esti tinar, cu atit mai mult).
    cred ca noua, romanilor, in general, ne lipseste
    dorinta de a trai, ori de a trai decent, ca intr-o
    tara normala din moment ce ne acceptam soarta
    precum si ce ne livreaza onor politicienii 24/7.

    ce putem face e: 1) sa incercam sa schimbam sistemul
    si pe noi, sau 2) sa invatam limbi straine, sa ne
    specializam intr-o meserie “portabila” ce se cauta,
    sa adunam ceva marafeti si sa ne stabilim “afara”.

    din pacate nu noi (cei care scoatem capul din musuroi)
    hotarim daca tarisoara se va ridica, ci politicienii
    ce nu au nici-un interes de a ridica nivelul tarii
    (tinind tara in saracie) si marea masa, adicatelea
    “poporul suveran”, recte oamenii simpli.

    daca cineva s-a acrit de la atita partizanat pentru educatie,
    atunci ia ginditi-va: o tara cu un indice ridicat al educatiei
    va avea un indice ridicat al dezvoltarii umane, deci si o
    populatie emancipata, deci si venituri mai mari si o speranta
    de viata mai mare.

    acum, pentru comparatie, ia luati primele 15 tari din topul de
    mai jos si comparati-le cu patria muma (HDI-2011, 50th rank, Ro).
    http://hdr.undp.org/en/statistics/
    apropo, clasamentul e pe 2011; cum credeti ca va arata cel pe 2012 ?

    da, calatoriile te tin in priza, te scot din rutina
    si fosgaiala zilnica, iti dau senzatia ca esti viu.
    viata e scurta; toate prostiile ce le adunam nu ne
    vor fi de nici-un folos cind se va trage linia si
    va veni dupa noi doamna cu coasa (nu nichipercea).
    nu luam nimic cu noi decit amintirile, experientele
    de viata ce ne imbogatesc si senzatia placuta a unei
    vieti pline; la “consatenii” mei e o vorba ce spune
    ca “viata e ca un soi de de excursie de-o vara intr-o
    padure ce se va termina la un moment dat, de care
    trebuie sa te bucuri si de care sa nu-ti para rau”.

  26. A fost o emisiune deosebita fiindca invitatul este o persoana deosebita.Am citit “54|24 care m-a incantat,pe mine o calatoare modesta,(fiind in varsta)unde am regasit locuri unde m-am simtit bine.Multumesc pentru emisiune dlui Ciutacu si abea astept sa cumpar noua carte a dlui Teodorescu.

  27. Foarte interesanta emisiunea cu Dl.Teodorescu ,urmare acesteia mi-am achizitionat cartea si intrebarea mea este daca are publicate undeva si poze cu locurile vizitate de el? Sper sa-l mai invitati pe aceaste teme ca de politica suntem satui.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.