Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Amanta lui Emil Boc e de notorietate?

Amanta lui Emil Boc e de notorietate?

Faimosul avocat de dreapta îmbogăţit din contractele cu statul asistenţial Valeriu Stoica, a declarat astăzi, în faţa instanţei, că Emil Boc, clientul său, a folosit cu voluptate libertatea de expresie, garantată de Constituţie, când a declarat că Sorin Vîntu a furat banii de la FNI şi organiza lovituri de stat. Mă bucur că strategul dreptei invocă în spaţiul public notorietatea subiectului şi sacra libertate a cuvântului pentru a-şi scăpa clientul, şeful Executivului, de răspunderea legală de a proba ceea ce scoate pe gaura gurii. Pentru că, folosindu-mă de aceleaşi principii, notorietate şi libertate, aş putea să scriu/spun şi eu că arestarea lui Sorin Apostu e doar o modalitate prin care Traian Băsescu îl strânge de coaie pe Emil Boc să plece de la Palatul Victoria şi că, dacă tot se mai cramponează de post, o să aflăm cu toţii de ce firma reprezentată de amanta lui Emil Boc, despre care a scris/pozat fără să fie contrazis unul dintre şefii ziarului PD-L Evenimentul zilei şi al cărei soţ a fost numit de Emil Boc vicepreşedinte al ANAF, câştigă pe bandă rulantă contracte de sute de milioane de euro de la primăriile conduse de cubordonaţii politici ai lui Emil Boc. Dar n-am s-o fac, fiindcă iar mi-o zice Emil Boc pe aia cu derbedeul dracului, am nişte zile mai proaste şi n-aş vrea să mă enervez contraproductiv…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

42 thoughts on “Amanta lui Emil Boc e de notorietate?

  1. Aoleu! Ăla micu’ are o amantă? Aşa înaltă? Şi dacă şade pe scaun e mai înaltă cu un cap decât Bidinel! Probabil că tipa e îndrăgostită lulea de căzutul în cap sub scenă. Altfel, nu văd de ce s-ar duce o astfel de femeie cu un ghimizdroc cum e Bidinel…

  2. P.S. Mai bine îl lăsaţi şi voi în pace pe Bidinel cu subiectul ăsta, că poate nu demisionează şi-l convoacă Traian de Murfatlar pe la DNA şi-l scoate cu cătuşe! Ar fi mai distractiv aşa.

  3. Da Doamne sa reuseasca USL-ul sa-l suspende pe Basescu si sa scapam o data de el. Desi nu cred ca o sa reuseasca eu sper in continuare.

  4. S-a luat si asta micu’ dupa al’ batran!
    Si-i face in ciuda acum. Cica, a lui e mai frumoasa, mai inalta, si mai desteapta, decat expirata matrozului. S-o fereasca de matelot ca i-o sufla asta, mai rapid decat i-a suflat Romanicii Flota Comerciala.

  5. Imi pare rau de zilele proaste. Sincer.
    Cate subiecte de notorietate despre care putem vorbi in virtutea libertatii de expresie, garantata de Constitutie, avem. O-ho! Despre oricare dintre baietii si fetele de la putere putem povesti zile intregi, luni intregi.
    Legat de Valeriu Stoica, avocat pe bani publici. Castiga bani buni si din contracte private (stiu eu personal unul in care avansul a fost de 100000 lei, pe comercial – cu adversar raposatul A.Iorgovan, care avea acelasi scor). E foarte important de spus si asta dintr-un motiv simplu: si contractele private sunt la fel de publice pentru ca orice client privat stie ca daca-l are pe V.Stoica sau un politician la putere ca avocat sansele sale sunt mai mari. E un aspect pe care nu l-am prea auzit discutat, dar e important: multi bani incasati de astfel de avocati nu sunt urmarea vreunui talent deosebit ci pur si simplu a influentei acestuia.
    Si inca una, off-topic: am avut o revelatie ieri cu Geoana (ca tot i se discuta soarta acum). Vizita lui la Vantu nu e singura prostie, desi acum doar despre asta se discuta. Mai e si declaratia cu ungurii dintre cele doua tururi de scrutin din 2004 in urma careia s-a ales cu alintul “prostanac” si demiterea lui Nastase. Atunci PSD a pierdut deliberat sefia Camerei, sub obladuirea lui Geoana. Nu-s cam multe prostii si cam inexplicabile, totusi?

  6. “…am nişte zile mai proaste şi n-aş vrea să mă enervez…”

    Ba chiar vă rog Imperatoare,io n-am voie s-o fac (n-am înjurat, da? 🙂 ) măcar atâta bucurie să am (ce dacă-i contraproductiv, se poartă ;))

  7. Maimutoiul cu pedale daca tot ,,s-a folosit cu voluptate de libertatea de expresie, garantată de Constituţie,, ACUZAND furturi si lovituri de stat poate are si DOVEZI si vrea sa le prezinte instantei. In cazul in care nu are dovezi pentru ,,libertatea lui de expresie,, sa plateasca.Sau poate ca are dovezi,seful lui la trimes in misiune in tabara dusmanului. Maimutoiul s-a deghizat in pitic si lucrand sub acoperire s-a infiltrat in organizatia lui Vantu care planifica lovitura de stat. Individul este un catelus care din umbra dulaului incepuse sa latre si el si sa maraie cu tupeu,acum cand dulaul la parasit a inceput sa fie tavalit bine. Si este doar inceputul.

  8. Nu stiu daca imi amintesc eu rau, dar candva parca demult, tare de mult, spuneai ca viata personala nu trebuie atinsa.
    O fi scazand pibul .ro in raport direct proportional cu libidoul piticului, o fi si asta un atentat la siguranta nationala, dar totusi un asemenea subiect imi face sila.
    Nu sunt pudibonderii, pur si simplu nu vreau sa stiu cu ce fofoloanca se joaca astia, intre doua intalniri de “cabinet”.

  9. @pretender: catigarea de catre firma amantei a contractelor guvernamentale excede mult viata personala. nu mi-am schimbat deloc parerea

  10. oricum s-a ajuns la o situatie in pdl. deja micul boc e haituit de catre micul traienel, pt ca sunt convins ca daca mai era pe placul micului comandant de nava, poate nu ajungea aici. oricum, vorbind despre amante, nu-mi vine decat sa hahai ca sefu’ sefu’. pe bune, as vrea sa pui o/niste poze cu amanta/amantele lui traienel si sa vedem acolo contracte nene. iar apropo de amante, imi aduc aminte de un discurs in parlament al tribunului, atunci cand explica de ce marea blonda a ajuns sa aiba mana in gips. si sa vezi contracte acolo. 😀

  11. buna proasta.
    si tot blonda cum zicea cineva mai sus…astia nu au deloc imaginatie, totul e in repere, fura ca se fura, amanta tot blonda…fac ce e la moda…

    Sanatate Victor.

  12. “…Traian Băsescu îl strânge de coaie pe Emil Boc să plece de la Palatul Victoria…”

    tin sa va contrazic . si daca vreti probam in public ca daca emil boc are “coaie ” eu mi le tai pe ale mele .
    de unde naiba “oua” la asta mic ?
    cine sunt cei mai fideli si mai prosternati ?
    IEUNUCII.
    si atunci?

  13. eu nu inteleg o chestie: cum pana mea niste
    functionari / demnitari ai statului isi permit
    sa incalce secretul profesional si sa dea pe
    goarna la postul public informatii confidentiale
    despre anumiti contribuabili, fie ei si adversari
    politici ?!
    parca si la Mircea Badea a fost la fel, nu ?

  14. Adică la Boc se uită nu una, ci două femei drăguţe şi finuţe? 😯 😆

    L-am auzit şi eu azi, parţial. Cică se scoate cu suspendarea din 2007. Cred că ar trebui să consulte DEX şi Constituţia.

  15. Profeseoara le explica copiilor in clasa I cum ca barza i-a adus pe lumea asta. Bula curios intreaba: Cum doamna, pasarea aia urita cu ciocu’ lung? Nu se poate, nu fute tata asa ceva! Oare nu s-au cumva inselat paparazzi?

  16. cand vin aia de la FMI boc tresare si crede ca vin femeile sa-l caute, little aviara gripa stupid mf. astia n-or sa-nvete niciodata ca odata intrat in lumea politica regulile se schimba si nu mai poti spune aceleasi cretinisme ca si cind ei fi un oarecare cetatean. oricum lu’ boc degeaba incerci sa-i explici, saracu’ de el. pacat ca el va conduce destinele.

  17. Pai ” Doi la metru” abia ajunge pina in punctul in care numarul de aur imparte trupul uman(buric)

  18. Nu cumva vechiul prieten al familiilor Sârbu și Ponta sta in spatele mazilirii lui Geoana? Intreb si eu, deoarece nu mi se pare deloc credibil scenariul conform caruia Geoana ar fi facut blat cu Basescu la ultimele alegeri, sapandu-se cu mana lui.

  19. Ca vechi prieten al ”vajnicilor” pesediști de astazi, ma refeream la presedintele ”mult iubit” de astăzi, invitat pe la intalnirile de vara ale tinerilor social-democrati pe vremea cand era Ponta presedinte TSD. Cam câți lideri grei ai opoziției sunt invitați la școlile de vară ale tinerilor pedeliști?
    Eu pe Geoană l-am votat pentru că l-am considerat potrivit pentru funcția de președinte al unui stat, și nu pentru ”munca” partidului. Care muncă? Cea de a-i lăsa pe adversari să fure PE FAȚĂ alegerile și să dea de pământ cu votul nostru majoritar REAL?

  20. Continui sa raman sceptic in ce priveste dorinta+neputinta lui Basescu de a-l da jos pe Boc, dar sunt convins ca si daca asa ar sta lucrurile, Boc are o nesimtire tripla fata de cea a lui Tariceanu la care se adauga tupeul tipic argeleniesc si sta acolo chiar daca Basescu da in presa poze incendiare cu Boc ‘lucrat’ de un puscarias de 2 metri si statut de fo’ 10 ani…

  21. Si uite asa cotizeaza primarii la number one.Si Boc isi da singur bani.Dar el n-are treaba cu indivizi dubiosi.Ceva conturi prin paradisuri fiscale?Pe numele unor interpusi?

  22. eu zic ca sinteti rautaciosi; mititelu’ n-ar fi
    in stare de asa ceva, sint doar niste pixeli 😀

    OMG, super emisiunea Danei Grecu de azi; merita
    s-o vedeti, ca si emisiunea d-nei Iacobescu
    de duminica trecuta in care a fost invitat
    d-l Victor Alistar, in care sint spuse niste
    chestii interesante in intervalul 15:20-15:25.

  23. Are amanta?Nu se poateeee…Si daca,totusi?
    Pentru ceva mai de doamne-ajuta,cred ca-l cam seaca de bani,fiindca altfel,dece?

  24. putoret cu fitze…daca tie ti-a zis derbedeul dracului atunci da-mi voie sa zic si eu curva dracului…

  25. Buna Victore,
    După cum cred ai citit detalierea zilei lui Boc făcută de cei de la Cancan. Ce vreau să te întreb dacă ai sesizat alăturarea aia de nume, Boc, Videanu, Buldogu’, și Hrebe. Din câte-mi amintesc Hrebe e la PSD si chiar în ultimele strigăte de disperare ale lui Geoană era desemnat ca fiind membru marcant in tabăra lui Ponta.
    Ce păcat că nici acum poporul nu se convinge de blatul băieților “deștepți” din opoziție. Păcat de Crin că și-o va lua de la PSD de data asta.
    Cu stimă,
    Alex Blaj

  26. he he, se-apropie cu pasi repezi, si asta micu’ nu vrea sa inteleaga si pace.
    pe cine vezi in locul lui cand chiar se satura marinaru’ si da cu el de pamant?
    pe de alta parte chiar nu mi-l imaginam tocmai pe asta cu amanta, de unde si pana unde atata dragoste de impartit? o venit procincialul la Bucuresti si si-o tras amanta c-asa-i modern 🙂
    (si eu sunt provincial, tot ardelean ca si piticu’, mai putin aerele de superioritate geografica)

  27. Hai ca-ti zic eu,daca nu vrei sa-ti zica Boc:
    Desteptul dracului,ce esti!
    Sper sa nu te astepti vreodata sa te admire Boc….el e la faza in care cumpara maimutoi si isi boteaza pumnii…cred!
    Enerveaza-te productiv si da-i pe teava!Abia astept…

  28. Voi chiar credeti ca Basescu impreuna cu gasca lui conduc ceva, sau mai rau : pe cineva ? Cand scriu “voi” ma refer la tine, Badea, Gadea, …
    Eu vad ca este imposibil ca un om ca Geoana, Nastase, Constantinescu, Iliescu dar mai ales ca Basescu sa conduca fara a fi dirijat din umbra, IMPOSIBIL.
    Chiar nu se vede clar si evident ca toti cei care candideaza la orice functie importanta, ABSOLUT TOTI trebuie sa aibe ca si trasatura principala SANTAJABILITATEA ? Daca nu este hot si prefacut nu poate fi santajat deci este exclus automat.
    De ce este nevoie doar de oameni santajabili ? Eu cred ca sunt utilizati doar pentru a fi dirijati usor, simplu.
    Asa ca, oricine ar “conduce” tara asta sau oricare alta tara evenimentele vor decurge EXACT LA FEL, ASA CUM “TREBUIE”. Asta cred ca se vede de la o posta cu putina atentie.

  29. pai…daca boc are amanta atunci si eu sunt fata mare! si sa vrea are nevoie de aprobare de la base . el trebuie doar sa linga ciorapii lui base nu are voie sa se destrabaleze. daca domnul al ajuta la parnaie va fi liber si…nu se stie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.