Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Călător prin lumea mare

Călător prin lumea mare

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Similar Posts

85 thoughts on “Călător prin lumea mare

  1. E vreo sansa in viata asta ca Bogdan Teodorescu sa fie “invitat permanent” la vreo emisiune? Ca ma topesc dupa stilul in care “traduce” in limba profanilor toate misculatiile de pe scena politica (si nu numai!).

  2. Omul acesta trebuie “exploatat” cât este prin ţară. După, iar ni se lungeşte gâtul de aşteptare.
    🙂

  3. Sunt cativa oameni in spatiul public romanesc a caror parere ma intereseaza in mod deosebit(si ma influenteaza in acelasi timp). B.T. e intre primii 10 (toti la egalitate, nu fac clasamente de-astea). Nu sunt neaparat de acord cu ei, oricum nu in tot ce spun, dar le urmaresc opiniile cu atentie.
    L-am mai vazut ca “specialist in turism”, cred ca tot la tine. M-ar fi interesat mai mult parerile lui despre miscarile politice, in concedii vreau sa merg pe mana mea, ca sa n-am pe cine injura 🙂 . Concediul meu de vis e undeva in Islanda, Faroe, Tara de Foc – si pe-astea nu le recomanda nimeni.
    Oricum, daca tot e vorba de turism, sunt foarte curios ce parere are despre accentul pus pe turismul estival in strategiile tuturor ministrilor de pana acum. Parerea mea este ca sezonul estival scurt ne impiedica sa fim o destinatie estivala importanta. Pentru ca investitiile se recupereaza greu (una e sa amortizezi in 7-8 luni pe an si alta in 3), de aici preturi mai mari sau investitii reduse. Ce sanse au romanii sa concureze din acest punct de vedere cu Grecia? Oare n-ar fi mai intelept sa insistam pe altceva? Cum vede B.T. chestia asta?

  4. Ma numesc Elena Udrea si nu pot sa spun despre emisiunea de deseara a lui Victor Ciutacu cu Bogdan Teodorescu ca va fi un potpuriu de trairi si sentimente. Numai bine!

  5. Victore,

    1. Pai Antena nu ar trebui sa-l aibe invitat permanet pe dl Teodorescu si nu PAPAGALII Sneker si Pieleanu?

    2.Ce nota a luat in urma testului de impact masina de 100.000Euro a lui Kerestoy (Mafia Cherestelei Romane)contra tirului?

    AAA si daca tot e Kerestoy Ungur Sef de senator, poate sa intirzie cu o ora transportul unui copil cu arsuri. NU!

    Daca esti reprezenatntul Mafiei Senatorilor Unguri iti poti permite un ABUZ fata de un amarit de copil cu 30% arsuri datorita starii tale PRIVILEGIATE!

  6. Bogdan Teodorescu este un om special si intotdeauna il voi aprecia,de cand l-am vazut mi-a placut stilul lui,mi-a placut cum aborda si abordeaza unele subiecte din tara asta.

  7. E prea putin o ora de emisiune pentru domnul Teodorescu.Imi place foarte mult stilul sau si toate comentariile intotdeauna corecte pe care le face.Il urmaresc cu placere indiferent de emisiune sau moderator.

  8. Sunt o admiratoare a Elenei Udrea si nu pot sa spun ca emisiunea de deseara va fi un potpuriu………:):):)
    OLE!

  9. Abia astept emisunea, chiar daca nu sunt de acord cu ideea ca trebuie sa aprob tot ce face USL, recte Ponta si Antonescu, urmartind scopul unic – sa scapam de actuala putere.
    |
    L-am intalnit pe Bogdan de vreo doua ori (o data on timpul campaniei din 1996 si o data cand se chinuia sa faca presa la Curentul, dar presa deja incepea sa moara) si mi-a facut o placere discutiile cu el, chiar daca nu eram mereu de acord cu el. Este un causeur admirabil…..sper sa nu devina un fel de guru al opozitiei….

  10. Pareri,pareri bune convergente…Si?Se misca ceva?Se formeaza un nucleu sanatos al societatii civile in jurul unor astfel de oameni?Cand?

  11. Sper din tot sufletul sa fie o emisiune fara politica.Vreau relaxare.Mesaj pentru cei de la realitatea:nu vreau sa aveti posibilitatea si accesul la contul meu de facebook si la adresa de mail prin care pastrez legatura cu strainatatea.Deci nu ,mersi.E chestiune privata.Imi cer scuze Victor,sper sa se inteleaga treaba asta,pe langa alte explicatii pe care le-am dat deja.

  12. Buna seara d-le Ciutacu,

    Succes emisiunii de asta-seara!

    O sa duc dorul blogului Dvs.saptamana asta,ca plec la mama.Va doresc numai bine.

    Cu mult respect pentru Dvs. si pentru dl prof.Bogdan Teodorescu,
    IoanaP

  13. A recomandat Islanda. 🙂 Am si dat deja un search, m-am uitat, am gasit un site cu 69 euro/persoana (!!!!) zborul cu Lufthansa (daca n-o fi o greseala de tipar) – pe infoturism.ro, acum astept sa fiu contactat . Am gasit si un Best Western in Reykjavik la 39 euro/pers. pe zi cu mic dejun. Sa vad, s-ar putea sa ma enervez si sa merg in ianuarie sa vad aurora boreala. 🙂

  14. felicitari Victor, felicitari Bogdan! Atat despre emisune. Nu e nevoie de multe cuvinte pentru o emisune deosebita.
    Apropo de Islanda.
    Pe “travel&Living” am vazut cu placere si uimire un documentar despre Islanda.
    Nu m-a socat povestea statiunii Blue Lagun, cat povestea rezervoarelor de apa termala cu care se incalzeste capitala Islandei.
    O creatie arhitectonica deosebita, cu dublu rol – sa stocheze apa termala care este utilizata la INCALZIREA locuintelor din Reykjavik m dar si ca loc de recriere cu expozitiim restaurante. O idee geniala.
    Oare de ce Romania care detine atatea ape termale nu s-a gandit sa le utilizeze in acest scop. Ganfditi-va cat combustibil am putea economi si cum am micsora poluarea marilor orase. Am inteles ca si Bucurestiul are ape termale. Imaginati-va cat ar scadea pretul gigacaloriei daca Bucurestiul ar utiliza aceasta apa pentru a se incalzi?
    Apa termala este folosita si la incalzit serele, astfel legumele si florile crescute in sere sunt mai ieftine, in timp ce la noi chiar si serele construite prin fonduri SAPARD dau faliment din cauza pretului crescut al incalizirii lor.
    Noi chiar Nu invatam nimic de la nimeni?
    Ma intreb daca in tara asta a noastra, atat de bogata, chiar GANDESTE cineva.

  15. O ora de normalitate…asa pot defini aceasta minunata emisiune cu d-l Bogdan Teodorescu. In prima sa carte 54/24 in aceasta “Lume Mare” ne-a purtat pasii prin locuri minunate, minunat descrise si minunat puse in valoare. Vezi cu ochii mintii atat frumusetea peisajului, dar si simti savoarea bucatelor descrise. Deabia astept sa citesc si cartea recent aparuta. Va multumim pentru emisiune!

  16. vezi de ce esti jurnalistul meu preferat? BRAVO pt emisiunea cu bogdan teodorescu! dupa ceva vreme de “zappat”, m-am simtit excelent. magistral, si unul si celalalt!

  17. Editia curenta a emisiunii a fost una de succes
    datorita ingredientelor (invitat, subiecte);
    acu’ ramine de vazut citi vor merge si citi
    vor ramine cu privitul.
    Yeap, d-l profesor are dreptate cu aurora;
    o “consateanca” a fost in 1999 in Finlanda
    si a avut ce ne arata la intoarcere.
    D-l profesor are dreptate si cu reducerile,
    habar n-am cum e la noi, dar daca exista
    ceainarii unde se povestesc calatoriile
    (personal nu ma omor sa deschid punga cu
    povesti oricui), probabil c-ar (putea) exista
    si cluburi unde sa-ti poti face cunostinte/
    tovarasi de calatorie in caz ca vrei sa mergi
    musai undeva; la consateni, spre deosebire
    de alte natii, e un obicei de a calatori pe
    la vreo 22 de ani, inconjurind lumea cam asa:
    mititeii isi pun rucsacu’n spinare si
    traverseaza pîşa-pîşa la picior, cu trenul,
    autobuzul ori avionul cam asa: jp, s-ko, laos,
    bhutan, nepal, pakistan, tk, gr, bg, ro,
    hu, at, ch, it, fr, es, us, nz, au, si in
    final acasica; in calatoria asta nu se sparg
    in figuri in materie de cheltuit, in general
    se intovarasesc de acasa cu alti globetrotteri.
    Desi au concedii scurte, jp isi permit sa
    viziteze cel putin o data pe an o tara.
    In general, se pot lauda cu cel putin 20 de
    tari vizitate, un semn de normalitate, ceea
    ce doresc si compatriotilor mei.
    Daca mai e un loc de vazut iarna (si nu numai),
    atunci acela ar fi Sapporo, in Hokkaido
    (bucataria locala, peisaje, festivaluri, etc):

    Sapporo Yuki Matsuri (festivalul zapezii)

    Hokkaido, orase, parcuri nationale

    Bucataria locala

    Apropo de cum arata “localurile de alimentatie publica”
    (click pe pozele cu papa), ambient de neuitat in circiumile populare

    Hokkaido, privelisti

    btw: nutzi nu vrea sa stie ce “potpuriu” au in ei
    romanii apropo de turismul in ro, da’ ce conteaza,
    avem frunza, nu sintem chiar in cucu gol;
    stau si ma gindesc, ba nene, sint atit de multe locuri
    frumoase/de vizitat in lume, si noi ne traim buna parte
    din viata intre “zidurile” carpato-danubiano-pontice…

  18. Am urmarit emisiunea si am fost foarte impresionat de experientele traite de Domnul Teodorescu. . .oare exista straini care sa vorbeasca atat de frumos si de Romania, cum o face d.nul profesor de alte meleaguri?

  19. Omul acesta este absolut fascinant(BT), este o adevarata enciclopedie culturala, istorica, turistica, gastronomica, dar recunosc ca ma fascineaza si aspectul acesta material al problemei. De unde atatea resurse materiale si de timp liber sa cutreieri globul pamantesc de-a lungul si de-a latul lui?
    N-as vrea sa fie interpretata drept malitioasa intrebarea mea, departe de mine orice fel de gand rau la adresa domnului Teodorescu.

  20. Felicitari!SUPERB!L-as asculta pe acest om ore in sir,indiferent despe ce vorbeste(politica,turism).Apropo de invitat permanent,ai dreptate ,Victore,ar trebui ca si domnul Teodorescu sa-si doreasca.Succes in continuare in tot ceea ce prestezi.Te urmaresc cu placere.

  21. @Madalin: a avut o vreme cand a facut bani multi din consultanta politica. in plus, chiar si acum, cand e plecat din tara cu lunile, preda, pe bani adevarati, la Nisa
    @blog pentru prieteni: tocmai ce-am facut-o 🙂

  22. a fost o emisiune instructiva si relaxanta, mai asteptam. Romania nu duce lipsa de personaje inteligente!

  23. A recomandat Canares.Sant de 7 ani aici dar nu as veni in concediu nici sa ma plateasca aici.

  24. E tare de tot omul dacă a ajuns să fie profesor universitar pe Coasta de Azur.
    Pe mine pe m-a convins aseară să-i cumpăr cartea.

  25. Tare scurta emisiunea! Felicitari si multumiri, m-am simtit si eu, un piculet, parte din ceva valoros! Un asemenea om recomandandu-se roman in ale patru zari ale globului, ne mai readuce culoarea in obraji! Nu-l putem face pe dl teodorescu, brend de tara? Ca cu nuty tinandu-si mainile incrusisate peste veverita, fix ca coana leana a lu’ al batran, nu ajungem nicaieri!

  26. pe vremea asta rece a fost savuroasa povestea zacuscâiei vodka(castraveţi în saramură înmuiaţi în miere, smântână şi apoi o vodka uleioasă), cred că am reţinut bine.

    că veni vorba de călătorii, cum dracu’ îşi permite seful mafiei personale să călătorească oricând vrea cu ciopăru”şi cum dracu”poate cumula un individ atâtea funcţii în acelaţi timp:

    1.şef al mafiei personale
    2.şef de partid
    3.şef al armatei?

    până când?

  27. @ ex

    Gabriel Oprea reprezită una dintre cele mai proaste glume din istoria românilor. O nulitate absolută care e concomitent general, ministru, deputat, preşedinte de partid şi coordonator de doctorate.
    Şi ne mai întrebăm de ce dracu ţara asta arată în halul ăsta.

  28. @Victor
    Aia cu Oprea si martienii aterizati la Deva e aforismul zilei. Bis, bis! 🙂 🙂

  29. Eu nu pot sa mai vad emisiunea inregistrata. Asta pentru ca de vreo 3 zile astia de la RDS nu vor sa imi mai dea acces la serverul vostru cu inregistrarile. Daca incerc sa intru imi spune “stream-ul nu se gaseste pe nici un server” . Si asta este valabil pentru orice inregistrare de la A3. In plus este doar de la RDS pentru ca de la alti provideri de internet se poate intra.
    Pot intra pe pagina A3 dar nu pe inregistrari.

  30. Facand abstractie de insistentele aiuritoare ale “realitatii” si de orientarea periculoasa a pd-ului-se aliaza cu udmr si cu tiganii(daca vroiau un razboi civil in Romania,au scos pe piata reteta perfecta pntru a provoca asa ceva in caz de castiga alegerile),am avut parte de un deliciu de emisiune.Mi-era dor de normalitate.

  31. Ador emisiunile tale in general, dar mai ales cand e invitat dl. Bogdan Teodorescu. Ai postat un link cu inregistrarea emisiunii dar cand incerc sa ma uit scrie ‘Stream-ul nu se gaseste pe niciun server.’ Cum pot face sa vad emisiunea de aseara?

  32. @all: la mine merge perfect inregistrarea emisiunii. am impresia ca RCS/RDS a mai facut inca o magarie la adresa Intact. alta explicatie n-am

  33. Cred ca ai dreptate pentru ca nicio alta emisiune nu mai merge. Sa moara RDS-ul

  34. De pe UPC: prin sondaj, merg “Vorbe” şi “În gura”, nu merg ” Secvenţial” şi “Punctul de întâlnire”. Persistă ” stream-ul nu există”, deşi e cât pe ce să rămână “play” care dispare, însă, repede. Toată săptămâna m-a “secat” stream-ul naibii, că voiam să revăd ceva din “Punctul” cu Bogdan Teodorescu.

  35. Buna seara,

    Am asteptat toata ziua sa pot vedea emisiunea inregistrata. Insa acelasi mesaj: “stream-ul nu se gaseste pe niciun server”. Tot ce este emisiune inregistrata Antena 3, nu pot accesa.
    Ma ingrozeste gandul ca RCS/RDS ar avea legatura cu asta. Incredibil!!

    sa auzim numai de bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.