Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Doi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială Tudor Gheorghe

Doi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială Tudor Gheorghe

Excelenţa se cinsteşte prin excelenţă. Valorile de azi le omagiază pe cele de ieri. Ambele, vor rămâne şi mâine. Îndrumate cu măiestrie de Tudor Gheorghe, slovele lui Caragiale trec din cărţi pe portativ, într-un spectacol de excepţie.

Maestrul prezintă vineri, în premieră, la Vorbe Grele, de la ora 22.00, spectacolul „Nu se poate cu de toate”, realizat în memoria celui mai mare dramaturg român, Ion Luca Caragiale. Ediţia specială a emisiunii marchează împlinirea a doi ani de când Vorbe Grele a fost difuzată pentru prima dată la Antena 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on “Doi ani de Vorbe Grele, sărbătoriţi printr-o ediţie specială Tudor Gheorghe

  1. Multumim frumos pentru vedere! A ajuns si peste hotare! Ne-ati facut o surpriza placuta in aceasta dimineata! Ne bucuram mult ca am putut si noi sa o ajutam pe campioana noastra!

  2. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma inclin cu pretuire in fata Dvs. pentru acest spectacol!Minunata aniversare alaturi de marele maestru Tudor Gheorghe si de NEMURIREA SPIRITUALA a dumnealui!

    FELICITARI!

    Cu tot respectul,numai bine,
    IoanaP

  3. In promo zice de “maratonul” maestrului (4-5 emisiuni).
    Wow, daca l-ati arvunit pentru toata ziua,
    chiar poate rezista / vorbi la atitea ?!
    Daca da, prevad ca “Neica” are o gramada de spus /
    isi va deserta la greu punguta.

    @purcelix: bre, mai traiesti ?
    Ghise a pomenit azi de sosonul (tau) cu sfoara inainte de CSAT.
    A naibii inventie internetul asta…

  4. La Mulți Ani si cat mai multe ediții ,Domnule Victor Ciutacu .
    Multumim anticipat pentru emisiunea de maine seara .

  5. ma unge pe suflet asemenea om, oltean de-al meu (sunt olteanca pe linie paterna).Bine zis NU SE POATE CU DE TOATE.Dabia astept ziua de maine, audientele tale v-or fi iarasi date peste cap in timp ce competitorii tai nu stiu pe cine sa mai aduca prin studiouri tu vei fi nr.1seara buna

  6. E bun tare, mai am si casete cu el, iar mai nou CDurile cu el. Bine ca s-a mai trezit ca era sustinator a lui Iliescu!

  7. La cat mai multe emisiuni.
    Sper sa nu fie intrerupt de vreo duda de breaking news cu privire la sobolanul otvist…macar astazi…macar cat e maestrul acolo.

  8. O seara pentru minte si suflet! Multumesc d-nului Tudor Gheorghe , multumesc d-nule Ciutacu Victor !

  9. Vreau sa te felicit pentru modul direct de a spune lucrurile asa cum ar trebui spuse de toti jurnalistii din tara.Felicitari Antenei 3 care reuseste sa ne aduca in casa stiri corecte si impartiale si,cred eu ,pe cei cu un neuron ne fac sa gindim 5 minute.Astazi este sarbatoare pentru noi prin aducerea lui Tudor Gheorghe ,bardul Olteniei si nu numai .Multumim ca ne aratati toate zilele exemple pozitive si OAMENI ADEVARATI .Felicitari si cred ca este timpul sa fiti mai critici cu puterea care se pare ca au o stare de beatitudine si viseaza cai verzi pe pereti.

  10. FELICITARI PENTRU EMISIA FACUTA CU TUDOR GHEORGHE ABIA ASTEPT CONCERTUL LA PITESTI MARTI 2 OCTOMBRIE .SUNT FOARTE FERICITA CA ATI ADUS SI MAESTRU MUZICI NOASTRE ROMANAESTI. NE-AM SATURAT DE ATITA EMISI POLITICE DE 2 BANI . VA ADMIR LA EMISIILE CARE LE FACETI DAR ACEASTA ESTE CE-A MAI FRUMOASA

  11. bravo , este emotionanta emisiunea ta pentru cineva care sta in străinătate (in FR ) … stima ca știi ce înseamnă sa fii roman !!!!!!

  12. Multumesc,Victor Ciutacu,pentru seara asta.
    Orice aparitie a maestrului este un regal.
    Felicitari,maestre,si sa va dea Dumnezeu sanatate si puterea de face muuuuulti ani de-aici inainte ceea ce realizati de-o viata.

  13. Prezenta artistului si a OMULUI Tudor Gheorghe este o imensa si bine dramuita bucurie,ca o doctorie pe care o primim din cand in cand ca sa putem merge mai departe .
    Din pacate pe vreaubilet.ro nu se pot comanda bilete pentru ca pagina este in constructie!

    Multumim!

  14. Va felicit Domnule Ciutacu, reusiti sa aveti o emisiune aniversare ridicata la rang de cinste cu un asemenea invitat. Tudor Gheorghe este un oltean adevarat si un roman adevarat care nu face compromisuri cand este vorba de arta sa. Am crescut cu cantecele sale. Dupa tata sunt si eu olteanca si sunt tare mandra ca pot sa fiu contemporana cu Domnia sa.

  15. D-le Ciutacu,

    Ma coplesirati cu emisiunea…Va felicit!
    Voi reveni cu alte comentarii,ca acum nu mai pot-emotia e prea puternica.

    Cu mult,mult respect pentru dvs.,
    IoanaP

  16. Excelenta emisiune…
    Nu sunt un impatimit al emisiunilor tv, dar azi v-am urmarit cu o deosebita placere
    Va multumesc!

  17. Multi ani inainte acestei emisiuni!In seara asta sunt sigura ca ai fost “number one”.Ce-ar fi daca “Vorbe Grele “ar deveni o emisiune culturala,ca tot ai discutat cu maestrul?Despre Tudor Gheorghe ce-as mai putea spune…daca nu ar fi fost,ar fi trebuit inventat !

  18. Mi s-a parut diferit fata de cum a aparut la
    inceputul anului dupa evenimentele din ianuarie:
    optimism moderat spre pesimism, blazare.
    Draguta “lautareala” din studio.

    S-a terminat “perioada de mercato” la voi ?
    Ora de dupa emisiunea ta va fi umpluta de stiri ?
    Merci.

  19. “Neica” este un român frumos în cuget şi-n simţiri . Are o privire limpede precum apa izvoarelor de munte , un minunat artist, delicat prin mesajul lui patriotic , un oltean de care sunt mândru şi pe care-l urmăresc cu plăcere mereu .El mă face să sper că nu este nimic pierdut , că încă mai avem un viitor ! Dacă el mai are un dram de optimism , eu de ce n-aş avea ? Felicitări , domnule Ciutacu ! Mi-aţi făcut o mare bucurie !

  20. Foarte buna emisiune.Am vazut un om si un artist adevarat.Cand a inceput sa vorbeasca am uitat de tot si am intrat in alta lume.Minunata seara .Vreau si eu sa vad ce a fost in platou pe timpul pauzelor de publicitate.Presupun , dar veau sa vad.

  21. @Victor: pai nu m-arunc, chiar nu cunosc agenda domniei sale.
    Mi se pare aiurea spatiul ala “viran” si-mi lipseste din peisaj.

  22. Felicitari excelentei si valorilor de ieri si de azi! Valori am avut, avem si vom avea mereu, problema este ca nu le promovam iar unii nu au auzit de principii!

  23. Nu se putea un invitat mai nimerit si pe masura, la aceasta emisiune aniversara, ca maestrul Tudor Gheorghe, o incantare. Parca nici vorbele n-au fost asa de grele in compania maestrului, unele desigur au fost cu subanteles.
    Va doresc in continuare, sanatate si longevitate in emisiune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.