Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > “Care este pluralul de la facebook?”

“Care este pluralul de la facebook?”

Ma simt al dracu’ de mandru, in orgoliul meu nemasurat, sa fiu partenerul media, pe persoana fizica, al lui Tudor Gheorghe. Si-s bucuros ca, desi am fugit ca disperatu’ dupa concert sa ajung la emisiune, am apucat sa vorbim si sa-l felicit pentru regal.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on ““Care este pluralul de la facebook?”

  1. Nu stiu pluralul de la facebook dar stiu cum se traduce, Fata lui Boc sau mecla lui Boc. Da care o fi pluralul la Goagal? Tudor Gheorghe e cel mai tare este un adevarat maestru si melodia ,,Au facut copii nostri dinti,,este nemaipomenita. Guta este un circar ambulant si i se mai spune si Guta mecla de maimuta asta la prostie este,fara numar,fara numar. Ha,Ha,Ha.

  2. Ei, cum, simplu: facebook – facebuci! Nu crezi? Întreabă-l pe BOK, că-i anticonstituţionalist… 😉

  3. Atata timp cat manelele incanta auzul si viata celor de la putere , sa nu ne asteptam sa fie promovat si altceva !!!…
    Sper doar sa nu se ” atrofieze ” bunul simt si cultura de tot !
    S-ar tavali in chinuri Udrea sa stea 5 minute la un asa spectacol , sau oricare alt ” geniu conducator ” …
    Apropo , s-a aruncat cu bancnote de 100 de euro in Tudor Gheorghe ???..

  4. buna ziua………….am o mica problema cu trustul dvoastra…..sunt in italia si din octombrie nu mai pot receptiona antena international si nici celelalte statii ale trustului plus ca platesc ca fraierul si rds ul ………….in rest toata stima pt dumneata si pentru GENIALUL TUDOR GHEORGHE………

  5. Facebook==facebooks,adaugam s si s-a rezolvat!Multumesc pentru farama din concert.Sunt putini cei care intr-adevar fac spectacol in Romania.Iar spectacolul este prezent in fiecare seara la Antena 3.Felicitari!

  6. @Sorinel, doctu’! (17:30)
    – Sorinele tata, inainte de orice, invatza o treaba, (gratuit, de data asta).
    – Dupa fiecare semn de punctuatzie, (virgula, punct, ghilimele, e.t.c.), lasa tata un SPATZIU!
    – Risti sa imbicsesti textu’ si contextu’!
    – Cu placere!

  7. Magnific!
    Multumim ca ati adus o farama din spectacol si celor care nu au reusit sa “se imbete” cu acest minunat regal!
    Singurul lucru bun care se intampla, e fenomenul TUDOR GHEORGHE.

  8. @Ben
    E bine ca scri cu “tz” si te simti indreptatit sa le atragi altora atentia pentru agramatisme!

  9. Omul asta iti merge direct la suflet,Victore! Si chiar te invidiez otaruca.Da nici io nu ma las! Nu l-am vazut pe maestrul Tudor Gheorghe,in schimb am dat si io o fuga,la fel de disperata, sambata trecuta, de la Barcelona la Stuttgart ca sa-l vad pe Andre Rieu & Johann Strauss Orchestra.O minunatie!Multam, Maestre! Multam, Andre! Multam, Victore!

  10. Sper ca intrebarea din titlu e retorica, in caz contrar ma tem ca nu cunosti limba romana care spune ptintre altele ca substantivele proprii sunt defective de plural

  11. @ionel: iar eu sper, zadarnic, ca o sa vina ziua in care oamenii nu se vor mai baga aiurea-n seama si vor pricepe ca ghilimelele semnaleaza un citat

  12. Imi pare rau ca vi-am creat disconfort de opinii; e vina mea… De asta am si schimbat mailul;n-am stiut ca trebuie sa ma feresc si de frati. E vina mea si-mi cer scuze.
    Totusi,nu va mai deranjez. Evit sa va supar;nu doresc acest lucru!
    Ptr.Augustin Ciocoiu: viata mea nu e pentru public,chiar daca ti s-a spus….de catre D-na prof.S.M. Nici nu ma cunosti si-mi povestesti viata….
    D-le V.Ciutacu,inca o data;imi cer scuze!

  13. Raspunsul la intrebarea ta este “facecur” 🙂
    (acu’ depinde daca numarul de “componente” este un numar par sau nu)

  14. @Bibliotecaru
    Cred ca realitatea este ca de fapt printre lichele mai cresc si lalele…lalelele sunt tot mai putine in tara asta si tot mai ofilite de putoarea lichelelor, de care nu cred ca vom mai scapa vreodata – sunt multe ale dracu si n-au nicio boala, cum ziceau niste baieti foarte meseriasi

  15. Maestrul Tudor GHheorghe,ESTE UN COMUNICATOR EXCELENT.
    Poezia fiind comunicarea ,cea mai complexa si cea mai profunda, admitem ca aceasta si cantata este apogeul comunicarii, dar de fapt la t.g. este si o arta de neegalat.
    deci NE E TOTUNA DACA ceva are plural sau nu,atita timp cit putem conjuga alaturi pe a fi cu a avea,avem interes mai putin si pentru a sti..

  16. @V. Ciutacu…interesant e ca in postarea anterioara acesteia Vorbe Grele este intre ghilimele…probabil alt citat…

  17. Nu mai posta pe youtube tot concertul. Lasa-i sa mearga la Sala Palatului pe 10 mai daca vor sa-l vada. Oricum live nu se compara cu inregistrarea.

  18. L-am vazut la tine in emisiune, chiar mi-era dor sa-l mai ascult si vorbind. E genial, ca si tine!

  19. La data de 1 august 2011 maestrul Tudor Gheorghe a implinit 66 ani. La multi ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.