Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Dacă e joi, e Paul Young…

Similar Posts

32 thoughts on “Dacă e joi, e Paul Young…

  1. @ Victor
    Salutare Victore. Ai citit articolul lui Radu Tudor din Jurnalul? “Pentru ca” se cheama. Este exceptional dupa umila mea parere. Scris cu sange rece, documentat si la obiect. Imi place omuletul din ce in ce mai mult. Felicitari pentru el, si pentru Jurnalul!!

  2. Radu Tudor este unul din cei mai ingrijorati cetateni ai acestei tari.
    Revolta lui, cind vorbeste, il transforma intr-un cazan cu aburi, gata de explozie.
    Pe buna dreptate, deoarece ce stie el si nu poate sa spuna, ne intrece imaginatia noastra. Cit de aiurea este aceasta democratie si ce nemernici ne conduc.

  3. @ korbul (din nou 🙂 ) :

    L-ai vazut la Sinteza de acum cateva zile? De cate ori i se dadea lui cuvantul sa-si spuna parerea, incepea cu un fel de ,,pufait”, un soi de onomatopee, care trada revolta din el, patima si, poate-asa cum spui- multe informatii inabusite. Eu nu l-am mai auzit pe Radu Tudor asa.
    Si da, e din ce in ce mai bun. Tocmai pentru ca pune mult suflet in ceea ce face.

  4. off-topic:
    Nu-mi vine sa cred ce am vazut la TV acum cateva secunde…fostul ministru al internelor care a dezertat la PDL-isti (independent cica…) Oprea cred ca il cheama…a ridicat cea mai gretoasa si libidinoasa oda intru’ prea marirea marinarului. Pana si lui Basescu i s-a aplecat un pic la stomac cred, vazand atata servilism si lipsa de coloana vertebrala. Viermele asta a repetat de 10 ori “interesul national” in timpul intrevederii de la Cotroceni..culmea ironiei!!! Tocmai de la cei mai ordinari tradatori si lefegii din politica romaneasca…traseistii si prostituatele politice ale Romaniei s-au prezentat la raport cu “interesul national” in gura. Am crezut ca nu vad bine…dar din pacate se intampla cu adevarat.
    Nu imi vine sa cred ca indicatorul de scarbosenie si gretosenie se ridica pe zi ce trece si bunul simt este violat cu salbaticie in fiecare secunda.

  5. lasam…lasam!
    Eu una dupa ce termin de vomitat!
    de cand a vorbit Oprea si pana acum numai asta fac!
    Pompos, gaunos… da’ independent!

  6. Ce ma supara cel mai mult in cazul politicii noastre romanesti sunt intelectualii,care in loc sa-si foloseasca creierul,isi folosesc limba.
    N-are rost sa dau exemple.
    La unii,desi sunt in civil,li se vad epoletii.
    Dar,ceilalti, de ce-si folosesc atat de mult limba?!
    Oare,doar banii si functiile sunt motorul limbii lor?!
    Sincer,nu-i inteleg!

  7. ce de “pensionari” ne adunaram pe ici sa, stati sa aprind si io focu-n soba sa dau drumul la muzica si sa mai confectionez neste cartuse pt porci marini, marini am spus?:)scuzati, mistreti.
    V-as si fi pupat dar imi dadui proteza la ascutit.
    Om fi noi mai purii asa, dar inca mai sparg nuci cu Ea, si ma mananca, rau rau sa sparg o chelie cu Ea.

  8. Muzica acelor ani ma unge pe suflet chiar daca am numai 23 de ani si s-ar putea spune despre mine ca nu am de unde sa cunosc acele vremuri frumoase… Probabil ca s-a transmis pe cale genetica de la parinti.

  9. @ Drujbaru

    sunt independenti, asa cum eu il “stimez” pe neamul prost din fruntea tarii.
    nu pot sa treaca la pedei.
    iar de la un securist notoriu, care si-a scos trupa l;a raport, la ce sa te astepti.
    Ode osanale si pupat in fund.

  10. Pentru cei care nu nu ştiau: votul presupune doar deplasarea gratuită pânâ la secţia de votare. Ajunşi acolo, în schimbul abandonării temporar-legale a buletinului, primim nişte formulare, după caz, în funcţie de politichia zilei. Oricum, e obligatoriu ca alături de hârtii să primim şi o ştampilă. Unsă cu tuş de cineva, un fel de funcţionar conjunctural, care ne verifică într-o listă şi ne aprobă drumul spre cabina de vot. Spre cabină puteţi face o ultimă trântă cu propria credinţă. Intri, votezi, gata! Nu eşti obligat să cunoşti de ce un cerc se poate înscrie într-un pătrat. Asta ţine de geometrie. În fine, trebuie doar să încadrezi conturul ştampilei în interiorul patrulaterului (de regulă, dreptunghi) candidatului favorit. Ieşi, împachetezi hârtiile, te asiguri că le-ai plasat în urna potrivită, predai ştampila şi primeşti buletinul cu viza de a fi votat…Restul e…

  11. @robert siegmeth

    eu sunt nevoit acum sa sparg cu EA doar nuci de cocos, ptr ca pe cele mici nu le mai vad bine, m-au cam lasat ochii. chelia de care vb tu cred c-o nimeresc din prima. facem o oina cu capatzana aluia? ;))

  12. Stilul lui D-l Ciutacu!Dupa ce ne-a ingrozit cu gripa porcina, cu vaccinul pandemic,cu primul supravietuitor dupa vaccinare cu produsul autohton, dupa ce ne-a trecut si prin spaima ca Presedintele ar putea contracta virusul, ne intoarce cu 180 grade si ne incanta cu muzica lui Paul Young, care nu este chiar young, dar muzica lui va ramane young si va incanta inca multe generatii.Cand ma gandesc ca dumnealui canta din 1970, si melodiile lui au inconjurat lumea si au devenit de renume mondiala, zic, asta da succes. In 1979 si-a format grupul lui Q-Tips, care s-a destramat, si s-a reintregit in 1993, apoi Los Pacominos, ceea ce dovedeste vivacitatea lui, forta creatoare, creatii de neuitat. D-l Ciutacu a ales pentru noi spre ascultare si incantare cateva dintre piesele lui cele mai cunoscute. Ii multumim ca ne-a intors cu 180 grade ca muzica lui Young ne-a mai calmat.

  13. Ce bine e ca mai avem timp si pentru noi!
    Cat de des mergeam la teatru si orice alt fapt cultural inainte de 89!

  14. @

    TOATA LUMEA

    VA ROG PE TOTI: SA INCERCAM SA AJUTAM!

    Am primit pe mail un mesaj de la cineva din Radio. La randul sau, a primit mesajul si a verificat- este real.
    Putem sa ii ajutam pe cei peste 200 de copilasi, ingrijiti si crescuti cu drag de un preot, la Valea Plopului, macar transmitand acest mesaj mai departe.

    Acei copilasi nu mai au ce manca.
    NU SE CER BANI- doar alimente neperisabile (in rest, au din propria ograda, veti vedea in mesaj).

    Va rog, sa incercam sa ii ajutam!
    Daca nu altfel, macar transmitand mesajul, din om in om.
    Eu cred ca, intelegatori si cu iubire, vom reusi.

    Iata mesajul primit pe mail, datele situatiei si datele de contact.
    Va multumesc tuturor.
    Aya

    Am primit mesajul de mai jos, care nu m-a putut lasa indiferenta.

    Am auzit mai de mult de Valea Plopului, am ascultat cateva conferinte ale parintelui Nicolae Tanase si stiu ce a realizat acolo si, mai ales, cum. Intr-adevar, sunt acolo copii orfani pe care parintele i-a primit, i-a hranit si i-a invatat.

    Luiza Sterian

    CRISBI PROMOTIONAL SERVICES
    Tel. 327 67 80; Tel./ Fax: 327 18 93
    Mobile : 0722 49 88 75
    0745 04 94 70
    http://www.crisbi.ro
    http://www.crisbi.ro/

    Noi (un grup de colegi de la Radio) mergem la Valea Plopului o data la 2 luni,nici nu stiam ca situatia este (sau poate deveni) atat de grava….

    Cred ca ar trebui sa ne mobilizam altfel de data aceasta – sa apelam la cunostinte (care poate au cunostinte…. la restaurante sau super-marketuri, firme), aceste lanturi alimentare de multe ori ofera sponsorizari, si cei de la V Plopului fiind o fundatie pot semna de primire si cu stampila ca sponsorizarea sa fie OK pt ambele parti.
    Contact: http://www.valeaplopului.com/Contact.php

    Am intrebat ultima data la Valea Plopului ce lucruri le folosesc cel mai mult si au spus ca, gatind la comun, le trebuie cartofi, morcovi, ceapa, pasta de tomate (bulion), margarina, totul in cantitati mari. Si mezeluri sau gustari similare pentru micul dejun…. (Carne, oua, lapte au din productia proprie). In general, orice alimente neperisabile le sunt de folos.
    .
    Va rog nu atat sa contribuiti, cat mai ales, daca puteti, sa transmiteti mai departe solicitarea. Poate multi dintre prietenii nostri pot si vor sa ajute… Datele de contact de acolo sunt:
    http://www.valeaplopului.com/Contact.php

    Multumesc.
    R.L.

    DE RETINUT:
    La Valea Plopului sunt 230 de copii pastoriti de catre parintele Nicolae
    Tanase, care nu mai au ce manca. Va dati seama ce durere trebuie sa
    existe acolo, sa vezi ca dupa atatia ani in care parintele s-a zbatut sa le
    ofere un camin celor care aveau atata nevoie, se vede acum in sitiuatia in care
    nu mai are ce sa le ofere ca hrana micutilor!

    Poate unii dintre noi avem copii si stim ca mai presus de noi ca adulti intotdeauna vor fi ei, cei mici.

    Poate unii inca nu avem copii, dar este lesne de imaginat ce inseamna sa ai in fata ta un copil care iti spune ca ii este foame.

    Va rugam, ajutati daca puteti!

    Informatii si contact: http://www.valeaplopului.com/enContact.php

    MULTUMIM MULT, orice ajutor este bine-venit!

    Fie ca Domnul sa va rasplateasca efortul !

  15. Cat imi plac melodiile acestui artist;). Every time you go away, you take a piece of me… Nu pot sa cred ca nu i-ar placea si lui Mircea Badea:P

  16. D-le V Ciutacu,
    Cu respect şi mulţumire pentru infinita dumneavoastră bunăvoinţă, vă ros frumos să-mi găzduiţi şi de această dată linkul, e un Apel, poate găsim, mă refer la noi, cei mulţi, o soluţie să ajutăm copilaşii nevinovaţi din Valea Plopului care nu mai au ce mânca :
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/11/06/bulgarele-lui-traian-a-fi-sau-a-nu-fi-%E2%80%A6-presedinte-%C2%AB-culegere-%C2%BB-de-intrebari-%C2%BB/
    Promit ca pe viitor să fiu mai temperată cu linkurile şi vă mulţumesc din suflet.
    D-apoi cum să nu ieşim la vot, copilaşii aceia nu au ce manca şi Băselu dă milioane pe bannere, Udrea aia nu vede decât cai/armăsari, că la mneaei sunt totuna… şi iată c-am ajuns să ne uităm neputincioşi cum vor murii de foame românii… uf.
    respecte şi stimă,
    Sibilla

  17. o sa ne vorbeasca azi de nevertebratele pedeliste. Chestia asta cu “liberal” ma enerveaza destul, asa cum si pentru cei din PNL (cei cu dreapta, lucru de discutat ) le-am dat denumiri de penelisti si liberali. Astia din urma deveniti minoritari si cam pe cale de disparitie, in partidul bratenilor.
    Obedienta pedelistilor, ce frumos li se spunea “pedei”, atinge noi culmi de glorie ingenunchiata. Au dreptul sa propuna lui Zeus un nume si ei cu voci de eunuci tremurinde, roaga iubitul comandant sa numeasca pe cel sacrificat.

  18. Acum mai mult ca niciodata, sunt tare curios, dupa atatea si atatea discutii politice, cat de multi grobieni vor sari cu tampla-n urna, aducand osanalele lor scarboase si bezmetice, celui atat de murdar interior, incat se regaseste in 30 % !?

  19. REVOLUTIA NOUA

    (REVOLUTIA PRCINA)

    Oameni de bine uniti-va sa tezim din betie presedintele

    Avem politicieni, analisti politici, intelectuali, ziaristi, care vorbesc de ceva timp de Dl. Basescu care tine tara in haos si un puna un Prim-ministru sa treaca de parlament

    Daca toti politicienii, analistii politici, intelectualii, ziaristii, oamenii cu minte din aceasta tara se unesc si ies in strada sa ceara insistent acestui presedint sa puna un Prim-ministru care sa treaca si sa formeze odata un GUVERN scutim tara de o noua REVOLUTIE.

    Partidele sau unit si au propus un Prim-ministru asa trebui sa uneasca si toti politicienii, analistii politici, intelectualii, ziaristii, oamenii cu minte sa facem un miting , mu instig la violent si la bunul simt.

    Salut initiativa redacţiei ziarului „Cotidianul”, prin directorul editorial Cornel Nistorescu şi redactorul-şef Oana Stănciulescu asa ar trebui facuta alta scrisoare semanita de majoritatea oamenilor de bine din acesta TARA si trimisa PARLAMENTULUI EUROPEAN .

    Ce facem noi amaratii in aceasta iarna?????? Sigur unii mai slabi de Ingeri se vor sinucide altii se apuca de furat si altii mai verticali vor iesii in strada. Avem rate la banci si santem someri, ce putem face? VREAU SOLUTIA.

    Radu Craiova

  20. bwahahahaha!Mai face si misto basescu asta!aha,vreti primar ca prim ministru?booooon,va dau,na de aici negoita!

    mi-e greata……….

  21. e calr,omul asta tb internat…..acu zice ca FMI ne intoarce spatele pana devenim oameni seriosi si avem guvern si peste 3 min desemneaza pe un nimeni care clar nu va primi votul parlamentului….chiar asa pe fata?da are tupeu nu gluma!

  22. Nu cred ca insusi titlul albumului “From Time to Time” (din care a ales D-l Ciutacu melodiile pe care ni le-a oferit ca un intermezzo),nu ne pune pe ganduri.
    Oamenii ‘normali'(intr-o Romanie anormala chiar),cu bun simt, isi aduc aminte din cand in cand, ca nu este bine sa fie in dezacord permanent cu altii, ca nu este bine sa nu-si asume responsabilitatea pentru faptele lor, ca nu este bine sa nu aiba incredere unii in altii, ca ar fi mai bine sa-si asume parte de vina, care a cauzat o dauna morala, materiala,etc., sa nu se dea inapoi ca niste lasi, sa nu se bata in retragere cand e nevoie de curaj, sa nu se eschiveze sa duca la bun sfarsit ceva, sa nu se sustraga de la o datorie de onoare.
    Problema este gasirea ‘acestor oameni normali, cu gandire normala intr-o anormalitate generalizata. Poate totusi, gasim pe cativa! Sa fie asa!

  23. Mi-as dori sa revad ,cat se poate de des,formidabilele aparitii ale superintelectualilor : corneliu vadim UNGUREANU si adrian AVRAMESCU ![sper ca originalii sa nu fie foarte jigniti!].
    Ar fi grozav ca din ora in ora,ca o reclama educativa,sa se prezinte colajul cu “mintim Romania si asta …” cu basescu [substantiv comun , genul neutru : un basescu ,doua elene]in rolul principal!
    Stiti ca repetitia este mama…
    Sper sa-mi creasca si respectul si…admiratia !?
    oricum,cu simpatie certa!
    m.b

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.