Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > “Care este pluralul de la facebook?”

“Care este pluralul de la facebook?”

Ma simt al dracu’ de mandru, in orgoliul meu nemasurat, sa fiu partenerul media, pe persoana fizica, al lui Tudor Gheorghe. Si-s bucuros ca, desi am fugit ca disperatu’ dupa concert sa ajung la emisiune, am apucat sa vorbim si sa-l felicit pentru regal.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on ““Care este pluralul de la facebook?”

  1. Cum sa pleci din tara ta?? Nu poti iubi alti salcami, oricat ai incerca.

  2. Ce senzatie! Prima data, citesti titlul si-ti vin in minte niste variante de plural pentru FB – te buseste rasul!
    Apoi, citesti continutul postarii si uiti total de prostii! Intr-adevar, cand spui Tudor Gheorghe – spui regal! O spui cu respect si simti respect din cap pana-n talpi!

  3. despre TUDOR GHEORGHE poti s-a spui doar atat:un GENIU;la fel si despre GRIGORE LESE;am urmarit ambele emisiuni pt care sunt nevoit s-a te felicit din nou d.le ciutacu;astfel de oameni ar trebui s-a umple sticla micilor ecrane;din pacate traim in romania iar iri si cu moni ne ocupa tot timpul,ca sa-l parafrazez oarecum pe analistul entertainer de la masuta din holul antenei3.

  4. trebuie sa ii respectam pe cei ce ne bucura sufletele amortite;sa ascultam si sa ne trezim sentimentele ancestrale adormite de bucurie,teama,liniste sa incetam sa fim o turma de blogarasi fara idei si scopuri in viata;felicitari pentru subiectele alese d-le Ciutacu

  5. UN MAESTRU !!!…O muzica extraordinara !!!…Ce ai facut tu, sa ” fugi ” dupa concert la o emisiune cu Blejnar , mi se pare ca ai trait ” Extaz si Agonie ”, in ordinea asta … hahaha
    Ce diferenta astronomica intre cei doi !!!…

  6. Norocoasă rău, Familia Imperială! Bine că nu-i egoistă şi ne dă şi nouă o fărâmă din noroc. 😀
    (Cât despre întrebare, Imperialule Imperator, doară nu-s expert englezo-american să le ştiu chiar pe toate. 😛 )

  7. Frumos! Cool, era să zic, dar nu poci că n-am încă facebook.

    Păcat că ţi-a tremurat puţin mâna pe aparat. Tot e bine că nu i-a tremurat vocea lui Tudor Gheorghe.

  8. Ma oftic,n-am stiut de spectacol….nu exista cuvinte sa redea arta lui Tudor Gheorghe,e deajuns sa asculti. dar parca doare ceva…

  9. V-am vazut aseara la spectacol si m-am bucurat.
    A fost un regal, dar asta e sinonim cu numele Tudor Gheorghe.
    Si eu ma simt al naibi de mandra sa fac parte din publicul lui Tudor Gheorghe.Imi hraneste sufletul si ma curata.
    Aseara , cand i-a zis maestrului Hristescu ,, Ti-am zis ca nu tine, ca publicul meu stie …, am zambit si mi-am dat seama ca dansul m-a educat si crescut ca spectator.

  10. off !!! acum cateva minute am auzit-o pe dna. ministru Udrea afirmand ca: ei ,(PDL) au reusit cea mai ampla reforma din istoria de 80 de ani ai Romaniei ! asadar, M.S Carol I, M.S. Ferdinand, familiile Catargi(u), Bratianu, Duca, Tatarascu, si multi altii nu au existat ! anterior celor 80 de ani, noi romanii unde am fost ?. Aceeasi doamna a incheiat discursul cu o formulare de genul “Cine nu e cu noi, e impotriva noastra !” cine stie, cunoaste…..Succesuri lucrarilor intalnirii de varf a partidului !

  11. Am intalnit si romani…norocosi!
    Norocosi pentru faptul ca se pot bucura de prietenia unui om ca Tudor Gheorghe.
    Cat despre intrebarea din titlu, va sugerez sa-l chestionati pe marele specialist in axe anglofone “Oasinton-Londra-Bucuresti”, marele guru licuriciofil, traian “Sulaina Cenal” basescu…Asta cand l-o apuca vreun puseu suicidar si va veni la “Vorbe”.

  12. Umila-mi parere, dupa indelungi introspectzii etimologice, ar fi cam asa; (transcriu fonetic)
    – feisbucuri
    Se admit forme adverbiale, sugerand actziunea;
    – feisbuceală.
    Asa. Nicidecum altfel!
    Sanatate, Victor!
    (E nevoie de-un pic de relexare dupa cosmarul de aseara!)

  13. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur ca ati fost la concert.Tudor Gheorghe e un ARTIST DESAVARSIT si un OM EXTRAORDINAR!
    Vazurati ce roman (si un oltean )nemaipomenit este!

    Va multumesc ca ati fost acolo ,cu tot respectul,
    Ioanap

  14. Nene Victore, io-s ardelean sută-n sută. E bine cunoscută “dragostea” dintre ardeleni şi “sudişti”. Să tot fi avut vreo 10 ani cînd l-am auzit prima dată (de pe un vinil) pe Tudor Gheorghe. De atunci îl ascult cu mare plăcere. Valoarea face să dispară graniţele şi prejudecăţile. M-am cam şucărit, la emisiunea cu dumnealui, pe sunetiştii “tăi”, da’ pînă la urmă a fost bine.
    Trebe să ai nervi de oţel ca să sari de la un regal la o întîlnire cu un mafiot. tot respectulpentru asta! (şi nu numai).
    Banzai!
    Uitai! Nevastă-mea îi pe jumate olteancă (după mamă), da’ nu-l ascultă Tudor Gheorghe 🙁 De fapt nu prea ascultă nimic din ce ascult io… Să-i dea Dumnezeu sănătate 🙂 ăluia de-o inventat căştile 😀

  15. Foarte frumos ! 🙂 Daca este ceva pt. care va invidiez pe voi astia de la capitala 😉 sunt ACESTE destul de rare si deosebite ocazii pe care noi , astia din provincie nu le prea avem … 🙁
    Multumesc totusi ca imi pot delecta cat-de-cat ochiul chiar si , macar , on line ! 😛

  16. Ma bucur pt tine ca i-ai vazut spectacolul , eu inca-l astept la Brasov !

  17. cum e sa cobori din rai in iad? de la Tudor Gheorghe la blejnar cale lunga si totusi trebuie sa recunosc ca ai avut dreptate, de la divin la profan, de la extaz la agonie in ceea ce te priveste calea se numeste profesionalism.
    te felicit

  18. Am fost acolo ! 🙂
    A fost superb. Mi-ar placea sa mai reia tema cu folclorul, daca nu o sa ma multumesc cu cd-ul.

  19. Multumim ,,partenerului media,, persoana fizica Victor Ciutacu si in numele domnului Tudor Gheorghe promitem sa nu dezamagim partenerii. Pacat ca ai venit doar cu familia …particulara. A lipsit familia din Antene, poate pe 10 mai. Multam!

  20. D-le Ciutacu nu ma simt in masura sa-ti raspund “care este pluralul de la facebook”,dar as putea sa-ti dau un indiciu,raspunsul urmand sa-l gasesti singur.Facebook este un site de socializare care ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea un cont de utilizator.User-ul are posibilitatea ca ulterior sa-si modifice profilul contului de utilizator dupa bunul plac.

  21. @Sorinel: trebuia sa fi fost in sala sa stii la ce ma refer. chiar daca pare a ma trada mecla, sa spunem ca nu-s atat de idiot incat sa n-am habar cu ce se mananca feisbuceala 🙂

  22. Sa fac si io o mica divagatie …
    Daca tot veni vorba de Tudor Gheorghe si genialitatea lui artistica , hai sa va povestesc o curiozitate (ABSOLUT REALA) , daca-i putem spune asa …

    Din copilarie stiam ca tatal meu a fost coleg de armata cu Tudor Gheorghe , la Bacau , in ’67. Era restul de armata pe care-l faceau TR-istii dupa terminarea facultatii . De cate ori il vedea la TV isi amintea acele momente … 🙂
    Astazi , “zgandarindu-l” putin pe taica-meu , mi-a povestit mai multe despre acele momente . Ce-a mai draguta chestie pe care am vrut sa v-o povestesc era urmatoarea:
    – Si in acele vremuri Tudor Gheorghe se ocupa cu organizarea unor spectacole la Casa Armatei , formand cu ai sai colegi militari , o Brigada Artistica foarte bine pusa la punct .
    Pentru a scapa de o instructie mai intensa sau de anumite munci mai brute (sapat de santuri , demolari , etc.) multi dintre colegii lor s-au inscris in Brigada Artistica . Culmea a fost ca dupa o saptamana – doua de repetitii INTENSE , conduse de organizatorul acestora , Tudor Gheorghe , datorita perfectionismului intransigent al acestuia (inca de pe atunci … !!! 😉 ) , unii dintre colegii lui militari au renuntat la Brigada preferand muncile grele !!! 😆 … Printre care si iubitul meu tata ! 😀

    Ce mica-i lumea cateodata …

  23. Pluralul lui face e fetze si al lui book e buci.Matematica si carnea porc sunt grele!
    Acum, serios,felicitari pentru emisiunea de aseara!O lectie pentru jurnalisti ,pe o parte si una pentru oamenii politici ce vor sa se bata cu Blejnar.Sa isi faca lectiile!Nu am mai vazut asa o aparitie,profesionista din punct de vedere politic, de la Hrebenciuc incoace.

  24. facebook -> facebooks

    Îmi place Tudor Gheorghe, mai ales ca actor.

    Oare de ce Tudor Gheorghe nu prea apare, ca actor, mai des la TV (cred că l-am văzut într-o singură piesă, pe TVR). Ce spune omul de televiziune Ciutacu? Are o părere? De ce oare cultura “provinciei” nu răzbate prea tare pe la televiziunile naţionale? Altfel celebrul divorţ Iri-Moni are o acoperire mondială, vorbeşte despre el şi preşedintele României. Tare mi-aş dori ca preşedintele să vorbească despre o premieră a Teatrului din Craiova în loc să-mi pomenească mie, într-o conferinţă de presă cât se poate de oficială, despre un divorţ monden.

  25. Pai daca dam un sarci pe goagal vedem ca pluralul de la facebooooook e, dupa vorba maestrului, “hai siktir”.Ce sa facem cu geniile astea neantelese de societate?

  26. Multumesc, Victor Ciutacu, pentru ca l-ai avut ca invitat in emisiunea ta acum ceva timp pe acest supraom, Tudor Gheorghe. Acea emisiune cat si concertul de aseara pur si simplu le-am respirat, nu mi-am dat seama cand si cum a trecut timpul.
    Va multumesc, oameni buni ca existati!!!

  27. Într-adevăr spectacolul a fost sublim. Dacă n-ar face pauzele respective între piese sau poezii nu cred că ar rezista prea multe inimi până la final.

    Cred că ți-a prins de minune interviul cu Blejnar după un astfel de regal al lui Tudor Gheorghe.

    Mulțumesc Tudor Gheorghe, mulțumesc Victor Ciutacu.

  28. Adrian Paunescu spunea intr-o poezie :
    ” Printre lalele cresc si lichele ” …
    Cat de adevarat !!!
    Sa speram ca lichelele vor fi starpite cat mai curand !…
    O seara buna !

  29. Pacat ca ne fortezi sa ne uitam la emisiunea ta din 7 in 7 editii, dupa ce inviti un Tudor Gheorghe sau Grigore Lese ermeaza 7-8 cu tot felul de lighioane scabroase gen Vanghelie, Geoana, Raluca Turcan, Blejnar etc, etc. De audientele la emisini nu tii cont deloc ?

  30. Trebuie sa ne bucuram de genii cât timp supraviețuiesc și să nu le uităm după ce pleacă. Vă rugăm pe toți cei care ne faceți viața mai frumoasă, nu părăsiți pe cale naturală sistemul!

  31. Pluralul e “fesebuci”! Tudor Gheorghe – superba emisiune facuta cu el.
    Majordomul reginei a fost penibil. In linia general, ei conduc, ei nu raspund de nimic !
    Seful ANAF are studii aproximative. Se bazeaza pe cei din familia reginei, fratele pe care l-o fi acoperit in 2003 cand era slujbas al lui Blanculescu in urmarirea hotilor de petrol din Constanta. Atunci s-a dedat el la dulce si a aflat si a acoperit pe cei care au devenit regi si regine. De aici siguranta lui intrerupta de momente de deruta care pot fi sesizate in ochii lui rotunzi pusi pe o fata cu frunte mica si par tuns asemenea “gaturilor groase” (bulgaroi de-i lui Eminescu!!!) de la volanul supermasinilor care au poluat tara si sufletul romanului!

  32. Din sapte in sapte editii aduce pe cineva de la care sa invatam ce e frumos si ce conteaza, iar in rest ne arata: asa nu.:)

  33. Am descoperit in anii ’70 un Tudor Gh.. Acelasi cu genialul TUDOR GHEORGHE de azi! De atunci – de la vinilul “Viata Lumii” si pana azi, am cam tot (vinil, casete, CD) din opera maestrului !!! Il iubesc pe marele OM si ARTIST ! Dar… nu pot uita ca l-a impins in politica pe “berceanu” …

  34. Aseara, peste toate afisele acestui concert care urmeaza sa vina in Targu Mures a aparut maestrul Guţă. Poate ca nu o sa ma creada nimeni, insa nu aveam aparatul de fotografiat la mine. Mi s-a parut o imagine emblematica a ceea ce ni se intampla, ca natie.

  35. Aş vrea să apuc ziua în care, în România, astfel de artişti vor coborâ din limuzine şi vor organiza recepţii la vilele lor de milioane de euro, în timp ce maneliştii vor cânta din cârciumă în cârciumă pentru a-şi câştiga cinstit, un trai decent.
    Felicitări pentru postare.
    Felicitări maestrului pentru spectacol.

  36. @ Radu, 23:18.
    Folosind majuscule, as sublinia importantza notziunii scrise asa!
    Nu se face!
    O zi buna, si scuze Victor pt. minichat-uiala!

  37. EXCELENT!GENIAL!
    Cu asemenea OAMENI mai exsta SPERANTA!
    Apropos, de unde facem rost de 1000 de egipteni ?????
    Cu stima,
    Dan Vasilescu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.