Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Interimarul

Similar Posts

123 thoughts on “Interimarul

  1. Oana Stancu = Andreea Pora …?????? 😯
    Uauuuuu …. ! 😳 Comparatia asta il califica clar pe cel care-o face … , intr-un mod cel putin jenant .

    Dar vad ca dor , dor rau de tot cercetarile Oanei (inclusiv semnalul A3 a cazut in timpul prezentarii anchetei) ! 😉

    Dar ce sa ma mai mir : dupa etaloanele voastre Mona Musca a fost o securista mizerabila si tortionara , iar Basescu a fost un biet copil de mingi la Anvers.
    E “evident” doar , ce dracu …

  2. “interimarul” nu-i pentru poporul asta, hahait nu, stenograma nu, gluma deocheata nu, condus vapor nu… Nasol, e plictisitor. L-a mai trimis si pe saracu’ dom’ presedinte cu Loganul la impartit de caise,iar asa ceva nu poate indura poporul! poate gasiti alta tara sa faceti emisiunea asta?!? zic…

  3. mi-ar placea sa vad un clip pe televiziuni care sa prezinte faza cand Basescu il intreaba pe d-l Arafat: “Tu ce crezi? Cine pleaca? ghici ghicitoarea mea?”…Raspuns: Vedem pe 29iulie!!! Nu de alta, dar romanii au memorie scurta, uita repede….

  4. Intrebare pentru “Interimar”: E constient ca, peste 80% din populatia Romaniei e la limita de subzistenta si ca i-a ajuns cutzitul la os? Ce au de gand sa faca urgent cu nivelul de trai, deosebit de redus al populatiei?

  5. Aud ca mai fac o prostie: reduc numarul de sectii de vot in strainatate si nu vor fi sectii speciale (gari/aerogari). E aiurea: cei din strainatate, chiar daca vor mari procentul celor pro-Basescu vor aduce voturi in plus, necesare validarii. Oricum voturile pro-Basescu din diaspora nu pot rasturna situatia (nu mai suntem in situatia din 2009 de 4-5 procente diferenta). Eu zic ca gresesc. Poate il intrebi si pe Antonescu ce crede el.

  6. @Crisy….din pacate romanii s-au obisnuit cu “tatucul”. Intrebarea ta este din atributiile primului-ministru…presedintele are alte atributii…

  7. D-le Ciutacu ,
    Se discuta pe toate posturile lista “conditiilor” pe care le impune CE guvernului si Parlamentuluidar si Presedintiei.Este strigator la cer(sint clar dictate de Macovei).Cred ca astia au sarit calul,atenteaza la suveranitatea tarii .Cred ca ar trebui ca presedintele (chiar interimar )ar trebui sa raspunda-este inadmisibil.Ce dracu face Parlamentul Romaniei?

  8. Victor Ciutacu, as vrea si eu sa-i transmiti un mesaj lui Crin Antonescu pentru emisiunea de diseara:

    – Sa tina cont de faptul ca pe langa UE, mai suntem si noi, cei din Romania, de care trebuie sa tina cont. Si suntem foarte multi ! Nu suntem slugile UE-ului, iar ordonanta pentru referendum nu trebuie abrogata cu nici un chip, ea va fi invalidata doar de noua lege a referendumului. Daca abroga ordonanta inainte, noua lege va fi blocata sigur la CCR prin interventii, si va ramane in vigoare vechea lege in care trebuie sa voteze PENTRU 50% + 1 din cetatenii de pe listele de vot !

    – Sa nu mai aiba timpi morti in campanie, sa iasa zilnic cu cate o declaratie ! Ce naiba face pe acolo ? in momentele astea avem nevoie sa NU TACA ! Ponta e prea slab sa le tina piept singur, ce facem, am inceput o treaba si acum o lasam balta ???

    – Sa iasa intr-o declaratie la adresa UE-ului, si sa le spuna ca suntem tara suverana, iar amestecurile partidelor UE in treburile noastre nu sunt in masura sa ne intimideze. Daca totul e legal si constitutional, UE nu are nici un drept ne ceara masuri suplimentare !

    – Sa-i intrebe oficial pe cei din UE unde erau cand s-a intrerupt votul din Parlament pentru judecatorii CCR, cand castigase Valer Dorneanu si au reluat votul pana a iesit judecatorul PDL-ist !

    – Sa-i intrebe oficial pe cei din UE, de ce daca legea actuala respecta atat Constitutia cat si recomandarile Comisiei de la Venetia, ne preseaza sa facem o lege care nu respecta recomandarile Comisiei de la Venetia ? De ce sunt ipocriti ?

    – Sa-i intrebe oficial pe cei din UE unde erau cand Basescu a refuzat sa-l puna pe Claus Johannis prim-ministru, desi era propus de o majoritate ?

    – Sa-i intrebe pe cei din UE daca sunt cumva disperati ca Romania sa ramana la stadiul de tara care contribuie net la bugetul UE si piata de desfacere pentru marfurile lor, si de asta incalca recomandarile Comisiei de la Venetia cerandu-ne sa avem o lege a referendumului complet nedreapta dupa toate legile si recomandarile ?

    Multumesc !

  9. Salutare Dle. Ciutacu ,
    Stiu ca emisiunea va fi cu Dl. Antonescu , dar totusi vreau sa va intreb un lucru – care este parerea dvs. personala despre ” reevaluarea ” lu’ domnu’ genearal Atzica . Parca aia erau tradatorii , fugiti ,vanduti lu Dom’ Profesor, alea , alea .
    Vazui acu’ 5 minute ca PSD a semnat ” un ceva ” cu ” interesul national ”
    Sau a inceput sa-i placa lui Victor Ponta sa-si bata singur cuie-n talpa ?
    Stiti vorba aia romaneasca – spune-mi cu cine te aduni ca sa stiu cine esti .
    Si unde mai pui ca a facut acest lucru taman inainte de referendum ca sa-i dea munitie Suspendatului sa ” ii ciuruiasca “.
    Pentru unii trepanati asta ar putea fi chiar o dovada clara ca de fapt nu se vrea suspendarea Carmaciului , ci acapararea justitiei , ca doar se stie ca la UNPR sunt MIky&compania .
    Daca va intalniti cu Dl. Razvan Dumitrescu inainte de emisiune rugati-l sa ii cera Premierului sa explice mutarea cu ” interesul national ” – eventual ” la pasa ” .
    Poate sunt eu mai slab de minte si nu inteleg fineturile politici .
    Emisiune placuta .

  10. Trei posibile intrebari pentru presedintele interimar :
    1. Daca Victor Ponta a informat CE si pe domnul Baroso ca presedintele suspendat Basescu are trei dosare penale consistente suspendate, datorita faptului ca s-a bucurat de imunitate totala ( Flota, Casa Mihaileanu, spalare de bani cu afacerile cu Casuneanu ) ?
    2. De ce Victor Ponta nu extinde discutiile cu CE de la domeniul fariseistic “ apararea democratiei, a statului de drept si a independentei justitiei “ si la motivele reale ale actiunilor guvernului si majoritatii parlamentare, si anume la coruptia generalizata portocalie din Romania ( practic constituirea unui grup de crima organizata ), orice actiuni in justitie fiind blocate de controlul portocaliu aproape total al procuraturii si al justitiei ?
    3. De ce nu cere Romania o comisie CE pentru analiza situatiei din Romania, comisie care sa asculte ambele parti – guvernul si majoritatea parlamentara pe de o parte si o opozitie minoritara si zgomotoasa, care a acaparat aproape toate parghiile de putere si controleaza procuratura si justitia.
    PS * Imi place sa cred ca cerintele CE, date publicitatii de RFI, dupa cum transmite corespondenta de la Bruxelles, Mihaela Gherghişan, sunt o intoxicare de presa. Daca nu, este grav si Presedintele interimar, guvernul si majoritatea parlamentara NU trebuie sa cedeze.

  11. Vertical ca intotdeauna . Apreciez sincer si raspunsul si rapiditatea lui .

    Stai sa vezi ce va fi la gura lu’ domnu’ profesor Vali Stan . Era pornit de alaltaieri – si cred ca avea dreptate – “baietzii de la posturile din cadrul misiunilor” lucreaza impotriva USL . Sa te tzii emisiune disera . Se pare ca pe cei din USL ia cam furat betia puterii dupa scorul de la locale si cam incep sa-si dea in petec .
    Asta nu ma face inca sa-mi schimb intentia de vot .
    Deci ….. la referendum si eventual Traian langa Adrian .
    Numai bine si tot respectul .

  12. Salutare,

    Daca tot e pe “vorbe grele” as vrea sa spun ca eu am impresia ca marea majoritate a ziaristilor romani se inchina la Angela Merkel cum se inchina indienii la vaca.

    M-am saturat de atatea limbi date strainilor, pe greci i-au lins europenii pe oua si le-au taiat din datorii pentru ca Grecia e o nuca tare. De ce e Grecia o nuca tare? Pentru ca ziaristii greci nu se inchina la “angelica” Merkel ca indienii la vaca. Grecii au tinut-o pe a lor si au avut de castigat.

  13. succes emisiunii ,foarte necesara in acest context politic prin care trece Romania . Am o rugaminte ,ca atunci cand are tendinta de a iesi din haina de presedinte a Romaniei si intra in cea de presedinte de partid ,temperati-l ,nu vreau sa intre in morisca pedelistilor .

    @alphas ,daca ati ajuns sa o puneti la egalitate pe pora cu frumoasa ,inteligenta si curajoasa ziarista Oana Stancu atunci aveti o mare problema ,una din ele s-ar putea sa fie ochelarii ,alta varsta ,sau aveti alt carnet de partid ca majoritatea romanilor .

  14. Daca se poate, ce parere are Crin de faptul ca Bruxelles ne considera cetateni de mana a doua? Cred ca ai vazut lista de “cerinte” pe care ne-au transmis-o. Mai aveau putin si ii spuneau lui Antonescu sa nu aduca curve la Cotroceni. Adica… totusi…

  15. Victore,
    1. Speram sa nu avem de ales intre un betiv si un cartofor. Dar poate Crin a petrecut cei doi ani de repetentie incercand sa vada ce e mai bine: sa fii betiv sau cartofor.
    2. Faptul ca si tu ai ramas repetent nu este laudabil. Ba dimpotriva.
    3. “Indicatiile” pe care le-a transmis CE lui Ponta reprezinta o palma data cu piciorul. E rusinos.
    4. Cererea ca parlamentarii condamnati sa-si dea demisia (din toate partidele) arata ca un om condamnat in prima instanta este vinovat. Apelul este o drept suplimentar pe care statul i-l acorda unei persoane condamnata in prima instanta. Ideea ca nu esti vinovat pana la condamnarea definitiva se pare ca nu este adevarata. Prin urmar,m parlamentari ca Ritzi, Pasat, Voicu, etc. ar fi trebuit demisi. Mai mult, parlamentarilor care sunt investigati ar trebui sa li se suspende dreptul de vot (si eventual salariul de parlamentar) pentru perioada dintre data la care sunt trimis in judecata si data la care se pronunta prima instanta (evident cu obligatia judecatorului sa stabileasca un caledar strict pana la primul verdict).

  16. cristoase dar ce comunicatori au USL! nicolaescu fonfaitul care are carisma unei molii! asta nu trece de ecran in nici un fel

  17. @bigradu: 1. prefer cartoforul, da’ nu mai serveste deloc, nici macar bridge, de cand e presedinte la PNL. 2. n-am ramas repetent. mi-am intrerupt activitatea, la jumatea anului scolar (ianuarie), din motive care ma privesc. adica n-am mai calcat pe la scoala pana-n octombrie. nu s-a nascut profesor sa ma lasa pe mine repetent. am terminat bursier, cu peste 9,50 in ultimul an. 3. e o mizerie, nu suntem colonie, platim suficient de scump muia pe care o luam. 4. vorbesti pe lamga subiect. nu statul iti acor un favor, ci e un drept al tau. in plus, din lista ta, numai Voicu a fost condamnat. Ridzi si Pasat sunt in prima instanta, inca departe de sentinte.

  18. Sa-si foloseasca din plin drepturile interimatului, pentru a-i apara pe romani de ticalosia “suspendatului” si acolitilor acestuia.
    Fara teama de clampaii basisti sau de reactia PPE, fara ezitari. Altfel, va da impresia ca o pune de-o cacealma si eu nu cred asa ceva. Succes la emisiune! Voi fi cu ochii pe voi!

  19. A trecut aproape o saptamina de campanie. Basescu e pe toate posturile, zimbeste, ia copii in brate, ofera fructe reporteritelor (care, se pare, viseaza cu ochii deschisi sa fie urcate pe masa de dl. Basescu, ca sa le vada lumea cum afla ele ce a invatat masculul alfa la cursul de CPR). Iar cei de la care asteptam sa-l dea jos vin si ii analizeaza, in direct, miscarile. Au mii de exemple, sute de inregistrari video cu care sa ridiculizeze minciunile basescului. Nu o fac. Nu exista la ei o figura pe care sa o retii spunind simplu adevarurile pe carel stim cu toti. Le e rusine sa le spuna Almei si Cotoi-ului de voinescu ca sunt niste infractori ordinari. In 2007 PNL, in acelasi tip de campanie, nu a facut decit sa puna barcute la fintina din Parcul Tineretului, ca sa se rusineze Basescu la amintirea flotei facuta pierduta. De partea asta a ecranului se vede ca USL vrea sa risipeasca si voturile pe care se poate baza ACUM. Miine vor fi mai putine.
    Domnule Ciutacu, spuneti-le domnule ca se sinucid tacind. Dl. Antonescu e blocat de rolul de presedinte interimar (cel mai bun orator sacrificat este o miscare inteligenta?), dl. Ponta are pe cap guvernul si un plagiat cit casa (care il va scoate un timp din politica, e inevitabil, sa speram ca va fi dupa caderea Basescului), restul USL-ului e in defensiva si tot explica exagerarile pe care le-au facut (fara sa fie absoluta nevoie). Spuneti-le domnule ca daca pierd la referenum, sunt pierdute si parlamentarele din toamna si prezidentialele de peste 2 ani. Si pierd sigur daca o tin asa.
    I

  20. In treacat am vazut mai sus cum un alphas o compara pe oana cu pora! Asta e de-a dreptul sacrilegiu! Oana voastra e nu numai draguta si placuta, dar are curaj si verticalitate! Au foat momenbte cand aprimit amenintarim mai mult ca sigur ca primeste si acum, n-am vazut-o sa ezite sau sa dea inapoi! Aseara m-a impresionat maxim, nu stiam ca are copil, dar are si o mama varstnica, are o familie, o cariera si un viitor, care toate sunt permanent in pericol iar ea ne spune ca se gandeste sa plece, in cazul in care…O femeie tanara care face jurnalism de investigatie, venind cu cel putin un caz zguduitor pe saptamana, nu e de comparat cu pora! Si observati ca nu adaug nimic langa numele pora! Am o dispozitie ingaduitoare! Cred…
    Va salut, pe deseara!

  21. Certitudine: dupa ce va fi ales va fi un presedinte mult
    mai bun decit cei pe care i-am avut pina acum (se poate
    face aici o discutie interminabila cu argumente pro/contra)
    si cind spun asta, ma bazez pe experienta ultimilor 23 de ani.
    Orice om invata (si) din greseli(le altora), numai daca nu
    (vrei sa) inveti si te comporti ca pe tarlaua proprie ajungi
    sa te-njure lumea.

    Mie nu-mi pasa ca joaca virgula carti.
    Poate sa joace si la ruleta, si la sloturi.
    Daca asta nu-i afecteaza prestatia publica, n-o sa ma auziti
    pe mine facind spume la gura precum portocalele virgine :).
    Nu cred ca este un om minat de interese meschine, de rautati,
    cred ca mai scapa citeodata boii in lucerna, si spre binele
    domniei sale, si-ar face un serviciu daca si-ar reprima anumite
    declaratii.

    Continui sa sustin ceea ce-am afirmat acum un an despre Mircea
    Geoana: cind doresti sa accezi la respectiva functie, si mai
    ales cind ajungi acolo, incetezi sa-ti mai apartii si sa faci
    ce te taie capul (e.g. sa te duci la piscina si sa te joci cu
    ratele de plastic cu baietii).

    Intrebare: daca exista suficiente voci, considera oportun
    un referendum pentru schimbarea formei de guvernamint
    din Romania, din acutala forma de republica in monarhie
    constitutionala ? Se considera monarhist ?
    Intrebarea din urma este similara cu cea adresata
    in 1996 unui alt candidat.

    Pe persoana fizica cred ca actualul sistem dual
    presedinte-prim ministru este unul pagubos, pentru
    ca daca exista disensiuni, si unul dintre ei doreste
    sa fie el “miezul din fanta” si “sa ia faţa”
    celuilalt (e.g. cum a fost cu Basescu-Tariceanu
    ori Basescu-Ponta), razboiul respectiv ne afecteaza
    pe toti negativ; se poate mai rau, sa avem un presedinte
    si trompetica sa (existind deja alte doua exemple),
    deci fiind de preferat sa avem un simbol national
    care sa ne reprezinte pe plan extern si un prim-ministru
    care sa puna in practica politica majoritatii din
    Parlament in plan intern.

  22. @bigradu:
    “3. “Indicatiile” pe care le-a transmis CE lui Ponta reprezinta o palma data cu piciorul. E rusinos.”
    – sper ca am folosit corect marcarea citatului spre a nu risca sa fiu acuzat de plagiat. 🙄

    Ai dreptate E RUSINOS , e al’ dracu’ de rusinos si-o dovada de IPOCRIZIE si NESIMTIRE monumentala a liderilor UE , 😯 care , nu mai folosesc nici macar acea APARENTA neutralitate diplomatica de neamestec IN TREBURILE INTERNE al altui stat , de neafisarea UNUI PARTIZANAT CLAR in lupta politica INTERNA al unui stat si , mai ales , in folosirea ETALOANELOR EGALE (NU diferite cum fac ei in acest moment !!! 😳 ) pt. analiza corectitudinii si legalitatii partilor implicate. 😡
    Sa inteleg ca noul principiu al UE a devenit “scopul scuza mijloacele” si ca DOAR ei au dreptul sa-l foloseasca sau , cum s-ar zice , “legile-s pt. catei , nu pt. dulai” ?

    Halal de-asa indivizi cu pretentii de lideri-model …!!!

  23. usl a castigat cam in toata tara si doar la Constanta mai misca ceva?
    astia din conducerile usl de pe plan local din tara, nu inteleg ca imaginea conteaza foarte mult.as fi vrut sa iasa lumea peste tot!usl vad ca misca fffffoooooaaaarte greu!

  24. am văzut discursul lui Crin! Wow! mă simt egal cu toți europenii! simt ca am președinte!

  25. 1. Daca baietii (si fata) de la uie o tin asa o sa devenim unul dintre cele mai eurosceptice popoare din Europa. Oare le pasa de treaba asta???
    si 2. S-ar putea sa mai avem un adevarat presedinte doar inca doua saptamani. Nu mai vorbesc de angajamentul de a parasi politica al invitatului dvs. Oare ne pasa de treaba asta???

  26. USL trebuie sa se trezeasca! Dorm pe ei politicienii USL! Noroc ca mai sunt jurnalisti care le fac munca…. USL, trezeste-te!!!

  27. ecce homo,
    pentru prima data sunt mandru de discursul unui presedinte roman, a singurului presedinte adevarat presedinte Roman.
    Romania poate avea o sansa cu un astfel de politician, ce diferenta fata de boaitele basiste…gen monica macovei care la Bruxelles au inteles ca trebuie sa manace rahat, pentru denigrarea tarii.

  28. M-am uitat pe Realitatea (da, stiu, masochist) si l-am vazut pe Lazaroiu. A zis ca interventia lui Antonescu i-a adus aminte de Chavez si ca USL actineaza la indicatia Moscovei (ma rog, acolo duceau aluziile lui). In general oamenii lui Basescu sunt ticalosi. Dar asta nu e ticalos (cel putin nu stiu eu de vreun scandal de coruptie in care sa fie implicat, exceptand sinecurile – mananca si gura lui o paine). Omul asta e pur si simplu prost. Dar periculos, pentru ca adresandu-se prostilor vorbeste fix pe limba lor.

  29. Eu am vazut delcaratia lui Crin Antonescu si vreau sa ii multumesc pentru ca in sfarsit am gasit un om care sa aiba suficienta verticalitate sa spuna clar si respicat: LEGILE ROMANIEI SE FAC IN ROMANIA! Si gata! Simteam nevoia ca cineva, oricine sa aiba atitudinea asta si ii multumesc lui Antonescu ca a avut-o, cu atat mai mult cat este presedintele Romaniei…Respect!

  30. Se misca foarte greu. PDL-istii in 4 ore au fost in priza… Adevarul e ca la cati bani au tocat, ar fi si culmea sa nu le mearga propaganda.

  31. Superb discursul lui Antonescu. Sunt impresionata de pozitia lui. Amenintarile de la UE sunt nedemocratice si total goale de continut. In cel mai rau caz ne mai tin o tura afara din Schengen, ceea ce oricum aveau in intentie chiar daca ramanea basescu.

    In plus basescu mai poate sa profite de atentie cam o saptamana in presa din Germania, dupa care se perimeaza. Daca incepe razboiul in Siria nu se vor mai preocupa de Romania.

    Uimitor CTP-ul, ma intreb daca s-a scrantit? Ne trateaza UE ca pe o colonie si el se simte mandru???

  32. Uauuu … , multiple reverente pt. domnul presedinte interimar ! 🙂

    N-am crezut ca va mai exista vreun politician care sa-mi alunge “greata de-a fi roman umil sau arogant si prost” …
    N-am crezut ca va mai exista politician care sa-mi transmita senzatia de DEMNITATE , fara a avea insa nuante de nationalism , fanatism sau aroganta prosteasca !

    Multumesc Crin Antonescu ! 😛

  33. Sint cetatean roman de nationalitate maghiara si cu sufletul liber-al si cu toata familia sintem mindri de domnul Crin Antonescu! Nota 10

  34. Indiferent ce spune basescu ….nu lupta pt Romania!
    Sigur nu lupta pt mine sau familia mea….de aici din Londra
    ii trimit 2 buletine de vot stampilate cu DA. Imi fac
    datoria fata de copii mei .
    Daca ne uitam nu ave kum uita ce nea oferit basescu
    si pdl ….Asia e sansa voastra sa spuneti ce simtiti
    sa faceti ceva pt viitorul copiilor nostri !

  35. In sfarsit Ponta da un mesaj clar pentru referendum. Poate da si un ordin de zi pe unitate ca sa nu mai vorbeasca fiecare PSD-ist cum il taie capul. Important e sa scoata oamenii la vot nu sa bata apa in piua toata ziua vorbind despre cvorum.

  36. Nu sunt un simpatizant al lui Antonescu/Ponta si nici a lui Basescu dar am inceput sa devin mai atent la ce se intampla pe scena politica incepand cu declaratiile oficialilor europeni cu privire la problemele din Romania. Am trait in alte tari din UE timp de 8 ani si cunosc destul de bine realitatile politice,sociale si economice mai ales in Italia si Germania si pot spune ca a sosit momentul in care putem arata ca nu suntem o natiune de mana a doua care continua sa mearga cu tribut la Poarta(acum Bruxelles) pentru a ne numi conducatorii. Antonescu are sansa sa devina un conducator cu coloana vertebrala a tuturor romanilor si este destul sa ii puna cu botul pe labe pe aceste personaje care cred ca daca le-am vandut sau dat pe gratis aproape totul o sa cedam si dreptul de a numi conducatori pamanteni care sa respecte mai intai demnitatea acestui popor si deabia dupa aceea ”legile democratiei europene” , ”legi” ce sunt tot mai des puse in discutie in pietele din capitalele Europei si de cele mai multe ori nu intr-un mod pasnic . „Ce-i mâna pe ei în lupta, ce-au voit acel Apus?” Este o intrebare mai de actualitate ca ori si cand pana acum. Poate acest mesaj v-a ajunge la interlocutorul dumneavoastra si poate o sa fie primit asa cum multi romani cred , spera si asteapta de zeci de ani. Stiu ca este putina diplomatie in ceea ce cer dar cred ca a trecut timpul diplomatiei slugilor catre stapani.Nu vom muri si nici disarea fara aceasta Europa! Ei au mai multa nevoie de noi decat avem noi nevoie de ei !!! si cand conducatorii nostri vor intelege acest lucru vor avea Putere sa invete pe toti europenii ce inseamna rabdarea si sacrificiul.Multumesc.

  37. Vom iesi la referendum cata frunza si iarba si ne vom spune cuvantul…. DAAA!
    Vom zgudui o ordine!
    In situatii limita, eficienta trebuie sa fie criteriul dupa care ne ghidam!
    Am rostogolit o paradigma, nu o mai putem intoarce nu o putem tine agatata – e importriva edicientei de operare a structurii unei natiuni.
    Sa rostogolim atatea regimuri cat e necesar pentru a ne satisface exigentele de clasa politica!
    Sa ne ascutim cerintele si sa ne ridicam standardele pentru oameni politici, dar sa nu uitam ca in timp real alegem “best scenario” din realitatea curenta.
    Momentele de rascruce in istorie intaresc o natiune, chiar daca a stat intr-o pasivitate relationala.

    Cum ar fi daca mai mult de 9 milioane de romani ar gandi pozitiv?
    Cum ar fi daca am privi spre viitor, am accepta noul si i-am da forma simpla a reprezentarii mentale si cu aura de invingatori, am taia nodul de idei toxice cu sabia simplului da?!!!

  38. domnule Ciutacu, realist vorbind, Antonescu va ramine in istorie ca presedintele cu cel mai scurt mandat din istoria Romaniei
    este clar ca “indicatiile” din afara au hotarit rezultatul – chiar mai crede cineva povestile cu puterea poporului ?

    pot sa va intreb ce atitudine veti avea dupa 29 ?

  39. CCR nu valideaza rezultatul referendumului, il confirma (vezi Constitutia articolul 146, alin i).
    Cu alte cuvinte, CCR e un fel de notar al referendumului, nu un judecator.

  40. Hahaila trebuie sa plece!!!!!!! Daca am avea mai multi oratori ca Antonescu !!!!!!!!! dar asa, stam prost. Unde sunt primarii, sa iasa sa spuna ce au gasit la primarii, cite serii de borduri au fost puse de nea Videanu, cite panselute, etc

  41. In 2009 am votat cu Dl. Crin Antonescu. El e presedintele pe care il merita acest popor. Azi mi-a confirmat ceea ce am crezut inca de atunci. M-a facut sa ma simt mandra ca sunt romanca, mi-a dat incredere ca putem sa privim cu demnitate Europa in ochi si sa le fim egali, nu slugi. Pentru asta ii multumesc.

  42. Somnul opozitiei naste monstri
    Nu sunt fan Basescu. La vot daca s-ar putea asi vota cu doua maini demiterea fostului.
    Si totusi…..
    Basescu a ajuns ce a ajuns datorita somnului opozitiei….. USL.

  43. intrebare IMPORTANTA

    Pentru persoanele care au emigrat si care nu au anuntat autoritatile romane de schimbarea domiciliului in strainatate, cum se va proceda ?

    E un aspect (destul de) important, avand in vedere ca unii vor aparea pe liste si, nevotand pentru demitere, se va considera absenteism sau vot pentru maria sa spoliatorul suprem ?

    Trebuie avut in vedere si acest aspect si luate in calcul toate situatiile conexe in legatura cu cetatenii romani din strainate care mai exista pe listele birourilor electorale, datorita cetateniei si a adresei fizice din cartea de identitate, dar care nu pot fi prezenti fizic sa isi manifeste dreptul de a vota. PDL va specula acest aspect. Mare atentie! Sunt foarte multi romani care au decis sa emigreze din cauza sistemului din ultimii ani, dar care, intr-un moment ca acesta, ar fi preferat sa poata vota impotriva sinistrului specimen cu nume flatulential (scuzati inventia termenului:)…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.