Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Interimarul

Similar Posts

123 thoughts on “Interimarul

  1. E o idee minunata. Avand in vedere ca Antonescu nu poate interveni cu declaratii publice in aceasta perioada pe tema referendumului, ar fi excelent daca l-ati chema(voi, de la Antene) cat de des posibil. Stiu ca nu e problema ta ce fac ceilalti, dar ma gandesc ca acestia citesc blogul tau. 🙂

  2. Domnule Ciutacu e foarte greu de trait in Romania atunci cind ai un presedinte papagal care instaureaza un sistem social si politic bazat pe intrigi si santaj asa cum am citit ca se intimpla in secolul 12. Toate interventiile televizate ale acestui lacheu sunt sub nivelul unui cetatean de la mariginea civilizatiei si a bunului simt.

  3. Sper sa aiba intelepciunea domnul Antonescu, si impreuna cu Parlamentul sa rezolve asa cum trebuie, problema spinoasa a numarului de votanti de la referendum.
    Nu se poate risca cu un gunoi ca basescu, daca referendumul va fi invalidat pe motiv de numar insuficient de votanti, gunoiul asta basesc va iesi cu un tupeu fantastic si va spune ca poporul il vrea si Antonescu este marele pierzator.
    Mai sint citeva zile, indiferent de presiunile din exterior, trebuie sa ne urmarim interesul, si sa-l dam jos pe netrebnic, iar domnul Antonescu, cred ca este cheia acestui succes.

  4. Am de facut un pasaport copilului (plecam in concediu la sfarsitul lunii) si am intrebat pe un cunoscut, ofiter de pe acolo, pe care il stiu bine, cum se poate ca la recensamant sa iasa mai putin de 20 de milioane de romani (inclusiv 1-18 ani!), iar pe listele electorale sa fie peste 18 milioane. Raspuns: sunt 19,5 milioane de romani cu domiciliul in Romania. In plus, mai sunt cam 3-4 milioane cu domiciliu / rezidenta in afara. Asa ca… la referendum chiar trebe 9,15 milioane de participanti. Nasol. Ca n-o sa se adune niciodata atatia. In context, poti sa il intrebi pe CA daca iese din viata publica si daca TB ramane presedinte prin nevalidarea referendumului?!…

    PS Vad pe blogul tau valuri, valuri de protestatari plini de frustrari. Unul se plange de Turcescu, altu’ de Pora etc. Io, recunosc, nemultumiri si frustari de astea nu am, ca nu servesc deloc personajele. Masochisme de-astea nu ma caracterizeaza. Numa’ca incet-incet vad ca ma puneti in fata unei probleme grave: v-ati luat si voi Andreea Pora a voastra. (Stiu, la voi ca si la mine, ca oameni suntem, functioneza lauda broastrei: “Bolditei, cracanatei, ce frumosi sunt puii mei!”.) Cred ca incet-incet devine o pozitie redactionala de-acuma, aceea sa fii andreeapora. Singura problema este ca a voastra mai raspunde si la numele OS… Ca sa-mi rezolvati problema (si nu-i doar a mea!), n-aveti sa-i dati ceva de facut in spate, un backing vocal, ceva? Ca, dracu’ stie, poate ajung sa ma surprinda nevasta uitandu-ma la Andreea Pora.

  5. Ciudat cum s-a (cam) întors împotriva lor faptul că au poziţiile de preşedinte şi premier… Se cam simte că lipsesc două voci importante din USL.

    Emisiune bună să fie!

  6. sper ca dupa 29.07.2012, Antonescu sa mai fie interimar trei luni, dupa care sa fie presedintele tuturor romanilor. o intrebare pentru interimar, are in intentie pentru normalizarea relatiilor cu lumea occidentala sa foloseasca serviciile casei regale a Romaniei?

  7. E ultima speranță. Ponta pare un papagal care plânge pe la Bruxelles. Să sperăm că lui Antonescu nu-i tremură așa chiloții.

  8. @alphas: eu nu-s cel mai mare fan al Oanei, am avut-o coloega, subordonata si am adus-o in A3. dar e diferenta de la cer la pamant. Oana militeaza pe baza de anchete; solide, crede-ma. Pora e o impostoare de ultima speta

  9. Ciutacu-le, spune-i te rog președintelui interimar că PPE a fost complice la încălcarea constituției României fiindcă Băsescu mergea la adunările PPE în numele PDL iar conform constituției româniei președintele e deasupra partidelor. Nu are dreptul să fie partizan.

  10. Felicitari pt interviu!

    Se simtea clar lipsa lui Antonescu, sper ca va merge pe ultimele declaratii ale lui Ponta: ordonanta pt referendum si CCR la validare.

    Eu nu sunt insa asa de pesimist ca turambar, desi experienta lui sociologica e incomparabila cu a mea.

    Eu as zice ca e mai curand asa:

    Locale 2008: 49.38%
    Locale 2012: 56.39%

    Rezulta un plus de interes de 7% (mare parte dezamagiti de basescu)

    Prezidentiale 2009, turul 2: 56.99%
    Adaugam 7%(crestere interes/disperare/etc intre 2008-2012)-> 64% participare la referendumul din 2012

    64% inseamna 11.713.328

    pdlul a obtinut la ultimele alegeri locale 2.500.000 pe care ii scadem(desi estimez ca multi pedelisti vor veni la vot, indif de boicotul chiar si urlat)

    Rezulta o cifra de plecare pentru votantii antibasescu(de diverse nuante) de 9.2 milioane, undeva ~50%

    Cred ca de aici incepe campania de motivare.

    Insa ordonanta trebuie sa fie activa pana pe 27-28 iulie (dupa mine chiar si mai tarziu) pentru a micsora tentativele de boicot.

  11. “Nu-i cinstit. Un preşedinte, după 8 ani de mandat, dintre care ultimii 3 de criză – să-i ceri să aibă 51% din voturile electoratului”

    Asta e confesiunea lui basescu ca alegerile din 2009 au fost fraudate!

    Pai nu-s 8 de mandat de cand ii cerem sa aiba 51%. Acum 2 ani jumate, nu a facut el 51%… in decembrie 2009???
    basescu marturiseste ca alegerile din 2009 au fost fraudate si nu a avut 51% … de aia a impins cursorul timpului acolo unde intradevar a avut 51%, adica in 2004—- acum 8 ani!

  12. Ahhh si ar fi bine ca Antonescu sa demonteze toate aberatiile venite de la UE in ultimul timp.
    Ultima gogorita este ca Avocatul poporului sa fie acceptat de toate partidele, de parca Zegrean(membru PDL), Kovesi, Morar si restul ar fi fost numiti dupa aceleasi criterii.

    Aia din Europa trebuie sa afle ce fel au fost lucrurile in Romania si daca au anumite pretentii sa forteze schimbarea intregului sistem, nu baricadarea lui Basea in camarila ce si’a numit’o.

    E complet aberant sa cataloghezi ca Justitie independenta si Stat de drept tocmai sistemul plin ochi de pedelisti si numitii lui Basescu.

  13. Cred ca Brejnev si Gorbaciov ar fi vrut din tot sufletul sa-l puna pe Ceausescu la pamant, asa cum au facut-o “ingrijoratii” de la Bruxelles si Berlin cu Ponta. Dictat in toata regula. Daca stai si te uiti cu atentie, dupa ce, de doi ani cel putin, UE se bate cu criza, datoriile suverane etc., brusc are o totala schimbare de agenda: Romania pedepsita. Iar asta nu tine doar de Basescu si PPE. E ceva mult mai profund, mai urat si mai periculos. Care cred ca se leaga si de momentul in care Adrian Severin (ajuns brusc la nivelul maxim de influenta politica europeana a unui tip cu pasaport romanesc) a fost zburat de nu s-a vazut. Chestie de nota de subsol, in vreo carte de istorie, peste 25 de ani.

    Nici macar Grecia n-a primit suturi din astea, cu toate belelele pe care le creeaza in Europa. Observi cum Ungaria, Polonia, Cehia (ohooo!!!) si ceilalti juniori din UE tac asurzitor? Au primit toti un avertisment.

    Vezi daca poti sa-l intrebi pe Antonescu: “Credeti ca mai merita sa se predea Dreptul comunitar la facultatile de drept din Romania? In conditiile in care pe timpul lui Ceausescu despre CAER se faceau doar doua ore de curs la ASE si Drept.”

    Numai speranta…

  14. Victore,

    Daca crezi oportun punei in vdere Dl Antonescu si urmaroarele:

    Analizand saptamana, concluzia mea e ca USL a reusit marea performanta de a rasturna scorul facind dintr-o Mare infringere a PDL intr-un Usturator Esec USL.

    USL v Basescu-PDL

    1-0 CCR Verdict la schimbarea Liderilor de la Senat si Camera Deputatilor
    2-0 CCR Verdict la Conflictul Presidentie- Parlament
    3-0 CCR Verdict la Interimatul lui Crin Antonescu la functia de presedinte al statului
    4-0 Crin Antonescu da imaginea unui Presedinte al Romaniei nepartizan prin neparticiparea la conferinta de presa USL .
    4-1 USL il pune pe Crin Antonescu presedinte la Senat implicit presedinte interimar si ramane fara un vector EXTREM de IMPORTANT de imagine.
    4-2 USL NEGLIJAZA un factor BANAL . Basescu e de SECURIST de PROFESIE si ca SIE e inca a lui MRU si controlata de Basescu prin Melescanu iar Ambasadorii sunt SLUGILE lui Basescu in teritoriu. Basescu-PDL declanseaza Razboiul Manipularii si Dezinformarii (Mineriada Parlamentara-Lovitura de Stat-Desfiintarea Statului de drept), care atinge punctul vulnerabil al statelor ocidentale aflate in criza economica si care tremura de frica unor convulsii sociale si implicit a nerespectarii statului de drept.
    4-3 USL apare cu un Presedinte Interimar PNL (Chitoiu) fara carisma.
    4-4 Chitoiu nu stie Limba Romana ‘sa se Debloce dosarele’ alis ‘Branconaj’ si ‘unii nu vor sa vorbeste cu tine’.
    4-5 Chitoiu face exact ceea ce facea Basescu-PDL , da impresia ca justitia e la comanda politica ‘Deblocarea dosarelor si nominalizarea celor care trebuiesc urmariti de justitie’.
    4-6 PNL lasa perceptia ca daca garnitura 1 Crin Antonescu pleaca in spate nu ramanie decit un Chitoiu care da impresia unui Emil Boc redivivus.
    4-7 Ponta da dovada de Imaturitate politica si se ratoieste cu Angela Merkel in tremeni inaceptabili pt un prim-ministru.
    4-8 Dl Deputat Ghise, apare la RTV, extrem de iritat si iritant, aducind chiar invective unei doamne jurnalis Lili Ruse iritante. Comportament total DELASAT al dl Ghise care da impresia unui dejavu ‘PDL Ignorant si Arogant (‘’ Ce vreti sa puneti acuma pumnul in gura puterii’’)’. USL prin astfel de vectori de imagine poate pierde usor Presa favorabila, in momentul de fata si publicul nehotarit, dind apa la moara sloganului ‘USL=PDL= Aceiasi mizerie’.

    5-8 Dl DeputatGhise, isi cere public scuze, fata de jurnalista Lili Ruse fata de atitudinea dansului deplasata cu o seara inainte.
    6-8 Basescu isi marcheaza un autogol prin faza cu tinera copilului in brate care readuce in minte publicului ideea copilului’troznit de basescu si scos basma curata de cuplul Funeriu-Dan Diaconescu.

  15. De asemenea ar fi o soluție ca președintele interimar să cheme la mediere pe Băsescu și pe Ponta și să-l întrebe pe Băsescu cum vrea el să fie referendumul. Măcar să vedem cât e de luptător.

  16. Azi v-or fi doua emsiuni super tari, subiectiv avandu-l invitat pe Ponta, asa mai aflam si noi despre tatuci de la bruxelles de ne coordoneaza vietile si cireasa de pe tort, emisiunea ta invitat dl.presedinte al romanilor Crin.Poate si dansul ne spune ceva despre comunicarea proasta a USL in zilele astea, cand trebuiau sa fie in permanenta la beregata fostului.Am revazut aseara cum acest malefic de om basescu, in campania din 2004 la ultima confruntare pe care a avut-o cu Crin, a trebuit sa ii spuna ca nu a vazut de sotia lui, si de aceea s-a sinucis.Sincer este un caracter atat de abject, cum numai oamenii mici pot fi(nu la inaltime) cand stim toti cat o altoia pe sarmana nevasta sa.
    Sa aveti o emisiune reusita diseara si cu audiente pe masura.

  17. Prea mult amestec din exterior;cum adica sa pui un avocat al poporului agreat de toate partidele?Asa au facut PD-istii?Dece sa schimbi vointa parlamentului care reprezinta vointa poporului?Era posibil asa ceva cand presedintele suspendat conducea partidul,guvernul si parlamentul?In numele cui,in numele carui principiu„democratic”trebuie sa calci legile tarii pentru a face pe plac unor idivizi straini care sustinand aceste cereri,isi sustin,in parte,propriile interese?Sunt intrebari de bun simt si ma astept ca presedintele interimar sa judece in acest sens.

  18. Nu vad vreo umbra de speranta la cele ce vor urma, azi de dimineata ma uitam pe deutsche welle la 2 tristi, speriati ca dan voiculescu preia justitia in romania, ca ponta apara anumite “grupuri de interese” si mai ales ca lucrarea sa de doctorat este citez “copy – paste”. Daca aia sunt asa de indoctrinati, la poporul asta ce sperante sa mai avem …

  19. Se cunoaste ca lipseste cuvantul lui Crin Antonescu! De fiecare data cand avea de a face cu el….base pleca umilit! Eu sper ca romanii sa se trezeasca si sa-l trimita pe mare pe base…si Antonescu sa ramana presedinte! Cred in sfarsit ca romanii ar avea un presedinte adevarat! Sper ca romanii sa nu rateze ocazia asta.

  20. ca simpatizant PNL din 90 incoace ii spun lui Crin Antonescu sa nu-l puna sfantu’ sa renunte la poltica.declaratia lui a fost facuta in niste circumstante pe care ccr le-a modificat brutal!si, culmea e ca tocmai acum e cam presat sa taca!

    p.s. sa o compari pe mancatoarea de carnati si alte leftovers pora ,cu Oana Stancu e o gluma scabroasa…

  21. Aveti o echipa extraordinara: Badea,Gadea,O.Stancu,R.Dumitrescu…si nu in ultimul rand Victor Ciutacu. Speram sa ne scapati de ciuma portocalie-verde-alba…in fapt CACANIE! De ce spun asta? Pt ca USL inca se poarta cu manusi…si cu astia nu merge asa. Asa ca speranta ne este tot in Antena 3. Avem incredere in voi!

  22. Intr-o lume de putregaiuri, Antonescu trebuie sa-si tina promisiunea! Daca eu si tu si el credem ca nu se mai poate cu basescu iar poporrrru zice ca poate, atunci sa-si gaseasca poporrrru reprezentati ca basescu.In rest ne-om descurca noi cumva…
    Da’ cand base a pus-o pe scaun in Europa pe eba era tot pentru Romania? nu pentru scaun? hmm

  23. Până acuma am crezut că europa e dezinformată. Acuma m-am convins că e ipocrita, părtinitoare și rău intenționată. Domnule Antonescu, nu ne lăsați!

  24. Victore te rog sa-l intrebi pe Antonescu de ce nu incearca sa vada care este treaba cu “profesionistii mercenari” din serviciile secrete!
    Astia ne joaca pentru interese proprii mai ceva decat securitatea lui Ceausescu. Incep sa cred ca alea mai aveau ceva patriotism in ele.
    De cate ori il aud pe Chiriac laudandu-le pentru felul in care au actionat sa-l apere pe Basescu si PDL imi vine sa vars!
    Daca USL nu scoate poulatia in strada Base ramane presedinte si PDL va lua cel putin 25% la alegeri si va afce alianta cu UDMR si Partidul lui Dicaonescu!

  25. Abia astept sa vad cit de mediator e 🙂
    Nu prea cred ca o sa se poata abtine.

    O intrebare pentru nea’ Crin:
    Cum se vede in 5 ani?

    Numa’ bine,
    K/

  26. Victor eu sper sa-i pui aceste intrebari lui Crin :
    Este multumit de felul in care se misca lucrurile in tabara USL ?

    A luat in calcul imensul handicap pe care-l aduce lipsa lui din dezbaterea publica in aceasta campanie atunci cand a acceptat sa devina presedinte al senatului ?

    Ce a facut exact de cand este la Cotroceni ? De ce nu a plecat la Bruxelles daca tot are mainile legate aici ? Are de gand sa se duca acolo ? Ce cai va folosi pentru a-si face cunoscut mesajul si pentru a mobiliza lumea pentru vot ? Sigur, e buna si o emisiune dar este de ajuns ?

  27. O iau si eu pe urma d-nei Oana Stancu, pe care o si felicit, si va spun ca nu mai pot suporta falsitatea, tupeismul,minciuna,…..tuturor portocaliilor in frunte cu domnul suspendat. Nu inteleg ce gene si de la cine au mostenit aceste caractere.Am ajuns sa schimb canalele tv daca vad ca au asemenea invitati fiindca nici nu vreau sa ii mai aud.
    Spuneti-i d-lui Antonescu ca USL-ul trebuie sa iasa imediat pe piata media cu informatii, dosare,audituri,…orice si sa faca o campanie agresiva dar si in limita bunului simt, asa cum ne-au obisnuit. Sa contra-atace agresiv si documentat. Chiar nu au putut stabilii o legatura cu SRI ? Maior nu vede ce s-a intamplat si se intampla in tara? Iar se da prioritate intereselor altora? USL-ul sa foloseasca toate mijloacele si sa convinga toata tara sa iasa la vot, fiindca se poate! Si cred ca este mai bine si cu monitorizarea lui peste fiindca asa vor fi si portocalii mai retinuti si nu va mai fi asa mult turism electoral.Nu pot sa cred ca atunci cand au gandit miscarile rapide, care ne-au placut, nu s-au gandit si la urmari. Asteptam acum sa puna in aplicare masurile care sa pondereze actiunea UE. Si hai sa mergem cu totii la vot fiindca se poate!

  28. Cum au primit astia din PPE un presedinte apolitic la sedintele lor de partid?. Eu as pune problema astfel:
    ce ar spune Frau Merkel daca ar avea ca prsedinte un fost capitan SS sau STASI?Imi place discursul lui Antonescu .Vreau sa imi spuna Dl. Antonescu ce i-a apucat pe europeni de se s-au inflamat asa?Eu cred ca este vorba de afaceri numai de ei stiute care risca sa fie pierdute.Cum de au tupeul sa se opuna vointei populare?

  29. Excelenta ideea de a aduce in spatiul public pe d-l Crin Antonescu.Sper ca domnia sa sa nu aiba complexul interimatului ci sa fie ferm ca Presedinte al Romaniei(interimar dar si candidat de drept al pricipalei forte politice). Este nevoie ca domnia sa sa risipeasca temerea ca Romania chiar este o colonie in care poporului sa-i fie teama sa se exprime prin vot asupra destinului sau.Este inadmisibil ca inlaturarea unor abuzuri ale fostului presedinte si a guvernelor sale sa fie interpretate de Europa ca abateri de la democratie (sigur cu intoxicarile portocalii).Este inadmisibil ca primul ministru al Romaniei sa fie nevoit si stiu ce spun cind spun nevoit desi are in spate majoritatea parlamentara ,cel mai puternic partid si cea mai mare incredere a populatiei.Cred ca desi interimar d-l Antonescu trebuie sa actioneze in interesul acestui popor care nu vrea altveva decit vot liber .trebuie inteles ca liderii europeni nu-l pun la colt pe Ponta (asta e meseria lui de politician) ci acest popor chinuit de 8 ani de un om conflictual ,tiranic,care confunda tara cu proprietatea lui si cetatenii cu angajatii lui.Sper ca d-l Antonescu care are toate pirghiile unui presedinte sa lupte din aceasta pozitie ptr. demnitatea noastra care nu poate fi lasata la mina unei macovei ,neamtu ,baconski,mru,blaga…

  30. Problema lor nu este faptul ca devine evident ca vor pierde episodul ,,referendum,,. Problema lor reala de acum incepe. Sunt decapitati (vezi Ponta si Antonescu), fara niciun fel de sprijin de afara, si cu economia reala la pamant. Si marinarul nu ii va lasa pana nu ii face bucatele. Iar ei sti asta. Vezi ,,greii,, in USL care stau tacuti…

  31. Victore,
    Daca ai timp, pune-i si cateva intrebari incomode:
    – repetentia, in facultate
    – chiulul, din parlament
    – jocul de poker (asa l-a acuzat Chiliman)
    – necunoasterea unor limbi straine
    – de ce nu si-a dat definitivatul si alte grade didactice cat a fost profesor?

  32. Dragul meu,pot sa-ti spun asa,in primul rand pentru ca am 63 ani, doi baieti, de 37 si 32 ani,si apoi, pentru ca va iubesc f. mult, pe tine, pe Mircea Badea, pe Mihai Gadea, pe dnul. Ciuvica, Ursu, Oana, etc. pe toti acesti minunati tineri, care incercati sa ne scapati de uratul care ne-a invadat tara, sufletele, si tot ce mai avem sfant. Stiu, trebuie sa suferim pentru ca nu am fost atenti cand am votat( eu l-am votat doar prima oara, si asta pentru ca erau impreuna cu liberalii), dar de aici, si pana a ne lasa terfeliti atat de aceasta clica de nemernici, in frunte cu cel mai nemernic dintre ei, Basescu, cat si de cei din afara tarii, care nu stiu daca intr-adevar nu stiu ce se petrece in tara noastra, sau pur si simplu, nu le pasa. Eu cred ca nu le pasa, cum nu le-a pasat cand ne-au lasat pe mana rusilor, dupa razboi,l-au lasat pe Ceausescu sa distruga aproape o natie, acum, l-au lasat pe Basescu sa faca ce vrea si cum vrea, iar acum, cand noi toti, nu mai putem sa rabdam, nu mai vrem sa traim asa, vrem sa scapam civilizat de ei, in loc sa dam cu ei de pamant, asa cum ar merita, ce sa vezi, sare toata Europa in sus,astia chiar nu sunt zdraveni la cap, sau au si ei interesele lor, care se pot inplini doar daca este Basescu la putere? Stau si eu si ma intreb. O ultima incercare am putea sa facem ca sa probam buna credinta a celor din UE, si aici ar fi benefic ajutorul Dstra, sa facem o petitie, in care sa aratam tot ce a facut Basescu, s-o semnam cu totii, si s-o trimitem la “inalta poarta”.Eu una nu pot sa cred ca, nici in aceste vremuri nu ne putem hotara singuri soarta, dar daca nu se poate altfel, s-o facem.

  33. Eu încă mai sper că o să ignorați ipocrizia Europei și o să faceți în așa fel încât referendumul să se desfășoare după modelul cine ia mai mult din câți vin.

  34. NU inteleg de ce USL a facut greseala de a-l impinge pe Antonescu pe scaunul de presedinte interimar, reducandu-l astfel la tacere! Era mult mai multa nevoie de el sa il vedem in campanie in aceste momente…

  35. Nu cunosc si nici nu am vreun chef sa ma apuc acum sa citesc tratatele care tin in picioare UE ca sa vad cum functioneaza si ce mecanisme exista.
    Ceea ce ma deranjeaza, ca si cetatean al Romaniei, este senzatia de atentat dreptul si libertatea Romaniei de a-si gestiona de una singura problemele interne. Pana la urma, nu a dizolvat nimeni parlamentul, nu a arestat nimeni presedintele, nu au fost ingradite in nici un fel drepturile si libertatile justitiei, nu au fost lezate drepturile cetatenilor.
    Tot ce se intampla sunt probleme interne, adminsitrative, asupra carora numai cetatenii Roamniei au dreptul sa se pronunte. Nu am cedat, din cate stiu eu, nici o particica din suveranitatea statului, suntem in continuare un membru NATO, suntem o republica democratica, civilizata, cu ce drept permite Parlamentul Romaniei atator voci externe sa se amestece in treburile noastre interne? Parlamentul Romaniei ar trebui sa adopte urgent o declaratie politica legata de amestecul intreburile interne din partea altor state din UE.
    De ce nu are sange in instalatie Ponta sa contracareze, cu limbaj diplomatic, cu o insinuare a exercitarii pe viitor a dreptului de veto in te miri ce problema a UE?
    Suntem sau nu suntem membri cu drepturi egale si depline ai UE? Atunci de ce toleram o atitudine de copil urecheat de catre adultii din UE?
    Alo, domnule Ponta si domnule Antonescu, ce paziti?

  36. Victore crezi ca e reala stirea asta? Ghimpele in general nu mi-au dat impresia ca ar fi basisti.
    Mi se pare penibil sa se alieze din nou cu lichelele alea a lui Oprea si Diaconescu. Chiar daca a fost un compromis necesar pentru suspendare puteau sa astepte si ei pana dupa votul de la referendum cu anuntul.

  37. PDL-ul și-a scos artileria grea la atac. USL-ul tace nepermis. Antena 3 și colaboratorii nu reprezintă o contraofensivă suficient de puternică pentru nehotărâți și indiferenți, ci doar pentru noi, cei care vă urmărim și vă transmitem gândurile și susținerea noastră. Aseară, Videanu ne împărtășea din gândirea bunicii sale : ”Omul rău nu construiește nimic. Să nu te încurci niciodată cu omul rău !” Numai că filozofia populară, a fost tradusă de impostor în felul său : ”Voi construi, dar numai pentru mine !” Cine e omul rău ? Ghici, ghicitoarea mea !…
    În acest sens, dacă vă lipsește inspirația de moment, deși nu cred, cred că puteți să-i sugerați lui C.A. să-l scoată mai des la rampă pe Tăriceanu. Este credibil și infinit mai titrat decât Chițoiu ! Părerea mea…

  38. O idee foarte buna cu sesiunea extraordinara si cu referendumul in doua zile. Foarte greu de combatut de catre PDL si oricum neconvingator. Ramane insa obligatia depunerii si celorlalte eforturi pentru aducerea oamenilor la vot, chiar fiind vorba de doua zile.

  39. Cea mai buna solutie este ca Parlamentul sa dea o lege care sa respecte decizia Curtii si , in plus , pentru combaterea boicotului , sa adauge urmatoarea imbunatatire : ‘ In cazul in care nu se intruneste cvorumul de 50+1 , Presedintele poate fi demis cu doua treimi din numarul celor prezenti la vot ‘. Astfel coloneii vor fi fortati sa vina la vot si se va atinge cvorumul. Presedintele nu poate contesta legea pentru ca atunci UE va vedea cine e cinstit si cine nu.

  40. ultimele 2 sondaje,imas si avantgarde arata ca lumea se va prezenta in mare numar la vot(70-80%) sa scape de basseku.
    bassistii vor avea o mare surpriza!

  41. Un efect extraordinar a avut aparitia in capul scarilor de la cotroceni, a interimarului! Decent, placut, ferm, politicos si pe deplin constient de functie si obligatii! Felicitari si Doamne ajuta! Pe deseara…

  42. USL trebuie sa se trezeasca din situatia in care e.Ieri,cel mai bun comunicator si mobilizator agent al USL a fost Jiji.Crin e nevoit sa lase discretia la o parte si sa atace in stilul caracteristic.Sa vedem,deseara!

  43. V-as ruga dace se poate sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare:

    faptul ca Barosso ,Merkel si ceilalati eu-peni, au sarit in apararea lui Basescu ce demonstraeza acest lucru?
    eu cred ca basescu este un frate mai mic iluminat.Eu cred ca, pe acesti oameni ii leaga fraternitatea intr-a iluminismului si cine nu e ca ei sunt impotriva lor si devine inamicul lor….

  44. Ce amuzant. Nu ne lasati! Domnule Crin (!),Antena 3, Victore…nu ne lasati! Nu ar fi mai bine, oameni buni, sa nu va lasati pe voi insiva si pe cei din jurul vostru?! Nu ar fi mai bine sa va asigurati, fiecare dintre cei suficient de interesati incat sa lase un mesaj pe aici, ca pe 29 veti fi mobilizat macar cativa oameni in jurul vostru? Pentru ce? Pai…sa voteze. Cum? Pai…cum vor ei. Da’ problema e ca trebuie sa ajunga la sectie. Ca, sedusi de flacara violet si toropiti de caldura, vor sta acasa. Ca, problema romanilor nu o reprezinta maleficitatea conducatorilor lor, ci lipsa lor ORIBILA de solidaritate.

  45. @bigradu: bine ca nu si somnul 🙂 si eu am repetat un an de facultate. care-i problema? e mai bine sa bei pana te pisi pe tine decat sa joci poker?
    habar n-am daca-mi ajunge timpul, da’ chiar ma canalizez pe situatia politica la zi
    @georgian: din ce-am citit, da. mi se strepezesc dintii

  46. Draga Victor,

    Nu inteleg de ce D-ul Antonescu nu poate face conferinte de presa. Atata timp cat Basescu il ataca (cu nume propriu) nu vad de ce nu am putea avea drept la replica. In al doilea rand, jignirile lui Basescu pe tema: acapararea justitiei, atacarea institutiilor statului, nedemocratici, etc.. care le-a promovat si la Bruxeles, sunt teme de siguranta nationala ptr care Presedintele (D-ul Antonescu) e GARANTUL, si deci trebuie sa se exprime, atat pentru noi cat si ptr Comisia Europeana. In al doilea rand, jiognirile respective sunt si la adresa noastra, in final, cei ce am votat (70%) in iunie, si care nu putem sa ne aparam decat prin cei alesi. Deci D-ul Antonescu poate sa iasa si in numele POPORULUI care este jignit de dimineata pana seara de un Basescu inconstient si de cei de la Bruxeles. Nu inteleg cum de Basescu poate avea acces acum la televiziunea nationala si Antonescu nu. Temele abordate in aceasta campanie sunt teme de securitate nationala si de stat de drept al carui garant este acum D-ul Antonescu. Trebuie sa ne apere de CALOMNII si trebuie sa gaseasca echilibrul de a o face ZILNIC daca se poate (sau ori de cate ori cineva indrazneste sa puna iarasi la indoiala statul de drept si respectarea Constitutiei), diplomatic in numele POPORULUI jignit de aceasta campanie MURDARA a d-lui Basescu si al GARANTULUI ce este.
    Nu ajunge doar Antena3, cu tot respectul ptr audientele D-voastra, dar conferintele de presa sunt transmise de toate televiziunile iar TVR se receptioneaza si la tara, in orice catun. Avem nevoie sa fim REPREZENTATI. Insa nu scoateti la inaintere oameni ca D-ul Chitac (cu tot respectul ptr dansul, dar face greseli de gramatica) ci iesiti D-voastra. Vedeti ca romanii nu vor un Presedinte jucator, dar unul activ, nu inchis in cochilia lui de la Cotroceni (pana vor vota ptr o Republica Parlamentara). Acum, in definitiv, sunteti si candidat la viitoarele alegeri, iar acest interimat va fi balanta pe care o vor cantari romanii la alegeri.

  47. Este de neinteles imensul tupeu al acestui om mic, ranchiunos si rau! Nixon si-a dat demisia pentru ca i-a “ascultat” pe adversarii lui politici din Partidul Democrat. La noi au fost spionati similar adversarii lui politici si nu numai. Nastase, Gioana si Ponta sunt ascultati pe rupte, iar tupeul suspendatului e in crestere ! Cei care-l sustin au, probabil, urechile inrosite de atata ascultat !

  48. Si eu cred ca pana la referendum dl. Antonescu nu trebuia sa ocupe functia actuala , de fapt pana dupa alegeri , evident. Sper din tot sufletul ca va ajunge “titular pe post” , dar nu pot sa nu remarc faptul ca , dupa ” lovitura de stat” parca nimic nu le mai iese ca lumea. Ceva nu-mi place si , desi nu stiu pe nimeni care sa voteze pentru base , ma tem. Sunt atat de vicleni!!! Si atat de multa lume ….ce pune botul!….Doamne , oare de ce nu ies la lupta , de ce nu ies cu ceva ce sa-i termine pe pedelisti , au documentele pe mana , cu siguranta gasesc ceva …Azi imi spune Rus ca ” e un mediu viciat ” in minister , sau Constantin de nu stiu ce achizitii , de care stim oricum ca se faceau…. Trebuie ceva …infiorator , vorba lui base , ca maruntisurile astea sunt atat de frecvente ca lumea le percepe aproape ca normale . Sper ca nu vor recupera suficient , dar….nu stiu ce asteapta USL-ul. Desi se stiu prea bine pacatele lui base eu cred ca trebuie repetate mereu . A iesit Stanisoara si a spus ca rezultatul va fi fraudat . Ma si miram cum de n-au spus asta pana acum

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.