Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

Raţiunea persistenţei obsesive în mediatizarea lui Lincu îmi scapă. Azi a atins apogeul. A anunţat că ne dă “Regina”. În definitiv, într-un stat care şi-a alergat Regele pe autostradă şi după 20 de ani i-a tăiat cheltuielile de întreţinere, bună şi-o regină, fie ea şi a corupţiei de la fruntariile republicii. Şi a rupt, din nou în direct, masa cu “dezvăluiri” de senzaţie planetară: Blaga a fost şef de vamă olecuţă după vremea lu’ Roman, ultimul şef al Vămilor (Mărginean) a fost numit în funcţie sub autoritatea şi prin influenţa Buldogului, fata uncheşului din Ferentari acuzat că strângea banul din vămi pentru confortul regimului portocaliu lucra la cabinetul arestatului de serviciu, iar Blejnar a ajuns şeful Fiscului cu sprijinul politic (pus pe hârtie cu antet) al PD-L Arad. Uau, uau, uau, ţi se taie respiraţia, nu altceva! Cititorule, dacă ai câteva clipe libere şi bagi pe Google, cum te-a învăţat întâiul cărturar al ţării, combinaţia magică “Blaga + vamă”, găseşti, cu link, tot ce-a recitat  sentenţios Lincu. Dacă ai un pic de creier, îţi dai seama, fără să faci vreun efort de gândire, că silfidul care face naveta între posturile de televiziune târând geanta de perceptor după el e o  unealtă folosită la vedere, fără  subtilitate, în măcelul intern din PD-L. O ghioagă de dat în cap…(integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

  1. S-a ajuns la poziţia de şah etern. Dar şahul se joacă de oameni deştepţi. Dupa 3 mutări, gata – remiză. Ori noi privim cu anii aceleaşi mişcări!
    Ne place pesemne! Ilustru anonim Lincu, are menirea clară sa asigure trecerea in uitare a lui Blejnar. Firesc, nu!

  2. cred ca e vremea bilantului…si a impartirii si a faptelor bune si a celor rele..Pdl incearca sa revifice miscarea portocalie,si sa recisatige un fel de simpatie pe termen lung.
    Ma intreb pe cine vrea sa sacrifice si cine trebuie ridicat,pina acum a inceput uin dans ambiguu pe melodii travestite,si cu unii balerini lenti la baletul birocratiei.
    Acest BAL FARA EGAL ,care este lambada portocalie,incearca printre motiuni de cenzura,si folosindu/se de unii lachei stupizi si crapulosi pe care/i foloseste,sa scoata de la reanimare pe unii membri,,,sau sa foloseasca in continuare o intoxicare de suprafata specifica portocaliilor.Daca pina mai ieri BLAGA era un ministru cumsecade,de miine poate deveni ostil,si nefolositor,la fel si cu unii din anturajul doamnei de UDREA..

  3. Prosteala de doi bani de prostit prosti de-o ceapa degerata. Regina, alta porcarie … eventual reginele, pe model de Reczpospolita, “liber” alese de sleahta pospolita, ca sa nu spun de turma neghioaba.

  4. Bai,dar Vilnei e cel mai tare.Faulteaza limba romana cu o inocenta,are ceva din gingasia vacii!Dar,daca te umfla asta, cred ca te bate cu pulanul….Asta e,sindicatele conduse de astia,patronatele de Turcu de la Dinamo si de Agathon,procurorii de Codruta,televiziunile de Turcescu,ziarele de Cartianu,economia de J.Franks,Garda de Stelica Faliment,forbalul de Dragomir,armata de Oprea,internele de Igas,externele de Baconski,psd-ul de Ponta si tara de Base!Bai,dar multi mai sunteti,mai rasfirati baieti,mai rasfirati!
    Tot inainte,dragi tovarasi!Hai, ca vine si nea Nelu cu lopata!Ne-am scos!
    Mai avem vreo sansa?Ma uit asa,in zare si trag o concluzie:CANCI!

  5. “…şi pe Lincu, şi pe Marica, şi pe Blaga îi cheamă Vasile.” 🙂

    Asta da, bombă de presă. 😉 În rest rămâne… cum au stabilit. :@

  6. in afara de “pulime”or fi si persoane curate in romania?
    -“pulime”=votanti ,naivi,mai putin naivi,inteligenti,mai putin inteligenti=in
    total votanti

  7. Victore,

    Așa se întâmplă când presa (oamenii din presă)se complace într-o situare comodă, indiferent de tabără.

    Să mă explic. Voi folosi termenul generic de ”om de presă” și nu de ”presă” pentru a sublinia latura privitoare la mentalități.

    A. Jurnaliștii sunt din ce în ce mai superficiali. Le convine să confunde simplitatea cu facilul și atitudinea cu reacția conjuncturală. De ce? E cel mai comod mod de a face această meserie.

    Astfel, ”a prezenta simplu, pe înțelesul tuturor” se transformă în ”a prezenta simplist, pe mintea tuturor”.

    B. Totodată, metafora ”a fi un câine de pază al democrației” a fost tradusă și ea într-un principiu, dar tot de o manieră facilă. Din comoditate, s-a preferat să se uite:
    1- că metafora asta nu nu se referă la un câine pavlovian (care învață numai prin reflexe condiționate), ale cărui comportamente sunt de tip clișeu;
    2 – că termenul pază nu ar trebui redus la noțiunea de activitate de paznic de noapte, ci ar trebui văzut în dimensiunea sa activă de detectiv, deci ridicat la rangul de copoi care dibuie dăunătorii democrației.

    Așa, alde Lincu ajung să dicteze temele, să acapareze atenția și chiar să impună standarde de interpretare.

  8. Aşa arată jumătate din motorul – generator Diesel 16V (16 pistoane în formă de V) despre care discutaţi pe la Sinteza Zilei – iar Petre Roman susţine că aşa ce nu se egzistă.
    Cele patru generatoare (unul are 400-500 de tone) au fost fabricate pentru a echipa centrala atomo-electrică de la Cernavodă. Dacă se întrerupea curentul de la reţea, două dintre generatoare porneau automat şi alimentau centrala cu curent electric. Iar două erau de rezervă, în caz de avarie ceva. Ingineria românească era chiar un “lucru” – vorba d-lui Gâdea. A propos, Chebuţiu are e-mail postat pe site-ul UCMR şi, din câte ştiu, răspunde prompt.
    Nu aveţi dreptul să fiţi superficiali. Aţi rămas singurii.

  9. Astia se razboiesc pe banii nostrii.Se pregateste chioru’ pentru 2012: -ne-am curatat partidu’, acum dati-ne votul fraierilor,duceti-ne pe la 35% ca de restu’ ne ocupam noi. sa ma contrazica vreun sclav pdl-ist infiltrat pe blog ….

  10. Interesant cum antenele si jurnalul tac malc in legatura cu verdictul de politie politica dat lui Voiculescu.
    Felicitari. 🙁

  11. inca ceva Victor, ma enerveza cumplit ca la-ti pierdut din luneta pe ala de la Arad cu nume de obraz.

  12. @Gabriela Savitsky

    Dacă sunt mari, nu înseamnă nimic altceva decât că au mult metal în ele! Asta era o performanță tehnologică în anii ’70 -’80 și nu la început de secol 21! Deci, pe piața liberă, nu au cine știe ce valoare. Serviciul de fentare a embargoului era probabil adevărata valoare adăugată. Ar fi prețul serviciului pierderile pe planul relațiilor internaționale?
    Asta-i prima întrebare!
    A doua întrebare. Comisionul contra riscul stricării relațiilor internaționale îl lua statul român sau ”o gașcă de băieți deștepți”?

    Așa că, băieții să fie mulțumiți că nu vor fi acuzați de tentativă la siguranța naționala!

    Gândiți cu capul și nu cu nostalgiile trecutului. Ce s-a năruit s-a năruit. Mortul de la groapă …

  13. @Otilia: acu’ juma’ de ceas am facut pariu in birou cat va dura pana la primul repros. l-am castigat 🙂
    o sa ai placerea sa vezi si pe A3, si in JN, cu tot cu reactia omului. daca asta te face sa te simti bine si implinita spiritual, ma bucur ca pot sa contribui la starea ta deosebita
    LATER EDIT: Multumita de JN? Uite si A3.

  14. Lincu, Blejnar… interesant, observ aparitia unui nou tip antropologic reprezentativ la romani…., al doilea dupa decembrie ’89… prea repede. Ce neam proteic, cine ar fi crezut ! Acum 20 de ani inca semanam cu dacii de pe Columna.

  15. cheliuta asta – ca nu`l mai suport – e mereu bagat in seama ca “va spune” el ceva si de fiecare data NU spune nimic – plimba doua vorbe si cam atat.

    p.s. acum sa te tii la toti aplaudacii lu’ basexu’ ce vor latra – felix turnatoru’ si de-al de-astea :))

  16. Doar constatam amuzata, nu am nimic cu presa. Implinirea mea spirituala nu are legatura cu puroiul din politica.
    Daca de exemplu verdictul era dat lui Udrea, ca tot o ai ca subiest azi, sau lui Blaga, nu mai aveau aer fatucile la BREAKING NEWS.
    Ma doare direct la baschetzi de Felix, Zeus, Nutzi, Crin si alte poame!
    Doar ca turnatorul nostru este bun, al lor este de porc si privesc cum se chinuie unii sa-l spele la tv.
    Bafta. 🙂

  17. Buna ziua,

    Daca era vorba de altcineva- nu de FELIX- se rupeau antenele de breaking news.Regret ca spun asta pe blog-ul d-voastra(din punctul meu de vedere va scot din ecuatia asta)

  18. @all: ma lasa rece sentinta Inaltei Curti, asa cum am anuntat de la verdictul initial al CNSAS. din punctul meu de vedere, viata merge inainte. acu’, daca avem si hartie de la judecatori, astept sa iesim din recesiune pe 1 aprilie

  19. @Patrascu:sunt de aceeasi parere, se vede din ce in ce mai clar ca d.l Ciutacu nu face parte din acelasi film( jucat tot mai prost) de la A3.

  20. Nu-i înţeleg pe cei care nu mai pot de porcăria asta de verdict. Chiar mai crede cineva că, azi, vreun judecător român este capabil să ţină capul sus şi să zică “NU” atunci când primeşte ordin să dea un anumit verdict? În caz că da, ori e prea naiv ori e prea portocaliu… ceva pe-acolo (fără supărare… 😉 )

  21. De 5 ani se tot judeca domnul Voiculescu si pana acum toate sentintele i-au fost defavorabile. Cand s-a dat verdictul initial PC-ul dansului (sau PUR cum se numea pe atunci) era la guvernare tocmai tradand PSD-ul pe listele caruia a intrat in Parlament in favoarea DA-ului lui Basescu. Asa ca nu pare prea credibila asta cu marea conspiratie basesciana impotriva dansului. Eu il inteleg ca merge pana la CEDO, si eu as face la fel in locul sau, daca ar accepta decizia cariera sa politica ar fi compromisa. Dar cum pot sa condamne “turnatorii” cei care nu au trait vremurile acelea, care nu inteleg contextul? Cei in masura sa condamne comunismul sunt cei care au avut de suferit de pe urma regimului, nu voi care erati in scutece sau cel mai bun caz gimnaziu cand a cazut Ceausescu!

    As fi curios sa-i vad pe cei care critica “antenele” pentru modul in care prezinta stirea daca ei la locul lor de munca sunt la fel de curajosi impotriva patronilor lor.

  22. Doamnelor şi domnilor,
    De câteva minute bune mă perpelesc şi-mi fac mea culpa pentru lipsa totală de interes pe care o manifest faţă de verdictul dat de instanţă ( care e oarbă, după cum se ştie ), în cazul lui Dan Voiculescu. Oricât m-aş strădui, nu reuşesc să fac să-mi pese. Cred că e un soi de iresponsabilitate, ceva, altfel nu-mi explic cum pot să am atitudinea asta faţă de un lucru atât de grav, altfel, amintit de o serie de “colegi” într-ale scrisului pe acest blog.

    Mă tot întreb ce părere au alţii despre asta. Vă daţi seama că unii au reuşit să ajungă la studii în Anglia, ajutaţi de un “turnător de verişoară acum douăzeci de ani”? Sau alţii au fost salvaţi de la moarte de un astfel de om???

    Nu mă mai întind şi, în final, recunosc spăşită
    că nu mi-e ruşine nici că am maşină nouă datorită insistenţei de-a dreptul enervante pentru unii, a lui Voiculescu, în legătură cu despăgubirea după atâţia ani a deponenţilor Dacia ( dar nu Dacie mi-am luat 😉 ).
    👿

    Scuze, Victor.

  23. Îmi cer scuze că intru cu un off-topic, da’ mă întreb dacă sentinţa ICCJ în cazul lui Dan Voiculescu va rezolva vreo problemă gen: rată la bancă, abonament la TV sau telefon, sau… Unii găsesc în asta o bucurie, mă rog… De ce nu fac un bairam pă tema asta? Să ceară dezlegare de la Preafericitu’, că-i Post, să nu-i bată Cel de Sus! Ptiu, Drace!

  24. @marius, am zis “fără supărare”. 😉
    (Plus că, doară bine ştim, persoanele de faţă se exclud. 🙂 )

  25. Pe cine mai mira dezvaluirea ca Blaga este in varful mafiei din vama? Indiferent de motivele lui Lincu, Blaga unul din mafiotii pedelisti este certa .Faptul ca presa a fost indusa in eroare de acest personaj este alta problema .Acest Blaga a fost prezentat mereu ca unj om de nadejde ,un om integru care ar putea fi omul providential in toate functiile de partid si guvernamentale .Sau cum numiti voi jurnalistii si multi din tara asta ,el,Blaga era tipul ardeleanului asezat ,capabil ,integru ,vrednic .In calitate de sef al Directiei vamale din vest ,multi au amintiri demne de filmul Nasu ,legate de acest personaj .Nici pe departe nu este ca in caracterizarile si presupunirile jurnalistilor .Mereu am considerat ca una din marile gresel ale presei este ca nu este atenta la ce se intampla in afara Bucurestiului .Sigur exista presa locala ,dar in cele mai multe cazuri exista o legatura intre mafia si presa locala .In concluzie ,domnule Ciuacu ,Blaga este unul din nebunii din vamile romane care au colectat de-a lungul anilor bani pentru partidele lor ,pentru sefii partidelor ,pentru minisrii de la ora respectiva .Si bineinteles opreau si pentru ei ,altfel ,azi ar fi fost mai bogati decat Tiriac si Patriciu sau Voiculescu .Ajunsi in functiile de conducere a vamilor trebuiau sa rasplateasca bunavointa celor care i-au inscaunat .Era vrednic Blaga pentru ca a strans mult si astfel ca un gospodar harnic a ajuns minisru peste politie [de rasul lumii]

  26. Chestia cu Dan Voiculescu turnator alta fumigena aruncata de fostii actuali securisti care conduc Romania in speranta de a muta atentia de la jaful organizat de mafia PDL-ista.Si cine dracu’ mai are incredere in institutiile Romanesti astea cunoscute ca fiind corupte si manipulate politic si implicit in verdictele pe care le dau ele? Da cum dracu’se face ca securistilor astora care ajung pe la noi chiar presedinti de tara le dispare brusc dosarele de securisti? I-auzi cica sa ieftinit brusc painea in momentul cand sa anuntat ca Dan Voiculescu a fost turnator. Ce chestie ba.

  27. Ca au mai gasit un Lincu pe langa papagalii portocalii de serviciu de pe ecrane, nu-i nimic nou sub soare.Oricum Base’aplica principiul “dupa mine, potopul”, a distrus orice a atins, o sa distruga si pedeleu’ impreuna cu fruntasii feudali.
    Un pic de scandal la vama, un pic de “ciocu mic” la sindicalisti, asa vom iesi din criza si vom uita de “codu’muncii” sclavagist al micutului si poate de Regina blonda.
    Iesind, insa, de pe tabla de sah,o informatie ce poate echivala cu un atentat la siguranta publica ,care il putea eclipsa pe Lincu la capitolul “stiri” este faptul ca presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania si judecator la Curtea de apel, a ramas fara o roata la autoturism in timpul mersului. Putea fi pe prima pagina externa de stiri.
    Un mesaj ca, daca unui judecator cunoscut i se poate intampla, i se poate intampla oricarui politician, ziarist sau cetatean din Romania.

  28. avand in vedere acutizarea conflictului din pdl. pe cand o noapte a cutitelor lungi in partidul fascistoid basescian?

  29. Nişte corbi judecă o stăncuţă.
    Nu ştiu cine a inventat această măsurătoare pentru onestitate. În timp ce Pacepa – trădătorul care a frânt sute de vieţi – e considerat cool, un cetăţean român poate fi vânat cu CNSAS – o sinecură politică precum ANI. Şi la fel de inutilă pentru societate.

  30. Vitore,lasa-i tata-n pace ca astia-s cu ochii pe Voiculescu sa nu le fure sarea,in timp ce piratul le suteste rasolul din farfuria
    Astia se uita in gaura gurii Andreei Pora,in timp ce benzina e 6 lei si kg de cartofi 3 lei!!!
    Bai,prosti,prosti,dar prosti taaare!
    ” Nu stiu,o fi spus ceva baiatul,era dna aceea acolo,oricum dle Dumitrescu am sa analizez…….”

  31. Buna seara dle Ciutacu, in acest moment cand va scriu urmaresc in paralel emisiunea dnei Dana Grecu, atragandu-mi atentia cu deosebire, preconizatul meeting al sindicatelor, pentru data de 16.03.2011. Desi nu are legatura cu subiectul:”Lincu si Blaga”, ma gandesc ca ar fi important sa va transmit niste ganduri, ce ar putea deveni chiar propunere.Iata despre ce este vorba: de ce nu puneti presiune pe acesti leaderi de la USL, pe care ii gazduiti in mod sistematic si pe buna dreptate la A3, sa nu se mai vaicareasca, ca nu pot darama guvernul si sa treaca efectiv la fapte. Sa faca bine sa mobilizeze din membri de partid macar cate 1.000 de persoane din fiecare judet(in opinia mea s-ar putea chiar si 2.000), care sa se alature celor 50.000 preconizate de sindicate, la care de ce nu, s-ar putea mai adauga chiar cateva zeci de mii de bucuresteni. Daca se aduna cca 150.000-200.000 persoane la meeting, le-ar tatai fundul hahalerelor de guvernanti. Eu insumi daca ma supar si tot cred ca as putea mobiliza vreo 100 de persoane, fie ei in mare oparte pensionari, care nu trebuie sa dea cu subsemnatul la angajatori. Pentru eventuale alte amanunte am putea comunica pe email.Asa sa ne ajute Dumnezeu !

  32. indiferent de subiect, dau de ciuvica. ciuvica se pricepe la toate, apare la toate emisiunile, stie tot ciuvica. ciuvica la realitatea, ciuvica la antene. faceti ceva, nu mai pot cu ciuvica !

  33. @pop-Daca vreti sa scapati de Ciuvica,o solutie ar fi arestarea sau trimiterea lui in Bulgaria,nu?Mai simplu pentru dvs. ar fi sa urmariti politica pe 10 tv,b1 tv sau Hotnews.Acolo nu veti da de Ciuvica si cred si benzina si cartofii sunt mai ieftini decit pe A3!
    Sunt sigur ca vi se pare ca Ciuvica e cam derbedeu!Derbedeul dracului,nu?

  34. Am descoperit manualul lui Lăzăroiu. Îl aplică punct cu punct!

    (NOTA: “Expozeul” e sustinut printr-un interviu datat 1985 si avand ca subiect fostul agent KGB Yuri Bezmenov. Acesta, a avut instruire si a fost specializat in domeniul “manipularii maselor”. Ulterior, scarbit de ceea ce ce era pus sa faca contra concetatenilor sai, a fugit in America!

    El expune in clip cele 4 etape prin care se poate schimba modul de gandire al unei intregi populatii, peste generatii!)

    Pe larg, iată manualul.

    (!!! preluat după http://georgevalah.wordpress.com cu a cărui notă finală nu sunt întrutotul de acord !!!

    Ideologia subversiva foloseste propaganda asupra unui subiect care devine ”legitim” prin repetare! Acesta e un proces lent, care se mai cheama si “masuri active” (razboi psihologic) si ocupa 85% din timpul structurilor informative (numai 15% e activitate de spionaj “clasic”). Scopul este de a schimba “perceptia realitatii” fiecarui cetatean in asa masura, incat in ciuda abundentei de informatii (amenintatoare GV), nimeni sa nu mai fie capabil sa ajunga la concluzii de autoaparare a lui insusi, a familiei sale, a comunitatii din care face parte, a propriei tari! Este un proces mare de spalare a creerului, care se petrece foarte incet, si care e divizat in 4 etape:

    – Prima este “DEMORALIZAREA”. Realizarea ei dureaza 15-30 de ani, ca sa demoralizezi o natiune. De ce asa de mult? Pentru ca acesta este numarul minimi de ani necesari sa educi o generatie de elevi dintr-o tara inamica, expunandu-i la ideologia inamica. (In clip, se refera la pomparea de ideologie marxist-leninista in mintile elevilor americani, fara ca aceasta se fie contrabalansata de informatii opuse ei. Dar metoda este perfect aplicabila si functionala, cu orice doctrine, idei etc. De ex. false valori ale unei “democratii de carton”, etc GV) Apoi, Yuri explica succesul care a intrecut toate asteptarile in aceasta etapa de manipulare a populatiei americane! Culmea, majoritatea acestei a ctivitati a fost facuta de americani catre americani, din cauza lipsei de standarde morale! (rasturnarea valorilor, introducerea de false valori cu false obiective e ceea ce s-a intamplat si la noi in tara, cu mare spor! GV) In urma acestei manipulari, expunerea (aflarea) de informatii reale, nu mai are nici-o valoare! O persoana demoralizata, devine incapabila sa perceapa informatia reala! Faptele, nu ii mai spun nimic acestuia. Chiar daca ar fi inundat cu documente reale, cu dovezi, sau luat cu forta si dus sa vada lagare de concentrare (de ex.), el refuza sa creada! Numai cand un bocanc militar l-ar lovi sau strivi, abia atunci el ar incepe sa inteleaga, dar nu inainte de asta! Acesta e tragismul situatiei cu demoralizarea…

    – Urmatorul pas e “DESTABILIZAREA”. Aici, subversionistului nu-i pasa de ideile tale, de convingerile tale, daca te hranesti nesanatos sau nu… De data aceasta – si dureaza 2-5 ani sa destabilizezi o natiune – ceea ce e esential de destabilizat sunt: economia, relatiile cu strainatatea, sistemul de aparare! Si se poate vedea clar, ca in aceste aspecte: apararea, economia, influenta ideilor marxist – leniniste in SUA e absolut fantastica! Nu credeam acum 14 ani cand am venit in aceasta tara, ca procesul se va desfasura asa de repede!

    – Urmatorul pas este “PRAGUL CRIZEI” si dureaza pana la 6 saptamani sa aduci o tara in “pragul crizei”, se poate vedea asta in America Centrala acum iar miscarea urmatoare e sa o scoti din criza, cu o schimbare violenta de putere, structura si economie, iar aceasta conduce la urmatoarea etapa, “perioada de normalizare”, care poate dura indefinit de mult! (tranzita care nu se mai termina niciodata!)

    – “NORMALIZAREA”- e o expresie cinica a propagandei (sovietice), cand tancurile sovietice s-au dus in Cehoslovacia in 1968 si Brejnev a putut sa spuna: “..acum situatia in Cehoslovacia sora, este !” Asta este ce se va intampla si in USA, daca veti permite ca aceasta “farsa” sa aduca tara in criza, sa promita oamenilor tot felul de “minuni” si “paradisul pe pamant”, sa va destabilizeze economia, sa va elimine principiul competitiei in piata libera, si sa puna un guvern tip “Fratele mai Mare” (big brother-gen “tatuca”-de la noi! GV) la Washington, cu dictatori “de nicaieri” ca Mondale, care sa promita “verzi si uscate”- si care nu mai conteaza ca -si vor tine promisiunile sau nu! Toti acesti reprezentanti ai “stangii”, aparatorii drepturilor civile, eminentii profesori univeristari, toti sunt instrumente in procesul subversiunii, cu scopul de a destabiliza o natiune! Cand treaba lor e terminata, desavarsita, nu mai e nevoie de ei! Ei “stiu prea multe”! Unii din ei, cand vad aceasta deziluzie – venirea partidului comunist la putere- se vor simti “deziluzionati”, crezand ca “ei” urmau la putere, ceea ce bineinteles ca nu se intampla, sunt pusi cu spatele la zid si impuscati! Dar ei pot deveni dusmanii cei mai inversunati ai marxist-leninistilor cand vin la putere si asta s-a intamplat in Nicaragua, va reamintiti, unde , majoritatea marxist-leninistilor au fost aruncati in inchisoare, sau unii din ei au putut fi “deturnati” sa lucreze impotriva fostilor camarazi – s-a intamplat deja in Grenada, unde Maurice Bishop care desi era un marxist, a fost executat de un “nou” marxist, care era “mai marxist” ca el! La fel s-a intamplat si in Afganistan, la inceput a fost Taraky, care a fost ucis de Namil, care si el a fost ucis de Babra Karmal, cu ajutorul KGB-ului… Acelasi lucru s-a intamplat si in Bangladesh, unde Gibur Rahman, care era “de stanga” si foarte pro-URSS, a fost asasinat de insusi tovarasul sau de arme si el ”de stanga” ! E aceeasi schema peste tot:

    -Demoralizare

    – Destabilizare

    – Criza

    – Normalizare

    Dupa care vor fi aliniati la zid si impuscati!

  35. Vreau Ciuvica! Sa nu dispara Ciuvica!
    Cele mai pertinente idei, cele mai directe raspunsuri si cele mai siropoase comentarii ii apartin!!
    Da! Daa!! Ciuvica rules!!

  36. Marele jucator care joaca-n picioare constitutia
    isi foloseste mainile pentru manuirea firelor mai
    lungi sau mai scurte ,care reies din dosarele din
    biroul lui.S-a vazut de la inceput ,din denuntul
    asupra lui Marica ,promitea chiar dovezi,ca e un
    latrator impins de la spate acest Lincu.E semnificativ pentru genul de delator care ia
    forma vasului in care e turnat.
    Nu mai stiu pe unde am citit ca ligusitorii de
    azi se pregatesc pentru tradarea de maine.

  37. FELICITARI pentru Felix ca n-a cedat santajului.nu condamn pe nimeni pentru trecutul lui.acela care o face nu are parinti.cum sa-i calificam pe astia de la Europa libera care,sigur si astazi sunt ciripitorii CIA si s-au lipit de tv-urile romanesti cum spune romanta,ca marca de scrisoare.si va mai intrebati cine sant “acoperitii”?

  38. Daca am aflat cine e regima regimului actual, m-ar interesa cine era regina din regimul Constantinescu, si mai ales cine era(u) regina(ele) din regimurile Iliescu I si II. Sau sa continuam si sa fimi naivi, ca sa nu zic cretini, si sa credem ca pe vremea embargoului nu se facea trafic si ca nu-si luau niste baiati partea? Mie imi plac maimutoii astia tineri din opozitie, carora daca le amintesti de perioada dinainte de 2004, imediat zic “domne, hai sa nu ne intoarcem la (anul respectiv)”. Dar de ce sa nu descoperim toate relele facute tari, de catre TOATE partidele? Sa vedem cine a distrus mai mult tara asta, ca toti au distrus-o, doar ca unii “neprihaniti” nu-si mai amintesc faptul ca au luat si ei parte la transformarea economiei intr-un “morman de fiare vechi”, ca sa citez o girafa, fara gat si cu flanel tricotat de bunica-sa.

  39. Schema arată cam aşa: Buzăianu (prin Chebuţiu) – Cocoş(prin Saaid) – Ancuţa. Pentru cine s-a făcut tranzacţia?
    Dacă ai vreo curiozitate, dă telefoanele de rigoare.

  40. cand geoana va trece la pdl va fi un adevarat cadavru politic. deja pute, iar chestiunea nu ma preocupa catusi de putin. vreau sa vad smardoiala pdl-ista, iar o epuratie “rohm” ar fi ceva. cred ca maimutoiul sef va da cat de curand drumul cainilor razboiului, si atunci sa te tii.

  41. @Klingonianu: intrebarea e daca la mijloc e Cocos sau Vantu 🙂
    si unde ziceai sa dau telefoanele alea?

  42. Asa se intimpla cind toti bolnavii psihici nu mai au loc in spitale, Ciutacule. I-a scos Basescu la plimbare si uite ce fac. II dau cu regine, nebuni, pioni. Dar pe cel ce-i tot muta pe tabla aia de sah nu il vede chiar nimeni? Ca doar ii straluceste chelia ….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.