Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

Raţiunea persistenţei obsesive în mediatizarea lui Lincu îmi scapă. Azi a atins apogeul. A anunţat că ne dă “Regina”. În definitiv, într-un stat care şi-a alergat Regele pe autostradă şi după 20 de ani i-a tăiat cheltuielile de întreţinere, bună şi-o regină, fie ea şi a corupţiei de la fruntariile republicii. Şi a rupt, din nou în direct, masa cu “dezvăluiri” de senzaţie planetară: Blaga a fost şef de vamă olecuţă după vremea lu’ Roman, ultimul şef al Vămilor (Mărginean) a fost numit în funcţie sub autoritatea şi prin influenţa Buldogului, fata uncheşului din Ferentari acuzat că strângea banul din vămi pentru confortul regimului portocaliu lucra la cabinetul arestatului de serviciu, iar Blejnar a ajuns şeful Fiscului cu sprijinul politic (pus pe hârtie cu antet) al PD-L Arad. Uau, uau, uau, ţi se taie respiraţia, nu altceva! Cititorule, dacă ai câteva clipe libere şi bagi pe Google, cum te-a învăţat întâiul cărturar al ţării, combinaţia magică “Blaga + vamă”, găseşti, cu link, tot ce-a recitat  sentenţios Lincu. Dacă ai un pic de creier, îţi dai seama, fără să faci vreun efort de gândire, că silfidul care face naveta între posturile de televiziune târând geanta de perceptor după el e o  unealtă folosită la vedere, fără  subtilitate, în măcelul intern din PD-L. O ghioagă de dat în cap…(integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Lincu a dat link la Blaga. Şi ce?

  1. Dar banuiam ca e Blaga pe acolo.Cam stiam…ce daca?Sa raspunda cei mici,nu cei mari.La ei s-au oprit cei de la dna(cu litere mici)?

  2. Exact asta vroiam sa spun prin nickname-ul ales de mine,o corcitura de spion din filme de categorie “B” cu un limax de genul lui Lincu,care pute a mici si rigiie a bere.Baietii destepti din pdl isi dau la gioale,insa eu mi-as dori sa se bage si la pirnaie un pic.Reciproc,daca s-ar putea.Ideal ar fi sa umfle si citiva psd-isti si pnl-isti,iar cind se schimba garnitura uniunea sa se razbune si sa-i bage la racoare pe invingatorii de azi din pdl!Derbedeii dracului!!!

  3. Eu când îl văd(si-l tot văd) pe Lincu am senzatia că văd o piesă de teatru absurd,multiplicată cu numărul posturilor tv.pe unde apare,o piesă cu un actor prost într-un rol ce se doreste a fi important.

  4. Băsescu a dat semnalul că se leapădă de PDL. Urmează Albă ca Zăpada, gândeşte el. Eu cred că gândeşte prost. Joacă, aşa cum a făcut-o de atâtea ori, la bara din faţă, doar că de data asta jocul e mult mai periculos pentru el. Iar personajul desemnat pentru “dezvăluiri”, mult prea prost. Probabil că ştie toate acestea şi el, dar n-are de ales.

    Oare Vasile din sindicatul cu doi membri şi-un membru, se bazează că-l apără Băsescu? Deja ar trebui să-mi fie milă de el, dar nu mi-e.

  5. Eu nu mai înțeleg nimic, parcă Marica era regina până mai alatăieri. Până ieri era Blejnar. Acum e Blaga? Sigur vorbim despre regină și nu despre hidra din mitologie? Sau o fi vreun cameleon?
    Sau poate domnul Lincu e ca domnul Hîncu ce prevestea un cutremur de 7 grade în România în proporție de 50%. Și într-adevăr, a avut dreptate în proporție de 50% (restul până la 100%) că n-a fost niciun cutremur de 7 grade în România.
    ȘOC! Știu exact ce se va întâmpla cu moțiunea de cenzură depusă astăzi de Opoziție: va fi ADMISĂ!

    Sau va fi RESPINSĂ!

    Cât despre coincidența de nume, nu cumva regina are nume de împărat roman? Nero parcă…

  6. Peste o luna vom uita complet de regine,vami,spagi,Blaga,Linku.agitatia se tese deja pentru ocuparea tronului ramas vacant.regina(indiferent care e) nominalizeaza urmasii.e atat de adanc inradacinata coruptia in sangele lor incat si cu un transplat de sange curat nu se va face lumina niciodata.
    Mizeriile le raman in memorie si nu stiu altceva sa faca.primeaza banii si puterea.ne vor seca de orice forma de umanitate.:(
    E trist!
    Zi-mi te rog daca cunosti un politician “curat”,capabil!

  7. Eu l-as scoate pe Blejnar din toata increngatura asta. Poate ca n-am dreptate sau o-i fi prea naiv… cine stie!

  8. Da, asa-i cum zici;omu’ mi se pare foarte alunecos, parca-i facut din gelatina , se strecoara prin orice stare de agregare …

  9. fara gluma, omul asta e penibil. e a treia regina pe care ne-o da dupa marica si blejnar. sau chiar e ca la sah, pionul ajuns la capatul tablei se transforma in regina?

  10. De multa vreme nu am mai vazut un asemenea penibil. Poate ca ar merita si un premiu pentru asta.
    Idiotul a mancat timpul atator oameni doar ca sa arate cat de sec ii este capul de guma. Iar televiziunile i-au dat aripi, l-au anuntat ca pe Messia.

  11. Corect, editorii din televiziuni sint de vina ca nu ii dau, cu respect, un sut in cur, sa se duca sa faca propaganda in curtea lu’ Basecu, nu pe televizoare, ca sa il vada toti saracii cu duhul si sa il ia si in seama…dupa ce a dat-o pe aia ca Marica e omul negru din vami, era clar ca e doar un alt ciripitor in stolul Chiorului…

  12. d-le Ciutacu va rog sa-mi spuneti unde sa caut denumirea cuvantului “silfid”ca altfel nu inteleg o iota cam ce personaj e acest Lincu

  13. Acusi il vezi pe Blaga ca se victimizeaza si ,pe modelul Basescu, ajunge si asta mai mare decat este.Razboiul din pdl ma plictiseste.Si daca tot veni vorba de pdl,s-a aflat in sfarsit ca Predoiu e un pic de ruda cu Udrea.Cam tarziu.

  14. ok,m-am lamurit, dar sa stiti ca mai este unul care face naveta intre posturile de tv si nu prea are ce spune ,mai mugureste si el cate ceva.

  15. Tare, dar si mai tare sunt televiziunile care difuzeaza dejectiile acestui individ absolut sinistru.

    E tara unde mascatii fac descinderi impartind flori, ca doar ei sunt smecheri.

    Mai conteaza de regi sau regine, cand aceasta tara este in faliment.

    nush din ce sunteti facut Ciutacu, eu sa am un astfel de invitat intr-o emisiune in primele 5 minute as avea o cadere nervoasa care s-ar solda cu pumni si picioare=)

  16. Un lucru este sigur, “divide et impera”, functioneazä perfect pe plaiurile noastre mioritice färä a mai vorbi despre viitorul miscärii sindicale dupä “trecerea” codului muncii prin as(o/u)mare !!!

  17. Lincu e un tampit. Nu exista nicio regina, sau, ma rog, pe logica lui de kkt, regina e un sistem, in niciun caz un om. Sistem care functioneaza de 20 de ani si care capuseaza TOT. Blaga se da virgina, dar e la butoane, inclusiv in vami. E un “bun organizator”, asa cum spun colegii lui, o mare parte a ziaristilor si chiar politicieni din opozitie. Adica?! E la butoane, are dosarele multora, stie cum sa plateasca acolo unde are interes sa nu fie atacat. Asa de “bun organizator” a fost ca si-a luat-o rau de tot la Capitala. Pentru mine e un impiedicat. Comunica foarte slab, e bolovanos, pare chiar semi-agramat.

  18. După povestea lui Lincu, țuști! și o știre despre Vântu și legătura cu Said Baaklini. Nu, nu, libanezul n-avea treabă cu Blejnar, avea treabă cu mogulul cel rău Vântu… Și Vântu n-are treabă cu PDL-ul, deci nu la PDL ajung banii. E simplu.

    Regina e… Cezar (împăratul)?

  19. Poate , in replica , Blaga ne spune cat a furat ( sau cat s-a furat pentru ) marinar la ultimele alegeri !

  20. eu am inteles ca regina e PD_L, dar ma rog unii vor sa creada neaparat ca nemernicii se lupta intre ei. eu nu merg….

  21. Marioneta Lincu inca de la prima lui intrare in scena a dat-o in bara.Cu un individ cu multe ,,bube in cap,, ca martor la atacat pe Marica dar nu a prins smecheria si pentru ca si-a ratat tinta a promis el ca,,vor mai fi martori in zilele urmatoare”( bla bla bla) si a ramas pe tv ca o prostituata de centura la care bagi banu si te rezolva.A ,,rezolvat” si el cand o tabara cand cealalta mai nou insa se pare ca acum sa trezit violat de amandoua taberele din PDL si nu stie cum sa fuga acasa si sa devina iar fata mare de odinioara.

  22. @ Jon
    Bre, Nero nu-i nume de cîine?
    Parca altfel îl chema pe împăratul ăla, de-i poartă acuma reginu’ numele, unu’ de avea şucăr pe daci.
    Cît despre silfid, blaga, blejnar, regin şi toată şleahta… Să-şi dea la gioale cît vor ei. Ba să se mai şi omoare, că mie-mi place!
    Banzai!

  23. SI UITE ASA POLITICA E MAI PRESUS DE LEGE. CINE NU VREA LEGE IN ROMANIA? POPORUL ROMAN. DE CE? PENTRU CA NU VREA SA SANCTIONEZE POLITICA. Vrajala filozofica ca politia il cauta pe sindicalist pentru nu stiu ce delapidare. Politia a cautat sa vada ce are nenorocitul impotriva PDL si a CONTRABANDISTULUI DE LA COTROCENI. TOVARASI MANIPULATORI MAI CINTATI PE LA ALTA MASA! Cum il cheama pa’la de la Cotroceni ca am uitat.

  24. @CROCODILUL: e omul lor, n-au ce sa caute spectaculos, il legitimeaza

  25. Cum scapi de un caine care te latra? Ii dai un os de ros. Sau, ca sa iesi mai ieftin (ca si oasele costa), ii arunci un bat si poate nu se prinde din prima ca nu-i de mancare.

    In plus, cu cat sunt mai penibile acuzatiile, cu atat ei pot poza mai bine in victime nevinovate. Iar povestea lui Lincu pare sa aiba acelasi autor cu Alba ca Zapada, deci tot iz de manipulare are.

    Am ajuns sa cred ca pana si “lupta” asta interna din PDL tot de fatada este.

  26. Corect !!!! Mare adevar spui:si ce?Probabil ca d-aia nu avem noi guler la maieu,din cauza “dezvaluirilor ‘lui Lincu.In ceea ce priveste personajul:o molusca(la fel de alunecos si la fel de insignifiant)dar…portocalie si daca se poate si luminiscenta.

  27. cu ii e obiceiul silfidul s-ar hrani cu cadavre, deocamdata haleste rahat. este denuntatorul de serviciu al uneia din taberele aflate in razboiul PDList. va devora cu multa placere cadavrele politice care vor rezulta din scandal numai sa faca placere papusarului sef.

  28. Indiferent de motivele pe care le-a avut Lincu pentru a dezvalui ce-a putut dezvalui, indiferent cine si ce a stat la baza circului facut la vami, independent de cat de pervers si razbunator este Basescu, un lucru este clar buldogul Blaga este implicat pana-n gat in aceste acte de coruptie. Dovezi, nimeni n-a stat langa el cand a primit banii dar avand in vedere ca a fost multa vreme ministru la interne, ca cunoaste foarte bine toate mecanismele infractionale din vama fiindca a lucrat efectiv in acest sistem, ca s-a ocupat efectiv de finantele partidului, ca PDL-ul a aruncat cu banii in campania electorala. Blaga nu poate fi catusi de putin strain de aceste lucruri. Blaga nu e prost, cunoaste tot ce misca in MI si ca atare este clar ca stia ce se intampla in vami. nimic nu misca fara implicarea si contributia lui efectiva. Deasemenea, nu e genul de persoana care sa se multumeasca cu firimituri din sumele imense incasate prin vamuire si evaziune. In concluzie, este lesne de inteles cine-i regina. Ca Basescu a profitat din plin de aceste sume, indirect sau chiar direct, ca Basescu n-are scrupule cand e vorba de razbunare si asta-i adevarat, dar este clar ca Blaga este un excroc de tip mafiot care are capacitatea sa organizeze asemenea actiuni si ca atare trebuie sa raspunda. Tupeul lui Blaga cand spune ca PDL-ul ca si el personal dealtfel este curat ca lacrima deasemenea te scoate din minti. Pentruca la ce exista in vami, el in calitate de ministru de atatea ori la Interne nu putea sa fie decat ori prost rau de tot si sa nu stie ce se intampla (ceea ce nu e cazul), ori organizatorul actiunilor.
    In aceste conditii, ma deranjeaza pozitia unora, nu a dvs,, de a face din Blaga o victima a lui Basescu.
    Si trebuie sa recunoastem ca indiferent de conditii, de scopuri sau mijloacele folosite totusi s-a facut ceva. Macar daca este vorba doar de o agitare a spiritelor, de o demarare prost facuta, de la baza piramidei si nu de la varful ei, totusi s-a facut ceva. Din pacate partidele care sunt acum in opozitie n-au facut nici macar atat si mai mult, nici acum nu vin cu niciun fel de propunere pentru prevenirea si limitarea acestor fenomene pe viitor.
    Actualul guvern e catastrofal dar din pacate opozitia se da drept Alba ca Zapada dar in realitate e deplorabila.

  29. `O ghioagă de dat în cap…`…plastica si teribil de adaptata expresia.

    Q: sa asteptam ca raspuns de la Blaga ghioaga de dat la c…e ?

  30. Ca sa vezi cat de tare te-ai detasat!
    Cine-i presa?
    Eu sunt? Noi suntem?
    Voi sunteti presa, TU esti presa, fie ca-ti place, fie ca nu.

  31. Temu-mă, da’ nu prea tare, că nu mi-s io prea nevricos aşa din fire, că Blaga pă linie moartă, e un pic buba-buba la Pedelei… Ori îi găsesc şi lu’ Blaga foncţie în partid, ori îl acceptă de catindat la supremaţie, fără ciripeală! Şi-atunci care pe care! Da’ dacă supremu’ nu poa’ să se abţină, io zic să continue! Rezutatul va fi cel dorit de majoritatea cetăţenilor! 😀

  32. @zazania: raspund exclusiv pentru tampeniile mele, nu pentru alea turmei. eu i-am spus lui Lincu, live, in alta emisiune decat a mea (unde nu se califica), ce parere am despre el si despre fas-urile lui de asa-zise dezvaluiri. si mai scuteste-ma cu invinovatirea asta de procuror stalinist, ca nu cumpar lectii de la nimeni. mi le-am facut la vreme.
    @Sorin: eu nu emiCrez nicaieri 🙂

  33. Victore, care silfid? Ca asta arata a somnifer. Pana la emisiunea de aseara nu stiam cine-i individul(pe A3). Nici acum nu stiu, dar macar l-am auzit un pic. Si parca ma lua cu somnul si am zis ca mai bine ma uit la hochei (a batut sfantul flanel cu 4-1, hehe). Dar nenea asta era cusut cu atata ata alba ca parca era imbracat in rochie de mireasa. De-asta i-ai zis tu asa?

  34. Dragut cu emicratu’.
    Te uiti la el si vezi ca-i molusca. Nu mai trebuie sa deschida gura. Intre Boc si Lincu, diferenta este ca, Boc probabil retine ce-i spune basescu fara notite, lui Lincu ii deseneaza cu siguranta. Singura mea dilema este ce o sa-i deseneze Basescu maine acestei nevertebrate?
    Pe cine sa mai umple de ccat? Cine mai deranjeaza asa de tare?

  35. Adica Lincu asta a fost un fel de necrofag?In aceeasi tzara,au mai alergat romanii dupa un rege,pe calea ferata….,dar spre iesire..,si a scapat tocmai pt ca a stiut sa stea pe burta.In povestea asta…,cineva vrea sa-l ,,juleasca” pe Blaga,dar si Buldogul are dosarele puse deoparte.Nu cred ca vor fi invingatori in meciul asta,specia portocalie va disparea definitiv…,mai devreme sau mai tarziu.

  36. @ xxl …mirosi a PDL-ist din tabara lui Base,adevarul este ca,,s-a facut ceva,, romanii au ajuns sa manance din ghena datori vanduti si intr-o tara la fel de corupta ca pe vremea,,opozitiei,, dar ,,s-a facut ceva,,joc de glezne prin vami asa de prosteala. Cand vorbesti despre,,s-a facut ceva,,te rog da exemple cu chestii ,,palpabile,,condamnari de corupti,cresterea economica prin starpirea hotiei si coruptiei etc.

  37. Oare ce mai urmează? Cu cine ne mai luptăm? O națiune construită pe trendul războiului perpetuu nu poate trăi decât în atmosfera primei linii a frontului. Se simte nevoia baricadelor, a baionetelor și „perdelelor de fum”. Talibanismul politic a luat conturul unei forme de supraviețuire… Au devenit experți și maeștri ai disimulării și fanteziilor cu valoare de adevăr. Minciunile nasc iluzii, iar cinismul provoacă siguranță. Prostia a devenit normă, iar „greaua moștenire” justificare pentru fraieri. Și toate acestea ne sunt servite pe tavă, într-un mixaj de ingrediente care fac ca senzația de foame să se disipeze.

  38. Algebra Politica
    Structura de grup (mafiot, transpartinic)

    1). Asociativitate (‘n hotie):

    Sa-l punem presedinte pe traian,
    Ca seamana al draku’ cu-adrian,
    Unu’-i betiv, al’laltu’-i mocofan,
    Da’ amandoi cu laba-n caraiman!

    2). Element neutru (fara s-analizam pH-u’ trascaului):

    traian n-are-ntre urechi decat grade,
    De securist si de trascau scotian,
    De-asta este-n capu’ trebii, bade,
    Nu ca s-a remarcat ca grobian!

    3). Element simetric (negativ, fiind vorba de-adunare sau mai bine zis adunatura basenela):

    traian e foarte bun de presedinte:
    Bea si minte!
    Ca monarhist, republica lui ma face sa rad,
    Da’, cam manzeste, cand ii vad chipu’ had!

    4). Abelian(comutativitate, poate-a pedepselor – vorbesc si eu ca iepurashu’!):

    traian e fibra dura, pui de dac:
    minte si plange, plange si minte!
    De-aia zic, cand n-o mai fi presedinte,
    Sa-l facem clovn la Circ, sluga la Novac!

  39. M-am saturat de placa asta pe care o aud la multi in ultima vreme, “DOMNE,uita ca se face ceva,ceilalti ce au facut in privinta coruptiei,nimic,uita ca totusi astia fac ceva!”,pana acum nu au fost lasati,de Patriciu,de Vantu ,de presa si mai stiu eu de cine;asta vor sa ne faca sa credem,si asta credem,unii dintre noi.Cred ca nu o sa se intample mai nimic,vor cadea cateva capete,cele care deranjeaza,vor sacrifica cativa pioni,in rest nu cred ca se va rezolva cu marea coruptie,cei mici se vor speria si probabil ca o perioada vor fi foarte vigilenti sa nu ajunga unde nu trebuie.Circ,nu gluma!

  40. Victore, de ce oare nici tu si niciunul din colegii de la Antena 3 nu spuneti pe nume afacerii acestea? Si, de ce oare nu se iau in seama comentariile care exprima situatia, fara ocolisuri? Va e frica ? Spune cu curaj ca este vorba de o afacere dirijata de servicii. In, Sinaia, erai mai curajos.

  41. Domnule Ciutacu,
    (din start imi cer mii de scuze pt postarea foarte lunga). Ce mai TURA vura cu REGINA, LINCU pinku crocodilul. Vreti regina va dau eu regina cu tabla de sah cu tot.

    La o scurta cautare, pe GOAGAL vorba lui Nea Vanghelie Marean, se observa ca VASILE BLAGA ar fi indicat ca fiind REGINA dar din cautari in cautari se observa ca de fapt EXISTA o structura MAFIOTA la nivel NATIONAL.

    Ceea ce se intimpla actualmente pare sa fie un razboi de suprematie in PDL, intre Regele Traian Basescu care a incercat sa-i arate pisica lui Regelui Vasile Blaga. Intre timp, situatia a expodat si Tura Sorin Blejnar este scoasa la aparare. La rindul ei Tura Blejnar, va fi aparata de Nebunul Emil Boc cu ‚’SCHEMA : Toate tunurile pe Blejnar ba NUUUU, Blejnar e ofiter sub acoperire si a ajutat la anihilarea relelei Mafiote, e Herou National domne’

    STRUCTURA MAFIOTA A TABLEI DE SAH
    Glosar:
    ‘’In a military context, the chain of command is the line of authority and responsibility along which orders are passed within a military unit and between different units’’
    ‘’chain of command = A man at the top calling the shots’’
    ’Trebuie sa fiu consultat strict la numirea Ministrilor’’ Traian Basescu la inaugurarea lui Emil Boc.
    ’’Emineta Cenusie’’
    (La moartea lui Pere Joseph, omul cel mai temut din întreg regatul, Richelieu a exclamat: “Mi-am pierdut braţul drept!”)

    Structura fiind: Ganditorii (Eminete Cenusii)- Regine- Regi- Ture-Cai-Nebuni-Pioni Otraviti-Pioni Principali-Pioni de Sacrificiu.

    Adica mai explicit:
    Eminete Cenusii ( Theodor Stolojan, Mark Tkaciuk, Viorel Hrebenciuc, Adrian Thiess, Virgil Ardelean, Said Baaklini, Omar Haisan, Nicolae Văcăroiu, Marko Bela, Valeriu Stoica)

    Regina [Elemente si structuri ale fostei Securitati, [Departamentul Securității Statului” (D.S.S.), SRI, SIE, Grupari Straine,ex Marco Group/Vitmenco/ Vitali Matsitski, Elemente ale noii structuri Mafiote, Dorin Cocos, Ioan Niculae, Viorel Catarama]

    Regi ( Persoane ale fostei securitati, actuale SRI, elemente ale noii structuri Mafiote) Traian Basescu, Elena Udrea, Adrian Nastase, Gheorghe Falca, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Dan Radu Rusanu.

    Tura (Persoane cu rol de Executare / Dirijare a strategiilor si a oferi o zona tampon) Sorin Blejnar, Florian Coldea, George Maior, Gheorghe Fulga, Constantin Traian Igas , Daniel Morar, Marian Iancu, Ovidiu Tender, Sorin Ovidiu Vantu, Gheorghe Stefan (Pinalti), Eugeniu Petrescu, Marius Spinu, Gheorghe Ialomitianu, Petru Daniel Funeriu, Cristian Alexandru Boureanu, Gelu Visan, Marcel Hoara, Gabriel Berca, Cristian Diaconescu, Gabriel Oprea, Marian Sirbu , Sebastian Lăzăroiu etc.

    Nebun ( Persoane cu rol de a asista Implementarea startegiilor ) Emil Boc, Mircea Băsescu, Relu Fenechiu,, Aspazia Cojocaru, Mihaela Rodica Stănoiu, Graziela Iordache,Laura Codruta Kovesi, Gheorghe Stefan (Pinalti), Gheorghe Flutur, Roberta Anastase, Gheorghe Ialomitianu, Tudor Chiuariu (ministrii finatelor si justitiei), Firme particulare si retele de valorificare ale produselor, Parlamentari.

    Cal (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel National, sau Regional si a oferi o zona tampon) Radu Marginean, Iulian Pontas, Craciun Dorel Gavruta, Ion Handra, Gheorghe Ţârlea, Nicoleta Dobrescu, Iulian Teseleanu, Sefi de Parchet regional , Sefi de Post, Procurori, Judecatori.

    Pioni Otraviti (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel local, de a oferi diversiuni si a oferi o zona tampon) Liviu Florian, Ion Savu , Ioan-Romeo, Aurel Matiut, Camelia Mihăilă, Sefi de Vama, Lideri Sindicali ex : Vasile Marica, Vasile Lincu etc

    Pioni Principali (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel local si a oferi o zona tampon) Liviu Florian, Ion Savu , Ioan-Romeo Niţu, Sefi de Vama, Lideri Sindicali Vasile Marica, Lincu etc

    Pioni de Sacrificiu (Persoane cu rol de Executare a strategiilor la nivel local si a oferi o zona tampon) Lucratori Vamali, Lucratori Politie de Frontntiera, Lucratori DGIPI, Lucratori DIICOT, Lucratori ANAF, Lucratori DGA, Distribuitori, Mici Traficanti.

    NOTA Toate personajele si institutiile care apar în această lucrare sunt fictive. Orice asemanare cu persoane reale, vii sau moarte, sau cu institutii existente sau ne existente este pur întâmplătoare.

  42. Vasile Lincu, Florin Ilie Vilnei si Voinea Negoita, lideri ai Sindicatului Politistilor si Vamesilor Pro Lex, sunt urmariti penal de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cei trei fiind cercetati pentru infractiuni de “delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si fals intelectual”, informeaza Ministerul Public, intr-un comunicat.

    “Urmarirea penala a fost inceputa fata de invinuitii Lincu Vasile, Vilnei Florin Ilie si Negoita Voinea, in cauza fiind efectuate acte de cercetare penala si fiind administrate probe pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele. Astfel, s-a retinut in fapt ca in calitate de lideri sindicali in cadrul Sindicatului Politistilor si Vamesilor Pro Lex, Lincu Vasile si Vilnei Florin Ilie si-au insusit si au folosit diferite sume de bani, fara aprobarea organelor de conducere si fara descarcare de gestiune. Din cercetari a rezultat ca invinuitul Negoita Voinea a acceptat inregistrarea in contabilitate a operatiunilor fictive si a denaturat veniturile si cheltuielile sindicatului Pro Lex”, se arata in documentul citat.

    Si sa ne intrebam daca a avut timp la dispozitie sa isi invete poezia?Ca e Blaga,ca e Blejnar,tot la aceeasi litera din alfabet se invarte treaba.I love B..

  43. Problemele din vama sunt de cand functioneaza vama si nu doar de 20 de ani.Diferenta a constat doar in ce epoca se percepea mita pentru a trece fara taxa sau a nu se face vama.Azi acest aspect de coruptie a fost limitat dar nu si eradicat,cine crede acest lucru se inseala,dupa ce se clarifica problemele. activitatile vor reveni la ;normalitate;

  44. Blaga a explicat ca a fost controlat de Curtea de Conturi si e curat. Ne ia de prosti si vad ca multi au pus botul. Pai ce dadea chitanta pentru fiecare galeta sau caciula de parai si apoi di n ei cumpara pelerine portocalii si toate cele inclusiv bani cash pentru votanti. Fiti cuminti baieti portocalii ca aveti de explicat si intoarcerea votului peste noapte in decembrie 2009. Asa sa va ajute Dumnezeu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.