Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Preşedinte umilit; regina absorbantelor

Preşedinte umilit; regina absorbantelor

Şi-n pantaloni strâmţi, şi pe tocuri înalte, Elena Udrea tot are absorbţia bună. Pe vremurile astea umede, prevestitoare de inundaţii, mărgica de înţelepciune emisă (pe postul tv cel mai finanţat de Elena Udrea) de cel mai umilit preşedinte din istoria recentă a republicii ar putea trece drept o veste bună. Vestea proastă, atunci, e că regina absorbantelor a fost nevoită, printr-o decizie politică măcar discutabilă, să plece dintr-o funcţie publică pe care o înnobila prin simpla ei prezenţă. }ărişoara asta atât de încercată a fost privată nedrept de o competenţă, iar competenţa însăşi – în care, oase, pantaloni strâmţi şi pe tocuri înalte – a constatat amar că nici măcar ea nu-i profet(ă) în ţara ei. Mă rog, vorba vine a ei. Am păstrat formularea doar de dragul rigorii licenţei literare. E, până la urmă, ţara lor, a competenţilor portocalii neînţeleşi de poporul prost, că noi nu oricum prea mai avem loc în ea. Şi, în definitiv, cred că ne şi merităm soarta. Fiindcă l-am umilit ca nişte netrebnici nerecunoscători pe Traian Băsescu. (articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

65 thoughts on “Preşedinte umilit; regina absorbantelor

  1. Băsescu se simte umilit pentru că atât poate, pentru că se simte naşpa în pielea lui, pentru că, în sinea lui, îşi cunoaşte propria valoare. El se simte umilit mai ales în afara ţării, când nu-l bagă nimeni în seamă. Dar de ce nu-l bagă în seamă? Pentru că EL se simte umilit! Pentru că EL nu-şi poate depăşi condiţia, chiar dacă încearcă din răsputeri să disimuleze.
    Gura păcătosului adevăr grăit-a!

    Dar criticat nu se simte? ❓

  2. Probabil ca Basescu se simte umilit de tot ce a fost nevoit sa faca pentru ca Udrea sa absoarba.

  3. Nu Violet , nu se simte criricat CI UMILIT (!!!) tocmai pt. ca ESTE CONVINS CA NU-SI MERITA CRITICA !!! (???) 😳
    Iar marea lui suferinta (asta daca acesta lighioana stie ce e aia suferinta 🙄 ) este ca el , in imbecilitatea si in infatuarea sa , SE CONSIDERA CU ADEVARAT BUN , CAPABIL si ONEST si NU ACCEPTA critica ca pe o critica , ci ca pe o ofensa ! 😯
    Dar DOAR EL se considera asa …!!! 👿

  4. @Korbul: tocmai ca stiu bancul si ma gandesc la ce puscarie ar fi mai potrivita pentru un “sarman umilit”!!!! Da’ ieri am avut senzatia ca, fiind putin mai treaz(nebaut) decat de obicei, s-a apucat sa se victimizeze, poate scapa de bulau si se cere la salonul Napoleon!!! Eu chiar as propune ca un salon de la agitati sa fie botezat BASESCU!

  5. regina absorbantelor a “sparhlit” 850 milioane euro prin reclama la ministerul turismului in 3 ani… superb

    las ca da baselu salariile furate inapoi din alte imprumuturi (doar nu din furturile lui) ca s-o voteze pe absorbanta lui iubita prostimea

  6. Daca absoarbe asa bine, de ce nu-si schimba doamna aceea numele?
    Carefree Elena……
    Nu suna corect?

  7. Derbedeul se simte umilit !? Atunci sa-i intrebam pe aia pe care i-a numit gaozari,tiganca imputita,guzgan,motan,pe cel caruia i-a dat un cap in gura (tinut fiind de gardienii publici),pe cel caruia i-a amintit in campania electorala de sotia moarta in urma unui suicid,pe cei pe care i-a numit asistati,nesimtiti,ca formeaza prosti (profesorii),toti acestia cum s-au simtit?
    Tupeul astuia intrece orice imaginatie !!

  8. Excelent articolul, cat despre traienel de se plange pe la posturile lui favorite ca se simte umilit, si ca nu abdica(cumva e rege si nu stiam noi?) il rugam doar atat IESI AFARA JAVRA ORDINARA, pleaca si lasa-ne ca ni s-a luat de UMILINTELE la care am fost noi supusi, nu tu si toate jivinele de traiesc pe langa tine.

  9. Daca s-a simtit umilit de ce a “indurat “ atat,de ce a asteptat atat de mult timp sa isi de-a seama de lucrul acesta?

  10. iar ne-a intors maimutoiul portofelul pe dos la emisiune la pro. buey nene!…. cine il mai crede pe jmenarul de cotroceni, in curand expat??? nu mai pot de personaj si de umorile lui acre!!!

  11. Puterea absorbtiei
    Pe vremuri, la ministerul abs…pardon transporturilor erau trei referente, tinere garoafe mai tari ca Udrea :Saftoiu, Alma Anastase si Boagiu.In grup mai era una da s-a ratat saraca, a ajuns in afaceri. Cele patru luptau din greu sa-l “umileasca” pe Traienel Si uite ca au reusit in viata.

  12. Singura absorbţie pe care a făcut-o băse a fost aceia de a deschide graniţele pentru emigranţi dubioşi, pentru cerşetorii, şi forţa de muncă “necalificată” a ue ori pentru cremenalitatea organizată. România este un lagăr pentru eutanasiere prin otravire lentă cu hrană “contaminată” genetic, experimente cu chimicale din domeniul agro-alimentar şi zo-tehnic pe milioane de locuitori. Ţara în care clanurile interlope işi reglează conturile ca-n junglă. Privatizari frauduloase cu activele statului şi tot tacâmul. Cei al românilor de drept de externalizează pe nimic, de care nişte politruci excroci. Iar resursele necesare pentru societate se importă de la preturi “nesimţite” în schimbul unor parandărături încasate de cercurile restrânse de interese ale regimului mafiot. Securiştii ceauşisti şi-au luat mâna de pe popor dar nu şi-au luat ghiarele după avuţia naţională. Din care se înfruptă cu toate rubedeniile lor, după care vă sfidează în faţă cerându-vă să-i lustraţi, fiindcă le-a ajuns..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.