Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Istorie politică recentă pentru amnezici

Istorie politică recentă pentru amnezici

UPDATE: Avea şi Băsescu dreptatea lui cu imoralitatea Petrom. Să plăteşti prietenia lui Ungureanu prin nevastă, sub pretextul străveziu al unor servicii mediacele într-un proiect social, ulterior transformate în administrarea unei subsidiare, mi se pare mai rău decât noaptea minţii.

LATE UPDATE: Aud că Ponta s-a lăudat la televizor că noi, băieţii răi, ne-am dat seama că am greşit faţă de el. Înseamnă că ori n-a priceput nimic, ori are nevoie de traducător

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on “Istorie politică recentă pentru amnezici

  1. Am ajuns la varsta deplinei maturitati,am trait peste 2/3 din viata intr-un regim dictatorial,am vazut multe si am simtit multe,dar ma recunosc invinsa:nu am intalnit niciodata pana acum asemenea specimen de om,un om pentru care nu conteaza nimic din ceea ce inseamna constiinta,cinste,fair-play,in ultima instanta,umanitate,un om care-si bate joc de tot ce-i iese in cale si tot ce-i iese in cale conteaza numai cat il ajuta sa-si faca interesele.Cateodata ai impresia ca este un robot programat sa faca rau.Si ce este mai trist este faptul ca a gasit(asa cum gaseste hartia de muste insectele pe care le lipeste),a gasit,deci ,indivizi asemenea lui,suficient de multi la numar care sa-l mentina acolo unde nu-i este locul.Jalnic moment.

  2. Multumesc pt aceste amintiri, chiar imi era dor de eba cea agramata, as vrea si eu ca si fiica mea care a invatat pe bune il scolile romanesti, si cu burse si proiecte europene sa aive norocul asteia mici, sa prinda un job bine platit.Iar cat despre tatucu de s-a infoiat tot, ca in calitate de sot si tata isi v-a apara familia de atacurile voastre, il intreb daca s-a gandit la amarata lui de sotie, cand defila cu nutica cea cu pantalonii si rochiile de ii crapau pe buci?(scuze de limbaj) si cand se inchidea cu ea la cotroceni, si cand i-a dat o gramada de bani pe mana? atunci se mai gandea la familie, sau doar la placerea lui?

  3. Daaa,adevarul doare,astia care striga impotriva noastra in strada sunt viermi si ciumpalaci astia care striga impotriva noastra la antena sunt tonomate. Si ce se striga? Se striga saracia lucie,jaful haitei pdl,sistemul sanitar distrus,justitia la comanda politica etc intr-un cuvant mizeria crancena in care a fost adusa tara dupa ,,lucrarea,, Basista si a haitei pdl-iste. Asa ca toti cei care reclama furtul meu sunt tonomate cu ieuro iar prostimea care nu-si accepta noul statut de sclavi pe plantatie sunt viermi si ciumpalaci,am zis.

  4. Cat de mult il pot uri pe omul asta…atat de mult minte si face bascalie…Nu am fire de par suficiente pe cap cati pumni i-as da…aproape toata lumea din media il slujeste…doar Antenele il iau la socoteala…

  5. Baseala a reusit performanta de a-l SANCTIFICA pe Ceao din postura de epigon al dictatorului comunist ! RESTUL E TACERE !

  6. RCS RDS a hotarat azi pe ”sest” taierea cablului din cand in cand !!!
    azi a fost randul unei parti din Militari . Stoiceasca si-a luat-o … A pierdut audienta !!!
    SUPER !!!
    Asta pentru ca opozitia formata din 3 basini reunite nu sunt in stare sa faca nimic !!!

    SUNT DE ACORD !!!

  7. Trist, trist, trist, asa pot fi dupa ce ascultandu-l pe acest individ scabros am vazut cate slugi au iesit pe sticla sa-i planga de mila. Este ceva de neinchipuit cum au putut fi pervertiti atatia oameni, cat jigodism, cat egoism poate exista in acest popor.Nu exista cuvinte care sa caracterizeze comportamentul acestui individ abject, cabotin,fanfaron dar de o rautate asemanatoare cu a lui Stalin care si-a distrus propriul popor. Dar ceace este suparator este comportamentul multora dintre romani,care pt. o galeata sau o punga cu alimente isi vand si sufletul. Oamenii acestei tari uita ff repede faptul ca nemernicul asta ne-a vandut ca la oborul de gloabe, ca generatii intregi vor plati o datorie fara rost, ca toata gasca portocalie fura fara jena sub obladuirea monstrului dela Cotroceni.Daca usl-ul nu ii va judeca pt.toate relele facute acestui popor va spun ca v-a avea soarta pnt=lui. Acum cand scriu acest comentariu, la A3 se vorbeste despre pretentia udmr-ului la o facultate in lb maghiara, chestie care ma umple de nervi.Ce fac organele de stat, am ajuns ca 1,5mil. de locuitori sa conduca 18 mil.Tradarea Romaniei,a poporului roman,trebuie judecat de un tribunal militar si aplicata legea fara nici o mila.

  8. Tot respectul pentru Dvs., d-le Ciutacu!

    Ma bucur din suflet ca ne dati o speranta, prin ceea ce publicati!

    Noaptea mintii e ucigatoare.Mai bine e sa cunoastem realitatea stupida in care traim si pe care reusiti sa ne facem sa o percepem.

    Cu sinceritate,
    IoanaP

  9. Poate ca acest individ, in calitate de “cap al familiei”, si-a aparat cele 3 femei asa cum spune, insa in calitate de presedinte nu l-am vazut facandu-si vreodata datoria.

    Iar dumneavoastra, domnule Ciutacu, sa nu va schimbati.
    Cu mult respect, Ioana Bucuri

  10. In replica ,o sa amintesc de cei platiti in euro si in bani publici:pro,realitatea ,tvr…Ungureanu nici macar la inaltimea lui Boc nu se mai ridica,e omniabsent…

  11. Nu este nici o noutate, si cate or mai fi. Crede-ma ca nici nu vrei sa sti cate stiu eu despre puterea din Romania. Sunt atatea de spus incat nu ar mai ramane timp si pentru fapte. Si atunci ma multumesc doar sa lustrez prin kstrare securisto-comunisti. Sunt unele fosile deja ingropate ale nomenclaturii ceausiste care vor trebui dezgropate si kstrate sufleteste. Dictatorul este in m0rmant, iar repauzatii nostri nu-si mai gasesc in tihna loc de veci in groapa comuna numita Romania. Unica teama a securistilor este aceia, ca le va pieri genomul nomenclaturist.

  12. Ma intreb: Basescu este atat de inteligent incat sa croiasca “jocurile” ce ii ies atat de bine sau are o echipa de “sahisti” in spate?

    Daca e singur si le face el pe toate, e cat de cat simplu – ii vine ziua si se cara, nu poate dura la nesfarsit… Daca e pe baza de “kasparovi” e mai dificil, nu ne mai scapa nici dracu de liota asta.

  13. Păcat…am 28 ani dar nu mi-a fost niciodată mai rușine decât acum. Vreau să ies de aici cât mai repede…și mă lupt să reușesc.
    Nu vă păcăliți acum românilor!

  14. va luati de om degeaba (cel tuns 1).
    sceneta, de fapt, se desfasoara cam asa:

    (citez un clasic in viata, ce-a citat
    la rindul sau un ilustru anonim ce
    performa intr-un distins mediu)

    “doamneee, am cistigat la pacanele !
    ce vedeti acolo in pagina 5, la punctul 2.2
    nu e adevarat, e pixelul albastru,
    iar banii aia nu-s de la cine credeti
    voi ca sint, ci de la sala de jocuri !”

  15. “Înseamnă că ori n-a priceput nimic, ori are nevoie de traducător”
    Parerea mea e ca si una si alta. N-a priceput nimic, deci are nevoie de un traducator 🙂

  16. În legătură cu Ponta şi faimosul discurs… imediat după aia aveaţi “intuiţie” şi ni-l recomandaţi pe dl. Badea care “are şi el dreptatea lui”, adică următorul delir:

    Eu pe baietasul asta nu-l votez. Mai cinstit, mai onest si mai direct ar fi sa il votez pe Basescu. Si pe Udrea. Pe Boc si pe Tunsu’. Si daca Ponta, acest “groupie” al serviciilor secrete va ramane la pachet, integrat in USL, atunci nici partenerii sai nu vor beneficia de votul meu.

    Cu alte cuvinte Ponta e trădător şi târfă securistă. Şi în plus toţi sunt la fel, USL = PDL = aceeaşi mizerie. Ponta, de fapt USL, a greşit – nu trebuia să meargă la şedinţa aia şi dacă a mers trebuia să fie mai ofensiv. Dar şi formatorii de opinie Ciutacu, Badea şi Ciuvică au luat-o urât pe arătură cu aceeaşi ocazie. Ponta a recunoscut greşeala, dvs. şi prietenii vă faceţi că plouă şi că n-aţi fost înţeleşi… parcă aţi fi politicieni… şi nu din ăia de la USL.

  17. “UITAM PREA REPEDE” – vol.3 din ciclul Iubim de Octav Dessila (doar ca in roman era despre iubire)!!!…

  18. nu stiu altii ce gindesc dar pt mine ponta acum este pt usl ce a fost geoana in 2009 la alegerile prezidentiale…
    intrebarea este o avea ordin precum geoana sau asa e el din nastere, in ambele cazuri situatia fiind la fel de grava

  19. Victore,
    Mi se pare extrem de interesant cum politicienii reusesc sa gaseasca surse de venit alternative. Pe langa exemplul Ungureanu este si actualul ministru al finantelor care ar fi castigat RON 800.000 din diverse surse (toate de la stat). Mai mult, cel care il inlocuieste vine din mediul privat si este probabil sa-l “inlocuiasca” si la sursele de venit. Ceea ce este inacceptabil este faptul ca acest tip (Cristian Sporis) nu cred ca a castigat asa de mult la Raiffeisen.

    In alta ordine de idei, inteleg ca informatiile despre Ungureanu erau publice si disponibile. Si atunci, cum oare de s-a trezit Ciuvica abia acum?

    Pe de alta parte, cum de Ciuvica nu face aceleasi demersuri impotriva lui Voiculescu si a contractelor de trading de energie pe care le-a “castiga” Grivco in perioada in care a fost Seres ministru? Pai daca meseria lui Ciuvica este sa faca publice toate abuzurile politicienilor atunci sa o faca “across the board” nu targetat.

  20. @bigradu: Ciuvica doar a citit (nici macar primul) niste declaratii de avere/interese. faptul ca doamna Ungureanu e in CA la Petromed nu scrie acolo (si e profund ilegal) si a fost dezvaluit de Jurnalul National. la fel ca si veniturile lui Dragoi. de ce nu l-a intrebat pe Voiculescu de curent? cred ca doar el poate sa-ti raspunda. ce-ti pot spune eu e ca Grivco avea contracte de energie dinainte de mandatul Seres si le-a avut si dupa.

  21. Buna ziua,

    Cu scuzele de rigoare, intrucat, ceea ce scriu nu are legatura cu “Vorbe grele” fac o incercare, in memeoria lui Ralu Filip. In timp, am retinut sau poate gresesc, ca Ralu Filip a fost un om apreciat si bine cunoscut de dv. De altfel, chiar si mama sa, mi-a vorbit cumva despre dv. Ca avocat, am fost angajat de dna Elena Collete Filip intr-o problema pe care insa am dus-o doar pana la jumatate intrucat si mama lui Ralu Filip a decedat anul trecut. In memoria sa, as dori unele discutii sau lamuriri pentru mine legat de familia sa.
    In masura in care puteti da curs invitatiei propuse de mine, va rog un accept transmis pe aceasta cale. Ar urma sa revin cu ceva detalii suplimentare. Contrar, rog ignorati acest mesaj.
    Va asigur ca va urmaresc cu multa simpatie in ceea ce faceti, pe latura jurnalistica si de realizator emisiuni TV.

  22. Şi băsescul plângea că a fost înjurat???!!! OAU!!
    Totuşi, aveţi un stomac incredibil de rezistent de aţi putut revedea spurcăciunile chiriaşului de la Cotroceni.

  23. Abia astept sa vad cum o sa se imbratiseze diseara Gadea cu Ungureanu !!!!!!!!
    Ce vrea sa fie circul asta de emisiune ?????????
    Chiar o sa-l ia la rost pe premier sau o sa bage doar capul intr-o poza ?????
    Sa va spalati bine ca va calca pragul INSUSI MARIA SA: DOMNUL INTELECTUAL !
    Sper sa nu vina Gadea cu papion !

  24. Pe Crin pariez la orice ora,cu Ponta…daca ceva ma tine in dubii..asta e personajul.Mai vedem…bafta in continuare!

  25. Apropo de comentariul lui Ponta , este o vorba din popor: “Gura bate curu’!” . Chiar daca dulcea vanitate ii gadila intelectul cu aceasta auto-magulire , un rest de ratiune ii impunea sa-si pastreze pt. sine aceasta parere ; dupa principiul:
    “Daca tacea filozof ramanea!” 😉

    Dar dupa cum observ una din metehnele lui Ponta , care ii va aduce , si lui si celor din jurul sau , multe belele , sunt tocmai aceste puseuri de orgoliu , aceste explozii de vanitate … 😯 Pacat , pt. ca in rest nu cred ca ar fi un baiat rau …! 🙁

  26. Cred ca Ungureanu isi incearca talentul de comic cu intrebari de genul “chiar crede cineva ca ANI nu-si face treaba!?”

  27. Toti sunt niste tradatori, in Romania neexistand opozitie. Noi ne certam intre noi si eu fura de rup, organizati in mafii transpartinice.
    Nu stiu ce s-o alege de tarisoara asta!
    BASESU MINTE ACEST POPOR DIN 2004 SI LUMEA TOT IL ALEGE! INCREDIBIL!

  28. Cel mai Micul Titulescu, zis şi Victor Ponta a şi priceput cum stau lucrurile şi nici de traducător nu are nevoie, din păcate. Tare mi-e teamă că lucrurile stau cu totul altfel decât ni s epare nouă. Tare mi-e teamă că Ponta are întradevăr coada încârligată pe dedesubt cu tiranu’.

  29. Ciutacule,

    Am inteles ca MeReUtecila vine in groapa cu lei (sau cu ieuro) diseara. Oare o sa il intrebi asta – cu sotia ? (sau Gadea daca nu te duci). Nu de alta, da’ daca dna Ungureanu ar fi fost medic de medicina muncii as mai fi inteles, da’ nu prea cred ca salariatii Petrom au nevoie de anestezie 🙂

    2. Nu stiu daca ce a zis Ponta produce efecte juridice 🙂

    Vespasian.

  30. Toti comentam fapte de furt/coruptie/trafic de influenta,etc si le vom mai “mesteca”mult si bine.Eu doresc ,sa apara cineva ,cu”nivel de incredere destul de ridicat in sondaje” sa ne spuna “ZI SI NOAPTE” ca ,pana cand cei ce”au facut toate relele acestea”NU VOR RASPUNDE IN JUSTITIE nu vom AVEA O SOCIETATE NORMALA,NU VOM AVEA UN NOU INCEPUT si NU NE VOM INSANATOSI VREODATA.Daca nu se va trage linie,cei ce vor veni vor FACE-O SI MAI LATA ca vor deduce ca NU VOR DA SOCOTEALA NICIODATA.

  31. @Vespasian: hanr n-am ce-l intreaba Gadea in emisiunea lui. ar fi culmea sa-mi spuna mie inainte.
    @andrei: cum le stiti voi pe toate, ca niste oameni mari, inainte sa se desfasoare interviurile

  32. Domnule Ciutacu aud de cateva zile discutii legate de UMF Targu Mures si toti se intreaba “de ce asa ceva???”… Am colegi de facultate care sunt din Targu Mures si cunosc foarte bine problema de acolo! Adevarul e ca nu intra suficienti bozgori in facultate! Acum 3 ani au intrat doar 2 sau 3 bozgori, restul fiind romani! Acolo se intra, cum se intra si la Carol Davila, pe bune, adica pe note mari! Daca bozgorii nu-s capabili sa invete, sa treaca dracu’ la spalat WC-uri! Dar nu, daca ei nu sunt suficient de capabili sa invete cat sa intre la facultate, isi infiinteaza una propria, nu?! Insa nu privata, ci pe banii statului! Si vine azi micutul securist la Tv si ne spune ca asa e normal sa se intample… Sper sa-l intrebe diseara domnul Gadea, pe micutul securist, unde e “patriotismul” ala cu care se tot lauda el! Sau pt. ca-l cheama ungureanu, patriotismul lui e fata de unguri…

  33. @sunny: poate ai vrut sa spui ungurii in loc de bozgorii si nu ti-a iesit bine

  34. Pasivitatea lui băse va scrie istorie. Cel care a laminat cu fsele voinţa poporului. În limbaj popolar se traduce prin harneală de doi bani. Cât timp pvtregaiurile ori rubedeiile fostelor şi actualelor structuri ceausiste vor fi la butoane, leul pvturos şi greu va face rapăn la oa. Sunt zeci de bănci adreditate de pixul lui Isarescu din ani 90 şi până în prezent, care între timp au dat faliment. Sute de mii de păgubiti dar nici un vinovat condamnat. Cand base spune ca nu a influientat parchetele, desi legea i cere sa dea cu subsemnatul pe contractul de munca al procurorului general. Dragi tavarăşi şi pretini în aceste circumstante nu mai încap nubiile.

  35. Într-o democraţie sunt patru puteri, mari şi late: Legislativă (Parlament), Justiţia (Tribunal), Executivă (Preşedintie, Servicii, Guvern, Procuratură), Societatea Civilă (Presă, ONG, Partide neparlamentare, etc.). Prin urmare, băse poate să dea “capace” întemeiate la oricine atâtă timp cât nu-i face scăpaţi pe mafioţi care prăduiesc ţara. Lui Tepeşi i se dau serviciile şi procuratura pe mână, plătite din bani poporului, ca să nu aiba nevoie de culoare politică.

  36. Adevărul este că românul suferă de slavă deşartă, şi să o facă pe cârcotaşul. Cine judecă drept(fiind dispus să de explicaţii pentru aceasta) nu are nevoie să se ascundă în mulţime pentru a putea să azvârle cu o piatră în cel pe care vrea să-l învinuiască. Adevărul că exerciţiul democratic prin exercitatrea dreptului de vot, este defapt o oglinda a sociatăţi. Aceasta reflecta toate atributele demografice, etnice, de educaţie, de justiţie sau de alta unei comunităţi. Aceia care au acces la educatie şi care “ştiu” să-şi planifice viaţa de familie, se declară scârbiţi de politică. Adevărul este că româncele cochetează cu av0rturile (ca să nu-şi complice viaţa) în timp ce tzgăncile umblă la cerşit, cu o droaie de puradei după ele. Acestea vor fi generaţiile tinere care la vârsta de majoratului vor fi chemate să aplice stampila pe buletinele de vot, care pot constitui o considerabilă masă de manevră. Iată de ce ajung în funcţii publice doar avariştii care nu au numic de a face cu interesul public.

  37. Vedem din nou cat de iresponsabila este abordarea presedintelui. Nu a exista niciodata o oferta clara si formala adresata USL cu privire la preluarea postului de premier. Numirea Premierului Romaniei nu se trateaza in gluma, ci in mod serios, cu respectarea Constitutiei si a procedurilor oficiale.

  38. Traian Basescu are, in mod clar, o lipsa de respect fata de mandatul pe care il vor da romanii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.