Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ce poate face o minte odihnită…

Ce poate face o minte odihnită…

Când v-a scris Cristoiu (în faimosul serial despre cum l-a impresionat politiciana de viitor Eba, când a reamintit prostimii din presă şi de pe bloguri că încă o dată a avut dreptate) că academicianca a mică a lu’ tăticu’ e cam vizionară, aţi strâmbat din nas. Că greşeşte Maestrul, că s-a dat cu Tiranul… Na, băi, derbedeii dracului, dovada. V-aţi dus la şcoală tinichigii şi v-aţi întors tâmpiţi. V-a mâncat în cur!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

100 thoughts on “Ce poate face o minte odihnită…

  1. Ciutacule,

    EBa – parlamentar. Cu ce e mai slaba EBa decat gagicile (Anne-Marie Banescu / Georgiana Stan -> nu dau link ca sa nu ma injuri) care acum sunt consiliere la Bruxelles, una din ele nici macar nu are cetatenie romana iar alta recunoaste senin ca nu mai stie romaneste. Macar EBa stie realitatile de Dorobanti.

    Multam de parere !

    Forta Autobuzul !

    Fiara.

  2. Unde sa votez si sa dispara toti??? Da’ toti!!! M-am saturat planurile lor anticriza cu ministri carora nu le pasa de banii publici, adica de banii nostri, m-am saturat sa mai aflu cati bani mai aspira de pe piata ministerul finantistului inginer contabil pentru ca stiu ca nu e de bine, m-am saturat sa stiu ca scoala scoate tampiti si politica sfinti, m-am saturat de tot!!!

  3. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Haideti ca suntem chiar un neam de tampiti!
    Vrem sa legalizam drogurile,dar am anulat legea pedepsei cu moartea ca suntem democrati(in sensul rau al cuvantului),ca,de multi o merita in ziua de azi,nu legalizam euthanasia pentru oamenii chinuiti de boala si uitati de Dumnezeu(ca nu e etic,civic,etc.),suntem obligati sa stam la medicul de familie la usa ,lunar,sa luam o reteta data permanent de medicul curant-ca de, medicamentul e pe lista asa-ziselor droguri si nu se da fara reteta la farmacie(ex.:fenobarbitalul),si cate si mai cate.
    Dar sa fumam marihuana,sa injectam heroina,sa mai stiu eu ce,e cel mai sanatos pentru neamul roman!Sa vedeti ce campii intinse de culturi de plante pentru fabricat droguri vor exista-nu va mai fi o palma de pamant nelucrat.Si ne vom plimba pe strada cu haine ecologice,de canepa…Eu credeam ca suntem in secolul XXI,sau in ce secol traim?!

    Va doresc sanatate si numai bine!
    Cu aceiasi pretuire,
    IoanaP

  4. Problema nu e legalizarea ierbii, ca olandezii, spaniolii, nemtii, o parte din americani si altii au facut-o deja, punind anumite conditii. Adevarata problema e datul in stamba si mincatoria de ciuperci (fara efect psihedelic) a “politicianului romin” pentru a-si atrage citeva voturi. Is curios, insa, cite din promisiunile facute de candidata (in)dependenta Eba isi vor avea finalizarea practica in decursul mandatului de ieuroparlamentar.
    Cit despre “maestru”, parca plecase de la Sinteza zilei ca nu mai putea sa il injure pe Basescu fara prejudecati. Se vede treaba ca a plecat doar pentru a nu-l mai ataca, ba din contra, pentru a-i sufla-n pinze. “Pai bine ma maestre, ma. De ce n-ai scris si dumneata o fabula mai clara? Cum e <>. Stiam cine-i boul, stiam cine-i vitelul.” (Toma Caragiu – Fabula) – asta fara aluzii la declaratia lui Paleologu 🙂

  5. Sunt putin off-topic, dar trebuie s-o spun: ignora o secunda poleiala pe care publicitatea i-a oferit-o lui Cristoiu si poate o sa realizezi ca e un jurnalist mediocru. Am vazut emisiunea aia si mi s-a parut penibil: nu e spontan, nu are replica, nu are nici macar intiativa. Milut l-a facut praf, iar pe Baseasca n-am avut rabdare s-o vad mai mult de 10 minute. Oricum, l-a impresionat rapid folosind titlul “Maestru” pe care, cu siguranta, nu il merita. Sunt alti jurnalisti buni, care au intr-adevar ceva de spus? De ce il mediatizati tocmai pe taticul “puiului cu trei picioare”?

  6. apropo de minti odihnite…
    ce ziceti de vanghelie presedinte, omar haysam la externe, netoiu la sri :))
    aaa, si tarata la agricultura si propaganda…

  7. nici nu si-a deschis bine buzisoarele botoxate ca sari si licuriciul al mare si ii fura ideea. eh, daca nu si-o inregistra la osim, acu’prinde licuriciul si cere-i iarba inapoi.
    propun o noua mineriada in care alt escu sa multumeasca pt. noua plantatie de cinepa din fata teatrului national.

  8. E fumat Cristoiu…d’un miniserial cu ceva inalbitor si pentru Ridzi nu produce?!

  9. Vedeti cum a stiu ea ca Obama asta o sa faca! De ce sa nu fi visat ca era in vigoare si atunci cand a trecut ea prin State!

  10. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE is a BBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Day-o, day-ay-ay-o
    Daylight come and he wan’ go home
    Day, he say day, he say day, he say day, he say day, he say day-ay-ay-o
    Daylight come and he wan’ go home
    EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE is a BBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
    Come, Mr. Tally Mon, tally me banana
    (Daylight come and he wan’ go home)
    Come, Mr. Tally Mon, tally me banana
    (Daylight come and he wan’ go home)EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE is a BBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  11. Românca – ultima salvare

    Am sărit din barcă-n luntre şi din luntre iar în barcă,
    cum dulăii hotărâră, când la Yalta când la Malta; parcă
    demoni crunţi ne-ncearcă – NATi-O frânto că ţi-am dres-o.
    Greu- beliţi- primiţi şi-n UE, c-am ales pân-am cules-o…

    Nu bordelul era buba, clar ne e acum la toţi, că doar târfele
    schimbară paturi ţapene, pe aşchii; rămânând cu boarfele.
    S-a vândut stabilimentul-complicat-construit de comunişti,
    la o firmă apuseană-anonimă, pe doi lei; acum sunteţi onanişti .

    Fetelor, nepoatelor, mamelor, surorilor: faceţi voi o altă ţară,
    cu bărbaţi adevăraţi, români verzi, minţi ascuţite-bunăoară ;
    Cultivaţi-vă ogorul cu seminţe de prin munţi, de la câmpie,
    zămislind noi generaţii, hotărâte, pentru Sfânta Românie.

  12. Mai oameni buni, bag eu seama ca voi va referiti doar la propria persoana, si va raportati asisderea…Eu ma gandesc in viitorul apropiat, cand va trebui sa dau ceva explicatii mai complexe, mult mai elaborate decat cele din aceste zile, cand va trebui sa le explic juniorilor de ce nenea ala are ochii bulbucati, ca nu seamana cu bunicuta din poveste si nu e nici lup…
    Cum ii voi putea explica cum dintr-un salariu de rahat, mami nu mai reuseste sa le faca pe plac asa cum le facea cand erau mai mici, si ca acum stam pe cine stie unde din cauza lui tati, care n-a stiut cum draku sa faca cu impozitul forfetar, si a dat bica, trebuin sa vanda apartamentul sa nu intre la racoare….( sper sa nu fie asa, dar …)
    Cum le pot explica toata degenerarea din viitorul apropiat ?! acum avem (inca) sansa sa facem ceva sa prevenim dezastrele socio-economice…
    Victore, paote a venit momentul SA VREI – vis a vis de discutia cu boc …

  13. Adevarul e ca tot ce e interzis intereseaza si atrage.
    Oare de la congresmanul ala democrat s-o fi inspirat tanti Eba sau invers? 😀
    Eu am vazut emisiunea d-lui Cristoiu cu invitata sa Eba, si m-am crucit cat de fermecat era d-l Cristoiu de ea. La final i-a spus ca l-a convins (cu sinceritatea ei pare-mi-se) si el o va vota. Doamne, un om cu bagajul de la etaj ca al d-lui Cristoiu sa se complaca intr-o conversatie cu Eba (domnisoara fara vocale – trrrrururu).

    Apropo, eu nu m-am dus la scoala tinichigiu si m-am intors tampit, ci m-am dus sa devin un tinichigiu tampit [la vremea aceea mi se parea misto treaba asta cu tinichigeria:D]… acum m-am cam tampit de tot cu inca noua ani de scoala (liceu+facultate) tot in domeniul tehnic. 😀
    Sunt un tampit, dar nu-s sigur daca si deberdeu. 😀

  14. Cine face regula in vestiar la Steaua si la PNL

    Cum este la Steaua:
    Steaua are unul dintre cei mai bogati patroni din fotbal. Si desi nu are probleme financiare, si destui jucatori buni, rezultatele intirzie sa apara. De ce oare ? Hai sa vedem. In vestiarul Stelei, indiferent de manager sau antrenor, erea „sef” finul patronului. El facea regulile, el erea tot timpul consultat cine intra in teren, el ii pedepsea pe cei pe care ii considera responsabili de rezultat. Ce facea el, sau protejatii lui erea “tabu”, ca doar prin vocea lui ajungeau la echipa, nu-i asa, dorintele finantatorului. La “Palat” putini aveau acces iar cei care aveau acces nu indrazneau sa il vorbeasca de rau pe “omul din teren” al stapinului iar el se simtea incurajat.

    Cum este la PNL:
    Dupa Congres, cînd toata lumea credea ca scorul bun, obtinut in alegerile locale si parlamentare poate fi lesne imbunatatit, a intrat in vestiar “omul finantatorului” (dl. Catalin Harnagea). Incercase el si in timpul dlui Tariceanu sa acceada in teren, numai ca acesta nu s-a lasat pacalit. La tinut pe margine si chiar l-a trimis sa joace la echipa a doua. Pozitionindu-se in echipa cistigatoare la Congres, acesta si-a mai incercat o data norocul. Si ce credeti, de data asta ia mers. El sa infiltrat in vestiar si chiar a impus echipa care urma sa il poarte pe dl Antonescu spre prezidentiale. Ca drumul sa fie mai scurt, ia inchiriat un BMW ultimul racnet. Si ca in teren sa nu miste nimeni, nici macar pe extreme, a adus un jucator de forta (dl Vlad Rosca). Acesta, desi retrogradase in liga inferioara cu PNTCD din cauza ca in loc sa ii marcheze pe adversari a sarit la picioarele propriilor coechipieri, dupa un stagiu de pregatire pe la mai multe formatiuni de buzunar si un pescuit deconectant in delta (cu dl Bittner), parea in forma maxima. Ca o echipa unita, au inceput sa puna in practica de la managementul echipei pina la strategia de joc. Nu stiu cum sa descurcat PNL-ul atitia ani fara „know-how-ul” si experienta acestor profesionisti. Vorba vorba, dar fotbalul este pe goluri si politica pe procente! Vine sfirsitul campionatului si ce sa vezi, PNL nu numai ca a pierdul campionatul dar are si 5 procente in minus in clasamentul adevarului !!! Cine este de vina ? Au dat vina pe antrenor si restul echipei (filialele locale) bineinteles.
    Eu in locul dlui Antonescu m-as duce direct la finantator si i-as spune, sa isi transfere finul la Al-Hilal iar restul echipei acolo unde ii este locul: in liga a doua. Poate asa ar mai putea exista o sansa, ca in toamna, PNL sa nu retrogradeze. Succes!

  15. @SorinM;”ca criminalizarea marihuanei”este un act rasist in usa;esti total “off”;daca vrei sa ingurgitezi,fa-o cit vrei,dar sa faci reclama falsa este cu totul altceva;sa nu uiti sa-i daisi lui Obama pe care sunt sigur ca l-ai votat;good day.

  16. De ce sa imi para rau de voi? ati avut aproape tot. Ceea ce azi nimeni nu o sa va mai ofere si ce e mai dramatic nu o sa va ofere niciodata. De ce sa va ofere ca pana la urma sunteti prea prosti sa va dati seama. Ati avut economie o situati financiara net superioara celei de azi la casatorie primeati un apartament care era usor de platit din salar puteati platiti usor concedii la mare sau la munte fara sa mancati de doua ori pe zi e drept ca ati servit tacamuri mult timp dara asta ca sa platim datoria externa a tarii. Daca azi ar trebui sa platiti datoria externa a tarii va ia dracu. Nu mai mancati voi tacamuri niciodata ca nu aveti o economie ce sa produca ceva. Politiceienii vostrii sustin doar consumul bazat pe import si cresterea economica se datoreaza doar proiectelor imobiliare. Se putea merge si pe vremea aia in strainatate, nu ca acuma ca sunteti alungati din Romania din cauza saraciei la care va supune clasa politica, acei fanarioti moderni. Asa va trebuie, ma bucur pentru voi, m-ati impuscat miseleste de parca nu v-am ferit de rusi care va beleau pe toti dar asa e romanul. Sunteti intretinuti doar de mancare bautura si prostie ce audientele tv o recomanda. Va urez sa traiti bine!!! hahahahahahahahahahahaha ahahahahaha

  17. hai bă că s-teţ răi ! o dată se pricepu şi ea la ceva ( că tot voi iaţ făcut capu calendar cu competenţa ) şi voi ai dracu o băşcăliţ ! bă , probiţ întîi ,ca să aveţ după aia dreptu să contestaţ iniţiativa fetii ! bug mafia rulz :
    mariia iuaana ,
    tu ejti campiuaana !…

  18. Sper ca maestrul s-o fi facut pe bani, alta scuza n-are, in vecii vecilor. In privinta legalizarii ierbii, nu stiu frate, ca eu sunt intelectual tampit, sa cujete ospatarii si tinichigii la asa tema grea!

  19. Da,da,curat bulangiu Ceausescu ala ca nu a avut nici un analfabet pe vremea lui,acum o sa fie mai bine,rezolva tiranul asta si cu fica-sa problema.

  20. Mintea odihnită a genialei vizionare zburdă deja spre viitorul agriculturii româneşti: lanuri întinse de cânepă exotică în Câmpia Română. Soiul nou, ce va purta denumirea savantei de renume mondial, va fi perfect adaptat ţinuturilor noastre. Iar noi vom fi perfect adaptaţi viitorului devenit prezent luminos: câtă frunză şi iarbă muncind euforizaţi în lanul de cânepă. Lumina va veni din vârful aprins al ţigărilor noastre răsucite manual în pauzele de lucru. Conform noilor cercetări, cânepa va fi încadrată la cereale, iar România îşi va recăpăta faima de odinioară : grânarul Europei.

  21. Revin cu o mica ERATA (vine de la erare) a nu se citi
    non Cret… ci Cretin…. Victoras tata esti mare ca inca te tii pe pozitii si ca la Plevna PE REDUTA : ASTA ESTE MUZICA CE-MI PLACE si cu deosebit respect adaug IAR UNORA LE DISPLACE !!! DIXIT…

  22. Fiecare tara are soarta pe care si-o merita!
    Traind in Londra am avut ocazia sa cunosc o fata care isi facea studiile de masterat in stiinte politice aici in Marea Britanie, si imi spunea ca dupa terminarea specializarii doreste sa se intoarca in tara pentru a incerca sa faca ceva pentru Romania. Numai ca acuma cand ma gandesc la ea, nu pot decat sa am o senzatie de mila: saraca fata! Pai ce sa faca ea pentru Romania, ca ea are un IQ de 126 si vorbeste fluent 3 limbi si mai are si cunostinte solide in domeniul politic. In Romania insa ajung europarlamentari fete si baieti ce nu stiu nici macar limba romana, analfabeti notorii si anagramati, ciobani, nebuni si fete de presedinte. Vedeti de asta, Romania isi merita soarta!!!

  23. Re Sal’tare, nea Ciutacule !
    Daca stau bine si ma gandesc rau ,EBA a facut cu sustinerea marijuanei o mare gafa de atitudine : pai romanii nu mai au nevoie de droguri CA SUNTEM DROGATI DEJA !! De la gene,de la natura, de la istorie,de la politicieni,de la doctori,de la ziaristi,da’ de la cine nu…?! Ia uitati-va pe strada : care nu-i drogat la propriu e drogat de foame,de griji sau de boala… Atunci la ce mama dracu’ sa ne mai drogam “suplimentar” ??!
    Noi sa fim sanatosi ! Ceilalti…treba lor !
    La buna auzire !

  24. Interesant articol.Deci si ei au parlamentari d-astia(congresmani)…Din ce-am citit este proiect de lege iar consumul drogurilor usoare este totusi un delict federal in USA(!).Ce ma tare motivatie mi s-a parut a fi “aceste alegeri nu au efecte negative asupra drepturilor celorlalti”.Nu cred ca d-nul congresman ar dori sa intalneasca pe sosea un asemenea sofer..Sau intr-un local…sau intr-o scoala, profesor sau elev…Nici eu nu as vrea sa-i intalnesc pe sosea. Or fi si in Romania cum spuneti,mica diferenta este ca acum se pedepseste.Daca va fi legalizat consumul o sa ajung sa am dubii si asupra politistului de strada. Si atunci ma intreb : Cine incalca drepturile?

  25. daca as vrea sa discut de exemplu despre efectele nocive ale ingurgitarii unui rahat, chiar as lua macar o gura, la modul propriu nu la figurat cum faceti multi pe blogul lui ciutacu. bine ca va dati cu parerea despre marijuana fara sa fi incercat vreodata,voi teoreticienilor….turnati alcool in voi, ca ala e bun……

  26. ce aveti cu ea? la urma urmei e cat de cat ok. multi se balbaie cand vb in public chair oameni foarte destepti. apoi multi mai scot pardise si seviciuri. probabil fata are un iq intre 90 si 100

  27. cea ce face CRISTOIU se cheama manipulare dusa la extrem.CRitici pe cineva pina cu citeva zile inainte de alegeri si apoi tu votezi persoana criticata ca sa zica “prostimea” uite ba ca si CRISTOIU care a criticato pina acum o voteaza deci ea e cea mai buna.SMECHERII controleaza pina si opozantii….LA toamna o sa ne spuna ca el il voteaza pe Basescu?

  28. @De phila pa,…domnule sau doamna, eu personal scriu pe acest blog atunci cind am ceva inteligent de spus.Cu alte cuvinte, ma abtin atunci cind nu am de comunicat nimic de valoare celorlalti. Dumneavoastra contestati validitatea celor afirmate de mine.De aceea va recomand sa cititi istoria prohibitiei marihuanei si chiar puteti urmari doua documentare HBO si unul MPR despre subiect.Deasemeni, la cerere, libraria congresului american va poate trimite “istoria marihuanei” in USA. Presupun ca nu ati avut un prealabil contact cu aceste surse.De aceeia, pina cind va veti documenta :” shut the fuck up”, if you know what I mean jellybean.
    Scuze pentru altercatie, acelasi taliban…

  29. @SorinM: nu faceti dvs. ordine la mine pe blog. sau incercati si plecati

  30. Coane Victore, da’ dacă se legalizează iarba, se face licitaţii de comercializare, nu? Sper să câştige cine trebuie! 😉

  31. @ Victor Ciutacu: Domnule Ciutacu, nu inteleg de ce va “basicati”, a fost doar o recomandare,nicidecum “ordine”.”Jellybean” este peiorativ fara nimic insultator.Ca dovada ca am consideratie pentru blog, la sfirsit, mi-am cerut scuze….Sper ca nu ati dezvoltat o animozitate pentru persoana mea, din episoadele trecute. Pentru mine personal, discutiile ramin numai in planul ideilor, ar fi pacat sa intelegeti altfel…..

  32. domnule Victor, imi place ca ai bagat asta la “rezervatia cu imbecili”!

  33. IAR(E)BA feat. Unu feat George Nicolescu
    —————————————-
    Cantec pentru sanatatea ierbii

    Foaie verde….foaie verde…foaie verde…foaie verde…foaie verde…foaie

    Foaie verde …pajiste uscata..
    Umbla zvon natang in lumea toata..
    Pe pamant ca-i pace si racoare…
    Se intinde veste-ngrozitoare

    Uuuhuu…

    De cu seara pana dimineata
    Urca pretul ierbii in orice piatza
    Se usuca lacrimi si suspine
    Plaiuri de legenda si coline.

    Uuuhuu…

    Foaie verde, lacrima subtire
    Pe islaz, prin santz, prin cimitire
    Pe Pamant e foc si sete oarba
    Mai avem nevoie si de iarba

  34. Pe faleza de la Costinesti, acum, se monteaza un chiosc pe care este desenata canepa si scrie “legal smoke”.Asa ca cicul mic. Aia mica a marinerului stia ea ceva. Urmatorul chiosc va avea firma “La Eba”.

  35. Leave EBA alone !!!!!! 🙂

    azi am citit in Catavencu ca a fost un reality…Big Father..:-)

    Nu inteleg, daca nu e aroganta nu e buna? E buna bre…ai vazut fata in fata.

  36. Mie mi-ar place numai daca e rasa, ca e bruneta d-aia paroasa si nu ma tenteaza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.