Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Ce poate face o minte odihnită…

Ce poate face o minte odihnită…

Când v-a scris Cristoiu (în faimosul serial despre cum l-a impresionat politiciana de viitor Eba, când a reamintit prostimii din presă şi de pe bloguri că încă o dată a avut dreptate) că academicianca a mică a lu’ tăticu’ e cam vizionară, aţi strâmbat din nas. Că greşeşte Maestrul, că s-a dat cu Tiranul… Na, băi, derbedeii dracului, dovada. V-aţi dus la şcoală tinichigii şi v-aţi întors tâmpiţi. V-a mâncat în cur!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

100 thoughts on “Ce poate face o minte odihnită…

  1. Propun sa se legalizeze violul, inclusiv cel in grup, ca sa dispara prostitutia si proxenetismul.
    Tot asa si Pogea a starpit economia ca sa dispara evaziunea.
    Tinichigerie legislativa.
    Adica minte de tabla.

  2. Ma straduiesc dupa cum vedeti din greu, sa ma recalific tinichigiu. Imi e tare greu fiindca eu n-am facut filozofia “la civil” cum zice geniul de la Gagesti. Eu am facut-o ca idiotul la seminar si nu ma pot dezbara de ea.

  3. În România o astfel de lege ar fi pusă în practică cu mult mai multă aplecare faţă de cetăţean şi nevoile sale.
    Ţinând cont că, datorită sărăciei istorice, o mare parte a populaţiei nu ar avea acces la respectivele substanţe datorită inerentelor costuri de achiziţie, statul va asigura o cantitate zilnică de consum, adresată mai ales tinerei generaţii, care, după laptele şi cornul consistent din pauza mare, va avea asigurată şi o Mary-Jane de la stat pentru buna digestie şi evitarea eventualelor conflicte interioare cauzate de frustrările acumulate.
    Desigur, furnizorii vor fi aleşi prin încredinţare directă, pentru a elimina, pe cât posibil, timpul pierdut cu organizarea de licitaţii şi evitarea hăţişului birocratic.
    Ehehe, fumatul ăsta nu e aşa uşor cum crede lumea!…

  4. derbedeu ce sunt , in loc sa stau sa fumez ” iarba ” m-am apucat sa invat o meserie . si nu cea de ospatar !
    rusine sa imi fie !!!

  5. Aşa de rău m-a mâncat (în cur), că e mai rău ca drogurili. Şi-atunci, mi-am zis: “Acu’ gata, şi aşa am teren în pârloagă. La anu’ bagă tare ţărane! Ce şcoală vrei tu la odraslele tale? La cânepă! Îţi iei şi laptop, şi de dai pă Goagăl, până te ia toţi dracii, că dacă vrei să rezişti, tre’ să bagi iarbă! Da’ vezi că iarba îţi provoacă veselie! Să nu care cumva să râzi prea filisofic, că mă supăr pă tine!”

  6. Sa o legalizeze dom’le… dupa nu o sa mai vrea lumea atata iarba. Se vor gasi alte placeri care vor fi interzise 😉

  7. Zice Maestrul:
    „Elena Băsescu a candidat ca independentă.”
    Căt de independentă, se vede. Se vede, că-ţi vine să Ridzi de spusele maestrului.
    Ma rămâne de văzut cum justifică madam ministra sumele de care se face vorbire.

    Ma întreb dacă şi articolele despre EBA sunt la fel de independente ca_candidatura Elenei.

  8. “Marinerul” nu are nevoie de oameni care să gândească. El este un Goe ajuns la maturitate şi la o carieră nesperată… Îi face proşti pe toţi, de la mamiţica şi tanti Miţa, până la mam’mare. Ţineţi minte ce îi spunea mama sa dictatorului din “Toamna patriarhului” de G. G. Marquez ? ” Maică, dacă ştiam c-o să ajungi Preşedinte, te dădeam şi pe tine la şcoală, să faci câteva clase !” Ipochimenul nu înţelege că şcoala îţi oferă, în primul rând, un mod de a gândi şi o perspectivă asupra vieţii, nu informaţii despre păpădie şi elefanţi roz.
    În rest, domnule Ciutacu, sunteţi absolut genial. Nu exagerez dacă vă spun că sunteţi, de departe, cel mai puternic şi mai talentat pamfletar din întreaga istorie a publicisticii româneşti. Gândiţi-vă şi la nişte cărţi. Jos pălăria !

  9. Adevarul e ca suntem cam depasiti. Ce-i aia familie traditionala, cu masa servita, macar seara, in familie ? Cu parinti care incearca sa-si asculte si sa-si educe copii, venti tampiti de la scoala ? Cum adica sa-ti educi baiatul sa respecte femeia, sa ajute batranii pe strada,sa invete, pt a ajunge Cineva, a-si face un rost in viata, etc? Femeia a devenit tiganca imputita, scoala te face tampit,si e bine sa fii smecher. Limba straina e pt fraieri (aviara gripa si iesi prim ministru)…Ca fata, inveti ca legea o face botoxul,Super Slim cu anfetamina,o coasta, doua, scoase, la solar, 10 sedinte si via…capitala, pe Dorobanti, pt. un sponsor.Dupa, vine si siliconul in tate… Daca esti o privilegiata…ai acces la fericire cu cardul lu taaataaa,deja esti fata cu succesuri, e mai simplu,ai si un job bine platit si lucrezi cu cifrele,sponsorii se inghesuie la tine…Si crezi ca lumea aia a cluburilor, cu marihuana in buzunar si cu heroina-n nas e lumea celor multi. Ca e ceva normal. Atata timp cat avem si noi, din plin, abuzuri de tot felul, familii destramate, violenta domestica, consum de droguri, sinucideri in direct, pitzipoance peste tot,smecheri de Balcani,masacre, sange, crime, sex , si mizerii in plina zi la tv,cand copilul se intoarce de la scoala, de ce nu am legaliza marihuana? Neam de tampit sa fii, te scoate tactu si vizionara, nu numai europarlamentaraaaaa.

  10. Domnule Ciutacu, ca liberal care crede in doctrina liberala sint intru totul deacord cu legalizarea marihuanei.Drogurilr grele insa, pot afecta sanatatea altora de aceea nu sint deacord cu legalizarea decit in anumite conditii.V-am maii scris undeva ca “criminalizarea marihuanei” in USA a fost un act rasist(“puritanii” din nord fiind gelosi pe “mexicanii” din statele din sud care aveau “a lot of fun cu marihuna in timp ce ei erau pe uscat din cauza prohibitiei).De doua ori Curtea Suprema americana a respins prohibitia marihuanei, totusi niste “talibani puritani” au reusit sa creeze o lege care care sa faca ilegala folosirea si comercializare marihuanei fara permis de la guvernul federal, permis care nu se elibereaza niciodata. Asta este istorie. Eu vreau sa va intreb, care este problema celor incrincenati impotriva marihuanei. Drogul da o senzatie de fericire calma, combinata cu “plutirea prin camera” si o veselie debordanta. Ce va priveste pe voi talibanii prohibitiei cum se simt persoanele care folosesc drogul?? Mai mult, senzatia de pluitire poate fi puternica incapacitind persoanele sub influenta de a conduce. Cei care au devenit “high” din marihuana nu au nici un chef sa conduca ei doar vor sa stea sa-si savureze “zborul”. Deci nu sint periculosi ca betivi.
    Adevarul este ca povestile cu jazzul, blues, si toata muzica R&B din New Orleans a fost extrem de popular si datorita marihuanei care se consuma din plin in acei ani.
    In concluzie, “puritanilor” , talibanilor care se opun legalizarii marihuanei va pun o singura intrebare: Ce aveti voi cu fericirea altora, daca voi nu puteti fi fericiti cu voi insiva , incercati putina marihuana poate va ajuta!!
    Un taliban pe alte motive,

  11. Parca il si aud pe basescu: Ospatar un joint!. Pe langa asta americanii au probleme cu consumul ilegal de droguri, asa ca legalizarea marijuanei ar putea reduce numarul de detinuti (s.u.a si asa este tara cu cel mai mare nr. de puscariasi). La noi deja e legala vanzarea de “ierburi” cu efect asemanator marijuanei.

  12. Şi predicţiile dau semn să i se împlinească. Zău, de mi-oi (mai) pune mintea cu ea… 😛

  13. Eu am observat mai demult ca “Maestrul” a cam pierdut contactul cu realitatea. Prea mult stat in biblioteca te afecteaza la creieras. Sau poate doreste si dumnealui legalizarea marijuanei, ca dupa cum ii functioneaza logica si felul in care sare de la o idee la alta in timp ce vorbeste, cred ca mai pufaie si el cate una din cand in cand.

  14. Odihnita odihnita dar sa o stim si noi, sa simtim si noi la portofel ca se schimba ceva in bine… puii mei cu gramatica voastra de balta, academia romana e srl ?

  15. Eu stau si ma gandesc cu groaza, daca se aproba asa ceva, ce ne vom face cu bengosii de dorobanti. Pai daca iese vreun baietzash d-asta de cafenea dupa ce-a pipat o iarba si se suie la volan, va dati seama ce se intampla cand o baga el turbo crezandu-se pe autostrada?

  16. @Cetateanu’ Turmentat: ce se-ntmapla si azi, cand nu e legalizat consumul

  17. @Nea Victore,

    Din partea mea sa traga si pe nas, sa-si bage si-n vena, si-n cur, dar cand e vorba de pus in pericol viata altor oameni atunci am o problema. Si daca tot vor asa ceva, eu zic sa le facem un tzarc, ca la oi, si sa-i bagam acolo, sa faca ce vor ei, dar sa nu paraseasca incinta!

  18. La Gagesti a aparut o hotarare de consiliu local prin care consumul si detinerea de marihuana sunt nu numai permise dar si obligatorii.
    Pentru abstinenti, adica pentru aia care nu sunt “liberali”, vorba unui zevzec de pe aici, se plateste o taxa locala pe viciu.
    Toate merg mult mai bine decat inainte, numai ca a cam scazut consumul de tuica. Se cultiva cactusi din care se face tequilla.

  19. dupa pasul cu marijuana poate urma ala cu canabisul; mai ales ca in moldova (poate si in alte zone, dar unde nu stiu nu dau cu presupusul la mancaruri traditionale intra si “turta cu julfa” (produs de post) cu care erau serviti colindatorii in ziua si seara de ajun…
    pt astia mai tineri: julfa e o crema facuta din seminte de canepa – un fel de canabis :)).
    cred ca nu s-ar opune nici popimea ca, vorba aia, e produs traditional :)) si nu are nici e-uri ca pastilele

  20. Draga Victor, cam asa iese un editorial despre iepele partidului, cand nu mai e nimic rau de spus:

    P.S.: o sa imi fac un best-of cu articole despre clanul Base, daca nu ma termina astia inainte …

  21. ,,, batranul UTC-ist ( maestre — este chestia cu magarul si taranul venit la oras )face ce a invatat si a facut toata viata ,,, face SLUJ in asteptarea unui super ciolan ,,,

  22. Eu nu inteleg cum pot unii oameni normali la cap sa o ridice in slavi pe Elena Basescu , pentru ca pana si copii de gradinita isi dau seama ca pe EBa nu prea o ajuta mintea !
    I-ai pus niste intrebari capcana in interviu , de si acuma o doare locul ala in care ar trebui sa aiba mintea . 😉

  23. Buna seara
    Lui Cristoiu ii place de EBA, la fel de mult cum ii place catelului meu marijuana:)
    Insa o smecherie deja invechita a “maestrului” este aceea de a te pisa ( si lung chiar uneori) contra vantului. Cand toata lumea injura ceva, pentru a face nota discordanta cu ailalti, tu trebuie musai sa fii contra. E simplu, doar unii o pricep mai greu.
    Noapte buna

  24. Vreau si eu sa postez , ca mi-a venit una pe la creier : propun ca lui Boc sa-i spunem :Piticu’ fara barba” , nu de alta dar mi se pare ca totusi ii lipseste ceva 🙂

  25. @ozzy osbourne: da-mi voie sa nu mai cred in legenda asta romantica 🙂

  26. Probabil spiritul ‘eco’ al ‘saracei fete bogate’ si desenele cu Captain Planet din vremurile de demult au determinat-o sa-si declare ‘preferintele’.Oricum, in urma acestei afirmatii, cu siguranta numarul adeptilor a crescut, ca si publicitatea de altfel.Trasul in piept si cu iarba merg mana-n mana( vezi genele:-)..

  27. Lasă, Ozzy, că nu e chiar aşa! Maestrul scrie cu tremor în voce, cu emoţie sinceră. El, care a făcut istorie în rating cu găina care naşte pui vii, n-o să experimenteze acum găina care naşte pui morţi.

  28. bine ca e alcoolul legal. de parca nu-i acelasi lucru
    asteptam si alte informatii despre ce se mai intampla in lume si neaparat sa le legi de basesti. trebuie sa fie ei de vina de ceva
    p.s. lol, lmao si rotfl la faza cu familia traditionala. aia care ia masa seara de seara in fiecare casa de roman da vine marijuana asta de o distrug. inca rad

  29. @alex.dumitrascu: permiteti-mi sa va atrag atentia, cu respect, ca VIOLUL e legal, in special cel in grup! Puterea si poporul! Si mai sint unii care spun ca le si place!
    P.S.Daca se mai trezeste careva sa-mi arate obrazul ca nu sint” intelectuala ” ca-i bag in pizdele mamemlor lor pe toti acesti violatori, doresc sa semnalez ca ma fac vinovata de “vulgaritate” si atit!

  30. mda, si cu saracia noastra cum ramane?

    Oricum, ce speranta ai putea sa ai de la un creier odihnit?

    Tot respectu’ ..

  31. Salut!
    Daca un idiot afirma ca scoala scoate tampiti pe banda rulanta,probabil ca s-a gandit la fie’sa.Cum e posibil ca o tampita sa ajunga europarlamentar?Ca fata ei pare a fi mai mult de c….a!

  32. sa se legalizeze,eu deja am doua hectare la tara pregatite pentru productie.prin balariile din dobrogea poti gasi in stare naturala/salbatica planta(nu canepa obisnuita,sativa d-aia)e de pe vremea ocupatiei otomane cand plantau neneii ca sa le mai treaca plictisul.nu sunt studii care sa indice faptul ca marijuana e mai nociva ca alcoolul(in special din punct de vedere social).spunand asta,eu nu am incercat inca ierbuta desi am vagi amintiri din vacantele de la tara cand bunicul dadea canepa salbatica(zicea el) la vaci..poate de aceea laptele avea un gust mai ciudat 😀

  33. legalizarea marijuanei nu aduce dupa ea si dorinta de legalizare a baietilor care vand heroina sau cocaina…pai sa se vanda coca ca si painea?sa declare ei banii negri pe care acum ii obtin?e cu impozite,e cu TVA…adica sa castige ei mai putini bani?Nu se poate…sanatate…

  34. Scriam intr-un comentariu ca bloggerul incita imaginatia cititorului prin subiectele pe care le abordeaza. Comentariile la “Ce face o minte odihnita” dovedesc, cu prisosinta, ca d-l Ciutacu are darul, ca nimeni altul, ‘to get people’s brains going’. Sunt convinsa, ca daca ar mobiliza pe cititorii Jurnalului National, si ale pamfletelor sale, la vreo actiune (asa cum ne ‘ameninta’ la Stirea Zilei),cu sau fara M.Badea, ar veni lumea ca puhoiul.
    Tineti-o tot asa!!!

  35. Nu prea vad legatura intre una si alta, decat asa, sa ne aflam si noi in treaba. Sunt subiecte perene, de genul legalizarea drogurilor, avortul, pedeapsa cu moartea, etc. Mereu va fi cineva pentru si cineva impotriva, si mereu vor fi prosti sa comenteze asta. Oricum nu se va ajunge la nici un rezultat, indiferent de natura disputei sau argumentele arunca aruncate in lupta. Insa, inca o data, ce legatura are realitatea romaneasca cu o idee a unui american? Mai e mult pana sa fie ceva serios la ei, si chiar si asa, tot nu vad legatura cu noi. Sa fie doar un articol “incendiar” care sa il puna pe ganduri pe Dan Diaconescu?

  36. Sal’tare,domnu nea Ciutacu !
    Daca imi zicea cineva acu’ vreo douaj’de ani ca voi ajunge sa citesc despre dezbateri adanci, la nivel national, pe tema aprovement-ului vreunui drog la mine acasa,cre’ ca-i bagam o cashcota dupa ceafa ca face mishto de mine….Hm !Desi am umblat destul de mult in lumea asta in stanga si-n dreapta,incepe sa mi se zbarleasca parul pe schinare: oare am ramas asa de in urma cu mintea si cu intelegerea personala si nu ma mai pot acomoda defel asa-zisului “nou trend mondial romanesc” ? Oare nu mai pot sa-i inteleg pe aia care se screm sa demonstreze ca-i normal sa fi “diliu” zilnic chiar si penru o perioada scurta ? Probabil …
    Dar cand un ales – nu conteaza ca de o minuscula parte a acestui “bobor vesnic turmentat ” cum zicea cineva – care ar trebui sa-mi sustina interesele pe un plan mult mai “high” decat mintea ei, sustine cu nonsalanta posibilitatea de a trage cateva fumuri inainte de a intra in plenul marelui parlament, ma crispeaza…!
    Explicatiile de genul “Hai,dom’le,ce poate sa fie asa de rau un fumuletz acolo,in pauza sau weekend ?!” ma lasa complet rece !!!! GRESIT ! Ca la orice drog,asta-i inceputul ! Pune-o,nea Victore,pe mademoiselle EBA cand te mai intalnesti cu ea sa ia DEX-ul sau sa caute pe Goagal ce e “dependenta” si “tahifilaxia” ! De ce tahifilaxie ? Deaia ca am citit pe aici pe unii care considerau iarba dea dreptul medicament impotriva stressului cotidian…Intradevar, fatuca asta are mintea bine odihnita ! Ajutata,binenteles,de marele relaxat ! Oare,chiar,cum s-ar desfasura o discutie tata – fiica bine “afumata”,la propriu !?!
    Well.. mai e ceva… Dupa o iarba fumata de nevasta proprie,volens-nolens,o sa trebuiasca sa devii “sexoholic” …ca altfel…si uite-asa o sa-ti cumperi si albastra Viagraaaa…alte cheltuieli..
    Noi sa fim sanatosi !
    La buna auzire !

  37. Ospataru’ de mine.
    Cand mi-am luat licenta (pe vremea dinozaurilor, cand inca se mai invata – prosteste – ca Arad nu-i capitala nimanui), m-am dus la bunici (provin dintr-o familie de oameni simpli, deh) si le-am spus ca a fost greu la licenta, mamaie mi-a zis: “de, maica, daca nu ti-a placut cartea. uite pe al lu’ Vasile, el si-a luat permis, nu licenta, acu’ e tractorist, e plin de bani. licenta iti trebuia tie?”
    Si ma gandeam de ce naibii nu m-am facut tractorist? Aveam si bani si acu’ aram, semanam ogoarele cu iarba lui EBA. Intram in afaceri cu ea, nu?!?

  38. Ca de obicei, ne pregatesti pentru week-end cu o tema haioasa! 🙂
    Fata lu’ tata n-o sa semene niciodata, nici in cele mai frumoase vise ale ei, cu congresmenul american. Sunt ferm convins ca acesta nu a castigat voturi prin mita electorala.
    Din alt punct de vedere, Eba n-are pregatirea necesare, din toate punctele de vedere, dar mai ales intelectual, pentru a sustine la C.E. un astfel de proiect de lege.
    Pun pariu cu oricine, ca daca nu mai ieste Zeus, n-o sa mai auzim in veci de Eba, exact asa cum n-am mai auzit nimic dupa 1989 de Zoe Ceausescu.

  39. Ar fi bine sa legalizeze marijuana, ar fi indirect o victorie a EBEi si a PDL-ului. Si-l imagineaza cineva relaxat pe Stolojan, fara sa scrasneasca din dinti? Nu? Gresit ca tocmai asta e ce-i trebuie omului – un joint! (si lui Base ii trebuie -va arata cam ca Geoana dupa ce va trage un fum doua iar Boc probabil va sta in coltul camerei cu capul intr-o parte, lipit de umar asteptand cuminte sa fie iar intors din cheita).

  40. Bzua la toti tragatorii!
    Nea Cristoiu a fost garantat platit de hagie sa iste acest curent si nu de alta ci tot pentru rating si nume….dar daca a facut-o voluntar si din creer inseamna ca nu e tampit ci ascunde ceva??
    E bine domnul Ciutacu ca esti prezent zilnic cu cate o ghidusie,dar sa nu uiti niciodata ca traiesti in Romania si pentru asta trebuie sa bei tot timpul!Traiasca toti tampitii!

  41. Cei care sint barbati noapte ar trebui sa fie barbati si ziua. Mai vad inca 10-20 de persoane publice care merita tot atentie ca si EBa…

    Iar apropo de droguri…se poate spune ca numite televiziuni au un efect tot atit de nociv sau mai rau…
    Am sarbatorit ieri ziua unui f. bun prieten cu Antena3 la max (tu si Tariceanu…) si a urmat o cearta serioasa despre cit de naiv sint eu sa nu inteleg ca Badea si Gidea sint floarea neamului…

    P.S. Daca chiar te uiti serios si jurnalistic la cazul EBa iti dau un nume:Anna Maria Corazza Bildt
    (nevasta de ministru ajunsa europarlamentar)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.