Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nici măcar o flegmă între ochi nu meriţi, gunoiule. Că n-ai coloană vertebrală ştiam. Că te comporţi ca un activist PCR se vede. Dar n-ai nici măcar o urmă de coaie. Nu aştepta nimeni scuze de la tine. Ci doar să-ţi asumi. Măcar stăpânul tău o bagă pe aia cu eroarea când o comite. Eşti exact ceea ce a zis Radu Tudor, o ruşine de om.

http://www.youtube.com/watch?v=soIB5sUqgGo

UPDATE Citesc (şi mă crucesc) de pe ziare.com cum bietul Adrian Sârbu e momit de ceilalţi moguli, împotriva voinţei lui, să-l lucreze pe Traian Băsescu. Şi el, micuţul, într-un text de largă respiraţie parcă scris de Tapalagă de la Hotnews (sau de Ioana Ene, mă rog, e acelaşi lucru), nu se lasă, că are (aproape) de toate. Zic aproape fiindcă au uitat la enumerare femeia tânără şi mişto. Pupatul duios în cur al Tiranului omite micul şi nesemnificativul amănunt că, în ultimele două săptămâni, Jucătorul s-a manifestat la Pro Motor, la După 20 de ani, la Divetis şi a grăit despre Mutu pe sport.ro. În semn de disidenţă şi în pofida persecuţiei media, probabil…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

198 thoughts on “Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

  1. boc in turca inseamna excrement? mi-a spus si mie o romanca de etnie turca …o fi adevarat? pot sa mor de ras?

  2. eu pe astia – Basescu, Boc, Udrea, Blaga si Videanu – nu mai pot sa-i vad, nu mai pot sa-i aud! cum apar pe sticla, cum schimb programul… pur si simplu, imi produc o scarba organica, din rarunchi… deja si vocea lor ma zgarie pe creier, mai ales a lui Boc, care mie mi se pare izvorata de undeva din anii ’50, de la activistii aia ce latrau despre “chiaburi” si “dusmanii poporului”

  3. Cuvinte dupa chipul si asemanarea d-voastra, d-le Ciutacu:
    “Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?
    …. Rezervaţia cu imbecili
    Nici măcar o flegmă între ochi nu meriţi, gunoiule.”

  4. Eu atat ma intreb: Cat de PROSTI facuti gramada ne crede acest lingator in CUR? Asa as vrea sa-i sfaram teasta.. AAAAAA!

    Toata stima.. >:D<

  5. astuia – si mucilor astora ca el – sa ii/le crape obrazu’ de rusine?! colcaialelii asteia de tenii si de oxiuri care traiesc din cacatul cu adoratie numit de ei zeus?! haida-de!

  6. Daca nu toate, marea majoritate a interviulor prim-ministrului le-am urmarit sau citit. Singura intrebare de bun simt care se pune este: “oare acest om nu greseste niciodata?” ori ne-a pricopsit bunul Dumnezeu cu acest Messia? (El totdeauna are dreptate – ce nerusinare si lipsa de bun simt)

  7. Da, deci pana la urma, creierul lui Boc este direct proportional cu inaltimea lui. Scuza aia este de o penibilitate fara limite. Zici ca e un copil d-ala de 13 ani prins de ma-sa ca se masturbeaza si incearca sa-i zica chestii de genu’ “Era murdara, m-am apucat s-o spal, da’ nu se curata si trebuia sa frec bine”.

  8. Pentu acest BOCiu, uns la gura de rahat basescian, doar cateva “VORBE GRELE” de la Tudor Arghezi:

    „Te-ai cam subţiat şi învineţit. Obrazul ţi-a intrat în gură, gulerul ţi-a căzut pe gât
    ca un cerc de putină uscată. Dacă te mai usuci niţel, o să-ţi aduni doagele de pe jos. Ce
    floacă plouată-n capul tău! Ce mustaţă pleoştită! Ce ochi fleşcăiţi! Parcă eşti un şoarece,scos din apă fiartă, de coadă, BOCSESCULE…”

    „Mocirlă şi bale rămân după tine în muţi şi secetă galbenă pustie în şes. Şi din
    toate păsările cu graiuri cântătoare, îmi laşi cârdurile de ciori.”

    BOOOOOOOOOOC-ULEEEEEE ESTI O TARATURA JEGOASA SI BALOASAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. mai urmeaza basescu sa spuna ca de fapt se referea la nevasta-sa cand a zis “tiganca imputita” :))

  10. Domnule Ciutacu!
    N-am intrat in celalat inscris din respect pentru dumneavoastra si pentru cel caruia i-ati dedicat cuvintele frumoase! Din pacate, nu por sa nu intru sa va rog ceva din tot sufletul. Va rog, va implor…nu cred ca mai am altfel de forma de implorare oricum e din tot sufletul rugamintea mea..
    rugati toti realizatorii de la Antena 3 sa faca tot posibilul sa nu-l mai invite pe nesimrirul ala de Boureanu. N-am vazut om mai antipatic, mai tupeist, jigodie penala, nerusinat…dom’le…am un tv luat in rate, is bugetara, dar chiar vreti sa-l sparg din cauza lui BOU_reanu???!!!Da’ dati-l dracului la realitatea, la cos, la mama ca tot am dezgropat-o acu’ cateva saptamani, dar chiar vreti sa ne omorati cu zile?? Am incercat sa intru pe Antena 3, probabil din cauza hrablei de pc n-am reusit, dar va spun, daca il mai invita cineva pe nesimtitul asta pierdeti din audienta. Va rog sa le trasnsmiteti ca nu stiu in care mod s-o fac. Daca ar fi fost un telefon in direct as fi sunat chit c-as fi dat un salariu, numai sa-i spun acestui nerusinat cam cat de “bine” face aparitia lui pe sticla celor din tarla lui. Imi cer scuze de limbaj, dar credeti-ma doamna Grecu e o mare Doamna! Mare talent trebuie sa ai sa nu-i stergi mucosului una in direct!!!

  11. Sa-i fie rusine! Pana in 2004 era dl. Boc, un om simpatic si respectat in Cluj, dar puterea l-a schimbat (sau i-a scos la iveala adevarata fata) si acum s-a transformat intr-un pion, intr-un papagal…

  12. (R) Croitoru n-are stofă…nici cât pentru al treilea crac la izmană.

  13. Traim in Romania si nu ar mai trebui sa ne surpronda nimic din ce fac politicieni,astia conduc tara ca pe propria mosie.

  14. De nume_necesar pe 20 October 2009 la 5:48 pm (#)
    Doamna, nu stricati tv-ul pentru “unul cu mucii in freza” nu are rost. Il stiu pe nesimtit si arogant, fata de care si Nastase, “cel cu patru case” e un mic copil.
    O mai mare jigodie, imbogatita peste noapte, mai rar in politica romaneasca.
    Ma uit pe antrena si-l vad pe alt nesimtit, dar care e si smecher, il stiti desigur pe Bordureanu.
    In rest, sa avem speranta ca vom scapa curind de toata gasca de tiritoare basesciene.
    Am zis si ALELUIA!

  15. Pentru toti politiceni care de 20 de ani , fara exceptie , isi bat joc de noi .
    Acum 20 de ani prietenii nostri au spalat strazile cu sange pentru in speranta libertati de a alege ….iar noi suntem obligati de 20 de ani sa va alegem pe aceeasi !
    Pentru toate gunoaiele de ziaristi care pentru cateva hartii in plus stau capra pentru politiceni de mai sus .
    Sunteti mandri cand scriei “coaie” , si alte abjectii care arata cocina in care va scaldati de atata timp .
    Tu Ciutacule si toata turma de frustrati ziaristi , indiferent de trust , care zi de zi aruncati cu fecale unii in alti , nu va doresc decat sa va priviti copii in ochi atunci cand hoiturile promovate de voi va cuprinde intreaga societate romaneasca .
    Ciutacule , acum 20 de ani la un metru de mine a murit un prieten din copilarie !
    De ce !??
    Pentru o viata mai buna .
    Pentru o tara in care sa ne respectam si sa ne privim in ochi !
    Esti “baietas” cand in spatele monitorului tastezi “nu dau o flegma pe tine ” ” am coaie” ….uitand ca rolul tau ca ziarist este SI de a educa ! “Baietasule” coaie aveai daca erai langa noi pe strada acum 20 de ani …nu in fata monitorului , scrind pentru o hartie , doua in plus la salariu !
    Ma doare in cur de politica voastra !
    Dar imi pasa cand stiu ca niste gunoaie ca voi , vor avea posibilitatea sa educe , intr-un anumit fel copii !
    Sunteti jalnici .
    Toti !

    http://www.youtube.com/watch?v=W_KlTnCI-zM&feature=player_embedded

  16. Nu exista inregistrare video continua, de cand iese Boc din emisie pana cand spune “Derbedeul dracului”? Ar fi excelent sa i se dea putin peste bot. Imi aminteste de copii care sparg paharul si ascund cioburile pentru ca le e rusine sa recunoasca. Halal barbat.

  17. Tata lumea vorbeste de ministru nost din Rachitele si ii zice Emil Boc. Io nush de inde v-o intrat voua in cap ca asa il cheama. Noi la Rachitele ii spunem Emil a lu’ Nasu Naii ca asa il cheama. Pruncu asta, cand o mars la oras la Cluj, io i-am zas: “nu-i Cluju de tine, ma pruncule! Stai tu acii in sat la gaste ca nu-ti va mere rau” Emil a lu’ Nasu Naii pastea gastele acii in sat. No, bineee! Nu m-o ascultat. O mars la scoala adica la studii.. stiti dumneavoastra. Cand elea s-or terminat, io i-am zas din nou “ma pruncule, tu ai aci in sat de lucru la picioici, la pruni, la curechi.Inde-i mere napoi la Cluj? Ha? Tare-mi pare ca-i mere de magan” D’apai el n-o vrut in ruptu’ capului sa ma asculte. S-o dus si dus o fost. Am vazut la televizoriu de la birtu nost din Rachitele ca Emil a lu’ Nasu Naii o ajuns la Bucuresti. Io m-am bucurat pantru el si ma gandem ca am gresit cu sfatu meu. Tomna bine, cu cateva zile’n urma vine unu din sat si-mi bate ca un descreirat in poarta sa viu si io la birt sa ne uitam la teveu ca ceva’i rau cu Emil a lu’ Nutu Naii. Cu sufletu’ la gura ajung si io la birt, chelnerita fata faina era tata’nlacramata si-mi spune’ntre sughituri ca ai de la Bcuresti i-or pus gand rau lu’ Emil a lu’ Nutu Naii si l-o tzapat afara de la guvern. Io nush exact ce le-o facut Emil, da stiu ca il tat asteptam in sat de vreo doua saptamani si no ajuns inca. Mama-sa isi tat freaca manurile de nerabdare si sufera mult. Domnilor de la teveu, daca il vedeti pe Emil, Emil a lu’ Nutu Naii, va rog mult sa-i spuneti ca noi il asteptam in sat cu drag si ca suntem tristi.Amu cand om mai ave si noi ministru din rachitele, ha? Niciodata! Cand l-oi videa ajuns acasa, i-oi spune ” Emile, ti-am zas io ca sa nu te duci din sat ca i mere de magan!” Dreptate am avut, au ba?

  18. Asta chiar nu are nicio limita a bunului simt. Se vede dupa ton si comportament ca minte de ingheata apele. Oricum, ma ingrozesc de cat de ordinari sunt astia de la PDL. Nu mai au nicio urma de onoare. Asta daca or fi avut vreodata…

  19. Era bine daca dadeai si clipul unde jegul pitic iti atribuie acele cuvinte jignitoare.

  20. vad pe aici si vadimisti!
    pe deasupra mai fac si propaganda , ceea ce ma duce sa spun ca si ei au buba la cap, ca si potrokalii!
    E nasol, daca am ajuns sa apelam la WCT.

  21. Boc asta este un viclean parsiv fara pereche si hai sa va mai dau un exemplu pentru iarna asta el micsorase plafonul de subventie la incalzire motivand ca nu sunt bani,cand sau trezit fara sustinere in parlament ce a gandit parsivul , maresc subventia o fac ca cea de iarna trecuta [ brusc gasise bani ] dar va trebui sa obtin votul parlamentului. Iar noua majoritate a spus ca nu ne vor trece nici o lege, numai bine, ca apoi ies eu pe televizor si strig tare…vedeti astia sunt dusmanii poporului, parlamentul,noua majoritate. Boc viclean parsiv ,te joci cu soarta amaratilor din tara asta.

  22. Intrebat “de ce candidati la al doilea mandat” Basescu a raspuns in stilul lui dement “pentru ca nu sunt multumit de primul mandat”, ca si cum un doctor ar declara ca mai opereaza o data, pentru ca prima operatie nu a reusit, pacientul a murit.

  23. Cui naiba sa-i crape obrazul de rusine?!Lui Boc?!Asta nu gandeste,doar reproduce niste texte primite de la tata-su.Il bagi in priza si gata.Ma intreb cum mananca,se imbraca si merge.Cred ca e programat si pentru chestiile astea,ca de unul singur nu cred ca se descurca…

  24. Nu stiu de ce a incercat sa o dreaga… pana la urma are si el dreptul la o parere personala mai ales ca n-a exprimat-o public. Acum nu stiu ce sa cred, dar si sa fii numit pitic sau mai stiu eu cum (adica sa se rada de defectele tale fizice) doar pentru ca esti in dezacord cu cineva mi se pare la fel de condamnabil. e doar o parere …

  25. Auzi bai Boc , tu ai imprsia ca noi ne-am nascut ieri si tu esti pe aici de secole ? Poti s-o sugi fara s-o uzi?

  26. nu ii e rusine mai victore! omul asta, mic la stat dar jalnic la sfat, nu e creat decat sa linga funduri cat mai prezidentiale. cum sa-i fie lui rusine! nu are pik de demnitate sa aiba un punct de vedere. scrie el o carte cu ideile lui, dar cand Basescu are idei, altele, se sterge la poponetz cu ce-a scris. tusul e mai bun, si il face mare! mare lingau adica! hai Maretze Mititel, ridica-te pe vaarfuri, esti ingerashul luui!

  27. Domnule Ciutacu ,as putea spune ca sunteti singurul care poate, si eu cred ca o va si face,sa spuna raspicat ca nimeni nu poate fi obligat sa voteze atat pentru prezidentiale cat si pentru referendum dar ca TREBUIE SA TRAGA O LINIE “CITEATA” pe spatiul pe care trebuie sa semneze acolo unde nu a votat.Asta asa ca sa nu fie NIMENI tentat sa samneze in locul persoanei si in folosul candidatului Basescu,introducand buletine de vot stampilate in avans.
    La un moment dat am fost presedinta de conisie la o sectie de votare si cred ca este interesant de stiut ce am descoperit cu aceasta ocazie:din partea Partidului Democrat era desemnata o doamna pe care am prins-o pur si simplu punand in teancul cu buletine nevalidate cam multe buletine .In consecinta am luat acele buletine si am constatat ca erau mai mult de jumatate bune dar impotriva Partidului Democrat .Daca adaugam si asta langa celelalte tipuri posibile de frauda vom constata cum se aduna voturile. La cat de trepanati sunt este suficient un ordin si se vor conforma de parca ar fi hipnotizati.Asa se explica numarul mare de buletine de vot nevalidate,ele fiind controlate la biroul electoral central doar ca numar,nu si ca si valabilitate.

  28. Mie nu mi se pare ca merita jicniri d’astea.Totusi e prim ministrul Romaniei. Si daca as sta sa te intreb cu cine ai votat in 2004 ce imi vei raspunde:Traian Basescu? Daca erati inteligenti nu se ajungea chiar aici cu Romanika asta.Si dumneavoastra aveti dreptate:n’are coloana vertebrala..dar totusi.. eu va credeam un om inteligent.”nu te pune la mintea prostului ca dai de petrol”

  29. pana la “revolutie” am trait cu impresia ca tara merge rau pt ca este condusa numai de sudisti.
    acum m-am convins ca toti sunt la fel.
    SCUZE SUDISTILOR!
    daca a-si mai avea 20 de ani,la capatul lumii m-as duce.
    din ORADEA,cu drag.

  30. omul asta a facut cam tot ce a promis ca si primministru (exceptzie salariile profesorilor)

  31. Ai dreptate, individul asta e, prin vocatie, un gunoi. Turbulenta vremurilor scoate astfel de gunoaie la suprafata. Daca ramanea in satul lui, tot un gunoi era, dar nu mai era asa de expus si de agitat, era un gunoi mai linistit. Linistit sau agitat, niciun gunoi nu face si nu poate sa faca altceva decat sa puta, sa murdareasca, sa impurifice, sa compromita, sa distruga, sa altereze. In cazul de fata, reciclarea nu are niciun efect, individul a trecut deja printr-o reciclare, din faza de (f)UTCist si (f)ASCist-sef, in aceea de primm(s)inistru al acestei tari atat de frumoase, dar locuite.

  32. Felicitari d-nu Ciutacu.Sint si eu ardelea desi traiasc in Austria dar ce pot sa spun ca cel mai prost dintre toti ardelenii a ajuns la cirma tarii.Pacat ca dupa cum se spune ca Banatul e fruntea iar Ardealul mintea pot spune ca ne-am dat dracu cu Duracell…liliputanul asta de Boc ne face de ris nu numai pe noi ardelenii dar in ardeal mai este o vorba cine seamana se aduna, asa ca Liliputanul cu chiorul sint pe pozitie iar peste 5 milioane de fraieri i-au votat.Trebuie facut ceva!!! Au murit oameni degeaba in 89 iar noi stam ca prostii fara sa facem nimic.Acum e partidul dementilor si lingailor dar vor sa-l faca PPR iar de acolo ajungem la PCR…spre comunism victoriosi… Da mai dar Chioru nu mai are cu ce fugi pe mare….a vindut flota in loc sa o vinda pe Udrea facea un leu cinstit si nu mai fura poporul. Mai este O solutie…a mai fost una in 89… INAINTE spre ELIBERARE…

  33. nu am nimic cu ardeleni ,sunt oameni calculati si muncitori ca vorbesc ei mai rar dar macar gandesc sanatos si cum toate padurile au si uscaturi ne am trezit cu AtomBoc ardelean mandru nevoie mare ,dar care spre deosebire de restul ardelenilor asta i pe invers…vorbeste repede si prost si gandeste incet si colac peste pupaza mai este si complexat …fratilor in viata trebuie sa te feresti de omul prost da fudul si daca mai este si complexat ai incurcat o …cand se ajung astia e vai si amar de cei care stau la mana lor ,asta traim si noi in zilele noastre ….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.