Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

Nici măcar o flegmă între ochi nu meriţi, gunoiule. Că n-ai coloană vertebrală ştiam. Că te comporţi ca un activist PCR se vede. Dar n-ai nici măcar o urmă de coaie. Nu aştepta nimeni scuze de la tine. Ci doar să-ţi asumi. Măcar stăpânul tău o bagă pe aia cu eroarea când o comite. Eşti exact ceea ce a zis Radu Tudor, o ruşine de om.

http://www.youtube.com/watch?v=soIB5sUqgGo

UPDATE Citesc (şi mă crucesc) de pe ziare.com cum bietul Adrian Sârbu e momit de ceilalţi moguli, împotriva voinţei lui, să-l lucreze pe Traian Băsescu. Şi el, micuţul, într-un text de largă respiraţie parcă scris de Tapalagă de la Hotnews (sau de Ioana Ene, mă rog, e acelaşi lucru), nu se lasă, că are (aproape) de toate. Zic aproape fiindcă au uitat la enumerare femeia tânără şi mişto. Pupatul duios în cur al Tiranului omite micul şi nesemnificativul amănunt că, în ultimele două săptămâni, Jucătorul s-a manifestat la Pro Motor, la După 20 de ani, la Divetis şi a grăit despre Mutu pe sport.ro. În semn de disidenţă şi în pofida persecuţiei media, probabil…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

198 thoughts on “Nu-ţi crapă obrazul de ruşine, gunoiule?

  1. Un jeg de om, n-are curaj nici sa recunoasca c-a gresit, dar ce ne asteptam de la sluga prea plecata a marinarului, toti pupincuristii astia de-l inconjoara sunt de-aceeasi calitate, doar nu le-a crescut brusc coloana la toti ori coaie-n izmene, sunt niste atarnatori capabili de orice pt bani si putere, adica tot bani! Si acest personaj las si jalnic pretinde sa-l ascultam si sa-l credem, el fiind capul guvernului tarii asteia batute de soarta!

  2. Mi se pare corect ca Victor sa fie ofuscat pe Boc. La urma urmei, a fost facut “derbedeu” in mod nejustificat, si chiar daca ar fi fost justificat, un politician nu are dreptul sa injure un cetatean sau un jurnalist. In momentul in care isi asuma rolul de politician (mai ales prim ministru) isi asuma functia publica si cu bune si cu rele. Din pacate nu a fost primul, si nu va fi nici ultimul. Politicienii romani, sunt…prea romani. Scoala de politica si diplomatie romaneasca este prea subtire, iar politicienii romani, actioneaza mult prea visceral si mult mai…..sa-i zicem uman. (nu in sensul bun). Prin alte parti mai civilizate, va garantez ca si politicienii lor gandesc la fel, dar au prezenta de spirit sa se abtina. Daca primesc un ou clocit sau o porodica in fata, iti mai si zambesc sa dea bine in poza.
    Revenind la subiect, mie mi se pare ca Boc nu este malign. Nu este rau in adevaratul sens al cuvantului. Este penibil…este lipsit de coloana vertebrala, este mincinos, este lipsit de caracter…dar nu mi se pare un personaj malign. Spre deosebire de seful lui care este suma si cauza tuturor mizeriilor din aceasta tara. Si stiu ce spun. Nu sunt orbit de ura, cu toate ca il urasc din rarunchi. Basescu este sinteza perfecta a tot ceea ce este rau in romani. Boc este doar un pion nesemnificativ. Parerea mea este ca Victor ar trebui sa-l ignore, nu pentru ca nu ar merita o scatoalca dupa ceafa…dar daca te injura un valet, nu te iei la bataie cu el, ci mergi si discuti cu stapanul. Tunurile pe Basescu Victore 🙂

  3. Eu zic,dar m-am trezit cam tirziu,ca este sub demnitatea noastra sa ne coborim la mintea lui.Fie,chiar si aia a lui de Prim Ministru.
    Oricum se duce si apoi n-o sa-si mai aminteasca nimeni de el.

  4. nu cred, efectiv nu cred ca a spus asta. nu ma asteptam la mult de la dansul…prima data cand am vazut videoul am avut o reactie simpla: ai de p*la mea…ah, scuze, era in camera cineva si nu era referire la video.

  5. ce pot face si astia dekt sa injure ce vrei zici PD-L si te gandesti la exact ce a zis Boc

  6. Sunt satula de aceste gunoaie cu tupeu , lipsa de educatie si bun smt.Ele trebuie sa dispara . nu ma intereseaza opiiniile celor care spun ca nu vor merge la vot sunt doar niste iresponsabili care vor nu vor , devin complici la rezultul alegerilor .

  7. Povestioara d-lui Varujan de la Vorbe Grele , il defineste excelent pe Basescu. Un ticalos parsiv si fara onoare. Un mizerabil.

  8. dragilor BOC e un penibil caruia Baseascu i-a implantat in cap un “cip ” si se poarta ca un robot. minte,fura vorbeste pe automat fara pauze.Ma gandesc la ce penibil se simt clujenii(ardelenii,motii) lui si cum se va intoarce acasa cand politica va trece ???…pacat pentru un profesor universitar sa nu aiba coloana vertebrala …pentru ce a mai invatat ca sluga poti ajunge fara eforturi.

  9. Este descurajant sa vedem cum la noi in tara e o moda ca oamenii de calitate sa fie jigniti de niste parveniti fara pic de bun simt. Si mai rau, domnul Boc se vrea a fi ales si reprezentant al poporului -comandantul de vas fiind poporul-! Sa avem mai multa grija ce votam, ca tot suntem in an electoral!

  10. Dacă personaju’ n-ar fi preşedinte de partit (mă rog, mai mult preş decât dinte), ar merita o atenţie asemănătoare cu aceea pe care o au fâţele care fac prima pagină a tabloidelor. Da’ şi în eventualitatea (Dă Doamne!), că Băsel pleacă de la Cotroceni, scindează PDL-ul, sau îşi face partid, tot lingău de Băsel va rămâne. E o umbră mişcătoare a curului cel Băselian. Nu mai are nimic al său. Îi datorează prea multe Băselului…

  11. Daca Boc ar ramane fara automobl si fara SPP si ar trebui sa umble pe jos sa zicem de la Chirigiu pana la Piata Rahova, credeti ca ajunge nevatamat pana la Spanzuratu'(Electromagnetica)?

  12. OM…???? Ai zis rusine de OOOOOMMMMMM…..??? Pai atunci ne jignesti pe noi toti , inclusiv pe tine , care ne consideram OAMENI….! Mai corect: “DEJECTIE BIOLOGICA” sau “REBUT BIOLOGIC”… , asta ca sa nu jignim nici animalele sau plantele…!

  13. INCREDIBIL!!! O jigodie nu numai fara c.aie, nici macar o urma de ovare nu are. Sa ma ierte Dumnezeu, daca-i impuscam e prea putin. Ntz Ntz Ntz.. derbedeu’ dracului!

  14. haha, el vorbeste de deontologie? hahaha!
    m-am blocat in faza cu deontologia, nu pot depasi momentul…

  15. De dragul exercitiului, doar asa, sa vedem daca are logica:

    1. Se discuta pe “canalele” potrivite cu persoanele potrivite si se stabilesc niste directii clare de urmat.
    1.1. Se ia un primar, cat mai cunoscut pentru capacitatile organizatorice si cat se poate de “independent”. De ce “…”? Pentru ca face parte dintr-o organizatie. Pentru ca fiind primar al unei capitale europene a avut ocazia sa se intalneasca cu toti factorii de decizie din UE. Pentru ca, intalnindu-se, au purtat discutii. In care subiectele si modurile de abordare ale problemelor sunt cunoscute doar de participanti.
    2. Se genereaza o criza. Politica. (Cea economica exista in Romania de mai mult de 20 de ani.)
    3. Se propune o solutie. Politico-economica.
    4. Se mizeaza pe orgoliul unui presedinte mitoman si, la nevoie, i se “ridica mingea la fileu” pentru ca reactiile lui sa fie cele scontate si efectele asisderea.
    5. Se ajunge la o criza generalizata,
    5.1. Se ajunge la o revolutie sau revolta populara. (alegeri anticipate, pe fondul unui colaps economic total)
    5.2. Se ajunge la o puci militar
    5.3. Se ajunge la o interventie a armatei in organizarea si gestionarea unor alegeri corecte
    (vezi accentul maxim pus pe reducerile unor pensii, vizati fiind fostii, prezentii si viitorii pensionari din sistemul militar, desi nu s-a specificat asta)
    6. Se produce o vizita, a cui trebuie, din partea cui trebuie.
    6.1. Pentru a se evita 5.1. si 5.2., toti principalii candidati la conducerea statului renunta la “concurs”, oferindu-si sprijinul neconditionat unui singur contracandidat (vezi punctul 1.1.) pentru mitoman
    6.2. Se declara ca mitomanul a suferit o cadere nervoasa sau ceva convenabil si care sa nu irite si mai mult climatul politic si se ajunge la varianta 5.3 – cu una din rezolvarile:
    6.2.1. – se da “batalia” intre candidatii inscrisi in cursa electorala (cu o solutie deja stabilita in intalnirile anterioare de la punctul 1
    6.2.2. – se “propune” o supraveghere ONU, UE sau alte “organisme” de acelasi fel pana la “revenirea la normalitate si se ajunge la o solutie ca la punctul 7
    7. Se ajunge la variantele 5.1 sau 5.2. (sau 6.2.2.) Se intervine de catre UE, ONU sau altele de genul asta si se “partajeaza” Romania in “zone geo-politice” de interes strategic si economic:
    – Moldova romaneasca ajunge sa formeze cu Moldova ruseasca un stat “independent” – bun prieten si aliat al CSI
    – De la granita Mehedintiului pana la Marea Neagra se creaza un nou stat. (eventual Dobrogea devine o “zona economica libera”)
    – Banatul, Aradul, Caras-Severinul, Hunedoara si Mehedintiul impreuna cu “omoloagele” din Serbia si Ungaria se alipesc formand un nou stat sau zona economica independenta
    – Transilvania (cu sau fara zona secuiasca – de care Ungaria nu e foarte interesata in a-si o alipi) se unesc cu Ungaria

    Sunt curios cat de aproape de realitate am ajuns cu fictiunea mea. Voi avea ocazia sa vad asta in decembrie.

  16. crezi ca este singurul care te injura? macar asta a facut-o in direct 🙂 ai putea chiar sa ii multumesti
    p.s. – oricum este un bou

  17. Victor, un offtopic mic (cu scuze): parca l-am auzit pe TB spunand ca a inceput demersurile catre OSCE sa trimita observatori la alegeri. Or, dupa cate stiu eu, OSCE a “supravegheat” oroarea aia de “alegeri” din Republica Moldova, din primavara, si n-a vazut nimic suspect. Mai mult, umbla vorba prin sat ca OSCE-ul e destul de prietenos cu Putin si interesele lui geostrategice. E real? Tu ce stii?

  18. Coane Victore, o jignire de la aceste “personalitati”, valoreaza mai mult decat o lauda sau apreciere! da-i dracului, si-asa, vor intra in negura istoriei!

  19. Chiar se intampla in viata:
    Everybody makes mistakes/Everybody has those days/Everybody knows what/What I’m talkin’ about…Nobody’s perfect/I gotta work it…You
    live and you learn it/If I miss it up/ I know somehow/ I will get a way…”

    Da!!!! cu totii facem greseli, ca nimeni nu este perfect, dar cand it dai seama ca ai gresit trebuie sa ai barbatia de a recunoaste ca ai gresit, de a o asuma si mai ales de a gasi calea de a o indrepta.
    Dar de unde sa luam ‘barbatia’, ‘curajul’ de a ‘iesi in fata cu pieptul gol’ si de a spune ‘oameni buni, imi dau seama ca am gresit fata de voi, si cu ajutorul vostru doresc sa-mi indrept greseala’. Asta-i curata utopie, veti spune.Si din pacate ‘greseala’ se perpetueaza.Ba mai mult se degenereaza intr-o “minciuna crasa”, pentru ca omul sau oamenii care gresesc nu au coloana vertebrala. Bineinteles ca ‘invocata scuza’ a lui Boc ca ‘nobody’s perfect’, si apoi ‘scufundarea lui in minciuna’ este de toata jena, chiar merita sa fie numit ‘gunoi’. Dar nu trebuie sa uitam, ca dumnealui, in maimutareala lui, il imita pe “Stapanul” care e drept ca a recunoscut ca a mintit poporul in 2007 afirmand ca “In 5 minute demisionez”, dar a si gasit o explicatie pentru minciuna: “nu m-am tinut de cuvant pentru ca am primit informatia ca se va pregati o ordonanta de urgenta in care voiau sa stabileasca faptul ca un presedinte demisionar nu mai poate candida”. Vedeti stimati cititori, ca pe dumnealui, obtinerea unui nou mandat, il macina de cel putin 2 ani.
    Cu asemenea om inconjurat de camarila sansa Romaniei de a ajunge la ‘normalitate’ este minima.

  20. Hal de profesor universitar de drept constitutional? Sa ai atatea ordonante declarate neconstitutionale? Mai bine s-ar duce la coada vacii. Mi-ar fi lehamite sa ma duc, ca si student, la sala sa ascult un om LIPSIT DE CARACTER. RUSINE

  21. I-am ascultat teoria prin care explica ce a scris in 2003 in manualul pentru studenti (http://marianghionu.finantare.ro/2009/10/18/emil-boc-e-cel-mai-bun/). Cica curtea constitutionala a dat la un moment dat o rezolutie din care ce credeti ca rezulta (pe parerea lui de specialist):
    CA PARTIDUL CU CEL MAI MARE NUMAR DE MANDATAE DA PRIMUL-MINISTRU.

    Mie nu mi se pare ca e parerea lui de specilist, ci parea lui de sluga. Basescu ar trebui sa-i ceara drepturi de autor.

  22. Oare Boc nu-si revede prestatiile pe la diversele televiziuni unde este invitat sau unde se invita? Cred ca nu.Nu poate exista “om” pe fata pamintului caruia sa nu-i fie rusine daca ar avea astfel de prezente.La Boc insa nu este cazul.Minte cu nerusinare,om fara coloana vertebrala,profesional la pamint si alte citeva astfel de calitati.Daca nu dam cu astia de pamint Romania nu are nici o sansa.

  23. Jignitor! Sfideaza inteligenta acestui popor. Parca privesc un film “horor” si tensionat la maxim si care imi doresc sa se termine si gandesc: acum se termina, acum se termina. Toti conducatorii PD-L sunt dupa chipul si asemanarea conducatorului iubit. Este modelul acestora atat pt. femei cat si pt. barbatii aflati la puterea centrala si cea locala. Daca am vorbi despre acestia ca despre intelectuali autentici afirmatia mea fireasca ar fi ca se “prostiuteaza intelectual”. In cazul dat nu este vorba despre asa ceva. Este vorba despre oameni fara o poveste, fara un trecut. O clientela politica post-comunista incompetenta, rau intentionata ce reusesc o adevarata performanta neagra. MINT ATAT DE CONVINGATOR INCAT CONSIDER CA SE AFLA IN ZONA PATOLOGICULUI, IMPOSTORI AUTENTICI, COMPETENTI INSA IN CEEA CE FAC. Au un mod de a se comporta specific lumii interlope. “Cine nu este cu noi, este impotriva noastra”. “Toti trebuie sa luceze pentru noi”.
    O sa aibe Romania o clasa politica? Oare cand?
    Sa nu-l uitam pe Cicero “Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita!”
    Sa fi avut dreptate?

  24. e un gunoi boc, sefu’ lui e un jeg de tortionar. isi bat joc de popor si dup-aia ne ranjesc in fata. si noi, altceva in afara de a ne lamenta pe la colturi si a injura nu avem de gand sa facem nimic?

  25. Din pacate politicieni nostri sunt toti la fel. Au o problema cu furatu si mintitu. L-au mostenit pe Ceausescu ? Domle eu am mai vazut si auzit alte guverne si alte tari. De furat se fura oriunde. Inclusiv la ” modedul American ”
    Singura diferenta este ca fura cu degete nu cu mana pana in cot. Romanii nostri parca nu se mai satura…….nu intaleg de ce…….nu intaleg pana cand……..
    Spunea cineva ca asta o se intample pana in momentul in care se vor schimba complect generatiile. Posibil………Eu personal nu mai cred…
    Poveste incepe in urma cu sute de ani si suntem satuli sa tot ascultam si sa speram.
    Eu personal sunt plecat de mai mult de 10 ani din tara, si ma doare mult sa aud bataia de joc care se face si in tara despre cei plecati. Nu numai politicieni….si oamenii de rand.
    Ba auzi la stiri ca, ”capsunarii” au trimis anul acesta atata valuta……ba ca cutare smecher cu masina cu ”figuri” a facut pe smecheru….etc…
    Eu nu contest ca sunt intre cei plecati smecheri care vor sa faca spectacol….sau ca sunt intre noi hoti, banditi, etc….
    Dar sa stiti ca eu sunt mandru in general de Romanii. Suntem oamenii capabili si inteligenti ! Si sunt foarte mandru de asta…..eventual mai uniti trebuie sa fim ? Cu siguranta….
    va salut cu respect pe toti !

  26. ce minte trebuie sa ai ca sa il pui pe Boc prim-ministru? sau mai bine zis suntem vazuti ca o mare de prosti de catre politicieni

  27. care aveti posibilitatea acum sa urmariti a3 puteti vedea cum un “domn” calianu, mananca in direct cacat cu polonicu’.
    citez: “cine-i iohannis? un primar cu cinci clase”
    :))) frate, tupeul astora a trecut deja dincolo de planeta saturn!

  28. Cum sa te astepti ca “Stapanul” si “sluga” sa aibe coloana vertebrala? Sa vezi si sa nu crezi ca “Stapanul” declara senin (dar cine il mai crede?Prostii!):”Eu am fost, la un moment data, adeptul demisiei imediate a guvernului dupa depunerea motiunii…dar liderii PDL au avut alta optiune”. Ha! Ha!Pai indrazneste cineva sa-l contrazica din PDL? Il vedeti in stare pe “Sluga de Boc” sa i se opuna vointei Tiranului?De unde sa imprumute niste ‘curaj’, niste ‘verticalitate’ cand toti sunt o apa si un pamant?Adica ‘fara coloana vertebrala’! Da Doamne, ca ‘poporul asta suveran’ sa nu se mai uite la ei cu niste ochelari vechi, zgariati, opaci, ci sa-si puna ochelari noi, prin care sa vada foarte clar “cinismul lor incriminator’ cum a spus D-l Duvaz aseara la Vorbe Grele. Vedeti d-le Ciutacu la ce concluzii sinistre ne incitati?

  29. @victor: vad o campanie pe net pentru parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari. ai idee cine o plateste?

  30. Oare ce i-ar zice mama-sa daca ar afla de lasitatea si minciunile penibile ale fiului ei ?
    ” Vezi mama daca te-ai inhaitat cu golanul ala de Traian , ti-am spus ca nu-mi place anturajul in care te-ai bagat mamica, rade lumea de noi in sat Miluta-mama. Chiar tata Veta , nerusinata, aia de-i ficioru-su la PNL, m-a intrebat chicotind, daca n-am exagerat cu horinca atunci cand te-am facut. Rusine, Miluta-mama. Sa-i spui tu baiatului ala fain ” derbedeul dracului ” ? Pai asa te-am crescut io pe tine ?, magarule ce esti . “

  31. Boc este cred cel mai bun avocat, asta este capabil sa tina o pledoarie in care demonstreaza ca „Jack Spintecătorul” este agresatul nu agresorul si ca este nevinovat.
    Crimele comise de fapt au fost sinucideri care s-au produs in prezenta lui, el fiind fortat sa priveasca actiunea.

  32. Pitibocului nu ai ce să-i faci! Este imun la argumente. Doar o smetie , dată aşa, din dl. Feleacului, l-ar putea potoli pe nemernic. Stoloboci şi Băşescieni, ne-am săturat. Vrem să trăim într-o ţară normală.

  33. Ciutacule, cu melcul asta ti-ai gasit sa te pui? Retardul de mahala comunista? Jegul dus la extrem? Coaiele astuia atarna de urechi, de cand l-a adus musca in pizda ma-sii.
    Am zis musca? Cred ca era molusca, ca musca e vioaie. Mai ales la cacat, se vede.

  34. MISCAREA ROMANIA ALTFEL
    Comunicat

    Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic – pentru o dezvoltare durabila a României. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

    Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
    Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României.
    Adresa electronica Mi.R.A. este:http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

  35. Nu vorbi de Pro Tv ca sunteti in urma rau de tot fata de ei. Din toate punctele de vedere. Antenele sunt compromise si nu trebuie sa fii un mare cunoscator ca sa-ti dai seama. Dar Pro-ul e sfant fata de voi…asta sa fie clar. Sunt un simplu cetatean, un simplu telespectator, asa ca spun asta fara nici o miza.

  36. Ca dl Boc este penibil si iresponsabil ne-am dat seama deja. Dl Boc este un bun predicator al minciunii, un umil slujitor al diavolului pe care il serveste impotriva intereselor tarii.Este dezgustator deasemenea prin discurs si simpla prezenta in viata publica,la fel ca seful sau prezidential. Este momentul sa le spunem ADIO din viata publica. Nu vede ADEVARUL numai cine nu vrea,sau cine este inregimentat in PDL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.