Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

Asemănarea flagrantă dintre vot şi Net e că şi proştii, şi deştepţii, şi sceleraţii, şi raţionalii, şi analfabeţii, şi cei cu şcoală au acces egal. Diferenţa majoră e că, măcar teoretic şi legal, la vot nu poţi participa decât o singură dată la fiecare tură. Pe cale de consecinţă, dupa ce va trece isteria asta electorală, voi tria la sânge proştii, analfabeţii şi activiştii de partid. Iar blogul meu va redeveni respirabil.

UPDATE: Nu vă isterizați preventiv, nu vă va cenzura nimeni opiniile. Curățenia se va face natural, pe măsură ce voi găsi postate injurii, amenințări, lozinci și îndemnuri faccistoide, agramatisme, off-topisme, linkuri de autopromovare etc.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

175 thoughts on “Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

  1. Victor, BRAVO! Si BRAVO lui CRIN ANTONESCU pe care IL VAD PRESEDINTE peste 5 ani! Asta e, nu s-a putut acum, dar daca vor face cu adevarat CEVA pentru noi astia fraierii care incercam sa mai si muncim … Eu sunt convinsa ca si Geaona si GASCA din spate SPER ca au invatat ceva din lectia asta – mai sunt multi tampiti in Tara asta, dar si multi s-au desteptat … si, ORICUM, vine gasca de TINERI din urma, si chiar daca ei sunt schimonositi de un sistem de invatamant ”in continua tranzitie”, tot vor fi mai destepti decat cretinii care il sustin pe Alcoholicus … By the way, voi nu observati ca E TOT TIMPUL BEAT??? Eu, daca as fi fost in locul lui Crin ceream in gura mare: CER SA NI SE PUNA FIOLA CELOR CARE SUNTEM CANDIDATI … Ar fi fost ”istorie” acum NESIMTITUL MARINAR si nu ne-ar mai fi chinuit noua rabdarile … Si stii ce-as mai vrea sa spui la Sinteza si in emisiunile tale: CAT TIMP VOR MAI PROFITA PORCI CA CHIORU DE BUNUL-SIMT SI CEI 7 ANI DE-ACASA ai unor oamnei ca Antonescu si ca Geoana? Cat timp ii vom mai trata cu manusi pe tupeisitii astia obraznici? Si mai intreaba-l pe Crin – ce i-a spus BETIVU cand i-a strans mana – ca il ameninta cu privirea aia de BOU INCHIONDORAT … si-i facea cu degetul … ??? RECUNOSC ca nenorocitii astia de la putere au reusit sa ma transforme radical – aproape ca imi vine sa ma comport ca unul pe stadion, sa-i injur si sa-i scuip, ca sa ma racoresc … Si singura mi-am dat si explicatia: pentru ca EI sunt de aceeasi teapa cu cei de pe stadion si, ca OM NORMAL ce te consideri, AI SENZATIA CA ALT LIMBAJ NICI NU POT PRICEPE, HAITELE DE NESATULI – ce-or face cu atatia bani … ? Ei nu se uita ca-i risipesc pe handicapatele alea, niste ratate, care trebuie sa-si faca buzele de 2 kile ca sa le bage cineva in seama!
    SA NE TRAIESTI VICTORE!

  2. Am avut o revolutie, daca iese tot Basescu cred ca ar mai fi necesara inca una, nu se mai poate asa, dar hai sa nu cobim, mai este timp in turul 2…

  3. Am vazut discursul lui Basescu, eu cred ca omul asta nu este zdravan la cap si pe de alta parte cred ca simte ca pierde si atunci arunca tot felul de vorbe idioate….ce ar fi declarat daca Antonescu spunea ca merge pe mana lui in turul doi? Spunea despre oamenii politici ca sufera de dispret fata de romani dar el de ce sufera? Sa ne fereasca cel de sus de inca un mandat al D-lui Basescu.

  4. De ce nu-i da replica nimeni lui Basescu atunci cand se lauda cu rezultatul referendului si face afirmatia ca 88% dintre romani au fost de acord cu o singura camera, din cei 9 milioane de votanti,88% reprezinta 7.8 milioane, iar restul de 14 milioane nu au fost de acord referendul adica aprox.60%.Cum este cu majoritatea romanilor?

  5. Pana si ‘update’-ul sustine importanta folosirii corecte a folosirii punctuatiei pentru a evita orice dubiu vis-a-vis de continut.Din enumerarea destul de consistenta imi retine atentia in mod deosebit “trierea la sange” a “linkurilor de promovare”. Este si timpul. Apreciez sublinierea:”Nu-i vorba” de cenzurarea opiniilor.Doar dumnealui este deontolog.
    Pe undeva ma distreaza ca preia cuvinte din limba engleza ca unele care au fost deja asimilate in limba romana, cu efect de cuvant apartinand lexicului:”off-topisme”,”linkuri”.
    Si am incredere ca ceea ce spune va si face; cuvantul dat este si tinut, o trasatura de baza a jurnalistlui V.Ciutacu.

  6. Victor, ca tot ne-a intrebat Dorel:
    Eu traiesc destul de bine.
    (Nu neaparat multumita lui Basescu, ci faptului ca nu m-am aruncat la credite, si mi-am vazut de treaba: n-am cheltuit mai mult decat am produs.)
    Oricat de betivan si de grobian ar fi Basescu, am o mare alergie la basca lui Iliescu si almanahele lui Vanghelie. Sa inteleg ca am o dilema?

  7. Eu ma gandesc ca nu e rea deloc performanta lui Crin, de a fi numit deja premierul, fara sa mai ajunga si presedinte. Ce ziceti? Nu e frumoasa tare aceasta jumatate plina a paharului? 🙂

  8. Felicitari, Victor! Viata in Romania fara domnia ta ar fi lipsita de esenta. Esti unul din putinii inzestrat cu puterea de a ridica ceata de pe ochii multora si sa speram ca si din mintea acestora.

  9. Culoare steagului pentru fiecare partid ne este cunoscuta, dar dupa ce criterii va veti ghida sa-i descoperiti pe ” activistii de partid” ca sa faceti “triere la sange”?

  10. Ciutacule,

    Ai mai ratat o diferenta intre NET si vot. la vot, in principiu, tre sa ai 18 ani si sa nu ai interzicerea dreptului de vot (vezi cazul unor vietasi).

    Fiara.

  11. Scuze, dle Ciutacu, nu ma refeream la dvs. personal si, tocmai pt. ca am o virsta, nu-mi place sa pirasc (glumeam!). Mi-a sarit in ochi postarea dlui Costin, pe care-l intuiesc a fi un tinar de nadejde si, tocmai de aceea, m-a intristat stilul sau mai apropiat de cel al basescului decit al unei persoane atasate spiritului democratic.

  12. Sa-i aduca cineva aminte Domnului Basescu cum a spus dupa ce a fost ales “Eu sunt garantul Constituiei Romane” Numai garant nu a fost cand mass-media a aratat pe timpul mandatului dumnealui abuzuri din partea autoritatilor, cand madam Udrea are listul conversatiei telefonice unui procuror, asta ma ingrozeste cate d eusor il poate face rost pe al unui singur cetetea.Nu traim bine domnule Basescu, NU,NU,NU ! M-am saturat de prezenta dumnealui si cum se dadea in spectacol si dansa pe manele cu nerusinare in timp ce inca sunt oameni in Romania care pling de pensia mizera si saracia din Romania, tara e plina de datorii externe, am fost otraviti in campanie cu promisiunile dumneavoastra !
    “Eu sunt garantul Constituiei Romane”…nu am sa uit niciodata asta,vreau un presedinte de tara nu vreau presedinte ca unii sa aibe scaune si fonduri la discretie, m-am saturat pina-n gat !

  13. ATENTIE..!
    daca Basescu pierde alegerile din 6 dec.(doamne ajuta ) ,asta FUGE din tara .-
    a pregatit ,deja, terenul . vezi-doamne pleaca pe mare ca i sa facut dor de meserie.-
    pe EBA a aranjat-o la Paris , are toti banii afara…..
    urmariti-i miscarile lui si familiei ( deplasarile………)
    mai vorbim in ianuarie……

  14. AM CERUT UN STUDIU DE SUPRAVIETUIRE IN ROMANIA , POTE MI-L TRIMITE CINEVA SAU IL PUBLICA PE NET .

  15. Sunt emotionat. Mi-a cerut Basescu scuze. Doamne ce zi. Cred ca am sa ma uit la el mult mai admirativ decat ala mic (nu Boc) dupa ce aluat palma. A gresit si-i pare rau si cazul Lenutei. Ce usurare. Ce zi minunata. Ura, ura, ura! Traiasca poporul roman cel care va fi dus pe cele mai ridicate culmi ale progresului si civilizatiei (fara aia trei)
    P.S. Ca sa fiu sincer as gresi si eu 5 ani si mi-as cere si scuze daca ma aleg si eu cu o casa de 800.000 euro.

  16. Stimate domnule Ciutacu,
    Sunt profesor de limba romana si membru al Uniunii Scriitorilor.As dori neaparat sa va intalnesc pentru a va comunica ceva important.Nici pentru mine,nici pentru Dv.,ci pentru noi,toti.Si aceasta cat mai curand,dac se poate la redactia Jurnalului.
    Va multumesc,
    Sorin Teodorescu

  17. trimite asta la toata lumea!
    Si daca ramuri bat in geam,
    Si-l vei vota pe mitocan
    Il vom lasa in curu gol
    Si vom pleca’n Afganistan.

  18. Inca o data se vede ca acest om n-are mama n-are tata! E in stare sa se debaraseze de toti cei care i-au facut toate mizeriile de pana acum.
    In legatura cu Eba, doar a constatat ca i-a adus ceva mai putine voturi? E de-a dreptul o palma data Romaniei cu aceasta fata in parlamentul Europei. Raul a fost facut! Asta nu inseamna ca nu trebuie sa plece. Om vedea ce se mai poate repara. Toate cele bune!

  19. Daca dl Basescu considera ca o campanie manelizata este una onorifica si de bun simt ori staff-ul dumnealui atunci simt ca trebuie sa dam cu educatia si scoala efectiv de pamant.
    Campanie prin manelisiti !? Doamne in ce tara traim ! Cat de mare este miza scaunului prezidential, chiar asa il roade tare nevoia sa fie cel care Apara interesele noastre ? Care interese ? Iar o sa fie Garantul constitutiei Romane next 5 ani, iar o sa vad cum mass media descopera niste oameni care au afaceri controversate si nu-i deranjeaza nimeni, iar vad politisti care agreseaza oameni, iar vad autoritati care abuzeaza de oameni, iar alte taxe gen “impozit forfetar” off vreau sa simt ca sunt roman, o viata fara teatre, vreau un presedinte, dl Basescu ar putea sa-mi asculte dorinta de Craciun si sa ma lase, pe mine nu ma reprezinta, nici in veacul asta si nici in urmatoru.Amin

  20. La multi ani romane, este ziua nationala a Romaniei !
    Va doresc tuturor sa reusiti sa treceti cu bine prin toate fie bune, fie rele,inca respiram si suntem stramosii celor care s-au jertift pentru tara asta, sa n-o lasam pe mana celor care vor s-o jefuiasca, sa luptam pentru copiii nostrii, sa avem curaj sa spunem oricand Noi suntem romani !

  21. V-ati staduiut vreodata sa va puneti muschii la incercare? Voi a-ti reusit sa va urmariti vlastarile sadite de mainele voastre ca sa vedeti cum cresc?Ce rezultate dau? Ganditi-va si apoi comentati.La multi ani Romania! La multi ani celor ce vor sa faca ceva pe acest dar care se chiama VIATA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.