Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

Asemănarea flagrantă dintre vot şi Net e că şi proştii, şi deştepţii, şi sceleraţii, şi raţionalii, şi analfabeţii, şi cei cu şcoală au acces egal. Diferenţa majoră e că, măcar teoretic şi legal, la vot nu poţi participa decât o singură dată la fiecare tură. Pe cale de consecinţă, dupa ce va trece isteria asta electorală, voi tria la sânge proştii, analfabeţii şi activiştii de partid. Iar blogul meu va redeveni respirabil.

UPDATE: Nu vă isterizați preventiv, nu vă va cenzura nimeni opiniile. Curățenia se va face natural, pe măsură ce voi găsi postate injurii, amenințări, lozinci și îndemnuri faccistoide, agramatisme, off-topisme, linkuri de autopromovare etc.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

175 thoughts on “Băi, Doreilor, AMR două săptămâni

  1. Eu pe cine votez ?!

    Geoana avea in spate pe Nastase & Iliescu.
    Basescu avea in spate pe Udrea & Boc.

    Care din ei imi ataca cel mai putin buzunarul ?

    Cand voi gasi un raspuns la intrebarea asta, atunci voi sti cu cine voi vota.

  2. Eu nu am inteles, de ce toti care incercau sa voteze acolo, mai precis in Gara de Nord nu avea niciunul din ei bagaje. Erau mii de oameni in Gara de Nord, dar niciunul cu bagaje. De unde apareau oamenii aia ? Ca nu inteleg, cel mai simplu mod era sa votezi la tine acasa, oricat ai fi fost de mult in trafic, e cel mai simplu, scapi de stres, ca doar nu o sa se plimbe cineva dupa curu tau cu o urna pe unde mergi tu prin tara..

  3. pe scurt:
    1)Parlamentul trebuie sa decida ce face guvernul si nu presedintele, trebuia sa avem guvern de mult, da n-a vrut muschii lu’ Base.
    2)Votez cu Geoana fiindca vad ca el e in stare sa priceapa asta.
    3) Am o pofta nebuna sa-l caftesc pe Tiran si sa le trag cate o flegma la tonomatele (alea tonomate, vere) de la irealitatea.
    4) As mai zice ceva si de gagicile din stafu lu’ base’, da cre’ ca sunt destui pentru asta.
    Bai doreilor daca ramane baselu’, lucrurile nu se vor modifica deloc. Vreti asta?

  4. pana la urma ramanem cu speranta ca la urmatoarele alegeri d-l antonescu va fi o solutie.pana atunci tb sa mai creasca si sa invete,doar ce este bun(sper).acum trebuie sa mergem sa votam contra basescu,orice solutie este mai buna si din 2 rai sa alegem pe cel mai putin rau.chiar daca stim cum a fost pe vremea d-lui iliescu,chiar daca ne-am saturat de vanghelie,de hrebenciuc si de nastase prefere o duzina de acest fel in locul d-lui basescu.
    poate ca se vor gandi macar acum si la cei de rand.poate….

  5. Tare, clipul… In rest, cam nasol. Ca vad nenumarate reactii in teritoriu ale liderilor PNL (mai ales ale primarilor – ceea ce este grav, ei fiind axa in jurul careia se face jocul alegerilor, mai ales la tara!) fata de Floricel. Ceva de genul “du-te, ba, d’acilea; ca stiu eu ce mi-i mie / satului / comunei bine”. In judetele din sud, dar si in Moldova (Vrancea) dar indeosebi in Ardeal, primarii PNL o zic pe fata (inclusiv in presa!) ca ei nu il sprijina pe Geonel si nici nu isi vor indemna turmele sa faca asta. Deci, repet, e mai nasol decat se vede la televizor.

    PS Cine nu crede, este invitat a citi presa locala din tara. Ca e mai aproape de realitea locurilor de care am facut vorbire.

  6. ”Dupa opinia mea, cazul Basescu este mai grav decat cazul Becali.Vad ca Becali e luat de toti in deradere , e aberatia nationala nr 1. Eu cred ca aberatia nationala nr 1 e la Cotroceni si cred ca domnul Basescu a oficializat marlania . ” Octavian Paler sinteza Zilei 13 decembrie 2006 http://www.youtube.com/watch?v=Sm_7pZOMG-g

  7. D-le Ciutacu,

    In tara aceasta unde la alegeri voturile se fac cu autobuze si microbuze, unde candidatul cu bun-simt nu intelege ca alegatorii care l-au votat au facut-o pentru ideea de liberalism, de libertate, de “inca se mai poate, nu e totul pierdut”, unde trocurile politice si jocurile de culise ale politicienilor sunt mai importante decat interesul national, unde totul pare anormal, unde starea de fapt tinde sa devina cea de acum 20 de ani…Dvs. aveti pretentii prea mari…Multi dintre romani nu realizeaza inca dezastrul, nu au avut timp sa constientizeze…dar il vor intelege abia atunci cand greutatile il vor apasa din ce in ce mai tare…Prea tarziu…Prea tarziu pentru noi, prea tarziu pentru ei, politicieni manevrati de papusari renumiti, prea tarziu pentru o natiune care nu are constiinta si respect pentru cuvantul dat. Pentru toate acestea cred ca in aceste 2 saptamani ar trebui sa reflectam cu totii. Evident, cei care gandesc.

  8. Victor,te urmaresc in fiecare seara,rar scap cate o emisiune de-a ta.Imi place tare mult si aproape in toate privintele sunt de acord cu ce zici.Nici mie nu mi-a placut de Crin la marea confruntare dar stai sa vedemcum evolueaza lucrurile in perioada urmatoare,poate vine soare si pe strada noastra.Tine-o tot asa.
    Daniela

  9. D-le Ciutacu,
    Acesta este romanul : lipsit de constiinta, lipsit de respect fata de cuvantul dat si legi, fara onoare si caracter. Din pacate, romanilor le va trebui poate inca 20 de ani pentru a intelege ca orice vot are o importanta capitala pentru el si semenii lui. Pacat ca inca mai credeam in ideea de liberalism, de libertate. Duminica seara a murit.

  10. trebuie sa facem un videoclip si cu pensionarii care nu vor mai avea bani de medicamente compensate ,clacind in fata farmaciei cu jumate de pastila in mina ,ca atit isi permit din pensie,iar farmacistul sa iasa afara si sa zica :acum traiesti bine!

  11. ……De aici din italia tara nu se vede nici mai mare,nici mai buna,nici mai frumoasa.Problema e ca sunt macinat de dorul cumplit de a sta cu familia,cu prieteniicu copiii mei.Astept de la voi o solutie indiferent ca sunteti tv ziare sau politica.Cred ca inca mai visez!!!!!!! Va salut respectuos si raman conectat la discutiile voastre.Ma duc oricum la vot

  12. Atata timp cat respirabil nu inseamna o cenzura inutila a unor comentarii pertinente, dar care te-ar deranja, ok. blogul e parcela ta, faci ce doresti cu el, dar progresul se naste si din confruntarea de idei

  13. E democratie ? Daca da, atunci lasa blogul deschis pentru toti. Cu timpul se vor tria ei, pentru ca aia prostii, sceleratii, … vor renunta sa mai posteze (de regula astia sunt si cei mai lenesi).
    De ce vrei sa ajungi un tiran.
    Vrei sa ajungem sa strigam aici:
    JOS TIRANUL CIUTACU ?
    O luminatia ta, lasa-ne si pe noi astia, simplii muritori, sa ne varsam naduful undeva.
    Ca de exemplu aici !
    Pana atunci, TRAIASCA DEMOCRATIA pe blogul lui CITACU !

  14. Doreii sunt convinsi ca le merge rau din cauza mogulilor. Doreii nu vor “principe strain” ca prim-ministru. Doreii sunt intoxicati si irecuperabili. Cel mai rau e ca s-a ajuns la un “razboi civil”. O ura mai mare fata de o tabara sau alta n-a existat vreodata iar in neutralitate nu putem intra. Trist!

  15. faceam referire la faptul ca si “activistii de partid” vor fi rejectati.
    iar, dupa buna mea stiinta, majoritatea sunt ori inregimentati politic, ori simpatizanti activi si deci nu poti sa ii “dezbari” de apucaturi.

  16. nici o reactitie, la faptul ca Geoana ar trebui sa ii plateasca jumatate din campanie lui Crin si in totalitate lui Sorin, chiar daca nu el e “autorul” determinant.
    Cit priveste eliberarea de ceata oculara, e contraproductiv sa ma exprim acum si o lasam dupa 6 dec, cind decorurile se vor baga la magazie.

  17. Ce nu nu inteleg eu!
    Ok…il schimbam pe Basescu pentru tot ceea ce a facut in ultimii 5 ani, in speranta a ceva nou, mai bun, mai putin corupt!
    Dar cu cine il schimbam….? Oricine…am zice noi, insa in cazul acesta este vorba despre candidatul PSD, Mircea Geoana.
    Acel partid care a fost la putere 10 ani din 20! Inclin sa cred ca nu este vorba de ceva nou, ci de ceva enervant de vechi si de corupt!
    Rezultatul….nu avem ce alege…cu atat mai putin pe Geoana!

  18. @mojicu
    nu e dezgustator alde Cristoiu, el nu isi gaseste doasarul de turnator si de aia joaca cum i se cinta. Ce ii mai face oare marea lui speranta tinara? Mai are succesuri?

  19. Du-te.
    Prosteala lui Basescu prinde radacini, moguli, afaceristi, petrol, “parlamentarii fura”.
    Il meritati pe Basescu inca 50 de ani, ati inceput sa si vorbiti ca el.

  20. Sunteti sper , realisti /pragmatici si suficient de neincrancenati in vise iluzorii,…incat sa stiti ca basescu ,va castiga alegerile si in turul 2 , chiar daca la o mica diferenta.
    Explicatia , este din punctul meu de vedere extrem de simpla.
    Frica si disperarea, de a nu fi reales sunt imbolduri/ motivatii cu mult mai puternice decat , toate motivele construite sau nascute de Geoana.
    Sa stii ,ca in secunda 2 ,in care nu vei mai ocupa “scaunul”de presedinte ,vei fi “inhatat” pentru a da nenumarate explicatii/ justificari…Frica aceasta , de a te stii “descoperit”, probabil ca-l va propulsa , destul de departe de locul 2 …indiferent prin ce metoda va fi nevoit sa-si atinga scopul..
    Asta nu inseamna ca-l voi vota, sau ca voi absenta…
    Voi incerca sa “ma lupt cu morile de vant” prin votul meu simplu , care nu este decat un vot anti-basescu…si atat.
    In ciuda faptului, ca sunt convinsa de inutilitatea gestului meu.

  21. Nu vrea sa preiau paranoia Dlui Vadim Tudor, insa se pare ca cei 7% care am votat Antonescu suntem tare multi. Ma intreb cum se fac centralizarule la BEC?!

  22. Mi-ar placea mult mai tare sa nu fie nevoie sa triati pe nimeni, mai curand sa redevenim cu totii oameni normali….

  23. ale-ale, ale-ale, dupa 114 ani v-am tras-o, ca supliment duminica noaptea intr-un club din timisoara, mare chef borcea cu lajos.

  24. Te-ai grabit Duminica seara, asta e,se mai pripeste omu’ in vorbe asa cum si Antonescu a facut-o cand a inceput sa urle ca descreieratu’ tipand la detinatorii de agentii de sondare…desi eu cred ca asta cu “detinatorii de agentii” a copto dupa ce si-a dat seama ca a gresit, in fine sper sa fine doar o impresie…dar ceea ce e mai grav cred eu ca Antonescu s-ar putea sa-si fi dat seama de ce are in partid….bine eu cred ca stia de mult…sunt multi care vor la ciolan si asta s-ar putea sa-l coste….si eu ma tem sa nu-l coste si postu’ de sef de partid…sper sa fie nu fie asa;macar pentru speranta care ne-a dat-o unora

  25. clipul e genial se potiveste manusa ceferistilor MULTUMIMITA LUI BASESCU AZI SUNTEM IN CONGO ma mir ca inca mai existam ca natie o zi buna domnule citacu esti cel care ma face sa uit de datorii

  26. Impartasesc “voi tria la sânge proştii, analfabeţii şi activiştii de partid. Iar blogul meu va redeveni respirabil.” ,dar mai ramane un aspect si anume acela ca in interventiile de la tv sau radio a “admiratoarelor” lui ‘NUTI auzim vocea ,intonatiile ,articularea unor cuvinte si ma intreb: Pe acest blog cum iti vei da seama care sunt “pseudonimele” pdl-istilor ca astia sunt si prosti si multi .
    votez ANTI-basescu !!!votez pentru Romania

  27. In aceste doua saptamani de campanie o sa il inviti pe Antonescu la Vorbe Grele?

  28. D-le Ciutacu!
    Daca ati crezut cumva ca va scutesc de un comentariu apolitic, imi cer scuze ca acesta apare totusi.”Mintea mea, in gandul ei”, fiind in stare latenta, va provoaca sa va dati acordul sau dezacordul la cateva ganduri pe marginea articolului din punct de vedere gramatico-stilistic, ca unele constructii prea ma incita, si nu le pot trece sub tacere.Ma gandesc la ‘structurile’ antitetice “asemanare” si “diferenta”, in care opozitia intre ele este transparenta, este pusa reciproc in relief, o figura de stil des folosita de Dvs.Ma intreb daca in loc de epitetul “flagrant” ati fi folosit ‘izbitor’sau ‘evident’suna cumva ‘asemanarea flagranta’ la fel de provocatoare la o atitudine anume? Cu siguranta ‘nu’. Acelasi lucru pot spune si de ‘diferenta majora’ in care daca dumnealui ar fi folosit de exemplu ‘foarte important’ nu avea aceasta coloratura specifica de principal.Ochii mei s-au oprit asupra unei insiruiri de substantive: prostii, desteptii, sceleratii, analfabetii si cei cu scoala, etc. unele fiind din nou antitetice: “prostii – desteptii”, “analfabetii si cei cu scoala”in care isi gaseste cuibul un alt instrument stilistic: enumerarea.Aceasta succesiune ne starneste la o meditatie profunda, care culmineaza in crearea unei relatii intre ele prin conjunctia “si”. Da, acest ‘si’ generos folosit de D-l Ciutacu functioneaza cu valoare relationala intre doua parti de propozitie, deci nu doua propozitii. Conjunctia “si” functioneaza in toate tipurile de relatii:”si” are distributia cea mai larga. Revenind la enumerarea de mai sus va rog sa observati ca introducerea “si”-lui intre substantivele mentionate, cat de mult imogateste chiar continutul articolului.

    Felicitari maestre!

  29. Chiar asa gandesc si eu: dupa ce intregul circ al acestor alegeri fi-va terminat, ne vom da seama foarte exact, cate maimute oligofrene avem pe plaiurile mioritice. Nota: maimute oligofrene = votanti Baselu.

    Pe 06 decembrie votez anti-Basescu, pentru o Romanie linistita!

  30. Salutare la toata lumea! Nu vi se pare ca Base aseara era manga (in traducere libera – beat cleste)?

  31. Ai fost tare aseara si mi-ai placut mult.Era bine daca erai si la Gadea dar cred ca trebuie sa mai treaca timpul un pic pentru Antonescu.Cred ca a fost intoxicat din multe parti atat pe parcursul campaniei cat si in ziua votului cu magarii iar asteptarea dansului a fost foarte mare ,rezultatul chiar daca este bun a fost sub asteptari.Badea in schimb a fost din nou “Dumnezeu”.De multe ori spunem in casa ca nu avem nevoie de Divertisi,In puii mei,teatru,film cand vine Badea.Ne gandeam ce vom face fara Basescu-Boc daca pierde si Badea nu mai are subiecte.Succes Victor si sper sa nu ma scoti si pe mine dupa Blogul tau.

  32. Cred ca Badea ar fi un Seifeld ar Romaniei daca ar dori sa faca separat un sitcom sau un serial cu mai multi.(Bendeac,etc)

  33. DLE Ciutacu

    Am o intrebare…DL Cirstoiu mai scrie un editorial in JN ??Mie-mi placea JN(si-mi place mult) inainte sa aflu ca DL Cirstoiu `tine` cu Basescu si este invitat labe1 tv (stiu ca DVS sunteti redactor sef la JN si respect aceasta functie alaturi de DL Tuca)nu vreau sa par indiscret si nerespectuos fata de munca DVS !Va Multumesc !

  34. @ Palpatine II:

    Incerc eu sa-ti dau un raspuns concret. Nastase a introdus taxa radio-tv de cateva sute de mii pe luna pentru firme-o tampenie, care a fost anulata de o instanta din Cluj Napoca si e ramasa definitiva, ma refer la aspectul ca plateai si daca aveai si daca n-aveai televizor la firma, acum, doar daca ai-iar Basescu-Boc-Pogea au introdus impozitul minim/forfetar, care pe luna ar veni, cel mai putin, aproape doua milioane. Adica, firmele care se incadreaza cu cifra de afaceri, pentru a plati 500 euro pe an, au de dat cinci milioane jumate la trei luni. Celelalte, dublu etc.

    Crezi ca e un motiv suficient de puternic? Pentru mine, da. Bine, nu mai vorbesc de celelalte…

  35. Domnule Ciutacu,
    Eu sper ca voi ramane printre cei cu drept de comentariu pe blogul dumneavoastra. Nu sunt nici proasta nici analfabeta si nici membra a vreunui partid. 🙂
    Recunosc ca am votat Geoana, cu lacrimi in ochi, as fi vrut sa votez Oprescu dar am votat cu mintea nu cu sufletul. Am votat cu Geoana pentru ca am considerat ca este singurul care il poate invinge pe Basescu si asta pentru ca are in spate puterea PSD-ului. Votul meu este si va fi unul ANTI BASESCU.
    Ma risc si pun un link catre blogul meu, daca nu sunteti de acord va rog sa imi spuneti si promit sa ma abtin pe viitor.
    Oricum mi-am propus ca dupa 7 decembrie sa nu mai scriu decat despre vreme, bun simt, cinste sau poate ma apuc de vresuri si literatura SF pardon Sifi ca sa inteleaga si simpatizantii PDL-isti. 🙂
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/24/sa-ii-spuna-cineva-lui-basescu-ca/
    Cu deosebit respect

  36. Am inceput sa ma cam satur de politica si bineinteles ca si eu am fost dezamagita de discursul lui Antonescu dupa afisarea exit-poll-urilor. Ce vreau insa sa relatez e urmatorul fapt : i-am trimis pe cei doi baieti ai mei, care sunt studenti in Bucuresti si care nu au buletin de Bucuresti, sa voteze pentru ca asa mi se pare normal. Au incercat la ora pranzului la Autogara Filaret – coada infernala; apoi dupa ora 17 la Universitatea Spiru Haret si Spitalul Bagdasar Arseni – cozi de cel putin o ora si jumatate. In final , dupa o scurta escala la Jilava – sectia speciala , unde procesul de votare era suspendat sau cel putin asa parea, au ajuns in comuna 1 Decembrie unde au reusit sa-si exercite DREPTUL CONSTITUTIONAL de a vota !!!! Vi se pare normal????

  37. eu unul, si ca mine multi, am votat Crin special ca sa nu intre Geoana in turul 2.. si acum sa votez Geoana.. hahaha:))

  38. “De data asta nu e de ras” … ma surprinde ignoranta si/sau lipsa de informare a oamenilor din jurul meu ce nu vad realitatea … cum e posibil ca si acum sa aud oameni ce zic “oricum basescu iese” , ” oricum basescu e mult mai bun ca altii” , “ca basescu e … luminita de la capatul tunelului … ” .. si tot asa … ma intristeaza acest lucru cand aud de la niste oameni rationali dar lipsiti de realitate .. si asta fiindca majoritatea s-au saturat de toata “caterinca” de piata a politicienilor … de toate smenurile si promisiunile ce se fac si nu se realizeaza sub nici o forma …

    Am 28 de ani … nu am mai votat de foarte mult timp insa de data asta am votat si votez pentru “schimbare” … pentru aparenta la mai bine … pentru ca nu trebuie ignorat un nebun … chiar si fara acte … vreau sa mai cred .. desi pot sa par un cretin … un prost … asa cum zice Badea … insa pe base nu vreau sa il vad decat acolo unde ceausescu a ajuns …

  39. Foarte bun clipul, Haz de necaz – tipic la români.
    Dacă stau bine să analizez , mă regăsesc şi eu printre cei foarte mulţi cetăţeni ai României, în situaţia prezentată în clip.(salariul diminuat, concediul fară plată, perioadă de iarnă cu cheltuieli mari- taxe la stat si plăţi pentru utilităţi mari, ce sa mai lungesc fraza – TRĂIESC BINE.

  40. Miza e sa scapam de Base, ramanand insa cu lehamitea de a-l avea 5 ani pe prostanac! Si sa vezi ce fudul o sa fie si Geoana!!!! Totul avea farmec daca ar fi fost Crin…
    Ce remarc eu acum este ca toti il cheama pe Crin sa lupte in locul lui Geoana. Oameni ce l-au criticat inainte de primul tur pe Crin si nu ma refer la cei din partide, i-am auzit spunand acum ca Antonescu este singurul ce-l poate bate pe Base!!!! Uluitor! Deci toti s-au luminat brusc ca Geoana nu poate singur si ca l-au votat in special doar cei de la sate si cei fara acces la informatie si implicit cei ce nu prea pot discerne prea mult, si asteapta acum sa vina Crin sa le castige alegerile. Nu doar sa incline balanta ci efectiv sa lupte in locul lui Geoana. Ati vazut profilul votantului lui Geoana? PSD mai mult nu mai poate, deoarece tot acest scor de 31% datorandu-se strict partidului, Geoana neavand nici un merit. Cei de la sate cred ca nici nu stiau de Geoana ci doar de PSD.
    De tiran nici nu mai vorbesc…

  41. Un carnaval lipsit de orice semnificatzie

    Stimate domnule, citesc acu o carte care mi se pare interesata prin paralela ce o pot face cu situtatzia politica actuala din Romania.

    Cartea se cheama “The Uprising” si incerca se descrie miriada de incercari prin care America incearca sa scapa de sub calcaiul establishmentului politico-mediatic.

    Care e paralela atz-i intreba dvs dintre ei si noi ? Sictrirul. Manareala, sictirul si stilul mafiot de conducere al statului atat de similar intre administratzia Bush si cea Basescu .

    Si in Ro si in US of A lumea e profund dezgustatat de politica si trompetele lor din media.
    Lumea stie in majoritatea ei ca mai binele nu vine de la TV si nici de la politicieni .
    Lumea e sictirita si asta se vede in prezenta la vot .
    Ei cu ei si noi cu ai ai nostri . Politicieni traiesc la ei in TV iar noi cu familia si cu gasca de prieteni si atat

    Care e diferentza ? Diferentza este ca ei fac ceva ca sa rastoarne sau sa reformeze establishmentul iar ceva-ul respectiv care chiar daca nu vizeaza castgarea presedentziei este descris frumos si cu multe detalii in carte.

    Ceea ce cred eu ca ii lipseste Romanai nu este un candidat la presedentzie de talia lui Obama ci o miscare underground de uprising o SOCIETATE CIVILA REALA de talia celei din America .

    Ce ne lipseste nou este de exemplu un partid de talia WFP care sa continue sa fie partid si sa fie eficient in as-I mobiliza electoratul si as-I impune in mod eficient agenda desi niciodata nu a avut vreun candidat propriu si membri si sustzinatorii sai stiu asta stiu ca nu vor apuca niciodata vre-un ciolan de ros de la partid.

    Asa ca inainte ca sa avem un presedinte ar trebui sa avem o SOCIETATE CIVILA si o viatza politica reala si angajata in care sa fie implicata o mai mare parte a populatziei Romaniei.

    Ar trebui sa stim ca politica nu se rezuma la alegerei si sa actzionam ca atare .
    Pana atunci pana cand politica va incepe sa fie facuta majoritar de imbacsitzii la ei de acasa pe ulitz alor sau pe scara blocului lor si nu de hahaitzii de la TV pana atunci alegerile prezidentziale vor fi ceea ce sunt, adica un carnaval lipsit de orice semnificatie.

    PS PSD-ul a fost bun atunci cana a guvernat Basascu cu el bot in bot cu el daaaaa atunci cand e sa ramana Basescu mofluz aliatul de guvernare devine brusc o caracatza odioasa din bratzele carei trebuei “salvat” cu forzta PNL-ul .

    Hmmmmm deci PSD-isti sunt buni ca si coruptzia, ca si hotzia, ca si minciuna, ca si excrocheria si abuzul de tot fellul, sunt buni daaa sunt buni doar atunci cand folosesc gastii PDL si rai atunci cand la faolosesc altora . N’asa ?

    PS e criza ca nu e credit, nu e credit ca am lasat monopol bancilor straine banci carotra le-am dat si banii de la FMI , banci care uite ce fac http://www.cotidianul.ro/interzis_la_imprumuturi_confectiilor_transporturilor_si_constructiilor-103982.html

    Hai sictir.

  42. Eu l-am votat pe Crin si il urasc pe Geoana ca a intrat in turul doi, in locul lui Crin si acum il cheama sa lupte in locul lui, ptr. ca el nu este in stare! Nu mi se pare corect! Daca stiau toti ca nu-l tin ouale pe Geoana, nu trebuaiau sa-l puna candidat si onoarea (care le lipseste cu desavarsire) ar fi trebuit sa le spuna sa se retraga si sa-i lase locul celui care este in stare cu adevarat de lupta, nu sa ajungem noi acum sa-l votam pe papa-lapte ala, ce a castigat doar voturile celor ce culmea, nici nu cred ca stiau nici cine e el, nici ca exista alti candidati, stiau doar de PSD si atat.

  43. Domnule Ciutacu,
    Doresc sa enumar doar cateva motive (poate nu cele mai importante) pentru care sustinatorii domnului Antonescu ar trebui sa voteze Geoana in turul 2.
    1. Nu PSD-ul a incercat ruperea si/sau desfiintarea PNL-ului prin despinderea aripii Stolojan si alipirea ei la PDL.
    2. Nu PSD-ul a dus la eliminarea de pe scena politica a PNTCD-ului.
    3. PSD-ul a fost cel care a sustinut din parlament guvernul Tariceanu, impotriva atacurilor, fara scrupule, lui Basescu.
    4. Orice alianta si/sau intelgere cu PSD-ul este de preferat unei aliante cu PDL-ul.
    5. O alianta/intelegere PNL, PSD-PC, UDMR si minoritati (altele decat cea maghiara) poate duce la instalarea unui presedinte echilibrat, un guvern stabil si un prim-ministru acceptat de majoritatea nou creata in parlament.
    6. Interesul national este acum apararea democratiei si asta inseamna un vot impotriva lui Basescu ( vezi declaratia de astazi a domnului Radu Campeanu, felicitari domnule Campeanu, multa santate).

    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/24/mica-scrisoare-catre-simpatizantii-pnl/

    Cu deosebit respect

  44. Base tocmai declara ca el nu a negociat intelegeri vreodata pentru functii, etc. Ci el raspunde doar in fata romanilor si a candidat independent sustinut de un partid!!!!!!!!!!!
    POFTIM!?!
    Pai si alianta cu psd de anul trecut? Sau cea cu pnl cu care a castigat? Individul asta chiar nu e normal! Psihic vorbind. Pur si simplu delireaza si nu-mi vine sa cred ca in tara asta sunt oameni care il cred imaculat, oameni care merg sa il voteze!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.