Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Legaţi-vă, bre, cu lanţuri grele de jilţuri!

Legaţi-vă, bre, cu lanţuri grele de jilţuri!

Reprezentantul poporului tocmai ce-a mai şurubărit olecuţă în direct la reforma statului; pe televiziunile mogulilor, evident, că doar nu era să vorbească la gura de aerisire. Iar s-a apucat de salvat pensiile şi resursele din ghearele mogulilor (unde a revenit şi Patriciu) şi cică n-ar negocia voturile cu nimeni. Acu’ nu c-ar avea cu cine (în afară de ai lui, care n-au rafinării şi imperii media, deci sunt legitimi şi oricum nu crâcnesc), dar s-a gândit că e bine să ştie lumea că nu contează pe el.

http://www.youtube.com/watch?v=bbN-u-wVLdA

Cică a semnat un contract cu poporul suveran, pe care l-a servit destoinic 5 ani (aici am o rezervă, că mie nu mi-a adus nici o bere la masă, deci aş putea să cer rezilierea pe motiv de incompetenţă). Partidele politice au rămas, bineînţeles, câh.

P.S. Uitasem, Iohannis ar fi fost un tip de toată isprava dacă l-ar fi întrebat şi pe el de vorbă. Vrea minim 3 dezbateri cu Geoană, dacă nu zilnic. Da’ uite că liberalii n-au pus botul la bagabonţeală. Mare disperare tre’ să fie prin curtea palatului…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

120 thoughts on “Legaţi-vă, bre, cu lanţuri grele de jilţuri!

  1. Mi-am impus sa reusesc sa ascult cateva din discursurile disperate basesciene…. Concluzie: chiar cred ca omul asta-i psihopat , ca “nu-i intreg la mansarda”…, asta chiar am impresia ca SI CREDE ce spune, ca NU-I deloc constient de ceea ce face , ca NU INTELEGE ABSOLUT NIMIC DIN CE I SE INTAMPLA… Am impresia ca-i caz clinic , care refuza cu obstinatie sa vada si sa inteleaga TOT CE NU SE POTRIVESTE CU FANTEZIA LUI BOLNAVA… Fara sa fac misto , cred ca o consultatie psihiatrica la o clinica impartiala , in strainatate, l-ar declara INAPT pt orice functie de conducere… ( chiar si…. auto…!!!) Chiar cred ca nu mai e capabil sa faca diferenta dintre realitate si imaginatie….

  2. Da! Strategia PD-L a fost facuta exclusiv pentru turul 2. Nu stiu cati dintre noi constientizeaza in ce pericol ne aflam, in situatia in care il mai facem presedinte inca o tura pe Basescu.
    Privitor la jilturi, tre’ sa facem rost de autogen, ca astia sunt in stare sa si le sudeze de fund.

  3. Domnul Ciutacu
    Indemnul Dvs., ca nu este nici rugaminte, nici ordin, la actiune hotarata este remarcabil:”Legati-va”.Verbul la modul imperativ este folosit deliberat pentru emfaza, si presupune prezenta colocutorilor Cui va adresati?”Bre” intre doua virgule denota ironie. Deci comunicarea curge intr-o nota de acest gen.
    “Bre” este interjectia care exprima direct sau indirect stari psihice , emotionale. Este o interjectie
    spontana de natura afectiva. “Bre” intotdeauna incarcata de valori afective, sugerandu-le mai nuantat decat explicatia rationala. “Bre”se foloseste in comunicare orala.Cand totusi apare in forma scrisa, cum e folosita de D-l Ciutacu, ea este marca oralitatii. Cu aceasta valoare “bre” apartine stilului popular, familiar si ne proiecteaza zambetul pe fata, pentru ca ne plac familiarismele folosite de D-l Ciutacu. Oare ‘fantana’ din care se inspira dumnealui pentru un stil viu, chiar este nesecata?

    bre=interjectie de adresare
    ca formula de adresare nu trimiu direct la mesaj ci la colocutor

  4. Nutzi freaca menta, Base da in benga… :)))

    Bravo Victore!
    arde-i de sa-si roage sfarsitul!:D

  5. Salut decizia lui Badea de a merge la vot.

    Daca cineva intelege gesturile si atitudinea lui Crin Antonescu si sta acasa pe 6 decembrie sau voteaza cu Basescu pentru ca nu-i place Geoana sau PSD isi merita soarta. Sau te cheama Videanu, Boc, Udrea.

    Nu avem ceritudinea ca ne va fi mai bine. Pe baza experientelor anterioare putem spune chiar ca nu ne va fi mai bine.
    Daca nu votam pe cineva care a dovedit ca are o atitudine corecta, clara, responsabila atunci ne meritam soarta.
    Ce asteptam? Sa construiasca cineva autostrazi, spitale, scoli si apoi sa-i dam votul? Nici atunci nu e sigur. Oamenii se schimba, strazile se gauresc dupa un 1-2, materialul didactic din scoli se deterioreaza, spitalele sunt aproape inutile daca nu sunt administrate corect.

    Eu nu voi vota negativ voi vota pozitiv, si asta pentru ca ma doare-n c*r daca presedinte e Geoana sau Basescu.

    radu.

  6. Asadar, fostii securisti nu lucreaza in Romania numai ca functionari ai serviciilor secrete ale statului. Ei sunt demnitari ai Parlamentului roman sau european, ministri sau membri de conducere ai partidelor de toate culorile. Sunt rectori universitari, investitori bogati sau manageri, de multe ori implicati in afaceri dubioase si ilegale”, comenteaza DW.
    In acest sens, portalul german critica faptul ca “in Romania nu exista o dezbatere deschisa despre acest subiect, din moment ce fostii securisti controleaza si o mare parte a presei romane”.
    “Prin intermediul acestor canale mediatice, fostii colaboratori ai lui Ceauseascu se pot prezenta singuri intr-o lumina favorabila, vorbind despre activitatile lor in folosul poporului

  7. L-ai vazut pe Boureanu aseara la Ora de foc ? Asta trebuie legat , dar nu de jilt…Cel putin a spus un adevar pe care il stiam oricum: portocaliii isi platesc (la negru)aplaudacii.
    Iar Dinescu si-o merita din plin !

  8. Care important om politic va vizita Romania exact cu o zi inainte de turul 2? Si nu oficial, tocmai ca sa nu se vada cu Basescu, si nu la Bucuresti, ci la Cluj (cu cine se va vedea e inca un mister). Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

    Oare de ce gazul meu vine aici? Tocmai de gaz e vorba. Rusii au amenintat ca daca nu iese Basescu FSB presedinte, Vestul s-a cam lins pe aragaze in iarna asta. Revenim cu completari!

    [Sigur se vede cu Johannis. Poate si cu niste “turisti” rusi. Din intamplare, alti “turisti” americani se vor fi nimerit pe-acolo… FSB, prin voci diplomatice, la nivel de ambasada, a amenintat ca e de rau daca nu iese Baselu. Merkel, asadar, se bate pentru gaz, dar mai ales se bate cu americanii, foarte infipti acum, sa nu scoata Romania din UE, din motive strategice, militare sau nu. Rusia e disperata, daca a ajuns sa ameninte cu gazul. Partea proasta pentru rusi e ca s-ar putea sa nu obtina nimic daca se bate cu UE, pentru ca face jocul americanilor, care au prin Geoana sacii in caruta. Iar daca Geoana si UE se inteleg (mutatis mutandis SUA si UE), ei cam raman cu buza umflata.

    Romania e imprevizibila! Uite, aici iar o iubesc! O sa votez Geoana ca si cum as vota Johannis-UE-PNL, dar mai ales USA! Si un pic de Israel, pentru ca Mossad-ul turbeaza de furie pentru Basescu-Hayssam-Hezbollah.]

    Ma semnez Union Jack… (Australianul)

  9. Ca o confirmare la ceea ce va scriam sambata, referitor la indicatiile unui membru marcant PDL, catre locuitorii comunei din care se trage, de a vota Mircea Geoana si nu Traian Basescu: in comuna respectiva a castigat, in primul tur, Mircea Geoana. Repet ca primarul e pedelist. Mie imi este clar ca marinarului betiv i-a fost mai frica de Crin, decat de Geoana. Se pare ca el crede ca daca-i zice de zor lui Geoana ca face parte din acelasi partid cu Ion Iliescu, acesta va cadea lat, iar toti alegatorii vor vota continuarea scandalului, cu badaranul si slugile sale in frunte. Crede prost.

  10. D-le Ciutacu,
    Imi cer scuze pentru neatentia mea de a sterge niste franturi de ganduri scrisein comentariul meu anterior.

    Nu vreau sa va flatez spunandu-va ca ma fascineaza chiar titlurile articolelor pe care ni le oferiti. Am scris de acest lucru de cateva ori.Pentru ca de cele mai multe ori acestea ne solicita sa deschidem DEX-ul, enciclopedii, google, wikipedia, etc.daca vrem cu adevarat sa intelegem mesajul Dvs.
    De data aceasta ma opresc la un fel de subtitlu folosit de Dvs.”The Good, The Bad and The Ugly”.Cine nu frecventeaza cinematografele, sau nu urmareste filmele transmise pe diferite cai, sau nu stie limba engleza, etc. nu are cum sa inteleaga ca Dvs. din nou ati facut un transfer de sens extraordinar, un titlu de film adaptat la realitatile politice din tara.
    Aveti “nas” fin pentru finete de acest gen, pentru care va apreciez, si nu sunt singurul.
    Westernul de succes “The Good, The Bad and The Ugly” transmite un mesaj pe care Dvs. poate nu ati vrut sa cuprindeti in articol. Pistolarii in film cauta o comoara, si isi unesc fortele pentru gasirea acesteia, ca in cele din urma comoara sa devina motiv de vrajba intre ei.Aceasta situatie dovedeste perenitatea zicalei “banii sunt ochii dracului”. Poate nu am inteles eu mesajul Dvs. bine. Dar oricum din nou subliniez, ca putini sunt acei care cauta si gasesc mijloace de comunicare si de stil atat de variate ca Dvs. Felicitari.

  11. Dl Presedinte,chiar are pareri foarte proaste despre poporul pe care atat il invoca,deoarece spune lucruri de ras-plans. Dar ce ne facem cu cei 32% care il vor mai crede?Cum sa-i convingem ca sunt in eroare?Cum sa convingem ca omul asta care este inca presedinte s-a jucat 5 ani cu soarta noastra? Cum sa-i convingi pe electori ca nu au de castigat decat PD-istii daca iese Basescu,dar si astia pe termen scurt,caci daca se supara “Zeus” intr-o buna zi,cade cerul si pe PDL?Poate ar trebui toate televiziunile ,ca si voi,sa constientizeze ca s-a cam dus vremea lui “Zeus”!!!Poate ar trebui ca insusi “mogulii”lui Basescu sa vada si sa creada!!!!!

  12. Cum s-ar putea evita furtul de voturi practicat de pedelei cu nonsalanta? Este evident ca doar (i) niste indivizi platiti, sau
    (ii) pedelei talibani, dar sunt prea multi ca sa nu fie cointeresati,
    pot veni din vecinatatile sectiilor de votare infiintate cu perfidie si sta ore in sir la coada pentru a da votul lor unuia care traieste in perioada cruciadelor duse impotriva paganilor si pentru crestinarea musulmanilor. Ma mir ca nimeni nu a sesizat xenofobia lui religioasa!
    100.000 de voturi reprezinta aprox. 1%. Daca voturile duble ar fi doar in aceasta proportie, crestinul nostru antimusulmanul ar avea cu 2% mai putin.
    Asaltul asupra urnelor s-a petrecut peste tot, in tara. Cum poate fi controlata corectitudinea numararii votului in strainatate, unde sunt acoliti de-ai puterii actuale?!
    Daca nu se va produce nici o schimbare, ministerul de interne, fie ca e in fruntea lui vamesul sau altcineva, va ingropa din nou situatia asta.

    Va dati seama ce s-a intamplat in 2004?!
    Daca Geoana nu va avea un numar suficient de mare de voturi in plus (peste 55%), cel putin una dintre firmele de sondaje va da un scor aproape egal si carmaciul (care a asimilat tara cu un vapor, la care poporul trage la rame, iar el conduce de pe puntea superioara-auzit la radio) va iesi sa-si proclame victoria!!! Ca in 2004!

    Daca Oprescu nu avea 56% la Primarie, pierdea: Videanu era deja pe post si vorbea de o numarare paralela in care vamesul buldog ar fi castigat.

    A propos: cine i-a dat marmura Romaniei acestui absolu Vid (eanu)?!

    E adevarat, conform unui interviu, ca Blaga a fost, pe rand, muncitor la o fabrica din Stei, trimis la scoala datorita originii lui sanatoase, revenit inginer si director (in anii de restriste comunista!)? El spunea asta acum cativa ani, dar poate se insela!!!

  13. domnule Victor urmaresc cu placere emisiunile pe care e faceti atat singur cat si inpreuna cu cei mai mari patrioti ai natiei ,Radu Tudor,Mihai Gadea, Valentin Stan, Bogdan Teodorescu Mugur Ciuvica ,Mircea Badea si altii. mai sunt oameni in tara care au coloana verticala si nu privesc din genunchi evenimentele.Ar trebui ca neamul sa se trezeasca odata si sa iasa la vot pentru ademonstra ca nu suntem tampiti toti. O sa va trimit si o poezie in acest sens daca o sa doriti.Cu tot respectul un om care inca mai crede in onoare si dreptate.

  14. Va rog mult atentionati-i pe cei din PSD,ca la tara agitatorii ii sperie pe tarani ,ca vin comunistii la putere si le iau pamanturile.
    Eu nu cred ca la tara PSDistii nu au oameni ,sa-i contracareze pe agitatori.
    Faceti tot ce se poate sa scapam de tiran !!!!!

  15. E prea multa ura in toate emisiunile antenelor.Mi-ar place sa vad dezbateri constructive,din care tinerii sa invete ceva folositor.nu sa fie instigati la ura.Pacat !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.