Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

Ştirea e seacă. Dacă n-a reuşit să închidă Realitatea TV, CNA a amendat Antena 3. Vinovaţi am fi, în calitate de invitaţi, eu şi Mircea Badea, care, injurioşi nevoie-mare, am fi lezat, în emisiunea lui Mihai Gâdea, demnitatea Elenei Udrea şi, mai ales, a unui primar pedelist de provincie, al cărui nume nici nu mă chinui să-l caut.

Voi fi extrem de scurt şi explicit. E un abuz, o mizerie şi o căutare penibilă de nod în papură. Motiv pentru care vom protesta. Gata, s-a terminat cu şmecheria! Pe cale de consecinţă, persoanele fizice Badea Radu Mircea şi Ciutacu Victor Gabriel vor folosi drepturile consfinţite prin Constituţie şi, cât de curând, vor face toate diligenţele legale pe lângă autorităţile competente pentru a primi autorizaţie de protest în faţa CNA. Spre deosebire de alţii, n-am uitat că, acum mai bine de 20 de ani, una dintre revendicări a fost libertatea cuvântului. Vom folosi dreptul câştigat!

În ceea ce o priveşte pe atât de apărata Elena Udrea, just read my lips.

Dat fiind că nu doresc ca întregul post Antena 3 să sufere represiuni de ordin politic şi economic din cauza mea, doar un invitat păcătos şi lipsit de maniere, iar singurul lucru blamabil pe care-l remarc în monitorizarea CNA e că am zis că Elena Udrea e cam bună, doresc să precizez că mi-a luat Dumnezeu minţile, mă căiesc şi retractez public: Elena Udrea NU MAI E cam bună, e chiar bună. Dacă cineva doreşte să dea nuanţă peiorativă spuselor mele, să se gândească bine înainte.

UPDATE: Mihai Mălaimare, membru al CNA, confirmă, cu subiect şi predicat, că puterea a vrut să desfiinţeze postul de televiziune Realitatea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

170 thoughts on “Badea-Ciutacu, miting de protest la CNA

  1. Am citit toate comentariile si am ajuns la urmatoarea concluzie:
    Intr-o tara in care nu mai exista decat o democratie la misto, unde drepturile sunt incalcate fara nici o remuscare; intr-o tara in care majoritatea, in Parlament, voteaza ori in lipsa cvorumului, ori dupa deget -in frunte cu ministrii- fara a stii ce voteaza(!); intr-o tara in care presedintele se sterge cu Constitutia la cur; unde parlamentarii puterii sunt tinuti cu forta in banci spre a nu vota;intr-o tara unde rezultatele alegerilor parlamentare au fost alterate la comanda prezidentiala; intr-o tara in care presedintele a fost “ales” in mod fraudulos; ei bine intr-o asemenea tara se cere a respecta regulile jocului democratic.
    Nu domnilor! Violenta este singura modalitate de-a le lua aceasta putere care i-a corupt.Ei, in acest moment nu mai stiu decat de una: DE FRICA!
    Aratati-le ca aveti forta de-i infricosa; altfel… Sah mat…

  2. Daca tot organizati mitingu’ asta faceti-o cat mai repede , am inteles ca Ontanu aspira la Primaria Capitalei . Cu sustinerea PDL-ului si cascavalu’ lor are sanse maxime sa iasa primar general si atunci puteti spune pa aprobarilor de mitinguri , greve si alte manifestari anti orice …. Sertarul de la ANI inca vibreaza cu dosarul primarului cu ochii beliti ca de melc si acesta va sta mult timp in genuchi pana se pune pe zero cu datoriile…

  3. vrem sa stim data cind va fi mitingul,venim si din brasov,incercam sa fim cit mai multi

  4. Imi pare rau ca se ia amenda pentru atat de putin,eu as folosi mai multe zguduieli dacat ar putea duce doamna cu pricina oricat de antrenata si dotata corespunzator ar fi sa primeasca. Prieteni eu sunt de parere ca daca mergi prin viata pe sistemul “ia si tu,ia si tu” la un moment dat primesti ceea ce ai oferit cu atata daruire.Multe “doamne” ale tuturor timpurilor au pus la treaba abilitatile lor fizice(si intelectuale) pentru a urca in diverse… puteti completa pe linia punctata.O sa fie o manifestare-manifestatie pe cinste.Bafta!Si Craiova e cu voi!

  5. Din pacate , primarul din Vaslui nu e nici macar PDL-ist ci PSD-ist – aici e marea drama :)) Supararea lui a fost ca cei din partid ( PSD local ) l-au cam luat peste picior ca ” s-a inrosit ” la aparitia cucoanei , iar el …..s-a suparat :))

  6. Demult cand aveam alt nickname, domnule Ciutacu, mi-ati sters o multime de comentarii. V-am inteles motivele si nu va port pica desi dvs nu m-ati inteles ce am vrut sa spun. Va doresc si “cresteti” nu numai in audienta ci pe toate planurile si vreau sa va fac o “critica”; sunteti un tip deschis si comunicativ iar COSTUMUL pe dumneavoastra se potriveste ca nuca in perete. Pentru binele dumneavoastra renuntati la el, veniti mai degajat la emisiunea de la Antena 3. Va rog credeti-ma nu se potriveste deloc cu stilul dumneavoastra deschis si incisiv. Intr-o tinuta sportiva v-ar sta mai bine. Chiar nu merge la inteligenta voastra vie si debordanta – este ceva pentru oameni inchistati.

  7. foarte tare , mi-a placut sa urmaresc video-ul, nu e domeniul meu sa scriu articole despre oamenii acestia plictisitori , nu le vad rostul 🙂 tine-o tot asa

  8. Frate Victor, daca iei aprobare pentru doi insi, ar trebui sa gasesti o strategie ca ceilalti care vor sa te incurajeze sa nu auda “circulati va rog”. O idee ar fi sa nea nunti ca la fiecare 15 minute de exemplu: la 14:15, 14:30, 14:45, 15:00 etc sa se stranga toti cei care vor sa fie langa tine si sa strige sau sa faca ceea ce faci tu(acest mod va furnizeazza si ceva protectie impotriva eventualilor giboni), in rerstul timpului sa circule de buna voie sau sa marsluiasca cu leucoplast la gura cum ai zis ca ti-a sugerat un alt fan.
    E doar o idee pentru a face mai eficace protestul tau.
    In alta ordine de idei, sa fii convins ca nu toti cei care iti imbratiseaza crezurile si modul tau de a te bate vor fii marti in piata. Asa cum si tu ai remarcat este in timpul saptamanii si in orele de lucru, ceea ce vreau sa spun este ca nu ar trebui sa fii descurajat daca numarul lor nu va fii pe masura asteptarilor tale si din aceasta cauza sa renunti.
    Gandeste-te! Daca emisiunea ta nu ar fii importanta si nu le-ar aduce prejuducii nu ai avea de ce sa protestezi pentru ca ai fi fost ignorat. Marti vei protesta tocmai pentru ca multi te cred, multi si-au schimbat unghiul obtuz, gen Tolo :), chiar daca mai tarziu mai bine decat niciodata, iar asta ii sperie cel mai tare pe cei din regimul BUBA!
    Cu stima si respect.

    P.S. Nu trebuie sa-mi dai accept neaparat comentariul, daca gasesti de folos ideea mea cu timming-ul protestului sunt convins ca poti face cunoscut acest procedeu mult mai bine decat sa fie citit de cei care citesc comentariile pe blogul tau.

  9. …nimeni nu a inteles ca pe base nu-l intereseaza soarta invatamantului cu atat mai putin a romanilor insa, ne-a obisnuit cu un lucru NU UITA si NU IARTA.Prin judecatorul lui(propus de el),de la curtea constitutionala,a vrut sa dea o lectie (chit ca e in rolul scorpionului din carca broastei testoase)udmr-ului,al carui judecator l-a faultat grav la legea pensiilor…restul sunt detalii si garagara

  10. …In primul rand salut, domnule Victor Ciutacu! Sincer, cred ca dincolo de meseria de inginer sau ziarist pe teme sportive a fost inventata meseria asta pe care o ai acum, special pentru tine! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa o tii tot asa.Tu, Badea, Gadea si ceilalti de la Antene care creeaza cosmaruri trioului Udrea-Base-Boc santeti unul din motivele pentru care inca nu am fugit din tara lu’ Papura- Voda.Asa ca, ma mandresc cu tine dragul meu fost coleg de la 218/P5/Regie.Acesta este comentariul meu. P.S. Sa candidezi intr-o zi la Presedintie.Ai fler, esti dintr-o bucata si nu esti mincinos.Voi fi primul tau sustinator

  11. Transmiteti-i toate cele bune,sarbatori fericite,sanatate multa si tot ce-i mai bun in viata ptr.toti:Mircea Badea,Dana Deac,Alesandra Stoicescu,D-na Firea,CRISTIAN BRANCU,Razvan si Dani…etc, sa ma ierte cei pe care nu i-am enumerat.Va iubesc pe toti, dar gasiti o rezolvare ptr, ca puteti.AVE!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.